|
|
#241 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: kosmetyki mineralne (Everyday Minerals,...), IWOSTIN, Vichy, Avon, Maxfactor
Cytat:
GOSH MASCARA AMAZING LENGTH'N BUILD - czarna, 10 ml, NOWA na zapas, nieużywana! ale nie oddam za pędzel, bo mam dużo nowych tuszy w kolejce.
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyki mineralne (Everyday Minerals,...), IWOSTIN, Vichy, Avon, Maxfactor
Witaj
coś u mnie za:podkład Revlon ColorStay kolor BUFF - 02/150 SPF 6(Combination/Oily skin)- 2 tubki o pojemności 5ml każda, 1 próbka podkładu matującego Aera Teint kolor 12 - opal 1 próbka podkładu jedwabistego Aera Teint kolor 12 - opal perfum Wish of happiness - zostało 40% perfum Celebre - zostało 80-85%
|
|
#243 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#244 |
|
BAN stały
|
znajdziesz cos u mnie za:
Pędzel Kabuki firmy Pixie (stojący, NOWY, nieużywany)- nie wiem czy dam, nieraz mam ochotę go wypróbować, ale tłumaczę sobie że mam tak wiele pędzli , za coś extra może odstąpię - podkład Lasting Perfoermance, kolor 100 fair 35m ? odp prosze u mnie |
|
|
|
|
#245 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#246 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
4.Armani Diamonds Intense 20/50ml 3 miniaturki avene +50 po 5ml ziaja 4sztuki krem biolipidowy 2 próbki ziaja do stóp
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Diamonds TYLKO i wyłacznie za inne perfumy
najbardziej mnie interesuje: Podkłady Everyday Minerals Soft Butter Peach (formuła intensive) 1 sampel Light (formuła intensive) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Golden Fair (formuła matte) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Fair Neutral (formuła matte) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) Korektory Everyday Minerals - Clear - "sampel" nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną - Sunlight - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - pomadka ochronna Lip Care (Hydro Care) - ani razu nie użyta - pędzel do korektora (Oval Concealer Brush) - nowy, ani razu nie użyty // https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-28...y-Minerals.htm - pędzel Long Handled Kabuki - nowy, ani razu nie użyty Natural Reflection Golden Tan (BIG nieużywany z oryginalną folią zabezpieczającą)
|
|
#248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#249 |
|
Konto usunięte
|
Coś u mnie za:
Odpisz u mnie! |
|
|
|
|
#250 | |
|
Zadomowienie
|
Witaj, interesuje mnie sporo Twoich kosmetyków, ale może zapytam czy w ogóle coś zainteresuje Ciebie w moim wątku? Zapraszam
.Cytat:
|
|
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
pędzel Long Handled Kabuki - nowy, ani razu nie użyty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=395074
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zadomowienie
|
Pędzel Kabuki firmy Pixie (stojący, NOWY, nieużywany
- Sunlight - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Sunlight Finishing Dust (BIG nieużywany z oryginalną folią zabezpieczającą) - za coś ach - pędzel Long Handled Kabuki - nowy, ani razu nie użyty - pomadka ochronna Lip Care (Hydro Care) - ani razu nie użyta Coś u mnie? zależy mi szczególnie na Long Handled Kabuki (bo podobno nadaje się do różu) i Sunlighcie pod oczy (samplu)
|
|
|
#254 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podobają mi się u Ciebie perfumy The Beat edp Burberry flakon 60/75 ml + pudełko Brit Burberry 80/100 ml + pudełko Envy Gucci 20 /50 ml - lekko starty napis Gucci Envy - widoczne na zdjęciach + pudełko Elle YSL około 20/50ml + pudełko ale musiałabym iść do drogerii je zobaczyć. Co np byś chciala za https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-5...berry-Brit.htm
|
|
|
#255 |
|
Konto usunięte
|
Niestety nie wymienię się za zapachy które wymieniłaś bo po prostu cenowo mi się nie opłaca. No chyba że masz jeszcze coś poza wątkiem.
|
|
|
|
|
#256 |
|
Wtajemniczenie
|
Perfum na wymiankę nie mam. Nie chodziło mi o wszystkie perfumy tylko o jakiś jeden, no ale jak chcesz. Naprawdę sporo wymieniłaś rzeczy z mojego wątku..
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
pysiak103, co to za masażer, który masz na wymiankę?[/QUOTE]
Ten msażer jest nowy, sama mam taki drugi, jestem z niego zadowolona, ma kulki rolujące do masowania i rączkę do trzymania, jest wygodny w użyciu, jeśli potrzeba wstawię więcej fotek jego wyglądu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=395074
|
|
|
|
|
#258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Nie niestety on nie jest na baterie, to do masowania ręką, ma uchwyt do ręki, kiedyś Avon taki miał, ale foteczki jeśli chcesz mogę
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=395074
Edytowane przez pysiak103 Czas edycji: 2010-01-14 o 09:59 |
|
|
|
|
#260 |
|
Wtajemniczenie
|
AAA czyli on jest ręczny. Jeśli nie sprawiło by Ci kłopotu to chętnie bym zobaczyla fotki. On był używany?
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Nie on jest nowy, zaraz zrobię fotki i wstawię
|
|
|
|
|
#263 |
|
Wtajemniczenie
|
Zastanowię się i dam Ci znać wieczorkiem, ok?
Jeszcze napisz co dokładnie byś za niego chciała.
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam już co mnie u Ciebie interesuje - pędzel Long Handled Kabuki - nowy, ani razu nie użyty ale on jest zapewne troszkę więcej warty niż mój masażer
Edytowane przez pysiak103 Czas edycji: 2010-01-14 o 10:21 |
|
|
|
|
#267 |
|
Wtajemniczenie
|
Ups, zupełnie zapomniałam. Choroba mnie wzięła i na pamięć padło
.Na razie nic nie znalazłam co bym mogła dobrać do masażera.
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za LHK?
|
|
#270 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

coś u mnie za: