|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
u mnie na obiad miseczka ogórkowej, ale się obiadłam
a teraz biorę się za przeglądanie portali z ofertami pracy |
|
|
|
#2492 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
eh przytyłam i to ile, poddaję się
|
|
|
|
#2493 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Dzisiaj waga pokazała 50,4, czyli wracam już na dobrą drogę ![]() ![]() Byłam na meczu niedawno i mój mężczyzna grał ![]() Na śniadanko zjadłam owsianke z miodem[7.15]. Na drugie jogurcik ze zbożami.(z Bakomy chyba)[10.30], a na obiadek niestety spaghetti[14.00]. Ale zjadłam mniej niż zazwyczaj. Tak, ze nie czułam się pełna, ale dość najedzona Bo zawsze wstawałam od stołu z przepełnieniem żołądka![]() ![]() Hmm o 17 może zjem coś lekkiego. Pewnie jakiś owoc A poźniej kolacja o 20.30 - wieśniak ![]() Sanderson NIE MA MOWY! Nie poddaj sie! Jak zaczęłaś walczyć to dokończ.Nie możesz przerwać. Znajdż w sobie troche silnej woli. Uda Ci sie na pewno! Popatrz na te wszystkie chude modelki [ ale nie te anorektyczki ]. Im sie udało, więc dlaczego Tobie miałoby się nie udać, co? Nie poddawaj sie kochana My Ci pomożemy! Ja też przytyłam ostatnio, ale zabrałam się od nowa do roboty i nie poddam się dopóki nie osiągne tego, co chce Więc bierz się do roboty i prosze mi tu nie marudzić!
![]() ___________________ Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie. Edytowane przez agusia814 Czas edycji: 2010-01-13 o 16:28 |
|
|
|
#2494 |
|
Raczkowanie
|
Cześć!
Ja dzisiaj nawet nawet ![]() Na śniadanie owsiankę z miodem, potem marchewka w szkole, na obiad zupa grochowa, 4 knedle ze śliwkami i odrobiną cukru i 2 łyżki makaronu z trskawkami Kurcze coś na obiad trochę za dużo....A jak tam dzień minął? Chciałam się czegoś spytać. Mianowicie liczę kalorie w poleconej przez was stronie kobieta.wp.pl. Zauważyłam ostatnio "kalkulator kalorii z duszą". Pomyślałam że fajniej na tym liczyć, bo można zapisywać wynik do kalendarza. Ale Teraz widzę, że ten kalkulator wskazuje inną kaloryczność danych potraw niż "licznik kalorii". I się zastanwiam kóry w końcu dobrze liczy?
|
|
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
A ja coś tam sobie sprzątam, chociaż dzisiaj za bardzo nie mam weny
Zaraz idę z psem na spacer ,a później lecę na miasto bo umówiłam się z koleżanką ![]() Ale mam ładne włosy po tych wszystkich olejach Mam już odrobinę odrostów ,ale postaram się wytrzymać z farbowaniem jeszcze miesiąc , żeby dać im trochę odetchnąć ![]() Sanderson , nie poddajemy się Nie ma co od razu spodziewać się kto wie jakich efektów Ja odchudzam się już tyle miesięcy , nie schudłam ani kilograma , a mimo to nie rezygnuję z walki i wiem ,że moje marzenie o idealnej sylwetce w końcu się spełni Głowa do góry
|
|
#2496 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2497 |
|
Zadomowienie
|
Sanderson Użalanie sie nad sobą nic Ci nie da
Weź sie w garść ...
|
#2498 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2499 | |
|
Zakorzenienie
|
i znowu cisza
ale to dobrze bo musze sie uczyc historii;/ktoras napisala ze w szkole zjadla marchewke...jak to tak? nie mozna samej marchewki w szkole!! jogurt nat., wiesniak, omlet coookolowiek!! owoce ![]() cherrylady...ja nie korzystalam z tego co piszesz...najbardziej wierna jestem jednej stronie z licznikiem kcal i tego sie trzymam z tym ze wiekszosc mam w glkowie i owoce sama licze,pieczywo wlasciwie tez, reszte np platki owsiane wyliczylam sobie ile gram ma lyzka, ile mam sypac zeby wyszla mi np owsianka za 300kcal i tego sie trzymam![]() sniadanie: troche owsianki(taka z 200kcal) i zupka pomidorowa z ryzem brazowym i marchewka(licze za nia ze 150) i troszeczke tej salatki z brazowego ryzu(no wlasnie tu tez jest troche tej salatki, tam jest papryka, ogorek, marchewka )w szkole na dwa posilki: wiesniak, mala gryuszka i jablko czyli ok 200...z tym ze w odstepach 2h pomiedzy nimi zeby wyszlo dobrze z obiadem bo na jazdy mialam isc ![]() i w domku zjadlam znowu pomidorowa z ryzem(ryzu tak 1/3), troche wiecej tej salatki, z 7ogorkow i marchewke ![]() i teraz na kolacje 4marchewki i z 80g bialego chudego twarogu ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
![]() nie mozna sie poddaawac!! ja mialam taki okres w zyciu ze z wagi 59 wskoczylam do 65!! to byl szok...ale nie dlatego ze sie objadalam...cholerne tablety!! no i wzielam sie za siebie ponownie i caly czas walcze z upadkami ale walcze staram sie teraz jesc ladnie... tylko martwi mnie u mnie znowu brak @
|
|
#2500 |
|
Zadomowienie
|
A ja właśnie zajadam sobie marchewke z wieśniakiem
mniam ! ![]() Dzisiaj "Wredne dziewczyny" na polsacie o 20.30 Ktoś ogląda czy tylko ja lubie takie filmy?
|
#2501 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do marchewki to się przyznaję Wiem wiem źle, ale to akurat miałam pod ręką Tak się zastanawiam czy bułka ziarnista może być...?To owocnej nauki
|
|
|
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2503 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mmmm "Wredne Dziewczyny" Dobre! Też będę oglądać. Dobrze, że mi przypomniałaś ![]() Jeszcze sympatycziejsza jest komedia "Ona to on". To to ubóstwiam! |
|
|
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2505 |
|
Zadomowienie
|
"Ona to on" też lubie
Ja to w ogóle lubie takie komedie dla 'dzieci' Hahaha. Bo ze mnie taki dzieciak jeszcze![]() Lece się kąpać, a potem na tv ![]() Do jutra chudzinki moje
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
heja
![]() ![]() Sandra-nie ma nie dam rady!Tylko sie bierz w garsc i troche zawalcz o tę utratę wagi aguisa-ja tez lubie takie komedie Ja to ogolenie uwielbiam albo kretynskie filmy albo znowu zabojczo ciezkie bo przy takich wypoczywam![]() Sunset-no to widze ze odzywka podziałała ![]() JA sie musze przyznac ze moja dzisiejsza dieta to nieberadzo.Po zliczeniu wszytskiego wyszlo mi jakie 1800(?) moze z 2000,ale to wszytsko dlatego ze jestem przeziebiona .Niczym szczegolnym nie zgrzeszylam oprocz drozdzowki z kruszonką,ale nie na raz tylko tak sobie dawkowałam.A takto to duzo mi nabily kubki mleka 0,5%,i mentosy oraz tableki na gardlo i jakies tam syropy niestety Mam nadzieje ze mi wybaczycie .A jutro obiecuje juz grzecznie![]() a tak po za tym jakos humoru nie mam.Dzisiaj z 3 razy ryczalam bez powodu,tzn mialam powody,ale bardzo blache.Moze okres mi sie zbiza(?). Tableke wklejam w pierwszy moj post na pierwszej stronie wątku Nie potrafie tak jak Trucizna wkleic go do podpisu,ale obiecuje ze tam bede co tydzien nowa i uaktualniona tablekę wrzucać
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może faktycznie takie humory masz z powodu zbliżającego się okresu, jak mi się zbliża to jest masakra chodzę wściekła jak osa i wyzywam TZ za byle błahostkę |
|
|
|
|
#2508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)oo "ona to on " suuuper;D
|
|
|
#2509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj taki dzień byle jaki i to tez moglaby dlatego.Niedosc ze jestem chora to mi kierowca autobusu zamknął dosłownie dzwi przed nosem i musialam do domu wracac w getrach i adidasach po zaspach metrowych,bo moje kozaki sa przemoczone ![]()
|
|
|
#2510 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja powinnam dostac baty za nie cwiczenie w domu..tylko tyle ze duzo staram sie chodzic... w ogole zaraz spadam tylko polski zrobie bo musze sie wyspac!! wrocilam do domku ok 18, zjadlam, zajelam sie historia ale nie pochwalilam sie ze matme poprawilam i mam 3 dodam ze mam rozszerzona
|
|
#2511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za 3 z matmy, ja też miałam w liceum matmę rozszerzoną ale ja lubiłam matmę nawet pisałam ją na maturze
|
|
|
|
|
#2512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubie ja...ale babka nie umie tlumaczyc poswiecam czas na korki u cioci i dzieki temu cos wiem dlatego ciesze sie z tej 3
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejszy jest powrót do zdrówka . A te huśtawki nastroju to faktycznie dość charakterystyczne Ja wczoraj zgodnie z planem byłam z koleżankami na mieście i może na tym zakończę relację z wczorajszego wieczoru ![]() Dzisiaj od rana wzięła mnie jakaś wena do sprzątania Wywaliłam wszystko z jednej i z drugiej szafy i poukładałam jeszcze raz , teraz będę ścierać kurze i coś czuję, że na jednym pomieszczeniu się nie skończy ![]() Miłego dnia
|
|
|
#2515 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na śniadanie szybko serek waniliowy bo musiałam wyjść
na drugie śniadanie był banan plus kawa z mlekiem teraz lecę na zakupy
|
|
|
|
#2516 |
|
Raczkowanie
|
Ola dzięki wielkie za stronkę
Oooj a ja się chyba przeziębiłam. Od wczoraj też syropek, tabletki i spreje na gardło, fervex no i czosnek (zabójczy oddech krążył po domu ) oraz miodek. No niestety kalorii nawet nie liczę bo jutro jadę na rekolekcje i muszę być zdrowa. Bo jak nie to się zabiję Jeszcze mnie przyjaciółka wkurzyła Miałam z nią iść na koncert ale przecież podchorowana nie pójdę.Powiedziałam jej to, to mi zarzuciła że kłamię. B0 nie słyszała żebym kaszlała w szkole ![]() Ale jak cały dzień nosiłam szalik w szkole - to tego akurat nie wzieła pod uwagę. Eeech nawet już do niej nerwów nie mam. Szkoda tylko że mi nie wierzy i dopatruje się dziury w całym.... A jak u was dietka?
Edytowane przez cherrylady94 Czas edycji: 2010-01-14 o 14:44 |
|
|
|
#2517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja musze gibac do cioci...Cytat:
![]() gratuluje weny do sprzatania ![]() witam ja wlasnie wrocilam ze szkoly i zaraz spadam sie uczyc...sniadanie: troche owsianki, koncowka salatki z ryzu i duze jablko ![]() IIsniadanie: omlet z 1jaja i gruszka obiad: miseczka zalewajki, 2marchewki i...no wlasnie, zjadlam ok 2takich filetow z mintaja....z tym, ze panierowanych...wiem ze moze nie za bardzo ok ale uwieelbiam rybke, ta szczegolnie i dzisiaj tata robil na obiad ale juz bez zadnych dodatkow no i dzisiaj beda 4posilki jeszcze nie wiem co zjem pozniej ![]() czy ta ryba to straszny grzech? i dzisia cwiczylam na wfie jako jedna z nielicznych, bo tylko 7os cwiczylo...no i nie opierdzialalam sie i z sali wyszlam zmachana
|
|
#2518 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hehe coś myśle że ja bym była jedną z tych niećwiczących
|
|
|
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego chociaz to mnie usprawiedliwia z ta ryba a generalnie to sama ryba jest bardzo zdrowa:Pjej...musze zaraz zrobic zielona, pozniej kawke i usiasc do notatek...a oczy mi sie zamykaja
|
|
#2520 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Ranyyyy Jaki ten konkurs był dzisiaj trudny. Szok... Więc nie poszło mi za dobrze.![]() Ola a masz za tą drugą rybke i panierke
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.

Popatrz na te wszystkie chude modelki [ ale nie te anorektyczki

Kurcze coś na obiad trochę za dużo....

Nie ma co od razu spodziewać się kto wie jakich efektów 

.Niczym szczegolnym nie zgrzeszylam oprocz drozdzowki z kruszonką,ale nie na raz tylko tak sobie dawkowałam.A takto to duzo mi nabily kubki mleka 0,5%,i mentosy oraz tableki na gardlo i jakies tam syropy niestety
.A jutro obiecuje juz grzecznie
za 3 z matmy, ja też miałam w liceum matmę rozszerzoną ale ja lubiłam matmę nawet pisałam ją na maturze
Od wczoraj też syropek, tabletki i spreje na gardło, fervex no i czosnek (zabójczy oddech krążył po domu
Jaki ten konkurs był dzisiaj trudny. Szok... Więc nie poszło mi za dobrze.
a masz za tą drugą rybke i panierke