Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-14, 14:41   #2131
horo
Zakorzenienie

GG do horo
Dot.: Powiększanie piersi cz.4

olgawro,
między mentorem 450 a 500 hp masz w średnicy różnicę 0,5 cm, a w projekcji tylko 2 mm

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 14:46   #2132
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

aaaaaah dzieki Horo hmmm to czy jest wtedy sens brac te 500 jesli taka mala różnica??
Stary 2010-01-14, 14:49   #2133
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
aaaaaah dzieki Horo hmmm to czy jest wtedy sens brac te 500 jesli taka mala różnica??
to już zależy od Ciebie i doktorka
najwazniejsze, ze nie będziesz miała autostrady pomiędzy piersiami

schudniesz te 10 kg i nie da Tobie nawet 450 ... hmmm (żartuję )

Stary 2010-01-14, 14:50   #2134
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
Do Listopadowa
nie mam na szczescie Trojaczkow bo bym z mostu skoczyla chyba.Zachcialo mi sie na starosc dziecka to teraz mam;-)
Ale sie ciesze ze go mam chociaz nie pamietam czasami jak sie nazywam ze zmeczenia bo chyba spiewak rosnie tak sie wydziera.
Wiem ze czasami jedno wymaga wiecej czasu moja pozostala to juz 14 i 12 wiec spoko.

Aga,
no pozostała dwójka to już nie takie dzieci
Zostaje więc kwestia niemowlaka, ale przy dobrej organizacji dnia wszystko można pogodzić. Przecież możesz usiąść wieczorkiem, kiedy dzieci już śpią, na wizaż i się odprężyć po intensywnym dniu

p.s. mój też był śpiewak, ale szybko z tego wyrósł
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 14:51   #2135
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Olga ja miałam brać 460 i na takie byłam z dr umówiona w dniu op stwierdził że dopasuje już trakcie op czy te czy 420 no i mam 420..różnica była 3mm na średnicy i 2mm w projekcji..dla mnie malutka różnica jak nie wiem a dr twierdził że by był cyc gigant mało do mnie pasujący...

i tak mu nie wierzę:ha haha:

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 14:53   #2136
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
jakie my dziś zgodne
jak Angelka moderator wpadnie to nas rozdzieli ino mig
Ty, to może my jesteśmy jakieś rozdzielone bliźniaczki:hahah a:. A Agnelkę zbanujemy to nas nie rozdzieli
Stary 2010-01-14, 14:54   #2137
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Olga ja miałam brać 460 i na takie byłam z dr umówiona w dniu op stwierdził że dopasuje już trakcie op czy te czy 420 no i mam 420..różnica była 3mm na średnicy i 2mm w projekcji..dla mnie malutka różnica jak nie wiem a dr twierdził że by był cyc gigant mało do mnie pasujący...

i tak mu nie wierzę:ha haha:
to u mnie miało być albo 560 albo 615 ... dostałam 615, a dr powiedział, ze rzeczywiście wlazłoby wiecej, ale... nie byłoby ładnie .... właśnie ten cyc gigant
a tak na marginesie - to większych implantów nie mieli w klinice

Stary 2010-01-14, 14:58   #2138
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Moja dieta zaczyna przynosić efekty na wadze minus 2 kg
Bardzo się cieszę
Tylko wiesz, zbyt szybka utrata wagi nie wpływa dobrze na zdrowie

Cytat:
Listopadowa dziękuje za zaproszenie do klubu
, to była nasza wspólna decyzja i nie było żadnego veto
Stary 2010-01-14, 15:03   #2139
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Ty, to może my jesteśmy jakieś rozdzielone bliźniaczki:hahah a:. A Agnelkę zbanujemy to nas nie rozdzieli

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość

, to była nasza wspólna decyzja i nie było żadnego veto
no no

Stary 2010-01-14, 15:15   #2140
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Do listopadowa
Mam nadzieje ze wyrosnie bo juz mam doła on płacze a ja z nim bo nie wiem jak mu pomóc.
ale nic wiem z doswiadczenia ze do 3 miesiaca moje chlopaki tez poplakiwali a potem był spokuj.A wieczorem jak oni spia ja musze pracowac bo pracuje w domku i czasami ciezko znalezc czas ale pewnie masz racje ze zorganizowaniem czasu tylko wiesz dopiero co urodzilam i jeszcze mi ciezko sie przyzwyczaic ze moge sobie robic co chce i o jakiej godzinie chce ale pewnie niebawem wszystko wróci do normy.Teraz jestem w Polsce u mamy to ją troche wykorzystuje;-) to czasami sobie posiedze tak jak teraz.
Pozdrawiam

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

No i dobra mały spi to ja lece brzuszki robic musze miec taki jak Horo bo ona po 3 dzieci a kaloryferek na brzuchu a ja;-(
aga3331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 15:18   #2141
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość

No i dobra mały spi to ja lece brzuszki robic musze miec taki jak Horo bo ona po 3 dzieci a kaloryferek na brzuchu a ja;-(
aga,

po 1 - nie mam kaloryferka
po 2 - mój najmłoszy skończył już 20 miesięcy a Ty jesteś dopiero po porodzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 15:22   #2142
evitanna
BAN stały

Dziewczynki drogie. Kolejna dołująca informacja mnie dosięgła. Otóż, rozpoczęłam kilka dni temu kurację doustnym lekiem - pochodną witaminy A, która jest ostatnią instancją w leczeniu uporczywych syfów. Lek w trakcie brania, a nawet kilka m-cy po czyni skórę bardzo wrażliwą, uszkodzenia czy cięcia skóry w okresie jego przyjmowania mogą powodować powstawanie trwałych, poważnych blizn, stąd w tym czasie nie jest zalecane wykonywanie zabiegów. Liczyłam na to, że zakończę jego przyjmowanie w tym roku wczesną jesienią. Wczoraj rozmawiałam z kuzynką aptekarką i niestety, dowiedziałam się, że kuracja ma tym wiekszą szansę na skuteczność i trwały efekt (brak nawrotów) im dłużej trwa. Minimum to jest rok, a optymalnie jest przyjmować lek półtora roku. do tego trzeba dodać karencję po zakńczeniu jego przyjmowania, powiedzmy 2 m-ce. Wyszłoby na to, ze mogłabym zrobić operację dopiero najwcześniej pod koneic sierpnia 2011 r.
Załamka!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
evitanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 15:27   #2143
Yagnaa
Raczkowanie

Olga - jeszcze raz dzieki za info Cieszy mnie Twoj entuzjazm i ze masz juz wszystko prawie "zdecydowane", no moze poza tym rozmiarem..
Wiesz - ja mialam tak samo - do ostatniej chwili decydowalismy (ja, P.Yagusiowy i P.dr) - jakie wybrac, doktorek byl za 400, moj facet tez (jak juz sie kroisz, to sobie wez wieksze), na forach byla wtedy ogolna tendencja wsrod kolezanek - "wez wieksze", dr nawet proponowal mi 450, bo mowil, ze co prawda klateczka mala - ale sie elegancko zmiesci, bo wlasna piers przykryje wszystko..
a ja - wzielam te 375 . Roznica niewielka (jesli chodzi o objetosc), ale moj tok myslenia byl taki - i tak bedzie przynajmniej "D", a kiedys przeciez mi jeszcze piersi urosna w czasie ciazy (jesli bede miala dzieci) i jest taka mozliwosc, ze bede potrzebowala zrobic reoperacje i wtedy wezme sobie ten odrobine wiekszy implant. I choc jak patrze na moja mame to (jesli mam jej fenotyp) nie bedzie mi potrzebna ta druga operacja - to jednak.. moze tak sie zdarzyc..
Ty rowniez pomysl dlugoteminowo o swoich piersiach i wez sobie taki implant, zeby mozna go bylo w przyszlosci wymienic na odrobine wiekszy (mysle ze to nieglupi pomysl), i jesli 500 to nie jest Twoj max - to je bierz, ale jesli nie wyobrazasz sobie miec nic wiecej poza 500 to przemysl wszystko raz jeszcze..
Nie jestem przeciwniczka zadnego rozmiaru, kazdej z nas pasuje tez co innego, ale mysle ze odrobina "myslenia na spokojnie" - nikomu jeszzce nie zaszkodzila
Jestes piekna dziewczyna, masz w sobie duzo takiego dziewczecego uroku.. Olga
Moja Mama mi powiedziala niedawno - masz piekne te swoje piersi, dobrze ze nie wzielas tych wiekszych, bo stracilabys swoj urok.. mysle ze trafila w dziesiatke z tym okresleniem.
Lukier zostawiam cukiernikom.
Yagnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 15:47   #2144
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Aniu dopiero wstałam piję kaffkę ogarne się i włączam laptopa z tamilee..może nie będzie tak źle
Misiaszku i jak bylo? Udalo sie troszke powyginac? Ja dzisiaj mialam zajecia z personalnym ... myslalam, ze niewiele jest mnie w stanie zmeczyc, ale gleboko minelam sie z wyobrazeniami Na interwalach tetno czasami skrobalo powyzej 180 HR , a po silowym to chyba jutro rano nie wstane

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
cześć kochane,
moja malutka już po wynikach i... mocz wyszedł źle... odmiedniczkowe zapalenie nerek
dr chciała położyć ja na oddział, ale... wyprosiłam leczenie domowe i... zastrzyki dwa razy dziennie. Mam nadzieję, ze już po 1-szym spadnie temp i będzie coraz lepiej
Horo, jakze mi przykro ... Dla takiego dzieciaczka to paskudna meczarnia ... dwa zastrzyki dziennie Ucaluj swojego Anioleczka i mam nadzieje, ze jakos to przetrwacie
Co do opinii Twojej kolezanki, to nie bierz tego do siebie ... de gustibus non est disputandum i tego sie trzymajmy, czy to w sprawie nowych butow, nowej kiecki czy biustu, ktory ma sie nam podobac, a nie innym Moj stosunek do Twoich dziewczynek jest TAKI A wierz mi 100% we mnie hetero

Cytat:
Napisane przez Yagnaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny - dzis - nieskromnie przyznam - moje sycuszki obchodza swoje pierwsze 4 tygodnie Pozdrawiam serdecznie wszystkie inne "czwartkowe"
Yagnaa, no to swietujemy , a jak nie kolorowym drineczkiem, to przynajmniej kawalkiem szarlotki na cieplo, ktora wlasnie wjechala na moje biurko

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Ale ja nie o tym do WSZYSTKICH DZIEWCZYN KTORE CWICZA mam nadzieje , ze po normalnym treningu robicie cwiczenia rozciagajace wczesniej na to nie wpadlam bo to powinno byc oczywiste , ale ......nie zawsze jest a i to w pewnym stopniu zapobiega zakwasom
pysia, pewnie mnie zatluczesz, ale musze przyznac ze zawsze zyje z wyrzutem, iz rozciaganie strasznie po macoszemu traktuje A najgorsze jest to, ze przeciez wiem ze trzeba i ze to wazne, ale robie to na szybko i pewnie za krotko Ostatnio obiecalam sobie, ze od 1 lutego wrzuce do treningow nie tylko systematyczne dokladnie rozciaganko, ale tez dwa razy w tygodniu zajecia grupowe stretchingu

Cytat:
aniu zgadza sie dzisiaj nie wiem , gdzie rece wlozyc tyle mam roboty , ale mimo to ostro trenuje
a Ty jak tam po dniu wewnwtrznym - pogodzilas sie juz z TZ
Ale to chyba nie ja poklocilam sie z TZ-tem My generalnie nigdy sie nie klocimy, taka dobrana z nas para A po wczorajszym dzisiaj nabralam nowej energii Kolejny taki dzien pewnie za miesiac albo dwa

TiNi, masz zajefejny avantarek Podpisuje sie pod Mya Jak bedziesz nadal sie tak obzerala to w profilu sie nie zmiescisz

olgawro, gratuluje tych 2 kg Tylko pamietaj aby nie glodzic sie za bardzo, bo spowolnisz sobie metabolizm. No i do 9 - 10 dni diety traci sie generalnie sama wode. Dopiero pozniej nastepuje spalanie tluszczu
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 15:58   #2145
TiNi87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Tini-ale avek to po świetach ? No wychodzi kto jest największym żarłokiem
walcze z tym powoli

Horo co do twojej kolezanki ,to mysle ,ze gdyby zobaczyla jeszczé raz zdjecie po 1 op to by stwierdzila ,ze teraz jest lepiej ,nie mowie o wielkosci tylko o tej autostradzie... a wielkosc boska
Teraz pytanie do kola sportowego:czy jesli bede jezdzic na rowerku i machac 3kg ciezarkami dol gora itd w miedzy czasie ,to czy to cos da??chodzi mi o to ,zeby robic pare rzeczy jednoczesnie ,zeby nie tracic duzo czasu.Albo np jakbym robila przysiady takie klasyczne z ciezarkami w rekach,to czy miesien wtedy cwiczy czy co gtam sobie robi Ja dopiero wchodze w swiat sportu wiec prosze sie nie smiac
Olga bierz wieksze ,nasza Misia do tej pory placze o te 2mm (czyt.o ten gigantyczny cyc )
Aga gratulacje z okazji narodzin dzidziusia
Evitanna a ty musisz teraz brac te leki ??nie lepiej zaczac nosic cycki a potem niszczyc syfy??

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2010-01-14 o 16:05
TiNi87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 16:03   #2146
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TiNi87 Pokaż wiadomość
Teraz pytanie do kola sportowego:czy jesli bede jezdzic na rowerku i machac 3kg ciezarkami dol gora itd w miedzy czasie ,to czy to cos da??chodzi mi o to ,zeby robic pare rzeczy jednoczesnie ,zeby nie tracic duzo czasu.Albo np jakbym robila przysiady takie klasyczne z ciezarkami w rekach,to czy miesien wtedy cwiczy czy co gtam sobie robi Ja dopiero wchodze w swiat sportu wiec prosze sie nie smiac
TiNi, moze zacznij nie od 3 kg, tylko np. od 1 - 1,5 kg na kazda reke. Podczas pedalowania, moze zginac reke w lokciu (biceps), podnosic ciezarki do gory trzymajac przed soba, albo z boku (barki), lub lekko sie pochylajac i unoszac rece bokiem (klatka). Mozesz tez podniesc ciezarek jedna reka do gory i opuszczac go za plecami - triceps
Jednym slowem DA sie jednoczesnie robic cardio i silowy
Stary 2010-01-14, 16:06   #2147
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

TINI

Sama jazda na rowerku to super sprawa na odchudzanie kup sobie skakanke i skakaj sobie;-)
Ja przed zajsciem w ciaze krecilam hulahopem i powiem ze super sprawa teraz kupilam pas i on fajnie zbija tłuszczyk ale nie odchudza co podaja w rewklamach.
teraz w ciagu miesiaca stracilam 4 cm w pasie ale daje czadu ostro.Życze powodzenia
aga3331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 16:08   #2148
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31

Cytat:
Aniu dopiero wstałam piję kaffkę ogarne się i włączam laptopa z tamilee..może nie będzie tak źle
widze , ze wybralysmy na poczatek ten sam zestaw cwiczen wczoraj pierwszy dzien byl i dzisiaj juz czuje miesnie , ale da sie przezyc

Cytat:
cześć kochane,
moja malutka już po wynikach i... mocz wyszedł źle... odmiedniczkowe zapalenie nerek
dr chciała położyć ja na oddział, ale... wyprosiłam leczenie domowe i... zastrzyki dwa razy dziennie. Mam nadzieję, ze już po 1-szym spadnie temp i będzie coraz lepiej
Horo duzo zdrowka dla malej
co do iersi juz nie raz pisalam Ci , ze sa piekne i lepiej pasuja do twojej figury niz te poprzednie nie mowiac juz o tym , ze pozbylas sie autostrady , a to chyba byl najwiekszy powod drugiej operacji

Cytat:
Hej dziewczyny ja miedzy 1 a 2 praca jestem .
Wlasnie wpadlam do domu zeby prysznic wziac (w klube jakos narazie jeszcze nie chce brac)i pedze na zajecia do szkoly .

Ale ja nie o tym do WSZYSTKICH DZIEWCZYN KTORE CWICZA mam nadzieje , ze po normalnym treningu robicie cwiczenia rozciagajace wczesniej na to nie wpadlam bo to powinno byc oczywiste , ale ......nie zawsze jest a i to w pewnym stopniu zapobiega zakwasom
ja cwicze narazie z Tamilee i niby sa tam jakies cwiczenia rozciagajace , ale nie wiem czy w odpowiedniej dawce
a tak wogole to mam pytanko , czy lepiej cwiczyc codziennie czy np. 3 razy w tyg.
pewnie glupie te pytanie hehe , ale przyznam szczerze , ze jedyny spoert jaki uprawiam to plywanie wiec nie znam sie kompletnie ...

Cytat:
Yagna za Twoje piekne piersi
hehe avek jest boski

Cytat:
Napisane przez evitanna Pokaż wiadomość
Dziewczynki drogie. Kolejna dołująca informacja mnie dosięgła. Otóż, rozpoczęłam kilka dni temu kurację doustnym lekiem - pochodną witaminy A, która jest ostatnią instancją w leczeniu uporczywych syfów. Lek w trakcie brania, a nawet kilka m-cy po czyni skórę bardzo wrażliwą, uszkodzenia czy cięcia skóry w okresie jego przyjmowania mogą powodować powstawanie trwałych, poważnych blizn, stąd w tym czasie nie jest zalecane wykonywanie zabiegów. Liczyłam na to, że zakończę jego przyjmowanie w tym roku wczesną jesienią. Wczoraj rozmawiałam z kuzynką aptekarką i niestety, dowiedziałam się, że kuracja ma tym wiekszą szansę na skuteczność i trwały efekt (brak nawrotów) im dłużej trwa. Minimum to jest rok, a optymalnie jest przyjmować lek półtora roku. do tego trzeba dodać karencję po zakńczeniu jego przyjmowania, powiedzmy 2 m-ce. Wyszłoby na to, ze mogłabym zrobić operację dopiero najwcześniej pod koneic sierpnia 2011 r.
Załamka!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
wspolczuje bardzo sama jeszcze sie nie umowialam na konsultacje , ale spodziewam sie jak musisz sie czuc skoro tyle na nia czekalas ....
moze za rada Listopadowej poszukaj innego lekarza ?

Listopadowa dzieki za mile przyjecie postaram sie udzielac duzoo wiecej , ale tyle piszecie , ze zanim ja to nadrabiam to juz nie pamietam co chcialam napisac hehe
asionek31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 16:09   #2149
Monia 83
Przyczajenie

Ależ Wy produkujecie tych postów, nie nadążam....

Cytat:
14 lutego skończy 3 latka
Zdrówka dla córeczki!!
Mamy dzieciaki w podobnym wieku, ja mam córcię też z marca 2007 i syncia 10 mies.

Cytat:
Napisane przez Yagnaa Pokaż wiadomość

juz 4 tygodnie - jeszcze raz tyle i w koncu bede normalnie funkcjonowac !
Gratulacje!!
Powiedz co możesz robić po tych 4 tygodniach, coś jeszcze boli?

No i nie zapisałam się do Bromy.
Wpadł mi jeszcze teraz pomysł (już wcześniej świtał) o klinice w Wawie Linea Corporis i dr. Łoń lub Stańczyk. Macie z nimi jakieś doświadczenie. Czytałam dobre opinię o Stańczyku o tym Łoniu to już nie pamiętam nawet ale chyba też raczej dobre, ale interesuje mnie jeszcze Wasza opinia.
Tak, że plan mam taki: dziś czytam o tych 'dwóch nowych' i jak zapadnie decyzja to zapisuję się na konsult.
Teraz wychodzę z pracy, wieczorkiem do Was zajrzę... pa.
Monia 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 16:12   #2150
Miskaa78
Kazar Lady

Mięczak ze mnie - dziś nie wytrzymałam nawet jednej części do końca Tamilee ale mnie brzuch przy tym bolał tzn mięsnie
ide na rowerek tylko jak podciągnąć klawiaturę na kierownice

Stary 2010-01-14, 16:18   #2151
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Monia 83 Pokaż wiadomość
Wpadł mi jeszcze teraz pomysł (już wcześniej świtał) o klinice w Wawie Linea Corporis i dr. Łoń lub Stańczyk. Macie z nimi jakieś doświadczenie. Czytałam dobre opinię o Stańczyku o tym Łoniu to już nie pamiętam nawet ale chyba też raczej dobre, ale interesuje mnie jeszcze Wasza opinia.
Tak, że plan mam taki: dziś czytam o tych 'dwóch nowych' i jak zapadnie decyzja to zapisuję się na konsult.
Teraz wychodzę z pracy, wieczorkiem do Was zajrzę... pa.
Monia, Stanczykowe piersi ma Mimi i jest zadowolona I wcale mnie to nie dziwi, bo piersi ma bardzo piekne Ja przed Broma bylam na konsultacji u dr Stanczyka i zrobil na mnie dobre wrazenie. Klinika tez!!! Ostatecznie wybralam dr Brome, ale to przez zupelnie subiektywne odczucia

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
Napisane przez asionek31 Pokaż wiadomość

pewnie glupie te pytanie hehe , ale przyznam szczerze , ze jedyny spoert jaki uprawiam to plywanie wiec nie znam sie kompletnie ...

asionku, glupie to moga byc odpowiedzi a nie pytania Powiem tak: najwazniejsza jest systematycznosc! Pewnie latwiej bedzie Ci ja utrzymac trenujac 3 razy w tygodniu np. po 1,0 - 1,5h, a nie codziennie po 30 minut. Super byloby, gdybys mogla np. co drugi dzien po 1,5h dzielac swoj trening np. na 50 minut zajec cardio i reszta trening silowy, albo 20 - 30 minut interwalow i np. 40 minut silowego
Stary 2010-01-14, 16:30   #2152
TiNi87
BAN stały

Anna dzieki
A powiedz mi jeszcze czy przy dzwiganiu ciezarkow spala sie tluszczyk ,czy tylko miesien rosnie a za jakis czas bede miala podwojna lape ?? chcialabym miec delikatny zarys miesni ale nie zeby nabrala objetosci i jak dlugo trzeba cwiczyc by zobaczyc jakies efekty?? a ty ile teraz podnosisz??bo raczke to masz pieknie umiesniona A i czy sa jakies cwiczenia silowe ktore wspomaga budowe miesni brzusznych??

Aga mam skakanke i czasem skacze ,ale nie za bardzo lubie sie za to brac... za kazdym razem po okolo 2 min skakania lapie mnie kolka,nie wiem od czego to zalezy jak biegam to rowniez ... z kolei jak jade rowerkiem to nie mam takiego problemu ,dlatego wybralam taki sposob okolo godzinki dziennie staram sie wyjezdzic ,na liczniku pokazuje ze spalam okolo 400kalorii i przejechalam 20km.Teraz przez swieta sie zaniedbalam i zaczynam od poczatku od tych 6km ale za tydzien juz pewnie godzinke natrzaskam

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2010-01-14 o 16:36
Stary 2010-01-14, 16:30   #2153
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
widze , ze wybralysmy na poczatek ten sam zestaw cwiczen wczoraj pierwszy dzien byl i dzisiaj juz czuje miesnie , ale da sie przezyc

ja cwicze narazie z Tamilee i niby sa tam jakies cwiczenia rozciagajace , ale nie wiem czy w odpowiedniej dawce
a tak wogole to mam pytanko , czy lepiej cwiczyc codziennie czy np. 3 razy w tyg.
poczekam zatem do jutra jak sie bedziesz czuła heheh ja dziś nie mogłam tych jej akrobacji przeżyć
ja osobiście nie dam rady codziennie cwiczyć więc bodaj 3 razy w tyg
( dla mnie to i tak za dużo)

Stary 2010-01-14, 16:31   #2154
evitanna
BAN stały

Cytat:
walcze z tym powoli

Aga gratulacje z okazji narodzin dzidziusia
Evitanna a ty musisz teraz brac te leki ??nie lepiej zaczac nosic cycki a potem niszczyc syfy??
Mam dość syfów przez tyle lat, poza tym czym szybciej zacznę to leczenie tym lepiej, bo może niedługo zachce mi się być w ciąży? Obecnie jestem wolna, więc wykorzystam to na leczenie. A co do cycków, to muszą mieć stsoowna oprawę - co mi z cycków jak będę paszczurem?
Stary 2010-01-14, 16:36   #2155
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
wspolczuje bardzo sama jeszcze sie nie umowialam na konsultacje , ale spodziewam sie jak musisz sie czuc skoro tyle na nia czekalas ....
Evitanna ma problem z cerą, a ja odpisywałam Landis

Cytat:
Listopadowa dzieki za mile przyjecie postaram sie udzielac duzoo wiecej , ale tyle piszecie , ze zanim ja to nadrabiam to juz nie pamietam co chcialam napisac hehe
Asionek - widzę, że klapsy poskutkowały. Czytaj dużo i udzielaj się dużo. Kiedy przymierzasz się do konsultacji? Wahasz się między dr Bromą i dr Skwiercz to najlepiej, abyś udała się do obu lekarzy - zobaczysz, co zaproponują itd..
A jak będzie ze zdjęciem wyjściówki? Tutaj nie za bardzo chcesz wstawić, nie wiem czy istnieje możliwość przesłania załącznika przez PW. Jeśli chcesz to możesz mi przesłać fotkę/fotki na maila - ja mogę wtedy umieścić zdjęcia w klubie.
Stary 2010-01-14, 16:38   #2156
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Mam dość syfów przez tyle lat, poza tym czym szybciej zacznę to leczenie tym lepiej, bo może niedługo zachce mi się być w ciąży? Obecnie jestem wolna, więc wykorzystam to na leczenie. A co do cycków, to muszą mieć stsoowna oprawę - co mi z cycków jak będę paszczurem?
a co to za durny lek co takich restrykcji wymaga..
BTW zawsze myslałam ze wit A dobrze wpływa na naskórek i skóre

Stary 2010-01-14, 16:38   #2157
evitanna
BAN stały

Cytat:

Pisałam paredziesiąt postów temu, że jeszcze potrzebuję trochę czasu m.in. z powodu guzków, których na razie nie chcą mi operować tylko dalej obserwować.
Stary 2010-01-14, 16:39   #2158
TiNi87
BAN stały

Cytat:
No nie wiem tak pomyslalam ,ze skoro tyle musialabys czekac to mozna jedna rzecz odlozyc a potem wziac sie za nia ,ale widze ,ze te syfki sa dla ciebie niemalym problemem,wiec pewnie masz racje
Stary 2010-01-14, 16:40   #2159
evitanna
BAN stały

Cytat:
a co to za durny lek co takich restrykcji wymaga..
BTW zawsze myslałam ze wit A dobrze wpływa na naskórek i skóre
Wpływa dobrze, ale w rozsądnych ilościach. Lek nie jest taki durny, bo wielu osobm bardzo pomaga na tragedię na twarzy, ale wymaga cierpliwości i niesie ze sobą wiele ograniczeń w stosowaniu.
Stary 2010-01-14, 16:45   #2160
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Wpływa dobrze, ale w rozsądnych ilościach. Lek nie jest taki durny, bo wielu osobm bardzo pomaga na tragedię na twarzy, ale wymaga cierpliwości i niesie ze sobą wiele ograniczeń w stosowaniu.
a co to za lek?
chciałam poczytać o nim, bo narazie trudno mi zrozumieć powiązanie między wit A a brzydkimi bliznami..zwłaszcza że plastycy zalecają maść z wit A własnie na blizny

Przedawkowanie witaminy A (powyżej 8 mg dziennie) może spowodować uszkodzenie wątroby, utratę włosów, zaburzenia widzenia oraz migreny. nic o skórze i bliznach..

Edytowane przez Miskaa78
Czas edycji: 2010-01-14 o 16:48
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości