|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
|
|
|
|
#1952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1953 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1954 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny mam pytanie w sprawie próbek. One są po 50 gr jak się zrobi zamówienie na 200 PP, ale ta cena obowiązuje już na stałe, czy tylko przez pewien czas można zamawiać próbki po 0.50?
|
|
|
|
#1955 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli próbki po 50gr można kupować tylko wtedy, gdy w poprzednim katalogu osiągnęło się BK (200pp)
|
|
#1956 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1957 |
|
Rozeznanie
|
A to wtedy każdą jedną, obojętnie jaką (perfumy, kremy czy pomadki) można kupić w tej tej cenie? I też ile się chce?
|
#1958 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1959 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję bardzo za info
Może mi się teraz uda osiągnąć moje pierwsze 200 pkt ![]() A mam jeszcze takie pytanie, byłaś może kiedyś na szkoleniach w Katowicach? Bo ja właśnie myślałam kiedyś się tam wybrać i nie wiem ![]() Bo tak sama i nikogo tam nie znam..
|
#1960 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, ale było naprawdę fajnie. Atmosfera bardzo miła. Szkolenie prowadziła pani kosmetyczka z Katowic ![]()
|
|
#1961 |
|
Raczkowanie
|
A ja wczoraj sprawiłam sobie ten czerwony portfel z katalogu 2.
Jest świetny! Rewelacja! Nie spodziewałam się że aż tak fajnie wygląda, zrobiony z fajnego materiału, w środku sporo kieszonek, kolor ładny. Naprawdę polecam ![]() |
|
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
to super ze ten portfel jest szykowny, klientka zamówiła sobie taki to powinna być zadowolona
|
|
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam pytanie zapisalam sie do Ori, ale nie chce aby paczki przychodzily na adres domowy tylko na adres firmy ( nie biura ori, tylko mojej) bo tam stale jest ktos dostepny, CZy jest to mozliwe i czy paczke mzoe odebrac ktos inny?
Świat Majuli ![]() Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=422873 Wish lista https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425234 Edytowane przez majula Czas edycji: 2010-01-15 o 09:23 |
|
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam dylemat , chce sobie zamowic to cudo do brwi ale nie wiem ktory odcien. Normalnie mam brwi i rzesy tak jasne ze az niewidoczne ale maluje sie dośc mocno tzn oczy obysowane czarna kredka a brwi w sumie dość mocno brazowa. Wlosy mam ciemny blond , taki miodowy.
Ktory odcien bedzie lepszy? Bo poczatkowo myslalam ze blond ale potem jednak zaczelam myslec nad brown .
|
#1965 |
|
Raczkowanie
|
Paczki napewno możesz przekierować na inny adres (do pracy). Trzeba w tej sprawie napisać do Oriflame maila. Niestety nie wiem jak jest z tym odbieraniem przez inne osoby. Moja konsultantka odbiera paczki w pracy, ale osobiście (dziewczyna z recepcji poprostu po nią dzwoni)
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świat Majuli ![]() Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=422873 Wish lista https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425234 Edytowane przez majula Czas edycji: 2010-01-15 o 10:16 |
|
|
|
|
#1967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłam wczoraj na szkoleniu kosmetycznym, który dotyczył nowości z K2. Pomadki Power Shine wyglądają bardzo fajnie - generalnie bardzo je lubię. Jedyny minus to to, że nie mają już tego paseczka, który pokazywał jaki mają kolor. Spodobały mi się też: krem peelingujący (dla cienkiej, suchej i delikatnej skóry) i peeling do twarzy z grubszymi ziarenkami (do cery normalnej, tłustej) z białej serii Optimals. Krem do rąk z ostatniej strony jest w miarę dobry, nie jest zbyt rzadki ale nie jest też bardzo gęsty, zapach znośny . Zapach Platinum - nie w moim guście - trochę podobny do GG męskiego bo pierwsze wrażenie, że jest ostry ale nie aż tak jak GG. Kremowe cienie Visions całkiem fajne - kolor złoty w rzeczywistości ciut ciemniejszy. Szampon oliwkowy, tak jak mydło w płynie pachnie ... trawą. Kredki GG miękkie i przed zatemperowaniem najlepiej trzymać je w lodówce; kolor srebrny ok, ale niebieski nie dla mnie (nie trawię niebieskiego, zresztą jest intensywnie ciemno niebieski). Najbardziej mi szkoda, że na zawsze wychodzi mikrodermabrazja |
|
|
|
|
#1968 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie często odbiera mąż, podpisuje się i podaje swój nr. dow.osob. i jest ok.
|
|
#1969 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1970 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny załączam fotki portfela.
|
|
|
|
#1971 |
|
Raczkowanie
|
A czy wiecie gdzie na nowej stronie ori są formularze zamówień do wydrukowania?
|
|
|
|
#1972 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też właśnie myślę o tym portfeliku, zdjęcia też bardzo zachęcające i chyba sobie go sprawię ![]() Ale mam pytanko odnośnie tego czarnego paska (szeroki za 29,90zl). Jest teraz sporo przeceniony. Czy któraś z Was go ma? I czy warto w niego zainwestowac? |
|
|
|
|
#1973 |
|
Raczkowanie
|
dostałyście alert o produktach które nie będą w ogole dostępne w katalogu 2 ??
|
|
|
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinni tak częściej informować, dzięki czemu będziemy mogli proponować klientkom zamiennik itd... |
|
|
|
|
#1975 |
|
Raczkowanie
|
Ech, ze 130 pkt robi mi się 40
|
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie można to przeczytać ??? ja szukam na stronie i nie widzę;/
|
|
|
|
#1978 |
|
Raczkowanie
|
Szanowny Konsultancie/Konsultanko Oriflame!
Informujemy, że w Katalogu 2 niektóre produkty z naszej oferty będą niedostępne w sprzedaży. Aby uniknąć niemiłych niespodzianek w trakcie robienia zakupów, zapoznaj się z poniższą informacją i wprowadź potrzebne zmiany w swoim zamówieniu. Lista produktów, które będą zapisywane jako produkty oczekujące: 20263 O.B. - POMADKA NABŁYSZCZAJĄCA POWER SHINE - PINK PUNCH 1,6 G 20265 O.B. - POMADKA NABŁYSZCZAJĄCA POWER SHINE - CLOVER HAZE 1,6 G 20268 O.B. - POMADKA NABŁYSZCZAJĄCA POWER SHINE - TRENDY BERRY 1,6 G 20270 O.B. - POMADKA NABŁYSZCZAJĄCA POWER SHINE - SEXY PLUM 1,6 G 11367 AMBER ELIXIR - PERFUMOWANA WODA TOALETOWA 50 ML 14251 V. - MATUJĄCY PUDER PRASOWANY - LIGHT NOW 9 G 14252 V. - MATUJĄCY PUDER PRASOWANY - INSTANT LATTE 9 G 15702 V. - KOREKTOR NATURAL RETOUCH - PERFECT LIGHT 1 G 15033 O.B. - ZESTAW KOREKTORÓW 3 x 1 G 17473 O.B. - KREDKA DO KRESEK KAJAL EYE LINER - BLACK 2,5 G 18294 G.G. - PUDER PRASOWANY SUPREME - LIGHT/MEDIUM 7,5 G 17357 PURE NATURE - OCHRONNY BALSAM DO UST Z ORZECHEM LASKOWYM I JAGODAMI KOLCOWOJU 4,5 G 7053 GIORDANI WHITE GOLD - PERFUMOWANA WODA TOALETOWA 50 ML 4210 MYDEŁKO Z NAWILŻAJĄCYM KOKOSEM I MLECZKIEM RYŻOWYM 75 G 18849 SWEET VALENTINE - OZDOBY DO WŁOSÓW 18856 SWEET VALENTINE - SZCZOTKA DO WŁOSÓW 16 x 8 x 2,5 CM 10807 MYDEŁKO HIPPO 75 G 18458 NATURE - KREM DO CIAŁA Z EKSTRAKTAMI Z OLIWKI I BAMBUSA 200 ML 18776 KOSZYK ŁAZIENKOWY 11286 ANTYBAKTERYJNY ŻEL DO MYCIA RĄK 50 ML Przepraszamy za zaistniałe utrudnienia! Oriflame Poland na dole strony, taki jakby wykrzyknik; to teraz alerty Edytowane przez Nankaa Czas edycji: 2010-01-15 o 16:11 |
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
Ścieżka do alertów: Na skróty - Narzędzia biznesowe - Alerty
"Szanowny Konsultancie/Konsultanko Oriflame! Informujemy, że w Katalogu 2 niektóre produkty z naszej oferty będą niedostępne w sprzedaży. Aby uniknąć niemiłych niespodzianek w trakcie robienia zakupów, zapoznaj się z poniższą informacją i wprowadź potrzebne zmiany w swoim zamówieniu. Lista produktów, które będą zapisywane jako produkty oczekujące: 20263 O.B. - POMADKA NABŁYSZCZAJĄCA POWER SHINE - PINK PUNCH 1,6 G 20265 O.B. - POMADKA NABŁYSZCZAJĄCA POWER SHINE - CLOVER HAZE 1,6 G 20268 O.B. - POMADKA NABŁYSZCZAJĄCA POWER SHINE - TRENDY BERRY 1,6 G 20270 O.B. - POMADKA NABŁYSZCZAJĄCA POWER SHINE - SEXY PLUM 1,6 G 11367 AMBER ELIXIR - PERFUMOWANA WODA TOALETOWA 50 ML 14251 V. - MATUJĄCY PUDER PRASOWANY - LIGHT NOW 9 G 14252 V. - MATUJĄCY PUDER PRASOWANY - INSTANT LATTE 9 G 15702 V. - KOREKTOR NATURAL RETOUCH - PERFECT LIGHT 1 G 15033 O.B. - ZESTAW KOREKTORÓW 3 x 1 G 17473 O.B. - KREDKA DO KRESEK KAJAL EYE LINER - BLACK 2,5 G 18294 G.G. - PUDER PRASOWANY SUPREME - LIGHT/MEDIUM 7,5 G 17357 PURE NATURE - OCHRONNY BALSAM DO UST Z ORZECHEM LASKOWYM I JAGODAMI KOLCOWOJU 4,5 G 7053 GIORDANI WHITE GOLD - PERFUMOWANA WODA TOALETOWA 50 ML 4210 MYDEŁKO Z NAWILŻAJĄCYM KOKOSEM I MLECZKIEM RYŻOWYM 75 G 18849 SWEET VALENTINE - OZDOBY DO WŁOSÓW 18856 SWEET VALENTINE - SZCZOTKA DO WŁOSÓW 16 x 8 x 2,5 CM 10807 MYDEŁKO HIPPO 75 G 18458 NATURE - KREM DO CIAŁA Z EKSTRAKTAMI Z OLIWKI I BAMBUSA 200 ML 18776 KOSZYK ŁAZIENKOWY 11286 ANTYBAKTERYJNY ŻEL DO MYCIA RĄK 50 ML Przepraszamy za zaistniałe utrudnienia! Oriflame Poland" |
|
|
|
#1980 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie ci, ale jak moze nie byc rzeczy ktore pierwszy raz beda w katalogu? Rozumiem, ze cos jest w brakach 2 dnia, bo ludzie sie rzucili na cos i wszystko wykupili, albo w brakach jest cos, co bylo katalog temu i jeszcze nie uzupelnili tego braku...Ale te akcesoria dla dzwieczynek, ten koszyczek lazienkowy, czy nowy puder z GG...lekka przesada, nie uwazacie? Jakos do tej pory znosilam takie zwykle braki, o ktorych napisalam wczesniej, ale wg mnie teraz jest to zdrowo niepowazne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.

?
.

a już napewno nie sprawdzałam jak piecze gdy temperaqtura jest na max. Ja napewno nie oddam go ale nie jestem zauroczona nim. W skrócie neutral dla niego

Może mi się teraz uda osiągnąć moje pierwsze 200 pkt