|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Hej
Strasznie mi przykro Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Przepraszam, ale... ![]() Dawno mi sie nic nie śniło.... za to dzisiaj, śnił mi się nasz ślub Wszystko pomieszane, staliśmy gdzieś z boku kościoła, na środku jakieś dziewczyny z ogromnym różańcem(?) pełny kosciół ludzi... i w momencie ja z mamą byłam u ciotki, nie wiem gdzie Tż? I martwilam się, że nie bylo przysiegi i nie mamy obrączek, ale gdzieś na pewno byly. No i ktos je znalazł, ale były paskudne jakieś metalowe, zakurzone z brzydkim grawerem(jakieś znakim tam były ) od zewnątrz. Przymierzyłam obrączke z pierścionkiem i w tym momencie obudził mnie budzik... co taki sen może znaczyć??
|
|
#2582 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
![]() Witam wszystkie po kilkudniowej przerwie. Zajmowałam się teraz moim starszym kociakiem, jelita jej się zbuntowały, ale już jest lepiej. Jeszcze tylko parędni będzie lekarstwa dostawać i w przyszłym tygodniu na badania hormonów, jak będzie dobrze to chyba z kotem na terapię będę chodzić, mój kot łysieje (więc koci terapeuta by się przydał, podobno może tak robić ze stresu). Dobrze, że chociaż wolne na uczelni mam. I moje plany dietetyczne pokrzyżował wczorajszy dzień... A już myślałam, że będzie 68, ale dobrze chociaż, że poniżej 70kg jestem. Są już jakieś nowe narzeczone? nie mam siły na czytanie ostatnich ok 20stron. Dajecie czadu dziewczyny
|
|
|
|
|
#2583 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo królowały jednak ciemne kolory; no i jedna koleżanka miała biało zieloną... coś takiego jak ślubna, na kole, z takimi delikatniutkimi jasnozielonymi kwiatkami- szczerze, ja bym na studniówkę nie założyła takiej, ale ona wyglądała PIĘKNIE ![]() Ja kroków nie myliłam bo poszłam z "zawodowym" tancerzem, który 3 tyg przed studniówką, codziennie przychodził uczyć mnie tańczyć więc był czad ![]() Łe weeeeź... taka fajna impreza Ja z (ex)TŻem nie poszłam na jego studniówkę mimo, że mnie zapraszał... Potem wstydziłam się go zaprosić na swoją i w końcu poszłam z kolesiem młodszym o 2 lata, wyższym ode mnie o głowę, umiejącym tańczyć, aleeeee.... posprzeczaliśmy się trochę, bo mnie kumpel do tańca poprosił, mój partner wielce obrazony (mimo, że tanczył z jakąś swoją koleżanką a mnie zostawił), no i generalnie tańczyłam więcej z innymi niż z nim, ale było REWELACYJNIE ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
ejjjj dziewczyny - udalo mi sie go zlapac na gg
w koncu hihihi
|
|
#2585 |
|
Zadomowienie
|
U mnie na studniówce królowały długie suknie balowe i czerń. Niektóre dziewczyny miały przebogate suknie na kole (głównie typ solarium
+ maska z pomarańczowego podładu). Ja koła w życiu bym nie założyła, miałam długą czarną suknię prostą w fasonie z odrobiną białego koloru kupiłam ją kilka miesięcy przed studniówką. Teraz jakbym miała przeżywać swoją studniówkę jeszcze raz to założyłabym jakąś prostą do kolan najlepiej w kolorze zielonym lub czerwonym. |
|
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tej głupiej satyny był każdy odcień... A z tafty nawet nie było podstawowych kolorów.
|
|
#2587 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie, lepiej zajmij się nauką, jeszcze się napracujesz ![]() Cytat:
a tak nie chciałaś dupci ruszyć Cytat:
![]() Cytat:
co za baba ! takie rzeczy mówić...wspólczuje Ci..a odpowiedziałaś jej o tym soku ?:P:P Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
:d:d:d
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Kamka, dziękujęęęęę
![]() Gleniusia, gratulacje! ![]() Basiek, ło, jaki sen to znaczy, że o tym myślisz i raczej normalne mi się kiedyś śniło, że mnie mama i teściówa obudziły godzinę przed ślubem, ubrały w jakąś krótką brzydką sukienkę tak szeroką, a ja się martwiłam wtedy, że księdza nie mamy umówionego W ogóle co do snów ostatnio, to śniło mi się, że mnie ukąsiła żmija. Trzymałam ją za ogon (?), chciałam złapać za głowę, żeby mnie nie użarła, a wtedy mnie dziabnęła w dużego palca prawej stopy a kilka dni wcześniej jeszcze pierwsz raz od dzieciństwa obudziłam się z krzykiem. Jakaś mała dziewczynka wystawała z jakiejś piwnicy, okna, nie wiem, wyciągała do mnie rączki, żebym ją wyciągnęła. Ja zaczęłam ją wpychać spowrotem w to okno, a ona się zamieniła w jakąś wrzeszczącą bestię i chciała mnie wciągnąć ze sobą obudziłam się z wyciągniętymi rękami i krzykiem ![]() Co do kiecki na studniówkę - ja miałam na kole (rok 2006) i byłam zadowolona podobała mi się bardzo moja kiecka i trochę żałowałam, że ją sprzedałam zresztą chyba w pierwszym moim mailu na naszej poczcie jest jedno zdjęcie ze studniówki ![]() arrakis, to go tam zagaduj ![]() A ja dopiero teraz zauważyłam, jak Basia napisała, że dziadek Remedios nie żyje współczuję, Kochana ...
|
|
#2590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o założeniu rodziny i w ogóle a tymi złymi momentami w śnie sie nie przejmuj![]() Cytat:
![]() biedny kotek.. taaa... rozmawiasz z nim?![]() ---------- aaaaaaa....napisałam te 4 koła i czuje w kościach że dobrze mi poszły ale to się dopiero okaze w pon dziekuje tym dziewczynkom ,które trzymały kciuki (Anti,Justynka)
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
krzyczcie.... zakneblujcie.... przykujcie..... przywiążcie.... biczujcie....cokolwiek!!! !!!!!!!!!!!!!
mama zrobiła racuchy i zjadłam już dwa... ![]() nie mogę wiecęj!!!! bijcie mnie bijcie błagam!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
taaa... juz skonczylismy - bo w sumie to mu przerwalam film.... no pogadalismy chwile i poszedl
ale wiedzial z kim rozmawia - tzn, ze zapisal moj nr jak isalam wczesniej mimo, ze nic nie odpisal no bo mnie juz nie bylo to w sumie nie bylo sensu odpowiadac na pytanie "jestes?" ajjj ciezko sie z nim dogadac.... a w ogole to musze sie spakowac na szkolenie i przygotowac do wykladow ktore mam a tak mi sie nie chce
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
arrakis, zaszalała
![]() Frezyjko, ja nic kneblować nie będę, zawsze byłam za jedzeniem choć wczoraj jak obejrzałam swój brzuch w lustrze, to mi trochę przeszło
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
A ja na studniówce (2005) nie miałam długiej sukni z kołem, miałam czarną kieckę do kolan, od pasa rozszerzaną, która do dziś jest na mnie dobra i lubię ją ubierać, a czarne skórzane czółenka, które do niej wtedy miałam też noszę nadal i uwielbiam je
![]() Umieram, boli mnie głowa i juz parę razy miałam kryzys, że płakałam, a to dopiero pierwszy dzień nauki ![]() kawa zazdraszczam i gratuluję tych 2 kg Ja teraz ze stresu pochłaniam gigantyczne ilości żarcia i już nie ważę 58 kg, a 60
|
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
hehhh.... wiesz....na poczatek dobre i to
![]() ale szczerze mowiac to jak np cos ogladam, i ktos mi przerywa to tez nie lubie... ehh szkoda, ze nie moge sie przylaczyc do tej filmowej nocki ![]() ajjjjjjjj jak mi sie nie chce pakowac i jechac jutro..... nie wiem co wziac, nie chce mi sie myslec, nie chce mi sie wstawac o 3 rano i jechac taki kawal drogi
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
nie jest to konieczne
parszywe życie, parszywy dzień, parszywa pogoda................... ...... więc idę się urżnąć do lusterka i idę spać
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
powrocilam
jak się cieszę że we mnie wierzycie jutro sobota a ja zgadnijcie co ?? no co ???zapierdzielam na bieznie ja 11:30 ![]() a teraz zmykam umalowac facjate bo wychodzimy z kumpelami biodrem zarzucic ![]() Grapefrutka ja umiem francuski Tz twierdzi ze nieżle
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2010-01-15 o 20:36 |
|
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Claris mi przypomniała, a'propos czółenek, że... kupiłam sobie piękne, klasyczne czółenka skórzane czarne w Ryłko bez zniżki, bo już powiedziałam, że rezygnuję, ale warte swojej ceny albo i więcej (229 zł) - o te: http://www.modnebuty.pl/szczegoly/94...0_kolor_czarny (są naprawdę DUŻO ładniejsze niż na tych sklepowych fotkach). Zastanawiałam się jeszcze nad tymihttp://www.eobuwie.com.pl/product-pol-15949-RYLKO-P9JZ0-CZARNE.html , ale jednak tamte mnie bardziej urzekły A, no i przyszły mi już zakupy (część) z VS z Allegro. Ale fotki wrzucę, jak już wszystko przyjdzie
|
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- justynka pieeeekneee a czemu zrezygnowalas ze znizki?
|
|
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miłego machanie tyłeczkiem
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
myslisz ![]() moze byś foty ewentualnego kandydata wrzuciła ?? hashahha
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idealnie leżą a zrezygnowałam ze zniżki, bo rezygnuję z pracy i czułabym się nie fair biorąc je ze zniżką 77% na kilka/kilkanaście dni przed odejściem może to ze mną coś jest nie tak, ale no ja nie potrafię takich rzeczy robić choć nie zawsze mi to na dobre wychodziło
|
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a foty wrzucę w poniedziałek jak TŻ'ta nie będzie w domu bo on strasznie o niego zazdrosny więc jak by zobaczył że zdjęcia oglądam to by mi jeszcze jesień średniowiecza zrobił na sam wieczór a nie mam na to już dziś siły................
|
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym w takiej sytuacji wziela pewnie jedne ze znizka a jedne bez
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Justynko ja uwielbiam Ryłko, wiele par chciałabym stamtąd mieć
Ja chcę dalej na kiecki ślubne, chcę przymierzać i wybrać tę jedyną, by się nią podniecać |
|
|
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2608 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze jak Tż mówi, że ona się brzydko starzeje (fakt jestem okropna, ale co na to poradzę, że jako przyjaciół wolę facetów )
|
|
|
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko że od drugiej strony lady to one jednak drogie są ![]() A co do sukni, to nie bec
|
|
|
#2610 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę jutro smażyć!!!Nie będę bić- jedz jedz JEDZ ![]() (wiem, jestem chamem)---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Łoj szaloooona.... Tak żeby w temacie było- sąsiad nade mną w końcu jakąś laskę dorwał ale dźwięki do mnie dobiegają... aż żal się robi ![]() Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.

Nie zapominaj,że ja też tam fair nie byłam
ogólnie między stawami nie ma "mazi", która zapewnia im płynne przemieszczanie się. A jak nie ma, to strzela właśnie i skrzypi. Ew. jeszcze coś jest źle ułożone, za blisko, za daleko... no cudawianki 

Wszystko pomieszane, staliśmy gdzieś z boku kościoła, na środku jakieś dziewczyny z ogromnym różańcem(?) pełny kosciół ludzi... i w momencie ja z mamą byłam u ciotki, nie wiem gdzie Tż? I martwilam się, że nie bylo przysiegi i nie mamy obrączek, ale gdzieś na pewno byly. No i ktos je znalazł, ale były paskudne
jakieś metalowe, zakurzone z brzydkim grawerem(jakieś znakim tam były

dwa, że kiedy zakładać taką kiecę jak nie na studniówkę? Wszak dla większości to jedyny bal w życiu. Moja młoda ma studniówkę jutro. Kiecka za kolano. I piękne buty do tego (ja wybierałam
co za baba ! takie rzeczy mówić...wspólczuje Ci..

obudziłam się z wyciągniętymi rękami i krzykiem 
...

któraś chętna i umie francuski ?
a czemu zrezygnowalas ze znizki?