|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
Kucałam na dachu w butach na obcasie
Myślę co by było gdybym spadła Pewnie odleciałabym daleko do ciebie Chowając smutek w idealnych chmurach Zaczynam wariować kiedy jestem sama Nie tak ciężko zauważyć że straciłam kontrolę Mogę czytać z Twoich oczu kiedy patrzysz na mnie kolor mi zbladł i utonęłam w błękicie Mówią, że pocałunek jest jak pigułka Zaprojektowana, aby zmienić sposób w jaki czuję. Jestem uzależniona od Ciebie .nie mogę zaprzeczyć Mój wstrząs możesz wyłączyć ja nie będę nawet próbować <33 Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-01-14 o 15:19 |
|
|
|
#3422 |
|
Raczkowanie
|
Był egoistą. Cholernym egoistą. Chciał mieć tylko mnie. nikogo innego. I mimo, że właśnie takim był egoistą to bardzo go kochałam.
Smutno mi z tego powodu. Ale szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi. Życie nie kończy się na Twoich okropnych słowach. Zmień dilera, dziewczyno. Szatańsko rozpieszczony. Ma wszystko to co chce. Nawet mnie. No alee kto by nie uległ takiemu cudowi natury <3 Za zabicie mego serca: Palant. Kłamca. i morderca.! Wyśniłem sobie ten świat tak długo myśląc o nim `Zupełnie po nic tak dla siebie by się bronić Przed nienawiścią, zazdrością , głupotą tych którzy Rządzą ziemią i chcą tylko ją zburzyć ` / eldo.
Edytowane przez UpsentMinded Czas edycji: 2010-01-14 o 15:37 |
|
|
|
#3423 |
|
Raczkowanie
|
roztrzaskując uczucia o brudne chodniki
doprowadzasz mnie do szału. pustka moich oczu. więc czemu płaczesz głupia blondynko ?!
|
#3424 |
|
Raczkowanie
|
Twoja miłość nie jest dobra i nie mów do mnie jakbym była głupia ja wciąż Cie kocham.
Moje serce jest zimne lecz dalej czuję Cię w moim łóżku.
Nie używam prostownicy od 1.09.2011r. Edytowane przez jeanettex3 Czas edycji: 2010-01-14 o 15:35 |
|
|
|
#3425 |
|
Raczkowanie
|
I wszędzie jest niebo, bo śmiejesz się znów !
Spróbuj po prostu żyć , rozpamiętywanie jest zajęciem starców. jeśli będziesz przestrzegać wszystkich zasad, ominie cię najlepsza zabawa. nie mam zamiaru stawiać kroków w inną stronę niż w Twoją (: Z Tobą nawet kałuże z roztopionego śniegu są tak rozkosznie ciepłe. 'Maleństwo siedziało w wannie i puszczało nosem bąbelki. -Już czas kochanie! - powiedziała mama - Wyskakuj! Jesteś już całe pomarszczone i spójrz jaka brudna woda! - O Fuj!!! - zgodziło się Maleństwo entuzjastycznie. - Czemu kąpałaś mnie w brudnej?" czyta ktoś ?
|
|
#3426 |
|
Rozeznanie
|
who can say where the road goes, where the day flows - only time.
Kto potrafi powiedzieć dokąd wiedzie droga, dokąd zdąża dzień - tylko czas. and who can say if your love grows as your heart chose - only time. I kto potrafi powiedzieć jeśli miłość wzrasta, jak serce wybierze - tylko czas. and who can say why your heart cries, when your love lies - only time. I kto potrafi powiedzieć dlaczego Twe serce płacze, gdy Twa miłość kłamie - tylko czas.
|
#3427 |
|
Raczkowanie
|
Dla Ciebie wiele znaczę, lecz Ty dla mnie nic.
Związek między nami to autentyczny pic. Nie zmusisz do miłości żadnej, tym bardziej nie mnie. Dobrze wiesz, że od początku byłam na nie. Na litość mnie nie weźmiesz, bo nie szkoda mi Cię jest. Kręcąc ze mną mogłeś przewidzieć chwile łez. Od początku nasz świat był hardkorowo pomylony. Nawet nie licz już na nic z mojej strony. Teraz tak po prostu, bez wyrzutów sumienia. Nie powiem 'spier.dalaj', lecz grzeczniej 'do widzenia'. Moje, ze starego pamiętnika.
222 post. ;-)
"Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych. Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego." Edytowane przez misjaaaa Czas edycji: 2010-01-14 o 15:50 |
|
|
|
#3428 |
|
Raczkowanie
|
To tylko dwoje ludzi tworzących wspomnienia. Za zamkniętymi oknami, zamkniętymi drzwiami. I dobrze, że ściany potrafią zachować sekret.
Uwodzisz mnie cały czas swym miłosnym urokiem. Dosyć tych lamentów nad miłością, to wszakże wszystkie uczucia są ludzką wartością. Owładnęła mną niemożność wysłowienia się jakiej nie doświadcza większość populacji. Los jest kiepskim strzelcem. Nierównomiernie rozłożone szczęście jest największą niesprawiedliwością na tym świecie. Życie nas poukładało, ale po kontach. Miłość w kapciach? Czuła się rozdarta pomiędzy obowiązkiem wypełnienia powinności, a swoimi własnymi, pogmatwanymi odczuciami. Bardzo bym chciała móc wreszcie o nim zapomnieć żeby normalnie żyć, ale moja podświadomość raczy mnie obrazami z przeszłości...głupie neurony! Myśli moje - bez ładu i składu, a w głowie ich miliony, jak gwiazd na niebie. Absurd człowieka polega na tym, że zdecydowanie lepiej widzi to, czego nie ma, niż to, co już posiada. Czekolada rozpływa się w myślach. Więc zróbmy coś by móc zapomnieć,by zgasić płomień,by ukryć żar. Zobacze Cie ! I nie mam cały dzień innego już życzenia.
|
#3429 |
|
Przyczajenie
|
jesteś taki słodki, że aż zbiera mi się na bełt .
nie spodziewałeś się takiej zimnej suki w moim wykonaniu ! haa . ' i nie pozwolę żeby to uczucia mną kierowały . koniec i już . weź się dziewczyno ogarnij . nie warto . przez tą cholerną obojętność odechciewa się walczyć . mimo tego że wiem jak boli znów pakuję się w to bagno . potrafię być silna . ;|
|
|
#3430 |
|
Zadomowienie
|
Ruuuda – moje kochanie♥
skromniutko dzisiaj bo zły dzień mam ): …po nitkach babiego lata… |
|
|
|
#3431 |
|
Raczkowanie
|
"I wtedy ja także miałem ochotę zamknąć oczy. Ale nie robiłem tego. Żal mi po prostu było tego czasu, w którym nie patrzyłbym na nią. Bo ja chcę patrzeć na nią przez cały dany mi czas. Dlatego chciałbym kiedyś obudzić się obok niej i móc obserwować jej twarz i zamknięte oczy, gdy nic nie mówi. I gdy tak śpi i nie może mnie słyszeć, chciałbym nachylić się nad nią i opowiedzieć o tym moim 'zakochaniu' .”
Egoistycznie wy***ane na wszystko . jestem na głodzie. nie widziałam Cię od przed chwili. Wymyśliła sobie, że będzie kiedyś tak cholernie szczęśliwa ej przepraszam, ale rękawy są za długie, a ten pokój nie ma klamek. ktoś mnie zdeptał w środku. wszystko mnie boli. z troskami walczyć. z Tobą pod kołdrą tańczyć ! Cóż, patrząc na definicję miłości w Wikipedii stwierdzam iż- chyba Cię kocham a on jeszcze wsadzi Ci nóż w plecy. i przekręci go dwa razy. co wieczór układam swoje ciało w pościeli, przykrywam siebie własnymi powiekami, walczę z własną katastrofą myśli. zadrwijmy z miłości przy tanim drinku w barze. Jak śmiesz wyglądać tak pięknie?! uczuć natłok. chyba wyczułeś jakiś gaz 'antymiłosny' i po prostu – spier.doliłeś. jak każdy ..
Odszedł. tak po prostu. już bym wolała, żeby na mnie nakrzyczał jak na małą dziewczynkę. ![]() Edytowane przez Adzia1311 Czas edycji: 2010-01-14 o 15:59 |
|
|
|
#3432 |
|
Raczkowanie
|
nigdzie nie kupisz szczęścia. miłość daje je gratis.
miłości należy mówić NIE. zbyt duża wyobraźnia? choroba psychiczna. ja? niedostępna, całodobowo! przy mnie inne gasną, wiem.
|
|
#3433 |
|
Rozeznanie
|
.....
ej, Ty tam stój! słyszysz stój! zapomniałeś oddać mi me serce! bo to tylko ja. ja i moja głupia siostra-nadzieja. często zamykam się w pokoju i siedzę skulona na łóżku.czuję się spokojna. tylko tego mi nie zabierzesz. poczucia bezpieczeństwa w mym małym świecie.
|
#3434 |
|
Raczkowanie
|
całuję we wszystkich kolorach świata.
nie mówiłam uśmiechem bo uśmiech wypadł na ostrym zakręcie zniknął nie krzyczałam strachem strach jest niemy stoi pod ścianą patrzy uśmiechem wołam twoje dłonie Zbyt dumni by do siebie wrócić. zbyt zakochani by zapomnieć. Udusiłabym się wspomnieniami. jak cyk bum bum |
|
|
|
#3436 |
|
Raczkowanie
|
ciiri <3
ruda wiewióra <3 zbyt zakochani by wybaczyć
zbyt dumni by do siebie wrócić za wcześnie żeby wybaczyć niedosłyszane kocham jeśli miłość to narkotyk-chcę iść na detoks zgubiłam mojego pluszowego misia. mogę spać z Tobą.? cokolwiek chcesz. zostaw mnie samą. powiedz mi to. powiedz mi, że już nie chcesz ze mną być. -kocham Cię... -przepraszam, nie słuchałam Cię. mówiłeś coś.? -tak. ładny widok za oknem. -serce mi mocniej bije. -dlaczego.? -bo kiedy jesteś obok wszystko staje się piękniejsze. kocham Cię i znaczysz dla mnie wszystko. -acha... |
|
|
|
#3437 |
|
Raczkowanie
|
RUDA WIEWIÓRA : ***
[jesteś cudowna] '- Dlaczego mam zatem słuchać serca? - Bo nie uciszysz go nigdy. I nawet gdybyś udawał, że nie słyszysz, o czym mówi, nadal będzie biło w twojej piersi i nie przestanie powtarzać tego, co myśli o życiu i o świecie.' Wróciłam ; >> po długiej nieobecności stwierdzam iż tu się bardzo zmieniło i te ciągłe powtórki ; ||
|
|
#3438 |
|
Zadomowienie
|
;**
Po co z nim flirtowałam?! Wciągnął się. Ja chyba też się wciągnęłam.. Oboje siedzimy w tym po uszy.
|
#3439 |
|
BAN stały
|
. . .
na zewnątrz ciemno, zimno, a wieczory dłużą się jak obrady sejmu. Wszystkie filmy dawno obejrzane, nawet nie zawodny doktor House juz nie działa tak, jak kiedyś. No i ile można gadać z przyjaciólką przez telefon ? Nuda ? hm... jak widać to najwyższa pora, aby odnaleźć swojego ksiecia . tylko czemu on sie pogubil i jest w tym pier****** związku z tamtą dziewczyna ? wzialbys sie pospieszyl i zrobile ten nastepny krok do mnie . bo nasz czas nieublagalnie mierzy klepsydra. takie moje prawie hollywoodzkie love story. Brawo ! znalazłaś swoją drugą połówke, przez która i tak za jakis czas bedziesz cierpiec. nie zrozum mnie źle, bo nie jestem pustą lalą, myślącą tylko i wyłacznie o wygładzie, ale nic nie poradze, że pociągają mnie tylko przystojni kolesie, do których ty poprostu sie nie zaliczasz. |
|
|
|
#3440 |
|
Raczkowanie
|
Kolejny raz spojrzała na jego zdjęcie,
kolejny raz zrozumiała, że go już nie ma. Gdy sie spotkali widziała błysk w jego oczach. Po czasie zgasł... tylko dlaczego?? Pamiętasz??... jak mówiłeś, żebym Cię pokochała,że przy Tobie nie będę cierpieć tak jak przy nim!! Pokochałam!!.. więc dlaczego teraz wylewam miliony łez!! Teraz w nią wpatrzone są Twoje oczy?? No nic.. ide dalej! Życie ciągle się toczy! Powiedział płomień który się we mnie pali nie wygaśnie nigdy!! Szkoda, że nie wiedziała- To był płomień nienawiści!! Patrząc w lustro widziała jak nie wiele jest warta!! Wiedziała, że poniża sie każdego dnia prosząc błagalnym wzrokiem o ten ostatni pocalunek... -Kocham Cię? -Mnie naprawde? -Słucham? -Powiedziałeś, że mnie kochasz!! -Trenowałem to chcę wyznać miłość Twojej przyjaciółce.. a Ty miałaś wysłuchać! Popatrz mi w oczy kolejny raz, uśmiechnij się: TO PRZEZ CIEBIE NIE MA NAS!!
|
|
#3441 |
|
Raczkowanie
|
witam po niezauważonej nieobecności ,
![]() ######################### ############ mój intelekt maleje gdy patrzysz. umieraj stąd! co Ty widzisz w ideale? włożę mini i zapewne wtedy na mnie polecisz.. moja męska część serca, tak?
|
#3442 |
|
Wtajemniczenie
|
jeanettex3 - uaa, pochwała od Ciebie? ;* bywaj częsciej. ;**
------------------------ Napisałeś moje imię wzdłuż swojej dłoni, Kiedy wariowałam, by Cię zrozumieć. żyje dalej pod narkozą Twojego oddechu. Ty masz to, co pozwala zostawić w tyle całą resztę świata .. Najgorzej jest wieczorami, gdy siadasz na łóżku i czujesz, że tak na serio nie masz nic. i tak na bezdechu z ustami pełnymi jego. oddycham.. i nagle pada kilka słów, odwracasz się i sama nie wiesz gdzie iść, każda ze znanych dróg wydaje się zła. najchętniej usiadłabyś na krawężniku zanosząc się płaczem .. - wiesz w ogóle gdzie człowiek ma serce ? .. - w brzuszku ? .. Tonight you're mine completely. // Dziś w nocy jesteś całkowicie mój. |
|
|
|
#3443 |
|
Raczkowanie
|
Przyciągacz wzroku, prowokant marzeń.
dziękuje Bogu za te mordy co idą tą samą drogą ! i cię kur.wa z całego serca w dupie mam ! Alkohol jest dla tchórzów, którzy nie dają sobie rady z codziennością. Dolej mi. lubię spać, mogę tam robić co chcę i z kim chcę. organizuję zbieg okoliczności. ![]() i spaliła go żywcem.. no wkur.wił ją.. i mów ślepemu o kolorach . :| Napisał... czułam, że nawet mój telefon był zdziwiony.
|
|
#3444 |
|
Wtajemniczenie
|
I love you forever- forever it's over.
(Kocham Cie na zawsze- zawsze się skończyło.)
|
#3445 |
|
Zadomowienie
|
moja najsłodsza mandarynka
:serduszka:rozumiem, że się podoba :p miło ![]() *** lubisz mnie w bieliźnie. lubię w niej dręczyć Cię nocami, w Twoich erotycznych snach. broń Boże nie mów prawdy udawaj że mnie kochasz okłamuj z całej siły
bym się nie domyśliła że nas już nie ma .. przecież to szczęście, nie kupię nigdzie go. może na pozór tak całkiem zdrowi, skrywamy ułomność co drzemie w nas. gdy jest już za późno łykamy łzy. pierwszy raz spojrzałam Ci w oczy.. widziałam w nich więcej niż mogłabym sobie wyśnić. nie wyobrażam sobie więcej zimnych dni, bez Ciebie. spragniona czułych słów, co pieściły ją. proszę, przyjmij moją miłość. w mych marzeniach tuż przed snem, widzę ciebie tak dokładnie. będę wdychać głęboko falujące powietrze Twoim zapachem rozgrzane.
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-01-14 o 17:39 |
|
|
|
#3446 |
|
Raczkowanie
|
życie karmi nas ziomek tym, co nieobliczalne.
i ten ból, gdy wydaje Ci się, że ona jest lepsza od Ciebie... uwielbiam, gdy wpatrujesz się w moje źrenice, jakbyś widział tam szczęście. kochali się pół żartem, pół serio, ona żartem, on serio... - a znasz takie uczucie, gdy serce mocniej bije, trzęsiesz się, nie umiesz złapać oddechu i nie wiesz co powiedzieć? - uczucie, gdy widzisz ukochaną osobę... - dokładnie. bo jak z Tobą rozmawiam to mnie denerwujesz, a jak nie rozmawiam, to denerwuje mnie wszystko inne. bo ona, ona różne ma imiona. jedni wołają ją miłość, inni zgaga pieprzona. brak weny, poza tym jestem kilka stron do tyłu. ![]() ale nadrobię. ![]() ![]() ![]() Kocham Was Wszystkie ;-* <3
|
#3447 |
|
Zadomowienie
|
;**
Likwidujesz moje puste oczy automatycznie, gdy w nie spoglądasz.
Magia? „Pier*olę, że cię kocham” – wyraz ‘kocham’ wymówił jednak ze szczególnym namaszczeniem.
|
#3448 |
|
Raczkowanie
|
Kolorowyzawrót głowy!
''Czy jestem wariatką jeżeli gadam z własnym cieniem?'' To proste spójrz, wystarczy, że wyciągniesz ręce. Posłuchaj mnie, a nie zbłądzisz już nigdy więcej.- usłyszane.
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
`to co było kiedyś, jest bez odpowiedzi.
`gdy słowa kreślę, jesteś tylko wspomnieniem.. `bez Ciebie tracę siebie. `z daleka kocham Cię. `żyję teraz tym, co najpiękniejsze, Jego dłoń chwyciła moją rękę. sprawił, że to wszystko znów ma sens, dzięki Niemu życie cudne jest. teraz już nie ważne co się stanie. moim wsparciem jest Jego ramię. `bo może bez Ciebie byłoby łatwiej?
|
#3450 |
|
Raczkowanie
|
poznajmy się poprzez pocałunek.
oko za oko, serce za serce. nawet w ciemności bym Cię poznała. wystarczyłby mi dotyk Twojej dłoni. to szczęście nie działa, jakby na złość.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

.