|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Hejkaaaa
Siedzę opita wodą, trzymam siku, żeby posta napisać, doceńcie to Dziś mój G. wychwalał jaka ładna jestem Ale cycki zmalały i to też wyłapał No i co tam jeszcze, dałam mu jajecznego kotleta, ale polałam keczupem, żeby nie płakał, że mało smaku czy co i smakował ![]() Mama wyciągnęła mi z 20 albo i 30letnią książkę z daniami z jajek, no i czytam przepisy i fajne nawet, ale wszędzie tak skromnie od 2-10 łyżek masła, na przykład. Już popuszczam! Kurze cycki marynują mi się na jutro w lodówce. Już nie mogę. ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Jużem wysikana. Chciałam się podzielić refleksją. ![]() Zauważyłam, że poprawił się wygląd mojej cery. Nie mam cholernych, niespodziewanym wyprysków, nic, kompletnie. Niejedzenie węgli mi służy. ![]() A jeszcze wyżej były pytania o ciało, to skórę balsamuje nawilżającymi codziennie po kąpieli Nivea albo Dave. No i na vacu, pod ciśnieniem też się polepsza jędrność i gładkość skóry, od pasa pod piersiami do stóp, serio serio. ![]() Idę jeszcze się pośmiać na JoeMonster i spać.
I i II Faza trwały w sumie 51 dni jest mnie mniej o 10 kg 22.02 Start III Faza - teoretycznie koniec ma nadejść 22.05... ![]() Ile to jeszcze dni ![]() Nowa książka Dukana: http://chomikuj. pl/ squo-86 |
|
|
|
#4562 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Jużem wysikana. Chciałam się podzielić refleksją. ![]() Zauważyłam, że poprawił się wygląd mojej cery. Nie mam cholernych, niespodziewanym wyprysków, nic, kompletnie. Niejedzenie węgli mi służy. ![]() A jeszcze wyżej były pytania o ciało, to skórę balsamuje nawilżającymi codziennie po kąpieli Nivea albo Dave. No i na vacu, pod ciśnieniem też się polepsza jędrność i gładkość skóry, od pasa pod piersiami do stóp, serio serio. ![]() Idę jeszcze się pośmiać na JoeMonster i spać. [/QUOTE]Też bym chciała, żeby dzięki tej diecie poprawił mi się stan skóry. Niby jakis wiekszych wyprysków nie mam- ale pełno takich maleńkich, które doprowadzają mnie do szału. Co do ciała to smaruje się aktualnie Garnierem ujędrniającym (żółte opakowanie). Chciałam sobie kupić Good-Bye Cellulite z Nivea ale jakoś nie znalazłam zbyt wielu pochlebnych opinii, więc stwierdziłam, że sobie podaruję. A może ktoraś z Was używała go i jednak była zadowolona? |
|
|
|
|
#4563 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Używałam tego balsamu. Strata kasy. Skup się na nawilżaniu skóry, resztę zrobi natura
I i II Faza trwały w sumie 51 dni jest mnie mniej o 10 kg 22.02 Start III Faza - teoretycznie koniec ma nadejść 22.05... ![]() Ile to jeszcze dni ![]() Nowa książka Dukana: http://chomikuj. pl/ squo-86 |
|
|
|
|
#4564 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Ja równiez chcę schudnąć !!!!! Jestem grubaskiem ... przy wzroscie 167 waze sobie 89kg. (kawał babory ze mnie )Od jutra zaczynam, myśle ze z Wami bedzie mi o wiele łatwiej
|
|
|
|
#4565 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Naturę wspomogę białkami i może w końcu będe wyglądać ja trzeba
|
|
|
|
|
#4566 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzeba tylko wytrzymać dietkę ![]() Idę do wyra, bo jakoś zmarzłam ![]() Branoc ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
![]() Ale zaopatrz się w książkę, mimo wszystko! ![]() witaj i dobranoc! :P
||
|
|
|
#4567 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Na pewno schudniesz tylko trzymaj sie zasad, które znajdziesz w książce. W razie wątpliwości pytaj. Jesteśmy tu od tego, by się wspierać ![]() Dobranoc. |
|
|
|
|
#4568 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
MOże to był proroczy sen )
|
|
|
#4569 |
|
Raczkowanie
|
ja uzywam tylko balsamów Nivea...pięknie sie wchłaniaja a do suchej skóry rewelacja...obecnie "męczę" Nivea Q10
![]() mój Żon 3 razy w tyg rzeźbi sylwetke i drugie 3 biega więc nie moge zostać w tyle ale bardzo mnie wspiera ...a moja dieta proteinkowa jest dla niego jak zbawienie ...bo ja gotuję a on je i "rośnie" dodatkowo wspieram sie tez 3 razy w tyg bieganiem...aby do marca
|
#4570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny. To w takim razie spróbujemy takim systemem. Ja prowadzę taki tryb życia, ze często wyjeżdżam, a chyba trudno na wyjeździe ( u teściowej np) jeść same proteiny. Chociaż w sumie nie wiem ![]() Ja smaruje się ogólnie aptecznymi balsamami z mocznikiem rewelacyjnie zmiękcza i wygładza skórę) , albo dodaje mocznik do gotowych balsamów. Mocznik pomaga tez na rozstępy. Mi wyskoczyły ostatnio na brzuchu (jeden z impulsów do odchudzania), ale już bledną. Zaczełam z nimi walczyc w dniu pojawienia się, więc jeszt szansa, że nie przegram tej wojny
|
|
