|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
Może to ja przesadzam i nadinterpretuje to wszystko co wczoraj się dzialo ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3422 |
Zadomowienie
|
Koshatko, pytałaś o co u mnie poszło, no więc pokrótce, TŻ ma kilka cech , które mnie doprowadzają do agresji i nie widzę za bardzo nadziei żeby on to zmienił... a poza tym te rzeczy, które u niego od 5 lat przewalczam, zobaczyłam właśnie w kimś innym... no i pomyślałam, kurczę, jednak można tak...po co ja mam się tyle stresować, pół życia tracić na tłumaczenie komuś tego i owego skoro są ludzie którym tego nie trzeba robić?
wczoraj zużyłam ananasowy krem do ciała Joanny Fruit Fantasy...150 g dobrze że się skończył bo już mnie męczył...
Odwyk od zakupów kosmetycznych! Edytowane przez Parsifal Czas edycji: 2010-01-14 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3423 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() siadam do ksiazki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Zakorzenienie
|
Doszła właśnie paczuszka z Inermis
![]() Jak pakowałam te rzeczy z paczuszki do szafki to pomyślałam że już chyba mam wszystko to co chciałam. I naprawdę mam zapas na kilka tygodni. ![]() ![]() Ale jaka szybka dostawa!Przyjechali o 12:00A w środę zamawiałam i wczoraj wysyłali. Dobrze że tak rano przyjechali (a nie jak gościu z Avonu wczoraj -po 17:00) bo muszę iść do sklepu po chleb i mleko.. ![]() Jeszcze tylko w tym miesiącu (od razu na luty też to liczę) dojdzie do mnie kurierem jutro torebka z etorebki!!! Piękna -Duża -śliwkowa ![]() ![]() ![]() ![]() I już do marca nic nie kupuję ![]() ......................... ........ Mój mężuś się wczoraj wygadał że "w podziękowaniu za bobaska" kupi mi złoty pierścionek. Umówiliśmy się że sam pojedzie do jubilera i wybierze jakiś ![]() Uwielbiam takie niespodzianki jak ktoś sam mi wybiera prezent-nawet biżuterię! Wtedy wg. mnie ma ona specjalną-sentymentalną wartość.Bo ktoś w to musiał włożyć serce. Tak też będzie teraz. nie mówię że nie lubię kupować z mężem (wspólnie) biżuterii..Bo razem też kupowaliśmy.Ale wtedy wygląda to tak samo jakbym ja sama sobie wyjeła pieniądze z naszego wspólnego konta i poszła coś kupić a on tylko robiłby za "ochronę"..A tak sam musi się przejechać po Grudziądzkich jubilerach (gdzie pracuje ...za późno kończy by u nas kupować) i przywiezie mi już wybrany pierścionek w pudełeczku ![]() ![]() Rozmiar mój zna..Kurcze..Czuję się jak dziecko na godzinę przed gwiazdką i rozdaniem prezentów ![]()
#3426 |
Zakorzenienie
|
Sweet: wrzuć link do tej torebki
![]()
#3427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3428 |
Zakorzenienie
|
#3429 |
Zakorzenienie
|
Sprawa Meteorytów zakończona pomyślnie – pieniądze są na koncie (+ 2 koszty przesyłki – te, które opłaciłam i które zapłacę odsyłając). Mam tylko dylemat czy zostawić brązer Hoola benefitu (miał być matowy a ma drobinki) – opinie na KWC zachęcają, ale chce matowy
![]() W niedziele wyjaśni się sprawa z TZ – do tego czasu mamy „wolne” a w niedziele dojdziemy razem do jakiś wniosków (mam nadzieje)
#3430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak nie jest taki jaki chciałaś od początku to zwróć..Bo matowy brązer będzie inaczej dalej za tobą łaził.A tak przynajmniej odzyskasz pieniądze za niego.
![]() |
#3431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez dostalam duza sliwkowa torebke od mamy..strasznie jest pojemna..jedyny minus ze dlugo sie w niej naszukam czegokolwiek bo wszystko spada na dno ![]() Zuzylam: -plyn do higieny intymnej -zel pod prysznic ktory dostalam jako gratis do zakupow..jest tak zadki ze wykorzystalam go do mycia rak za to fajnie egzotycznie pachnie |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3432 |
Zakorzenienie
|
nic nie kupiłam w rossmanie bo nic nie było zupełnie nic z tych rzeczy promocyjnych które sobie zapisałam na kartkę z gazetki, jedna wielka mistyfikacja rossmana
![]() za to poszłam do szmatexu i kupiłam 2 pary dżinsów- granatowe i czarne razem za 16zł, po 8 zł sztuka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3433 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, szykuję dupsko do batów
![]() Byłam dziś na zakupach spożywczych i szukając mięsnego natknęłam się na zarąbistą drogerię ![]() Mieli pełniutką, błyszczącą i w promocji (!) szafę Bell ![]() ![]() ![]() - lakier Fashion Colour nr 304 i 307 - lakier Glam Wear nr 411 - pomadkę glam&sexy nr 42 - błyszczyk milky shake 3d effect nr 06 Od firmy dostałam gratis błyszczyk light colour diamond lip gloss nr nie wiem jaki ![]() Oprócz tego kupiłam dipliner Golden Rose (potrzebny, bo żadnego nie mam) i peeling Joanny do twarzy z gruszką ![]() Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2010-01-14 o 16:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3434 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3435 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16461262]W Toruniu? Jeśli tak, to chyba wiem, która
![]() Na Mickiewicza? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3436 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3437 |
Zakorzenienie
|
Iwona gratuluje silnej woli!
ksiezniczka ale zakupy ![]() ![]() lakier bell 304 dostalam od mamusi wiec go ci wybacze ale reszta ![]() konczy sie pomadka ochronna Bebe ![]() skonczyl sie blyszczyk ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj będą BATY!!! ![]() ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16461262]W Toruniu? Jeśli tak, to chyba wiem, która ![]() Dobra jak sobie zdradzamy miejscówki... A byłyście w Toronto w takiej drogerii przy zajezdni autobusowej na dziewulskiego? Drogeria jest w tych pawilonach po drugiej stronie szosy lubickiej..jest od wewnątrz ale po stronie restauracji chińskiej. ![]() Ale pokracznie wytłumaczyłam ![]() I mają wszystko od produktów "z krówkami", przez Bell, Revlon a skończywszy na Gosh'u...naprawdę wyyyypasss ![]() aha wykończyłam błyszczyk...
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-01-14 o 16:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3439 |
Konto usunięte
|
Jeszcze nie byłam
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Mają chyba cały asortyment Joanny, Eveline i innych polskich firm ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3440 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16461660]Jeszcze nie byłam
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Mają chyba cały asortyment Joanny, Eveline i innych polskich firm ![]() Mówisz o tej na dole? W pawilonie??? Takiej dużej...Ale to Chyba DN jest? ![]()
#3441 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() spróbuję znaleźć na zumi edit. nie mogę znaleźć na zumi to było bliżej reja, jakoś numery 70-80 mniej więcej (gdzie numery nieparzyste) duży napis 'drogeria' i wejście po schodkach Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2010-01-14 o 16:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3443 |
Zakorzenienie
|
Mówi, choć nic od nich nie mam
![]() ![]() Wygląda więc na to, że raczej nie zniechęcę, bo dziewczyny przeważnie bardzo chwalą te kosmetyki ![]() A cóż to za wzajemne nakręcanie się na drogerie? ![]() ![]() Księżniczko, skoro dupsko już naszykowane, to... a masz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3444 |
Zakorzenienie
|
"na poprzedniej stronie" jest pojęciem względnym
![]() ![]()
#3445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3446 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będę się najwyżej pytać przechodniów ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16461973]Opis się zgadza, ale co to za skrót DN? ![]() Tak???Taka duża drogeria przy schodach w pawilonie ? ja zawsze byłam przekonana że to "Drogeria Natura" ale nie zrzeszona ![]() No proszę jaka nowina że to jednak nie Natura ![]() Cytat:
![]() |
#3447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3448 |
Zakorzenienie
|
Hosenko mam nadzieje że wszystko sobie wyjaśnicie w niedziele
![]() ![]() Księżniczka!!! ![]() ![]() ![]() Doszło do mnie dziś pachnidło FM 183 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak więc jam niewinna ![]() ![]() Shpilcia wspominała o trwałości perfum.trwała jak diabli to jest ta moja fioletowa currara...Wytrzymała od rana do samego wieczora ...A i przed snem jeszcze odrobinę pachniały mi nią nadgarstki !!! Moja miłość ![]()
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-01-14 o 17:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3450 |
Zakorzenienie
|
Hej !Wpadłam tylo na chwilkę....bo pewnie za chwilke znów bedę odcięta od świata....nie mam prądu od soboty,dziś o 3 w nocy właczyli i o 11 rano wyłączyli i przed chwilą znów włączyli ale to nbie potrwa długo chyba bo w elektrowni mówią ,że na stałe prąd będziemy mieli w połowie przyszłego tygodnia...masakra...jesz cze przez 2 dni wody nie miałam....
Pozdrawiam wszystkich ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.