|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
Libri- cudownie sie Ciebie czyta
![]() Ruda wiewiora- uzależniasz mnie ![]() Szczęście to takie zło pod inną postacią Zawsze celuj w księżyc,nawet jeśli ne trafisz będziesz między gwiazdami Chłód wieje z przestrzeni serca Uczucia bojące się strachu
#3452 |
Raczkowanie
|
chcialam byc
![]() nagły ruch wskazówki, to tylko czas a ciebie nadal nie ma . zostań , twoim miejscem jest moje serce . pustka , gdzie samotność karmi mnie do syta cieniem wspomnień o tobie . serce me krwawi , obiecywana wolność co zakłada kajdany przeszłości . łzy co gaszą iskry nadziei . nie zmarnuj tej chwili , naszej miłości . odeszło to za czym oboje kiedyś śniliśmy . milczysz , bo mówisz że tak chciał los . otworz serce , tak jak ja otwieram , zaufaj przyszłości . w marzeniach dotykam twoich ust , tylko na fotografii mi zostałeś . daj mi powód , żebym uwierzyła że to na sens .
#3453 |
Raczkowanie
|
Fałszywe łzy mogą ranić innych.
Fałszywe uśmiechy ranią nas samych.
#3454 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
ja uwielbiam Twoje cytaty <3. Ciebie również ![]() Cytat:
IhateU, ruda wiewiora, grise - zachwycacie : *. Niektóre opisy kradnę. I nie zapomnij, że nadal Cię kocham. (nie) myślę o Tobie. Łamiesz mi serce, gdy tak patrzysz. Zobaczysz, jeszcze kiedyś będziesz mnie potrzebował. Potrzebna mi duża dawka Twojego śmiechu. Nawet papierosy już mnie nie chcą... Chcę Ci opowiedzieć, jakie ouste było moje życie przed spotkaniem Ciebie. To była taka tania miłość... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Raczkowanie
|
ja mocniej ♥
_________________________ _________ -Ale to pan jest mężczyzną i na pana spada obowiązek podjęcia inicjatywy. -Podjęcie inicjatywy? Ja? -A co pan chciał? Nabycie prawa szczania na stojąco musi swoje kosztować. opis mojej koleżanki. ![]() ![]() Ukradłam mu dziś portfel z tylnej kieszeni. Spodziewałam się, że znajdę zdjęcie jakiejś jego nowej, super laski. O dziwo nadal było tam nasze wspólne zdjęcie. Szczęśliwi i uśmiechnięci, wtuleni w siebie. Minęło już pół roku od kiedy nie jesteśmy razem, a on nadal je trzyma. No cóż. Widocznie dawno nie robił porządków w portfelu. ![]() ____ skromnie. ![]()
Szukamy pocieszenia wszędzie gdzie się da. I mamy nadzieję, wbrew całej logice, wbrew całemu doświadczeniu. Jak dzieci – nigdy nie tracimy nadziei. Zawsze, gdy telefon nie dzwoni, wiem, że to Ty... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Rozeznanie
|
Primadonaa ~ kochaam ♥ IhateU ~ ciasteczko ♥ _____________________ Tylko prosty dotyk Tylko malutki rzut oka A sprawia, że czuję się, jakbym latała Pozwól motylom płakać Pozwól im płakać za ciebie Mała dziewczynko stoisz naprzeciwko lustra I teraz gapisz się na swoje własne odbicie z horroru Jaka szkoda ze nie widać tego co masz w środku To jest mały straszny dom w małym strasznym miejscu Małe straszne miasto w małym strasznym świecie Mała straszna dziewczynka mówiąca śmieszne rzeczy których nigdy nie słyszałeś Przybyłam do punktu gdzie mogę określić moje myśli wtedy leżeliśmy pod niebieskim niebem z czystymi białymi gwiazdami i miałeś najbardziej niewiarygodne niebieskie oczy Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-01-14 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Zadomowienie
|
Zacznijmy coś nowego.
czasem nawet jakbym wątpiła w to...
![]() |
#3458 |
Zadomowienie
|
Poszłam szukać szczęścia na drodze nadziei.. A na starość chce mieć coś nie swojego. Nie, nie zęby. Twoje serce..<3
#3459 |
Raczkowanie
|
![]()
Mówię nie, nie to nie. Mówię nie, kiedy myślę nie, czemu więc czytasz nie jakby nie było tak ?
Nadwrażliwość to mój wróg. Bliskim mów, gdyby pytali, że chwilowo zmieniałam adres, że w niebie leczę duszę z silnego przedawkowania rzeczywistości. Nawet gdyby świat miał się skończyć dziś, proszę mnie nie budzić. Ty i ja - ofiary przedwcześnie odciętej pępowiny, mając lat dwadzieścia parę moczymy prześcieradła. Opcja: zaprzyjaźnij się z samym sobą jest idealna, a właściwie jedyna, żeby nie czuć się megasamotnym w życiu. Świat interesuje mnie zwłaszcza w kontekście mnie samej. Od czasu jak usłyszałam, że samochód wpadł w ludzi na przystanku i ich pozabijał, postanowiłam, że już nigdy nie wyjdę z domu pokłócona. Zabiłabym się, gdybym nudziła się sama ze sobą. Życie jest zbyt krótkie, aby tracić czas na rozmowy o niczym. Bardzo chcę być do kogoś podobna. Bo bardzo boję się być jedyna w swoim rodzaju Serce pojemne jak przedwojenna wanna i pragnienie, by ją wypełnić. Kasia Nosowska
Za powtórki, baardzo przepraszam ![]()
![]() |
#3460 |
BAN stały
|
Piolnie potrzebne.
Kiedyś był tu taki fajny opis, może któraś pamięta jak to szło dokładnie. Brzmiało to mniej więcej tak : jak nie ma żadnego to nie ma, a jak już się pojawia, to nagle jest ich tak dużo, a to wszystko przez to, że oczy świecą Ci się bardziej niż kiedykolwiek indziej. A ja siedzę tutaj sama otoczona ciszą
Na nic nie liczę tylko siedzę i milczę Życie tutaj to komediodramat |
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Raczkowanie
|
![]()
Mówiłam, że dam Ci co chcesz. Nie sądziłam, że powiesz, że mnie.
ale to nic. już się zbiera. poskleja się, poskleja. bo o serce trzeba dbać i nie kaleczyć. ważne jest to, co tu i teraz. a teraz już będzie wszystko dobrze. Policzę do trzech, a Ty mnie znajdź. Raz, dwa, trzy, trzy, trzy... faceci . mogliby mocniej kochać i mniej mówić .. Chce mi się płakać ale nie jestem pewna czy ze smutku że tak tęsknię czy z radości ze mogę tęsknic.' nauczyłam się malować oczy, żeby ukryć opuchnięte powieki. i złamane serce. dostałam od życia gorzką czekoladę z napisem "oby zawsze było ci tak słodko". wiesz co jest piękne? kiedy czuję, że go kocham idąc z nim za rękę. - Kochanie, jaki mam kolor oczu? - Kolor wiosennego świtu z mgłą, w której mógłbym błądzić całe życie. poproszę lekarstwo na nieodwzajemnioną miłość .. i słuchać godzinami bicia twojego serca. Dziwne halucynacje związane z Tobą… - ![]() - co to było.? - Twoja dzienna dawka witaminy M jak miłość ta cholerna potrzeba czułości. Pytasz skąd się wziął rozmazany tusz. Milczę. Nie wmówisz mi, że wśród tysięcy Twoich myśli, nie ma ani jednej o mnie. a oni przytuleni, jakoś niezwykle tak. pijani nie tyle winem co uczuciami..
#3462 |
Rozeznanie
|
Odgrzewane szczęście... nigdy nie smakuje tak samo - Dałem ci gwiazdkę z nieba. - Wiem. - I co teraz? - Teraz chcę księżyc. 5 minut w jego Towarzystwie . To jak łyk wina dla alkoholika . Cacko, za którym żądza chciwie goni, Straciło urok, gdy je mamy w dłoni... krzyknąć ci do słuchawki : " Nie dzwoń do mnie więcej !" i mieć pewność, że jednak zadzwonisz... Zakochani nie mają uczuć Bądź tak dobry i odchodząc wyrwij mi serce. Będzie bolało mniej... [...] 5. Nie zabijaj 6.Nie cudzołóż 7. Nie kradnij 8.Nie kłam 9.Nie pożądaj żony bliźniego swego. 10. Nie pragnij tego, co posiada. 11. Nie zapominaj. ' - Jutro rzucam palenie. - Od jutra się odchudzam. - Jutro to zrobię. ... " ,,Jutro"- najbardziej zapracowany dzień naszego życia. Edytowane przez _midnight_ Czas edycji: 2010-01-14 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Raczkowanie
|
nie mogę się zdecydować kim dzisiaj dla Ciebie będę.
przestań łamać własne słowa usta przygryzione nienawiścią Twoim ustom o moim smutku nic nie powiem. nie patrz na mnie.
#3464 |
Zadomowienie
|
NieMyslPoczuj- wkońcu się pojawiłaś, uwielbiam Twoje śmieszne opisy, zawsze poprawiają mi humor, proszę o jeszcze
![]() grise, ciri, nieproszona- ![]() pokonam strażników tęczy i zdobędę wieczne szczęście nasza miłość jak Feniks Ognisty odradza się z popiołów Ale, och, mój Boże, czuję jakby mnie okłamano .Straciłam wiarę we wszystko co osiągnęłam Wstrzymuję oddech, gdy życie zaczyna pobierać swą opłatę jestem z dala ode mnie
#3465 |
Zadomowienie
|
;**
mhm, umieram przez ciebie, mhm, kocham cię, mhm
![]() ![]() fakt, jestem dość groteskowa, no cóż, pier*olę, że tak nie wypada -.- palę mężczyzn na stosie, zaje*ista rozrywka.
#3466 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnę. ![]() zapamiętam Cię takiego jakim byłeś 2 miesiące wstecz.
jestem zmęczona tym, że nie odczuwam nic. nie mam Ci nic więcej do powiedzenia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Raczkowanie
|
![]()
Zwieść cię może ciągnący ulicami tłum, wódka w parku wypita albo zachód słońca.
Nigdy już nie wezmę nic na sen, boję się swoich ciemnych, cichych miejsc... Początek miłości to czas udawania, że wszystko, co ludzkie, jest nam obce. Nikt nie chce kochać, wszyscy kochać boją się, a każdy chce być kochany. Z butów sterczy słoma, literaturę zna z opracowań lektur, buraczana dama. Kto rodzi się prostakiem, prostakiem przemija, choćby słoma w butach ze złota była. __Fallen Angel__ - ja wśród Tych bogiń ?! koochana, wzajemnie ! ;* już myślałam, że nikt nie czyta .. ![]()
![]() |
#3468 |
Zakorzenienie
|
Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś tak bardzo, aby oddać dla niego ramię?
Osądzam bez litości, serca i miłości. Gdzieś na drugiej stronie świata wciąż czekam na koniec i patrzę jak upadam... Wmawiam sobie, że to wszystko to kwestia przypadku,ale chyba sama przestaje w to wierzyć...
#3469 |
Raczkowanie
|
Ej. Chodź zrobimy razem frytki i wszystko będzie jak dawniej 'Moja kobieta jest tylko moja' .. ale kocham Cię kocham wciąż Cię kocham ku.rwa ! -Boję się..
-Czego? -Że nigdy już nie będę tak szczęśliwa jak teraz.. krzyczałam, że jest bez serca. płakałam a on patrzył się na mnie obojętnie. i sama siebie ku.rwa nie rozumiem ani trochę .. ! |
![]() ![]() |
![]() |
#3470 |
Raczkowanie
|
Twoja miłość jak ciepły deszcz.
Twoja miłość jak morze gwiazd za dnia. Jesteś blisko mnie...Tęsknie za duchem Twym... Kocham kroki Twe... Wiem jak pukasz do drzwi... mało. ktoś w ogóle je czyta? o_O ;** |
![]() ![]() |
![]() |
#3471 |
Raczkowanie
|
A serce to nie serce to tylko kawał mięsa. Ona mieszka na drodze rozczarowania jesteś podwiniętą rzęsą pod moją powieką Serce choć popękane, chce bić. Setki mych pytań, nieważnych, niewłaściwie zadanych |
![]() ![]() |
![]() |
#3472 |
Raczkowanie
|
patrzę Ci prosto w oczy .. i znajduję tylko obojętność
przecież to tylko flirt, a flirt to nie zdrada. Odzywa się, odbiera telefony, odpisuje na smsy, ale już nie jest tak samo jak było. Teraz wszystko jest inne, po prostu inna wymiana zdań, inne spojrzenia .. rytmy zwątpienia. na wyznania typu : kocham cię , podobasz mi się , bądźmy razem na zawsze umieram .. ze śmiechu na podłodze . mieliśmy w sobie oparcie , razem na zawsze. tęsknię, gdy patrzę na nasze zdjęcie w ramce . _________________________ ________ przepraszam jak powtórzyłam.. jakieś z neta.. nie mam głowy teraz do opisów..
Edytowane przez tfojakrulefna Czas edycji: 2010-01-14 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
Raczkowanie
|
Ku.rwa mać nie tego chcę !
- zmieniłeś się. - nie, ty tylko zapomniałeś jaka byłam. zrób coś, przestań pierdo.lić jak Ci jest smutno . to KONIEC, zabiliśmy w sobie wszystko!
'Tamten dzień rozdzielił nas na zawsze Tamten dzień oszukał moją wyobraźnię' mogłabym już leżeć martwa, a wciąż stoję. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3474 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jak jesteś sama, to jesteś sama, a jak tylko zjawi się w twoim życiu jeden mężczyzna, to natychmiast pojawia się następny... A wszystko, dlatego, że oczy ci się błyszczą bardziej niż wtedy, kiedy byłaś sama. o to chyba chodziło ![]() * * * zawsze sama, nigdy samotna. odpuść sobie, pozwól nam żyć. osobno. nawet jeśli jestem 'tą jedyną' ty nie jesteś moim księciem.
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Zadomowienie
|
Który to nowy początek?
Szał wyprzedaży trwa. Z resztek niechcianych już kolekcji kupiłam szarą miłość obsypaną brokatem i szczęście z dziurą w lewej kieszeni Chodząc po powietrzu Umieram dla twojej uwagi. Nie znasz nawet mojego imienia spojrzymy sobie w oczy, będziemy wiedzieć więcej Czy jesteś wnerwiony wszystkimi wokoło,Z ich wielkimi, udawanymi uśmiechami i głupimi kłamstwami? 10 niewysłanych listów, 2 nienapisane słowa
#3476 |
Raczkowanie
|
Widziałem już tyle ładnych twarzy
Zanim zobaczyłem ciebie Teraz wszystko co widzę to Ty!! Ile walizek spakowałaś, tylko po to by je z powrotem rozpakować, no powiedz... Justin Bieber- One Less Lonely Girl ''Odeszła.. już nigdy jej nie odzyskasz. Nie płacz!! To nie czas na łzy. Za późno...'' ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3477 |
Zakorzenienie
|
zawsze miałeś dziewczynę. zdradzałeś ją ze mną, pamiętasz ? ale zbyt dużo namiętności jest w Nas by dalej ze sobą walczyć. to koniec. koniec Nas.
![]() |
#3478 |
dream big
|
*Być może istnieją czasy piękniejsze, ale te są nasze.
![]() |
#3479 |
Raczkowanie
|
kocham go o oddech za dużo znasz taką samotność,gdzie nawet strach wydaje się być przyjacielem...? rozum zamknął drzwi mojego serca przed Tobą co z tego że stoimy na tym samym moście? Dla niego to tylko kładka... -wiesz,to że on jest w moim sercu to półbiedy,najgorsze że on jest wszędzie gdzie tylko spojrze...rozumiesz? -to może nie wiem spójrz w lustro? - ....nie...tam widze go najbardziej w tych wytęsknionych oczach i niemal czuje jak mnie przytula od tyłu -nie słodzisz herbaty? znowu się odchudzasz?? - nie nie,ja tylko wole od razu przyzwyczaić się do gorzkości..wiesz to wtedy mniej boli -czemu Ty drżysz? -to tylko z niespełnienia.... -zamknę oczy,policze do trzech i Ty odejdziesz..raz,dwa,trzy. .. -do kogo Ty znów mówisz?,przecież siedzimy tylko we dwie w tym pokoju -co? aaa ja tylko tak próbowałam przekonać serce...
#3480 |
Raczkowanie
|
- Kup mi jacht. - Ee ee... ale ... po co Ci jacht? - No jak mnie wkurzysz to sobie popłynę. "- Mamy pięć minut, nie zdążymy! - Skoro pokochać można w trzy sekundy, pomyśl ile rzeczy da radę zrobić w pięć minut... " 'bez ciebie wszystko było dla mnie tak nieważne. na prawdę kocham cię. na prawdę' "-Skąd wiesz że mnie kochasz? -A skąd wiesz że Cię dotykam? -Czuję to. -No właśnie." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.