Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-14, 20:56   #841
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Ja nie mam jednoczęściowego więc zmuszona jestem chodzić w dwu, ale przyznam, że pływa się średnio :/ no ale tyle co ja na basen chodzę to mi się nie opłaca kupować stroju specjalnie.
Też chodzę rzadko ale że mam beznadziejny to zamówiłam sobie nowy....ale dwuczęsciowy bo wśród jednoczęściówek nic fajnego nie było a co tam, nie pływam jak Otylia to se moge pozwolic a ma taki ładny niebieski kolorek że nie mogłam sobie odmówic
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 20:59   #842
Myszunia19
Zakorzenienie

Tz sie nie odzywa!!!!
mam ochote go zabic!!!
niedosc ze ma ostatnio malo czasu to mial zadzwonic. ja sie odzywac nie bede.
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 21:08   #843
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fenrira Pokaż wiadomość
ja się dzisiaj wyłamię trochę. Wczoraj nawet nie zaglądałam, bo miałam mini doła ponieważ rozmawiałam z TŻ na temat naszych uczuć i relacji...

Ciężko było bo ciężko, ale po tej rozmowie wszystko zmieniło się na lepsze!
W nocy wysłał mi trzy smsy! jak się rano obudziłam i popatrzyłam na telefon to myślałam, że się wywrócę, dobrze że leżałam

Podsumowując , kurde jak ja dawno nie byłam tak szczęśliwa i mam nadzieję, że u wszystkich niedługo tak będzie

A jutro studniówka... ok, niech idzie z tą koleżanką jak go zaprosiła, ja idę z przyjacielem, bo też nie miał partnerki, ale niech tylko spróbuje zacząć do niego podbijać a przysięgam że powyrywam jej wszystkie włosy pęsetą...
Już i tak do niego pisze "A, słuchaj G. bo to... a słuchaj bo tamto...

Uh, a to nie wiem bo u mnie w domu wszyscy ciemny brąz, kuzynka farbuje się na platynę, ale wiadomo to rozjaśnia.

Zawsze możesz spróbować, a jak nie wyjdzie to kupić farbę ciemny blond z powrotem

co do biustu też się zgadzam, nie mam imponującego, a jakoś TŻ sie podoba.

ja mam tyle zainteresowań, że suma sumarum nie mam na nic czasu i nic nie robię. xD
czegos nie zczailam czemu on idzie z kolezanka a ty z kumplem?

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
Tz sie nie odzywa!!!!
mam ochote go zabic!!!
spokojnie myszunia kiedy sie ostatnio odzywal? moze ma jakies zajecia, gdzies jest??
yellowsunshine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 21:11   #844
Myszunia19
Zakorzenienie

przywiozl mi do domu okulary a ma byc w pracy do 23.00 (jest optykiem) wiec nie wiem co on tu robil ze z nimi przyjechal(?). i obiecal ze zadzwoni.:/
Stary 2010-01-14, 21:12   #845
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Tz sie nie odzywa!!!!
mam ochote go zabic!!!
Spokojnie, może ma coś ważnego
Stary 2010-01-14, 21:16   #846
Myszunia19
Zakorzenienie

zastanawiam sie czy mam sie jutro na niego gniewac i wypomniec mu to.
Stary 2010-01-14, 21:19   #847
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
zastanawiam sie czy mam sie jutro na niego gniewac i wypomniec mu to.
Ewentualnie jakby dziś się nie odezwał zapytaj się go, nie atakuj go od razu fochem i wypominaniem, zapytaj sie, postaw się w jego sytuacji - chyba byś wolała by ktoś najpierw cie zapytał dlaczego nie dzwoniłaś?
Stary 2010-01-14, 21:19   #848
garfieldek
Zakorzenienie

Moj na szczescie sie odzywa

mycha no, ale pewnie juz duzo razy zwracalas mu uwage, ze sie malo odzywa i coo?? jak grochem o sciane

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 21:23   #849
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Dobry Wieczór

jak nastroje o dzisiejszym dniu?
u mnie tak, o...
byłam dziś u TŻta, kochaliśmy się, a ja nagle zaczęłam płakać nie wiem co się ze mną dzieje... tłumacze sobie, że to okres, bo dzisiaj skończyłam blister pigułek...

Koka, szanuję Twoje zdanie co do Boni czy jak jej tam fajna miałaś niespodziankę z tym Twoim TŻtem

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 21:25   #850
Myszunia19
Zakorzenienie

dobra po prostu go zapytam, delikatnie ,,, a potem go zabije!
Stary 2010-01-14, 21:27   #851
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Wlasnie sobie wlaczylam winampa i akurat byla piosenka ktora przypomina mi ex. Zrobilo mi sie strasznie smutno, a lzy same naplywaja do oczu. Mozna kogos jednoczesnie kochac i nienawidziec??

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 21:27   #852
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Dopiero wstałam

Dziewczyny, znacie jakieś sposoby na mega przesuszone włosy??? Nie mogę już ich znieść elektryzują się jak szalone!

W ogóle chciałabym je jakoś ładnie ściąć, macie jakiś pomysł? Bez farbowania, tylko jakaś fryzura fajna... Mam cienkie włosy, do pasa mniej więcej, może trochę krótsze...
Wlasnie chcialam pisac o waxie, ale juz doczytalam, ze uzywalas. Poza tym ja polecam jedwab. A w szczegolnosci stosowanie jakiejs dobrej fryzjerskiej maski przynajmniej raz w tygodniu.

Cytat:
Napisane przez Lagunaaa Pokaż wiadomość
Bo jedwab wciera sie tylko i wylacznie w koncowki i to mala kropelke nie na cala dlugosc
Mozna tez na calych wlosach. Wazne, zeby nie wcierac w skore glowy ani tuz przy nasadzie.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 21:34   #853
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Mozna tez na calych wlosach. Wazne, zeby nie wcierac w skore glowy ani tuz przy nasadzie.
Ale przy wlosach tlustych lepiej wcierac tylko w koncowki niz na calej dlugosci

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 21:41   #854
Myszunia19
Zakorzenienie

wale to. nie bede pisac. mam go gdzies. teraz ja go pomecze.
Stary 2010-01-14, 21:42   #855
garfieldek
Zakorzenienie

gwiazdka a co TZ na to, ze sie poplakalas?? zrozumial cie chociaz?

Wymianka
Stary 2010-01-14, 21:52   #856
Fenrira
Raczkowanie

Cytat:
czegos nie zczailam czemu on idzie z kolezanka a ty z kumplem?
On mieszka 100 km ode mnie. Jest o 4 lata starczy koleżanka go poprosiła i idzie z nim jutro. Mnie poprosił kumpel który w tym roku ma studniówkę i idę z nim 30
Fenrira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 21:56   #857
MadameButterfly6
BAN stały

Hej kochane Nadrobilam Was w miare. Nie wiem czy Wam sie chce czytac co u mnie, ale mam ochote to wyrzucic z siebie...

No wiec TZ za mna przyjechal na zakupy. Jeszcze raz mu wytlumaczylam, ze tego wieczoru byly 3 rzeczy, ktore mnie zdenerwowaly. On oczywiscie nie wie o co mi chodzi. Demonstrowal mi jak tanczyl z ta swoja kolezanka i powiedzialam mu, ze wlasnie taki taniec mi sie nie podoba. A on na to, ze on tak bedzie tanczyl i zebym nie przesadzala. Zebym juz przestala mu o tym truc i w ogole nie chcial mnie sluchac. Powiedzial, ze to nawet lepiej jak sie rozstaniemy, wredzcie sobie znajde odpowiedniego chlopaka i takie tam blablabla, ze on juz i tak nic nie moze zrobic, ze nawet sie nie ebdzie do mnie przytulal bo bym go i tak odtracila. Mam go dosc. Serdecznie dosc. Jak sobie mysle o nim i o tej sytuacji to mam ochote go zabic. Odprowadzil mnie pozniej i rzucil do mnie tekstem cos tam to do jutra albo zadzwon jak przyjedziesz itp. W oole do niego nie dotarlo co powiedzialam. Do niego nic nie dociera. Powiedzialam mu, ze ja za nim latac nie bede, a on do mnie: a to co, ja mam niby latac??? No ludzie kochani.... On sie przyzwyczail, ze i tak sie pogodzimy jak zawsze i bedzie dobrze nawet jak sie nie bedzie wysilal. No i to chyba koniec. Bo po co ja mam sie z nim spotykac? I tak nie mam z nim juz o czym rozmawiac. Przestane sie do niego od dzisiaj chyba odzywac. Inaczej do niego nie dotrze, ze to juz koniec. Moze wtedy zrozumie. Nie chce w sumie aby ten zwiazek sie tak konczyl, ale przeciez nie bede go zmuszac, zeby sie o mnie staral i pokazal, ze mu zalezy... Nie wiem juz sama co mam zrobic...
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 21:57   #858
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
mi sie po jedwabiu strasznie włosy przetłuszczały.:/
Ja mam tak suche włosy, a zimą to już w ogóle elektryzują się koszmarnie, nie wyobrażacie sobie jaka to męka muszę mieć non stop związane włosy, bo jak rozpuszczę to unoszą się w powietrzu

W sumie działało siemię lniane, muszę znowu zacząć stosować maskę z siemia i jajek

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 22:01   #859
garfieldek
Zakorzenienie

szatanico podaj tajemny sklad tej maseczki, mozesz na PW, zeby nie robic offtopa

madame widze, ze juz chyba podjelas decyzje,co do przyszlosci waszego zwiazku.........

Wymianka
Stary 2010-01-14, 22:12   #860
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
szatanico podaj tajemny sklad tej maseczki, mozesz na PW, zeby nie robic offtopa

madame widze, ze juz chyba podjelas decyzje,co do przyszlosci waszego zwiazku.........

Chyba oboje podjelismy... On twierdzi, ze nie bedzie mnie nawet przepraszal, bo nie ma za co. Wiec co tu zostalo jeszcze do gadania?
Stary 2010-01-14, 22:13   #861
yellowsunshine
Zadomowienie

Madameciesze sie ze jestes stanowcza i wiesz czego chcesz i czego oczekujesz, a czego nie bedziesz tolerowac. oby tak dalej
i oby on sie zastanowil...
Stary 2010-01-14, 22:28   #862
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez yellowsunshine Pokaż wiadomość
Madameciesze sie ze jestes stanowcza i wiesz czego chcesz i czego oczekujesz, a czego nie bedziesz tolerowac. oby tak dalej

Wiesz, on taki jest, ze jemu sie nie przetlumaczy, on ma swoje racje i tyle. Napisalam mu, ze lepiej jesli nie ebdziemy sie juz kontaktowac, spytal mnie czemu, to mu powiedzialam, ze oczekiwalam innego zachowania, on stwierdzil jak pisalam wyzej, ze po co ma mnie przepraszac skoro nie ma za co. Napisalam, ze moglby pomyslec o mnie i o moich uczuciach. To mi napisal, ze mnie przeprasza, ze mnie zranil Odpisalam, ze po co mnie przeprasza skoro tak wcale nie uwaza, napisal drugi raz to samo, odpisalam, zeby juz poszedl spac. Odpisal, ze juz idzie i dobranoc. Koniec.

Jesli ja sie nie odezwe, to on na pewno tego pierwszy nie zrobi...
Stary 2010-01-14, 22:30   #863
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Popatrz na to z drugiej strony - moze on tez chce teraz byc stanowczy i chce pokazac, ze ma dosc przepraszania za wszystkie fochy?
Moim zdaniem chlopak sam do konca nie rozumie tej sytuacji. Nie widzi swojej winy, a w zwiazku z tym sadzi, ze nie ma za co przepraszac. A tekst "znajdziesz sobie odpowiedniego chlopaka" dla mnie rowna sie "znajdziesz sobie chlopaka, ktory bedzie na kazde zawolanie, bedzie robil wszystko, czego Ty od niego oczekujesz".

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 22:32   #864
Myszunia19
Zakorzenienie

Madame wiec juz sie nie odzywaj. zobaczymy jak szybko wymięknie.
Stary 2010-01-14, 22:36   #865
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Wiesz, on taki jest, ze jemu sie nie przetlumaczy, on ma swoje racje i tyle. Napisalam mu, ze lepiej jesli nie ebdziemy sie juz kontaktowac, spytal mnie czemu, to mu powiedzialam, ze oczekiwalam innego zachowania, on stwierdzil jak pisalam wyzej, ze po co ma mnie przepraszac skoro nie ma za co. Napisalam, ze moglby pomyslec o mnie i o moich uczuciach. To mi napisal, ze mnie przeprasza, ze mnie zranil Odpisalam, ze po co mnie przeprasza skoro tak wcale nie uwaza, napisal drugi raz to samo, odpisalam, zeby juz poszedl spac. Odpisal, ze juz idzie i dobranoc. Koniec.

Jesli ja sie nie odezwe, to on na pewno tego pierwszy nie
zrobi...
a czy on nie moze zrozumiec ze w pewnym sensie moglas sie poczuc upokorzona? Ja wiem ze z jednej strony taniec to tylko taniec, ale skoro jego dziewczyna mowi ze nie ma ochoty, a on potem tanczy blisko z jakas inna laska, bo Ty nie chcesz to co to ma byc?!
tak, to niebywale ciezkie czasami dogadac sie z ludzmi, ktorzy nie potrafia tak latwo przyznac sie do winy, tzn. nikomu nie jest latwo, ale im to idzie wybitnie ciezko

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Popatrz na to z drugiej strony - moze on tez chce teraz byc stanowczy i chce pokazac, ze ma dosc przepraszania za wszystkie fochy?
Moim zdaniem chlopak sam do konca nie rozumie tej sytuacji. Nie widzi swojej winy, a w zwiazku z tym sadzi, ze nie ma za co przepraszac. A tekst "znajdziesz sobie odpowiedniego chlopaka" dla mnie rowna sie "znajdziesz sobie chlopaka, ktory bedzie na kazde zawolanie, bedzie robil wszystko, czego Ty od niego oczekujesz".
pewnie masz racje, ze moze do konca nie rozumiec sytuacji. ale jesli chlopak slyszy od swojej dziewczyny, ze poczula sie upokorzona, ze jej przykro itd. to cos jest nie tak jak teraz idzie sobie spac i koniec... juz wie, ze cos nie tak. moze masz racje, ze on moze odbierac to jako zwykle fochy. w takim razie Madame powinna mu to jak najbardziej przejzyscie wytlumaczyc. jak sie poczula, co, dlaczego.

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Myszunia jak tam z tym Twoim TZtem? odzywa sie?
Stary 2010-01-14, 22:36   #866
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
eh no troche sie zgadzam z tym.. Madame.. naprawdę myślę ze przesadzasz,, zobacz.. sama widzisz jak sie wam nie układa.. gdybyś nie była zła o byle co to naprawde nie bylo by takiego problemu.. wiem ze jest ci ciężko po tamtej sytuacji.. ale nie masz sie czym przejmować przecież cie nie zdradził czy coś takiego. ale jak naprawde jesteś nieszczęśliwa, i ty to wiesz najlepiej.. to prędzej czy później to wszystko miedzy wami sie skończy jak dalej będziesz sie tak zachowywać.. TZ już chyba ma Cie dość..
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 22:41   #867
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
a czy on nie moze zrozumiec ze w pewnym sensie moglas sie poczuc upokorzona? Ja wiem ze z jednej strony taniec to tylko taniec, ale skoro jego dziewczyna mowi ze nie ma ochoty, a on potem tanczy blisko z jakas inna laska, bo Ty nie chcesz to co to ma byc?!
tak, to niebywale ciezkie czasami dogadac sie z ludzmi, ktorzy nie potrafia tak latwo przyznac sie do winy, tzn. nikomu nie jest latwo, ale im to idzie wybitnie ciezko

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

pewnie masz racje, ze moze do konca nie rozumiec sytuacji. ale jesli chlopak slyszy od swojej dziewczyny, ze poczula sie upokorzona, ze jej przykro itd. to cos jest nie tak jak teraz idzie sobie spac i koniec... juz wie, ze cos nie tak. moze masz racje, ze on moze odbierac to jako zwykle fochy. w takim razie Madame powinna mu to jak najbardziej przejzyscie wytlumaczyc. jak sie poczula, co, dlaczego.
Kurcze, on nie chce, powtórze NIE CHCE jej przeprosić za taniec z ta dziewczyna.
Ja też bym mojego nie przeprosiła.
Co innego gdyby od razu ją olał i poszedł do tej koleżanki, ale on przepraszał, wracał prosto do niej, propozycja tańca była wg mnie wyciągnięciem ręki z jego strony.
Można czuć jakiś odrzut, niesmak, wiadomo, ale żeby od razu upokorzenie?
On też mógł czuć się upokorzony, kiedy podszedł do swojej dziewczyny a ta z fochem do niego a ludzie patrzą i nie będzie z nim tańczyła i najlepiej niech co zrobi?
Jakie było wg Was dobre wyjście z tej sytuacji tego chłopaka?
Poszedłby do domu- wyszłoby , że ją olał i zamiast przepraszać wolał uciekać.
Przyszedł do niej i chciał tańczyć- nie
Poszedłby do innej od razu-to wiadomo, ze już z panienkami kręci.
Chciałby gadać-też nie(chciał chyba prawda?)
To co on mógł zrobić?

Ja sama po sobie wiem , że kiedy czepiam się o takie pierdoły, to podświadomie szukam zaczepki.

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 22:51   #868
kamila2006
Zakorzenienie

Madame ciezka sprawa powiem Ci. twoj tz nic sie nie stara. widze tu troszke analogii do mojego. jak mnie wkurzyl w poniedzialek to we wt napisal smsa jakbyby nigdy nic. dla niego sprawy juz nie bylo. ani przepraszam, ani ze wiecej sie to nie powtorzy. tylko mamy nowy dzien nowa rozmowa i nic nie zrozumial. dzis na spotkaniu stwierdzil ze to ja sie wkurzylam a on nie, bo on o blahostki wkurzac sie nie bedzie. ten twoj tez tak podchodzi troche na luzie do tech sprzeczek widze.

przyznac trzeba ze powody nie sa jakies gruntownie wielkie. (ja bym sie wkurzyla tylko za te slowka kochanie, skarbie) taniec bym jeszcze przezyła a fakt ze poszedl do baru pogadac to mowilam ze u mnie norma.

co masz zrobic ci nie powiem. chyba bym dala mu czas zeby sie wykazac, dzien dwa spokoju. otem sie spotkac pogadac na powaznie i podjac wspolnie decyzje co dalej.

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2010-01-14 o 22:52
kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 22:51   #869
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:

No moze to i tak rozumie... Wiec wedlug Ciebie co powinnam teraz zrobic? Ja mam go przeprosic? Prosze Cie o rade, Ty widzisz sytuacje na trzezwo.
Stary 2010-01-14, 22:51   #870
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Kurcze, on nie chce, powtórze NIE CHCE jej przeprosić za taniec z ta dziewczyna.
Ja też bym mojego nie przeprosiła.
Co innego gdyby od razu ją olał i poszedł do tej koleżanki, ale on przepraszał, wracał prosto do niej, propozycja tańca była wg mnie wyciągnięciem ręki z jego strony.
Można czuć jakiś odrzut, niesmak, wiadomo, ale żeby od razu upokorzenie?
On też mógł czuć się upokorzony, kiedy podszedł do swojej dziewczyny a ta z fochem do niego a ludzie patrzą i nie będzie z nim tańczyła i najlepiej niech co zrobi?
Jakie było wg Was dobre wyjście z tej sytuacji tego chłopaka?
Poszedłby do domu- wyszłoby , że ją olał i zamiast przepraszać wolał uciekać.
Przyszedł do niej i chciał tańczyć- nie
Poszedłby do innej od razu-to wiadomo, ze już z panienkami kręci.
Chciałby gadać-też nie(chciał chyba prawda?)
To co on mógł zrobić?

Ja sama po sobie wiem , że kiedy czepiam się o takie pierdoły, to podświadomie szukam zaczepki.
nie chodzi o to ze kreci, tylko Madame pisze ze nie podobalo jej sie jak tanczyl. mozna tanczyc, dobrze sie bawic, ale jesli dziewczynie jest niemilo a chlopak sie przytula z inna czy tam blisko tanczy to chyba dziwnie, prawda? Wedlug mnie obydwoje powinni sobie wyjasnic i powiedziec CO O TYM SADZA. a nie on jej mowi, ze nie przeprosi i zeby se szukala lepszego chlopaka i obydwoje sie nie odzywaja. napisalam, ze jesli Madame cos sie nie podoba, dobrze, ze nie pozwala sobie robic to co sprawia jej przykrosc.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości