|
|
#901 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
Hmm tak myslisz? Ale on wtedy pomysli, ze naprawde on nie zrobil nic i to ja go powinnam przeprosic i ze ma przyzwolenie na takie zachowanie dalej. Boze, ale sie pogubilam... Gdyby on chcial tylko to wszystko mogloby byc inaczej... Powiedzialam mu, ze teraz wszystko zalezy od niego. A on mi na to, ze on juz nie bedzie nic robil. |
|
|
|
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe jaki będzie w rzeczywistości
|
|
|
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Tż dzisiaj z kumplem gadał o stringach, laskach, lesbijskich pocałunkach, ale nie obrażam się, nie robię awantur. O czym mogą gadać dwa samce, no o czym? i tak wraca do mnie, to mnie całuje, ze mną jest, znudziło mi się robienie afery o każdy duperel ![]() Przede wszystkim uspokój się, przestań się nakręcać i dopisywać scenariusz do tego, co zaszło. Najpierw ogarnij swoje emocje, zanim zajmiesz się jego zachowaniem.
|
|
|
#904 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No dobra gadac niech se gada, ale on patrzy sie i dotyka innej tak jak mnie, a to juz nie jest fajne.... jezu ja chyba popadam w paranoje... |
|
|
|
|
|
#905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że za bardzo się zdenerwowałaś, może z Twojej strony jego zachowanie wyglądało jak zdrada czy cokolwiek, a dla niego to nic nie znaczyło. Może właśnie dlatego uważa, że nie ma za co przepraszać i przeraża go Twoja reakcja?---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
Zdecydowanie za bardzo się nakręcasz. Faceci "czasami" patrzą na inne panienki, myślę, że Bóg po to dał im oczy, a nam bynajmniej nie po to, by śledzić każde ich spojrzenie
|
|
|
#906 | ||
|
Zadomowienie
|
Madame
powiedziałaś mu wszystko jak cierpisz a on tylko żebyś nie przesadzała? no nie mogę.. a i jeszcze normalnie piszę jakby nigdy nic jak mowicie o przerwie. Dziwne dla mnie to jest. Jakby był on pozatym wszystkim taki nieobecny, olewał to wszystko co bedzie to będzie.. tak to wygląda jak to piszesz.. piszesz mu że chcesz żebyście sie nie kontaktowali on powinien się pytać co się stało dlaczego martwić się a nie tak.. no nie wiem może źle myślę Cytat:
żyć mu nie daje![]() no właśnie znowu mnie okłamał z tym.. znowuu.. mimo że to już błahe to jednak dotyczyło jej i to jeszcze w tej sprawie mnie okłamał.. w jej.. ![]() wiem źle zrobiłam ale tak tęskniłam nie chciałam żyć w niepewności tak tkwić nie wiadomo w sumie w czym.. Szatanico! Ty szczęściaro! co za facet! jak to pisałaś to aż się rozmarzyłam heh ![]() ja też tak chceeeeeee ![]() Cytat:
nie mam jak tego sprawdzić, przecież do niej nie napiszę.. albo coś..hmmwłaśnie mu nie ufam o wszystko po 100 razy pytam jakbym jakaś chora była..
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-15 o 00:30 |
||
|
|
|
|
#907 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jestem bardzo wybuchowa a zarazem bardzo wrazliwa. Ja mu nie daje nawet najmniejszych powodow do zazdrosci, ale widze, ze chyba zaczne o ile kiedykolwiek sie zejdziemy. Nie no chyba nie obmacywal, ale obejmowal ja w pasie czy tam mial rece na biodrach, patrzyl prosto w oczy i tanczyli przytulanego. Wygladali jak zakochana para. Jezu macie racje, nie powinnam sie tak nakrecac. Ale co ja mam zrobic kiedy ja nie potrafie inaczej. Nno ok, wybacze mu i zapomnimy o sprawie. Ale co jesli ja nie mam ochoty, zeby mnie przytulal i dotykal? |
|
|
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
KochajMnie jesli mu na tobie zalezy to powinien sie stracac odbudowac twoje zaufanie, a w jaki spoosb to zrobi to juz wylacznie jego problem... Zchrzanil cos, to niech to naparwi, jesli chce zeby miedzy wami bylo dobrze....
"Przeciez obiecalas, ze nie bedziesz sie obrazac o takie pierdołki" ![]() madame co do ostatniego zdania to zabrzmialo to tak, jakbys nie chciala juz znim byc.... Edytowane przez garfieldek Czas edycji: 2010-01-15 o 00:38 |
|
|
|
|
#909 |
|
Zadomowienie
|
Ale wybaczysz i zapominasz o sprawię tak naprawdę? czy tylko dlatego żebyście się nie kłócili bo jest różnica
Jeśli tak jest to chyba nie do końca zaakceptowałaś to i zapomniałaś jeśli masz po tym takie zahamowanie na dotyk itd.
|
|
#910 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#911 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzisiaj naprawdę był cierpliwy dość, zobaczymy co przyniosą kolejne dni. Ja też muszę się przed tym powstrzymać.Ale on się z nimi widzi w poniedziałek
|
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro tak spoufalał się z inną dziewczyną, to powinien wiedzieć, że może Cię zranić, dlaczego w ogóle sobie na to pozwolił? Skoro powiedziałaś mu, co Cię gryzie, teraz jego ruch. Nie narzucaj się, nie domagaj przeprosin, daj mu czas żeby przemyślał swoje zachowanie, nie naciskaj. Jak nie dojdzie do sensownych wniosków, to jego problem. Skoro uważasz, że zrobił coś karygodnego i nie jesteś w stanie mu tego przepuścić - nie daj się zbyć. Jeżeli coś dla Ciebie jest problemem w jego zachowaniu to znak, że wypadałoby o tym co najmniej porozmawiać. KochajMnie, ja się prawie rozpłynęłam jak mi to powiedział DOBRANOC
|
|
|
#913 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
No wlasnie chyba jest cos nie tak skoro ja po tej akcji stwierdzilam, ze on pasuje do tej laski... Dzisiaj mialam wrazenie ze im dluzej go widze i patrze na jego ignorancje tym bardziej go nienawidze... Ale przeciez ostatnio bylo tak cudownie... co sie stalo? Czyzby ta akcja az tak mna wstrzasnela? |
||
|
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
Kochajmnie ale ja nic nie pisalam o ograniczeniu kontakt, po prostu daj mu sie wykazac ...
![]() madame z tym usmiechem to twoj tz ma wiele wspolnego z TZ-tem mandy mnie by takie cos strasznie irytowalo![]() ok ja tez juz lece papa buziole ;* Edytowane przez garfieldek Czas edycji: 2010-01-15 o 00:45 |
|
|
|
|
#915 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#916 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może faktycznie do niego nie pisz.. daj sobie troche czasu przemyśleć to wszystko i pamiętaj, nie podejmuj żadnej decyzji pod wpływem emocji..
|
|
|
|
|
|
#917 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tylko ze ten usmiech nie byl ironiczny. Ja mu nie raz tak mowilam, tlyko, ze w zartach i on sie z tego smial. Poza tym on mowi ze jestem slodka jak sie tak wkurzam. I moze dlatego sie usmiechnal. Nie wiem zreszta juz nic... |
|
|
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
madame ale skoro sie usmiechnal to albo nie bral na powaznie twoich slow i tego co do niego mowisz, albo chcial zalagodzic jakos sytuacje...
|
|
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
A do mojego zaczeło docierac co takiego złego robił, gdzie i w czym popełnił błędy.....no ku***rna nie mógł wcześniej kiedy dało się jeszcze uratowac?!
przecie ja albo padne albo go zamorduje
|
|
|
|
|
#920 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mysle, ze nie wzial na powaznie.... Uwazam, ze do niego nie dotarlo to ze juz miedzy nami koniec i ze nie mam z nim o czym rozmawiac. Za duzo razy juz to chyba mowilam i sie przyzwyczail.... A jesli przestane sie odzywac to albo i on przestanie albo jesli sie pozniej odezwe to bedzie mial do mnie pretensje, ze sie nie odzywam. Tak jest zawsze. Ale tym razem bede twarda. Trzymajcie kciuki, zebym sie nie odzywala. |
|
|
|
|
|
#921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie beznadziejnie. egzamin trudny jak cholera, także raczej nie zdam. NA PEWNO nie zdam. posprzeczaliśmy się nieco z TŻtem, ale oboje mieliśmy zły dzień, więc to było do przewidzenia, że coś się w końcu wykluje. na szczęście szybko załagodziliśmy sytuację. zdenerwował się, bo po egzaminie wymieniłam się uwagami z kolegą, zamiast z nim. i stwierdził, że jakby on tak zrobił to by była afera z mojej strony. cóż, no staram się zmienić. wiem, że ma racje w tych kwestiach i nie chcę mu niczego zabraniać. naprawdę muszę sobie znaleźć dużo ciekawych zajęć i zacząć żyć po swojemu. trochę mi się to już nawet udaje ![]() głupol wymyśla jakieś wyjście do baru w sobotę ze starym kolegą. w zasadzie to znają się od paru ładnych lat, kiedyś się bardzo przyjaźnili. ale ja tam nie ufam temu koledze. owinął sobie dziewczynę wokół palca i szpanuje, że może robić co chce, a ona i tak go nie zostawi po pijaku jej wrzuca, potem przeprasza i zadowolony. a ona nic. ostoja spokoju po prostu. chciałabym być taka jak ona. tzn. nie aż tak naiwna, ale pozwalać swojemu facetowi na więcej.jakby nie było mam nadzieję, że mój TŻ nie pozazdrości koledze, bo będzie go to słono kosztować. to ten kolega go namawiał na papieroski i tak dalej jak byliśmy razem w górach. ---------- Dopisano o 04:03 ---------- Poprzedni post napisano o 04:01 ---------- Cytat:
tak jak mówiłam, faceci reagują alergicznie na takie fochy. i NAJGORSZE co może być to fochanie się na nich przy osobach trzecich, zwłaszcza znajomych. to ich najbardziej upokarza. kilka razy odwaliłam taką akcję i było cienko z nami. teraz już wiem, że nie wolno robić takich scen
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-15 o 09:56 |
||
|
|
|
|
#923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cieszę się ze u Ciebie lepiej Wiesz co, aż przyjemnie sie czyta to co napisałaś
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... Edytowane przez m a d e i r a Czas edycji: 2010-01-15 o 08:50 |
|
|
|
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do czerwonego: a czy konsyltacje egzaminu z kumplem to powod do klotni?! focha? z jednej czy drugiej strony? kochani a co ja mam powiedziec. tż jest w grupie z jakas panna i wspolnie robią referat. mowi ze wybrał ją bo sie dobrze uczy i liczy ze ona odwali cała robote. i co mam sie wkurzac? o co z poczatku troche pytalam czy nie mogl wybrac kumpla po czym tż stwierdzil ze ja zna znacznie dluzej niz mnie to jakby chcial cos z nią to by juz dawno. to mnie uspokoiło wiec Rebel spokojnie to na pewno nie jest powod do klotnil.co do zielonego: 1000000% racji!!!!! faceci nienawidzą jak sie im robi przypał w miejscu publicznym a juz przy kumplach, znajomych, rodzinie to masakra. kilka razy oczywiscie mi sie zdarzylo. ustalilismy: wszystkie pretensje wyjasniamy w domu. zadnego fochowania w klubie, na domowce, barze, itd. no i jak na razie ta umowa trwa ![]() edit: do 1 w nocy czytalam wczoraj po raz kolejny ksiazke o zołzach. wiem ze wiele z Was jej nie pochwala. ja osobiscie wiem ze dotyczy ona zwiazkow ktore sa z malutkim stażem, badz dopiero sie tworza. ale zauwazylam ostatnim razem ze chyba znow za bardzo zatracam sie w zwiazku. i musze dac na lekki dystans. nie to zeby nie odpisywac, nie to zeby nie spotykac sie. tylko bardziej wyluzowac szczegolnie teraz w okresie sesji.
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-01-15 o 09:29 |
|
|
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2014-07-02 o 19:31 |
|
|
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mogł? no nie mogł :P jak ty te konsulatcje z kumplem robilas? zwykla rozmowa mysle. wiec nie mogl sie przyczepic niech juz nie wymysla. nie moze Ci zakazac rozmow z ludzmi. wiec spokojnie a co on zrobil ze przesadzil?
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
MadameButterfly wczoraj już nie miałam sił Ci odp. ale dziś to zrobie - dobry pomysł z tym by odsunąc od siebie faceta; do mojego, pomimo gadania, tłumaczenia, wymagania ect. przez tyle czasu dopiero wczoraj jak się okazało, że nie zamierzam do niego wrócic, że to definitywny koniec dotarło o co mi chodziło
dopiero wtedy zrozumiał więc może jak tak zrobisz ze swoim to efekt będzie podobny.A tak poza tym to Witam czekam na kolede
|
|
|
|
|
#928 |
|
BAN stały
|
No niestety moj TZ tez uwielbia mi robic przypaly przy innych. Notorycznie sie focha przy moich wspollokatorkach i ostentacyjnie wychodzi... Naprawde juz mialam tego powyzej uszu. Niech zobaczy jak to jest milo.
Ja cala noc nie spalam. Tak sie caly czas stresuje... Serce mi wali jak oszalale. Nie moge spac ani jesc. On milczy, ja tez. |
|
|
|
|
#929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, że jest ciężko ale tak jak tyle co pisałam może to mu coś uświadomi...
|
|
|
|
|
|
#930 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ehhh ten czlowiek chyba nie potrafi byc z kims w zwiazku... Naprawde dziwie sie jak my razem wytrzymalismy prawie 5 lat... |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.

może jak by jutro do Ciebie napisał czy coś to zachowuj sie normalnie jak by nic Cie nie bolało. 

widziałam się z Tż

nie mam jak tego sprawdzić, przecież do niej nie napiszę.. albo coś..hmm

ale ten czas leci...

przecie ja albo padne albo go zamorduje

A na jakie tańce chcesz iść?
wiem, że jest ciężko ale tak jak tyle co pisałam może to mu coś uświadomi...