#4571 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) pytanie Czy jak dodajesz mocznik do gotowego balsamu, to dodajesz od razu do całej butelki? czy codziennie mieszasz jednorazową porcję?Ja dopiero troszeczkę zaczynam bawić się we własnoręczne mieszanie, więc mało jeszcze wiem, a nie mam czasu i siły przebijać się przez biochemię ![]() A o cudownym działaniu mocznika przekonałam się w kremach do stóp, ale te ceny... ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mocznik jednorazowo "na końcówkę paznokcia", nie wyliczam stężenia. Nie dodaje do całej butelki, bo mocznik się destabilizuje. Robie sobie tez jednorazowe porcje szamponu, dodaje jedwabiu i keratyny
|
|
#4573 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no dobra dobra ..... ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
Ja jadę na algach, po nivei swędzi mnie skóra tak, że mam ochote się zadrapać na śmierć.
|
|
|
#4574 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale dzięki za informację
|
|
|
|
|
#4575 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Witam wszystkie nowe Dukanki ![]() Moja waga nie ma zamiaru przebić się przez najniższy uzyskany do tej pory wynik Nie wiem już jak z nią gadać |
|
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny !!! wczoraj już miałam zmieniac podpis bo moja waga ruszyła na 55,3 ale to było rano dziś 56 może to przez @ ale jakoś smutno się zrobiło ale nić jeszcze parę kroków do upragnionej wagi !!!! mam na pocieszenie ptasie mleczko ( z przypisowni ) Powiem wam że cellulit mnie nie schodzi martwi mnie to bo już górnej części ciała jak by nie było ale dół nie zadowalający
|
|
|
|
#4577 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i całkiem skutecznie, bo regularnie baaaardzo powoli, ale po troszeczku idzie w dół Dzisiaj 58,7 ![]() (jakby co to mówię sobie, że mam 58 z kawałkiem, zawsze to brzmi lepiej niż niecałe 59, prawda? |
|
|
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mówiłam, wczoraj zakupiłam wagę i zważyłam się dziś rano pierwszy raz chyba od roku: 61,9. Dąże do 55 miniumum i muszę to osiągnąć do 10 kwietnia, bo wtedy idę na zdjęcie miary pod suknię ślubną
Jestem zmobilizowana i mam nadzieję, że się uda. Mam na koncie pierwszy sukces: mój przyszły mąż przeczytał książkę Dukana i zdecydował się stosować tą dietę razem ze mną. Co prawda u niego będzie troszkę odstępstw, bo on postawny mężczyzna jest i po jednym dniu na samych proteinkach kiepsko wyglądał Ale tak, czy inaczej we dwoje nam będzie łatwiej wytrwać!
|
|
|
|
#4579 | |
|
Zakorzenienie
|
na urlopie tak odwyklam od wazenia ze tarz juz kolejny dzien zapomnialam to zrobic. Zreszta przy takiej ilosci biegania to i tak mi waga stoi w miejscu lub rosnie, wiec to nei ma juz znaczenia. Widze po ciele jak sie ladnie wysmukla i tak jak kiedys na brzuchu wisialy 3 faldy,tak teraz trudno jedna zlapac.
Cytat:
chyba musze zaczac na mieszadelkowy watek zagladac, chetnie bym sie pobawila w naturalne kosmetyki.
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
|
|
|
#4580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4581 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- kojarze ,że już raz o tym pisałaś ale nie potrafie tego zidentyfikować na forum ...
|
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
swoje kupilam na amazon.co.uk tu w sklepach tez tylko przetworzone mozna dostac jako dodatek w balsamach. A takie nierafinowane calkiem inaczej sie smaruje. Wiem ze ostatnio bylo do dostania na targach biegowych w Polsce.
to kupilam
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
|
|
#4583 |
|
Rozeznanie
|
wiolqn a to ma jakis zapach? bo znalazłam na necie sklep z tym masłem ( karite). w sumie tanie to ....
|
|
#4584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
zapachu to za bardzo nie ma, musialaby w domu obwachac i opisac, teraz to mi sielekko blotny tylko kojarzy
![]() skora jest niasamowicie miekka po nim nawet nastepnego dnia. uzywalam go kazdego dnia naurlopie a tam wiadomo slona woda i slonce calymi dniami i mialam rewelacyjnei nawilzona, zaden balsam mi tego efektu nei zapewnil. i opalenizna ma bardziej zlocisty odcien
|
|
|
#4586 |
|
BAN stały
|
Cześć, ja też zakupiłam ksiązke Dukana-jestem w trakcie czytania i relacjonowania męzowi-on niestety nie ma czasu czytać. Musze przyznać ze argumenty tej diety są bardzo przekonujące. Idziemy na diete razem ja mam do pokonania jakies 4 kg on jakies 20 ale idziemy razem-bedzie raźniej.Przerażają mnie tylko te mięsa-nie lubie mięsa i nie umiem za bardzo robic.Bedziemy chyba bazowac na drobiu
![]()
|
|
|
|
#4587 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamiętaj, że to jak u niemowlaków. Przed i po kupce!
|
|
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4589 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
obejrzałam te cuda ale chyba nie chce mi sie bawić w mieszadełko ja używam juz gotowych produktów, jakbym jeszcze miała laboratorium w łazience to ..... ![]() na pewno gotowe mają mniejsze / powolniejsze działanie ale cóż ... na lenia nie ma rady
|
|
|
#4590 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W trakcie ćwiczeń mam nadzieję pijesz wodę?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

Ale cycki zmalały i to też wyłapał
i smakował 

!!!!! 

ale dzięki za informację
Nie wiem już jak z nią gadać