|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2011 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
ja stałam i zakrywałam twarz jak mój był przebrany. mieli czerwone rajstopy xD na głowie takie korale jak koguty, dzioby i żółte koszulki ![]() ![]() jeden koleś przy występie zgubił dziób i się zaczął brechtać..i przestał tańczyć , tylko się śmiał ![]() jak znajdę zdjęcie to wam pokażę ![]() Cytat:
![]() no już wiem.. beze mnie ![]() nie, takich jak klapeczki nie ma ! ![]() byłam na solarce na 8minut, nie widać czy coś mnie wzięło, ale czułam, że tak ![]() no. ![]()
![]() |
#2012 |
Zakorzenienie
|
pierwsze zdjęcie : młode kaczuchy z 1 LO, dzień wiosny (to 2005 rok, to wtedy jak był ten wielki boom na ptasią grypę)
drugie zdjęcie: stare kaczuchy, wielki powrót na studniówce, rok 2008. od lewej : rolnik z widłami ![]() ![]()
#2013 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() u nas też tak było;/ maturzysci mieli normalnie lekcje a pozostali siedzieli na holu na apelu ;] Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2014 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wychowawczyni prosiła tylko, żeby wódka na stole nie stała ![]() Cytat:
![]() i tu nie chodzi o pogodę.. gratuluję wyniku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie no, popłakałam aż się ze śmiechu ![]()
![]() |
#2015 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2016 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2017 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nas też nie uczą ![]() a pani z hotelu powiedziała, że możemy mieć swój alkohol.. tylko jak po imprezie znajdzie butelki pod stołem to nam za każdą policzy po 25zł bez względu na to czy pusta czy pełna ;] a chcieli żebyś robiła prawko? może się martwią ogolnie? czy to nie o to chodzi? ja dzisiaj do taty mowię : ja: tato, podwieziesz mnie na solarium? tato: a co? prawo jazdy Ci zabrali? już mnie nawet wozić nie chcą ;] tzn. mama to się boi ciągle i ojcu każe mnie wozić, a tato z ulgą odetchnął jak zdałam prawko, ze w koncu nie będzie moim taxi driverem. i mama zawsze panikuje ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16465272] ![]() ![]() ten z H - dziób mu spadł..a że on już trochę podpity był..to tak nie wiedział co zrobić, czy podnieść i założyć.. czy dalej tańczyć.. i stanął i się zaczął brechać. a później dalej tańczył.. bo mieli taki układ, że później tego z N podnosili i podrzucali do góry, a on machał rękoma jakby latał.. a że też był podpity.. to zaczął szeptać "dosyć, dosyć.. zrzygam się" i na filmie widać jak oni się brechają z niego, a on cały zielony na twarzy. ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2018 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() świetna szkoła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2019 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() u nas w szkole był apel , gdy był światowy dzien walki z AIDS. i taka dziewczyna zapomniała tekstu i zaczeła się brechac. dwa razy ;p . aż miała suflera ![]() Cytat:
![]() mamy to zawsze są przewrażliwione ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2020 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
niedawno auto kupili i są przewrażliwieni ![]() zresztą zobaczymy w niedziele czy mi dadzą, bo chcę jechać na zakupy.. no to niezłą fazę oni mieli ![]()
![]() |
#2021 |
Zakorzenienie
|
Ale Martyna to jak rodzina
![]() Ale zmęczona jestem. Wróciłam z tego poldka. Tańczyłam w dwóch grupach. Bo kolega mnie poprosił jeszcze, jego partnerka się nie zjawiła. A tak na mnie patrzył podczas tego tańca, że buraka złapałam ![]() Bo nie chcę nić mówić, ale to jedno z najlepszych ciach w szkole. No i jeszcze mi się koledzy do samochodu wbić chcieli, żebym do domu zawiozła, szukają na parkingu niebieskiej pandy, znaleźli jakąś, ale nie moja, co tam, wejść próbują. ![]() Nie muszę mówić, że wcześniej oblewali prawko jednego z nich. Ale nie byli pijani, tylko tacy weseli (dopiero, czy już nie wiem ![]() A filmiki ![]() No i Martyna, ten Kaczy Team mnie rozwalił. ![]() Debeściaki są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2022 | ||
Zakorzenienie
|
nie moja
![]() inne LO ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16466146] ja jeszcze nie mam prawka ,ale mama już powiedziała że ze mną nie będzie jeździła ![]() mamy to zawsze są przewrażliwione ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moja w sumie się cieszyła, że zrobię prawko.. jak nie zdałam za pierwszym to stwierdziła, że jeździć nie umiem ![]() jeździ ze mną, chociaż w Wigilię się pokłóciłyśmy. boo.. umówiłam się z tatą, że ja będę kierowała (do babci, około 35km).. i mama zaraz panikę zasiała, że śnieg spadł, ślisko i ona się boi ze mną jechać.. więc tato jechał.. zajechaliśmy na cmentarz w moim mieście, rodzice poszli zapalić znicz, a ja czekałam z psem w samochodzie (nie muszę mówić, że byłam zła jak nie wiem co).. i mama wróciła i mówi do mnie żebym się przesiadała bo kieruję.. to jej powiedziałam, że bez łaski, że nie chcę skoro ona się boi.. a ona jak zawsze awanturę, że ja jak zawsze problemy robię.. i ze łzami w oczach się przesiadłam ![]() no, ale sorry ![]() ![]() jak się spotkamy kiedyś w warunkach domowych (mam nadzieję, że w wakacje ![]() ![]() Cytat:
![]() ja w sumie mam swoje, ale teraz nie jeżdżę, od taty biorę. ale nie robi problemów, właśnie woli żebym sama jechała niż on ma mnie wozić. no, a jakby musiał gdzieś podjechać..to zawsze może moim w sumie. a daleko chcesz jechać na zakupy? bo moi to mnie puszczają samą w trasy do 40km ![]() i to wiesz.. nocą nie, po śniegu nie ![]() chyba, że jadę z Tż albo z nimi. wtedy mogę wrzucić piątkę i na pustej drodze w dobrych warunkach atmosferycznych rozwinąć prędkość do 100km/h ![]() Cytat:
![]() ej, to bierz się za ciasteczko ![]() ![]() ja mam jutro poldka ![]() od 13:30, pewnie ze 2,5h ![]() a potem do babci, znowu się z tatą umówiłam,że kieruję. ale droga ponoć czysta, tak tato mówił. ![]()
![]() |
#2023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej, nie, kolega to kolega ![]() Chociaż fajny jest... A ja mam na długiej przerwie poldka, znowu cała szkoła będzie patrzeć. Masakra jakaś. Patrzą się jak na nie wiem co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra ! :zaciera ręce: ![]() oj tam kolega. jestem ze swoim Tż od ponad trzech lat, a moi rodzice ciągle o nim mówią :"kiedy Kolega do Ciebie przychodzi?", "kiedy Kolega przyjeżdża?" ![]() ![]() u nas na długiej byśmy się nie zebrali. jeszcze nie było próby żeby wszyscy byli.. dlatego z 20 par zrobiło się 14.
![]() |
#2025 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
niestety jeszcze auta nie mam, kupią mi może w maju albo czerwcu, teraz są inne wydatki. na zakupy - ponad 35km, ale nie więcej niż 40 ![]() Ty dobrze masz z tymi rodzicami Twoimi powiem Ci ![]() a co już nie masz dzikich współlokatorów ![]() uwielbiałam czytać Wasze dialogi ![]() P.S. jak będzie się umawiać na jakiś cyberek dajcie znać, pobawimy się w wielokąty ![]()
![]() |
#2026 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Juhu w końcu mogę przejść do średniowiecza ![]() Naprawdę nie wiem czy jest się z czego cieszyć, ale robię postępy ![]() A w ogóle to musze w końcu sobie wykombinować jakąś fryzurę na 100dniowkę... Mam dosc długie wlosy, brązowe, raczej falowano-krecone ale i tak je niszczę prostownicą ![]() Podoba się Wam któraś z tych fryzurek? Nie chce 'wycudowanej' fryzury ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2027 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie to moi są genialnymi rodzicami ![]() tato naprawdę.. no nie zamieniłabym go w żadnym momencie życia, nie było takiej sytuacji, że byłam na niego wściekła bo mnie potraktował tak jak nie powinien. mama jest trochę wybuchowa i zawsze robi z igły widły, ale nauczyłam się już nie reagować tak bardzo emocjonalnie na to.. i jakoś się zaczęłyśmy dogadywać, raczej rzadko się kłócimy. jest szybki wybuch, 5 minut kłótni i się zaraz godzimy, tzn. ja ustępuję najczęściej żeby nie tworzyć chorej atmosfery w domu. bo potem wiadomo, mama się ze mną pokłóci (najczęściej ja mam rację) i tato mnie broni, i wtedy się też na niego obraża ![]() więc wolę ustąpić, chyba, że naprawdę pokłócimy się o coś ważnego to nie pójdę pogadać, wtedy to ona przychodzi po jakiejś godzinie i mnie przeprasza i na spokojnie możemy pogadać. no nie mam już dzikich współlokatorów ![]() dawno ich w ogóle u mnie nie było ![]() muszę zadzwonić i ich opierniczyć ! ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2028 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie mi też się one najbardziej podobają
![]() Modlę się żeby mi fryzjerka fryzury nie zepsuła ... ![]()
![]() |
#2029 |
Zakorzenienie
|
moja się ostatnio śmiała z tych takich sztucznych loków, wiesz.. takie nalakierowane sprężyny
![]()
#2030 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ostatnia też może być ![]() Cytat:
a rodzice jak rodzice, podobno troszkę mnie rozpieścili. lubię z nimi rozmawiać, nigdy nie czuję się skrępowana czy coś. ostatnio były u mnie koleżanki, opijałyśmy moje prawko zdane ![]() rodziców nie było, kieliszki pochowałam u mnie w pokoju, bo nie miałam czasu pozmywać, bo wychodziłyśmy. wracam do domu, a mama do mnie śmiejąc się: mam nadzieję, że kieliszki masz ze sobą, szkoda ich, żeby się potłukły. ![]() dodam, że koleżanki były u mnie w poniedziałek na wagarach, przed kuligiem ![]()
![]() |
#2031 |
Zakorzenienie
|
ja też nie lubię cichych dni, nigdy nie miałam
![]() mówię, u mnie to jest kwestia godziny.. ochłoniemy, przemyślimy i możemy na spokojnie rozmawiać ![]() a z tatą to tylko rozmowa ![]()
#2032 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale czy tam gdzie ja chcę.... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16465138]a niewiem ![]() ![]() Weź poczytaj i będziesz nasz spec od studniówkowych zabobonów ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16466146]ja jeszcze nie mam prawka ,ale mama już powiedziała że ze mną nie będzie jeździła ![]() mamy to zawsze są przewrażliwione ![]() Moja po tych wtorkowych jeleniach stwierdziła, że mam pecha i nie będzie ze mną jeździć. Za to dzisiaj (2x50 km) bez przerwy było "zwoooolnij, jak ty jedziesz?!?! no hamuj już!!!" za to z boku od taty "no ładnie, troszkę szybciej. o patrz, może go wyprzedzisz? ![]() ![]() Ale tu pełno ludzi czyta. Prywatnie trza, a nie tak ![]() Cytat:
![]() Nie łaska zimówek założyć ![]() ... bo u mnie tragicznie jest ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2033 |
Zakorzenienie
|
Wow, widziałyście, że na Społecznościach jest już trzecia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2034 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem jego jedyną córcią ![]() Cytat:
![]() ja już TŻ przekonałam do tego, że ciche dni, to strata czasu, który można wykorzystać na godzenie się ![]() idę spać, poczytam sobie gazetkę a co ! ![]() jakiś taki relaks, skoro jutro nie idę do szkoły ![]() limonkowych snów ;*
![]() |
#2035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() można? można. ten wątek o maturze 2010 też się zaraz na społeczności przeniesie ![]()
![]() |
#2036 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() trzeba podjac te ważną decyzję ^^ Cytat:
![]() No jak wszedzie to wszędzie, a tam gdzie chcesz tym bardziej ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2037 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no to idę, limonkowych ;* (wizaż wciąga ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2038 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas to nawet godziny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale to tylko matma. A mi się liczy mat x5, fizyka x3, angielski x2 i niemiecki x0,8 W ubiegłym roku po 600 parę już się dostawali, ale wiadomo, jak to z progami ![]() Cytat:
![]() To jeszcze raz? ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2039 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Dlugo sie nie odzywalam- przepraszam, po prostu mam duzo spraw na glowie. Jak wam nauka idzie? Ja sie nic nie ucze. buziaki ![]()
7.08.2010- 59 kg ? .2010- 53 kg Racjonalne żywienie + aktywnosć fizyczna Edytowane przez kosmetola Czas edycji: 2010-01-17 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2040 |
Zakorzenienie
|
www.klezmafour.pl - dzisiaj byli u nas na koncercie filharmonii w szkole.
genialny koncert, po prostu cudowny. spodobała mi się muzyka żydowska. mieli jedną fajną piosenkę z jakimś technobitem ![]() pierwszy raz ludzie byli tacy ożywieni i nikt nie spał na filharmonii ![]() i pokochałam kontrabasistę ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- idę spać Dzięciołki ;*
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.