2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-15, 13:48   #3181
agator74
Rozeznanie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
w ogóle ostatnio myślałam nad tym, że ludzi piszą, że jak ze soba zamieszkali po ślubie itd to mieli jakieś zgrzyty, kryzysy a my na odwrót jak nie mieszkaliśmy razem to były jakieś dziwne niedomówienia, fochy, kłótnie, a teraz jest bosko nie kłócimy się od kiedy zamieszkaliśmy razem i jest super
my mieszkamy juz ponad rok razem i uwazam ze jest super, jak bylam ostatnio chora to tzcik dbal o mnie, na zakupki sam chodzil w te mrozne wieczory, rosolek mi ugotowal i w ogole jest fajnie moglby tylko wczesniej wracac z pracy ale nie wszystko mozna miec, ale dzieki wspolnemu mieszkaniu zaczelismy byc wobec siebie wyrozumiali Nasz zwiazek dojrzewa hehe
a co do sprzatania to jak mam faze to lubie sprzatac, a jak teraz sie przeprowadzilismy to mamy taka mini kuchnie i nie moge sie w niej odnalezc i nie lubie tu gotowac

Kubuś jest już z nami 19.03.2012
agator74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 14:00   #3182
gosica502
Wtajemniczenie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Ale macie temat ciążowy
A co jedzenia w czasie karmienia to moja kumpela jak urodziła to się żywiła głównie gotowaną marchewką... Pyyycha

Aniołku weź mi powiedz odnośnia pisania podan i CV do szkoly to sie składa tylko po polsku tak? No i jak wpisuję praktyki w doświadczenie to rozkładam je na 3 okresy tak jak miałam czy wpiywac ogólnie 150 godzin praktyk?
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 14:01   #3183
onaella
Zakorzenienie

i ja sie przyłaczam do zachwyconych wspolnym mieszkaniem

w ogole to 27 lutego lece do Pl z Tż, tykle, ze Tż tylko na weekend a ja na tydzien (suknie wtedy muszę kupić ) no i juz teraz sobie nie wyobrazam jak ja tydzien bede sama zaspiać tęsknię za domkiem, za rodzinką ale jak by nie patrzeć to Tż jest najwazniejszy i już praktycznie moją rodziną więc kombinuję, ze chyba skróce urlop i wroce w piątek albo w sobotę ( a do pracy ide dopiero we wtorek)

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 14:17   #3184
ultraradiola
Wtajemniczenie

hej dziewczyny
czy któraś mogłaby mi pomóc w rozwiązaniu zadań z ekonometrii
jestem załamana bo kompletnie nic nie rozumiem

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 14:18   #3185
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
czy któraś mogłaby mi pomóc w rozwiązaniu zadań z ekonometrii
jestem załamana bo kompletnie nic nie rozumiem
dawaj może cos pamiętam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 14:22   #3186
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
dawaj może cos pamiętam
to podaj pocztę bo tutaj mi się nie chce wkleić zadanie wszystko mi się rozjeżdża

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Stary 2010-01-15, 14:24   #3187
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
to podaj pocztę bo tutaj mi się nie chce wkleić zadanie wszystko mi się rozjeżdża
Katarzyna.m87@gmail.com

P. kupił mi czapkę uszatkę

Stary 2010-01-15, 14:24   #3188
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Aniołku weź mi powiedz odnośnia pisania podan i CV do szkoly to sie składa tylko po polsku tak? No i jak wpisuję praktyki w doświadczenie to rozkładam je na 3 okresy tak jak miałam czy wpiywac ogólnie 150 godzin praktyk?
Tylko po polsku, bo przecież to będzie czytał dyrektor szkoły, który nie koniecznie zna angielski
Co do praktyk, to ja akurat miałam tylko w podstawówce i wszystko na raz, ale jak masz w różnych rodzajach szkół i w różnych terminach, to lepiej to ująć. CV będzie bogatsze No i najlepiej składać podania w feriach zimowych, bo wtedy dyrektorzy zaczynają przygotowywać plany na następny rok. Nie zdziw się jednak jak nikt się do Ciebie nie odezwie aż do połowy wakacji. Przełom lipca i sierpnia. wtedy dyrektorzy już mają nóż na gardle i szukają nauczycieli na zabój
U mnie było tak w poprzednim roku szkolnym. CV rozwiozłam koło kwietnia, a odpowiedzi zaczynały napływać dopiero w wakacje (i to nie jedna ).
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 14:28   #3189
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Katarzyna.m87@gmail.com

poszło

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Stary 2010-01-15, 14:31   #3190
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Tylko po polsku, bo przecież to będzie czytał dyrektor szkoły, który nie koniecznie zna angielski
Co do praktyk, to ja akurat miałam tylko w podstawówce i wszystko na raz, ale jak masz w różnych rodzajach szkół i w różnych terminach, to lepiej to ująć. CV będzie bogatsze No i najlepiej składać podania w feriach zimowych, bo wtedy dyrektorzy zaczynają przygotowywać plany na następny rok. Nie zdziw się jednak jak nikt się do Ciebie nie odezwie aż do połowy wakacji. Przełom lipca i sierpnia. wtedy dyrektorzy już mają nóż na gardle i szukają nauczycieli na zabój
U mnie było tak w poprzednim roku szkolnym. CV rozwiozłam koło kwietnia, a odpowiedzi zaczynały napływać dopiero w wakacje (i to nie jedna ).
Dzięki Tak właśnie myślałam że po polsku No mam zamiar się zając tym na moich feriach jak skonczy mi się seja czyli w pierwszej polowie lutego a u nas ferie są w drugiej połowie więc może wtedy poroznoszę/ rozsyłam.. A właśnie wysyłałaś jakieś podania pocztą czy to tak nie pasuje? Przepraszam że Cię tak męczę
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 14:37   #3191
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Dzięki Tak właśnie myślałam że po polsku No mam zamiar się zając tym na moich feriach jak skonczy mi się seja czyli w pierwszej polowie lutego a u nas ferie są w drugiej połowie więc może wtedy poroznoszę/ rozsyłam.. A właśnie wysyłałaś jakieś podania pocztą czy to tak nie pasuje? Przepraszam że Cię tak męczę
Jeszcze nie wysyłałam podań pocztą. Jeden dzień sobie na to przeznaczyłam i "obskoczyłam" wszystkie szkoły w okolicy
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 14:39   #3192
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Katarzyna.m87@gmail.com

gupoku usuń tego maila, bo Ci kilo spamu przyjdzieChociaz to gmial to blokuje.
Pokaż czapkę, najlepiej na modelu
Ktos tu ostatnio podawal swoje wymiary i ja sie dziś z ciekawości zmierzyłam i mam 91-67-92 przy 164 cm wzrostu to chyba fajowo Chociaz jak się okazało, że Kaśka ma prawie takie same przy jej 173 cm to mi już mina zrzedłaBo jestem mniejsza i taka szeroka jak onaA ona jeszcze śmie mówić, że jest gruba no prostu
Stary 2010-01-15, 14:48   #3193
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

Ktos tu ostatnio podawal swoje wymiary i ja sie dziś z ciekawości zmierzyłam i mam 91-67-92 przy 164 cm wzrostu to chyba fajowo Chociaz jak się okazało, że Kaśka ma prawie takie same przy jej 173 cm to mi już mina zrzedłaBo jestem mniejsza i taka szeroka jak onaA ona jeszcze śmie mówić, że jest gruba no prostu
powiedzieć Ci cos smiesznego

nigdby nie umialam i dalej nie umiem sie zmierzyć i nie wiem ile gdzie tych cm co podalas

taka ze mnie modelka co sie nawet zmierzyc nie umie

aaaaaaaaaaaa mialam Ci pisac juz wczesniej, ze w najnowszym M jak mieszkanie jest o urzadzaniu domku 35 m wiec to troszke miejsze niż Twoje ale moze cos podgapisz jak powiększyć optycznie przestrzen czy cuś

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

6 miesięcy 30 dni : love::l ove:

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 14:54   #3194
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Ciesze się Kaśka Twoim szczęściem Dobrze, ze się Wam super układa:
Popieram tzn zgadzam się.

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Przypomnialas mi, ze ja jak mam jakies wielkie wyjscie, to zawsze opryszczka sie do mnie przyczepi. Chyba pojde do lekarza, zeby mi przepisal jakies antybiotyki, zebym sobie przed slubem przez jakis czas brala.
To witam w klubie,bo ja też mam skłonności do opryszczki/szczek. Raz mialam aż 3 na dolnej wardze.

Cytat:
W ciazy nie mozna jesc orzechow ziemnych, jajka na miekko, krewetek i innych muszlowych owocow morza,watrobki, pasztetu, majonezu (mozna tylko pasteryzowany np Helmans), mieso powinno byc dobrze wysmazone lub wygotowane. To tak z grubsza, lista byla dosc dluga, tylko ze teraz juz nie pamietam. A o tych orzechach ziemnych to pamietajcie, poniewaz to najlatwiejsza alergia do rozwiniecia dla plodu, moze byc baaardzo niebezpieczna.
Dobrze wiedzieć.

Cytat:
Ja tam jakas masochistka jestem, bo zakwasy sprawiaja mi przyjemnosc U ciebie odwrotnie przyjemnosc sprawia zakwasy
nie,to fakt sado macho nie jestem i nie lubie.

Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość
my mieszkamy juz ponad rok razem i uwazam ze jest super, jak bylam ostatnio chora to tzcik dbal o mnie, na zakupki sam chodzil w te mrozne wieczory, rosolek mi ugotowal i w ogole jest fajnie moglby tylko wczesniej wracac z pracy ale nie wszystko mozna miec, ale dzieki wspolnemu mieszkaniu zaczelismy byc wobec siebie wyrozumiali Nasz zwiazek dojrzewa hehe
a co do sprzatania to jak mam faze to lubie sprzatac, a jak teraz sie przeprowadzilismy to mamy taka mini kuchnie i nie moge sie w niej odnalezc i nie lubie tu gotowac
Też moge się pod Twoją wypowiedzią pod pisać,my również mieszkamy ponad rok razem,teraz w lutym 15-stego będą dwa lata.
I między nami jest super,super nam się razem mieszka,dbamy o siebie.Jak się xle czuje,to też tz sam jedzie na zakupy,prosić go o to nie musze,o nic nie musze bo jak widzi to sam bierze cos i robi.
Noi itd itd bo moge wymieniać i wymieniać.

Cytat:
Super,dba o swoją przyszłą żonke,by nie marzła.

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
To teraz będzie szybko czas/dni leciał/y

ale mi humor poprawila pewna wieść,bo dostałam list że wszystko wporzadku i mnie rozliczyli z podatku.Tylko czekać,aż mi kase wplacą na konto.

a po drugie,wchodze sobie na stronke mojej karczmy,a tam stronka zmieniona i jest super. Musze maila wysłac,czy i o ile podrożało,bo w poprzednim roku stalo 130 zł za osobe,a miało od nowego roku podrożeć.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-01-15 o 14:56
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 15:03   #3195
kaska87
Zakorzenienie

weź się Samoa no ja w sumie to jak patrzę na te wymiary to jestm ok, ale baba jak to baba zawsze narzeka
173-89-67-94 teraz najadłam się pierogów to w pasie mam chyba 200cm

Stary 2010-01-15, 15:12   #3196
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
powiedzieć Ci cos smiesznego

nigdby nie umialam i dalej nie umiem sie zmierzyć i nie wiem ile gdzie tych cm co podalas

taka ze mnie modelka co sie nawet zmierzyc nie umie
to jest tak biust-talia-biodra czyli ja mam 91 w biuście, 67 w talii a 92 w biodrach a mierzy się to tak, że sie bierze w łapke centymetr krawiecki
i sie mierzy tam gdzie ma sie zwyczajowo biust, następnie tam gdzie ma sie talię i tam gdzie znajdują sie biodra, troszkę niżej niz kości biodrowe Tylko, że gdzies czytałam, ze idelane wymiary 90-60-90 sa skontrusowane dla osób które mają 170 albo 176 cm to i tak idealna nie jestem, ale lepiej w to nie wierzyć

Cytat:
aaaaaaaaaaaa mialam Ci pisac juz wczesniej, ze w najnowszym M jak mieszkanie jest o urzadzaniu domku 35 m wiec to troszke miejsze niż Twoje ale moze cos podgapisz jak powiększyć optycznie przestrzen czy cuś
dzięuję, pewnie kupię, bo szukam inspiracji podlogowych
sporo mniejsze Bo 10metrów prz takim małym metrażu to sporo a nasz emieszkanko ma 46 metrów. Mam magazyn Tak mieszkam i tam zrobili 3 pokoje w 44 metrowym mieszkaniu An zdjęciu wygląda super, ale jakos nie bardzo sobie mogę to wyobrazić, przeciez to klitka na 3 pokoje.
i jest też urządzona kawalerka 30 metrów i nawet zrobili sypialnie i garderobęJakoś jak dla mnie to jakieś naciągne te projekty, nie wierzę, że da się to zrobić tak, żeby jednak ni ebylo wrażenia klitkowatości.

Cytat:
---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

o proszę jak hmmm niedługoMy 5 miesięcy i 4 dniAle Wy juz razem mieszkacie ijeszczd Ty robisz zawrotna karieręEhhh jedyne czego mozesz mi zazdrościc to mniejszej ilości dni do slubu

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
weź się Samoa no ja w sumie to jak patrzę na te wymiary to jestm ok, ale baba jak to baba zawsze narzeka
173-89-67-94 teraz najadłam się pierogów to w pasie mam chyba 200cm
164-91-67-92 Mam nawet wieksze cyce nieeeeeee Ale wiecie co - Kasiorek Ty mówiłaś, że masz duże, więc ja w takim układzie też mam! Ale wcale nie chcę, no ale cóż, teraz mój swiatopoglad sie zmienił, będe musiała oznajmic tztowi, że jego kobieta posiada duże piersi a się chłopak zdziwi
Stary 2010-01-15, 15:18   #3197
woda sodowa
Wtajemniczenie

Samcia zapomnialam ci napisac, ze z ta Portugalia to super pomysl, ja co prawda bylam, ale z checia bym wrocila, TZ nie byl, maly nie byl Do Grecji TZ nie chce, nie wiem dlaczego, co prawda bylismy, ale spedzilismy super czas. No ale Portugalia to dobra alternatywa, juz TZ-towi wspomnialam i jest na Dzieki
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 15:18   #3198
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko, że gdzies czytałam, ze idelane wymiary 90-60-90 sa skontrusowane dla osób które mają 170 albo 176 cm to i tak idealna nie jestem, ale lepiej w to nie wierzyć
to ja też jestem za gruba bo mam 173cm a nie 176
Cytat:
164-91-67-92 Mam nawet wieksze cyce nieeeeeee Ale wiecie co - Kasiorek Ty mówiłaś, że masz duże, więc ja w takim układzie też mam! Ale wcale nie chcę, no ale cóż, teraz mój swiatopoglad sie zmienił, będe musiała oznajmic tztowi, że jego kobieta posiada duże piersi a się chłopak zdziwi
nie mam dużych mam normalne 75c

Stary 2010-01-15, 15:25   #3199
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samcia zapomnialam ci napisac, ze z ta Portugalia to super pomysl, ja co prawda bylam, ale z checia bym wrocila, TZ nie byl, maly nie byl Do Grecji TZ nie chce, nie wiem dlaczego, co prawda bylismy, ale spedzilismy super czas. No ale Portugalia to dobra alternatywa, juz TZ-towi wspomnialam i jest na Dzieki
oł jeaaaaFajnie, że podrzucilam dobry pomysł

Cytat:
to ja też jestem za gruba bo mam 173cm a nie 176
nie mam dużych mam normalne 75c
moze natapiruj włosy i sie proporcje wyrównająTylko co ja mam zrobić?Tapir na 12 cm?
Ej aj tez mam 75 C, Kaska spadaj, bo czuje się wielkaW ogóle to zawsze myślalam, że to moje C wynika z tego że przytyłam a ja chyba po prostu dojrzewałam
Właśnie wczoraj postanowiłam, że robie czystki w biustonoszach, bo ostatnio sporo kupiłam i w starych juz nie chodze, nie wiem po co trzymam te, z których wyrosłam. Najwyższy czas zrobic porządki i to sie tyczy całej bielizny, bo mi juz ona z komody wyłazi. Najlpeiej już zacznę - dbra alternatywa dla pisania mgr
Stary 2010-01-15, 15:28   #3200
asiulek1705
Wtajemniczenie

Wróciłam Do rzeczy...Przymierzyłam kilka sukien. Oczywiście okazało się, że najlepiej mi jednak w bardziej ozdobnych a nie skromnych, i z lekkich materiałów. panie były bardzo kompetentne, sympatyczne i widać że mają doświadczenie w tym co robią. Stwierdziły, że we wszystkich sukniach było mi ładnie A ja też podobałam się sobie w każdej Co jeszcze na bank wiem to to, że musi być biała Niestety zdjęć nie dało się zrobić, choć mama próbowała Ale wkleję Wam linki do 4 sukien, które najbardziej mi się spodobały. Zaznaczę odrazu, że na fotkach wyglądają albo beznadziejnie albo nijak, i ja wcześniej oglądając kolekcję na necie absolutnie na te modele uwagi nie zwróciłam Mało tego, twierdziłam że są okropne.
A co do UP, to nic nie wskórałam, nie przedłużą mi stażu
http://www.igar.pl/galeria/suknie_sl...010/elvee.html
http://www.igar.pl/galeria/suknie_sl...010/halle.html
http://www.igar.pl/galeria/suknie_sl...0/wenecja.html
http://www.igar.pl/galeria/suknie_sl...0/izabela.html
Aha i jakbym teraz zamówiła suknię, to stanik do niej dostanę gratis, a dla TŻta rabat na garnitur i koszulę za darmo. Kuszące

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2010-01-15 o 15:31
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 15:28   #3201
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Samci się nie przyda ale mi się przyda bo my będziemy mieli jakieś 40-42m (nie wiem ile dokładnie tam jest) i tam są zrobione 3 pokoje no ale jak się robi mieszkanie pod wynajem to im więcej ludków tym atrakcyjniejsze Ja jeszcze tego mieszkania nie widziałam ale coś czuję że czeka nas powazne przeorganizowanie przestrzeni...
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 15:31   #3202
agator74
Rozeznanie

ide jutro na wesele , taaaaaaaak mi sie nieechcee. Moze cos podpatrze co bym wykorzystala u siebie, mam nadzieje ze nie bedzie bardzo zimno, brrr bede pomykala w cienkich rajstopach przez sniezyce

Kubuś jest już z nami 19.03.2012
agator74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 15:31   #3203
kaska87
Zakorzenienie

nie mogę załączyc pliku chciałam Wam moja czapę pokazać i nie mogę bo mi się wtedy strona z wizażem wiesza

udało się
Załącznik 2787337

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-01-15 o 15:33
Stary 2010-01-15, 15:36   #3204
kaska87
Zakorzenienie

http://www.igar.pl/galeria/suknie_sl...010/elvee.html -brzydka
http://www.igar.pl/galeria/suknie_sl...010/halle.html śliczna
http://www.igar.pl/galeria/suknie_sl...0/wenecja.html blee
http://www.igar.pl/galeria/suknie_sl...0/izabela.html blee

Stary 2010-01-15, 15:37   #3205
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Wróciłam Do rzeczy...Przymierzyłam kilka sukien. Oczywiście okazało się, że najlepiej mi jednak w bardziej ozdobnych a nie skromnych, i z lekkich materiałów. panie były bardzo kompetentne, sympatyczne i widać że mają doświadczenie w tym co robią. Stwierdziły, że we wszystkich sukniach było mi ładnie A ja też podobałam się sobie w każdej Co jeszcze na bank wiem to to, że musi być biała Niestety zdjęć nie dało się zrobić, choć mama próbowała Ale wkleję Wam linki do 4 sukien, które najbardziej mi się spodobały. Zaznaczę odrazu, że na fotkach wyglądają albo beznadziejnie albo nijak, i ja wcześniej oglądając kolekcję na necie absolutnie na te modele uwagi nie zwróciłam Mało tego, twierdziłam że są okropne.
Aha i jakbym teraz zamówiła suknię, to stanik do niej dostanę gratis, a dla TŻta rabat na garnitur i koszulę za darmo. Kuszące
Ja też bym na nie uwago nie zwróciła no może oprócz drugiej
A okazja jest faktycznie super...

Cytat:
nie mogę załączyc pliku chciałam Wam moja czapę pokazać i nie mogę bo mi się wtedy strona z wizażem wiesza

udało się
Załącznik 2787337
miałam podobną jak byłam w liceum
Stary 2010-01-15, 15:37   #3206
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
fajnie, że się dobrze czułaśTa druga suknia śliczna i ostatnia tez całkeim spoko, chcoaż duża:0A jak sie czułas w trzeciej?
A ze stażem to głupio, al ejak znajdziesz prace to pewnie będziesz więcej zarabiac niż tam

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Samci się nie przyda ale mi się przyda bo my będziemy mieli jakieś 40-42m (nie wiem ile dokładnie tam jest) i tam są zrobione 3 pokoje no ale jak się robi mieszkanie pod wynajem to im więcej ludków tym atrakcyjniejsze Ja jeszcze tego mieszkania nie widziałam ale coś czuję że czeka nas powazne przeorganizowanie przestrzeni...
o kurka to grubo, ale pod wynajem faktycznie dobry pomysł
Pewnie wystarczy, że wyburzycie jedną sciane i juz będzie ok Ja mam ogólnie takie przekonaie odnośnie dwóch pokoi - sypialnia ma byc taka, żeby weszło duże łóżko i duża szafa a salon jak największyNasza sypialnia ma 10,7 m i spokojnie wejdzie łóżko, duża szafa i komoda, większej nie potrzebuję
Stary 2010-01-15, 15:38   #3207
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dzięki za opinię Wkleiłam suknie w tej kolejności w której najbardziej mi się spodobały, na mnie Bo na tych fotach niestety nie widać ich uroku.
lain ta czwarta jest większa od trzeciej i to właśnie w tej czwartej czułam się najmniej komfortowo.
Żałuję, że nie mam fotek swoich. Pierwsza wygląda tutaj okropnie. Natomiast na żywo, jak ją ubrałam, urzekła mnie. Druga również i to pomiędzy nimi będę się zastanawiać. Wcześniej nigdy by mi do głowy nie przyszło, że w tego typu sukniach będę wyglądać dobrze, nie podobały mi się. Najpierw przymierzyłam suknię bardziej prostą, bez udziwnień, miała tylko delikatnie zdobiony gorset. I wyglądałam nijak, nie pasowała mi, czegoś brakowało. Wyglądałam strasznie chudo.

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2010-01-15 o 15:47
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 15:38   #3208
Aaś
Zakorzenienie

złote rady cioci kasi krótko zwięźle i na te,at
Stary 2010-01-15, 15:40   #3209
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

udało się
Załącznik 2787337
mam podobną Myślałam, ze jak mówisz o uszatce to o takie ruskiej uszatce - ja mam taką na deskę Ze uszy moge rozpuścić i mi zwisaja z boku lub moge je spiąc na czubku głowy i nie zwisają
Stary 2010-01-15, 15:41   #3210
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
o kurka to grubo, ale pod wynajem faktycznie dobry pomysł
Pewnie wystarczy, że wyburzycie jedną sciane i juz będzie ok Ja mam ogólnie takie przekonaie odnośnie dwóch pokoi - sypialnia ma byc taka, żeby weszło duże łóżko i duża szafa a salon jak największyNasza sypialnia ma 10,7 m i spokojnie wejdzie łóżko, duża szafa i komoda, większej nie potrzebuję
Tak właśnie chcemy zrobić bo tam jest jeszcze o tyle ciekawie że pokój dzienny jest duży a te dwie "sypialnie" to takie klitki, że tylko łóżko i szafa wejdzie i już nawet podłogi nie widać
Tylko że kurka mi sie zawsze garderoba marzyła (nawet taka tycia)

No ale jak to tż mawia: buta nie zjesz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości