|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
a ja
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mam nadżerkę za którą lekarz się nie weźmie dopóki nie urodzę, poza tym WYPOMNIAŁ MI DELIKATNIE WIEK ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3872 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3874 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3875 |
Zakorzenienie
|
czasem jest "do rany przyłóż" ale czasem myślę (coraz częściej...) że ma na uwadze tylko swoją wygodę i tyle
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- on by chciał miec święty spokój, robic to na co ma ochotę, żadnych obowiązków i miec do kogo przyjśc się poseksic (czyt.do mnie) ![]() może jestem za ostra ale nerwy przeze mnie przemawiają |
![]() ![]() |
![]() |
#3876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to tak jak przy szukaniu pracy-najlepsza byłaby "20letnia sekretarka z 30letnim stażem" ![]() on by chciał miec młodziuteńką żonę, która jakimś dziwnym cudem da mu 2 dzieci i nadal będzie taka młodziuteńka żeby po odchowaniu dzieci byc jeszcze aktywna zawodowo przez 40 lat |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3878 |
Rozeznanie
|
Taram taram chyba znalazłam zespół na wesele. Czekam jak moje szczęście wróci i przesłucha ze mną, mam nadzieję, że mu się spodoba. Nawet już do nich napisałam maila z pytaniem czy są wolni w moją datę i skąd są bo na stronie nie ma informacji.
Co do szkoły to ja mam masakrycznie bo powinnam obronić pracę inżynierską rok temu a mamy wariata od mechaniki płynów, który prawie wszystkich wstrzymuje bo na terminie przepuszcza 1-2 osoby. Dobrze, że magisterkę u nas można robić bez obrony inż (udogodnienie dziekana ze względu na tego ![]()
![]() |
#3879 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyneczki
![]() P.S.Nadrobiłam Was ![]() Dziś moja koleżanka z czasów piaskownicy urodziła chłopaka i dała mu na imię Wiktorek ![]() ![]() ![]() Miłego wieczorku dziewczęta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jednocześnie nie robi nic w tym kierunku, dosłownie nic, czeka sobie spokojnie na lepsze czasy-kredyt nie, ślub nie, bo nie ma kasy...ale co roku wydaje kupę kasy na kolejny samochód, łódkę itd...gdyby mu zależało na naszej przyszłości to już bysmy za te samochody i inne rzeczy kupili to nasze M. (ja wypłatę miałam tylko marne "stażowe" i też chetnie kupiłabym sobie nowego ciucha o innych luksusach nie wspomnę-ale trzymałam te pieniądze DLA NAS i traktowałam jakby ich wogóle nie było, bo też chcę miec jakis wkład w to M. czy inne rzeczy na przyszłośc), jak widac tylko mi zależy... pisałam niedawno że Tż co mc odkłada sporą sumę (i co odłoży to mówi że to na M), co z tego jak mówi co innego i robi co innego, a po kilku mc-ach kupuje nowe auto |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3881 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3882 |
Zakorzenienie
|
pamięta mnie tu ktoś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3883 |
Raczkowanie
|
Mabi przepraszam ze sie wtracam i nie mysl ze chce cie urazic czy cos ale wydaje mi sie ze ty strasznie przewrazliwiona jestes na punkie zareczyn, slubu, dziecka jak dla mnie to za duzo o tym wszystkim myslisz. Poczekaj nie mysl tak intensywnie o tym a wszystko stanie sie we wlasciwym czasie nie mysl ze wszystko co robi twoj TŻ jest calkowitym przeciwienstwem tego co chcialabys zeby robil. W koncu zrobi ci niespodzianke i bedziesz mile zaskoczona
![]()
NASZ ŚLUB 21.05.2011 ![]() Edytowane przez Milenka_86 Czas edycji: 2010-01-15 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
Zakorzenienie
|
jak Tż słyszy w TV o kryzysie to śmieje się z tej gadki i mówi że żadnego kryzysu nie ma, że on tam nie odczuwa kryzysu
a jak jest gadka na temat mieszkania czy przyszłości to NIEEE BO KRYZYS JEST PRZECIEŻ ![]() jeździ pięknym mercedesem i ostatnio złapałam go na tym, że szuka nowego auta bo to już mu nie pasuje (mój ojciec ma 50lat i nigdy nie mieliśmy żadnego samochodu i jakos żyje) ...a ja potrzebuję stabilizacji po prostu... |
![]() ![]() |
![]() |
#3885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ![]()
![]() |
#3886 |
Zakorzenienie
|
Milenka_86 uwierz że ja go nie bombarduję (póki co nie ma zdolności czytania w moich myślach) a tylko tak mógłby się dowiedziec co o tym wszystkim myślę bo przecież mu tego nie mówię!!!
dlatego właśnie tak się tu rozpisałam żeby się KOMUŚ wyżalic za co wszystkich przepraszam, już nie będę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3887 |
Raczkowanie
|
#3888 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wolno, tylko się zdziwiłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3889 |
Zakorzenienie
|
on ma za miesiąc 27 lat więc podlotkiem już nie jest
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3890 |
Raczkowanie
|
Mabi- no co ty nie przepraszaj widocznie zle to wszystko zrozumialam poprostu myslalam ze caly czas mu o tym wszystkim mowisz i wiesz chlopak moze czuc sie osaczony
#3891 |
Zakorzenienie
|
dottta no wiesz Ty co?
![]() ![]() Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2010-01-15 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3892 | |
Zakorzenienie
|
Mabi - wybacz, ale moim zdaniem jeśli facet ciągle wymienia auta, kupuje sobie gadżety (bo pewnie na swoje hobby sporo wydaje) a nadal szuka wymówek by odwlec ślub i założenie rodziny to widocznie zwyczajnie nie jest na to gotowy... A wcześniejsze gadanie na ten temat było po to by Ciebie uspokoić i zatrzymać przy sobie nadzieją na wspólną przyszłość - tak to widzę. Widocznie mu na Tobie zależy ale jeszcze nie dojrzał do tego czego Ty od niego oczekujesz.
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3893 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() aa i nie ma za co ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3894 |
Zakorzenienie
|
wiesz co Mabi ja też nie chce sie wtrącać ale ja w takiej sytuacji bym sie postawila albo wóz albo przewóz. Bo ja nie rozumie dlaczego tylko jego widzimisie ma byc spełnione. W zwiąku chyba trzeba dochodzic do jakichś porozumiec i kompromisow, A tutaj wygląda tak jakbys Ty robila wszystko co on Ci za gra.
on odwleka tematy slubu a ty czekasz aż on łaskawie sie tym zainteresuje.. Wydaje mi sie ze jestes zbyt miekka w tym wzgledzie. Takie jest moje zdanie mam nadzieje ze Cie nie uraziłam ![]()
#3895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3897 |
Zakorzenienie
|
co do opinii o moim Tż to są ogólnie dobre i bardzo dobre-że jest świetnym kolegą, pomocnym, że można na niego liczyc,
niektórzy mówią że jest trochę niepewny i boi się ryzyka i obowiązków, lubi wygodę i beztroskę co do egoizmu to taką opinię usłyszałam...od swojej matki... |
![]() ![]() |
![]() |
#3898 |
Zakorzenienie
|
Wrocilam z randki
![]() wszamalismypopcorn i wreszcie pobylismy troszke ze soba...zadziwil mnie dzis M. bo powiedzial, ze bedzie do pracy obraczke nosil...choc mu nie wolno;p mowi,ze bedzie z niej dumny ![]() ![]() i wyszlo,ze musialam go przekonywac, zeby tego nie robil, bo jeszcze cos sobie zrobi... ![]() a i od lutego przenosi sie na inny dzial-jego kierownik sie zgodzil ![]() ![]() ![]() jesli chodzi o kwiaty-to bez okazji kiedys sporo od M.ich dostawalam, teraz to tylko przy okazjcach, imieniny, urodziny, dzien kobiet, walentynki i rocznice;p ale doceniam inne rzeczy-z biegiem lat to przyszlo... ![]() ide pluskac i gram ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak wyglada sprawa z jego albo twoimi rodzicami oni nie poruszaja tych tematow nie pytaja o planujecie?
![]() |
#3900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.