|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Rozeznanie
|
Dot.: Meridia
pavett
A od jakiej wagi zaczynalas?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4472 |
Zadomowienie
|
Bardzooo dużej
![]() Wygląda~łam strasznie ![]()
![]() |
#4473 |
Raczkowanie
|
zobaczymy jak to bedzie
![]() oby cos zjechalo, bo sie troche podlamie . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4474 |
Rozeznanie
|
dzisiaj wskoczyłam na wage i -------> 96,7 kg
![]() ![]() a u Was jak moje drogie?? Jak samopoczucie??
![]() |
#4475 |
Raczkowanie
|
Hej meridianki ile udało wam sie schudnąc w ciągu miesiąca
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4476 |
Rozeznanie
|
ewcia 27
Napisz nam jakie są Twoje postępy...Bo już też dosyć chwilkę jesteś na meridii ![]() A co do wyników miesięcznych podczas brania M. to wystarczy poprzeglądać fora i znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie ![]() Jednak wydaje mi się że to sprawa bardzo indywidualna ponieważ czytałam że jedna laska schudła 9 kg, ktoś tam 4 kg aa jeszcze ktoś inny 12 kg...także wydaje mi sie że to w duzej mierze zalezy od tego jak organizm reaguje na M. i czy dodatkowo stosuje sie diete i cwiczy... ![]()
![]() |
#4477 |
Raczkowanie
|
Ja od 10 dni stosuje meridie i jak narazie schudłam 4kg
Zaczynałam od wagi 70 przy wzroście 1,55 teraz po 10 dniach na meridzie10 ważę 66kg i narazie waga stoi ![]() oczywiście stosuję dietke i ćwicze choć z cwiczeniami to róznie nie zawsze się chce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4478 |
Rozeznanie
|
No to też całkiem ładny wynik...nie bój się waga ruszy
![]() ![]()
![]() |
#4479 |
Raczkowanie
|
czesc, ja mało chudnę na M10, chociaż dodatkowo stosuje dietę. przez 2 tyg jakieś 2 kg a teraz waga ani nie drgnie. troche mnie to podłamało, bo liczyłam na więcej. do zrzucenia mam duuuużo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4480 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4481 |
Raczkowanie
|
ja sie troche dziwnie czuje na meridii
![]() jak na haju ... autentycznie , jestem totalnie rozluzniona, zrenice mam jak 5 zł , i oczy mega otwarte ... hm zobaczymy ![]() ja nie stosuje jakos specjalnie diety po prosty MZ , do tego silownia. Nie zalezy mi na ubytku cyferek a ubytku wiuzalnym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4482 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4483 |
Raczkowanie
|
ja sie nawet nie wazylam przed rozpoczeciem brania
![]() powiedzcie mi , czy u ktorejs wystapilo uczulenie podczas brania ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4484 |
Rozeznanie
|
Ja nigdy nie słyszałam o uczuleniu podczas stosowania M.
Co do dużych źrenic to też tak mam hehe, ale nie czuję się jakoś specjalnie pobudzona jak wcześniej... Dziś 11 dzień z M10 ---> 96,4 kg ![]() Dziewczyny wskakiwać na wagi i chwalić się swoimi wynikami ![]() Kurczę mam ostatnio jakieś słabe dni ![]() ![]() ![]()
05.01.2011 r. - Start z Dukanem ![]() Faza II - trwa... BYŁO: 97,2 KG ![]() JEST: 73,8KG ![]() ![]() ![]() BĘDZIE: 65 KG ![]() Edytowane przez Nadiia24 Czas edycji: 2010-01-14 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4485 |
Raczkowanie
|
Ja ważę się codziennie ,ale muszę z tym skończyć bo się denerwuję jak nic nie chudnę ,teraz będę się ważyła w każda niedzielę czyli raz na tydzień
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4486 |
Raczkowanie
|
witam
![]() ![]() Oczywiście zanim zaczełam prać meridię przeczytałam masę złych opinii w necie ale byłam tak zafixowana na tym zeby do pracy po macierzyńskim wrócić szczupła ze nie wierzyłam . I jak się oakzało -słusznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4487 |
Rozeznanie
|
blondchimera
Ja też sie naczytalam o zlym wplywie tego specyfiku na nasz organizm, ale dokladnie tak samo jak Ty zamarzylam sobie wrocic do wagi sprzed 3 lat i na roczek Córeczki być już fajną mamusią, że nic mnie nie powstrzymywalo...i wzielam, biorę juz 11 dzień i powiem szczerze, że jestem zadowolona z efektow ![]() ![]() ![]() ewcia27 ja tez mam z ta waga tak, ze wlaze na nia za kazdym razem jak wejde do lazienki i kurde nawet jakbym chciala zliczyc ile to jest w ciagu dnia to pewnie nie starczylo by mi palców u rak i nog hehe Fiksujemy hahahah!!!!!!! ![]()
05.01.2011 r. - Start z Dukanem ![]() Faza II - trwa... BYŁO: 97,2 KG ![]() JEST: 73,8KG ![]() ![]() ![]() BĘDZIE: 65 KG ![]() Edytowane przez Nadiia24 Czas edycji: 2010-01-14 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4488 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Choc my kobiety chyba całe zycie musimy byc na diecie hehe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4489 |
Rozeznanie
|
ewcia 27
To prawda, ja wczesniej chyba nie dbalam o siebie na tyle dostatecznie co widac po mojej wadze poczatkowej i teraz musze pracowac podwojnie zeby wygladac jak czlowiek aa nie jak monstrum heheh
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4490 |
Rozeznanie
|
Hallo Hallo a co tu taka cisza??
![]() ![]()
![]() |
#4491 |
Raczkowanie
|
a szkoda gadać... waga bez zmian chociaż jem bardzo mało i same zdrowe rzeczy, a do tego głowa coś pobolewa.....może jutro będzie lepiej...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesz zbyt mało i organizm zaczął magazynować pokarm. Rozkręć sobie troszkę ten metabolizm. Musisz nim troszeczkę po żonglować ![]() ![]() I oczywiście pij sporo wody i nie wchodź codziennie na wagę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4493 |
Raczkowanie
|
dzieki za rade, bede teraz eksperymentowac. a jabłko czy marchewke liczyć jako posiłek? jezeli tak to zjadam do 6 razy dziennie. oprócz tego twarożek, warzywa na parze i gotowane mieso albo ryba. chyba ok?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4494 |
Raczkowanie
|
meridię brałam 2 miesiące ale 15 bo uznałam ze nie ma się co bawić. wiem ze nie zaleca się wiekszego wysiłku fizycznego podczas kuracji ale ja miałam takiego powera ze mogłam góry przenosić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4495 |
Rozeznanie
|
a Ja dzis 12 dzien z M10 i jestem w szoku ---> 95,1 kg
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4496 |
Raczkowanie
|
Hej Meridianki
U mnie dzisiaj 13dzień na meridi10 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Hej dziewczyny stosowałyście może dietkę ONZ ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Hej dziewczyny stosowałyście może dietkę onz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4497 |
Przyczajenie
|
Witam po krótkiej przerwie
Dziś 10 dzień z M rano waga pokazała 1,7 kg mniej, bez żadnych wyrzeczeń. Jestem zadowolona z wyniku. Przez dwa dni bolała mnie okrutnie głowa zastanawiałam się czy nie odstawić. Ale ponieważ od 9 roku życia mam z tym problem stwierdziłam, że poczekam. Poza tym bardzo gwałtownie zmieniła się pogoda to również brałam pod uwagę. Cały czas nie mam problemu ze spaniem, ani z napadami depresji, czy rezygnacji. Ciekawi mnie jakie jest wasze samopoczucie, bo przecież spadek wagi to jedno a radość z życia....... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 |
Raczkowanie
|
ja zauwazylam ,ze od kiedy zaczelam brac te tabletki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4499 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam, tez zrzucilam 12kg dzieki Meridii15
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4500 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja biore meridię 10 od 14dni i narazie 4kg , zobacze za dwa tygodnie ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.