|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
Cytat:
pewnie po prostu nie przyjdzie im na czas dostawa, nie zapominajcie że nie wszystko jest produkowane w fabryce w W-wie. A tak jak wcześniej pisałam, lepiej jak wiemy kilka dni przed katalogiem i możemy się jakoś przygotować i nasze osoby z grupy, niż przy składaniu zamówień. |
|
|
|
|
#1983 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1984 |
|
Pani Buka
|
No nie, jestem w szoku
A miałam namawiać na Giordani White Gold albo Amber Elixir, dobrze że tego nie zrobiłam...ps. znowu mam dołka że nikt nic ode mnie nie chce kupić i nie ma za bardzo ochoty poświęcić mi więcej czasu żebym coś doradziła pewnie lepiej by mi to szło, gdybym rozdawała katalogi paniom po 30., a nie biednym studentkom..
|
#1985 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem, bo jestem w tym przedziale wiekowym. Myśle, ze poprostu ludzie źle sa nastawieni do Ori.
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
jest nowy program lojalnościowy
|
|
|
|
#1987 |
|
Wtajemniczenie
|
Na dodatek jest napisane "Tylko w Katalogu 2 masz szansę rozpocząć Program Lojalnościowy 2, 3, 4. Następna edycja Programu Lojalnościowego w Katalogu 5"... Zatem to jest moim zdaniem program "wyrównawczy". Zwykle te programy były dwukatalogowe i często bez możliwości wyboru. Nie wiem czy to dobrze czy nie, bo osoby "opóźnione" w zamawianiu będą teraz miały dwa katalogi bez zysku z PW zamiast jednego. No chyba, że źle to rozumiem
|
|
|
|
#1988 |
|
Raczkowanie
|
Napisz jaki jest ten program bo ja na tej nowej stronie nie moge sie jeszcze połapać
|
|
#1989 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a nie wiecie może o co chodzi z tym plakatem.....jeżeli zamowisz min za 50pp papiery do pakowania prezentów będą za 50gr? 4czy5 kolorów, ale np jest jakis kod na to?? zebym smogla sobie wybrac kolor? jak to rozumiecie???
bo nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w Twoim uśmiechu ..." Edytowane przez Tysia1907 Czas edycji: 2010-01-15 o 17:42 |
|
|
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam maila z wiadomościami na katalog 2 i tutaj znalazłam link
![]() http://poland.oriflame.com/promocje/...2_4/ulotka.pdf |
|
|
|
#1992 |
|
Raczkowanie
|
A gdzie to znaleźć???
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
To jeszcze może być ciekawe i można zdobyć pomadkę
![]() "Z okazji premiery nowych szminek Powershine wyślij do znajomych kartki w formie artykułu, którego bohaterką będziesz Ty, Twoja koleżanka, kolega lub znajoma para. Odwiedź www.oriflamepowershine.pl! Możesz wygrać jedną z 1500 szminek Powershine! Wyślij kartki do znajomych, a następnie zaloguj się na podane podczas wysyłania imię, nazwisko i adres e-mail. Jeśli 5 osób otworzyło Twoją kartkę, otrzymasz kod na wybrany przez Ciebie odcień pomadki. Kod zostanie wysłany na Twój adres e-mail. Uprawnia on do zakupu pomadki Powershine w cenie zaledwie 1 gr.! Osobom, które dostaną kod, a nie należą do grona Konsultantów, zasugerujemy przystąpienie do Klubu Oriflame lub kontakt z naszym Konsultantem. Miłej zabawy!" EDIT: Opłata wysyłkowa 0zł Zamów damską wodę toaletową Enigma (kod 13850) w specjalnej cenie 48,90 zł, a nie poniesiesz kosztów wysyłki. Kod dla Biur Regionalnych 620846. Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2010-01-15 o 17:45 |
|
|
|
#1994 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Te najlepsze to segment 40-60, bo nie mają już małych dzieci i najczęściej wnuków też jeszcze nie, a mają stabilną sytuację majątkową i mogą sobie pozwolić na wydatki na siebie. Poza tym te panie mają większe zapotrzebowanie na kosmetyki do cery i ciała, bo niestety w tym wieku to już prawie każda ma większe lub mniejsze oznaki starzenia się, a i makijażem starają się nadrabiać ![]() Natomiast moje klientki <30 kupują małe ilości, lub bardzo sporadycznie. Często zdarza mi się słyszeć, że Ori jest drogie, albo że wolą iść do drogerii, pooglądać, pomacać i dopiero decydują o zakupie. Też niestety dla kobiet <30 bardziej atrakcyjny wydaje się Avon i na to nic nie poradzimy
Edytowane przez Li O Czas edycji: 2010-01-15 o 18:58 |
|
|
|
|
#1995 |
|
Raczkowanie
|
JennyAniolek o jakie kartki chodzi?
Moze jednak ktoś widział tą torebkę LEGACY z wyprzedazy????
|
|
#1997 |
|
Rozeznanie
|
Nooo nie, przez te braki z ori to nie wiem czy w ogóle będę mieć 100 pkt
A na te korektory i żel do rąk też już czekam kilka katalogów. Jakaś paranoja normalnie. Nie wiem jak mam kolejny raz mówić klientkom że niestety to co zamówiły to nie ma i nie będzie
|
#1998 |
|
Zadomowienie
|
suuuper.... 5 kredek O.B, 2 korektory i 2 żele do rąk w brakach... aa i krem z bambusem. i z prawie 200 pkt zostanie mi trochę ponad 100. do cholery, niech ta firma się w końcu ogarnie z tymi barakami bo tracimy klientów!!!!!!! :[
edit: na szczęście jedna klientka zamieniła sobie korektory na żel do brwi
szczęśliwa mężatka od 3.09.11 zapraszam na mój blog o tematyce urodowej - http://merczens.blogspot.com Edytowane przez zlotqo Czas edycji: 2010-01-15 o 18:10 |
|
|
|
#2000 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ta informacja pokazal sie wlaśnie w tym mailu o katalogu 2;dziewczynki, czy widziałyście/testowały w filii badz gdzies ta nowa kredke GG za 19.90 ta przeslicznie niebieska-- czy na zywo też jest tak prześlicznei neibieska ))czy jest miekka? czy jest warta swej ceny?:P
|
|
|
#2001 |
|
Zadomowienie
|
Te papiery, to pewnie świąteczne. Były w pakietach po 5 szt (kilka kolorów w jednym, nie było wyboru). Kod znajdziesz w świątecznym katalogu. Jeśli to oczywiście o te chodzi.
|
#2002 |
|
BAN stały
|
Nawet bardzo idiotyczne :/
Wy dostałyście alert o brakach na maila? Bo ja nie dostałam. Na nowej stronie trzeba ustawiać powiadomienia jeszcze raz? Na starej miałam ustawione, żeby mi przychodziły alerty, a teraz o brakach nie dostałam. |
|
|
|
#2003 |
|
Konto usunięte
|
czesc dziewczyny moge sie przylaczyc???
|
|
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie
![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- nick mi znajomy z innego wątku
|
|
|
|
#2005 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie dostałam ani nic na maila ani żadnego alertu na stronie ori. Tylko od Was się dowiedziałam o wszystkim, tak więc to też nie za fajnie...
|
#2007 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Każdy przypadek jest inny. Nie można tu rozpatrywać wiekowo. We wtorek zapisałam nową konsultantkę, wiek przed 30, która na wejście zrobiła zakupy za 200pp a mam też klientki po 40, które z całego katalogu biorą: jedna żel do kąpieli, inna mydło w pnie, trzecia krem do rąk To naprawdę bywa różnie.
|
|
|
|
|
#2008 | |
|
Pani Buka
|
No mi przyszedł mail na temat braków od mojego Dyrektora. no i jej osobisty komentarz do tego, usiłuje nas pocieszyć, ale jakoś nie do końca skutecznie
![]() Cytat:
![]() fakt że zawsze największe zamówienia mam od mamy i jej koleżanek i właścicielki wynajmowanego mieszkania (pani przed 50 aczkolwiek nadal mam ograniczony dostęp do tych osób, będę musiała się postarać bo inaczej przestanie mi się to wszystko opłacać
|
|
#2009 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
strasznie mi się w katalogu podoba na oku modelki, no zakochałam się niemalże w tym makijażu, tylko nie chciałbym dać 19zł a okazała by się wielka porażka;/ są tak bardzo miekkie jak te z seri O.B?? i czy maja drewniana obudowę czy takaą niby drewniano-plastikową jak O>B??
|
|
|
#2010 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak. Kolor jest taki sam jak na zdjęciach w katalogu. I są miękkie podobnie jak kredki świątaczne ( srebrna, złota, zielona i czarna) a obudowa drewniana - taka sama jak w brązowej i czarnej kredce GG. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.

A miałam namawiać na Giordani White Gold albo Amber Elixir, dobrze że tego nie zrobiłam...
Wiem, bo jestem w tym przedziale wiekowym. Myśle, ze poprostu ludzie źle sa nastawieni do Ori.

Te najlepsze to segment 40-60, bo nie mają już małych dzieci i najczęściej wnuków też jeszcze nie, a mają stabilną sytuację majątkową i mogą sobie pozwolić na wydatki na siebie. Poza tym te panie mają większe zapotrzebowanie na kosmetyki do cery i ciała, bo niestety w tym wieku to już prawie każda ma większe lub mniejsze oznaki starzenia się, a i makijażem starają się nadrabiać