Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-14, 22:53   #871
nafiyqa
Zakorzenienie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Kurcze, on nie chce, powtórze NIE CHCE jej przeprosić za taniec z ta dziewczyna.
Ja też bym mojego nie przeprosiła.
Co innego gdyby od razu ją olał i poszedł do tej koleżanki, ale on przepraszał, wracał prosto do niej, propozycja tańca była wg mnie wyciągnięciem ręki z jego strony.
Można czuć jakiś odrzut, niesmak, wiadomo, ale żeby od razu upokorzenie?
On też mógł czuć się upokorzony, kiedy podszedł do swojej dziewczyny a ta z fochem do niego a ludzie patrzą i nie będzie z nim tańczyła i najlepiej niech co zrobi?
Jakie było wg Was dobre wyjście z tej sytuacji tego chłopaka?
Poszedłby do domu- wyszłoby , że ją olał i zamiast przepraszać wolał uciekać.
Przyszedł do niej i chciał tańczyć- nie
Poszedłby do innej od razu-to wiadomo, ze już z panienkami kręci.
Chciałby gadać-też nie(chciał chyba prawda?)
To co on mógł zrobić?

Ja sama po sobie wiem , że kiedy czepiam się o takie pierdoły, to podświadomie szukam zaczepki.
Wlasnie. Co by nie zrobil, to i tak bylby foch. A poza tym - tak, jak napisala jaga - strzelanie focha na codzien o nieistotne blahostki, powoduje to, ze jak pojawi sie jakas naprawde wazna sprawa, to TZ mysli, ze to znow Madame czepia sie o cos malo waznego. Przyzwyczail sie do sprzeczania sie o nieistotne sprawy i dlatego ta ostatnia sytuacja nie robi na nim wrazenia...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 22:55   #872
KochajMniie
Zadomowienie

miałam się uczyć ale nic z tego nie wyszło jak zwykle widziałam się z Tż

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość

Dziewczyny pasuje coś takiego na basen? http://szafa.pl/c1701265-w-panterke.html
A co na basenik się wybieresz? z chęcią bym z Tobą poszła popływać sobie i wgl
strój okey ale myślę że w jedno. będzie Ci poprostu wygodniej
chociaż ja ubrałam kiedyś też taki to było ok, tylko zawiązałam na supełki a nie na kokardki także polecam
ps. miałam racje z tą chorobliwą obsesją.. zaczynam to odczuwać bardzo. dziś cały dzień mu trułam, a ona jest taka sraka i owaka że napewno mu się podoba, że pisała, że się z nią widział itd. itd..

Cytat:
Napisane przez yellowsunshine Pokaż wiadomość
wiesz, chcialabym ale nawet nie wiem kiedy na to czas znalezc... a wiesz co jest najgorsze?ze bedac z moim TZtem ponad rok, ani razu przy nim nie zapiewalam. czuje ze naprawde to lubie, ale tj mowilam sama przed soba sie wstydze! doslownie, jak nie ja...
Ciesze sie ze mnie rozumiesz a Ty znalazlas cos w koncu? czy nadal szukasz?
a co do gitary, bardzo chetnie... moj TZ juz raz mnie uczyl ,ale mielismy malo czasu... troche sie wstydzilam, ale chyba to z czasem minie, prawda? zreszta juz po 15 min nauki bylo mi lepiej i razniej, a jesli by mnie nauczyl, mozeby cos z tego bylo?
ehh a w skrocie nie dasz rady opowiedziec?zebym wiedziala jak cokolwiek poradziic
No wiesz co wstydzic się przy nim nie powinnaś, czujesz się przy nim bezpieczna, wiesz że nie będzie się z Ciebie nigdy śmiał po hamsku? bo jeśli nie to coś jest nie tak a jak się wstydzisz to musisz to przezwyciężyć nie ma wyjścia przecież nie możesz się wstydzić że czegoś nie umiesz jeśli chodzisz na lekcje to po to żeby się tego nauczyć.
Trzeba po prostu szukać.. też czuje taką potrzebe że nie mam żadnych jakiś zainteresowań..
W skrócie mówisz? no to tak: facet spotkał się z laską wydusiłam z niego dnia następnego, powiedział że gadał z nią o naszym związku a na nk zobaczyłam że flirtowali i to nieciekawie bo przysięgał nawet na siebieja lepsza też nie byłam
to jest chyba na 15 stronie czy coś.

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Dopiero wstałam

Dziewczyny, znacie jakieś sposoby na mega przesuszone włosy??? Nie mogę już ich znieść elektryzują się jak szalone!

W ogóle chciałabym je jakoś ładnie ściąć, macie jakiś pomysł? Bez farbowania, tylko jakaś fryzura fajna... Mam cienkie włosy, do pasa mniej więcej, może trochę krótsze...
Radical używałam, na początku było super fajne włosy ale chyba na każde działa inaczej musisz spróbować. A w zimie to zawsze bo moze być sucho w pokoju i wgl od tych kaloryferów jak ja mam.
przerąbane mamy z tymi włosami

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Dobry Wieczór

jak nastroje o dzisiejszym dniu?
u mnie tak, o...
byłam dziś u TŻta, kochaliśmy się, a ja nagle zaczęłam płakać nie wiem co się ze mną dzieje... tłumacze sobie, że to okres, bo dzisiaj skończyłam blister pigułek...
biednaa, ale tak bez powodu płakałaś czy smutno Ci się zrobiło?

Madame musisz postawić sprawe jasno zarówno sobie i jemu. Przecież on by już dawno o tym zapomniał jakbyś mu cały czas o tym nie przypominała, poprostu tańczył było mineło zapomniałby!
dla niego może naprawdę to nic nie znaczyło, a Ty cały czas mu o tym mówisz, pytasz i przypominasz i on ma tego dość.
Faktycznie mógł też spojrzeć na to z Twojej strony jeśli wie że jesteś zazdrośnicą ale tego nie zrobił nie poczuwa się do winy chyba taki typ dla niego widocznie taniec ten nic nie znaczył. Chociaż ciekawe jakby zareagował jakbyś Ty tańczyła tak z kolegą pytałaś?

Edytowane przez KochajMniie
Czas edycji: 2010-01-14 o 22:57
KochajMniie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 22:56   #873
Myszunia19
Zakorzenienie

Cytat:
a czy on nie moze zrozumiec ze w pewnym sensie moglas sie poczuc upokorzona? Ja wiem ze z jednej strony taniec to tylko taniec, ale skoro jego dziewczyna mowi ze nie ma ochoty, a on potem tanczy blisko z jakas inna laska, bo Ty nie chcesz to co to ma byc?!
tak, to niebywale ciezkie czasami dogadac sie z ludzmi, ktorzy nie potrafia tak latwo przyznac sie do winy, tzn. nikomu nie jest latwo, ale im to idzie wybitnie ciezko

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

pewnie masz racje, ze moze do konca nie rozumiec sytuacji. ale jesli chlopak slyszy od swojej dziewczyny, ze poczula sie upokorzona, ze jej przykro itd. to cos jest nie tak jak teraz idzie sobie spac i koniec... juz wie, ze cos nie tak. moze masz racje, ze on moze odbierac to jako zwykle fochy. w takim razie Madame powinna mu to jak najbardziej przejzyscie wytlumaczyc. jak sie poczula, co, dlaczego.

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Myszunia jak tam z tym Twoim TZtem? odzywa sie?
nie odezwał się( napisalam mu smsa ze dziekuje bardzo za telefon. myslalam ze obietnice wiecej dla ciebie znacza tym bardziej w stosunku do mojej osoby"
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 22:59   #874
kamila2006
Zakorzenienie

jak madame teraz przeprosi to on bedzie na piedestale i uzna ze wygral. najlepiej zapomniec o wsyzstkim i uznac ze klotni nie bylo.

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 22:59   #875
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
nie odezwał się( napisalam mu smsa ze dziekuje bardzo za telefon. myslalam ze obietnice wiecej dla ciebie znacza tym bardziej w stosunku do mojej osoby"
Dobrze mu napisałaś Ciekawe co tak ważnego mu wypadło jak się będzie tłumaczył. Trzymaj się i nie zrób tak jak ja że za 10 min znów napiszesza później znowu i znowu.. to jest chyba najgorsze wyjście
Stary 2010-01-14, 23:00   #876
nafiyqa
Zakorzenienie

Madame, co masz zrobic? Skoro napisalas mu, ze nie bedziecie sie kontaktowac to niech tak zostanie. Nie pisz, nie dzwon - narazie. Daj sobie czas na oswojenie sie z tym, co probujemy Ci tu powiedziec. Przede wszystkim sama musisz to zrozumiec, zeby potem moc w sensowny sposob przekazac to TZtowi. Ja na Twoim miejscu za kilka dni spotkalabym sie z nim i powiedziala co mi na sercu lezy. Bez oskarzen, bez fochow, bez pretensji, ale za to z przyznaniem sie po czesci do winy. Wszystko zalezy od tego czy Ty nadal chcesz z nim byc...Tego juz nie wiem.
Jesli nadal chcesz, to ja na Twoim miejscu staralabym sie zmienic podejscie do zwiazku, a w szczegolnosci postarac sie nie denerwowac i nie obrazac tak o wszystko - po prostu nie roztrzasac niepotrzebnie niektorych spraw.

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2010-01-14 o 23:02
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 23:01   #877
garfieldek
Zakorzenienie

mycha a ponoc mialas miec go gdzies i nie pisac nie??

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 23:03   #878
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
nie chodzi o to ze kreci, tylko Madame pisze ze nie podobalo jej sie jak tanczyl. mozna tanczyc, dobrze sie bawic, ale jesli dziewczynie jest niemilo a chlopak sie przytula z inna czy tam blisko tanczy to chyba dziwnie, prawda? Wedlug mnie obydwoje powinni sobie wyjasnic i powiedziec CO O TYM SADZA. a nie on jej mowi, ze nie przeprosi i zeby se szukala lepszego chlopaka i obydwoje sie nie odzywaja. napisalam, ze jesli Madame cos sie nie podoba, dobrze, ze nie pozwala sobie robic to co sprawia jej przykrosc.
Tej dziewczynie, którą dopiero co prosił do tańca i chciał załagodzić spór jest przykro, więc równie dobrze może do niego podejść, przytulić się i będzie ok.

Ja wole jak chłopak nie przeprasza niż ma podejście
,,Cokolwiek zrobiłem to przepraszam"

No dobrze , że nie pozwala sobie sprawiać przykrości, ale czasami warto odpuścić, czas z TŻtem umie wynagrodzić te złe chwile.
Nie mówie o poważnych problemach, ale pierdół niekiedy można odpuścić .

Mi wydaje się , że Madame się wypaliła w tym związku, że nie chce w nim już trwać, ale przekreślić ten czas spędzony razem słowami,,NIE CHCE CIE JUŻ" jest bardzo bardzo trudno, dlatego łatwiejsza droga prowadzi przez doprowadzenie do relacji kiedy już nikt nie powie , że mu zależy i rozstania w taki sposób.
Madame, oczywiście Cie nie znam i nie wiem jak czujesz i co myślisz, ot , takie moje gdybanie, za które mam nadzieję , nie będziesz zła.

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 23:05   #879
Myszunia19
Zakorzenienie

mujsialam mu dogadac ide spac dobranoc
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 23:16   #880
MadameButterfly6
BAN stały

Ja mu szczegolowo tlumaczylam, co mi sie nie podobalo. Tluamaczylam wiele razy. Coca nie, nie chcial ze mna gadac. Chcial zatanczyc, ja nie chcialam, bo sie wkurzylam ze oncej laski powiedzial skarbie. Mialam z nim tanczyc na sile?

Ja nie strzelam focha co dzien o byle co. Ostatnio bylo ok. Nawet przezylam jak sobie chcial na sylwestrze popodgladac kolezanke jak sie przebierala w lazience i tez jak do niej non stop zagadywal i tez z nia tak tanczyl. Nic sie nie odezwalam, bo myslalam, ze to sie juz nie powtorzy, ale teraz to juz nie wytrzymalam.

Coca
jasne, ze nie bede zla. Oczekuje od Was zebyscie spojrzaly swoim okiem i ocenily sytuacje z boku.

Mowilam mu, ze ja bym w zyciu tak z innym nie zatanczyla, bo pewne zahcowania mam zarezerowane tylko dla niego, a on na to zebym nie przesadzala juz...
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 23:17   #881
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość

No wiesz co wstydzic się przy nim nie powinnaś, czujesz się przy nim bezpieczna, wiesz że nie będzie się z Ciebie nigdy śmiał po hamsku? bo jeśli nie to coś jest nie tak a jak się wstydzisz to musisz to przezwyciężyć nie ma wyjścia przecież nie możesz się wstydzić że czegoś nie umiesz jeśli chodzisz na lekcje to po to żeby się tego nauczyć.
Trzeba po prostu szukać.. też czuje taką potrzebe że nie mam żadnych jakiś zainteresowań..
W skrócie mówisz? no to tak: facet spotkał się z laską wydusiłam z niego dnia następnego, powiedział że gadał z nią o naszym związku a na nk zobaczyłam że flirtowali i to nieciekawie bo przysięgał nawet na siebieja lepsza też nie byłam
to jest chyba na 15 stronie czy coś.
w koncu znalazlam te twoje posty gdzie pisalas o tej swojej sytuacji matko, kochana... a jak teraz jest? bo pisalas ze sie dzis z nim widzialas?
jezuu jestem z toba
co do spiewu, to wiem, ze mnie nie wysmieje... on wie ze to ma dla mnie duze znaczenie, ale tak ciezko jest sie przelamac a dzisiaj sobie np malowalam i jestem z siebie dumna, ze sie tak zajelam i mnie wciagnelo tak czy inaczej, obydwie jestesmy tymi co jeszcze szukaja
Cytat:
ehh jak odpisze to napisz od razu nam !
yellowsunshine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 23:20   #882
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:

Mi wydaje się , że Madame się wypaliła w tym związku, że nie chce w nim już trwać, ale przekreślić ten czas spędzony razem słowami,,NIE CHCE CIE JUŻ" jest bardzo bardzo trudno, dlatego łatwiejsza droga prowadzi przez doprowadzenie do relacji kiedy już nikt nie powie , że mu zależy i rozstania w taki sposób.
Madame, oczywiście Cie nie znam i nie wiem jak czujesz i co myślisz, ot , takie moje gdybanie, za które mam nadzieję , nie będziesz zła.
Moze uznacie, ze przesadzam, ale ja mialam po tej akcji wrazenie, ze on sie mna juz przejadl, ze go juz nie pociagam. Czesto sie ostatnio kochalismy, mial ode mnie co chcial, bylo dobrze. I nie wiem, za bardzo sie rozpuscil? Uznal, ze ze mna mu latwo idzie, ale juz za duzo za czesto i mu sie znudzilo? Moglo tak byc czy sobie urajam? Ja tylko chcialam zeby bylo odwrotnie, zeby nie musial szukac innych wrazen.... Ehh, wiem, glupia jestem.
Stary 2010-01-14, 23:23   #883
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Tej dziewczynie, którą dopiero co prosił do tańca i chciał załagodzić spór jest przykro, więc równie dobrze może do niego podejść, przytulić się i będzie ok.

Ja wole jak chłopak nie przeprasza niż ma podejście
,,Cokolwiek zrobiłem to przepraszam"

No dobrze , że nie pozwala sobie sprawiać przykrości, ale czasami warto odpuścić, czas z TŻtem umie wynagrodzić te złe chwile.
Nie mówie o poważnych problemach, ale pierdół niekiedy można odpuścić .

Koka akurat z pogrubionym calkowicie sie zgadzam
nie chce oceniac zwiazku Madame z jej TZtem, bo nie bede na to odpowiednio patrzec bo ich nie znam obydwojga.. wiem tylko, ze jesli dwoje ludzi jest w zwiazku i jesli SIE KOCHAJA, to chca sie dogadac. i jesli jednej stronie jest zle z jakiegos powodu, to druga w jakis sposob chce zeby bylo lepiej. nie mowie tu o przepraszaniu od razu, ale chociaz o jakiejs logicznej rozmowe.
poza tym, zwiazek polega na kompromisach, zarowno z jego strony jak i z jej strony.
ja, gdybym juz byla za cos tam zla, czy byloby mi przykro a potem widzialabym jak TZ tanczy z inna to tez w jakis sposob poczulabym sie nieprzyjemnie. Rozumiem, ze Madame go "odtracila" jak do niej podszedl, no ale to i tak nie zmienia mojego zdania.
a to, ze ona mu tlumaczy ze jej zle, o co jej chodzi itd itd. a on ciagle powtarza, ze nie bedzie jej przepraszac i na tym koniec rozmowy nie jest ok... mozliwe tez ze to ON odbiera tak slowa Madame. Ze Madame oczekuje tylko przeprosin... jesli tak, to droga Madame musisz pogadac z nim, bo mysle ze chodzi ci o to zeby ZROZUMIAL CIE choc w malym stopniu.. i wazne zebys ty troche umiala zrozumiec JEGO.
jesli Wam zalezy, to powinno sie udac
Stary 2010-01-14, 23:28   #884
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
mujsialam mu dogadac ide spac dobranoc
Najlepszym komentarzem z Twojej strony byłoby milczenie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Ja mu szczegolowo tlumaczylam, co mi sie nie podobalo. Tluamaczylam wiele razy. Coca nie, nie chcial ze mna gadac. Chcial zatanczyc, ja nie chcialam, bo sie wkurzylam ze oncej laski powiedzial skarbie. Mialam z nim tanczyc na sile?

Ja nie strzelam focha co dzien o byle co. Ostatnio bylo ok. Nawet przezylam jak sobie chcial na sylwestrze popodgladac kolezanke jak sie przebierala w lazience i tez jak do niej non stop zagadywal i tez z nia tak tanczyl. Nic sie nie odezwalam, bo myslalam, ze to sie juz nie powtorzy, ale teraz to juz nie wytrzymalam.

Coca
jasne, ze nie bede zla. Oczekuje od Was zebyscie spojrzaly swoim okiem i ocenily sytuacje z boku.

Mowilam mu, ze ja bym w zyciu tak z innym nie zatanczyla, bo pewne zahcowania mam zarezerowane tylko dla niego, a on na to zebym nie przesadzala juz...
Wiesz, mój chłopak jest troche podobny, czasem pierdzielnie jakąś głupotę.

W ogóle zacznijmy od tego , ze ja nie lubie dziewczyn.
Serio, wiekszość to dla mnie debilki, idiotki, piszczące sweet kociaki.
Ostatnia największa awantura była kiedy odpalił dziewczynie trawę.
Lasce której nie cierpiałam i której towarzystwo totalnie mi przeszkadzało,która nie była od nas, tylko przyszła z dziewczyną kumpla, coś w stylu przyzwoitki, oni ze sobą a ta stoi i słucha i tyle cos tam popija oj w ogóle wiele się działo wtedy.
Ogólnie:
Tak on chciał być miły, a może w odruchu jak do szlugi zawsze mi czy kumplowi, a ja się poczulam jakby mnie zdradził, nie w sensie ,że z nią, tylko ,że ja jej nie lubię, a ten sie spoufala.
Ona nie była warta tej kłotni.
Prawie sie rozstaliśmy O ZAPALNICZKĘ

To , że nie lubiłam jej , przelałam na TŻta.

Tyle , że ja bym na Twoim miejscu powiedziała,, Wychodzimy" i tyle.
Albo bawimy się razem w dobrych humorach, albo idziemy załatwić ze sobą to co nam przeszkadza.
Lepiej tak niż przy znajomych.

Stary 2010-01-14, 23:28   #885
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
w koncu znalazlam te twoje posty gdzie pisalas o tej swojej sytuacji matko, kochana... a jak teraz jest? bo pisalas ze sie dzis z nim widzialas?
jezuu jestem z toba
co do spiewu, to wiem, ze mnie nie wysmieje... on wie ze to ma dla mnie duze znaczenie, ale tak ciezko jest sie przelamac a dzisiaj sobie np malowalam i jestem z siebie dumna, ze sie tak zajelam i mnie wciagnelo tak czy inaczej, obydwie jestesmy tymi co jeszcze szukaja
Widziałam.. czytam te wiadomości od nich i jest mi poprostu niedobrze.. , źle mi z tym tak cholernie, cały czas mu dzisiaj trułam o tych dziewczynach że one takie a takie, że napewno z nimi pisał że coś tam , że się widział że mu się podobają, myśli o nich..
a najgorsze jest to że oni się jeszcze spotkają. W pracy sam na sam i klienci jeśli będą oczywiście no ale..
Okłamal mnie mówiąc mi też że podoba mu się na 4 a dzisiaj mi powiedział że podoba mu się bardziej, nie chciał żebym się smuciła.. ( taką skale sobie mamy)
co byś Ty zrobiła na moim miejscu proszę odpisz

Cytat:
Moze uznacie, ze przesadzam, ale ja mialam po tej akcji wrazenie, ze on sie mna juz przejadl, ze go juz nie pociagam. Czesto sie ostatnio kochalismy, mial ode mnie co chcial, bylo dobrze. I nie wiem, za bardzo sie rozpuscil? Uznal, ze ze mna mu latwo idzie, ale juz za duzo za czesto i mu sie znudzilo? Moglo tak byc czy sobie urajam? Ja tylko chcialam zeby bylo odwrotnie, zeby nie musial szukac innych wrazen.... Ehh, wiem, glupia jestem.
myślę że za dużo o tym myślałaś, wymyślałaś różne takie że już Cię nie chce a to spowodowało takie myślenie że juz go nie pociągasz, ale może się myle Ty wiesz napewno lepiej jeśli chodzi o Twój związek przecież to może nie zawsze dawaj to co chcę, niech też się trochę postara, wykazywał on jakąkolwiek inicjatywe czy zawsze Ty?
Stary 2010-01-14, 23:28   #886
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Coca

ja Cie bardzo rozumiem bo ja tez bym miała jakieś głupie uczucie jak bym tańczyła z innym.. no ale w sumie jak jestem gdzieś na imprezie sama to przecież z kolega można . ale przy TZ to bym nie mogla.. ale to facet.. nie widzi nic w tym złego i powinnaś to zrozumieć tak jak już pisałam, nie zdradził cie ani nic.. nie rób problemu z niczego. nie chciałaś zatańczyć, TZ tez pewnie nie poczuł sie za fajnie. nie odzywajcie sie jak narażę bo jesteście troche obrażeni i tylko sie gorzej pokłócicie. daj sobie z tym spokój.. (ja bym tak zrobiła, i tak jak Coca napisała, nie obrażaj sie, tylko chce ci pomoc żeby twój związek sie nie rozpadł )

ale nawet jak JA bym sobie dala z tym spokój to na pewno bym jeszcze o tym myślała.. ale naprawde nie ma czym.. eh..
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 23:33   #887
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Najlepszym komentarzem z Twojej strony byłoby milczenie

Wiesz, mój chłopak jest troche podobny, czasem pierdzielnie jakąś głupotę.

W ogóle zacznijmy od tego , ze ja nie lubie dziewczyn.
Serio, wiekszość to dla mnie debilki, idiotki, piszczące sweet kociaki.
Ostatnia największa awantura była kiedy odpalił dziewczynie trawę.
Lasce której nie cierpiałam i której towarzystwo totalnie mi przeszkadzało,która nie była od nas, tylko przyszła z dziewczyną kumpla, coś w stylu przyzwoitki, oni ze sobą a ta stoi i słucha i tyle cos tam popija oj w ogóle wiele się działo wtedy.
Ogólnie:
Tak on chciał być miły, a może w odruchu jak do szlugi zawsze mi czy kumplowi, a ja się poczulam jakby mnie zdradził, nie w sensie ,że z nią, tylko ,że ja jej nie lubię, a ten sie spoufala.
Ona nie była warta tej kłotni.
Prawie sie rozstaliśmy O ZAPALNICZKĘ

To , że nie lubiłam jej , przelałam na TŻta.

Tyle , że ja bym na Twoim miejscu powiedziała,, Wychodzimy" i tyle.
Albo bawimy się razem w dobrych humorach, albo idziemy załatwić ze sobą to co nam przeszkadza.
Lepiej tak niż przy znajomych.
Koka
musze Ci przyznac ze powiedzialas bardzo madra rzecz w tych ostatnich zdaniach

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Kochajmnie bardzo chetnie bym Ci pomogla, ale to jest skomplikowana sytuacja...
po 1. musisz sobie odpowiedziec, czy do tej pory bylo wszystko ok? czy mu ufalas ?
po 2. jak on teraz zachowuje sie po tej sytuacji ? bo na poczatku plakal, a teraz?
po 3. jak on Ci to tlumaczyl? mial jakies konkretne argumenty?
Stary 2010-01-14, 23:41   #888
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Koka akurat z pogrubionym calkowicie sie zgadzam
nie chce oceniac zwiazku Madame z jej TZtem, bo nie bede na to odpowiednio patrzec bo ich nie znam obydwojga.. wiem tylko, ze jesli dwoje ludzi jest w zwiazku i jesli SIE KOCHAJA, to chca sie dogadac. i jesli jednej stronie jest zle z jakiegos powodu, to druga w jakis sposob chce zeby bylo lepiej. nie mowie tu o przepraszaniu od razu, ale chociaz o jakiejs logicznej rozmowe.
poza tym, zwiazek polega na kompromisach, zarowno z jego strony jak i z jej strony.
ja, gdybym juz byla za cos tam zla, czy byloby mi przykro a potem widzialabym jak TZ tanczy z inna to tez w jakis sposob poczulabym sie nieprzyjemnie. Rozumiem, ze Madame go "odtracila" jak do niej podszedl, no ale to i tak nie zmienia mojego zdania.
a to, ze ona mu tlumaczy ze jej zle, o co jej chodzi itd itd. a on ciagle powtarza, ze nie bedzie jej przepraszac i na tym koniec rozmowy nie jest ok... mozliwe tez ze to ON odbiera tak slowa Madame. Ze Madame oczekuje tylko przeprosin... jesli tak, to droga Madame musisz pogadac z nim, bo mysle ze chodzi ci o to zeby ZROZUMIAL CIE choc w malym stopniu.. i wazne zebys ty troche umiala zrozumiec JEGO.
jesli Wam zalezy, to powinno sie udac

Powiedzialam, ze mi przykro, ze nie potrafi zrozumiec. Wlasnie o to zrozumienie mi chodzilo najbardziej...

Cytat:

myślę że za dużo o tym myślałaś, wymyślałaś różne takie że już Cię nie chce a to spowodowało takie myślenie że juz go nie pociągasz, ale może się myle Ty wiesz napewno lepiej jeśli chodzi o Twój związek przecież to może nie zawsze dawaj to co chcę, niech też się trochę postara, wykazywał on jakąkolwiek inicjatywe czy zawsze Ty?
Nie on zawsze wykazywal... Zawsze pierwszy sie do mnie dobieral, chociaz ja sama pierwsza mowilam mu ze mam ochote nie raz. I stalo sie to od niedawna, po 5 latach zwiazku, bo nigdy wczesniej tego nie mowilam.

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
ja Cie bardzo rozumiem bo ja tez bym miała jakieś głupie uczucie jak bym tańczyła z innym.. no ale w sumie jak jestem gdzieś na imprezie sama to przecież z kolega można . ale przy TZ to bym nie mogla.. ale to facet.. nie widzi nic w tym złego i powinnaś to zrozumieć tak jak już pisałam, nie zdradził cie ani nic.. nie rób problemu z niczego. nie chciałaś zatańczyć, TZ tez pewnie nie poczuł sie za fajnie. nie odzywajcie sie jak narażę bo jesteście troche obrażeni i tylko sie gorzej pokłócicie. daj sobie z tym spokój.. (ja bym tak zrobiła, i tak jak Coca napisała, nie obrażaj sie, tylko chce ci pomoc żeby twój związek sie nie rozpadł )

ale nawet jak JA bym sobie dala z tym spokój to na pewno bym jeszcze o tym myślała.. ale naprawde nie ma czym.. eh..
Ale czy ja sie obrazam? Nie. Jestem Wam wszystkim wdzieczna za Wasze wszystkie rady Potrzebuje Was bardzo.
Stary 2010-01-14, 23:45   #889
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Koka
musze Ci przyznac ze powiedzialas bardzo madra rzecz w tych ostatnich zdaniach
Zdarza mi się

Dla mnie to błędne koło.
Zaczyna się od małego focha.
Chłopak coś robi, dziewczyna głowa w drugą stronę i foch.
Potem chlopak jeszcze w miarę dobrym humorze załagadza, ale przeciez nie może mieć za łatwo prawda? Więc ona słucha z tego z miną pt,, obchodzi mnie wszystko tylko nie Ty", ewentualnie coś dowali, żeby ,,dobić dziada"()
Potem już on nie podejdzie , bo został odtrącony, a ona nie podejdzie, bo nie po to się fochała, żeby teraz podchodzić.
Więc każde w swoją stronę, nerwy narastają , w****ienie rośnie, atmosfera się zagęszcza. W końcu jedno albo wyjdzie/ odejdzie albo przeprosi, z tym , że opcja 2 już jest nieaktywna. On nie będzie przepraszał ,,tej rozpieszczonej, wiecznie obrażonej księżniczki' a ona,, tego kretyna który zamiast przeprosić upiera sie przy swoim debilnym światopoglądzie"
I tu wielkie oczekiwanie na złamanie się jednej ze stron.
Czekanie czekanie.
W końcu jakiś sms, w stylu,, Nie spodziewałam sie po Tobie takiego zachowania, chciałeś wybrałeś"
I tu wojna na lepsze argumenty typu,,Bo zupa z tamtego tygodnia była za słona"

Zanim się rozkręcę.
Im dalej się posuniemy w kłótni, a już szczególnie takiej z atrakcją jaką jest nieodzywanie( chociaż obie strony sprawdzają telefony co 5 minut) tym trudniej nam wyciągnąć rękę na zgodę.
I tu nie chodzi już o tego 1 focha, tylko o naszą dumę i honor.

Stary 2010-01-14, 23:47   #890
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale czy ja sie obrazam? Nie. Jestem Wam wszystkim wdzieczna za Wasze wszystkie rady Potrzebuje Was bardzo.
to dobrze
Stary 2010-01-15, 00:01   #891
paprif
Zakorzenienie

Ale zagorzała dyskusja
Ja tylko na momencik i zaraz jeszcze do książeczek i spać...
Madame teraz czekaj na jego krok, sama jestem ciekawa co wymyśli
Stary 2010-01-15, 00:07   #892
yellowsunshine
Zadomowienie

eh no to Madamerozumiem rozumiem Cie

Koka haha a jak tam Twoj TZcik?
Stary 2010-01-15, 00:08   #893
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:

Kochajmnie bardzo chetnie bym Ci pomogla, ale to jest skomplikowana sytuacja...
po 1. musisz sobie odpowiedziec, czy do tej pory bylo wszystko ok? czy mu ufalas ?
po 2. jak on teraz zachowuje sie po tej sytuacji ? bo na poczatku plakal, a teraz?
po 3. jak on Ci to tlumaczyl? mial jakies konkretne argumenty?
O to chodzi że on wszystko teraz tak się stara, nie denerwuje się kiedy mu mowiłam dzisiaj o nich cały czas, spokojnie mi wszystko tłumaczy ze to mnie chce, kocha i jestem najważniejsza a to tylko koleżanki, wie że trochę przesadził z tym i już nie będzie im żadnej herbaty robił np. . piszę co chwile, stara się, ale teraz już chyba kończy się jego cierpliwość.. zniszcze to wszystko ja.. pisał tak jak z nimi dzisiaj do mnie cały dzień a teraz już odpowiada na moje pytania i tyle na odczep się chyba..

cholera głupie jest uczucie kochać kogoś a nie ufać mu.. chyba jednak się tak da..

Madame no właśnie jakby on chociaż sprobował się postawić w Twojej sytuacji, zapewniać Cie w tym głupim myśleniu że tak nie jest, że jesteś najważniejsza jeśli tak naprawdę myśli, że dla niego to nic nie znaczyło, to chcesz usłyszeć szczerze od niego tak?
I wcale bym się nie zdziwiła to przecież normalne. ale to chyba taki facet że musi postawić na swoim i nie przyzna racji szkoda, że nie dopuszcza myśli że Ciebie to mogło zaboleć. Powiedz mu to wszystko to co nam tutaj, wszystko. może coś to da mu do myślenia?
Stary 2010-01-15, 00:09   #894
MadameButterfly6
BAN stały

Wiecie co? Nie rozumiem facetow... Najpierw sam mowi, ze lepiej jak sie rozstaniemy. Pozniej gada ze mna jak gdyby nigdy nic, ze do zobaczenia jutro i takie tam. Ja mu mowie, ze nie mamy o czym rozmawiac. Pozniej on odzywa sie na gg i zaczyna gadke, ja mu mowie, zebysmy sie juz nie kontaktowali, on ok i wychodzi a pozneij jak gdyby nic puszcza mi strzalke na dobranoc jak zwykle a jutro pewnie bedzie dzwonil.

Mam sie nie odzywac i nie odbierac tak ?

Kurcze dziewczyny, bardzo chce meic takie podejscie jak te ktore mi doradzaja odpuscic. Ja naprawde bym chciala, ale kiedy ja sobie o tym przypominam albo jak on mi demonstruje jak z nia tanczyl to mi serce zaczyna walic, sciska mnie w zoladku i rece mi sie trzesa. Jestem chora psychicznie?
Stary 2010-01-15, 00:11   #895
paprif
Zakorzenienie

KochajMnie nie obwiniaj siebie, że to zniszczysz, jakby mi tż powiedział (tak jak Tobie dzisiaj), że jednak nie na 4 się mu podobają tylko na więcej, to sorry
Jak dla mnie to on widzi, że Ty nie dasz sobie bez niego rady, że jest dla Ciebie całym światem... to co... on ma się jakoś starać ? Ja np. to bym się z nim tak szybko nie spotkała jak Ty...

Edytowane przez paprif
Czas edycji: 2010-01-15 o 00:13
paprif jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 00:13   #896
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiecie co? Nie rozumiem facetow... Najpierw sam mowi, ze lepiej jak sie rozstaniemy. Pozniej gada ze mna jak gdyby nigdy nic, ze do zobaczenia jutro i takie tam. Ja mu mowie, ze nie mamy o czym rozmawiac. Pozniej on odzywa sie na gg i zaczyna gadke, ja mu mowie, zebysmy sie juz nie kontaktowali, on ok i wychodzi a pozneij jak gdyby nic puszcza mi strzalke na dobranoc jak zwykle a jutro pewnie bedzie dzwonil.

Mam sie nie odzywac i nie odbierac tak ?

Kurcze dziewczyny, bardzo chce meic takie podejscie jak te ktore mi doradzaja odpuscic. Ja naprawde bym chciala, ale kiedy ja sobie o tym przypominam albo jak on mi demonstruje jak z nia tanczyl to mi serce zaczyna walic, sciska mnie w zoladku i rece mi sie trzesa. Jestem chora psychicznie?
to normalne ze dalej myślisz o tym, no w końcu piszesz na forum z zazdrośnicami może jak by jutro do Ciebie napisał czy coś to zachowuj sie normalnie jak by nic Cie nie bolało.
Stary 2010-01-15, 00:15   #897
szatanica1989
Zakorzenienie

Matko, już TA godzina? ale ten czas leci...

Wykąpana, włosy umyte, teraz tylko siusiu i spać

Posprzeczałam się z Tżtem, bo on by chciał żebym już cały plan na życie miała, a ja dzisiaj jestem zbyt zmęczona żeby to życie planować. Ostatecznie poszedł do łazienki obrażony się wykąpać

No nic, przyszłam do niego, od razu mu się humor poprawił, stwierdził, że mnie kocha, jest ze mną trzy lata i nie zamieniłby mnie na inną. To było miłe

Mieliśmy jechać spontanicznie na imprezę, ale stwierdziłam, że po tylu dniach zarwanych to ostatnia rzecz jakiej mi trzeba, więc jak kumpel zadzwonił do Tżta żeby nas zgarnąć (a właściwie w sumie chodziło o Tżta bardziej niż o mnie), to mój luby mówi: "Wiesz co X., nie obraź się ale zostanę z Anką" a nikt go nie prosił, on to ma wyczucie, wie, że chciałabym z nim wieczór spędzić, a raczej... noc

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 00:16   #898
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:

Madame no właśnie jakby on chociaż sprobował się postawić w Twojej sytuacji, zapewniać Cie w tym głupim myśleniu że tak nie jest, że jesteś najważniejsza jeśli tak naprawdę myśli, że dla niego to nic nie znaczyło, to chcesz usłyszeć szczerze od niego tak?
I wcale bym się nie zdziwiła to przecież normalne. ale to chyba taki facet że musi postawić na swoim i nie przyzna racji szkoda, że nie dopuszcza myśli że Ciebie to mogło zaboleć. Powiedz mu to wszystko to co nam tutaj, wszystko. może coś to da mu do myślenia?

Ja mu wszystko WSZYŚCIUTKO dokladnie co Wam napisalam to jemu powiedzialam albo napisalam. Wszystko, ze to dla mnie przekroczenie pewnych granic, ze mnie to ubodło, ze zrobil mi przykrosc, ze czuje ze juz go nie pociagam no naprawde on to wszystko wie. Niestety w opdowiedzi slysze, ze przesadzam i ze jzu nie chce wracac do tego tematu...
Stary 2010-01-15, 00:16   #899
garfieldek
Zakorzenienie

kochajmnie w takiej sytuacji chciclabym jakiegos dowodu, ze nic go z nia nie laczy... Nie wiem jak ty, ale ja bym nie ufala po takiej sytuacji

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 00:17   #900
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
kochajmnie w takiej sytuacji chciclabym jakiegos dowodu, ze nic go z nia nie laczy... Nie wiem jak ty, ale ja bym nie ufala po takiej sytuacji
ja też...

dobranoc zazdrośnice

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości