Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-14, 19:36   #3631
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Micia ze jestem zainteresowana nadal on tak ma, zakrecony jest strasznie...ale nie wiedizalam,ze az tak

a ja jutro pobudka o 6:30!!! ibede bawic sie w supernianie

sis przeslala mi rozklad godzinowy malego:p

7.45 ??? papa mamie i tacie
7.55 ??? wstawić mleko do podgrzewacza (na 6, 130 ml), przewinąć małą pupę i przebrać
8.05 ??? kaszka (w foteliku, a jak bardzo nie chce, to przed TV, bajki NA CHWILĘ)
8.19 ??? podać multiwitaminę (5 kropel na łyżeczkę, połknie chętnie)
8.20 ??? radosne zabawy
9.30/10.00 ??? owocek (banan lub jabłko, lub pomarańcza, lub gruszka???)
10.10 ??? radosne zabawy lub spacer (przewinąć przed, wysmarować buzię!)
12.00 ??? wstawić zupkę na gaz do podgrzania
12.05 ??? obiadek w foteliku
12.30 ??? radosne zabawy, przewijanie
13.00 ??? spanie
??? jeśli zaśnie, to
14.45 ??? wstawić ziemniaczek
15.00 ??? obiad
???jeśli nie zaśnie, to radosne zabawy do obiadu ;P

Pić mu dawać, ile chce, sam powie.

i okaze sie czy moge byc mami
ale szczegolowo hihi

moja mama jest niania od Z. no i dzisiaj byla u nas i... kurcze az mi sie plakac chcialo jak wychodzily Tak pokochalam malutką.. traktuje ja jak siostrzyczke bo zawsze chcialam rodzenstwo...
Taka slodziutka, malutka kochana... tak ja przytulilam to az cieplo mi sie na serduchu zrobilo

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 19:40   #3632
jolkajp
Rozeznanie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

lusesita ja po przyprawie z czosnku granulowanego-ostra i śmierdzaca-tak obrzydziąłm sobei smak czosnku ze na samą mysl bleee.... ale sos czosnokwy takie ze sloika to lubie ale delikatny. a pieczywko-ja nie mogu i nie chcu
Stary 2010-01-14, 19:46   #3633
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Micia ze jestem zainteresowana nadal on tak ma, zakrecony jest strasznie...ale nie wiedizalam,ze az tak

7.55 ??? wstawić mleko do podgrzewacza (na 6, 130 ml), przewinąć małą pupę i przebrać
8.05 ??? kaszka (w foteliku, a jak bardzo nie chce, to przed TV, bajki NA CHWILĘ)
8.20 ??? radosne zabawy
13.00 ??? spanie
??? jeśli zaśnie, to
15.00 ??? obiad

Ale super rozkład dnia

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
ale sie nazarlam tymi okienkami ahh....
ja już zupkę zjadłam, a zaraz jeszcze sałatkę owockową sobie zrobię

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 19:47   #3634
lusesita23
Zakorzenienie

a ja uwielbiam hihi tzn jak samo robie maselko czosnkowe to najlepsz ejest i na pieczywko plasterek sera zwyklego, plasterek mozarelli i listek bazylii...mmm.... te z chili musze wyprobowac-uwielbiam chili ja to wogole ostra dziewczyna jestem

Micia musi byc szczegolowo hehe;p oj ja kocham tego swojego chrzesniaczka nawet jak mowi "siosia papapa"albo "siosia? o nieeeee"hehe.a dzis mnie po race glaskal tak fajnie, bo mu mowie:zobacz mikus ciocia juz nie ma pazurkow..."i o n taka smutna minke zrobil i mnie zaczal glaskac

ide pluskac i spac
Stary 2010-01-14, 19:49   #3635
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
lusesita ja po przyprawie z czosnku granulowanego-ostra i śmierdzaca-tak obrzydziąłm sobei smak czosnku ze na samą mysl bleee.... ale sos czosnokwy takie ze sloika to lubie ale delikatny. a pieczywko-ja nie mogu i nie chcu
mmmm czosnek w kazdej postaci kocham nawet granulowany kiedys robilam sobie kanapki z szynka+ta przyprawa hehe

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
a ja uwielbiam hihi tzn jak samo robie maselko czosnkowe to najlepsz ejest i na pieczywko plasterek sera zwyklego, plasterek mozarelli i listek bazylii...mmm.... te z chili musze wyprobowac-uwielbiam chili ja to wogole ostra dziewczyna jestem

Micia musi byc szczegolowo hehe;p oj ja kocham tego swojego chrzesniaczka nawet jak mowi "siosia papapa"albo "siosia? o nieeeee"hehe.a dzis mnie po race glaskal tak fajnie, bo mu mowie:zobacz mikus ciocia juz nie ma pazurkow..."i o n taka smutna minke zrobil i mnie zaczal glaskac

ide pluskac i spac
a ile on ma?

Dobranoc

Stary 2010-01-14, 19:51   #3636
lusesita23
Zakorzenienie

Ach, zapomnialam:

http://www.youtube.com/watch?v=HNeyFdxp9A4

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Micia dwa latka 7.02 skonczy slodziak maly a t amala co Twoja mama sie nia opiekuje?? najslodsze dzieci to i tak gdzies na granicy 6-12 miesiac moim zdaniem
Stary 2010-01-14, 19:53   #3637
lusesita23
Zakorzenienie

Te zdjecie z nim najbardziej lubie chociaz ja tutaj to niestety;p

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 19:56   #3638
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Ach, zapomnialam:

http://www.youtube.com/watch?v=HNeyFdxp9A4

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Micia dwa latka 7.02 skonczy slodziak maly a t amala co Twoja mama sie nia opiekuje?? najslodsze dzieci to i tak gdzies na granicy 6-12 miesiac moim zdaniem
6 miesiecy ma

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Te zdjecie z nim najbardziej lubie chociaz ja tutaj to niestety;p
jaki kochany i jaka ma karnacje

Stary 2010-01-14, 19:57   #3639
lusesita23
Zakorzenienie

Micia ojjj to nic tylko zacalowac na smierc takiego maluszka:d przynajmniej ja tak mam...hm...i pewnie dlatego Mikolaj ma do mnie uraz i ucieka jak tylko widzi,ze do niego ide

spadam sie kapac
Stary 2010-01-14, 20:08   #3640
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Micia ojjj to nic tylko zacalowac na smierc takiego maluszka:d przynajmniej ja tak mam...hm...i pewnie dlatego Mikolaj ma do mnie uraz i ucieka jak tylko widzi,ze do niego ide

spadam sie kapac
noooo ja Z. dzisiaj zacalowalam ;D: az sie rozplywalam

Stary 2010-01-14, 20:10   #3641
ona911
Rozeznanie

Oki wszystko znalazłam już o tej diecie..włącznie z książeczkami

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

Edytowane przez ona911
Czas edycji: 2010-01-14 o 20:27
ona911 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 20:17   #3642
madziares25
Zadomowienie

Nadrobiłam Was dziewczynki..
Fajnie macie,wiele z Was już ma daty zaklepane na 100 %,potwierdzone u księdza...zespoły,sale wybrane,liczbę gości konkretnie...a ja tak niewiele...
Datę co prawda mamy,ale trzeba to zaklepać u księdza, a jeszcze nie byliśmy,TŻ się uparł,że pójdziemy dzień po mojej obronie (to taka motywacja do nauki-bo mam wielkiego leniucha i mi się już nie chce),wymarzyłam sobie datę 11.06.2011-pobraibyśmy się w 4 rocznicę poznania,ale TŻ od początku obstawiał sierpień,gdyż będzie miał dwa dodatkowe miesiące wolności i 2 miesiące więcej na odłożenie pieniążków,no trudno,początek czerwca,gdy wszystko kwitnie jest śliczny,no ale cóż,trzeba iść na kompromis(to druga nazwa małżeństwa)...Sierpień też jest ładny...Oby taki był
Zespół mamy polecny już,ale TŻ się upiera,że mamy czas...
Oki,zobaczymy kto się później będzie szarpał i biegał i szukał...bo nie ja...
Sala już jest na 100 % wybrana w miejscowości TŻ,w mojej miejscowości ślub będzie.Odległość to około 15 kmDadzą radę...Moja cała rodzinka jest z mojej miejscowości,TŻ z jego miescowości...Goście przyjadą prosto pod kościół(każdy dojedzie we własnym zakresie)Jak nie swoimi autami,to taksówkami koszt ode mnie do TŻ to około 25-30 zł.Z resztą pracowałam kiedyś w korporacji,więc może zniżkę po znajomości dostanęO noclegi dla gości się nie martwię,każdy wróci sobie do domku i już,poprawin nie chciałabym mieć,bo to dodatkowy koszt jest,ale rodzinka pewnie sie uprze,więc niech będą,ale ja w jakim stanie to nie wiemJak wesele sie o 6 skończy,to ja po południu wstanęhihi,nie wiem jak my z TŻ wytrzymamy,bo nawet jak chodzimy na imprezki,to zazwyczaj do 1-2 i do domku uciekamyOstatnio co prawda na Sylwku u znajomych poszliśmy na 18 i po 6 skończyiśmy i to był rekordzik nasz
Sala już jest wypróbowana,w zeszłym roku remoncik przeszłą gruntowny...kierownictwo to nasi znajomi,bawiliśmy sie tam nie raz,kuchareczki mamy poleconeŚwiniaczka kolega z byłej pracy mi "oporządzi" Zaproszonka kupne,nie robione,góra 1,50-2 zł za sztukę(nie będę się bawiła w wyklejanki,wiem z doświadczenia,że na to się uwagi nie zwraca.Dostaję się,zapisuje datę w kalendarzu,chowa w kopertę i dzień po wyrzuca i wszystko...Planujemy w 20 000 się zmieścić i to jest max
Za wynajęcie sali zapłacimy 600 zł plus 80 zł od osobyTroszkę alkoholu mamy(TŻ rodzice jakieś flaszeczki co dostawali,czy gdzieś tam sie trafiło kładą na szafie na segmencie(ze 20 się już uzbierało)Ale są najróżniejsze...od wyboru do koloruWięc zostaną na bramy,dla chłopaków ze straży za granie itp.
Jedzonko tradycyjne będzie.Tort 3 poziomowy.ŚmietankowyFontanna czekoladowa raczej się nie sprawdzi...Tak samo jak wizytówki dla gości,znając rodzinkę to i tak każdy usiądzie jak będzie mu pasowało...A po kilku godzinach będzie im wszystko jedno
Na kieckę chcę przeznaczyć do 1500 zł,plus ewentualne 500,gdyby coś mnie rzeczywiśćie urzekło,ale nie ma takiej kiecki,któa by mnie urzekła-nie ma takiej...sama nawet nie wiem zbytnio jaką bym chciała...Wiem tyko,że ma być biała i ma nie mieć zbyt wielu kwiatków,wzorków,falbanec zek,marszczeń,ma byc lekka,a że mam niewiele w klacieto ma byc tak uszyta,żebym nie musiała co chwilkę podciągać jej do góry,że mi spada,welon zwykły mgiełka,żadnych lamóweczek,wzorków,buty z zakrytymi paluszkami,bez czuba,niewysokie...bukiec ik jakiś mały i również skromny...
Obrączki też do 1500 i się zmieścimy,rozeznanie już mam i to spore,sama obeszłam wszystkie znane jubilerskie u mnie w mieście dokładnie 12 chybaZnają mnie tam juz prawie wszyscy...Zrobiłam to tylko dla TŻ mojego kochanego...
Wyobrażacie zrobić mu taką wyprawę pod jednego do drugiego na przymiarki tych wszystkich modeli i fasonów???
Mój by tego chyba nie zniósłHahahaaPoza tym nasz gust jest podobny...żółte złoto,klasyczne.Myślę ,że 5 mm będą odpowiednie,mielismy kiedyś srebrne na 5 mm i było oki...A specjalnie dla TŻ wyżniemy z soczewką w środku,są co prawda droższe,bo więcej złota,ale czego to się nie robi,żeby facet nosił i nie płakał,że go uwiera...hihihi
Moją ma być widać,bo to będzie jedyna biżu na paluszkach ,którą będę nosiała(nie przepadam za pierścioneczkami),zaręczy nowy tylko na specjalne okazję będę zakładała,na co dzień może nie być mi wygodnie
To chyba wszystko...
Wiecie,co?Jaka ja strasznie monotematyczna się ostatnio zrobiłamNie powiem czyja to wina:-P
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 20:26   #3643
moniczkar_
Raczkowanie

Czesc dziewczynki"
Mam pytanie do dziewczyn z Lublina i okolic Jakiego macie fotografa na slub?? Macie kogos godnego polecenia??
moniczkar_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 20:34   #3644
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
JennyAniolek
Proszę oto mój do Formularza
cudny

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
Ta`i niegrzeczny ten Twoj Tż
Moj tz niedlugo po tym jak zaczęlismy byc razem wpadl na pomysł "zaobrączkowania sie " . Ja dostalam srebrny pierścionek ktory nosilam na tym palcu co teraz zareczynowy. A on dla siebie kupil równiez srebrna obrączkę i nosi ją do dziś. czasem jak do czegos ściagnie i zapomni znowu wlozyc to sie nieswojo czuje, tak sie przyzwyczail
ano niegrzeczny ale mu powiem: "nie chcesz nosić to nie ma "

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
a co do tego zacieśniania więzi z teściową to Wam nie napisałam jaka wyszła lipa w niedzielę ostatnią
otóż ja wiedziałam że teściowa urodziła się w styczniu (bo nawet jej pewną sprawę w ZUSie załatwiałam i miałam jej dokumenty) i ja nie wiem jakim cudem sobie w głowie zakodowałam że ur.ma 17-go...
a du.pa bo nie 17-go tylko 10-go i właśnie w niedzielę miała
pisałam Wam jak mnie pięknie ugościła w święta (...) i miałam zamiar jej się właśnie jakoś odwdzięczyc, jestem teraz w niedzielę u Tża,siedzimy w pokoju i słyszę przez drzwi że ktoś komuś składa życzenia (a to teściowej życzenia składała jej "druga przyszła synowa")
potem widziałam jakieś talerze w kuchni których wcześniej nigdy u nich nie widziałam (pewnie teściowa dostała w prezencie), strasznie głupio mi było że ja tak z gołą łapą ale nawet Tż zapomniał o urodzinach matki
co ja sobie ten 17-ty tak zakodowałam? I WYSZŁA LIPA

dottty nie ma od rana i normalnie odczuwam jej brak
faktycznie lipa trochę, nie wiem co bym zrobiła na waszym miejscu
ale że TŻ też zapomniał

Cytat:
A ja się czuję troszkę staro tutaj ..bo prawie wszystkie studiujecie a ja już prawie rok po....
ja też już po studiach

Cytat:
Napisane przez anemeon Pokaż wiadomość
PS Syn mojej promotorki nie żyje. Straszna wiadomość w ogóle, bo musiał być młody, no i syn... Nie wyobrażam sobie tragedii przeżycia śmierci własnego dziecka... I nie wiem, jak się zachowywać, kiedy się już z nią spotkamy... Ech...

Sonek zgadzam się z Micią że nie ma co się wtrącać bo może wyjść większa lipa

a nasi rodzice też się nie spotkali jeszcze i oby to było jak najpóźniej
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 20:37   #3645
lusesita23
Zakorzenienie

Ide lulkac

Nie zajrze do Was pewnie jutro az do 17...chyba ze maly pojdzie spac mam ma mi przyjsc pomoc,aleszczerze to bym woalal sama,zeby sama siebie sprawdzic

madziares kto ma, ten ma-my nie mamy NIC-oprocz daty

papa kochane, zyczcie mi powodzenia i...cierpliwosci heh
Stary 2010-01-14, 20:38   #3646
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniczkar_ Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki"
Mam pytanie do dziewczyn z Lublina i okolic Jakiego macie fotografa na slub?? Macie kogos godnego polecenia??
Ja jeszcze fotografa nie mam zarezerwowanego. Sama jestem dopiero na etapie szukanie Z lubelskich fotografów bardzo podobają mi się zdjęcia Moniki Wasylewskiej, Artura Zomera oraz Wojtka Korneta. To Ci bardziej znani

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 20:48   #3647
T'ai
Zakorzenienie

Lusesita ten rozkład... ja myślałam że dziecko się przebiera jak narobi w pampersa a nie o konkretnych godzinach
ale powodzenia życzę
Stary 2010-01-14, 20:51   #3648
madziares25
Zadomowienie

Uciekam dziewczynki pouczyć się troszeczkę...trzeba w sobotę mam 3 egzaminy:-(buu...
buziaczki,miłej nocki i do juterka pa:-*kolorowych
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 21:00   #3649
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Ide lulkac

Nie zajrze do Was pewnie jutro az do 17...chyba ze maly pojdzie spac mam ma mi przyjsc pomoc,aleszczerze to bym woalal sama,zeby sama siebie sprawdzic

madziares kto ma, ten ma-my nie mamy NIC-oprocz daty

papa kochane, zyczcie mi powodzenia i...cierpliwosci heh
powodzonka ;*

ja tez juz ide. Dobranoc wszyskim

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 21:02   #3650
niunia32
Zakorzenienie

dobranoc!

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 21:08   #3651
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
A ja się czuję troszkę staro tutaj ..bo prawie wszystkie studiujecie a ja już prawie rok po....
Ja też tuż po studiach, ale po ogólniaku

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
a u mnie 1,5 kg na plus...
Ale u Ciebie to chyba dobrze?

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
czekaj, czekaj Ty się nie dietujesz przecież?? czy też??
To chyba przez ten wyjazd w góry tak mi spadło. Kupiłam nową wagę to mam motywację
Z dietkowaniem to jest tak, że mniej jem ogólnie, zero słodyczy, dużo wody herbatki czerwonej i zielonej, no i po 18 nic nie jem.
Do tego godzina marszu dziennie i jak nie padam ze zmęczenia pół godziny twisterka.

Cytat:

8.20 ??? radosne zabawy
13.00 ??? spanie
??? jeśli zaśnie, to
15.00 ??? obiad

Uroczy jest ten plan
ja jak pierwszy raz dostałam małą na cały dzień, to okazało się, że jest za chłodno ubrana i poszłam na zakupy
Ale jest taka cudowna, że ją uwielbiam. szczególnie jak biegnie dać buzi
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 21:09   #3652
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aniusia1984 Pokaż wiadomość
a my poszliśmy na targi i od razu wybralisy obraczki- no stress
Ja w sumie też mam taką nadzieję, ale chyba jeszcze nie w tym roku A targi 14lutego w Spodku, a wcześniej 17sty w Krakowie. Wybiera się ktoś??...[/QUOTE]

ja - kce

Cytat:
Napisane przez sonek Pokaż wiadomość
No a teraz szybciutko napisze co mnie trapi:
Dzisiaj rozmawiałam z kolegą - nie jest bardzo bliskim kolegą, raczej kumplem z lat liceum, z którym się imprezowało nie raz. Teraz utrzymujemy kontakt tylko przez gg.
W czasach liceum on był dosć długo, jakieś 4 lata(?) z moją koleżanką - też nie jest moją przyjaciółką, ale zawsze to kolezanka. Rozstali się, bo jak się dziś dowiedziałam on miał chwilowe problemy z prawem(nie jest żadnym zbirem, tylko sprawy używek). Czyli wnioskuję, że ona nie przestała go kochać, tylko moze rodzina naciskała? Tego nie wiem. Dowiedziałam się jednak, że on nadal ją kocha, pomimo tego, że jest teraz z inną(minęło już jakieś 5-6 lat od rozstania. Mówi, że kiedy jest z ta inną często wyobraża sobie, że to tamta pierwsza itp.) Zanim powiedział, ze chodzi o tą moja kolezankę namawiałam go, żeby spróbowal się z nią skontaktować, porozmawiać, bo żyje się jeden raz i być może ona też go kocha, ale uznała, że on jest już z inną i jej nie chce. Nastmoiast kiedy dowiedziałam się, ze to chodzi o ta moją koleżankę to sprawa się skomplikowała. Bo ta panna ma narzeczonego i w tym roku biorą ślub!(są razem max 4 lata) Powiem szczerze, że zawsze kiedy ja widzę z tym narzeczonym ( a mieszkają blok obok)to mysle o tym, że do siebie nie pasują i ze szkoda, że nie jest już z tym moim kolegą. I teraz nie wiem co robić. Bo on poprosił mnie, żebym podpytała jaki ma do niego stosunek itp. Z jednej strony chce mu pomoc, ale z drugiej, zarowno ona jak i jej narzeczony sa moimi znajomymi. Bylismy razem na imprezie sylwestrowej itp. no i jesli jej o tamtym przypomnie, to moge sprawic, ze slubu nie bedzie. Z drugiej strony nie wyobrazam sobie, ze spotkam ją, albo bede na jej slubie, ze swiadomoscia, ze chlopak, ktorego bardzokochala i z ktorym nie rozstala sie z powodu zdrady, braku uczucia itp. kocha ja i nic jej o tym nie powiedzial. Co ja mam robic?!
ciezka sprawa lepiej jak on ja załatwi...

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
U mnie nie było jeszcze spotakania rodziców
Będzie dobrze
u mnie tez ale mysle ze na wiosne bedzie... i to bedzie mega stres!!!!!
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 21:15   #3653
T'ai
Zakorzenienie

miłej nocki wam życzę dobranoc
Stary 2010-01-14, 21:16   #3654
bambusiek
Zakorzenienie

Dobranoc
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 21:24   #3655
ona911
Rozeznanie

Cytat:
Czesc dziewczynki"
Jest kilka osób... ja już mam jednego upatrzonego...ale nie z Tych najbardziej znanych i NAJdroższych.. bo niektórzy to chyba na głowę poupadali..
Jak coś to dawaj na priv

Razem od...

...a tego dnia...

Stary 2010-01-14, 21:27   #3656
87_meg
Wtajemniczenie

hej oj w pracy dzis to było przegiecie takie nudy...zero klientów!
i wiecie co robiłam tańczyłam na sklepie
i wiecie co jeszcze kupiłam płasz w zarze
żal.pl!
i wiecie co jeszcze KOcham tż na świecie!
i wiecie co jeszcze jestem powalona!
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
Stary 2010-01-14, 21:31   #3657
ona911
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
cudny

ja też już po studiach
Mi też się baaardzo podoba i jestem dumna z mojego TŻ..spisał się

I cieszę się, że i Ty po studiach ..nie czuje się już taka osamotniona w naszej klasie wiekowej

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Ja też tuż po studiach, ale po ogólniaku
Je i kolejna

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Ja jeszcze fotografa nie mam zarezerwowanego. Sama jestem dopiero na etapie szukanie Z lubelskich fotografów bardzo podobają mi się zdjęcia Moniki Wasylewskiej, Artura Zomera oraz Wojtka Korneta. To Ci bardziej znani
Fakt robią piękne zdjęcia.. ale za taką kasę, że.... może jak ktoś się nie liczy z pieniążkami..albo raczej nie musi się liczyć to jak najbardziej..

Razem od...

...a tego dnia...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 21:47   #3658
sonek
Raczkowanie

ma.ko nie mam pojecia dlaczego tak dlugo z tym czekal. W sumie to chyba dlatego, ze sie poddal. W sumie to troche w tym mojej winy, ze on chcialby cos z tym zrobic, bo kiedy mi sie zwierzal nie mowiac o kogo chodzi, nie wspomnial tez, ze ona jest zareczona itd. Wiec ja strzelilam mu kazanie na temat tego, ze zyjcie ma sie tylko jedno, i ze skoro powodem rozstania nie bylo wygasniecie uczucia tylko zyciowy blad, to moze on wciaz dla niej jest kim bardzo wanym. Poradzilam mu, zeby zagadal do niej, zeby sie skontaktowal, zeby wybadal sprawe, przypomnial o sobie i w koncu powiedzial cala prawde. Ale kiedy w koncu powiedzial o kogo chodzi to zdębiałam !! On jest moim kolegą, ale ona i jej narzeczony rownież. Zaznaczam przy tym, ze nie są to jacyś szczególnie bliscy znajmi, ale zawsze to cos. Nie mam pojecia co robic, bo on liczy na moja pomoc i delikatne wybadanie sprawy. Wiem jakie to dla niego wazne i wiem, ze jestem jedyna osoba, ktora moze to zrobic. Ale nie chce zyc ze swiadomoscia, ze moge przyczynic sie do tego, ze jej narzeczonemu serce zlamie. No ale wtedy bede musiala zyc ze swiadomoscia, ze chodzi po swiecie kobieta i mezczyzna, ktorzy darza sie wzajemnym uczuciem, ale nie sa ze soba lecz z kims innym, tylko dlatego, ze nie chcieli zarnic tych drugich , eh.... "/

sonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 22:02   #3659
87_meg
Wtajemniczenie

uciekam spac
Stary 2010-01-14, 22:25   #3660
zlotqo
Zadomowienie

Cytat:
Czesc dziewczynki"

mi będzie robiła zdjęcia przyjaciółka, amatorsko ale robi klimatyczne i naprawdę świetne zdjęcia

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości