![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowe: BLACK Olio Mineralizzante, pędzle L'Oréal, Inneov starter, Anew
Basiulek, nie ma problemu, może następnym razem.
Jednak wypowiem się na temat pędzli ponieważ daleka jestem od proponowania komukolwiek 'badziewia' ![]() ![]() ![]() Sama używam zestawu L'oreala i jestem z niego bardzo zadowolona, także proszę mi tu na wątku nie psuć opinii ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() Edytowane przez levante Czas edycji: 2010-01-13 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pooglądałam kolory i na pewno jestem zainteresowana: EDM Light -Intensive Cieniem EGM Princess Pink Rozświetlaczami EGM Sample przesypane do woreczków strunowych, kilka razy uzyte Belize Glow Candle Glow Edit: Jeszcze nie ogarnęłam EGM / gramatur i kosztów. Proszę napisz co wstępnie chciałabyś za powyższe. Pozdrawiam ![]() Edytowane przez levante Czas edycji: 2010-01-14 o 09:50 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja na pewno chciałabym pędzel do rózu ![]() ![]() ![]() Na pewno nic juz nie dobierzesz u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
kochana czy to są może pędzle CS?
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1263394818 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() EDM Light –Intensive Cień EGM Princess Pink Rozświetlacze EGM Sample przesypane do woreczków strunowych, kilka razy uzyte Belize Glow Candle Glow Co do pędzli, to wiem, kiedy swego czasu chciałam sobie dokupić je i szukałam w necie, to ciężko było namierzyć, potem załapałam kontakt stacjonarny ![]() ![]() ![]() (może napiszesz mi proszę ile kosztują powyższe Twoje kosmetyki (na PW?)? bo chcę być uczciwa). Myślałam o bigu Medium Beige Neutral -Semi Matte w celu późniejszego sprezentowania go (dla mnie za ciemny), ale to będzie chyba zbyt wiele... więc planuję dorzucić Tobie tusz (jeśli nadal chcesz) może za Bronzer odsypkę wielkości sampla EDM Soft Bronzer ? Kusiły mnie także Cienie EDM małe odsypki na wypróbowanie In The Garden Diary Rare Silk Boardwalk On The Phone Hot Chocolate ale nie chcę być zachłanna... Pogubiłam się... ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez levante Czas edycji: 2010-01-14 o 19:36 Powód: literówka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to by było niemożliwe zebys je wymieniała ![]() ja się juz zastanawiałam czym Cie skusic chociaz za część tych pędzli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety mnie teraz ciężko skusic czyms po za minerałami ![]() a minerałki mam, akurat ten podkład ivory za który miałas się wymieniac, linen, perfect i jakies małe odsypki, chyba, ze tez dzielisz jakimis minerałami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Znowu dokładka, w tym EDM - Wishing Well
![]() ------------------------------------------------------ Mirelkaaa zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
- Schwarzkopf ACTIV F Dr.Hoting, anti hair loss care system SHAMPOO WOMEN 250 ml, nowe 2 sztuki w kartoniku - DUCRAY ANAPHASE rewelacyjny apteczny szampon w kremie 150ml, 2 nowe sztuki w kartoniku? - WAX w sprayu Zapraszam do wszystkich 3 wątków. Edytowane przez esterie Czas edycji: 2010-01-15 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=levante;16466234]Nadal interesują mnie (powtarzam żeby nie zapomnieć
![]() EDM Light –Intensive Cień EGM Princess Pink Rozświetlacze EGM Sample przesypane do woreczków strunowych, kilka razy uzyte Belize Glow Candle Glow (może napiszesz mi proszę ile kosztują powyższe Twoje kosmetyki (na PW?)? bo chcę być uczciwa). Myślałam o bigu Medium Beige Neutral -Semi Matte w celu późniejszego sprezentowania go (dla mnie za ciemny), ale to będzie chyba zbyt wiele... więc planuję dorzucić Tobie tusz (jeśli nadal chcesz) może za Bronzer odsypkę wielkości sampla EDM Soft Bronzer ? Kusiły mnie także Cienie EDM małe odsypki na wypróbowanie In The Garden Diary Rare Silk Boardwalk On The Phone Hot Chocolate ale nie chcę być zachłanna. ... Nie jesteś zachłanna ![]() ![]() ![]() Zaraz napiszę PW z moimi wyliczeniami a Ty napisz mi Twoje tzn. mniej więcej wartosc pędzli i odzywki Ok?
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za odżywkę Goldwell?
![]()
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Popatrzę i odpowiem na pewno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=levante;16479289]Ładny, moje kolory
![]() ![]() Podoba mi się jeszcze odzywka Goldwell ale to juz wyzszy koszt ![]()
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Pominąwszy koszt, to właśnie Goldwella mam na tapecie z okazji innej wymianki...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przykro mi, może następnym razem. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, bo właśnie potrzebowałam tych rzeczy. Poza wątkiem mam jeszcze poziomkowy zestaw Aqouliny, balsam Neutrogeny, pędzelek do cieni... Gdyby coś Cię zainteresowało daj znać.
Edytowane przez esterie Czas edycji: 2010-01-15 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Rozumiem ![]() A nie masz moze poza wątkiem cieni do powiek? mogą byc nawet malutkie odsypki,tylko na próbę ![]() Najbardziej interesują nmie brązy,szarości i fiolety ![]()
Edytowane przez manusiakubusia Czas edycji: 2010-01-15 o 17:21 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To uradziłyśmy tak: Twoje: -Testowany bigEDM Light -Intensive -Testowany big EDM Medium Beige Neutral -Semi Matte -Cień sampel EGM Princess Pink -Rozświetlacz EGM sample kilka razy użyte w strunie Belize Glow, Candle Glow -Sampel Soft Bronzer EDM w strunie Za: -Kabuku Avon nowy pędzel zafoliowany -L’oreal pędzel do różu nowy -Mascara Bourjois użyty ok. 4 razy -próbeczki różnych cieni brązy, szarości i fiolety -gratis zrobię odleweczkę jakiegoś dobrego nawilżacza do włosów Nie pomyliłam czegoś? ![]() Edit: Jeżeli chcesz możemy coś dodatkowo uradzić z Waxem. ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
![]() Edit: Znalazłam coś - megadługa czarna aksamitna spódnica na wielkie wyjście, rozmiar M, zdjęcie nie oddaje w pełni jej uroku. Obmierzysz mi ją ? proszę Tzn. długość (ja wysoka jestem), pas (jest na gumce?) i biodra/uda w najszerszym miejscu. Na ile ją wyceniasz? Stan rozumiem idealny? ![]() Edytowane przez levante Czas edycji: 2010-01-15 o 18:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Konto usunięte
|
Podoba mi się:
Inneov Gęstość Włosów - starter - blister 12 tabl. Włoska, wysoko zmineralizowana kuracja do włosów w ampułkach Professional Line BLACK Olio Mineralizzante For Hair, gąbeczki Odpisz u mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=levante;16484871]Przygotuję coś
![]() To uradziłyśmy tak: Twoje: -Testowany bigEDM Light -Intensive -Testowany big EDM Medium Beige Neutral -Semi Matte -Cień sampel EGM Princess Pink -Rozświetlacz EGM sample kilka razy użyte w strunie Belize Glow, Candle Glow -Sampel Soft Bronzer EDM w strunie Za: -Kabuku Avon nowy pędzel zafoliowany -L’oreal pędzel do różu nowy -Mascara Bourjois użyty ok. 4 razy -próbeczki różnych cieni brązy, szarości i fiolety -gratis zrobię odleweczkę jakiegoś dobrego nawilżacza do włosów Nie pomyliłam czegoś? ![]() Edit: Jeżeli chcesz możemy coś dodatkowo uradzić z Waxem. ... Potwierdzam ![]() Niczego nie pomyliłaś ![]() Ja równiez jako gratis dołożę próbki cieni o które prosiłaś ![]() Jesli znajdziesz coś za WAX-a to ja jestem chętna ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Za Waxa może posiadasz na wydanie trochę pudru bambusowego oraz bambusa z jedwabiem? Edytowane przez levante Czas edycji: 2010-01-16 o 09:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
Niestety nie mam bambusa,ale mam puder perłowy
![]() Ewentualnie mogłabym ci zaproponować odsypkę popiołu wulkanicznego,odsypkę kwasu salicylowego i PEG 80 ![]()
![]() |
#60 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.