|
|
#4801 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - część V
Cytat:
Bardzo ją polecam, kosztuje 2,99 (niestety znam tylko cenę z Natury) i naprawdę widać poprawę na pewno nie jest to na początku mega efekt ale już na następny dzień jest widoczne, że twarz lepiej wygląda.
|
|
|
|
|
#4802 | |
|
Konto usunięte
|
ładne mi 'różne rodzaje'.
dzięki za odp.!Cytat:
). jeśli nie, to przepraszam.
|
|
|
|
|
#4803 |
|
Przyczajenie
|
Witam czy wam też się przytrafiło że przy kasie nabijała się inna cena niż w gazetce? Ja dziś byłam w Rossmannie i skusiłam się na ten fluid Lirene za 14 69 (była przywieszka z tą ceną) a kasjerka nabiła za 24,60 .Jak jej zwróciłam uwagę zę powinna być niższa cena to zadzwoniła po drugą a tamta poszła ze mną w nadzieji że to ja się mylę ,żeby mi pokazać że jest ta wyższa cena i się zdziwiła że to ja mam rację.Potem na kasie nabiła poprawną cenę.Ja rozumiem że mogą nie znać wszystkich promocji ale liczą chyba na to ,że się klient nie połapie i zapłaci wyższą cenę .
|
|
|
|
#4804 | ||
|
DOMator
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4805 |
|
Raczkowanie
|
polowałam na perfumy COVET , a w najnowszej gazetce są znacznie przecenione. bylam dziś w 4 rosmanach i nic! nawet sladu, że były kiedys wystawiane
. w jednym R. pani mi powiedziała z rozbrajajacą szczerością że "je wycofali bo były za bardzo przecenione" ![]() te promocje to sciema - jak się tylko okazuje, że to NAPRAWDĘ promocja to od razu ją kasują ![]() ktoś widział covet edp w krakowie albo poznaniu ??
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
kora tez na nie poluje...bylam w 2 ross w Katowicach, 2 w bytomiu i w tarn.gorach... perfum NIE BYŁO.... robia super promocje na cos czego nie maja
|
#4807 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4808 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4809 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki za info może skoczę jeśli tam promocja obejmuje wszystkie rodzajeCo do Covet też chciałam kupić i nic!!!W ogóle go nie było,bo żadnej półeczki nie było pustej!!!Ściema jak nic
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. Edytowane przez jofka Czas edycji: 2010-01-13 o 23:09 |
|
|
|
|
#4810 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A w Katowicach widział ktoś promocyjny Lady Speed Stick w sztyfcie? Cytat:
i był mój kolor - Mroźny Kasztan. Jak się dowiedziałam o promocji w Rossie to trochę żałowałam że przepłaciłam, ale z waszych relacji wynika że tego koloru chyba nie ma w promocji?Mimo że zdenerwowałam się na Rossmanna za tę "promocję widmo" to i tak muszę go pochwalić Edytowane przez tobb Czas edycji: 2010-01-14 o 07:25 |
||
|
|
|
#4811 |
|
Raczkowanie
|
kod : 2981516554394
AA Ultranawilżanie micelarny płyn do demakijażu 200ml cena: 8,39 (było: 11,99) A niech mnie ktoś oświeci co znaczy micelarny? I byłam wczoraj w R. kupiłam jeszcze: dwa lakiery do french manicure miss sporty 3,99 x2 cif z tym drugim czymś w promocji za 8,49 nadal szukałam oliwki Kindii po sklepie i bez rezultatu.
Zarezerwowany dla mnie. Pachnący tylko mną. Nie szuka innej. http://suwaczki.slub-wesele.pl/200808313538.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120602060120.html PS. zaczynam chudnąć! Jest: 53,5 kg Marzę o 48 kg
|
|
|
|
#4812 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie jest, stoi normalnie tam, gdzie inne produkty dziecięce, chyba obok Nivea Baby
![]() Rossmann Warszawa, Pirenejska.
|
#4813 |
|
Zadomowienie
|
Kod AA Ultranawilżanie micelarny płyn do demakijażu 11,99 PLN 8,39 PLN
2981516523475 |
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj w 6 sklepach i nigdzie nie było ani jednego kremu do twarzy Loreal z ulotki.
|
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
odpowiedź z rossnetu na mojego zażaleniowego meila:
Witam, W odpowiedzi na Pani maila chciałabym przeprosić za wprowadzenie w błąd klientów naszej drogerii. Pisząc w gazetce przy artykułach informację, że promocja dotyczy różnych rodzajów nie mieliśmy na myśli wszystkich rodzajów, a jedynie wybrane rodzaje. Za wprowadzenie w błąd naszych klientów serdecznie przepraszamy- nie mieliśmy tego w żadnym wypadku na celu. Jedynie mając na uwadze dobro naszych klientów przeceniliśmy dodatkowo artykuły będące już i tak od dłuższego czasu w promocjach. Aktualna gazetka jest gazetką wyprzedażową, tzn. artykuły w niej zawarte są produktami, które już nie powrócą na nasze półki i dlatego też od dłuższego czasu nie ma już dostaw tych artykułów. Za niezrozumienie serdecznie przepraszamy. |
|
|
|
#4816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4817 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i powiem ci,ze sie balam,ze to bedzie szajs i nie bd rzeczywiscie dzialac tak jak powinna,a sprawuje sie dobrzeja dalej nie moge przebolec Castingow,ze zrobili nas w konia z odcieniami bd musiala pojsc do Natury...
|
|
|
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
|
#4819 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie była w dziale dziecięcym - obok tych wszystkich produktów Hipp, Babydream, Nivea, Ziajka itp. ;>Dostaniesz
Cytat:
Czyli mam rozumieć, że znikną podpaski Always, szampony Clear czy Palmolive, nowe (!) Herbal Essences itd? Coś słabe to ich tłumaczenie, no ale nie wnikam już
|
|
#4820 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do tego tłumaczenia, to wydaje mi się, że może znikną rzeczy te z 1 strony, gdzie jest napisane CnD, a reszta chyba nie... ale 100% nie dam
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam dzisiaj w Rossie po puder Synergen, mydło pod prysznic pomarańczowe Ziaji (miała któraś?
) i jedwab do włosów Biosilk czy jakoś tak za 5,99 w promocji trzeba wypróbować ale po puder musiałam lecieć do drugiego Rossa bo w tamtym został tylko ten najciemniejszy a ja kupuje najjaśniejszy.
|
|
#4823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. mam. aktualnie go używam. jak dla mnie świetnie pachnie i przyjemnie mi się nim myje.
|
|
|
|
|
#4824 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Fajnie się sprawował, mam bardzo suchą skórę, a po nim w ogóle nie musiałabym się niczym smarować . Ładny zapach, czułam go podczas zasypiania jest może nieco chemiczny ale mi się podoba. ![]() Co dopudru Synergen jaka jest jego cena i jak się u Ciebie sprawuje ? Jest w ofercie odcień pasujący do dość jasnej brzoskwiniowej skóry?
|
|
|
|
|
#4825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pewnie sporo maili z zażaleniami dostali Zawsze mogli napisac ,,wybrane rodzaje'' i było by bardzo czytelnie a nie zrobiłam sobie nadzieję i tyle
|
||
|
|
|
#4826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wklejam linka z moją recenzją https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-320790
|
|
|
#4827 |
|
Raczkowanie
|
Czesc mogłaby któras poratowac kodem na plyn micelarny, :-]
|
|
|
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
AA Ultranawilżanie micelarny płyn do demakijażu 200ml
2981516537090
|
#4829 |
|
Zadomowienie
|
nie rozumiem - wycofają m.in. zele z adidasa czy palmolive?
|
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Jak dla mnie to raczej wycofają tylko te z pierwszej strony, te pod napisem "Cena na do widzenia". Tak jak mówił ktoś powyżej.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

Szkoda, że teraz w promocji jest tylko Garniera miodowa, bo jakby były wszystkie, to byś sobie mogła na próbę wziąć
Gruszkowa Perfecta na pewno miała 2 z przodu, ale dokładnej ceny nie pamięta. Więcej niż 3 zł nie kosztuje.
Kupiłam sobie sproszkowaną glinkę na Allegro (dokładniej mowiąc tutaj: 

dzięki za odp.!
Kupiłam HE szampon nawilżający ten niebieski(tylko taki był,ale zapach kokosowy jest obłędny,więc się cieszę) 3 Rexony dla mamy (w promocji oczywiście jeden zapach) i masło kakowe Ziaji,bo już miałam na wykończeniu....Na malowanie włosków znowu muszę poczekać....

Czyli mam rozumieć, że znikną podpaski Always, szampony Clear czy Palmolive, nowe (!) Herbal Essences itd? Coś słabe to ich tłumaczenie, no ale nie wnikam już