|
|
#1051 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
Cholerko ale mi właśnie chodzi o wasze zdanie, nie ważne czy mi się spodoba czy nie. Wiem że teraz wyjdzie na to że go bronie. ale tak nie jest, my mówimy sobie czy nam się ktoś podoba czy nie, tak jak ja mu wczoraj powiedziałam że ładny chłopak czy coś.., zdarzyło mu się to tylko raz, wiem że mi o tym nie powiedział i mam do niego o to żal wielki. Z tym co wytłuściłam to masz chyba racje, to chyba fakt że będę się tak zachowywać skoro tak mnie okłamał prawda? myślicie że powinnam to przystopować? jeśli odwali coś jeszcze to będzie to koniec jeszcze trochę szacunku do siebie mam i Wam też życze żebyście go miały, a nawet więcej A dzisiaj np mnie zaprosił na coś dobrego, wczoraj kupił kuupe żelek bo wie że lubię, mówi że mnie kocha, najważniejsza jestem, piszę częściej.. myślicie że chce mnie poprostu udobruchać?
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-15 o 19:05 |
|
|
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
KochajMnie no moze i mnie to ciekawi, ale chyba znasz przyslowie, ze "ciekawosc to pierwszy stopien do piekla"
nie chce sobie sama takie piekla uzadzac, bo potem bym miala okropny humor (bom zazdrosnica przeciez) i bym mu tylko to wypominala.... A po co sie nakrecac??Oszczedzam sobie nerwow
|
|
|
|
|
#1053 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cholerka ma racje to jest straszny masochizm. Przestane pytać, a niech mu się podoba.. tak ja ta z którą pisał.. wrr.
|
|
|
#1054 |
|
Copyraptor
|
Kochajmnie - Tak, ja myślę, że chce tylko uśpić Twoją czujność. I, jak widać - działa.
Ja potrafię tak żyć, bo to bardzo wygodne. W ogóle nasz związek jest bardzo nie fair na moją korzyść - bo to jemu bardziej zależy. Oczywiście trochę to wszystko teraz brzmi przerysowanie.. Ale z grubsza tak właśnie jest. I jak pisałam - jego to motywuje, żeby starać się tak, żebym nie chciała być z nikim innym. Mojego poprzedniego faceta zostawiłam, żeby z nim być, bo właśnie w tamtym związku się psuło, a nawet BARDZO psuło, i nic by już z niego nie było...I ma świadomość, że jego czeka to samo, jeżeli nie będzie mi w związku dobrze oczywiście działa to w obie strony - ja się staram, żeby on był szczęśliwy.
|
|
|
|
|
#1055 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)Ale dałam sobie czas, więc z niego skorzystam. Zrobie ze swojej strony wszystko co w mojej mocy. A jeśli on się nie ocknie, to obudzi się z ręką w nocniku. Ja wiem, że on się nie boi. Jemu pewnie przez myśl nie przejdzie, że ja mogę go zostawić.
|
|
|
#1056 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieje że w związku jest zarówno on jak i Ty szczęśliwiA co do mnie to mam nadzieje, że się mylisz. sprobuje dać mu szanse ale nie wiem co z tego będzie. i powiem Ci szczerze że chciałabym w jakimś stopniu podchodzić do związku tak jak Ty
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-15 o 19:13 |
|
|
|
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, zauważyłam, że za każdym razem jak tu wchodzę to jakiś związek się akurat sypie :/ taka dziwna tendencja na wątku
![]() Jestem w domu, kot się pochorował nam, mama źle się czuje, smutno mi trochę, ja od razu wszystko biorę do siebie. Dawno mnie tu nie było, a tu przecież jest najfajniej ![]() Wiecie co, Tż idzie do pracy do McDonalda, na kasie będzie pracował, "po znajomości", powinnam się martwić?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1058 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie powinnaś się martwić, przede wszystkim nie zaczynaj wymyślać jakiś historii głupich i teorii bo później się wykończysz ![]() mam nadzieje, że nas wszystkie tak kochają tż albo kolejni.. co bedą. ![]() I mam do Was pytanie drogie zazdrośnice, znacie moją sytuacje i chcę postawić sprawę jasno, że jeżeli one przyjdą do niego do pracy( bo to pracuja jak są potrzebne) to nie będzie między nami za ciekawie.. jak myślicie? zrobić tak?
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-15 o 19:44 |
|
|
|
|
|
#1060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Np. mówi do mnie, że chciałby żebym powiedziała, gdzie chcę mieszkać, żeby potem nie było niedomówień jak będziemy mieszkanie kupowali, itd., a ja się wkurzam, mówię mu, że nie wiem, że jestem zmęczona, że nie dzisiaj. Ciągnie mnie do Apartu żebym pierścionki oglądała, pyta kiedy chciałabym mieć dzieci ja nie wiem co jutro na obiad bym chciała a co dopiero o planowaniu dzieci mówić ![]() Ogólnie to on mnie kocha bardziej. Albo ja mam takie wrażenie :/
|
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny zażywałyście Bellise Hydro albo Capivit? pytam bo jestem przez tą zime przesuszona - skóra, cera, włosy normalnie oliwki dla dzieci stosuję ale i tak czuje ten bark wody w organizmie, macie jakiś sposób na to?
|
|
|
|
|
|
#1062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, blisko będę miała do niego, mój wydział jest 5 min. drogi od McDonalda
Zresztą, zrobiłam szybkie wzrokowe rozeznanie, tylko cheeseburgery są tam godne uwagi, damska załoga to porażka :no fence:---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
no myślę, że coś trzeba z tym zrobić, ale nie wiem co na ten pomysł Twój Tż...
|
|
|
#1063 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pracownice porażka, czego chcieć więcej![]() Też myślę, że więcej wody, a tych tabletek nie stosowałam to nie wiem. Mi się tak strasznie włosy elektryzują Tobie też?
|
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1065 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) nie wiem ile on tam z nimi będzie i wgl, dlatego mam dla niego taki warunek. i nie wiem czy to dobry pomysł.. bo w sumie to praca no ale wiecie dlaczego ja już tak myślę nie wiem czy on znajdzie kogos w takim szybkim tempie dlatego głupio mi tak ingerować w tą jego prace, ale nie strawie tego że oni się spotkają..
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-15 o 19:51 |
|
|
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
Generalnie to najwięcej skóra i cera...czasami to po oliwce jeszcze czuje suchość skóry.
|
|
|
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zwykla oliwka nie nawodnisz skory, ew. powierzchownie natluscisz sobie naskorek. .Potrzeba jakiegos dobrego kremu nawilzajacego, ale takiego jeszcze nie znalazlam...tez mam z tym problem
|
|
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz co, ja myślę, że jak mu postawisz warunek to efekt będzie taki, że zamiast zerwać z nimi kontakt będzie się tylko lepiej maskował ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Ja mam też skórę bardzo suchą, baaardzo suchą, z nosa mi schodzi co jakiś czas kremuję dwa razy dziennie - rano i wieczorem, oprócz tego podkład nawilżający, jakoś sobie radzę, ale z włosami kompletnie nie no i gorzej z ciałem, kto ma czas żeby się codziennie balsamować ja nie mam, nie chce mi się
|
|
|
#1070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
Ja moich wlosow tez nienawidze
KochajMnie powiem szczerze, po takiej akcji, to ja bym TZ-ta na oczy nie chciala widziec... Co on sobie wyobrazal jak z nimi pisal, ze sie nigdy nie dowiesz, albo ze poplacze sobie troche, przeblaga cie i bedzie okej?????? |
|
|
|
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odkąd mieszkam z trzema facetami zrobiłam się wyrozumiała Dziewczyny, doradzicie? ![]() Ale nie będziecie się śmiały? ![]()
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może dostanie kartę zniżkową dla pracowników chyba jest z nią 50% zniżki na jedzenie w Macu
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
jeśli będę mogła i umiała to doradzę, ale w czym?
![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
a latem makflary
|
|
|
|
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
No bo, no bo
![]() U nas na uczelni będą wybory miss, do 27.01 trzeba się zgłosić, no i Tż mnie namawia i namawia, a ja myślę: zgłupiał. Przecież to nie dla mnie, nie nadaję się do akcji typu "Chcę pokoju na świecie i manny z nieba" w ogóle się nie nadaję i tyle do uśmiechania i kręcenia tyłkiem na scenie jedyne co mnie przekonuje to fakt, że można za któreś tam miejsce laptopa zgarnąć, o czym marzę pracuję dorywczo, z korepetycji i artykułów nie odłożę tak hop siup na komputer, a tutaj od razu można się dorobić, no ale ja sobie tej akcji nie wyobrażam
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
ale cycki mi... napęczniały?
![]() już wiem, że niedługo okres, mm baja, tym bardziej że trzeba się uczyć.... ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
i nie mówię tego, by Ci się miło zrobiło! ja po prostu uważam, że jesteś piękną dziewczyną a do tego masz poukładane w głowie a ten konkurs cały będzie miał jakieś etapy? są jakieś szczegółowe zasady? |
|
|
|
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle to przypomniała mi się pewna akcja ![]() Tż jedzie autobusem, wiadomo - MZK, full wypas i taka starsza pani moherowa się tak na niego patrzy i patrzy, aż się chłopakowi głupio robi, bo wiadomo - może gdyby z pięć dekad młodsza była, to jeszcze by oczkiem mrugnął, a tak - no nie wypada. I nagle Pani taka zaciekawiona, taka wyraźnie nie mogąca się już powstrzymać od interakcji pyta: Przepraszam, czy nie ma Pan przypadkiem na imię Stanisław? ![]() Stanisław! No jasne, że Stanisław! Mogła obstawiać coś nowocześniejszego, np. Dorian albo Oskar, albo chociaż Xawery
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.

Ale prawdopodobnie się nie rozstaniemy jeszcze. Natomiast on wie, że jeżeli spotkam kogoś, kto mnie zauroczy, to go zostawię. Świetnie sobie z tego zdaje sprawę. 

nie chce sobie sama takie piekla uzadzac, bo potem bym miala okropny humor (bom zazdrosnica przeciez) i bym mu tylko to wypominala.... A po co sie nakrecac??Oszczedzam sobie nerwow
oczywiście działa to w obie strony - ja się staram, żeby on był szczęśliwy.

jedyne co mnie przekonuje to fakt, że można za któreś tam miejsce laptopa zgarnąć, o czym marzę