Miłośniczki Zary - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-15, 14:54   #3781
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z Was kojarzy botki z nowej kolekcji - czarne na obcasie z przodu mają takie fajne grube łańcuchy, kosztują 459 zł lub trochę drożej?
Nie mogę nigdzie znaleźć ich zdjęcia.
Odłożyłam je sobie do jutra żeby przemyśleć zakup i sama nie wiem ,bardzo bardzo mi się podobają, są czarne, uniwersalne,łańcuchy dodają im trochę "pieprzu", tylko cena mnie wstrzymuje...
Pewnie będę mieć wyrzuty sumienia, że tyle za buty z Zary dałam, z drugiej strony nie są na 1 sezon.
Może któraś je ma i się wypowie czy wygodne?
Wiem, o które Ci chodzi, bo sama się nad nimi zastanawiam, gdyby tylko były ciut tańsze. Przymierzałam je i wrażenie robią, choć ja przez ostatnie 2 miesiące full pieniądzy wydałam na buty, więc chyba na razie z nich zrezygnuję. Jeśli nie szkoda Ci tych pieniędzy, a wiesz, że będziesz je nosić (ja bym nosiła), to kupuj. Zawsze możesz głębiej zastanowić się nad nimi w domu
Stary 2010-01-15, 15:30   #3782
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam między 12 a 13 w Zarze w galerii krakowskiej i patrzyłam nawet za nią bo tyle tu chętnych ale nie widziałam.
Zawsze chodzę do Zary o 9 po otwarciu, dziś 1 raz podczas wyprzedaży byłam tak późno i szczęka mi opadła do podłogi co tam się dzieje.
Kolejki zarówno do przymierzalni jak i do kasy na połowę sklepu (wzięłam kilka rzeczy bez mierzenia i zapłaciłam na męskim bo tam żywej duszy ni było
Ludzie przychodzą z ogromnymi siatami do zwrotów, pewnie też kupują bez mierzenia.
Wszystkie ciuchy, buty walają się po ziemi, wszystko pomieszane, porozwalane a to dopiero 13, boje się myśleć jak ten sklepy będzie wyglądał o 22 po zamknięciu
Było jeszcze dużo różnych płaszczy, spodni czy swetrów oraz klasycznych ciuchów typu marynarki, spódnice.
Ja tu wlasnie czegos nie rozumiem. Ciagle piszecie o tym, jakie sa dluuuuugie kolejki do kasy i przymierzalni, a jednoczesnie wybor w sklepach jest calkiem spory - przynajmniej ja takie odnosze wrazenie . U mnie nia ma ani kolejek do kasy (a robie zakupy w weekend! teoretycznie powinny byc tlumy, w sobote byla kolejka jednoosobowa=ja ), ani wyboru. Rzeczy, ktore kupilam, to byly doslownie ostatnie sztuki (na szczescie w moim rozmiarze). Nawet przymknelam oko na rozpruty zamek w plisowanej sukienkce i ja kupilam . One byly nie do kupienia juz w cenach regularnych. Kuuuurcze. Chyba Wam zazdroszcze!

A jeszcze apropos tych plisowanych sukienek, bo ktos wczesnie pytal o rozmiary. Radze jednak mierzyc. Ja mam ich w tej chwili w domu... 5 . W tym 3 Mki i kazda troche inaczej lezy (roznia sie glownie dlugoscia i wysokoscia odciecia pod biustem).

Cytat:
Dziewczyny czy któraś z Was kojarzy botki z nowej kolekcji - czarne na obcasie z przodu mają takie fajne grube łańcuchy, kosztują 459 zł lub trochę drożej?
Odłożyłam je sobie do jutra żeby przemyśleć zakup i sama nie wiem ,bardzo bardzo mi się podobają, są czarne, uniwersalne,łańcuchy dodają im trochę "pieprzu", tylko cena mnie wstrzymuje...
Pewnie będę mieć wyrzuty sumienia, że tyle za buty z Zary dałam, z drugiej strony nie są na 1 sezon.
Kusicielka! Brzmi bardzo interesujaco... Jestem bardzo ciekawa, jak one wygladaja.
- - - - - - - - - - -
Ponawiam prosbe - po ile sa teraz buty z fotki? Czy gdzies jest jeszcze rozmiar 38?
Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 15:36   #3783
blueania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
wklej zdjęcia, płaszczyka w szczególności
Postaram sie wkleic jutro zeby zdjecie dobrze oddalo kolor
Cytat:
Napisane przez caat Pokaż wiadomość
osz Ty... miałam ją w obserwowanych i sprzątnęłaś mi sprzed nosa.

ja nadal żyję złudzeniem, że jednak ją gdzieś znajdę.
tak myslalam,ze wkurze jakas Wizazanke ale wciaz jej szukalam i przestalam sie ludzic,ze dopadne ja w sklepie...

widze ze jestes z wwy, w ktorej zarze kupilas plaszcz? [/QUOTE]
w Promenadzie,ale wczoraj zostala juz tylko jedna L-ka.
blueania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 15:40   #3784
la dra
Raczkowanie

Czy mógłby mi ktoś pomóc w zakupie kozaków za kolano z wężową fakturą, czarne rozmiar 40?
Jestem zdesperowana prawie że. Cena to podobno 289 zł (na stronie zary nawet 229 zł). Pokrywam wszystkie koszty oczywiście. Pomooocy...

Naprawdę nikt o nich nie słyszał? Głupioo mi pytać już krótyś raz, ale strasznie mi zależy...

Edytowane przez la dra
Czas edycji: 2010-01-15 o 16:13
la dra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 15:42   #3785
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FFashionistkAA Pokaż wiadomość
Wiem, o które Ci chodzi, bo sama się nad nimi zastanawiam, gdyby tylko były ciut tańsze. Przymierzałam je i wrażenie robią, choć ja przez ostatnie 2 miesiące full pieniądzy wydałam na buty, więc chyba na razie z nich zrezygnuję. Jeśli nie szkoda Ci tych pieniędzy, a wiesz, że będziesz je nosić (ja bym nosiła), to kupuj. Zawsze możesz głębiej zastanowić się nad nimi w domu
Właśnie wydałam w tym miesiącu tyle kasy (1 w życiu aż tyle, nie wiem jak to się stało haha) i głupio mi samej przed sobą....
Z drugiej strony potem będę żałować, że ich nie wzięłam,więc jutro po nie skoczę

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Ja tu wlasnie czegos nie rozumiem. Ciagle piszecie o tym, jakie sa dluuuuugie kolejki do kasy i przymierzalni, a jednoczesnie wybor w sklepach jest calkiem spory - przynajmniej ja takie odnosze wrazenie . U mnie nia ma ani kolejek do kasy (a robie zakupy w weekend! teoretycznie powinny byc tlumy, w sobote byla kolejka jednoosobowa=ja ), ani wyboru. Rzeczy, ktore kupilam, to byly doslownie ostatnie sztuki (na szczescie w moim rozmiarze). Nawet przymknelam oko na rozpruty zamek w plisowanej sukienkce i ja kupilam . One byly nie do kupienia juz w cenach regularnych. Kuuuurcze. Chyba Wam zazdroszcze!

A jeszcze apropos tych plisowanych sukienek, bo ktos wczesnie pytal o rozmiary. Radze jednak mierzyc. Ja mam ich w tej chwili w domu... 5 . W tym 3 Mki i kazda troche inaczej lezy (roznia sie glownie dlugoscia i wysokoscia odciecia pod biustem).

Kusicielka! Brzmi bardzo interesujaco... Jestem bardzo ciekawa, jak one wygladaja.
- - - - - - - - - - -
Ponawiam prosbe - po ile sa teraz buty z fotki? Czy gdzies jest jeszcze rozmiar 38?
Co do pogrubionego to kolejki podczas wyprzedaży to jest jakaś masakra.
Ja nie mam cierpliwości i nie chodzę wtedy popołudniami na zakupy.
O ile jeszcze może jakoś bym te kolejki przeżyła/przeczekała to ten cały syf/tłumy/tłok/deptanie po rzeczach sprawiają, że od razu po wejściu do sklepu mam ochotę uciekać, co też czynię przeważnie

Natomiast co do wyboru rzeczy - to wszystko zależy od tego czego szukasz to po 1 i tego czy akurat trafisz na swój rozmiar to po 2, poza tym dokładają towar wg. mnie to po 3 no i ciągłe zwroty to po 4

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 15:51   #3786
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
byłam dzisiaj z samiego rana (o 9.00 ) w Zarze....
Sa fajne nowe sakiewki (pudrowe i czarne) ... na TRF, bardzo podobne do tych juz nieosiągalnyach
Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Ooo proszę Że ja ich wczoraj nie widziałam A jaka cena?
Właśnie jaka cena? A może ktoś ma zdjęcie? Być może jest na stronie Zary, ale nie mam pojęcia dlaczego mi się ona nie otwiera..

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 15:57   #3787
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Właśnie jaka cena? A może ktoś ma zdjęcie? Być może jest na stronie Zary, ale nie mam pojęcia dlaczego mi się ona nie otwiera..
podłączam sie do pytania

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-15, 15:57   #3788
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Cytat:

- - - - - - - - - - -
Widziałam je ostatnio w Browarze, nie cieszyły się specjalnym zainteresowaniem. Będę w Zarze jak nie dziś, to jutro, jakby co mogę Ci kupić.
Cytat:
Właśnie wydałam w tym miesiącu tyle kasy (1 w życiu aż tyle, nie wiem jak to się stało haha) i głupio mi samej przed sobą....
Z drugiej strony potem będę żałować, że ich nie wzięłam,więc jutro po nie skoczę

Co do pogrubionego to kolejki podczas wyprzedaży to jest jakaś masakra.
Ja nie mam cierpliwości i nie chodzę wtedy popołudniami na zakupy.
O ile jeszcze może jakoś bym te kolejki przeżyła/przeczekała to ten cały syf/tłumy/tłok/deptanie po rzeczach sprawiają, że od razu po wejściu do sklepu mam ochotę uciekać, co też czynię przeważnie

Natomiast co do wyboru rzeczy - to wszystko zależy od tego czego szukasz to po 1 i tego czy akurat trafisz na swój rozmiar to po 2, poza tym dokładają towar wg. mnie to po 3 no i ciągłe zwroty to po 4
Tak jak pisałam, lepiej je kup, w domu na spokojnie się zastanów, a zawsze masz 30 dni na zwrot. Lepsze to, niż później żałować..." a mogłam kupić"
Stary 2010-01-15, 16:10   #3789
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:

- - - - - - - - - - -

Przymierzałam dzisiaj te plisowane sukienki,są po 59 zł
ale wygladam w nich kiepsko, jakoś dziwnie odstają mi na biodrach... w sumie to wyżej , bo zaraz pod pasem (gumkami)

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
kurcze, nie pamiętam... ale chyba 199 zł albo 99zł ?

ale naprawdę wyglądają interesująco

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 16:13   #3790
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, jeśli tylko masz na myśli takie, które te łańcuchy mają z przodu jakby przywieszone w kilku rzędach
Najpierw widziałam je na zdjęciach na którym zagranicznym blogu, później rzuciły mi się w oczy w sklepie.. I dużo lepiej (przynajmniej moim zdaniem) wyglądały na zdjęciu
A biorąc jeszcze pod uwagę jakość butów z Zary, które w najlepszym wypadku są góra na jeden sezon to na pewno nie kupiłabym je za te pieniądze. Moim zdaniem w tej cenie spokojnie znajdziesz dużo ładniejsze i solidniejsze a sezon na buty wiosenne dopiero przed nami

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
ciekawe czy przecenią te bluzki z bufkami jeszcze bardziej o ile w ogóle coś z nich zostanie do kolejnej tury
chyba się nakręciłam jeszcze na tą jasną ....
Któraś z dziewczyn pisała, że ekspedientka przy kasie powiedziała, że to już III tura i większych przecen nie będzie A nawet jeśli to pewnie zostaną same nieciekawe rzeczy. Zresztą teraz już o te bluzki ciężko więc jak Ci na niej zależy, to ostatni gwizdek..

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 16:16   #3791
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Tak, jeśli tylko masz na myśli takie, które te łańcuchy mają z przodu jakby przywieszone w kilku rzędach
Najpierw widziałam je na zdjęciach na którym zagranicznym blogu, później rzuciły mi się w oczy w sklepie.. I dużo lepiej (przynajmniej moim zdaniem) wyglądały na zdjęciu
A biorąc jeszcze pod uwagę jakość butów z Zary, które w najlepszym wypadku są góra na jeden sezon to na pewno nie kupiłabym je za te pieniądze. Moim zdaniem w tej cenie spokojnie znajdziesz dużo ładniejsze i solidniejsze a sezon na buty wiosenne dopiero przed nami

Któraś z dziewczyn pisała, że ekspedientka przy kasie powiedziała, że to już III tura i większych przecen nie będzie A nawet jeśli to pewnie zostaną same nieciekawe rzeczy. Zresztą teraz już o te bluzki ciężko więc jak Ci na niej zależy, to ostatni gwizdek..
tak chodzi o te.
Też je najpierw zobaczyłam na blogu i np. wg. nie dużo lepiej wyglądają na żywo
Co do jakości butów to mam dosyć dużo par z Zary i niektóre mają już nawet 4 sezon - stan określam na idealny.
Czasem tylko buty od nich są wg. mnie koszmarnie niewygodne/źle wyprofilowane i tego właśnie się obawiam.
Kupię, sprawdzę ich wygodę chodząc po domu, może po 30 dniach mi się znudzą

Stary 2010-01-15, 16:20   #3792
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Przymierzałam dzisiaj te plisowane sukienki,są po 59 zł
ale wygladam w nich kiepsko, jakoś dziwnie odstają mi na biodrach... w sumie to wyżej , bo zaraz pod pasem (gumkami)
59 zl? Ja za czarna zaplacilam 100 zl a za szara (rozpruta!!) 150 zl... Buu... Dooobra, trudno . Wlasnie siedze w czarnej i chyba ja coraz bardziej lubie. Taka... ciazowka troche . Przymierzylam ich w sumie minimum 10 (rozmiary od XS do M) i naprawde kazda lezala inaczej. Jedynie czarna bez rekawow odstawala mi w taki sposob jak napisalas, ale byla ewidentnie za mala (xs).
Stary 2010-01-15, 16:22   #3793
Gonia
Zakorzenienie

[QUOTE=mademoiselle jeanne;16482751]

Któraś z dziewczyn pisała, że ekspedientka przy kasie powiedziała, że to już III tura i większych przecen nie będzie A nawet jeśli to pewnie zostaną same nieciekawe rzeczy. Zresztą teraz już o te bluzki ciężko więc jak Ci na niej zależy, to ostatni gwizdek..[/QUOTE]

to ja pisałąm
sprzedawczymi mnie już zna, więc nie sądzę,że mi kręciła.... mówiła, że już wchodzi nowa kolekcja i IV tury nie będzie

Stary 2010-01-15, 16:23   #3794
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Cytat:
chodzi Ci o te?
Stary 2010-01-15, 16:26   #3795
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
59 zl? Ja za czarna zaplacilam 100 zl a za szara (rozpruta!!) 150 zl... Buu... Dooobra, trudno . Wlasnie siedze w czarnej i chyba ja coraz bardziej lubie. Taka... ciazowka troche . Przymierzylam ich w sumie minimum 10 (rozmiary od XS do M) i naprawde kazda lezala inaczej. Jedynie czarna bez rekawow odstawala mi w taki sposob jak napisalas, ale byla ewidentnie za mala (xs).
jeżeli masz na niej metki, to możesz wymienić i dostaniesz różnicę
Sprzedawczyni sama mi to zaproponowała i jutro jade z moją kurteczką za 169 zł wymienić na kurteczkę za 99 zł .... 70 zł różnicy

mierzyłam z tych sukienek M a nawet L - jakoś kiepsko na mnie leżały
a trochę się na nie napaliłam, jak były droższe ale nie mierzyłąm ich wcześniej....

Edytowane przez Gonia
Czas edycji: 2010-01-15 o 16:27
Stary 2010-01-15, 16:26   #3796
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fixi_Pixi Pokaż wiadomość
chodzi Ci o te?
tak
Idę je dziś odebrać, bo nie chce mi się wstawać jutro rano
także najpierw galeria a potem idą ze mną na imprezę

Stary 2010-01-15, 16:28   #3797
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Cytat:
tak
Idę je dziś odebrać, bo nie chce mi się wstawać jutro rano
także najpierw galeria a potem idą ze mną na imprezę
to kupuj bez wahania od dawna mi się podobają
Stary 2010-01-15, 16:31   #3798
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
jeżeli masz na niej metki, to możesz wymienić i dostaniesz różnicę
Sprzedawczyni sama mi to zaproponowała i jutro jade z moją kurteczką za 169 zł wymienić na kurteczkę za 99 zł .... 70 zł różnicy
Wg stronki Zary one sa umnie nadal po 100 zl . Kuuurcze zaczynam rozwazac mozliwosc zrobienia sobie rundki po Zarach w Londynie (jest ich tam minimum 6). Tylko biorac pod uwage cene biletu, to musialabym cos jeszcze kupic , zeby mi sie to oplacalo .
Stary 2010-01-15, 16:40   #3799
Mysiaczek
Rozeznanie

Cytat:
Wg stronki Zary one sa umnie nadal po 100 zl . Kuuurcze zaczynam rozwazac mozliwosc zrobienia sobie rundki po Zarach w Londynie (jest ich tam minimum 6). Tylko biorac pod uwage cene biletu, to musialabym cos jeszcze kupic , zeby mi sie to oplacalo .
wg strony u nas powinny być po 79,90, ale nie widziałam ich już u mnie więc nie wiem w końcu po ile są, bo 20 zł to mogę na niej stracić (kupiłam za 99,90) ale 40zł to już dużo
Mysiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-15, 16:44   #3800
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze, a może mówimy o innych plisowanych sukienkach ?

ja mówię o tak cieniutkich w stylu trochę ,,BOHO"

Stary 2010-01-15, 16:50   #3801
monia_737
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olivcia Pokaż wiadomość
Wizażanki z Wrocławia bardzo proszę o pomoc w zakupie bluzeczki z bufkami czarnej S (a jak nie będzie to może być M) bardzo mi zależy a już któryś tydzień z kolei leżę w domku i nie mam jak się ruszyć... Zwrócę wszelkie koszty!!!
ja również proszę o pomoc, pliissssssssssssss

zalezy mi na czarnej lub bezowej M
monia_737 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 17:02   #3802
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysiaczek Pokaż wiadomość
wg strony u nas powinny być po 79,90, ale nie widziałam ich już u mnie więc nie wiem w końcu po ile są, bo 20 zł to mogę na niej stracić (kupiłam za 99,90) ale 40zł to już dużo
U mnie tez ich juz nigdzie nie ma - nie liczac tych, ktore mam w domu . A nie pojde do kasy pytac, czy mi oddadza roznice . Wlasciwie to zamienilabym tylko ta rozpruta szara. Jak na zlosc, tego koloru mam tylko 1 sztuke. Coz... nitka, igla i trzeba zszyc.

Cytat:
kurcze, a może mówimy o innych plisowanych sukienkach ?

ja mówię o tak cieniutkich w stylu trochę ,,BOHO"
Chodzi o takie.
Stary 2010-01-15, 17:04   #3803
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie tez ich juz nigdzie nie ma - nie liczac tych, ktore mam w domu . A nie pojde do kasy pytac, czy mi oddadza roznice . Wlasciwie to zamienilabym tylko ta rozpruta szara. Jak na zlosc, tego koloru mam tylko 1 sztuke. Coz... nitka, igla i trzeba zszyc.

Chodzi o takie.

nie..... ja mówię o takich cieniutkich plisowanych, z pasem gumkowym.... takie zwiewne....

chyba namieszałąm, sorki

Stary 2010-01-15, 17:07   #3804
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:

Chodzi o takie.
widzialam szara wczoraj u siebie rozm 36 chcialam ja przymeirzyc ale z tylu przy zamku byla rozpruta

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 17:12   #3805
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
widzialam szara wczoraj u siebie rozm 36 chcialam ja przymeirzyc ale z tylu przy zamku byla rozpruta
Dokladnie. W domu z 5, ktore mam - 3 sa bardziej lub mniej rozprute, wlasnie przy zamku. W sklepie tez widzialam poprute, w tym samym miejscu. Najwyrazniej te zamki byly jakos felernie wszyte.

Kupilam wlasnie na pocieszenie buty i problem rozprutej kiecki od razu zmalal .
Stary 2010-01-15, 17:15   #3806
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
tak chodzi o te.
Też je najpierw zobaczyłam na blogu i np. wg. nie dużo lepiej wyglądają na żywo
Co do jakości butów to mam dosyć dużo par z Zary i niektóre mają już nawet 4 sezon - stan określam na idealny.
Czasem tylko buty od nich są wg. mnie koszmarnie niewygodne/źle wyprofilowane i tego właśnie się obawiam.
Kupię, sprawdzę ich wygodę chodząc po domu, może po 30 dniach mi się znudzą
Kwestia gustu
To chyba jakieś inne modele kupujemy , bo ja jeszcze nie miałam butów z Zary, które wytrzymały by dłużej niż jeden sezon normalnego użytkowania na zmianę z kilkoma innymi parami (a zaznaczam, że jestem przewrażliwiona na punkcie swoich rzeczy i bardzo o nie dbam )

Cytat:
to ja pisałąm
sprzedawczymi mnie już zna, więc nie sądzę,że mi kręciła.... mówiła, że już wchodzi nowa kolekcja i IV tury nie będzie
Zazwyczaj właśnie na II turach się kończyło więc nie ma podstaw, żeby twierdzić, że tym razem będzie inaczej
I przepraszam, że nie po "imieniu", ale kiepsko mi internet chodzi więc piszę na szybko jak mam okazję na chwilę usiąść

Co do tych sukienek plisowanych szarych i czarnych z długim rękawem, to jeśli są po 59 zł to chyba będę musiała się za nimi jednak rozejrzeć
Któraś z Was widziała je jeszcze może w Warszawie ostatnio?
(ja przez zbliżającą się wielkimi krokami sesję mam straszne zaległości i nie jestem na bieżąco z asortymentem więc nawet nie wiem, jakie okazje przechodzą mi koło nosa no ale czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal )

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 17:28   #3807
boszenka69
Zakorzenienie

Te czarne plisowane ze zdjęcia kosztują obecnie 79zł, a nie 59 Wiem, bo sama wczoraj zaopatrzyłam się w jedną
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 17:44   #3808
mysia111
Zadomowienie

Pojechałam dzisiaj do Zary po tym jak się wczoraj tu dowiedziałam że płaszcze są już za 129zł.
I kupiłam sobie ale trochę droższy bo za 229zł (przeceniony z ponad 500zł). Taki elegancki czarny, z zamkiem z przodu i wcięciem w talii. Bardzo mi sie podoba i mam nadzieję że będzie lepszy jakościowo niż ten co kupiłam ostatnio.
mysia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 18:09   #3809
anies5
Zakorzenienie

Dziewczyny, które szukają bufiastych bluzek z koronką - 2 dni temu widziałam dwie w rozmiarze S (kolor kremowy) w Plazie (Kraków).
Stary 2010-01-15, 18:27   #3810
WhiteInnocent
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Dziewczyny z Warszawy, czy jakimś cudem znajdę jeszcze gdzieś te sukienki z dołem plisowanym czarną lub szarą (z długiem rękawem)???
TAK! Wczoraj w Wola Parku było ich co najmniej 10 w róznych rozmiarach

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
dziękuję Ci serdecznie S ewentualnie M beżowe. A o której tak mniej więcej będziesz?
Niestety nie udało mi się jej znaleźć

Mój dom jest tam, gdzie moje koty są
WhiteInnocent jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości