2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-14, 14:14   #3061
madmuazelle
BAN stały

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Wlasnie o to chodzi ze na mnie nerwosole i takie inne nie działają
caprica6 te tabletki to na receptę sa czy nie?
A picie melisy???Ja mam taką fajną herbatke relaksacyjno-uspakajająca jest pyszna ( nie jest to sama melisa ) ale szczerze Ci / Wam powiem,że niewiem czy na mnie działa.Wczoraj przed snem wypiłam,ale tak zasnąć nie mogłam i byłam jakaś poddenerwowana.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 14:52   #3062
moniczka2123
Zadomowienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Dziekujemoze i racjaale najlepiej bedzie sie wybrac do lekarza ale wy jestescie super a tak wogole to im blizej wesela to juz sie bardziej denerwuje ale radość jest tak ogromnamy obraczki sobie robimy bo mamy duzo złota to taniej wyjdziea suknia moja bedzie taka księżniczkowata tylko jednen pech mnie spotkalmoja ukochana fryzjerka nie bedzie mogla mnie uczesacbo zaszła w ciazepech ale moze to juz sie limit wyczerpal...

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 15:04   #3063
201701300931
Konto usunięte

Mnie ostatnio prześladuje temat butów. Nawet zaczęły mi się śnić. I zaczyna mnie ta tematyka przerażać. Jutro, jak pojadę do Poznania na zajęcia, to spróbuję tam butów poszukać. Może się w końcu uda. Bo przymiarkę sukni by się już przydało zrobić...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 15:25   #3064
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Mnie ostatnio prześladuje temat butów. Nawet zaczęły mi się śnić. I zaczyna mnie ta tematyka przerażać. Jutro, jak pojadę do Poznania na zajęcia, to spróbuję tam butów poszukać. Może się w końcu uda. Bo przymiarkę sukni by się już przydało zrobić...
Spokojnie napewno znajdziesz jakies godne twojej uwagi teraz to ja mysle tak ze jest okres studniowkowy to beda przeważać ciemne buty wiec moze warto by sie bylo wybrac do jakis mniejszych sklepów a tak po za tym dziewczynki jak wyglada sprawa kosmetyczki?bo do mnie przyjedzie pani do domu bierze 80 zl za makijaz na drugi dzien tez przyjedziezostanie tez na slub ze wrazie czego jakbym sobie poplakala to zrobi przed impreza poprawkę i zostawi mi kosmetyki zebym mogla sobie sama cos tam poprawić gdyby cos pozdrawiam

Stary 2010-01-14, 16:24   #3065
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki chce poruszyć dosc przykry dla mnie temat moze wy mi cos poradzicie otóż gdy ide do lekarza nie wazne czy to zwykły lekarz czy dentysta albo gdzies Jade albo mam jakis stres to poprostu napisze wprost dostaje biegunki:'( i co bedzie jesli bede cala w stresie w dniu slubu i jej dostane?powiedzcie jak temu zaradzić.powiem tylko ze żadne stoperany mi nie pomagają moze to glupie co pisze ale to naprawde wiekli problem dla mniePOMOCY PM-ki KOCHANE! a co do listy gosci to my to 280 osob mamy i nie da sie tego skrócić bo to sama rodzina i najblizsi.wiec jak to ktos określił bal ale ogolnie u nas w okolicy takie sa wesela
Jak takie zwykłe tabletki nie pomagają, to chyba faktycznie zostaje tylko wizyta u lekarza. Mój TŻ też tak reaguje na stres, ale na szczęście na niego stoperany/laremidy działają, więc go profilaktycznie nafaszeruję przed ślubem

Cytat:
Spokojnie napewno znajdziesz jakies godne twojej uwagi teraz to ja mysle tak ze jest okres studniowkowy to beda przeważać ciemne buty wiec moze warto by sie bylo wybrac do jakis mniejszych sklepów a tak po za tym dziewczynki jak wyglada sprawa kosmetyczki?bo do mnie przyjedzie pani do domu bierze 80 zl za makijaz na drugi dzien tez przyjedziezostanie tez na slub ze wrazie czego jakbym sobie poplakala to zrobi przed impreza poprawkę i zostawi mi kosmetyki zebym mogla sobie sama cos tam poprawić gdyby cos pozdrawiam
Ja idę do kosmetyczki, zapłacę około 60-80 zł. Niestety nie będę miała możliwości poprawek, więc nie mogę płakać To znaczy trochę mogę, bo przetestowałam na imprezie Sylwestrowej, że jak parę łez mi poleci, to nic się nie rozmażę. Gorzej jak zamienię się w fontannę - wtedy już nic mi nie pomoże A kosmetyki też mogę dostać jeśli będę chciała (pożyczą mi), albo mogę sobie u nich kupić dokładnie takie same (używają kosmetyków amerykańskiej firmy palladio - nie można ich kupić na allegro, tylko puder jest dostępny). Myślę, że podkład pożyczę od nich, ale błyszczyk pewnie kupię

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-01-14 o 16:27
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 16:29   #3066
blackrose4u
Wtajemniczenie

dzień nie mogłam wejśc i już tyle zaległości
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

my mamy zamiar zatanczyc do muzyki z cd nasz zespol raczej nam nie zagra muzyki do tanga z reszta wole tanczyc do czegos do czego wczesniej moge pocwiczyc. a zespol zawsze moze zrobic jakas swoja wersje (albo zagrac szybciej/wolniej) i wtedy klops jak juz taniec jest opracowany do wersji oryginalnej
my z tżtem pokręcimy się w kółko przytuleni i też będzie dobrze

Cytat:

aicila ja chce isc do oltarza z TZem (w koncu razem wkraczamy w nowe zycie), wiec normalnie po mnie przyjedzie z kwiatami

u mnie przeciwko winietkom byli tylko tesciowie, ale jak im przypomnielismy gdzie z TZem wyladowalismy na weselu jego siostry to sie zgodzili

fajne aczkolwiek wole moje krzeselka
też wkraczamy do Kościoła wsólnie.
Brat miał takie krzesełka ale ręcznie robione. Goście byli zachwyceni pomysłowością

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
a właśnie skoro o tym mowa, to powiedzcie mi dziewczyny co u was gra organista jak młodzi idą do ołtarza?
hehe najpierw trzeba tego organiste mieć ale stąd tu dobre znaleść jak Wy szukałyście swoich organistów?

Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość

u nas w kosciele tez graja ten marsz weselny tylko nie pamietam czy na wejscie czy wyjscie ale chyba jednak na wejscie chociaz sama nie wiem heheh
brat miał na wejście ave maria a na wyjście marsz weselny. A ja jeszcze nie wiem, bo nie poruszałam tego tematu z TŻtem

Cytat:
tak sie wlasnie zastanawiam - kiedy sie u Was podpisuje papiery? przed msza, w trakcie czy po

ehh mam zamiar oddac w sobote do poprawienia rozdzial licencjata, a idzie mi jak krew z nosa
chyba przed wypowiedzeniem przysięgi małżeńskiej, muszę się upewnić, ale to jak pojdziemy protokół podpisać
3mamy kciuki za prace licencjacką

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Dziewczyny, proszę o poradę. Czy te kolczyki (Marianna):
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1003
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=594
pasują do mojej "Sary"? Można też dokupić podobny naszyjnik.
pasują

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
OOO jeszcze zapomniałam dodać mamy zrobione nauki w kościele .. nie mam y poradni
cierpię
wizyta w oradni byal kosmiczna jak Pani skończyła opowiadać o naturalnych metodach antykoncepcji to pyta mnie czy wypróbuje, ja na to że sama nie wiem a tu TŻ się wyrywa i mówi: na pewno wypróbuje i taki podstępny uśmiech cóż za wsparcie w sytuacji

3 i 4

Cytat:
Dziewczynki chce poruszyć dosc przykry dla mnie temat moze wy mi cos poradzicie otóż gdy ide do lekarza nie wazne czy to zwykły lekarz czy dentysta albo gdzies Jade albo mam jakis stres to poprostu napisze wprost dostaje biegunki:'( i co bedzie jesli bede cala w stresie w dniu slubu i jej dostane?powiedzcie jak temu zaradzić.powiem tylko ze żadne stoperany mi nie pomagają moze to glupie co pisze ale to naprawde wiekli problem dla mniePOMOCY PM-ki KOCHANE! a co do listy gosci to my to 280 osob mamy i nie da sie tego skrócić bo to sama rodzina i najblizsi.wiec jak to ktos określił bal ale ogolnie u nas w okolicy takie sa wesela

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

6 miesiecy 24 dni
ja proponowałabym herbatki, ale skoro nie działają to faktycznie wybierz się do lekarza, na pewno znajdzie jakieś rozwiązanie

Odebrałam obrączki. Już gotowe wygrawerowane czekają na swój moment
w sobote jadę na narty to aż się boję ile będę miała do czytania jak wrócę Idę ogarnąć pokój i uczyć się na jutro

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 16:35   #3067
moniczka2123
Zadomowienie

Z błyszczykiem to dobry pomysl ja zreszta sobie nie wyobrazam po kims używać błyszczyka ja tylko do kosciola i na wejscie do sali i zdjecia potrzebuje błyszczyk czyli caly czasa dlugo sie on na moich ustach nie trzyma bo poprostu zjadam wszystkie:-D co do fryzjera to siostra cioteczna bedzie mnie czescac wiec gdyby trzeba zrobic jakies poprawki to żaden problem bo siostrzyczka bedzie gościem a czy ktoras z was szyje suknie bo ja na oba dni i za miesiac mam pierwsza przymiarke i nie mam pojecia jak to bedzie wygladac

Stary 2010-01-14, 16:44   #3068
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
hehe najpierw trzeba tego organiste mieć ale stąd tu dobre znaleść jak Wy szukałyście swoich organistów?
Odebrałam obrączki. Już gotowe wygrawerowane czekają na swój moment
za obrączki.
A co do organisty, to u nas to było wyjątkowo proste. Mamy w parafii organistę, organistkę i zespół muzyczny. Zespół jest świetny, więc poszliśmy do nich po mszy zaklepać termin i załatwione. No ale jeszcze ktoś musi podgrywać te wszystkie "amen", "i z duchem twoim" i takie tam A że organistka jest beznadziejna i śpiewa tak depresyjnie, że mnie to wkurza i mam ochotę iść do niej i dać jej zdrowego kopa na zapęd, to zostaje organista (tylko musimy go jeszcze powiadomić, bo ja w dniu ślubu usłyszę tego babsztyla, śpiewającego chociażby "amen" to nie ręczę za siebie )

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
a czy ktoras z was szyje suknie bo ja na oba dni i za miesiac mam pierwsza przymiarke i nie mam pojecia jak to bedzie wygladac
Ja szyję Ale nawet jeszcze nie wzięli ode mnie miary, bo będą mi szyć po sezonie studniówkowym. Z tego co mi mówili, to pierwsza przymiarka wygląda tak, że jest tylko ogólny zarys sukienki, dokładne dopasowanie gorsetu i takie tam. Krawcowa mnie uprzedziła, że po pierwszej przymiarce nie będę miała pojęcia jak suknia będzie na mnie później wyglądać, bo ta przymiarka to jest tak bardziej dla nich - żeby wszystko dokładnie dopasowały. Dopiero później będą naszywać kolejne warstwy materiału i koronkę
Stary 2010-01-14, 16:57   #3069
moniczka2123
Zadomowienie

A duzo ci wyjdzie za szycie?bo mi tak 2500 tysiąca za dwie sukienki.ja zdam relacje po przymiarcebedzie dobrze

Stary 2010-01-14, 17:01   #3070
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Czesc i czolem

u mnie jest podpisywanie po nalozeniu obraczek, dlatego mamy wybrana muzyke na ten moment. wiec wyjscie z kosciola rowniez bedzie przy gosciach (tzn. mam nadzieje, ze oni najpierw wyjda, a potem my ktos bedzie musial wszystkich wywalic przed kosciol )
wlasnie niby fajnie byloby podpisac przed, ale wtedy jak juz papiery i wszystko podpisane to jakos cala magia pryska, bo jak tu ktos napisal - juz sie nie ucieknie sprzed oltarza apodpisywanie po mszy, w trakcie gdy goscie jada na sale, tez by ewentualnie moglo byc, ale jakos tak dziwnie, ze juz niby po slubie (bo platki i grosiki polecialy), a my jednak dalej nie jestesmy malzenstwem i trzeba dopiero isc gdzies na zachrystie papiery podpisywac. dlatego my chyba jednak zostawimy to na ten czas w trakcie mszy wtedy podchodzimy do takiego stoliczka kolo oltarza jak tu http://picasaweb.google.com/p.styla/...33307798322706 podpisujemy co trzeba i msza jest kontynuowana i wtedy juz rzeczywiscie po mszy jestemy juz pelnoprawnie malzenstwem, a nie tylko po czesci

a co planujecie zrobic z pieskiem na czas slubu i wesela?
moj dziadek juz ma etatowo zalatwiona sasiadke do wyprowadzania psa jak on nie moze wiec sasiadka juz ma zapowiedziane swoje obowiazki na 31 lipca
dobrze, ze chociaz koty sie same wyprowadzaja (tj. do kuwety )

u nas chyba podpisuje się w piątek
a z pieskiem mam podstępny plan że wyjdzie z nim mój ojciec. albo bedzie nocować u mojego ojca z jego psem no zobaczymy, napewno trzeba wyjść z pieskiem, bo nie wytrzyma, chociaz u ans krótsza imprezka, ale mimo wszytko

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
a jeśli chodzi o obrączki to mnie tż wczoraj powalił dosłownie: pytam go jakie by chciał, a on na to, że z białego złota albo srebra ( ) a ja na to, że ja ze srebra to nie chcę, a jeśli białe złoto to łącząne z żółtym jedynie. a on na to z pytaniem: "a to musimy mieć takie same??" rozwalił mnie na łopatki...

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

dobrze, że my jestesmy zgodni co do białego złota

nie wiedziałam, że można swoje linie papilarne mieć na obrączkach ale to od spodu czy na wierzchu?

no i załączam fotke mojej pisinki
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.

Edytowane przez gospella
Czas edycji: 2010-01-14 o 17:03
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 17:01   #3071
asiulek1705
Wtajemniczenie

Hello Witajcie. Nie miałam kiedy nadrobić Waszych postów. No jutro mam wolne.Parę spraw do załatwienia, wizyta u dermatologa, w banku ale najważniejsze- mierzenie sukien. Mam ciary na samą myśl o tym mierzeniu
Stary 2010-01-14, 17:04   #3072
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
A duzo ci wyjdzie za szycie?bo mi tak 2500 tysiąca za dwie sukienki.ja zdam relacje po przymiarcebedzie dobrze
1100-1200 z koronkowym bolerkiem. Bez bolerka może bym się zmieściła nawet w 1000, bo ta koronka jest strasznie droga

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Hello Witajcie. Nie miałam kiedy nadrobić Waszych postów. No jutro mam wolne.Parę spraw do załatwienia, wizyta u dermatologa, w banku ale najważniejsze- mierzenie sukien. Mam ciary na samą myśl o tym mierzeniu
No to trzymam żebyś znalazła tę jedyną
Stary 2010-01-14, 17:04   #3073
gosica502
Wtajemniczenie

Heeej
Dzisiejsze koło jakoś poszło Powinnam się zacząc uczyc na egzamin ale mi się nieeee chceee

Woda sodowa z tych sukienek które wkleiłaś najbardziej mi się podoba ta drapowana
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 17:09   #3074
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

No to trzymam żebyś znalazła tę jedyną
ciekawa jestem jak to będzie fajnie by było, gdyby udało mi się zrobić jakieś fotki
Stary 2010-01-14, 17:19   #3075
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
ciekawa jestem jak to będzie fajnie by było, gdyby udało mi się zrobić jakieś fotki
A zabierasz ze sobą jakiegoś tajniaka do pomocy
Stary 2010-01-14, 17:24   #3076
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
A zabierasz ze sobą jakiegoś tajniaka do pomocy
No pewnie Jadę z mamą, ona mnie najlepiej zna i najlepiej potrafi doradzić. Dwie najbliższe koleżanki mieszkają daleko,niestety na ich pomoc nie mogę liczyć. A co mama to mama
Stary 2010-01-14, 17:35   #3077
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Wysylka do polski chyba 8£, z tego co pamietam. Powodzenia na kole
dziękiKolos chyba w niarę poszedł, chociaz pytania byly szalone, ale powiedzmy, ze temat zakończonyOby8 funtów to nie taka tragediaMusze zapisac linki do tej stronyCiekawe, że wszystkim podoba sie nr 4 a mi nieA Ty jestes brunetką?

Cytat:
może masz zespół drażliwego jelita?Idź do lekarza, chcoiaz pewie powie Ci, ze to z nerwów i powie, żebys sie nie denrwowała - porada rokuzaraz po pewnej poradzie mojej tesciowej ale dotyczącej innego tematu

Cytat:
Z błyszczykiem to dobry pomysl ja zreszta sobie nie wyobrazam po kims używać błyszczyka ja tylko do kosciola i na wejscie do sali i zdjecia potrzebuje błyszczyk czyli caly czasa dlugo sie on na moich ustach nie trzyma bo poprostu zjadam wszystkie:-D
ja tez błyszczyk kupięI tez wszystkie pożeram

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
u nas chyba podpisuje się w piątek
a z pieskiem mam podstępny plan że wyjdzie z nim mój ojciec. albo bedzie nocować u mojego ojca z jego psem no zobaczymy, napewno trzeba wyjść z pieskiem, bo nie wytrzyma, chociaz u ans krótsza imprezka, ale mimo wszytko
jak pieski się nie znaja to lepiej ich nie zostawiajcie razem na całą noc.
My naszą piesię może weźmiemy do hotelu, w ktorym będzie wesele lub zostanie w domu - rodzice nawet specjalnie zrobili w sypialni klimatyzację dla niej, więc walnie sie na łózko i będzie spac pewnie i po obiedzie tata do niej przyjedzie na chwilkę, później brat przyjedzie w trakcie wesela. No, ale własnie sie strasznie martwimy co z nia zrobić, żeby to nie bylo dla niej streusjące, bo najpierw od rana zamieszanie obcy ludzie w domu, póxniej sama tyle czasu...

BYłam dzis ogladac panele, drzwi i łazienkiPóki co mam trzy typy płytek do łazienki, wybrane drzwi ale dotychczasowa koncepcja podłogi upadła i musze szukac nowych inspiracji. No i musze sie wybrac po czasopisma typu M jak mieszkanie, kilka numerow juz mam i jeszcze je przegladnę i poszperam w necie.
A wieczorkiem na aqua aerobic spalać tłuszczyk
Stary 2010-01-14, 17:39   #3078
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej dziewczyny

ja niecierpliwie czekam za @..od kiedy zrobiłam sobie przerwę w tabsach nie mam aż tak bardzo regularnych cyków.. np jeden miałam 33 dni, drugi 29.. dzisiaj mija 34 dzień cyklu.. to kiedy mam się zacząć stresować w sumie to taką niebezpieczną sytuację mielismy raz ale nie sądzę żeby tam się coś tam się do mnie dostało ale mam schizy
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 17:45   #3079
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
dziękiKolos chyba w niarę poszedł, chociaz pytania byly szalone, ale powiedzmy, ze temat zakończonyOby8 funtów to nie taka tragediaMusze zapisac linki do tej stronyCiekawe, że wszystkim podoba sie nr 4 a mi nieA Ty jestes brunetką?
No wlasnie ja blondas jestem, ale nie wiem czy sie nie farbne na ciemno, bo jak kiedys ciemne mialam, to wszyscy chwalili, ze tak mi pasuja. Juz tylko 2 tygodnie i jade do PolskiPojde do mojego guru wlosowego pana fryzjera i zobacze co on mi doradzi w tej sprawie

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

ja niecierpliwie czekam za @..od kiedy zrobiłam sobie przerwę w tabsach nie mam aż tak bardzo regularnych cyków.. np jeden miałam 33 dni, drugi 29.. dzisiaj mija 34 dzień cyklu.. to kiedy mam się zacząć stresować w sumie to taką niebezpieczną sytuację mielismy raz ale nie sądzę żeby tam się coś tam się do mnie dostało ale mam schizy
Ja nawet bez tabletek mam regularne 28 dni, wiec sie zaczelam martwic przy 29, 33 zrobilam test i wyszlo, ze nie jestem w ciazy (), 35 zrobilam drugi test, ktory ciaze potwierdzil.
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 17:47   #3080
madmuazelle
BAN stały

No jestem spowrotem,byliśmy na zakupach a teraz tż pichci obiad. Dziś mamy spaghetti. Noi musze was nadrobić.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 17:50   #3081
aicila
Rozeznanie

Cytat:
hej dziewczyny

hejka
pewnie to fałszywy alarm, ale widzę, że niezły dodatkowy stresik przed weselem sobie zafundowałaś dlatego ja do ślubu nie zamierzam odstawić tabletek. za takie niespodzianki przedślubne na razie dziękuję

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 17:51   #3082
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczyny

Jakbyś teraz zaszła w ciążę, to na ślubie jeszcze by nie było nic widać, więc nie jest tak źle A tak serio, to może zrób test - przynajmniej przestaniesz się schizować
Stary 2010-01-14, 18:09   #3083
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Ja nawet bez tabletek mam regularne 28 dni, wiec sie zaczelam martwic przy 29, 33 zrobilam test i wyszlo, ze nie jestem w ciazy (), 35 zrobilam drugi test, ktory ciaze potwierdzil.
heh no to mnie pocieszyłaś

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
hejka
pewnie to fałszywy alarm, ale widzę, że niezły dodatkowy stresik przed weselem sobie zafundowałaś dlatego ja do ślubu nie zamierzam odstawić tabletek. za takie niespodzianki przedślubne na razie dziękuję
ja miałam zamiar wrócić w marcu/ kwietniu bo przez tabsy trochę przytyłam, a teraz jak nie biorę ponad 3 miesiące to zrzuciłam 3 kg bez odchudzania i czuję się lżejsza

Cytat:
Jakbyś teraz zaszła w ciążę, to na ślubie jeszcze by nie było nic widać, więc nie jest tak źle A tak serio, to może zrób test - przynajmniej przestaniesz się schizować
tylko że ja nie jestem gotowa na dziecko a na slubie byłam w 4-5 miesiącu to by już było widać.. i bym musiała zmienić sukienkę

a kiedy bym musiała zrobić test w sumie minął chyba tydziń od tego czasu, to chyba za wczesnie
Stary 2010-01-14, 18:16   #3084
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
a kiedy bym musiała zrobić test w sumie minął chyba tydziń od tego czasu, to chyba za wczesnie
Teraz są takie testy, które wykrywają już po 6 dniach (ale musisz zobaczyć na opakowaniu, bo niektóre dopiero po 10). No i jak chcesz zrobić tak wcześnie, to najlepiej rano, bo wtedy jest największe stężenie tego hormonu w moczu, żeby wykryło jakby co
Stary 2010-01-14, 18:16   #3085
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
heh no to mnie pocieszyłaś

tylko że ja nie jestem gotowa na dziecko a na slubie byłam w 4-5 miesiącu to by już było widać.. i bym musiała zmienić sukienkę

Nie byloby widac, u mnie dopiero w 5 miesiacu brzuch mi sie odrobinke zaokraglil. Przewaznie test mozna zrobic pierwszego dnia spodziewanej miesiaczki, czyli biegnij do apteki i sie juz nie stresuj.
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 18:23   #3086
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

jak pieski się nie znaja to lepiej ich nie zostawiajcie razem na całą noc.
My naszą piesię może weźmiemy do hotelu, w ktorym będzie wesele lub zostanie w domu - rodzice nawet specjalnie zrobili w sypialni klimatyzację dla niej, więc walnie sie na łózko i będzie spac pewnie i po obiedzie tata do niej przyjedzie na chwilkę, później brat przyjedzie w trakcie wesela. No, ale własnie sie strasznie martwimy co z nia zrobić, żeby to nie bylo dla niej streusjące, bo najpierw od rana zamieszanie obcy ludzie w domu, póxniej sama tyle czasu...

u nas w sumie nie będzie to cała noc, myślę, że ojciec podjedzie wyprowadzić ok 19-20, a potem my przyjedziemy tak ok 2-3
ale fakt to kłopot pewien jest
my nie nocujemy w hotelu, więc pokoju nie ma dla nas i nie ma psa gdzie ulokować, zresztą chyba wolę jak bedzie w domu siedziała, przynajmniej w znajomych miejscach
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 18:29   #3087
fistaszek24
Zakorzenienie

Czy ktoś mi pomoże i poda stronę do sprawdzenia rozmiaru stanika jaki powinnam nosić bo nie moge tego znaleźć a wiem, że gdzieś tu na forum o tym czytałam
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 18:31   #3088
can't be perfect
Wtajemniczenie

dobra nie nakręcam się już naczytałam się głupot i teraz schizuję.. poczekam do końca miesiąca, albo lepiej do konca sesji
Stary 2010-01-14, 18:33   #3089
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Czy ktoś mi pomoże i poda stronę do sprawdzenia rozmiaru stanika jaki powinnam nosić bo nie moge tego znaleźć a wiem, że gdzieś tu na forum o tym czytałam
Proszę bardzo: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/
Stary 2010-01-14, 18:34   #3090
obca7
Wtajemniczenie

Cześć Gaduły

Can't na razie nie panikuj Ja też kiedyś tak miałam. Spóźniał mi się ponad miesiać-a miałam regularne miesiączki co 30-31 dni. 2 testy zrobiłam- w kilkudnioowych odstepach czasu, przestałam się denerwować, ze w ciązy jestem i okres za 2 dni był Więc im bardzioej będziesz się stresować tym wieksza szansa, ze okres jeszce sie opóźni. a jak bardzo się boisz to dla spokoju zrób test

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2010-01-14 o 18:36
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości