|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#872 | ||||
|
Zadomowienie
|
miałam się uczyć ale nic z tego nie wyszło jak zwykle
widziałam się z Tż![]() Cytat:
z chęcią bym z Tobą poszła popływać sobie i wgl![]() strój okey ale myślę że w jedno. będzie Ci poprostu wygodniej chociaż ja ubrałam kiedyś też taki to było ok, tylko zawiązałam na supełki a nie na kokardki także polecam ![]() ps. miałam racje z tą chorobliwą obsesją.. zaczynam to odczuwać bardzo. dziś cały dzień mu trułam, a ona jest taka sraka i owaka że napewno mu się podoba, że pisała, że się z nią widział itd. itd.. Cytat:
przecież nie możesz się wstydzić że czegoś nie umiesz jeśli chodzisz na lekcje to po to żeby się tego nauczyć. Trzeba po prostu szukać.. też czuje taką potrzebe że nie mam żadnych jakiś zainteresowań.. ![]() W skrócie mówisz? no to tak: facet spotkał się z laską wydusiłam z niego dnia następnego, powiedział że gadał z nią o naszym związku a na nk zobaczyłam że flirtowali i to nieciekawie bo przysięgał nawet na siebie ja lepsza też nie byłam![]() to jest chyba na 15 stronie czy coś. Cytat:
przerąbane mamy z tymi włosami Cytat:
Madame musisz postawić sprawe jasno zarówno sobie i jemu. Przecież on by już dawno o tym zapomniał jakbyś mu cały czas o tym nie przypominała, poprostu tańczył było mineło zapomniałby! dla niego może naprawdę to nic nie znaczyło, a Ty cały czas mu o tym mówisz, pytasz i przypominasz i on ma tego dość. Faktycznie mógł też spojrzeć na to z Twojej strony jeśli wie że jesteś zazdrośnicą ale tego nie zrobił nie poczuwa się do winy chyba taki typ dla niego widocznie taniec ten nic nie znaczył. Chociaż ciekawe jakby zareagował jakbyś Ty tańczyła tak z kolegą pytałaś?
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-14 o 22:57 |
||||
|
|
|
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( napisalam mu smsa ze dziekuje bardzo za telefon. myslalam ze obietnice wiecej dla ciebie znacza tym bardziej w stosunku do mojej osoby"
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
jak madame teraz przeprosi to on bedzie na piedestale i uzna ze wygral. najlepiej zapomniec o wsyzstkim i uznac ze klotni nie bylo.
|
|
#875 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
że za 10 min znów napiszesz a później znowu i znowu.. to jest chyba najgorsze wyjście
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
Madame, co masz zrobic? Skoro napisalas mu, ze nie bedziecie sie kontaktowac to niech tak zostanie. Nie pisz, nie dzwon - narazie. Daj sobie czas na oswojenie sie z tym, co probujemy Ci tu powiedziec. Przede wszystkim sama musisz to zrozumiec, zeby potem moc w sensowny sposob przekazac to TZtowi. Ja na Twoim miejscu za kilka dni spotkalabym sie z nim i powiedziala co mi na sercu lezy. Bez oskarzen, bez fochow, bez pretensji, ale za to z przyznaniem sie po czesci do winy. Wszystko zalezy od tego czy Ty nadal chcesz z nim byc...Tego juz nie wiem.
Jesli nadal chcesz, to ja na Twoim miejscu staralabym sie zmienic podejscie do zwiazku, a w szczegolnosci postarac sie nie denerwowac i nie obrazac tak o wszystko - po prostu nie roztrzasac niepotrzebnie niektorych spraw. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2010-01-14 o 23:02 |
|
|
|
|
#878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wole jak chłopak nie przeprasza niż ma podejście ,,Cokolwiek zrobiłem to przepraszam" No dobrze , że nie pozwala sobie sprawiać przykrości, ale czasami warto odpuścić, czas z TŻtem umie wynagrodzić te złe chwile. Nie mówie o poważnych problemach, ale pierdół niekiedy można odpuścić . Mi wydaje się , że Madame się wypaliła w tym związku, że nie chce w nim już trwać, ale przekreślić ten czas spędzony razem słowami,,NIE CHCE CIE JUŻ" jest bardzo bardzo trudno, dlatego łatwiejsza droga prowadzi przez doprowadzenie do relacji kiedy już nikt nie powie , że mu zależy i rozstania w taki sposób. Madame, oczywiście Cie nie znam i nie wiem jak czujesz i co myślisz, ot , takie moje gdybanie, za które mam nadzieję , nie będziesz zła.
|
|
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
mujsialam mu dogadac
ide spac dobranoc
|
|
#880 |
|
BAN stały
|
Ja mu szczegolowo tlumaczylam, co mi sie nie podobalo. Tluamaczylam wiele razy. Coca nie, nie chcial ze mna gadac. Chcial zatanczyc, ja nie chcialam, bo sie wkurzylam ze oncej laski powiedzial skarbie. Mialam z nim tanczyc na sile?
Ja nie strzelam focha co dzien o byle co. Ostatnio bylo ok. Nawet przezylam jak sobie chcial na sylwestrze popodgladac kolezanke jak sie przebierala w lazience i tez jak do niej non stop zagadywal i tez z nia tak tanczyl. Nic sie nie odezwalam, bo myslalam, ze to sie juz nie powtorzy, ale teraz to juz nie wytrzymalam. Coca jasne, ze nie bede zla. Oczekuje od Was zebyscie spojrzaly swoim okiem i ocenily sytuacje z boku. Mowilam mu, ze ja bym w zyciu tak z innym nie zatanczyla, bo pewne zahcowania mam zarezerowane tylko dla niego, a on na to zebym nie przesadzala juz... |
|
|
|
|
#881 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
matko, kochana... a jak teraz jest? bo pisalas ze sie dzis z nim widzialas? jezuu jestem z toba co do spiewu, to wiem, ze mnie nie wysmieje... on wie ze to ma dla mnie duze znaczenie, ale tak ciezko jest sie przelamac i jestem z siebie dumna, ze sie tak zajelam i mnie wciagnelo tak czy inaczej, obydwie jestesmy tymi co jeszcze szukaja ![]() ehh jak odpisze to napisz od razu nam ! |
|
|
|
|
|
#882 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#883 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie chce oceniac zwiazku Madame z jej TZtem, bo nie bede na to odpowiednio patrzec bo ich nie znam obydwojga.. wiem tylko, ze jesli dwoje ludzi jest w zwiazku i jesli SIE KOCHAJA, to chca sie dogadac. i jesli jednej stronie jest zle z jakiegos powodu, to druga w jakis sposob chce zeby bylo lepiej. nie mowie tu o przepraszaniu od razu, ale chociaz o jakiejs logicznej rozmowe. poza tym, zwiazek polega na kompromisach, zarowno z jego strony jak i z jej strony. ja, gdybym juz byla za cos tam zla, czy byloby mi przykro a potem widzialabym jak TZ tanczy z inna to tez w jakis sposob poczulabym sie nieprzyjemnie. Rozumiem, ze Madame go "odtracila" jak do niej podszedl, no ale to i tak nie zmienia mojego zdania. a to, ze ona mu tlumaczy ze jej zle, o co jej chodzi itd itd. a on ciagle powtarza, ze nie bedzie jej przepraszac i na tym koniec rozmowy nie jest ok... mozliwe tez ze to ON odbiera tak slowa Madame. Ze Madame oczekuje tylko przeprosin... jesli tak, to droga Madame musisz pogadac z nim, bo mysle ze chodzi ci o to zeby ZROZUMIAL CIE choc w malym stopniu.. i wazne zebys ty troche umiala zrozumiec JEGO. jesli Wam zalezy, to powinno sie udac
|
|
|
|
|
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Najlepszym komentarzem z Twojej strony byłoby milczenie
![]() Cytat:
W ogóle zacznijmy od tego , ze ja nie lubie dziewczyn. Serio, wiekszość to dla mnie debilki, idiotki, piszczące sweet kociaki. Ostatnia największa awantura była kiedy odpalił dziewczynie trawę. Lasce której nie cierpiałam i której towarzystwo totalnie mi przeszkadzało,która nie była od nas, tylko przyszła z dziewczyną kumpla, coś w stylu przyzwoitki, oni ze sobą a ta stoi i słucha i tyle cos tam popija oj w ogóle wiele się działo wtedy.Ogólnie: Tak on chciał być miły, a może w odruchu jak do szlugi zawsze mi czy kumplowi, a ja się poczulam jakby mnie zdradził, nie w sensie ,że z nią, tylko ,że ja jej nie lubię, a ten sie spoufala. Ona nie była warta tej kłotni. Prawie sie rozstaliśmy O ZAPALNICZKĘ ![]() To , że nie lubiłam jej , przelałam na TŻta. Tyle , że ja bym na Twoim miejscu powiedziała,, Wychodzimy" i tyle. Albo bawimy się razem w dobrych humorach, albo idziemy załatwić ze sobą to co nam przeszkadza. Lepiej tak niż przy znajomych.
|
|
|
|
#885 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czytam te wiadomości od nich i jest mi poprostu niedobrze.. , źle mi z tym tak cholernie, cały czas mu dzisiaj trułam o tych dziewczynach że one takie a takie, że napewno z nimi pisał że coś tam , że się widział że mu się podobają, myśli o nich.. ![]() a najgorsze jest to że oni się jeszcze spotkają. W pracy sam na sam i klienci jeśli będą oczywiście no ale.. ![]() Okłamal mnie mówiąc mi też że podoba mu się na 4 a dzisiaj mi powiedział że podoba mu się bardziej, nie chciał żebym się smuciła.. ( taką skale sobie mamy ) co byś Ty zrobiła na moim miejscu proszę odpisz ![]() Cytat:
|
|
|
#886 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. ale przy TZ to bym nie mogla.. ale to facet.. nie widzi nic w tym złego i powinnaś to zrozumieć tak jak już pisałam, nie zdradził cie ani nic.. nie rób problemu z niczego. nie chciałaś zatańczyć, TZ tez pewnie nie poczuł sie za fajnie. nie odzywajcie sie jak narażę bo jesteście troche obrażeni i tylko sie gorzej pokłócicie. daj sobie z tym spokój.. (ja bym tak zrobiła, i tak jak Coca napisała, nie obrażaj sie, tylko chce ci pomoc żeby twój związek sie nie rozpadł )ale nawet jak JA bym sobie dala z tym spokój to na pewno bym jeszcze o tym myślała.. ale naprawde nie ma czym.. eh.. |
|
|
|
|
|
#887 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
musze Ci przyznac ze powiedzialas bardzo madra rzecz w tych ostatnich zdaniach ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Kochajmnie bardzo chetnie bym Ci pomogla, ale to jest skomplikowana sytuacja... po 1. musisz sobie odpowiedziec, czy do tej pory bylo wszystko ok? czy mu ufalas ? po 2. jak on teraz zachowuje sie po tej sytuacji ? bo na poczatku plakal, a teraz? po 3. jak on Ci to tlumaczyl? mial jakies konkretne argumenty? |
|
|
|
|
|
#888 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Powiedzialam, ze mi przykro, ze nie potrafi zrozumiec. Wlasnie o to zrozumienie mi chodzilo najbardziej... Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dla mnie to błędne koło. Zaczyna się od małego focha. Chłopak coś robi, dziewczyna głowa w drugą stronę i foch. Potem chlopak jeszcze w miarę dobrym humorze załagadza, ale przeciez nie może mieć za łatwo prawda? Więc ona słucha z tego z miną pt,, obchodzi mnie wszystko tylko nie Ty", ewentualnie coś dowali, żeby ,,dobić dziada"( )Potem już on nie podejdzie , bo został odtrącony, a ona nie podejdzie, bo nie po to się fochała, żeby teraz podchodzić. Więc każde w swoją stronę, nerwy narastają , w****ienie rośnie, atmosfera się zagęszcza. W końcu jedno albo wyjdzie/ odejdzie albo przeprosi, z tym , że opcja 2 już jest nieaktywna. On nie będzie przepraszał ,,tej rozpieszczonej, wiecznie obrażonej księżniczki' a ona,, tego kretyna który zamiast przeprosić upiera sie przy swoim debilnym światopoglądzie" I tu wielkie oczekiwanie na złamanie się jednej ze stron. Czekanie czekanie. W końcu jakiś sms, w stylu,, Nie spodziewałam sie po Tobie takiego zachowania, chciałeś wybrałeś" I tu wojna na lepsze argumenty typu,,Bo zupa z tamtego tygodnia była za słona "Zanim się rozkręcę. Im dalej się posuniemy w kłótni, a już szczególnie takiej z atrakcją jaką jest nieodzywanie( chociaż obie strony sprawdzają telefony co 5 minut) tym trudniej nam wyciągnąć rękę na zgodę. I tu nie chodzi już o tego 1 focha, tylko o naszą dumę i honor.
|
|
|
|
#890 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zagorzała dyskusja
![]() Ja tylko na momencik i zaraz jeszcze do książeczek i spać... Madame teraz czekaj na jego krok, sama jestem ciekawa co wymyśli
|
|
#892 |
|
Zadomowienie
|
eh no to Madamerozumiem rozumiem Cie
Koka haha a jak tam Twoj TZcik?
|
|
|
|
|
#893 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. piszę co chwile, stara się, ale teraz już chyba kończy się jego cierpliwość.. zniszcze to wszystko ja.. pisał tak jak z nimi dzisiaj do mnie cały dzień a teraz już odpowiada na moje pytania i tyle na odczep się chyba.. cholera głupie jest uczucie kochać kogoś a nie ufać mu.. chyba jednak się tak da.. ![]() Madame no właśnie jakby on chociaż sprobował się postawić w Twojej sytuacji, zapewniać Cie w tym głupim myśleniu że tak nie jest, że jesteś najważniejsza jeśli tak naprawdę myśli, że dla niego to nic nie znaczyło, to chcesz usłyszeć szczerze od niego tak? I wcale bym się nie zdziwiła to przecież normalne. ale to chyba taki facet że musi postawić na swoim i nie przyzna racji szkoda, że nie dopuszcza myśli że Ciebie to mogło zaboleć. Powiedz mu to wszystko to co nam tutaj, wszystko. może coś to da mu do myślenia?
|
|
|
#894 |
|
BAN stały
|
Wiecie co? Nie rozumiem facetow... Najpierw sam mowi, ze lepiej jak sie rozstaniemy. Pozniej gada ze mna jak gdyby nigdy nic, ze do zobaczenia jutro i takie tam. Ja mu mowie, ze nie mamy o czym rozmawiac. Pozniej on odzywa sie na gg i zaczyna gadke, ja mu mowie, zebysmy sie juz nie kontaktowali, on ok i wychodzi a pozneij jak gdyby nic puszcza mi strzalke na dobranoc jak zwykle a jutro pewnie bedzie dzwonil.
Mam sie nie odzywac i nie odbierac tak ? Kurcze dziewczyny, bardzo chce meic takie podejscie jak te ktore mi doradzaja odpuscic. Ja naprawde bym chciala, ale kiedy ja sobie o tym przypominam albo jak on mi demonstruje jak z nia tanczyl to mi serce zaczyna walic, sciska mnie w zoladku i rece mi sie trzesa. Jestem chora psychicznie? |
|
|
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
KochajMnie nie obwiniaj siebie, że to zniszczysz, jakby mi tż powiedział (tak jak Tobie dzisiaj), że jednak nie na 4 się mu podobają tylko na więcej, to sorry
![]() Jak dla mnie to on widzi, że Ty nie dasz sobie bez niego rady, że jest dla Ciebie całym światem... to co... on ma się jakoś starać ? Ja np. to bym się z nim tak szybko nie spotkała jak Ty...
Edytowane przez paprif Czas edycji: 2010-01-15 o 00:13 |
|
|
|
|
#896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() może jak by jutro do Ciebie napisał czy coś to zachowuj sie normalnie jak by nic Cie nie bolało.
|
|
|
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
Matko, już TA godzina?
ale ten czas leci...Wykąpana, włosy umyte, teraz tylko siusiu i spać Posprzeczałam się z Tżtem, bo on by chciał żebym już cały plan na życie miała, a ja dzisiaj jestem zbyt zmęczona żeby to życie planować. Ostatecznie poszedł do łazienki obrażony się wykąpać ![]() No nic, przyszłam do niego, od razu mu się humor poprawił, stwierdził, że mnie kocha, jest ze mną trzy lata i nie zamieniłby mnie na inną. To było miłe ![]() Mieliśmy jechać spontanicznie na imprezę, ale stwierdziłam, że po tylu dniach zarwanych to ostatnia rzecz jakiej mi trzeba, więc jak kumpel zadzwonił do Tżta żeby nas zgarnąć (a właściwie w sumie chodziło o Tżta bardziej niż o mnie), to mój luby mówi: "Wiesz co X., nie obraź się ale zostanę z Anką" a nikt go nie prosił, on to ma wyczucie, wie, że chciałabym z nim wieczór spędzić, a raczej... noc
|
|
#898 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja mu wszystko WSZYŚCIUTKO dokladnie co Wam napisalam to jemu powiedzialam albo napisalam. Wszystko, ze to dla mnie przekroczenie pewnych granic, ze mnie to ubodło, ze zrobil mi przykrosc, ze czuje ze juz go nie pociagam no naprawde on to wszystko wie. Niestety w opdowiedzi slysze, ze przesadzam i ze jzu nie chce wracac do tego tematu... |
|
|
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
kochajmnie w takiej sytuacji chciclabym jakiegos dowodu, ze nic go z nia nie laczy... Nie wiem jak ty, ale ja bym nie ufala po takiej sytuacji
|
|
|
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobranoc zazdrośnice
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

widziałam się z Tż
z chęcią bym z Tobą poszła popływać sobie i wgl
przecież nie możesz się wstydzić że czegoś nie umiesz jeśli chodzisz na lekcje to po to żeby się tego nauczyć. 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

21. 04.2014 

jestem z toba 

ale ten czas leci...