Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :) - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-14, 09:54   #3181
itakasia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :)

witajcie sloneczka z rana
ja sie dzis obudzilam z koszmarnym bolem zatok czolowych, normalnie umieram i nie wiem co wziac, wiem ze mozna sinupret ale nia mam w domu a nie mam sily dowlec sie do apteki. i tak bede musiala popoludniu zawiezc corke na tance to wtedy kupie
i chcialam wam sloneczka powiedziec ze przyszly spodnie i musze przyznac ze sa bardzo ladnie wykonane, niestety zamowilam xs zamiast s i teraz w nie wchodze ale wole wymienic na s zeby starczyly do konca. no i oczywiscie bede musiala je skrocic ale w przypadku spodni z materialu nie bedzie problemu, takze polecam bo sa naprawde ladne
Stary 2010-01-14, 10:01   #3182
hexa84
Raczkowanie

GG do hexa84

czesc dziewczyny
agravka gartuluje coreczki

witam nowe dziewczyny i gratuluje

ja dzis jestem strasznie niewyspana moj M cala noc wymiotowal i nie tylko... dopadla go tak straszna grypa zoladkowa ze mi go bylo tak zal ze zasnac nie moglam i siedzialam z nim i tylko herbatke robilam-strasznie sie meczyl.
ja mama nadzieje ze 21 przerwe plage dziewczynek i powiem ze jednak chlopak ale co bedzie to bedzie byle by zdrowe

bordowa jesli nie wiesz nawet w ktorym jestes tygodniu mozesz skorzystac z kalkulatora ciazy np na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ i termin porodu tez ci wyskoczy no i GRATULUJE!!!!!!!

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
witajcie sloneczka z rana
ja sie dzis obudzilam z koszmarnym bolem zatok czolowych, normalnie umieram i nie wiem co wziac, wiem ze mozna sinupret ale nia mam w domu a nie mam sily dowlec sie do apteki. i tak bede musiala popoludniu zawiezc corke na tance to wtedy kupie
i chcialam wam sloneczka powiedziec ze przyszly spodnie i musze przyznac ze sa bardzo ladnie wykonane, niestety zamowilam xs zamiast s i teraz w nie wchodze ale wole wymienic na s zeby starczyly do konca. no i oczywiscie bede musiala je skrocic ale w przypadku spodni z materialu nie bedzie problemu, takze polecam bo sa naprawde ladne
wspolczuje bolu glowy jej ale szybciutko ci przyszly te spodenki skoro polecasz musze tez sie zastanowic nad kupnem

1 lipiec 2010 20:10 Lilianka
hexa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 10:03   #3183
itakasia
Zakorzenienie

hexa
no spodenki kupilam we wtoek i od razu zrobilam przelew a wczoraj w poludnie juz mialam je w domu, ja mam 164cm i sa za dlugie, bede skracac, to tak dla orientacji
Stary 2010-01-14, 10:06   #3184
hexa84
Raczkowanie

GG do hexa84

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
hexa
no spodenki kupilam we wtoek i od razu zrobilam przelew a wczoraj w poludnie juz mialam je w domu, ja mam 164cm i sa za dlugie, bede skracac, to tak dla orientacji
widze ze jestesmy tego samego wzrostu

1 lipiec 2010 20:10 Lilianka
hexa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 10:34   #3185
papeteria
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Ja mam 160 a spodnie zawsze skracam(chyba, że uda mi się kupić na moj wzrost, ale rzadko)
hexa współczucia dla Tż , mój dopiero był przeziębiony na szczęście było to tylko przeziębienie
itakasia kuruj się podawałaś już linka do spodenek?

A ja kupiłam jeansy z h&m na allegro z przesyłką 47,- .Teraz czekam aż przyjdą.Fakt , że używane, ale ponoć niewiele.Takie same dziewczyny sprzedają za 80, 100,- zł już używane. Mam nadzieje, że będą dobre bo te wymiary takie na styk.

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-01-14 o 10:35
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 11:28   #3186
justynacz80
Rozeznanie

Cześć Miłego dnia !
Agravka, gratulacje. Nie ma to jak dziewczyny
Itakasia wiem, co to znaczy ból zatok. Sama się teraz męczę. Mój gin kazał mi poczekać z sinupretem do końca 3 miesiąca. Podobno pomaga podgrzana na patelni sól i wsadzona do jakiejś małej poszewki a potem przykładana do czoła. Mi daje to chwilową ulgę. Może spróbuj.

Edytowane przez justynacz80
Czas edycji: 2010-01-14 o 11:29
justynacz80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 11:44   #3187
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Dzień dobry dziewczynki!! Wstałam dziś o 10.30!! Masakra! Jak ja jutro do pracy wstanę. Ale cieszę sie, że wkońcu pójdę bo mi sie nudzi w domu. Nie wiem co z tego wyjdzie. A wiecie jak to jest przy działalności gospodarczej. Mogę mieć zero zysku a muszę zapłacić 800 zł ZUSu.

Jesli chodzi o spodnie to wpadłam na inny pomysł. Moja mama ma w pracy wielką tania odzież. Dałam jej misję wyszperania ciążowych ciuchów. Może sie uda

Wczoraj pierwszy raz od niepamiętnych czasów byłam aż 2 razy w kibelku. Co za ulga. To dzięki kwaśnemu mleku i jogurtowi. Polecam na zaparcia. Bo to zmora w ciąży. Przynajmniej jak dla mnie.
Stary 2010-01-14, 11:45   #3188
itakasia
Zakorzenienie

justynacz
jestem omowiona z moja lekarka rodzinna na telefon po 12 wiec zobacze co mi doradzi. ja mam 13 tc wiec wlasciwie koniec trzeciego miesiaca. moze sprobuje tej soli
papeteria
tak, pokazywalam je juz, http://moda.allegro.pl/item884082328...psze_ceny.html
w rzeczywistosci sa czarne
Stary 2010-01-14, 11:50   #3189
anoxa
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Też mi lekarz kazał brać Asmag,ale forte.
A ja się znowu objadam Zjadłam kilka plastrów ananasa z puszki i teraz poprawiam chlebem ze smalcem A wczoraj miałam ochotę na poziomki,TŻ się załamał
a ja nie mam az takich wymagan mi sie wczorj marzyly pomarancze takie duze slodkie ale to juz bylo po 22 wiec nici z zakupu takich... dzisiaj za to nie odpuszcze

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Kolacje już jadłam wcześniej niby,ale teraz jestem na okrągło głodna i w brzuchu burczy,więc się na siłe nie głodzę Próbowałam mandarynkami zabić głód,ale nic z tego,więc się przerzuciłam na konkretniejsze jedzonko.Mdłości mnie już od dawna nie męczą,co najwyżej zgaga dopadnie...
tez mam tak czasem ze wieczorem zaczyna mnie az ssac z glodu i wtedy najlepiej pomaga kromka chleba z maslem bo jedzenie typu mandarynki nic nie daja

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
kurde ide chyba spac bo juz na oczy nie widze.
farminko ale ci dobrze ze nie masz juz mdlosci. ja od niedzieli mialam spokoj a tu nagle dzisiaj caly dzien wymiotowalam a po poludniu tak mnie glowa rozbolala ze myslalam ze umre. maz mnie ratowal kompresem z ziemniakow o dziwo pomoglo
dobranoc wszystkim
ja tez jeszcze czasem mam mdlosci

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
A czy któraś z was bierze żelazo?
Mi lekarka przepisała sorbifer durules (to jest żelazo + vit C) i powiedziała, że jak będzie źle to odstawimy. Tylko nie wiem co znaczy źle - bo nie mam biegunek i wymiotów, a te są podane jako możliwe skutki uboczne. Biorę rano i codziennie BARDZO boli brzuch od około 15-16 no i załatwiam się w kolorze bardzo ciemno zielonym prawie czarnym.
Hemoglobine miałam 11.9, a 12 -16 to norma.
Nie wiem czy tam moja lekarka nie przesadziła, przecież to jeszcze nie jest anemia.
ja w poprzedniej ciazy bralam zelazo ascofer to byl chyba ale kazdy lekarz daje co innego a z tymi problemami to chodzi o zaparcia... bo zelazo moze je powodowac

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
ale sie rozpisalyscie ja tez nie mam robionego usg za kazdym razem, pierwsze mialam w 8 tygodniu, pozniej tylko sprawdzali czy bije serduszko, nastepna wizyte bede miala 20stego to bedzie ostatni dzien 16 tygodnia i bede miala robione badania z krwi na downa, itp a dopiero w 20stym tygodniu bede miala nastepne usg i dopiero wtedy sie dowiem kto to podobno daja 98%. a nastepne usg dopiero pod koniec ciazy. a przesiewowego tez nie mialam ale nie wiem czy tutaj to nie jest to samo co z krwi a pozniej tylko jak cos jest nie tak to robia dalsze badania.
to chyba jest to samo co to przesiewowe tzn nie to samo ale diagnoza pada w tym samym kierunku

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
agravka GRATULACJE! A kiedy masz nastepne usg?

Teraz to juz lada chwila wiadomosci o plci beda sie sypac jak z rekawa w watku Same widzicie - roznice sie powoli zacieraja w zaawansowaniu ciaz

Moje bulgoczace dziecko coraz bardziej tam sie rozpycha, wiec mysle, ze naprawde wkrotce poczuje silne uderzenia
super masz kochana z tymi ruchami chyba kazda z nas na to czeka z utesknieniem

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
no to ja też dołączam dziś rano zrobiłam test i wyszły dwie grube kreski ;] termin będzie pewnie na sierpień albo wrzesień, ale dołączam do Was póki co

a za kilka godzin jadę do mojego mężczyzny z nowiną ...
witamy i daj znac jak zareagowal twoj mezczyznka

mnie tez cos dzisiaj glowa boli i tez zastanawiam sie co raz bardziej czy to nie od zatok bo smarkam z krwia albo z nosa leca mi takie z krwi skrzepy brzydkie...
a ja dzisiaj zjadlam po sniadanku "melczny start" o smaku bananowym mniam
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 12:08   #3190
kociamborek
Raczkowanie

bordowa witamy no i oczywiscie gratulacje!

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

niezawsze daj znac jak spało się z kojcem
kociamborek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 12:35   #3191
bassienkaw
Zakorzenienie

pamieta mnie ktos jeszcze?

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 12:40   #3192
bajka1807
Zakorzenienie

ja pamietam
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 12:41   #3193
ola_k11
Zadomowienie

hej odnoscie spodenek ja wczoraj zamowiłam sobie 2 pary... bo juz zaczynam sie nie miescic

http://www.allegro.pl/item872601615_...50_roz_42.html
http://www.allegro.pl/item878653222_...44_roz_42.html
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 12:43   #3194
kociamborek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
no pewnie, że pamięta
kociamborek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 12:43   #3195
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
JA pamietam Wróciłaś do nas na stałe?
Stary 2010-01-14, 12:46   #3196
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
i ja i ja...jak tam u was?? pracusiasz juz?
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 12:49   #3197
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
jasne ze cie pamietamy i jak podoba ci sie w pracy?

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
hej odnoscie spodenek ja wczoraj zamowiłam sobie 2 pary... bo juz zaczynam sie nie miescic

http://www.allegro.pl/item878653222_...44_roz_42.html

z tego co pamietam to muminek ma te pierwsze sodnie a bynajmniej bardzo podobne
Stary 2010-01-14, 12:52   #3198
muminek88
Zadomowienie

no mam te pierwsze ale od innego sprzedawcy...kupilam czarne i granat i potem zalowalam ze nie braz bo wygladaja niemal identycznie
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 12:54   #3199
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość

ja mam te właśnie i nie wiem czy z numeracja jest coś nie tak czy co ale zamówiłam mój rozmiar niby wg wymiarów podanych przez producenta. Przyszły, zakładam a tu za wielkie.. zamówiłabym napewno rozmiar mniejsze a nawet może ze dwa. Ale ogólnie spodnie są superowe

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 12:56   #3200
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie pisz jak w pracy

marta fajnie, że masz dostęp do ciuszków za nim zostaną przebrane

itakasia dzieki za linka

anoxa co to jest "mleczny start "???Chciałam dodać, że rzadko oglądam tv więc jeśli to reklamują to nie widziałam

Czas edycji: 2010-01-14 o 13:15
Stary 2010-01-14, 13:04   #3201
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
właśnie pisz jak w pracy

marta fajnie, że masz dostęp do ciuszków za nim zostaną przebrane

itakasia dzieki za linka

anoxa co to jest "mleczny start "???Chciałam dodać, że żadko oglądam tv więc jeśli to reklamują to nie widziałam
hehe kochana tak mleczny start reklamuja w tv a ja go kupilam w biedronce to jest taka typowa kaszka manna blyskawiczna smakowa jest dostepna waniliowa truskawkowa i bananowa tzn ja sie na takie natknelam
Stary 2010-01-14, 13:13   #3202
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
hehe kochana tak mleczny start reklamuja w tv a ja go kupilam w biedronce to jest taka typowa kaszka manna blyskawiczna smakowa jest dostepna waniliowa truskawkowa i bananowa tzn ja sie na takie natknelam
mmm dobre to to , bo brzmi ciekawie i już mam smaka
Stary 2010-01-14, 13:14   #3203
bassienkaw
Zakorzenienie

o jej... nie wiedzialam,ze tyle osob bedzie kojarzyc... milo
ja wlasnie wcinam jabluszko. Siedze w pracy, ogolnie nie ma zle, ale wiem juz ze na pewno mnie nie zostawia jak wroce z macierzynskiego... chce podpytac jedna dziewczyne co tu pracuje od 2 lat o wszystko, jezdzimy razem do domu, bo mieszka obok mnie
Narazie nikt nie wie,ze jestem w ciazy.. a to juz 10 tydzien sie kreci. W kazdym badz razie niedlugo wypytam Kasie... zobaczymy jak mi doradzi by to rozegrac...
Ogolnie nie jest zle, ludzie fajni, ale jak cos to zwalniaja, przy L4, macierzynskim itd...
Narazie nie jest zle, nie narzekam... jedynie musialabym zaopatrzyc sie w jakies ciuszki. Ostatnio udalo mi sie w ciuchlandzie kupic eleganckie spodnie, choc nieciazowe, ale na moj tylek za 3zl, praktycznie nowe... i dwa sweterki tez po 3zl... i jestem bardzo zadowolona. jeden na pozniejsza ciaze, a drugi na teraz i na pozniej... chyba nawet mam gdzies zdjecia
Teraz tez sie chce tam przejsc, moze uda sie znowu cos wyhaczyc...
ostatnio tez dokonalam wymianki na wizazu i wzbogacilam sie o super bluzeczke hm mama dzis mam na sobie zreszta i taka tuniczka,ale tez raczej na pozniejsza ciaze...
A co u was kobiety? Bo nie dam rady nadrobic?

Stary 2010-01-14, 13:28   #3204
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
ja wlasnie wcinam jabluszko. Siedze w pracy, ogolnie nie ma zle, ale wiem juz ze na pewno mnie nie zostawia jak wroce z macierzynskiego... chce podpytac jedna dziewczyne co tu pracuje od 2 lat o wszystko, jezdzimy razem do domu, bo mieszka obok mnie
Narazie nikt nie wie,ze jestem w ciazy.. a to juz 10 tydzien sie kreci. W kazdym badz razie niedlugo wypytam Kasie... zobaczymy jak mi doradzi by to rozegrac...
Ogolnie nie jest zle, ludzie fajni, ale jak cos to zwalniaja, przy L4, macierzynskim itd...
Narazie nie jest zle, nie narzekam... jedynie musialabym zaopatrzyc sie w jakies ciuszki. Ostatnio udalo mi sie w ciuchlandzie kupic eleganckie spodnie, choc nieciazowe, ale na moj tylek za 3zl, praktycznie nowe... i dwa sweterki tez po 3zl... i jestem bardzo zadowolona. jeden na pozniejsza ciaze, a drugi na teraz i na pozniej... chyba nawet mam gdzies zdjecia
ostatnio tez dokonalam wymianki na wizazu i wzbogacilam sie o super bluzeczke hm mama dzis mam na sobie zreszta i taka tuniczka,ale tez raczej na pozniejsza ciaze...
Ale oni nie mają prawa Cię zwolnić jak jesteś w ciąży!!! Nie wiem jak wygląda to po powrocie z macierzyńskiego. Taki właśnie jest ten nasz kraj, że musisz sie bać czy Cię przyjmą z powrotem do pracy. A potem się dziwią, że kobiety nie chcą w ciąże zachodzić.
Stary 2010-01-14, 13:42   #3205
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:

az sie dziwie jak slysze ze w lumpkach mozna tak tanie ciuchy dorwac ja generalnie nie lubie w nich buszowac bo za duzy haos dla mnie ale mam kolezanke ktora uwielbia ale u nas spodnie najtaniej jak mozesz dorwac to jakies 25zl

jesli masz zdjecia to smialo wklejaj mam nadzieje ze zmienia taktyke i przyjma cie po macierzynskim spowrotem

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

a u nas dobrze alugien i agravka juz znaja plec dzidzi beda mialy dziewczynki a poza tym to brzuchy nam rosna i odliczamy dni do kolejnych wizyt no i czesc z nas zaczela zakupy dla malenstwa
Stary 2010-01-14, 13:45   #3206
bassienkaw
Zakorzenienie

Wiecie co Wam powiem, w trakcie ciazy nie moga mnie zwolnic... a po macierzynskim, no coz, nawet macierzynskiego wcale mi dac nie musza, na to juz nie licze... jestem w pracy tutaj od poniedzialku dopiero... wiec wiecie. Chyba ze bym dostala np umowe na rok czasu, bo nei wiem jak to planuja... jesli bym dostala na rok, to macierzynski dostane... zreszta nie wiem,zobaczymy jak to bedzie

po pierwszej ciazy jak wrocilam do pracy, a mialam umowe na czas nieokreslony, gdzie ni emoga mnie zwolnic i wogole, to i tak zwolnili... likwidacja stanowiska pracy jest rozwiazaniem wszystkiego

Co do lumpkow... no to ja tez nigdy szperac nie umialam, i to za takie grosze... aczkolwiek teraz zmienil sie wlasciciel jednego z lumpkow u Nas, maja rzeczy wycenione... w dniu dostawy 7zl od sztuki, z kazdym dniem o 1zl taniej.... wiec w sobote mozna kupic nawet za 2zl od sztuki... i chcialabym sie jutro wybrac, zobaczyc mzoe akurat

EDIT
wrzucam zdjecia.... czarne eleganckie spodnie, praktycznie jak nowe... choc na zdjeciu w lustrze dupiato, bo jakies popalcowane bylo...
a co do sweterkow, to jeden mietowy jak nowy... super
natomiast czerwony juz stan taki bardzo dobry minus... ale mysle,ze na brzuszek bedzie super

Edytowane przez bassienkaw
Czas edycji: 2010-01-14 o 13:47
Stary 2010-01-14, 13:46   #3207
niezawsze
Zakorzenienie

A ja dopiero wstalam Tak mi sie dobrze spalo, nawet nie spodziewalam sie, ze tak wygodnie moze byc w tej poduszce, czulam sie tak jakby otulona no rewelacja naprawde dobra znikam z piesem na spacer bo chyba juz musi

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 13:52   #3208
bassienkaw
Zakorzenienie

A ja tylko male ostrzezonko dam... nie kupujcie kobitki wszystkiego z falbankami, w odcieniach rozów itd, typowo kobiecych fatalaszkow... na poczatek kupcie lepiej takie bardziej uniwersalne. Podam jeden przyklad... z zycia mojego dobrego znajomego. Jego zona zaszla w ciaze. Ok 20 tygodnia okazalo sie,ze bedzie dziewczynka, potwierdzilo to 2 innych lekarzy, i ten jeden prowadzacy raz za razem powtarzal ze widzi dziewczynke... do samego konca byli o tym przekonani.
Pomalowali pokoj na rozowo, kupili rozowo jakis tam wozek... doslownie wszystko cukierkowe, zaczynajac od spiochwo poprzez reszte rzeczy... falbanki, jakies *******ki... lozko z baldachimem itd, slodkie i ble ble.. a tu co? los im zrobil psikusa, i sie urodzil syn

Stary 2010-01-14, 13:54   #3209
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
A ja dopiero wstalam Tak mi sie dobrze spalo, nawet nie spodziewalam sie, ze tak wygodnie moze byc w tej poduszce, czulam sie tak jakby otulona no rewelacja naprawde dobra znikam z piesem na spacer bo chyba juz musi
w takim razie trzeba pomyśleć o zakupie

bassienkaw świetne te ciuszki a spodnie leżą super, sweterek zresztą też i za takie grosze.Fajną politykę prowadzi ten nowy właściciel .

Czas edycji: 2010-01-14 o 13:56
Stary 2010-01-14, 13:55   #3210
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Wczoraj pierwszy raz od niepamiętnych czasów byłam aż 2 razy w kibelku. Co za ulga. To dzięki kwaśnemu mleku i jogurtowi. Polecam na zaparcia. Bo to zmora w ciąży. Przynajmniej jak dla mnie.
Na mnie nire działa nic jak na razie ledwo coś z siebie wyciskam :/ musze to przeżyć chyba...
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości