01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :)) - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-14, 18:59   #2521
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))

Cytat:
Napisane przez agusia814 Pokaż wiadomość
Hej
Ranyyyy Jaki ten konkurs był dzisiaj trudny. Szok... Więc nie poszło mi za dobrze. Ale w sumie wiedziałam to od początku

Ola a masz za tą drugą rybke i panierke
taka rybke uwielbiam u mnie nie za czesto jest taka smazona...ostatnio jadlam w wigilie mam nadzieje ze nie bedzie az tak zle po niej
na kolacje zjadlam omleta z 1jaja z fit,2marchewki i troszke miska ze skrzydelka
i zaraz znowu wracam do edukacji histiorii.... tylko jak znowu bedzie tak ze na spr da zupelnie pytania z kosmosu to nie po to marnuje swoj cenny czas ale kombinuje co by tu zrobic zeby sie zwolnic:P na mysl przychodzi mi tylko szczepionka, ale jutro chyba nie bardzo moge bo mnie wychowawczyni zakrzyczy chyba^^

xxolushiaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 20:26   #2522
Anastazja86
Zakorzenienie

Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))

u mnie na obiad był schab

ja już po aerobiku dzisiaj nie byłam na basenie bo musiałam iść po notatki...5-7 luty mam sesjęod jutra biorę się za naukę mam egzaminy z matmy, statystyki opisowej, ekonomiki turystyki, metodyki pracy umysłowej i angielskiego masakra...

na kolację były dwie kanapki z serem, teraz poćwiczę 8 minutówki
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 21:33   #2523
agusia814
Zadomowienie

wątek nam zdycha

Non seulement belle, mais encore sage!

zapuszczam i dbam o włosy
odchudzam się
uczę się cienko obierać ziemniaki
agusia814 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 21:41   #2524
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
wątek nam zdycha
to prawda, coś ostatnio wątek zamiera

ja zrobiłam 8 minte arms abs buns i legs i jestem wykończona
coś mnie chyba choroba łapie bo strasznie mięśnie mnie bolą od rana a to na pewno nie są zakwasy..
Stary 2010-01-14, 21:55   #2525
agusia814
Zadomowienie

Anastazja Przed 8 minutówkami rób rozgrzewke. Wtedy robiąc te ćwiczenia szybciej spalasz tkanke tłuszczową. Organizm dopiero po ok. 20 minutach spala sadełko. Z tego, co wiem

odchudzam się
Stary 2010-01-14, 22:04   #2526
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Anastazja Przed 8 minutówkami rób rozgrzewke. Wtedy robiąc te ćwiczenia szybciej spalasz tkanke tłuszczową. Organizm dopiero po ok. 20 minutach spala sadełko. Z tego, co wiem
rozciągam się przed ćwiczeniami i po nich, rozgrzewki jako takiej nie robię...spalam tłuszcz na aerobiku 8 minutówki i tak robię więcej niż 20 minut ale słyszałam o tym że tłuszcz spala się po 20-30 minutach
Stary 2010-01-14, 22:11   #2527
agusia814
Zadomowienie

Anastazja aha, to git Ja kiedyś sie wgl nie rozciągałam ani nic i później mi cały czas cos strzelało w kościach I miałam zakwasy straszne.

Lece spać, dobranoc

odchudzam się
Stary 2010-01-14, 22:14   #2528
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

Cytat:
wątek nam zdycha
racja...
ja wlasnie zamierzam zrobic szybko lekcje i 8abs...i obiecuje poprawe w cwiczeniach...bo dzisiaj taka chodze poddenerwowana...ze wzgledu na jutrzejszy spr z historii....nigdy nie mialam oceny 1/2... i nigdy zle sie nie uczylam...moze nie wybitnie ale zawsze tak ok...teraz tez tylko ta historia... i tak sie strasznie boje ze nie napisze tego chociaz na 2, ze wszystko mi z glowy wyleci zrobilam sobie jakas sciage do tel...ale gosciu ma tak ze raz pilnuje a raz nie...i nie wiem jak jutro...takze trzymac kciuki proszeee

Stary 2010-01-14, 22:14   #2529
Sunsett
Zakorzenienie

Ja jestem jestem i wcale nie zamierzam opuścić tego wątku ! Jak już podjęłam wyzwanie to osiągnę cel , prędzej czy później
Tylko dzisiaj miałam taką niezbyt fajną rozmowę z przedstawicielem płci przeciwnej i jakoś tak odbiło się to na moim nastroju ... Chwilowo nie umiem zebrać myśli ,ale prześpię się i mi przejdzie
Stary 2010-01-14, 22:22   #2530
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxolushiaxx Pokaż wiadomość
racja...
ja wlasnie zamierzam zrobic szybko lekcje i 8abs...i obiecuje poprawe w cwiczeniach...bo dzisiaj taka chodze poddenerwowana...ze wzgledu na jutrzejszy spr z historii....nigdy nie mialam oceny 1/2... i nigdy zle sie nie uczylam...moze nie wybitnie ale zawsze tak ok...teraz tez tylko ta historia... i tak sie strasznie boje ze nie napisze tego chociaz na 2, ze wszystko mi z glowy wyleci zrobilam sobie jakas sciage do tel...ale gosciu ma tak ze raz pilnuje a raz nie...i nie wiem jak jutro...takze trzymac kciuki proszeee
dasz radę
Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
Ja jestem jestem i wcale nie zamierzam opuścić tego wątku ! Jak już podjęłam wyzwanie to osiągnę cel , prędzej czy później
Tylko dzisiaj miałam taką niezbyt fajną rozmowę z przedstawicielem płci przeciwnej i jakoś tak odbiło się to na moim nastroju ... Chwilowo nie umiem zebrać myśli ,ale prześpię się i mi przejdzie
ja tak samo zamierzam osiągnąć cel
a facetem się nie przejmuj
Stary 2010-01-14, 22:33   #2531
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
dasz radę

wszystkie zamierzamy chyba nie?
no mam nadzieje...wlasnie probuje powtarzac...tzn...w myslach jak cwiczylam...ale jedno wylecialo mi totalnie z glowy i musze zerknac w notatki ciekawe czy pomoze mi cos spanie na nich:haha ha:

Stary 2010-01-14, 22:46   #2532
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
dasz radę

Niby się nie przejmuję, tylko jakoś tak chwilowo opadł mi humor , ale jak zwykle prześpię się i jutro będę jak nowa

MUSZĘ w końcu zamknąć pewne etapy w swoim życiu i nie wracać do nich nigdy więcej , chociaż chwilami bywa ciężko. No ale ' nie można iść do przodu ciągle patrząc wstecz'
Cytat:
no mam nadzieje...wlasnie probuje powtarzac...tzn...w myslach jak cwiczylam...ale jedno wylecialo mi totalnie z glowy i musze zerknac w notatki ciekawe czy pomoze mi cos spanie na nich:haha ha:
Ola ja też mam taką metodę haha , zawsze przed ważnym egzaminem daję sobie notatki pod poduszkę z nadzieją, że przez noc ta wiedza jakoś przemieści mi się do mózgu
Trzymam za Ciebie kciuki , jak wrócisz ze szkoły to od razu daj znać jak poszło

Cieszę się, że jesteście takie zdeterminowane , bo w takim wypadku nie ma szans ,aby wątek nam zdechł
Stary 2010-01-14, 22:52   #2533
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

Cytat:
Niby się nie przejmuję, tylko jakoś tak chwilowo opadł mi humor , ale jak zwykle prześpię się i jutro będę jak nowa

MUSZĘ w końcu zamknąć pewne etapy w swoim życiu i nie wracać do nich nigdy więcej , chociaż chwilami bywa ciężko. No ale ' nie można iść do przodu ciągle patrząc wstecz'

Ola ja też mam taką metodę haha , zawsze przed ważnym egzaminem daję sobie notatki pod poduszkę z nadzieją, że przez noc ta wiedza jakoś przemieści mi się do mózgu
Trzymam za Ciebie kciuki , jak wrócisz ze szkoły to od razu daj znać jak poszło

Cieszę się, że jesteście takie zdeterminowane , bo w takim wypadku nie ma szans ,aby wątek nam zdechł
pewnie trzeba patrzec przyszlosciowo i do przodu!!

no mam nadzieje ze bedzie ok...bo takto to nie wiem co zrobie juz szykowalam czarny scenariusz...ale nie! troche optymizmu no zobacze czy bede miala czas, bo jutro jazdy i chce poroznosic zaproszenia rodzince na urodziny
a teraz spadam spac

Stary 2010-01-14, 22:53   #2534
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
haha pamiętam to wkładanie książki pod poduszkę w gimnazjum, każdy wierzył, że to coś daje hehe
Stary 2010-01-14, 22:56   #2535
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

Cytat:
haha pamiętam to wkładanie książki pod poduszkę w gimnazjum, każdy wierzył, że to coś daje hehe
ja nigdy nie wkladalam ale ...teraz jak juz zostawilam notatki na lozku i tam ide to je wrzuce pod poduche
jeszcze jutro polski bez pytania przezyc...ale z nim to nie jest najgorzej bo jak cos to mi 2 wystawi i tyle...tym bardziej ze babka jest taka ze kiedys kolega odpowiadal, powiedzial wszystko, zadala mu pytania na kazde odpowiedzial i chciala mu idiotka 3 wstawic;/ a cala klasa sie oburzyla i z laski 4 wstawila...

Stary 2010-01-14, 22:56   #2536
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie trzeba patrzec przyszlosciowo i do przodu!!

no mam nadzieje ze bedzie ok...bo takto to nie wiem co zrobie juz szykowalam czarny scenariusz...ale nie! troche optymizmu no zobacze czy bede miala czas, bo jutro jazdy i chce poroznosic zaproszenia rodzince na urodziny
a teraz spadam spac
Dobranoc
Cytat:
Haha to widzę, że nie byłam jedyna z takim nawykiem W sumie to do tej pory mi to zostało Gdy uczę się przed jakimś egzaminem, to zawsze noc przed wkładam notatki pod poduchę łudząc się, że coś mi to pomoże

Ja też lecę spać ,dobranoc
Stary 2010-01-14, 23:15   #2537
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Dobranoc

Haha to widzę, że nie byłam jedyna z takim nawykiem W sumie to do tej pory mi to zostało Gdy uczę się przed jakimś egzaminem, to zawsze noc przed wkładam notatki pod poduchę łudząc się, że coś mi to pomoże

Ja też lecę spać ,dobranoc
ja tak samo, do tej pory wkładam notatki pod poduszkę, na wszelki wypadek hehe nie zaszkodzi a może pomóc

dobranoc dziewuszki
Stary 2010-01-15, 11:12   #2538
Anastazja86
Zakorzenienie

co tu taka cisza??

u mnie na śniadanie niestety pączek z serem na mieście bo nie zdążyłam zjeść śniadania w domu

w ogóle dzisiaj obudził mnie telefon z Orange o 7 rano no oni powariowali dosłownie dzwonią z samego rana z jakąś beznadziejną ofertą, ja odmawiam a babka mi dalej wciska, aż się rozłączyłam bo mnie wkurzyła maksymalnie, ja wiem że to jej praca ale bez przesady
Stary 2010-01-15, 13:25   #2539
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
co tu taka cisza??

u mnie na śniadanie niestety pączek z serem na mieście bo nie zdążyłam zjeść śniadania w domu

w ogóle dzisiaj obudził mnie telefon z Orange o 7 rano no oni powariowali dosłownie dzwonią z samego rana z jakąś beznadziejną ofertą, ja odmawiam a babka mi dalej wciska, aż się rozłączyłam bo mnie wkurzyła maksymalnie, ja wiem że to jej praca ale bez przesady
O 7 rano to przesada , chyba powariowali Ale bym się wkurzyła jakby mnie obudziła o takiej godzinie naciągając na jakieś badziewia .
Do mnie też wydzwaniała z Ery i namawiała mnie na przejście do Era mix (do tej pory mam telefon na kartę) . Dzwoniła chyba ze 3 razy prosząc mnie ,abym jeszcze się zastanowiła , aż w końcu kategorycznie i trochę ostrzej powiedziałam jej ,że pozostaję przy karcie i w końcu dała sobie spokój
A ja byłam na mieście, połaziłam po sklepach , nakupowałam pierdołek i dopiero wróciłam do domu . Aktualnie jem obiad i zgrzeszyłam tym samym, co wczoraj Ola - rybką w panierce ^^ Do tego odrobina ziemniaków i sałatka, czyli obiad dzisiaj średnio dietetyczny.
Dzisiaj już raczej nigdzie się nie ruszam. Nie wiem co mi się stało ,ale pokochałam siedzenie w domu ostatnimi czasy

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-01-15 o 14:38
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 13:27   #2540
agusia814
Zadomowienie

Witam

Anastazja Do mojego taty kiedyś z Ery nawet o 2-3 w nocy wysyłali sms-y z jakimis promocjami! A on sie wkurzył i wysłał im sms o treści : " Przestańcie kur*wa pisać" A na drugi dzień dostał 60 darmowych minut do Ery. Poważnie!

odchudzam się
Stary 2010-01-15, 13:34   #2541
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
O 7 rano to przesada , chyba powariowali Ale bym się wkurzyła jakby mnie obudziła o takiej godzinie naciągając na jakieś badziewia .
Do mnie też wydzwaniała z Ery i namawiała mnie na przejście do Era mix (do tej pory mam telefon na kartę) . Dzwoniła chyba ze 3 razy prosząc mnie ,abym jeszcze się zastanowiła , aż w końcu kategorycznie i trochę ostrzej powiedziałam jej ,że pozostaję przy karcie i w końcu dała sobie spokój
A ja byłam na mieście, połaziłam po sklepach , nakupowałam pierdołek i dopiero wróciłam do domu . Aktualnie jem obiad i zgrzeszyłam tym samym, co wczoraj Ola - rybką w panierce ^^ Do tego odrobina ziemniaków i sałatka, czyli obiad dzisiaj średnio dietetyczny.
Dzisiaj już raczej nigdzie się nie ruszam. Nie wiem co mi się stało ,ale pokochałam siedzenie w domu ostatnimi czasy
ja też ostatnio wolę posiedzieć w domu niż gdzieś wychodzić, może to przez pogodę a może po prostu się starzejęnie mam pojęcia
Cytat:
Witam

Anastazja Do mojego taty kiedyś z Ery nawet o 2-3 w nocy wysyłali sms-y z jakimis promocjami! A on sie wkurzył i wysłał im sms o treści : " Przestańcie kur*wa pisać" A na drugi dzień dostał 60 darmowych minut do Ery. Poważnie!
hehe to fajnie że dostał te darmowe minuty
a do mnie też wysyłają smsy w nocy z promocjami strasznie mnie to wkurza...tak samo jak zaczyna się nowy miesiąc i przychodzą mi nowe minuty (mam Mixa) to ok 1 w nocy wysyłają mi smsa

na obiad zjadłam schab pieczony z surówkami więc nie jest źle
Stary 2010-01-15, 14:43   #2542
Sunsett
Zakorzenienie

Noo pewnie przez pogodę W lecie nie potrafię usiedzieć w domu , a teraz czuję się pokrzywdzona gdy tylko muszę gdzieś wyjść
Na starzenie się mamy jeszcze czas
Mi smsy z promocjami zazwyczaj przychodzą o normalnych godzinach, na szczęście Ale i tak mnie to wkurza , rzadko kiedy czytam te smsy , z reguły od ręki usuwam .
Tak w ogóle to wczoraj wysłałam CV i przed chwilą oddzwoniła do mnie babka W poniedziałek na 14 idę na rozmowę kwalifikacyjną, a nawet nie wiem czym miałabym się zajmować Ta rozmowa była taka szybka , że nawet nie zapytałam z tego całego przejęcia. Stanowisko nazywa się " Pracownik koncepcyjny" , praca w systemie zmianowym .
Firma jest mi znana, bo kiedyś miałam tam pracować, a praca miała polegać na wprowadzaniu jakichś ankiet do komputera. Wypłata była uzależniona od ilości wprowadzonych ankiet.
Na pewno nie jest to praca marzeń, ale byłabym strasznie zadowolona, gdyby coś z tego wyszło
W ogóle byłam miło zaskoczona ,bo oferta była skierowana wyłącznie do uczniów lub studentów , co jest u mnie w mieście rzadkością Czyli nie byłoby problemów z pogodzeniem pracy ze szkołą
Trochę się rozmarzyłam Wszystko okaże się w poniedziałek

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-01-15 o 14:44
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 15:10   #2543
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Noo pewnie przez pogodę W lecie nie potrafię usiedzieć w domu , a teraz czuję się pokrzywdzona gdy tylko muszę gdzieś wyjść
Na starzenie się mamy jeszcze czas
Mi smsy z promocjami zazwyczaj przychodzą o normalnych godzinach, na szczęście Ale i tak mnie to wkurza , rzadko kiedy czytam te smsy , z reguły od ręki usuwam .
Tak w ogóle to wczoraj wysłałam CV i przed chwilą oddzwoniła do mnie babka W poniedziałek na 14 idę na rozmowę kwalifikacyjną, a nawet nie wiem czym miałabym się zajmować Ta rozmowa była taka szybka , że nawet nie zapytałam z tego całego przejęcia. Stanowisko nazywa się " Pracownik koncepcyjny" , praca w systemie zmianowym .
Firma jest mi znana, bo kiedyś miałam tam pracować, a praca miała polegać na wprowadzaniu jakichś ankiet do komputera. Wypłata była uzależniona od ilości wprowadzonych ankiet.
Na pewno nie jest to praca marzeń, ale byłabym strasznie zadowolona, gdyby coś z tego wyszło
W ogóle byłam miło zaskoczona ,bo oferta była skierowana wyłącznie do uczniów lub studentów , co jest u mnie w mieście rzadkością Czyli nie byłoby problemów z pogodzeniem pracy ze szkołą
Trochę się rozmarzyłam Wszystko okaże się w poniedziałek
Na rozmowie na pewno się wszystkiego dowiesz zazdroszczę bo u mnie nic się nie ruszyło w sprawie pracynawet ogłoszeń brak, więc nie ma gdzie wysyłać, większość ogłoszeń to akwizycja albo praca na czacie
Stary 2010-01-15, 16:31   #2544
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Na rozmowie na pewno się wszystkiego dowiesz zazdroszczę bo u mnie nic się nie ruszyło w sprawie pracynawet ogłoszeń brak, więc nie ma gdzie wysyłać, większość ogłoszeń to akwizycja albo praca na czacie
U mnie też przez dłuższy czas był taki zastój, że nawet chcąc gdziekolwiek wysłać CV, to nie było gdzie... Głowa do góry , na pewno coś znajdziesz Teraz nowy rok , więc nareszcie coś powinno ruszyć

Wczoraj wieczorem tak jakoś z głupa weszłam na stronę UP , zobaczyłam to ogłoszenie i wysłałam CV nawet nie licząc na to, że ktoś się odezwie... a tu proszę No ale na razie nie ma się co gorączkować, trzeba poczekać do poniedziałku
Stary 2010-01-15, 17:00   #2545
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie też przez dłuższy czas był taki zastój, że nawet chcąc gdziekolwiek wysłać CV, to nie było gdzie... Głowa do góry , na pewno coś znajdziesz Teraz nowy rok , więc nareszcie coś powinno ruszyć

Wczoraj wieczorem tak jakoś z głupa weszłam na stronę UP , zobaczyłam to ogłoszenie i wysłałam CV nawet nie licząc na to, że ktoś się odezwie... a tu proszę No ale na razie nie ma się co gorączkować, trzeba poczekać do poniedziałku
i to na stronie UP znalazłaś? super!!
u mnie na stronie UP same ogłoszenia dla facetów albo wymagane jest orzeczenie o niepełnosprawności:kwasny :
lecę na aerobik
Stary 2010-01-15, 17:03   #2546
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
i to na stronie UP znalazłaś? super!!
u mnie na stronie UP same ogłoszenia dla facetów albo wymagane jest orzeczenie o niepełnosprawności:kwasny :
lecę na aerobik
No właśnie na stronie UP ,też byłam zaskoczona Strasznie jestem ciekawa , na czym będzie polegać ta praca . Eh , byle do poniedziałku
Miłych ćwiczeń
Stary 2010-01-15, 19:40   #2547
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

a co tu tak cicho?

Sunset gratuluje pracy(mam nadzieje ze juz pewnej Powodzenia!

Anastazja-nie martw sieTy tez cos znajdzieszMusisz! !

Przepraszam,ze sie nie odzywalam,ale marnie sie czułam i czuje nadal,ale jednak dzisiaj jest lepiejDzisiaj napisalam,bo przynajmiej sie diety jako tako trzymam,ale wczoraj to ho hoNiby niczym niedietetycznym nie zgrzeszyłam,ale poproatu za duzo zjadłam

Dzisiaj uswiadomiłam sobie ze do 100 zostalo mi 3 tygodnie a ja mam jeszcze 6 kiloNie wyjdzie moje postanowienieChociaz zeby to 3 kilo zeszło We wtorek musi byc na wadze 65!!!Tylko ze we wtorek ide na urodziny i cos czuje ze ciezko bedzie

A ja juz ferie mamWkoncu sobie odpoczne

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

a jednak niedietowomoze jutro lepiej pojdzie
Stary 2010-01-15, 19:59   #2548
Anastazja86
Zakorzenienie

ja już po godzinie aerobiku i basenu...ufff zmęczyłam się dzisiaj strasznie, chyba faktycznie jakaś choroba mnie łapie

na kolację były dwie kanapki z serem i puszka coli
Stary 2010-01-15, 20:20   #2549
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość

a co tu tak cicho?

Sunset gratuluje pracy(mam nadzieje ze juz pewnej Powodzenia!

Anastazja-nie martw sieTy tez cos znajdzieszMusisz! !

Przepraszam,ze sie nie odzywalam,ale marnie sie czułam i czuje nadal,ale jednak dzisiaj jest lepiejDzisiaj napisalam,bo przynajmiej sie diety jako tako trzymam,ale wczoraj to ho hoNiby niczym niedietetycznym nie zgrzeszyłam,ale poproatu za duzo zjadłam

Dzisiaj uswiadomiłam sobie ze do 100 zostalo mi 3 tygodnie a ja mam jeszcze 6 kiloNie wyjdzie moje postanowienieChociaz zeby to 3 kilo zeszło We wtorek musi byc na wadze 65!!!Tylko ze we wtorek ide na urodziny i cos czuje ze ciezko bedzie

A ja juz ferie mamWkoncu sobie odpoczne

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

a jednak niedietowomoze jutro lepiej pojdzie
Nie dziękuję za życzenia powodzenia, aby nie zapeszyć Też bym strasznie chciała ,aby była już pewna , no ale czas pokaże co z tego wyniknie
Jeśli porządnie się zaprzesz, to nie ma siły aby 3 kg nie spadły Ci do studniówki Do tego teraz masz ferie ,więc jest więcej czasu na komponowanie posiłków i na ruch , także ja myślę , że spokojnie się uda

Cytat:
ja już po godzinie aerobiku i basenu...ufff zmęczyłam się dzisiaj strasznie, chyba faktycznie jakaś choroba mnie łapie

na kolację były dwie kanapki z serem i puszka coli
Mi ostatnio rzucił się w oczy plakat na słupie ogłoszeniowym, z napisem "Aerobik" u mnie w mieście Strasznie byłam zdziwiona i miło zaskoczona , ale nie miałam jak podejść i sprawdzić co , gdzie i kiedy , bo jechałam akurat samochodem. Zawsze chciałam się zapisać na takie zajęcia , ale mimo chęci nic z tego nie wyszło , bo po prostu nie było gdzie . Postaram się dowiedzieć czegoś więcej w tej sprawie
Stary 2010-01-15, 20:35   #2550
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dziękuję za życzenia powodzenia, aby nie zapeszyć Też bym strasznie chciała ,aby była już pewna , no ale czas pokaże co z tego wyniknie
Jeśli porządnie się zaprzesz, to nie ma siły aby 3 kg nie spadły Ci do studniówki Do tego teraz masz ferie ,więc jest więcej czasu na komponowanie posiłków i na ruch , także ja myślę , że spokojnie się uda

Mi ostatnio rzucił się w oczy plakat na słupie ogłoszeniowym, z napisem "Aerobik" u mnie w mieście Strasznie byłam zdziwiona i miło zaskoczona , ale nie miałam jak podejść i sprawdzić co , gdzie i kiedy , bo jechałam akurat samochodem. Zawsze chciałam się zapisać na takie zajęcia , ale mimo chęci nic z tego nie wyszło , bo po prostu nie było gdzie . Postaram się dowiedzieć czegoś więcej w tej sprawie
polecam aerobikświetna sprawa, cały czas jest się w ruchu i nawet nie czuć zmęczenia a pot po plecach leci, ja chodzę już na te zajęcia od 4 lat, ciągle do jednej babki, jest rewelacyjna i aż chc się chodzić na zajęcia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości