|
|
#841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
a co tam, nie pływam jak Otylia to se moge pozwolic a ma taki ładny niebieski kolorek że nie mogłam sobie odmówic
|
|
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Tz sie nie odzywa!!!!
mam ochote go zabic!!! niedosc ze ma ostatnio malo czasu to mial zadzwonic. ja sie odzywac nie bede.
|
|
#843 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czemu on idzie z kolezanka a ty z kumplem? Cytat:
|
||
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
przywiozl mi do domu okulary a ma byc w pracy do 23.00 (jest optykiem) wiec nie wiem co on tu robil ze z nimi przyjechal(?). i obiecal ze zadzwoni.:/
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
zastanawiam sie czy mam sie jutro na niego gniewac i wypomniec mu to.
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
Ewentualnie jakby dziś się nie odezwał zapytaj się go, nie atakuj go od razu fochem i wypominaniem, zapytaj sie, postaw się w jego sytuacji - chyba byś wolała by ktoś najpierw cie zapytał dlaczego nie dzwoniłaś?
|
|
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Moj na szczescie sie odzywa
![]() mycha no, ale pewnie juz duzo razy zwracalas mu uwage, ze sie malo odzywa i coo?? jak grochem o sciane |
|
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór
![]() jak nastroje o dzisiejszym dniu? u mnie tak, o... byłam dziś u TŻta, kochaliśmy się, a ja nagle zaczęłam płakać nie wiem co się ze mną dzieje... tłumacze sobie, że to okres, bo dzisiaj skończyłam blister pigułek...Koka, szanuję Twoje zdanie co do Boni czy jak jej tam fajna miałaś niespodziankę z tym Twoim TŻtem
|
|
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
dobra po prostu go zapytam, delikatnie ,,, a potem go zabije!
|
|
#851 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlasnie sobie wlaczylam winampa i akurat byla piosenka ktora przypomina mi ex. Zrobilo mi sie strasznie smutno, a lzy same naplywaja do oczu. Mozna kogos jednoczesnie kochac i nienawidziec??
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mozna tez na calych wlosach. Wazne, zeby nie wcierac w skore glowy ani tuz przy nasadzie. |
|
|
|
|
|
#853 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale przy wlosach tlustych lepiej wcierac tylko w koncowki niz na calej dlugosci
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
wale to. nie bede pisac. mam go gdzies. teraz ja go pomecze.
|
|
#856 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#857 |
|
BAN stały
|
Hej kochane
Nadrobilam Was w miare. Nie wiem czy Wam sie chce czytac co u mnie, ale mam ochote to wyrzucic z siebie...No wiec TZ za mna przyjechal na zakupy. Jeszcze raz mu wytlumaczylam, ze tego wieczoru byly 3 rzeczy, ktore mnie zdenerwowaly. On oczywiscie nie wie o co mi chodzi. Demonstrowal mi jak tanczyl z ta swoja kolezanka i powiedzialam mu, ze wlasnie taki taniec mi sie nie podoba. A on na to, ze on tak bedzie tanczyl i zebym nie przesadzala. Zebym juz przestala mu o tym truc i w ogole nie chcial mnie sluchac. Powiedzial, ze to nawet lepiej jak sie rozstaniemy, wredzcie sobie znajde odpowiedniego chlopaka i takie tam blablabla, ze on juz i tak nic nie moze zrobic, ze nawet sie nie ebdzie do mnie przytulal bo bym go i tak odtracila. Mam go dosc. Serdecznie dosc. Jak sobie mysle o nim i o tej sytuacji to mam ochote go zabic. Odprowadzil mnie pozniej i rzucil do mnie tekstem cos tam to do jutra albo zadzwon jak przyjedziesz itp. W oole do niego nie dotarlo co powiedzialam. Do niego nic nie dociera. Powiedzialam mu, ze ja za nim latac nie bede, a on do mnie: a to co, ja mam niby latac??? No ludzie kochani.... On sie przyzwyczail, ze i tak sie pogodzimy jak zawsze i bedzie dobrze nawet jak sie nie bedzie wysilal. No i to chyba koniec. Bo po co ja mam sie z nim spotykac? I tak nie mam z nim juz o czym rozmawiac. Przestane sie do niego od dzisiaj chyba odzywac. Inaczej do niego nie dotrze, ze to juz koniec. Moze wtedy zrozumie. Nie chce w sumie aby ten zwiazek sie tak konczyl, ale przeciez nie bede go zmuszac, zeby sie o mnie staral i pokazal, ze mu zalezy... Nie wiem juz sama co mam zrobic... |
|
|
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tak suche włosy, a zimą to już w ogóle
muszę mieć non stop związane włosy, bo jak rozpuszczę to unoszą się w powietrzu ![]() W sumie działało siemię lniane, muszę znowu zacząć stosować maskę z siemia i jajek
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
szatanico podaj tajemny sklad tej maseczki, mozesz na PW, zeby nie robic offtopa
![]() ![]() madame widze, ze juz chyba podjelas decyzje,co do przyszlosci waszego zwiazku......... |
|
|
|
|
#860 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Chyba oboje podjelismy... On twierdzi, ze nie bedzie mnie nawet przepraszal, bo nie ma za co. Wiec co tu zostalo jeszcze do gadania? |
|
|
|
|
|
#861 |
|
Zadomowienie
|
Madameciesze sie ze jestes stanowcza i wiesz czego chcesz i czego oczekujesz, a czego nie bedziesz tolerowac. oby tak dalej
i oby on sie zastanowil... |
|
|
|
|
#862 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wiesz, on taki jest, ze jemu sie nie przetlumaczy, on ma swoje racje i tyle. Napisalam mu, ze lepiej jesli nie ebdziemy sie juz kontaktowac, spytal mnie czemu, to mu powiedzialam, ze oczekiwalam innego zachowania, on stwierdzil jak pisalam wyzej, ze po co ma mnie przepraszac skoro nie ma za co. Napisalam, ze moglby pomyslec o mnie i o moich uczuciach. To mi napisal, ze mnie przeprasza, ze mnie zranil Odpisalam, ze po co mnie przeprasza skoro tak wcale nie uwaza, napisal drugi raz to samo, odpisalam, zeby juz poszedl spac. Odpisal, ze juz idzie i dobranoc. Koniec.Jesli ja sie nie odezwe, to on na pewno tego pierwszy nie zrobi... |
|
|
|
|
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem chlopak sam do konca nie rozumie tej sytuacji. Nie widzi swojej winy, a w zwiazku z tym sadzi, ze nie ma za co przepraszac. A tekst "znajdziesz sobie odpowiedniego chlopaka" dla mnie rowna sie "znajdziesz sobie chlopaka, ktory bedzie na kazde zawolanie, bedzie robil wszystko, czego Ty od niego oczekujesz". |
|
|
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Madame wiec juz sie nie odzywaj. zobaczymy jak szybko wymięknie.
|
|
#865 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak, to niebywale ciezkie czasami dogadac sie z ludzmi, ktorzy nie potrafia tak latwo przyznac sie do winy, tzn. nikomu nie jest latwo, ale im to idzie wybitnie ciezko ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Myszunia jak tam z tym Twoim TZtem? odzywa sie? |
||
|
|
|
|
#866 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też bym mojego nie przeprosiła. Co innego gdyby od razu ją olał i poszedł do tej koleżanki, ale on przepraszał, wracał prosto do niej, propozycja tańca była wg mnie wyciągnięciem ręki z jego strony. Można czuć jakiś odrzut, niesmak, wiadomo, ale żeby od razu upokorzenie? On też mógł czuć się upokorzony, kiedy podszedł do swojej dziewczyny a ta z fochem do niego a ludzie patrzą i nie będzie z nim tańczyła i najlepiej niech co zrobi? Jakie było wg Was dobre wyjście z tej sytuacji tego chłopaka? Poszedłby do domu- wyszłoby , że ją olał i zamiast przepraszać wolał uciekać. Przyszedł do niej i chciał tańczyć- nie Poszedłby do innej od razu-to wiadomo, ze już z panienkami kręci. Chciałby gadać-też nie(chciał chyba prawda?) To co on mógł zrobić? Ja sama po sobie wiem , że kiedy czepiam się o takie pierdoły, to podświadomie szukam zaczepki.
|
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
Madame ciezka sprawa powiem Ci. twoj tz nic sie nie stara. widze tu troszke analogii do mojego. jak mnie wkurzyl w poniedzialek to we wt napisal smsa jakbyby nigdy nic. dla niego sprawy juz nie bylo. ani przepraszam, ani ze wiecej sie to nie powtorzy. tylko mamy nowy dzien nowa rozmowa i nic nie zrozumial. dzis na spotkaniu stwierdzil ze to ja sie wkurzylam a on nie, bo on o blahostki wkurzac sie nie bedzie. ten twoj tez tak podchodzi troche na luzie do tech sprzeczek widze.
przyznac trzeba ze powody nie sa jakies gruntownie wielkie. (ja bym sie wkurzyla tylko za te slowka kochanie, skarbie) taniec bym jeszcze przezyła a fakt ze poszedl do baru pogadac to mowilam ze u mnie norma. co masz zrobic ci nie powiem. chyba bym dala mu czas zeby sie wykazac, dzien dwa spokoju. otem sie spotkac pogadac na powaznie i podjac wspolnie decyzje co dalej.
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-01-14 o 22:52 |
|
|
|
|
#869 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No moze to i tak rozumie... Wiec wedlug Ciebie co powinnam teraz zrobic? Ja mam go przeprosic? Prosze Cie o rade, Ty widzisz sytuacje na trzezwo. |
|
|
|
|
|
#870 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

a co tam, nie pływam jak Otylia to se moge pozwolic a ma taki ładny niebieski kolorek że nie mogłam sobie odmówic

21. 04.2014 

czemu on idzie z kolezanka a ty z kumplem?
Spokojnie, może ma coś ważnego

nie wiem co się ze mną dzieje... tłumacze sobie, że to okres, bo dzisiaj skończyłam blister pigułek...
51,0 kg(2.11.10)......50,0 kg 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Nadrobilam Was w miare. Nie wiem czy Wam sie chce czytac co u mnie, ale mam ochote to wyrzucic z siebie...
muszę mieć non stop związane włosy, bo jak rozpuszczę to unoszą się w powietrzu