2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-15, 20:45   #3271
woda sodowa
Wtajemniczenie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
W poprzednim roku było za 130 zł za osobe,także no troszke podrożało No,ale byłam świadoma tego bo w poprzednim roku nam babka mówiła,że podrożeje.
No ale zeby az 23%

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Jejciu, to już całkiem niedługo
Az stresa zlapalam

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a mi się podoba jak wygląda w niej tren podpięty
Oby wiecej takich opinii, bo nawet nie chce mi sie z tym trenem kombinowac
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 20:46   #3272
gospella
Wtajemniczenie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
No,aż o 30 zł,szczerze popwiedziawszy to myślelismy że jak podrożeje,to nie tyle o co 10 zł a góra 20.A tu się okazuje co innego.
Jak twój brat się będzie hajtał,to może będzie 300 zł. Także,uff nie ma co narzekać.

A u Was po nowym roku niezdrożało za osobe??
no spora podwyżka
my jak podpiswaliśmy umowę to juz z nową cena, ale to było chyba 10 zł więcej, no i mam cene w umowie zagwarantowaną
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 20:47   #3273
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 20:47   #3274
Martoolka87
Zakorzenienie

Jeszcze Wam wrzucę jak wygląda sala (obrusy, itp.). Może wpadniecie na jakiś pomysł
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 20:48   #3275
Aaś
Zakorzenienie

Kurde. Zapomniałam kupić to zasrane m jak mieszkanie w drodze do domu.

eksperyment - nie wykasuje mi posta za słowo na "zas"?

Mad to strasznie dużo podrożało U mnie będzie albo 160 albo 170... będę wiedzieć koło kwietnia... ale to w porównaniu z tobą "tylko" 10zł :/
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 20:51   #3276
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

Mad to strasznie dużo podrożało U mnie będzie albo 160 albo 170... będę wiedzieć koło kwietnia... ale to w porównaniu z tobą "tylko" 10zł :/
U nas jest w umowie napisane, że może podrożeć o 10%. Wstępna cena to 110 zł, więc pewnie zapłacimy 120
Stary 2010-01-15, 20:52   #3277
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa... zapomniałam Wam napisać, że byliśmy dziś z TŻ w kwiaciarni. Babka nam powiedziała, że nie musimy wcześniej zaklepywać terminu, wystarczy jak przyjdziemy w środę przed ślubem
Najbardziej się cieszę z tego, że dekoracje (takie wiszące za parą młodą) tez robią
Tylko mam mały dylemat... Już kiedyś pisałam o tych kolorkach, że chcę ciemnoróżowe kantadeski, a sala ma bordowy wystrój. Do tego okazało się, że gdybym chciała kantadeski w bukiecie, na samochodzie i na sali, to by strasznie drogo wyszło i dlatego myślę o dodaniu róż.
Co myślicie o takim rozwiązaniu: bukiet z kantadesek, dekoracja samochodu kantadeski + róże, a na sali same róże? Bo ja już nie wiem jak to zrobić
A z tym kolorem to już tym bardziej nie wiem Mogę mieć bukiet i dekorację samochodu w ciemnym różu, a na sali bordowe kwiatki? Bo przecież samochód nie wjeżdża na salę, a mój bukiet też nie musi stać na stole, a przynjamniej na sesji zdjęciowej bym miała taki kolor kwiatków jaki mi się wymarzył
Pomóżcie
W załączniku bukiety wytypowane przeze mnie i TŻ. Tylko w tym pierwszym byłyby przezroczyste kryształki zamiast różowych, a ten drugi nie miałby owiniętej całej łodygi tylko kawałek
ja myslę, ze kwiaty na sali nie mają związku z kwiatami w bukiecie

Cytat:
No,aż o 30 zł,szczerze popwiedziawszy to myślelismy że jak podrożeje,to nie tyle o co 10 zł a góra 20.A tu się okazuje co innego.
Jak twój brat się będzie hajtał,to może będzie 300 zł. Także,uff nie ma co narzekać.

my podpisywalismy umowe w 2008 i na 2009 podrożało ze 150 zł na 157 zł i póki co ta cen ajest na stronce, ale myśle że wzrośnie max do 165 zł. Z reszta w umowie mamy napisane, że cena może wzrosnąc tylko o inflację. Własnie musimy sie udac do naszego hotelu, żeby sie dowiedziec jaką cene ustalili i pogadac o paru innych sprawach.
Stary 2010-01-15, 20:53   #3278
madmuazelle
BAN stały

Mogliśmy mieć wybór taniej,ale zrobić wesele w sali/Remizie.Ciotka tz-ta,a raczej bardziej chrzestna chciała w tamtej sali.Jak zobaczyłam/lismy tą sale to Smiesznie,bo duża sala a wesele małe. Za to jak jego chrzestna się dowiedziała,że chcemy w karczmie to powiedziała,że nie pozwoliłaby,to jakby się dowiedziała ile teraz za osobe,to by się chyba przeżegnała i tym bardziej by walneła takie tekst,że by nie pozwoliła.Z tym,że ona nie ma nic do gadania.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 20:58   #3279
moniczka2123
Zadomowienie

Dziewczynki jesli moge to bym odradzala z podpinanym trenem i kupila lub szyla z odpinanym trenem.otóż dlaczego a dlatego ze moja siostrzyczka miala dopinany i podczas tańców poprostu ktos niechcacy nadepna a moze i ona sama i poprostu urwał sie i suknia sie porwała trzeba bylo ratowaćnie wyobrażacie sobie nawet czym suknie podwiazalysmy a tak wogole to zastanawiamy sie jakie plytki do lazienki zrobic i jak urządzić kuchnię moze ktos doradzicos

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 20:59   #3280
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ja myslę, ze kwiaty na sali nie mają związku z kwiatami w bukiecie
ufff... dzięki Ci dobra kobieto Bo już myślałam, że jakąś wiochę zrobię
Chyba w takim razie na sali będą bordowe kwiaty, a w bukiecie i na samochodzie ciemnoróżowe. Jakby co to powiem, że obsługa sali takie kwiaty wybrała
Teraz tylko muszę znaleźć jakąś sensowną dekorację na samochód. Po egzaminach przekopię się przez wizażowe pomoce naukowe
Stary 2010-01-15, 21:01   #3281
madmuazelle
BAN stały

No widzicie,u Was albo nic nie podrożeje,albo minum tylko 10 zł.Rozmawiałam przed chwilką z moją rodzicielką,ktora powiedziala/skomentowała podwyższke Oooo i dodała,że ponoć właścielka w tamtym roku mówiła,że do 150 zł zdrożeje,a jest jak widac już więcej. :palka: Kurka napisałam posta i mi wcieło.
Stary 2010-01-15, 21:02   #3282
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
U nas jest w umowie napisane, że może podrożeć o 10%. Wstępna cena to 110 zł, więc pewnie zapłacimy 120
My mamy napisane tak samo - 10%, ale nasza wyjściowa cena to 120. I mam nadzieję, że nie więcej.
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 21:02   #3283
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeszcze Wam wrzucę jak wygląda sala (obrusy, itp.). Może wpadniecie na jakiś pomysł
wiesz co
ja bym sie nie przejmowała, żeby bukiet był z tych samych kwiatków co inne dekoracje

a nawet chyba wolalabym,zeby byl z czegos innego, zeby sie wyroznial
i szczerze mowiac to bym dopasowała tylko kolor kwiatow do sali
a bukiet twoj już bym dopasowywlala do ciebie i trudno, ze moze nie bedzie pasowal do sali, w koncu nie musisz miec bordwej sukienki cyz dodatków bo sala bordowa

Ty jestes najwazniejsza a reszta to tło

ale btw nie wiem czy nie zmienie tych candestetek na inne kwiatki, połowa pmek ma te kwiaty
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 21:04   #3284
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
W załączniku bukiety wytypowane przeze mnie i TŻ. Tylko w tym pierwszym byłyby przezroczyste kryształki zamiast różowych, a ten drugi nie miałby owiniętej całej łodygi tylko kawałek
Jak dla mnie zdecydowanie pierwszy! piekny, a jesli kryształki przeźroczyste to rewelacja.
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 21:04   #3285
madmuazelle
BAN stały

Choć ja nie bardzo widze u mnie bukiet z kandesek?to ten,który był wklejony pare postów wyżej,to mi się nawet podoba.
Apropo,z tz-tem w południe rozmawiałam i powiedziałam,że kocham róże i z róż ma byc bukiet. No,chyba że mi się odwidzi i znajde jakiś inny ładny bukiet z innych kwiatków.
Stary 2010-01-15, 21:05   #3286
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba w takim razie na sali będą bordowe kwiaty, a w bukiecie i na samochodzie ciemnoróżowe. Jakby co to powiem, że obsługa sali takie kwiaty wybrała
Teraz tylko muszę znaleźć jakąś sensowną dekorację na samochód. Po egzaminach przekopię się przez wizażowe pomoce naukowe
O matko, chyba muszę iść spać ... bo przeczytałam, że musisz znaleźć seksowną dekorację na samochód ....
I tak się zastanawiam dlaczego ona ma być seksowna?
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 21:06   #3287
madmuazelle
BAN stały

W clubie zostawiam link do Karczmy.
Stary 2010-01-15, 21:06   #3288
kaska87
Zakorzenienie

ja też chciałam kantadeski, ale na targach zakochałam się w innym bukiecie bo te kantadeski oklepane tylko nie wiem czy znajdę go w necie

Samoa miałam Ci napisać, że był też jeden fioletowy bukiet-taki jak chciałaś i ślicznie wyglądał

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-01-15 o 21:10
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 21:10   #3289
Ellin_ak
Rozeznanie

Ja kocham tulipany, i taki tez bukiet bym chciała ślubny. Niestety w sierpniu są bardzo drogie bo to już poza sezonem. Ale cóż...miłość nie wybiera
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 21:10   #3290
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Dziewczynki jesli moge to bym odradzala z podpinanym trenem i kupila lub szyla z odpinanym trenem.otóż dlaczego a dlatego ze moja siostrzyczka miala dopinany i podczas tańców poprostu ktos niechcacy nadepna a moze i ona sama i poprostu urwał sie i suknia sie porwała trzeba bylo ratowaćnie wyobrażacie sobie nawet czym suknie podwiazalysmy a tak wogole to zastanawiamy sie jakie plytki do lazienki zrobic i jak urządzić kuchnię moze ktos doradzicos
ja mam z trenem, ale leciutkim koronkowym - zdjęcie nawet jest na poprzedniej stornieNie ma szans, żeby sie oderwałAle taki ciężki o którym pisalam, że wygląda jak kuper wlasnie sie odrywaKuzynce mojego tz sie urwał, ale to pikus, wystarczy miec igłe i nici i zniknąc na chwilę z imprezkiChyba, że ktos ma wypożyczana suknie lub chce ją sprzedac to faktycznie stresorek

Cytat:
i ta wizja samochodu kantedeskowo-rózanego tez mi sie podoba

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość

ale btw nie wiem czy nie zmienie tych candestetek na inne kwiatki, połowa pmek ma te kwiaty
spoko j ani ebęde miala, bo mi sie nie podobająA ponoc pasuja do mojej sukni

Tz gada z matką i to trwa i trwa i trwa i trwa....
Stary 2010-01-15, 21:17   #3291
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
W clubie zostawiam link do Karczmy.
podoba mi sieLubie takie klimaty

Cytat:
ja też chciałam kantadeski, ale na targach zakochałam się w innym bukiecie bo te kantadeski oklepane tylko nie wiem czy znajdę go w necie

Samoa miałam Ci napisać, że był też jeden fioletowy bukiet-taki jak chciałaś i ślicznie wyglądał
o to fajnieWklejam moje cudo po raz n-tyWkleje od razu sukienusie, zeby byl pełny obraz - też po raz n-ty juz pewnie rzygacie ta moja sukniąWybaczcie mi, ale ona mi sie strasznie podoba
Stary 2010-01-15, 21:19   #3292
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:

i w sumie tyle
no nasz piesio (to dla wody sodowej) dzis zasygnalizował potrzebę wyjścia na sisi czyli wielki sukces dydaktyczny
Niestety rasa ludzka tak szybko sie nie uczy Maly chyba ma leciutkie zatwardzenie, bo chodzi sobie po salonie i steka jak wariatProbuje sie nie smiac, zeby go nie zawstydzic, ale strasznie ciezko mi to przychodzi

Cytat:
Woda,ale fajno niedługo Wasz slub cywilny.
Jakbysmy chcieli, to moglibysmy za dwa tygodnie sie pobrac, tylko ze 23 lutego przylatuje do mnie brat z siora i chcialam zeby tam z nami byli. TZ nie chce swojej rodzinie mowic, bo jak jego ojczymowi o tym wspomnielismy, to powiedzial, ze nam wesele tu zrobi...Ja to cham jestem i mu odpowiedzialam, ze jak koniecznie chce, to niech sie do tego, co juz jest zorganizowane dolozy

Cytat:

ta sukienka to byla moj afaworytka Piękna jest! I bardzo Ci dziękuję, bo własni poszukuje koloru ścian do salonu i odkryłam, ze chce by miały taki kolor jak ta sukienka
Na zdjeciu to byla jedna z wielu, ale jak poszlam do sklepu, to przebila wszystkie...jest jeszcze ta druga pudrowo-rozowa, ale nie chcialo mi sie dzisiaj przymierzac, wiec trudno mi jeszcze cokolwiek powiedziec. Tego typu kolory po prostu uwielbiam ostatnio i bardzo dobrze sie w nich czuje, wiec mysle, ze gdybym miala takie sciany, to byloby to dla mnie bardzo relaksujace

Cytat:
no gdzie ta Lain czekam na relację i wieści z salonów
Moze musi ochlonac

Cytat:
Aaaa... zapomniałam Wam napisać, że byliśmy dziś z TŻ w kwiaciarni. Babka nam powiedziała, że nie musimy wcześniej zaklepywać terminu, wystarczy jak przyjdziemy w środę przed ślubem
Najbardziej się cieszę z tego, że dekoracje (takie wiszące za parą młodą) tez robią
Tylko mam mały dylemat... Już kiedyś pisałam o tych kolorkach, że chcę ciemnoróżowe kantadeski, a sala ma bordowy wystrój. Do tego okazało się, że gdybym chciała kantadeski w bukiecie, na samochodzie i na sali, to by strasznie drogo wyszło i dlatego myślę o dodaniu róż.
Co myślicie o takim rozwiązaniu: bukiet z kantadesek, dekoracja samochodu kantadeski + róże, a na sali same róże? Bo ja już nie wiem jak to zrobić
A z tym kolorem to już tym bardziej nie wiem Mogę mieć bukiet i dekorację samochodu w ciemnym różu, a na sali bordowe kwiatki? Bo przecież samochód nie wjeżdża na salę, a mój bukiet też nie musi stać na stole, a przynjamniej na sesji zdjęciowej bym miała taki kolor kwiatków jaki mi się wymarzył
Pomóżcie
1.Moim zdanie rozwiazanie bardzo dobre. Ja np. mam bukiet taki jak na zdjeciu, a na stolach chce kremowe tulipany, a samochodu jesli bedziemy stroic, bo i bez tego jest piekny, to pewnie kremowymi rozami. 2.Pewnie, ze mozesz. 3. A jaka masz suknie, bo ciezko powiedziec, ktory bukiet bylby lepszy?

Cytat:

Ja jeszcze nie sprawdzilam, ale az sie boje...Przy okazji wrzucam zdjecia mojej sali
Stary 2010-01-15, 21:21   #3293
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:

o to fajnieWklejam moje cudo po raz n-tyWkleje od razu sukienusie, zeby byl pełny obraz - też po raz n-ty juz pewnie rzygacie ta moja sukniąWybaczcie mi, ale ona mi sie strasznie podoba
Kwiatuszki sa poprostu super a suknia przepiękną tyle ze do niej trzeba miec super figurę i wysoka bycniestety brak mi tego:-S

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 21:22   #3294
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Kandeski swoją drogą,a co dopiero róże te to są dopiero oklepane.
No,ale mam do nich slabość.

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Ja kocham tulipany, i taki tez bukiet bym chciała ślubny. Niestety w sierpniu są bardzo drogie bo to już poza sezonem. Ale cóż...miłość nie wybiera
O tulipany też lubie/mi się podobają.

Cytat:

No,dlatego tak bardzo chciałam/lismy tam miec wesele,strasznie nam się ta karczma podoba.
A co do sukni,hm bardzo ładna,ta wstążeczka pod biustem fajniutka. Lubie takie cuś pod biustem.
Stary 2010-01-15, 21:29   #3295
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja wybaczam i.... prosze o wiecejA ten bukiet do lorny jest przepiekny!!!

A ja sie ostatnio wkurzam, bo nawet jak nie szukam bagdada, to wszedzie go znajduje...weszlam na strone mojego kamerzysty i fotografa i tam tez jedna laska moja sukienke mialawww.mikab.pl, galeria, fotoksiazki, kasia i radek
Stary 2010-01-15, 21:30   #3296
madmuazelle
BAN stały

woda,twoja sala też super. Lubie takie klimaty.wiem,wiem powiatarzam się. Fajną bryczką/autkiem pojedziecie do slubu.
I dobrze sobie z chłopem sobie poradziłaś.
Stary 2010-01-15, 21:34   #3297
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Kwiatuszki sa poprostu super a suknia przepiękną tyle ze do niej trzeba miec super figurę i wysoka bycniestety brak mi tego:-S
A wlasnie, ze nie trzeba byc wysoka

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
woda,twoja sala też super. Lubie takie klimaty.wiem,wiem powiatarzam się. Fajną bryczką/autkiem pojedziecie do slubu.
I dobrze sobie z chłopem sobie poradziłaś.
Teraz jak sobie twoja obejrzalam, to az mi wstyd, ze swoje zdjecia wstawilam
A co do tescia, to musze czasem tak mu przywalic, bo inaczej na glowe by wlazl

Edytowane przez woda sodowa
Czas edycji: 2010-01-15 o 21:37
Stary 2010-01-15, 21:41   #3298
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nie sprawdzilam, ale az sie boje...Przy okazji wrzucam zdjecia mojej sali
superowa! To ja wrzucę moją

Cytat:
otóz nie - nie trzeba byc wysoką - ja mam 164 cm, nie trzeba być tez chudzielcem, trzeb amiec jedynie figure o ksztalcie klepsydry i niezaburzone proporcje

Cytat:
No,dlatego tak bardzo chciałam/lismy tam miec wesele,strasznie nam się ta karczma podoba.
A co do sukni,hm bardzo ładna,ta wstążeczka pod biustem fajniutka. Lubie takie cuś pod biustem.
u mnie w okolicy nie ma takiej karczmy, gdyby była od razu bym tam zrobila weseleA ja lubie wszystko

Cytat:
Ja wybaczam i.... prosze o wiecejA ten bukiet do lorny jest przepiekny!!!

A ja sie ostatnio wkurzam, bo nawet jak nie szukam bagdada, to wszedzie go znajduje...weszlam na strone mojego kamerzysty i fotografa i tam tez jedna laska moja sukienke mialawww.mikab.pl, galeria, fotoksiazki, kasia i radek
mówisz i maszNIe marudź, piękna ta Twoja suknia!MOja tez widac na co drugiej aukcji na allegro ale ot mnie tylko cieszy, bo moge sie naogladać fotek na żywych babkach
a tujest link do galerii znalezionej przy jakims ogloszeniu o sprzedaży Lorny http://picasaweb.google.com/j.wanner...y=u6XG8n6hIEw#

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2010-01-15 o 21:48
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 21:46   #3299
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co
ja bym sie nie przejmowała, żeby bukiet był z tych samych kwiatków co inne dekoracje

a nawet chyba wolalabym,zeby byl z czegos innego, zeby sie wyroznial
i szczerze mowiac to bym dopasowała tylko kolor kwiatow do sali
a bukiet twoj już bym dopasowywlala do ciebie i trudno, ze moze nie bedzie pasowal do sali, w koncu nie musisz miec bordwej sukienki cyz dodatków bo sala bordowa

Ty jestes najwazniejsza a reszta to tło

I to (pogrubione) będzie od dziś moje motto
Mi się kantadeski podobają już straaaasznie długo, więc wyboru nie zmienię

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Jak dla mnie zdecydowanie pierwszy! piekny, a jesli kryształki przeźroczyste to rewelacja.
To jest typ TŻta Mi też się ten bardziej podoba, ale zastanawiam się czy ten drugi by mnie bardziej nie wydłużył Bo ja dość niska jestem i dlatego chciałam taki wydłużający bukiet

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
O matko, chyba muszę iść spać ... bo przeczytałam, że musisz znaleźć seksowną dekorację na samochód ....
I tak się zastanawiam dlaczego ona ma być seksowna?
Posadzę sobie dmuchaną lalę na masce

Cytat:
i ta wizja samochodu kantedeskowo-rózanego tez mi sie podoba
Cieszę się Tylko znajdź mi teraz taką dekorację, bo na razie mam ją tylko w głowie, a niestety z głowy nie umiem drukować, żeby w kwiaciarni pokazać o co mi chodzi

Cytat:
Nie rzygamy, bo jest śliczna

Cytat:
1.Moim zdanie rozwiazanie bardzo dobre. Ja np. mam bukiet taki jak na zdjeciu, a na stolach chce kremowe tulipany, a samochodu jesli bedziemy stroic, bo i bez tego jest piekny, to pewnie kremowymi rozami. 2.Pewnie, ze mozesz. 3. A jaka masz suknie, bo ciezko powiedziec, ktory bukiet bylby lepszy?

Sala świetna Dzięki za opinię. Suknia w załącznikach (ale będą spore poprawki - przede wszystkim dół będzie dużo węższy - w takie wąziuteńkie A i nie będzie trenu).
Stary 2010-01-15, 21:53   #3300
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Cieszę się Tylko znajdź mi teraz taką dekorację, bo na razie mam ją tylko w głowie, a niestety z głowy nie umiem drukować, żeby w kwiaciarni pokazać o co mi chodzi

Nie rzygamy, bo jest śliczna

Sala świetna Dzięki za opinię. Suknia w załącznikach (ale będą spore poprawki - przede wszystkim dół będzie dużo węższy - w takie wąziuteńkie A i nie będzie trenu).
tez mam wizje tej dekoracji w glowie, czekaj prześlę Ci umyslowym teleportemDziękow ać za śliczna sukniaSuknia bardzo dobrze, ze będzie węższa, bo A do mnie nie przemawiaMa byc sexi także świetna decyzja z tym zwężeniemA tren przy takiej prostej sukni tylko by i wadził i był podpięty jak kuper takze

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości