|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
olgawro,
między mentorem 450 a 500 hp masz w średnicy różnicę 0,5 cm, a w projekcji tylko 2 mm
|
#2132 |
|
Raczkowanie
|
aaaaaah dzieki Horo
hmmm to czy jest wtedy sens brac te 500 jesli taka mala różnica??
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najwazniejsze, ze nie będziesz miała autostrady pomiędzy piersiami schudniesz te 10 kg i nie da Tobie nawet 450 ... hmmm (żartuję )
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pozostała dwójka to już nie takie dzieci ![]() Zostaje więc kwestia niemowlaka, ale przy dobrej organizacji dnia wszystko można pogodzić p.s. mój też był śpiewak, ale szybko z tego wyrósł
|
|
|
|
|
#2135 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() i tak mu nie wierzę |
|
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak na marginesie - to większych implantów nie mieli w klinice
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo się cieszę
Tylko wiesz, zbyt szybka utrata wagi nie wpływa dobrze na zdrowie , to była nasza wspólna decyzja i nie było żadnego veto |
|
|
|
#2139 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no no
|
|
|
|
|
#2140 |
|
Rozeznanie
|
Do listopadowa
Mam nadzieje ze wyrosnie bo juz mam doła on płacze a ja z nim bo nie wiem jak mu pomóc. ale nic wiem z doswiadczenia ze do 3 miesiaca moje chlopaki tez poplakiwali a potem był spokuj.A wieczorem jak oni spia ja musze pracowac bo pracuje w domku i czasami ciezko znalezc czas ale pewnie masz racje ze zorganizowaniem czasu tylko wiesz dopiero co urodzilam i jeszcze mi ciezko sie przyzwyczaic ze moge sobie robic co chce i o jakiej godzinie chce ale pewnie niebawem wszystko wróci do normy.Teraz jestem w Polsce u mamy to ją troche wykorzystuje;-) to czasami sobie posiedze tak jak teraz. Pozdrawiam ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- No i dobra mały spi to ja lece brzuszki robic musze miec taki jak Horo bo ona po 3 dzieci a kaloryferek na brzuchu a ja;-( |
|
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() po 1 - nie mam kaloryferka po 2 - mój najmłoszy skończył już 20 miesięcy
|
|
#2142 |
|
BAN stały
|
Dziewczynki drogie. Kolejna dołująca informacja mnie dosięgła. Otóż, rozpoczęłam kilka dni temu kurację doustnym lekiem - pochodną witaminy A, która jest ostatnią instancją w leczeniu uporczywych syfów. Lek w trakcie brania, a nawet kilka m-cy po czyni skórę bardzo wrażliwą, uszkodzenia czy cięcia skóry w okresie jego przyjmowania mogą powodować powstawanie trwałych, poważnych blizn, stąd w tym czasie nie jest zalecane wykonywanie zabiegów. Liczyłam na to, że zakończę jego przyjmowanie w tym roku wczesną jesienią. Wczoraj rozmawiałam z kuzynką aptekarką i niestety, dowiedziałam się, że kuracja ma tym wiekszą szansę na skuteczność i trwały efekt (brak nawrotów) im dłużej trwa. Minimum to jest rok, a optymalnie jest przyjmować lek półtora roku. do tego trzeba dodać karencję po zakńczeniu jego przyjmowania, powiedzmy 2 m-ce. Wyszłoby na to, ze mogłabym zrobić operację dopiero najwcześniej pod koneic sierpnia 2011 r.
Załamka!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#2143 |
|
Raczkowanie
|
Olga - jeszcze raz dzieki za info
Cieszy mnie Twoj entuzjazm i ze masz juz wszystko prawie "zdecydowane", no moze poza tym rozmiarem.. Wiesz - ja mialam tak samo - do ostatniej chwili decydowalismy (ja, P.Yagusiowy i P.dr) - jakie wybrac, doktorek byl za 400, moj facet tez (jak juz sie kroisz, to sobie wez wieksze), na forach byla wtedy ogolna tendencja wsrod kolezanek - "wez wieksze", dr nawet proponowal mi 450, bo mowil, ze co prawda klateczka mala - ale sie elegancko zmiesci, bo wlasna piers przykryje wszystko.. a ja - wzielam te 375 . Roznica niewielka (jesli chodzi o objetosc), ale moj tok myslenia byl taki - i tak bedzie przynajmniej "D", a kiedys przeciez mi jeszcze piersi urosna w czasie ciazy (jesli bede miala dzieci) i jest taka mozliwosc, ze bede potrzebowala zrobic reoperacje i wtedy wezme sobie ten odrobine wiekszy implant. I choc jak patrze na moja mame to (jesli mam jej fenotyp) nie bedzie mi potrzebna ta druga operacja - to jednak.. moze tak sie zdarzyc.. Ty rowniez pomysl dlugoteminowo o swoich piersiach i wez sobie taki implant, zeby mozna go bylo w przyszlosci wymienic na odrobine wiekszy (mysle ze to nieglupi pomysl), i jesli 500 to nie jest Twoj max - to je bierz, ale jesli nie wyobrazasz sobie miec nic wiecej poza 500 to przemysl wszystko raz jeszcze.. Nie jestem przeciwniczka zadnego rozmiaru, kazdej z nas pasuje tez co innego, ale mysle ze odrobina "myslenia na spokojnie" - nikomu jeszzce nie zaszkodzila ![]() Jestes piekna dziewczyna, masz w sobie duzo takiego dziewczecego uroku.. Olga Moja Mama mi powiedziala niedawno - masz piekne te swoje piersi, dobrze ze nie wzielas tych wiekszych, bo stracilabys swoj urok.. mysle ze trafila w dziesiatke z tym okresleniem.
|
#2144 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Udalo sie troszke powyginac? Ja dzisiaj mialam zajecia z personalnym ... myslalam, ze niewiele jest mnie w stanie zmeczyc, ale gleboko minelam sie z wyobrazeniami , a po silowym to chyba jutro rano nie wstane Cytat:
Co do opinii Twojej kolezanki, to nie bierz tego do siebie ... de gustibus non est disputandum i tego sie trzymajmy, czy to w sprawie nowych butow, nowej kiecki czy biustu, ktory ma sie nam podobac, a nie innym Moj stosunek do Twoich dziewczynek jest TAKI ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio obiecalam sobie, ze od 1 lutego wrzuce do treningow nie tylko systematyczne dokladnie rozciaganko, ale tez dwa razy w tygodniu zajecia grupowe stretchingu ![]() Cytat:
My generalnie nigdy sie nie klocimy, taka dobrana z nas para ![]() TiNi, masz zajefejny avantarek Podpisuje sie pod Mya Jak bedziesz nadal sie tak obzerala to w profilu sie nie zmiescisz olgawro, gratuluje tych 2 kg Tylko pamietaj aby nie glodzic sie za bardzo, bo spowolnisz sobie metabolizm. No i do 9 - 10 dni diety traci sie generalnie sama wode. Dopiero pozniej nastepuje spalanie tluszczu
|
|||||
|
|
|
#2145 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Horo co do twojej kolezanki ,to mysle ,ze gdyby zobaczyla jeszczé raz zdjecie po 1 op to by stwierdzila ,ze teraz jest lepiej ,nie mowie o wielkosci tylko o tej autostradzie... a wielkosc boska Teraz pytanie do kola sportowego:czy jesli bede jezdzic na rowerku i machac 3kg ciezarkami dol gora itd w miedzy czasie ,to czy to cos da??chodzi mi o to ,zeby robic pare rzeczy jednoczesnie ,zeby nie tracic duzo czasu.Albo np jakbym robila przysiady takie klasyczne z ciezarkami w rekach,to czy miesien wtedy cwiczy czy co gtam sobie robi ![]() Olga bierz wieksze ,nasza Misia do tej pory placze o te 2mm (czyt.o ten gigantyczny cyc Aga gratulacje z okazji narodzin dzidziusia Evitanna a ty musisz teraz brac te leki ??nie lepiej zaczac nosic cycki a potem niszczyc syfy?? Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2010-01-14 o 16:05 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jednym slowem DA sie jednoczesnie robic cardio i silowy
|
|
|
|
|
#2147 |
|
Rozeznanie
|
TINI
Sama jazda na rowerku to super sprawa na odchudzanie kup sobie skakanke i skakaj sobie;-) Ja przed zajsciem w ciaze krecilam hulahopem i powiem ze super sprawa teraz kupilam pas i on fajnie zbija tłuszczyk ale nie odchudza co podaja w rewklamach. teraz w ciagu miesiaca stracilam 4 cm w pasie ale daje czadu ostro.Życze powodzenia |
|
|
|
#2148 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wczoraj pierwszy dzien byl i dzisiaj juz czuje miesnie , ale da sie przezyc Cytat:
co do iersi juz nie raz pisalam Ci , ze sa piekne Cytat:
![]() a tak wogole to mam pytanko , czy lepiej cwiczyc codziennie czy np. 3 razy w tyg. pewnie glupie te pytanie hehe , ale przyznam szczerze , ze jedyny spoert jaki uprawiam to plywanie wiec nie znam sie kompletnie ... hehe avek jest boski ![]() Cytat:
sama jeszcze sie nie umowialam na konsultacje , ale spodziewam sie jak musisz sie czuc skoro tyle na nia czekalas ....moze za rada Listopadowej poszukaj innego lekarza ? Listopadowa dzieki za mile przyjecie |
||||
|
|
|
#2149 | |
|
Przyczajenie
|
Ależ Wy produkujecie tych postów, nie nadążam....
Zdrówka dla córeczki!! Mamy dzieciaki w podobnym wieku, ja mam córcię też z marca 2007 i syncia 10 mies. ![]() Cytat:
Powiedz co możesz robić po tych 4 tygodniach, coś jeszcze boli? No i nie zapisałam się do Bromy. Wpadł mi jeszcze teraz pomysł (już wcześniej świtał) o klinice w Wawie Linea Corporis i dr. Łoń lub Stańczyk. Macie z nimi jakieś doświadczenie. Czytałam dobre opinię o Stańczyku o tym Łoniu to już nie pamiętam nawet ale chyba też raczej dobre, ale interesuje mnie jeszcze Wasza opinia. Tak, że plan mam taki: dziś czytam o tych 'dwóch nowych' i jak zapadnie decyzja to zapisuję się na konsult. Teraz wychodzę z pracy, wieczorkiem do Was zajrzę... pa. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2150 |
|
Kazar Lady
|
Mięczak ze mnie - dziś nie wytrzymałam nawet jednej części do końca Tamilee
ide na rowerek tylko jak podciągnąć klawiaturę na kierownice
|
|
|
|
#2151 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I wcale mnie to nie dziwi, bo piersi ma bardzo piekne ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2152 |
|
BAN stały
|
Anna dzieki
![]() A powiedz mi jeszcze czy przy dzwiganiu ciezarkow spala sie tluszczyk ,czy tylko miesien rosnie a za jakis czas bede miala podwojna lape ?? chcialabym miec delikatny zarys miesni ale nie zeby nabrala objetosci i jak dlugo trzeba cwiczyc by zobaczyc jakies efekty?? a ty ile teraz podnosisz??bo raczke to masz pieknie umiesniona Aga mam skakanke i czasem skacze ,ale nie za bardzo lubie sie za to brac... za kazdym razem po okolo 2 min skakania lapie mnie kolka,nie wiem od czego to zalezy jak biegam to rowniez ... z kolei jak jade rowerkiem to nie mam takiego problemu ,dlatego wybralam taki sposob okolo godzinki dziennie staram sie wyjezdzic ,na liczniku pokazuje ze spalam okolo 400kalorii i przejechalam 20km.Teraz przez swieta sie zaniedbalam i zaczynam od poczatku od tych
Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2010-01-14 o 16:36 |
|
|
|
#2153 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
ja osobiście nie dam rady codziennie cwiczyć więc bodaj 3 razy w tyg ( dla mnie to i tak za dużo) |
|
|
|
|
#2154 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. A jak będzie ze zdjęciem wyjściówki? Tutaj nie za bardzo chcesz wstawić, nie wiem czy istnieje możliwość przesłania załącznika przez PW . Jeśli chcesz to możesz mi przesłać fotkę/fotki na maila - ja mogę wtedy umieścić zdjęcia w klubie |
||
|
|
|
#2156 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() BTW zawsze myslałam ze wit A dobrze wpływa na naskórek i skóre |
|
|
|
|
#2157 |
|
BAN stały
|
Pisałam paredziesiąt postów temu, że jeszcze potrzebuję trochę czasu m.in. z powodu guzków, których na razie nie chcą mi operować tylko dalej obserwować.
|
|
|
|
#2158 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2159 |
|
BAN stały
|
Wpływa dobrze, ale w rozsądnych ilościach. Lek nie jest taki durny, bo wielu osobm bardzo pomaga na tragedię na twarzy, ale wymaga cierpliwości i niesie ze sobą wiele ograniczeń w stosowaniu.
|
|
|
|
#2160 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
chciałam poczytać o nim, bo narazie trudno mi zrozumieć powiązanie między wit A a brzydkimi bliznami..zwłaszcza że plastycy zalecają maść z wit A własnie na blizny Przedawkowanie witaminy A (powyżej 8 mg dziennie) może spowodować uszkodzenie wątroby, utratę włosów, zaburzenia widzenia oraz migreny. nic o skórze i bliznach.. Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2010-01-14 o 16:48 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

hmmm to czy jest wtedy sens brac te 500 jesli taka mala różnica??

)

na wadze minus 2 kg

Moj stosunek do Twoich dziewczynek jest TAKI 

Ostatnio obiecalam sobie, ze od 1 lutego wrzuce do treningow nie tylko systematyczne dokladnie rozciaganko, ale tez dwa razy w tygodniu zajecia grupowe stretchingu 

Yagna