|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
no tak i tego tez sie narazie boje
![]() ![]() ide spac dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zadomowienie
|
Pierwsza! Wczoraj Agusia dzisiaj ja. O 12 mam egzam. Niby light ale i tak czuje stres bo niewiadomo co prof. strzeli do głowy...
Aniu rzeczywiscie to bardzo meczące musi być. Współczuje, ale na pewno minie to juz szybko bo dlugo sie długo wycierpiałas. Agusia rób zdjęcia i wstawiaj tutaj jak wrócisz z tych podbojów. |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja ostatnio na nadążam za Wami!!!!
Cytat:
te falbaniaste nie przemawiają do mnie. Qdlatek miałaś super pomysł z tym przebraniem,szkoda ze juz tam nie pracujesz! Niesprawiedliwe ze osoby młode z fajnymi pomysłami nie przyjmują do pracy, tylko zostawiają baby bez cierpliwości itp.
Dzieci są jedyną formą nieśmiertelności, której możemy być pewni.... Edytowane przez Ywanka Czas edycji: 2010-01-14 o 07:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Zakorzenienie
|
Jestem i ja. Mam dzisiaj mały problem. Dostałam zamówienie na album walentynkowo ślubny i już drugi dzień się nad nim głowię. Niby pomysł mam ale poskładać to wszystko do kupy to ciężka sprawa. Nie znacie jakichś fajnych tekstów o miłości? Ja w ogóle nie jestem romantyczna i ciężko przychodzi mi wymyślanie takich tekstów.
---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Dziewczyny czytałyście o tym trzęsieniu ziemi na Haiti? Ja wczoraj w wiadomościach usłyszałam. Straszna tragedia ![]()
#2975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim ulubionym autorem jest Bolesław Leśmian i tomik "W malinowym chruśniaku" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
Tylko właśnie ja nie chcę, żeby to była poezja
![]()
#2977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Zakorzenienie
|
Agusia gratuluje
![]() A ja od rana zabiegana jak zwykle, no i popatrzyłam troche jak odsnierza koparka parking przed blokiem. Pierwszy raz odkad spadł snieg. Była jedna wielka masakra, samochodem wogole nie mozna było wyjechac, z reszta pewnie wszedzie tak było. |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Rozeznanie
|
Przejrzałam pozostałe suknie Annais Bridal i szczęka mi opadła, jak zobaczyłam ten fason http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2010-natalie
Modelka wygląda, jakby sobie na tę suknię nadepnęła i jej opadła z biustu. Zdecydowanie bardziej podobają mi się ramiączka i rękawy niż gorsety, ale ten jest raczej skrajnością. Utwory Leśmiana są genialne. Uwielbiam je, a on jest moim ulubionym poetą. Ale moim zdaniem Leśmian nie pasuje do takiego albumu, jaki Aga robi. Mnie ostatnio wpadły w oko takie teksty: Ani różnica poglądów, ani różnica wieku, nic w ogóle nie może być powodem zerwania wielkiej miłości. Nic, prócz jej braku. Maria Dąbrowska Kwiaty na to są, ażeby więdły, ale serca są, aby kochały. Leopold Staff Rzeczywistość jest z tej samej przędzy co i marzenia. Władysław Stanisław Reymont Uwielbiam wiersz e.e. cummingsa w oryginale love is more thicker than forget more thinner than recall more seldom than a wave is wet more frequent than to fail it is most mad and moonly and less it shall unbe than all the sea which only is deeper than the sea love is less always than to win less never than alive less bigger than the least begin less littler than forgive it is most sane and sunly and more it connot die than all the sky which only is higher than the sky i w tłumaczeniu Stanisława Barańczaka miłość jest gęstsza niż zapomnieć przejrzystsza niż pamiętać rzadsza niż fale są wzbudzone częstsza niż ponieść klęskę jest mocna i szaleńcza i nie być mniej nie może niż morze które głębsze potrafi być niż morze miłość mniej zawsze jest niż walczyć mniej nigdy niż ocaleć mniej większa niż najmniejsze zacząć mniej mniejsza niż żyć dalej jest nocna i słoneczna w niej śmierci więcej nie ma niż w niebie które świętsze potrafi być od nieba
#2980 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczynki
![]() ![]() Veroeve a ta szczena Ci opadła dlatego, że Ci sie podoba czy dlatego, że coś z nią nie tak? Bo jak ja na nią spojrzałam to wydało mi się, że w ogóle nie pasuje do tej dziewczyny i wygląda niezaciekawie.
#2981 |
Rozeznanie
|
Wygląda, jakby kobieta miała biust w pasie. Bardzo mi się nie podoba. Zwłaszcza, jak się spojrzy na zdjęcie całej sylwetki.
WB(R) ![]() Edytowane przez veroeve Czas edycji: 2010-01-14 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Zakorzenienie
|
Ale tu cisza. Jak makiem zasiał
![]() Ja właśnie złożyłam zamówienie na swojego ukochanego laptopka ![]() ![]()
#2983 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja dzisiaj mam straszny dzień nic mi się nie chce ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Rozeznanie
|
Masakra, mnie też dzisiaj nic nie idzie. Wczoraj bawiłam się na łączonej imprezie z okazji urodzin mojej koleżanki i moich imienin z zaległymi jeszcze moimi urodzinami. Niestety piwo jakieś trefne było i dzisiaj mnie głowa potwornie boli. Jak na złość nie było wczoraj w CK Browarze piwa ich produkcji, takiego świeżutkiego niepasteryzowanego. Po nim nigdy się nie choruje, nawet po wypiciu dużej ilości.
---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Aga, a jaki to komputer?
#2985 |
Zakorzenienie
|
Asus 1201N
#2986 |
Zadomowienie
|
Właśnie sobie o nim teraz przeczytałam. Bardzo fajnie się prezentuje ![]() Ja też sobie niedawno nabyłam kompa, ale takiego na dłużej, dlatego musiał mieć wysokie parametry-wybraliśmy Lenovo Y550. Czasem lubię sobie pograć w gierki przeróżne, więc karta graficzna musiała być mocna. |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Raczkowanie
|
Hej to znowu ja na chwilkę niestety
![]() Ania22 bardzo mi przykro że tak cię męczą te "miłe" objawy ciąży...cierpliwości a nagroda będzie rozkoszna.... Jej nie mam już natchnienia na naukę ..ale cóż mus to mus, na szczęście prace już własnie definitywnie skończyłam dopieszczać ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam .... ![]()
#2988 |
Wtajemniczenie
|
Ale mialam dzis lenia, ledwo wysiedzilam w pracy.
Co kupujecie na walentynki? |
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja nic, bo my nie obchodzimy tego "święta".
![]() |
#2990 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O kurcze, to wy , moglibyście kafejke internetową zakładać ![]() ![]() ![]() Aga testowałaś już może Windowsa 7??? Co do walentynek to my obchodzimy je raczej skromnie, miło było by wyjść gdzieś na kolację na miasto, ale w tym dniu pewnie nie uświadczy się wolnego stolika, więc zrobi się coś w domu. Nie mam jakiegoś parcia na kupowanie czegokolwiek, mam pewien pomysł, ale zachowam go na naszą rocznicę albo urodziny tż. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Rozeznanie
|
Fajny komp. Ja też lubię ASUSA. I ja, i Krzysiek mamy lapki tej firmy. Jak jedziemy do moich rodziców, to czasami brakuje komputerów, żeby wszyscy byli zadowoleni, bo są tylko 3 na 4 osoby
![]()
#2992 |
Zakorzenienie
|
Kasiu nie testowałam. Średnio pozytywnie jestem do niego nastawiona. Ale podobno spisuje się w miarę ok. W naszym domu to Grzesiek jest elektronik, programista i komputerowiec więc on mi to wszystko dopasowywał. Najgorsze jest to, że tych komputerów jest bardzo mało w Polsce. W sklepach internetowych już nie ma i nie jestem do końca pewna czy to zamówienie, które złożyłam uda się zrealizować, bo zaraz po tym jak zamówienie złożyliśmy to na stronie zniknął ten model. I tu są dwie możliwości - albo mają takie uaktualnianie, że od razu po złożeniu zamówienia dany sprzęt usuwany jest ze sklepu, albo po prostu uaktualnili tą stronę w międzyczasie i tego laptopa już wcześniej nie było. Dowiem się w najbliższych dniach bo jak na razie "zamówienie przekazano do realizacji"
![]() I nawet udało mi się dostać bordowy ![]() Widzisz Veroeve u nas przypada 3 kompy na 1 lokatora ![]() ![]() Nawet w tej chwili Grzesiek pracuje na 3 jednocześnie ![]()
nie ma mnie Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2010-01-14 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Rozeznanie
|
My totalnie negujemy wszystkie "dni" i "święta". Żadnych walentynek czy dni kobiet nie obchodzimy. Walentynki traktuję zupełnie na opak, bo jedyne kartki jakie wysyłam i dostaję to są do i od moich 3 koleżanek.
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
To tak jak i my. Dlatego pewnie się tak namęczyłam nad wymyśleniem koncepcji na ten album walentynkowy
![]()
#2995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Aga ciekawy kolorek wybrałaś, ja mam klasyczny czarny, tylko na obudowie zewnętrznej ma takie fajne tłoczone szlaczki, no i obwódka ekranu jest musztardowa. Edytowane przez katalinka17 Czas edycji: 2010-01-14 o 17:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
Ja w wakacje laptopa kupowałam, ale wybrałam Toshibę i też jest bardzo ładny. Czarny, a jak się na niego w słońcu patrzy to się tak łądnie mieni i widać jakby był granatowy brokat
![]() My Walentynki i dzień kobiet i wszystkie takie święta obchodzimy, bo tak to nie mamy czasu ostatnio dla siebie a w te dni to jakoś tak wyjątkowo można poświętować we 2 ![]()
#2999 |
Rozeznanie
|
Hej ko bietki
![]() ![]() ![]() Wy tu mówicie o laptopach a my z moim tż-etem mamy jednego w domu i ciągle sie sprzeczamy o to kto teraz siada ![]() Ale teraz to ciche dni z moim Radkiem mamy bo troche sie posprzeczaliśmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja miałam straszne 2 dni w pracy. Urobiłam się strasznie i teraz w domu padam. Jutro jeden dzień odpoczynku i znowu 2 - cały weekend. Aż wam zazdroszczę że macie czas mierzyć sukienki. Bardzo mi się podobają, część nie w moim stylu ale bardzo ładne.
Aniu bardzo Ci współczuję. Już tak jest że każdy organizm inaczej to przechodzi. Moja bratowa jak była w ciąży nie miała ani jednego dnia mdłości. NAtomiast koleżanka z Warszawy całą ciążę wymiotowała i przeszło jej 4 tygodnie przed rozwiązaniem. Bardzo się męczyła, ale córeczka ma już 2,5 roczku i jest cudowna. Aga ciężka sprawa z tymi tekstami o miłości. Dużo jest tego w necie ale takie oklepane. Poezja natomiast piękna. Ja znam coś takiego: Kochaj mnie najmocniej, kiedy ja najmniej na to zasługuję, bo wtedy najbardziej tego potrzebuję ![]() Uwielbiam ten tekst... Agusia Tobie gratuluję zdanego egzaminu. Najważniejsze, że już do przodu. Ciekawa jestem jak to wygląda z tymi sukniami na Allegro które pokazujecie. Większość tych sukienek jest w sprzedaży wysyłkowej, szyte chyba w Anglii. Powtarzają się na tej stronie: http://ti-amo.pl/ Nie wiecie jak to jest?
ASZ (M) ![]() Edytowane przez Anima80 Czas edycji: 2010-01-14 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.