|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
![]() ale napisalam chlebki przez p ![]() ![]() wszystkie przepisy sciagnełam z netu i czesc bede dopiero probowała, chlebki pitta i libanskie pieke dośc czesto, w sumie ciasto jak na pizze tylko cienko rozwałkowane i pieczone same, mozna ziół dodac albo suszonych pomidorów ![]() ![]() musze cos zjesc padam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczyny!
Czytam Was codziennie, ale nie mam siły odpisywać. Przy 42pkt się uśmiałam wczoraj niesamowicie, z puszczy białowieskiej na nogach też ![]() ![]() ![]() Virgi, trzymam kciuki za die kreski, mocno mocno!!! Ines, idz na ta studniowke ![]() Tyśka, trzymam kciuki za Ducana, nie czytałam jeszcze na czym to polega, ale z tego co tutaj widzę to mięcho i korniszony, więc jestem pełna podziwu. Ja jak tu ktoś napisał (Limonka?) jestem wielbicielką muesli, jogurtó, serków, owocków.... chociaź jogurtów i serków najbardziej. I buraki, i MALINNy uwielbiam;P takie buraczki z octem czy chrzanem i tym mogłabym się żywić non-stop. Czekam na kolejne opowiadania z procesu rekrutacji prowadzonego przez Limonkę ![]() ![]() ![]() Kostko jak przeczytałam co przyrządzasz na imprezę, od razu w brzuchu zaczęło mi burczeć :P I jak Gabi po szczepionce? Nie zepsuło jej to humorku na resztę dnia? Ahh ja ostatnio biegam ciągle, ale dziś postanowiłam napisać co u mnie, bo chciałabym też prosić o trzymanie kciuków, ale o tym dalej ![]() Pracuję niestety do końca stycznia. W październiku dali mi 24h, a teraz by chcieli żebym pracowała na zlecenie, ponad 90h w tym weekendy... W mojej sytuacji to nierealne (studia dzienne, zaoczne) więc w lutym będę już bez pracy. Nawet nieźle, przynajmniej napiszę tą magsterkę... Tak myślałam dotąd, ale wczoraj przed pracą ubierałam się i matka wparowała do mnie do pokoju i od drzwi zaczęła tym swoim tonem którego nie znoszę, że oświadcza mi oficjalnie, że od lutego nie wystarczy, że będę sama się żywiła, dodatkowo mam jej oddawać ok 300zł miesięcznie, ponieważ od lutego ona otwiera firmę i nie dostanie zasiłku (ale dostaje pieniadze od mojego ojczyma)... Pytam, z czego mam jej oddawać, skoro zarabiam niewiele, mam też alimenty i stypendium naukowe, ale same dojazdy na studia do krakowa i bilet miesięczny do katowic to wydatek 300zł miesięcznie, musiałam odkładać 2000zł na czesne za letni semestr (jeszcze nie mam całości), no i jedzenie które sobie kupuję pochłania całą resztę pieniędzy, już w grudniu zaczęłam sprzedawać na all perfumy, które uzbierałam od Taty (jak jeszcze miał pieniążki) i TŻ . A ona do mnie z fochem, że ją to nie obchodzi. Ohhh wkurzyłam się strasznie, ponieważ od lipca pracuję i nigdy nie kupowałam jedzenia tylko dla siebie, tylko kupowałam i wkładałam do lodówki, bratu jakieś jogurty zawsze. A matka od kwietnia nie pracuje, zamiast robić coś z tym gabinetem swoim, reklamowac się od listopada, kiedy to dostała wpis do rejestru krs czy coś tam, nie wiem, szukać klientów, zrobić kilka darmowych masaży czy półdarmowych i rozdawać ulotki... a ona nic.... calymi dniami w domu przed komputerem, sprzątanie podzieliła na pół, równiutko, że ja wracając o 22 musiałam sprzątać, bo inaczej się nie wyrobiłam. No i... no i poprosiłam w pracy, czy by mnie zostawili na luty, bo jakby matka nic nie zarobiła w tej swojej "firmie/gabinecie" to byłoby to jakieś małe zabezpieczenie... kurczę... chciałam się w końcu obronić i móc szukać pracy, do której się uczyłam te cholerne 5 lat studiów ![]() No i promotor mnie killnie ![]() I tak sobie myślałam.. bo w lutym kończę studia, egzaminy mam i wszystko, do 7.02 sesja, w pracy poprosiłam o to, ze od 14 moge codziennie pracowac ile beda chcieli, to jest 14 dni x 10-11h nawet to daje sporo godzin... ze pójdę do promotora w poniedziałek teraz i będę go na kolanach błagać żeby mnie od marca na wolontariat przyjął, bym się uczyła zawodu u niego, w końcu ta onkologia w gliwicach to renomowany ośrodek, w popołudniami bym pisała pracę, w czerwcu się obroniła i szukała wtedy pracy w zawodzie (bo nawet na pracę u promotora nie liczę, ale sam wolontariat... ahhhh moje wielkie marzenie). I... i chciałam prosić o kciuki, jak pójdę się go prosić o ten wolontariat ![]() ![]() Ale się rozpisałam.... już kończę, obiecuję ![]() Ahhh muszę się jeszcze pochwalić, że jadę na wycieczkę z uczelni do reaktora Maria w Świerku!!! http://pl.wikipedia.org/wiki/Reaktor_Maria ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego wieczoru Oski, Komarki i Mróweczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
i ta dieta na ktorej ciagle musze cos gorotwac/piec;/ przytul meżu, i nie czepiaj sie nóg, bo jak w ciąży nie bylam tez nie golilam i jakos Ci nie przeszkadzalo zeby mnie zaplodnic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lista potraw na impreze imponujaca, ale moglas sobie darowac....pikm ysl czym ja sie zywie ![]() w sumie nie mam bo ja miesko fest lubie ![]() przydadza sie , fenks Cytat:
![]() [/QUOTE] kochana teraz jeej sezon komara, sezon mrowki bedzie jesienia ![]() Cytat:
super ze jedziesz na wycieczke rwelacja ![]() kochane lecem sem, bo mam jutro seminarium z tym mega dalnem chamem i prostakiem i msuze cos na to przygotowac, mimo ze go neinawidze to ie go boje, stara smeirdzaca gnida, wrt wrt wrt;(
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Raczkowanie
|
Hej.
Nadrobiłam, ale już nie mam siły odpisywać. Jutro. Tysiu a co Ty pieczesz/gotujesz?? Podziel się. Ja od połowy poniedziałku (bo na śniadanie wyjadałam resztki warzywek z lodówki) tysz jestem na Dukanie. Lekarz mi polecił tą dietę. Ale dzisiaj rano było mnie tylko 0,2kg mniej i mam doła. Qrczę, zaparłam się - muszę schudnąć!! A co do Twojego pytania o wakacje - hm, Turcja, Grecja i Egipt to kompletnie inne miejsca i zależy czego szukacie. Turcja jest rewelacyjna i w miarę tania, poza tym mają świetne atrakcje, choć nie wiem czy dla rodziców też - zależy czy mają w sobie odrobinę szaleństwa. Znajomi byli w tym roku z 4-letnim synkiem i są zachwyceni (szczerze powiedziawszy ja po ich opowieściach i zdjęciach tysz). Ubawili się za wszystkie czasy i stwierdzili, że Egipt to się chowa. Najlepsze jest to, że ich allinclusive wyszło taniej niż nasza wyprawa do Chorwacji na własny koszt i żywienie się samemu (i nie powiem, żeby to było jakieś super ekstra. Owszem byliśmy na rybce, ale jak można być w Chorwacji i nie zjeść ich pysznej rybki. poza tym najczęściej pizza, albo inne budżetowe jedzonko). I na brak atrakcji nie narzekali. Egipt myślę, że dla Was fajny, bo dużo się zwiedza z przewodnikiem, ale to taka komercha straszliwa jest. Choć dla rodziców to właśnie byłoby chyba ok. No i Grecja. Ja jestem zakochana w tym kraju. Ale jeśli byście chcieli jechać coś zobaczyć to polecam kontynent. Wszyscy twardo jeżdżą/latają na Kretę, ale tam jest fajnie tylko wtedy, kiedy chcesz całe dwa tygodnie leżeć do góry tyłkiem. Kontynent i jakaś fajna objazdówka ![]() Mamrociu (ja jak zwykle ![]() Się rozpisałam. Na pneumokoki też szczepiłam, teraz zastanawiam się nad meningokokami i też raczej zaszczepię. Ale co do rotawirusa jestem na nie. I jak z tym uczuleniem? Skoro nie ma za uszkami to raczej nie jest skaza białkowa. widzę, że brzuszek dalej boli.... Resztę szanownych koleżanek przepraszam, odpiszę jutro. Aaaaa i jako pierwsza w dniu urodzin - Kosteczko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Zdecydowanie tak. Z przyzwyczajenia założyłam wczoraj mój turkusowy płaszczyk, z którym łączy mnie tak silna więź, że bardzo przeżywamy nawet krótkie rozstania, ale który niestety nie należy do szczególnie ciepłych. Gdy wracałam do domu o 22.00 przyznam Wam się, że leciałam takim kurcgalopkiem, że wszystkich przechodniów mijałam- chyba tylko to mnie uratowało przed zamarznięciem pupuni ![]() Zboczuch to drugie imię naszej Niuni, nie wiem dlaczego się dziwisz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Muszę Cię zmartwić, bo proces rekrutacji już się zakończył. Na kolejne opowieści dziwnej treści musicie czekać aż do następnego razu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurczę, Marei... Widzę, że na prawdę nie masz lekko. Chciałabym Ci powiedzieć coś budującego i podtrzymującego na duchu, ale nie wiem co... Z całym szacunkiem, ale gdybym spotkała gdzieś przypadkiem Twoją mamę wszyscy w promieniu najmarniej 10 kilometrów usłyszeliby co myślę na temat takiego zachowania ![]() ![]() Widzę jednak,że mimo braku jej wsparcia ślicznie sobie to wszystko ułożyłaś i mam nadzieję, że wszystko pójdzie jak po maśle. Tylko nie przepracowuj się za bardzo ![]() Trzymaj się, maleńka ![]() ![]() Co ja bym bez Ciebie zrobiła, Tyśka? W ogóle nie byłabym na bieżąco z trendami ![]() Cytat:
Dlatego na moje oko takie katowanie się do niczego dobrego nie prowadzi, ale decyzja należy do Ciebie. Ostatecznie dieta ma tylu fanów, że może w istocie tylko mi węglowodanożercy wydaje się taka nie do przejścia ![]() Cytat:
![]() Trzymam za słowo ![]() Swoją drogą zdziwiłaś mnie tą historią o szczepieniu. Byłam przekonana, że szczepionka to właściwie gwarancja, że maluch jest już przed daną chorobą zabezpieczony, a tu taki zonk... Kosteczko- wszystkiego najlepszego, słońce! Dużo zdrówka, bo bez niego nic nie cieszy, miłości, pieniążków, spełnienia marzeń, talii komara, uśmiechu na co dzień i umiejętności cieszenia się nawet małymi sprawami (podobno w tym właśnie kryje się sekret szczęścia) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2316 |
Zakorzenienie
|
Olcia, Limonka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzisiaj porzucam diete wieczorem bo idziemy na kolację z Tztem, a teraz ruszam w wir przygotowan na jutrzejszy jubel ![]() ![]() co do Dukana, poczytałam książkę i nie wiem czy mnie przekonuje tak do końca, chyba zostane przy SB, no chyba, że Tysia schudnie do poniedziałku z 6 kg ![]() buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Zadomowienie
|
dzieczynki odpisze Wam jak wróce ze szkoły.
ja tyle na sek. KOSTKO ![]() habi burdej tu ju hapi burdej tu ju hapi burdej Dir miss Kosteczka, hapiburdej tuuuuu juuuuuuu ![]() Słońce kochane, wszystkiego najlepszego, dużo miłości, radości, zadowolenia z wszystkiego co Cie otacza ![]() spełnienia wszystkich marzeń...tych dużych i tych małych oraz mnóstwa sukcesów zarówno w życiu prywatnym hak i osobistym ![]() żyj nam sto lat, bo w końcu musze mieć drugiego komara do towarzystwa;* PS schudłam 3kilosy od poneidzialu. reszta jak wroce z spotkanai z tym psychopata:/
![]() |
#2318 |
Wtajemniczenie
|
BRY
![]() Ja tylko na chwilę bo mam sajgon: 3 prezentacje i 2 prace semestralne na następny tydzień ![]() ![]() Kosteczko kochana, wszyyyyyyystkiego naj naj najjjjjlepszego, spełnienia najskrytszych marzeń i planów, samych sukcesów, dużo miłości, uśmiechu od ucha do ucha, duuuuużo zdrówka, talii komara, samych pięknych i szczęśliwych chwil w życiu! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ah, i wspaniałej imprezy urodzinowej! ![]() Reszcie pięknych Pań odpiszę, jak nieco ogarnę sajgon. A teraz ściskam i całuję! ![]() ![]()
#2319 |
Zakorzenienie
|
Powtórzę się, ale co tam:
Kosteczko, wszystkiego bajkowego!! Samych miłych niespodzianek!! Radości, uśmiechu, talii osy!!! Zdrówka!! Dzień dobry! Jak pięknie za oknem ![]() ![]()
#2320 | |
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() Kosteczko, wszystkiego najlepszego!!! ![]() ![]() ![]() O Marei bedziesz w moich okolicach ![]() ![]() Olus no zaszczepilismy Gabi na rota i bylam przekonana ze nie zlapie tego swinstwa ![]() ![]() Co u Gwiazdy? Prosimy o aktualne zdjecia ![]() Gratuluje utraty wagi ![]() ![]() A co do tej skazy to poki co to nie jest to, a byla to nasza glupota, a raczej dobra ale krotka pamiec, nie mielismy nawilzacza powietrza, a ze mamy ogrzewanie podlogowe to wtrasznie wyszusza powietrze i taki nawilzacz jest niezbedny a my zapomnielismy w tym calym zamieszaniu i efekt byl taki ze malutka miala wysuszona skore na wior ![]() ![]() ![]() Virgo to kiedy ten tescik? ![]() Cytat:
![]() u mnie ok. mala drzemie to i ja mam chwile dla siebie ale musze isc podloge umyc bo jakos nie widze swego odbicia i mnie nosi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Zakorzenienie
|
Kostko, wszystkiego najlepszego!!!!!
Dziękuję za miłe słowa, jak pojadę do promotora dam znać ![]() ![]() ![]() ![]() Tysiu gratuluję spadku wagi!!!! Olciu, ależ się wyedukuję przy Was! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2322 |
Wtajemniczenie
|
zapomnialam Wam powiedziec ze Gabi wczoraj zrobila sobie kuku bo jej paznokietki nie obcielam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
Mamrociu teścik chyba gdzieś ok. za tydzień, bo narazie to mój 24dc a @ miewam i co 27 i co 33 dni więc muszę chyba jeszcze wziąć na wstrzymanie.
Gabi rośnie nam chyba na stanowczą dziewczynkę! Jaka ona śliczna! ![]() A u mnie zaraz kolęda ![]() ![]()
#2324 |
Zakorzenienie
|
No i po kolędzie. I po korkach. Teraz rilaks. A jutro ruszamy do Białego do Alfy, chyba do kina i na pewno na zakupy (ja)
![]() ![]() Miłego wieczorku!! ![]()
#2325 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak zawsze, rzadko ale treściwie ![]() a wiec co pieke...np chleb dukana, placki dukana, herbatniki dukana-musze miec cos zabrac na uczelnei bo nei wparuje tam z łyga zaczne wpierniczac ser biały;/ no i przede wszyskim robię jedzonka z cycorow badz ryby a co do wakacji to zostawiam to na ich glowie, okazalo sie ze taty kolega ma kolege w biurze podrozy i sie tam podowaidywal troche i juz ich troche odeszlo jak sie oakzalo ze z6 tys trzeba by bylo dac na wycieczke w 3:P wiec pewnie bedziemy myslec o czyms blizej ![]() a co u Ciebei Kwiatku kochany?? ![]() mowisz ze dunkanujesz ze mna? to super? pwoeidz co se zjadasz? bo mi pomalu te jaja bokiem wychodza;/;/ Cytat:
Cytat:
![]() a zeby joja uniknac to jest walsnei takie cudo w 3 i 4 fazie walsnei zeby do konca zycia zostawic jeden czwartek z dieta ![]() Cytat:
on jest FREDEM FLINSTONEM!!!! mało tego ze smierdzi ubraniami sprzed wojny swiatowej to jest , glupi i debilny, i wyglada identycznei jak fred flinston, no jak by fred byl jego ojcem, 2 krople wody, jak to powiedzialm osoba z mojeje gr seminaryjnej to wszysys powiedzieli: kurka a kogos nam przypominal, masz racje to on! FRED! i no zeby bylo malo, to porawialm na dzis cell i zakres pracy bo ostatnio wszyskim oddal bo byly zle, to poweidzial ze nadal mam zle, i dzis zaaakceptawal tylko 2 osobom, a na koneic poweidzial debil ze jest bardzo z nas zadowolony, ze jak tak dalej bedziemy pracowac to daleko zajdziemy, no psychol, to skoro tak dobrze to czemu nic mu sie nei podoba i nikomu nei zalciza daln daln daln FRED! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() nie sadze zebym dobiła do poniedzialu do 6, bo dzis czwarrek a jest tylko 3 na minusie ![]() fenks dziewczynki, fenks, ![]() kłaniam się nisko po samo dup isko, niżej nie moge bo je** ne o podłoge ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
hahah to po cioci justysi cheba;d Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() jesteście nieocenione ![]() ![]() wiecie, ze poszlismy do dzisiaj na kolacyjke do chinskiej jnakpki i ja po przystawkach wymiękłam, ![]() ![]() dostałam dzisiaj @, masakra jutro będe grubym balonem ![]() ![]() Tysiaku, normalnie jak ja załuje, że juz nie mieszkam w ustrzykach bo normalnie co tydzien bym Cie w MaCu na kawe lapała ![]() virginia z niunia - ze tez Wy sie jeszcze na kawe nie umowilyscie ![]() muszę jeszcze marei gdzies zdybać na kwe ![]() ![]() lece na dwa filmiki do obejrzenia ![]() ![]() ![]() buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Zadomowienie
|
Kostko ode mnie tez szczere zyczenia
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2328 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
przynajmniej bym zobaczyły czy Mc u mnie jeszcze stoi hahaha, bo nie byłam w nim z 6 lat ajk ne iweicej, a 3 lata regularnei dzien w dzien przechodzilam przez jego parking idac do liceum, i tak sie nawachałam tego smrodu pieczonych świństewek, że w 3lic juz mi nei dobrze było idać tamtędy;/ aleeee szejki i inne lodziki uwielbiałam tam spożyać hahaha, a kawy tam jeszcze nei popijałam never;D także wpadaj natychmaist i zaproś mnei do mojego MaCA. ja kiedyś jak bede w Bytomiu u familijii to koniecznie się bede z wami kontaktowac zebyśmy sie spotkały w Carrefurze;D
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Zakorzenienie
|
TYSIU!!!!! Ty i te Twoje powiedzonka!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kostko w SO pracuje w centrum ![]() ![]() ![]() Virginio, trzymamy kciuki za dwie kreski ![]() ![]() Dobranoc Laseczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
Mamrotko- Gabi pięknieje z każdym dniem
![]() ![]() ![]() Virginio- a na zakupy do Warszawy się może nie wybierasz? ![]() Albo jeszcze lepiej: zapisz się na studia podyplomowe jak Joyce! Wtedy miałabym Cię u siebie z przyjemną regularnością ![]() Skoro o kolędzie mowa... Nasza tegoroczna zasługuje na krótką relację. Jak na złość gdy przyszedł ksiądz w domu był tylko mój brat z żoną i Młodym. Ponieważ mój brat ma taki stosunek do duchownych jak niżej podpisana zaparł się rękami i nogami, że do niego nie wyjdzie. Chcąc nie chcąc księdza przyjęła moja bratowa i Młody. Ksiądz odprawił te wszystkie swoje modlitwy, po czym zainteresował się gdzie jest reszta rodziny. Gdy spytał o męża moja bratowa zaczęła ściemniać, że jest w pracy, a Młody... stanął w drzwiach i wydarł się na cały regulator: - Taaaaataaaa! Chooooodź! Ksiądz woła! ![]() Tysiu- jak już kiedyś opluję monitor kawą/ herbatą czytając Twoje posty miej świadomość,że przyślę Ci rachunek za czyszczenie ![]() Ines- co tam? Jak Twoja kariera nauczycielki? Zdecydowałaś już co ze studniówką? Niuniuska- udało Ci się już ogarnąć ten cały sajgon? Kosteczko- "Przerwanymi objęciami" jestem zachwycona! Ale ja w ogóle ubóstwiam filmy Almodovara, więc cóż innego mogłabym napisać? ![]() Dziś kupiłam Twój Styl, w którym dodatkiem jest DVD "Vicky, Cristina, Barcelona" i już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła urządzić sobie mały seans ![]() Przy okazji, z uwagi na to, że nie wiem czy jutro będę miała czas się zameldować: udanej imprezki ![]() ![]() ![]() Zmykam dopieścić moje prace zaliczeniowe na jutro. Słodkich, kolorowych i najlepiej erotycznych snów, dziewczyny ![]() ![]() ![]()
#2331 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie w tym roku też było zabawnie, jak to pech u mnie ksiądz zawsze jest w sobotę rano, zaaaaawsze kończy dom przede mną w piątek wieczór, i z racji ze to bylo tóz po sylwestrze i nowym roku bo przylazl do mnei 2 stycznai to wszysy spali w najlepsze;D ...i spie sobie spie, a wpada do pokoju tato i krzyczy tyska wstawaj wstawaj szybko ksiadz idzie, ministranci juz w domu!! a ja szok, nei wiedizlam za co zlapac czy sie czesac, czy ubeirac czy oczy montować czy co robic ahhaha, w koncy ubralam dzinsy na piżeme, na gore pizamy swetr jakiś hahaha, wlosy spielam, oczy wsadzilam i lece, a tu ksiadz przde mna idzie hahahahah, wapdlam do pokoju gdzie to "dziwactwo"sie odbywało i se stoje w ukryciu hahahaha, cos tam zaczal gadac z rodziczami i mamita mowi ze a niedawno wstlismy i cos tam, .... on jeszcze moment zostal i wychodzi, juz byl na schodach, odwraca sie i mówi :"no teraz mozecie spokojnie wracać do łózka" a hahahh a my w śmeicha hahahah ![]() no to ide do łózka jak nakazał pleban hahah, cium wam, do jutra chude szkapy;D ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() wczoraj to już myslałam że wyjde z siebie i stane obok...kazałam już im wyjmowac kartki i kartkówkę chciałam zrobic bo juz nie wiedziałam jak do nich przemówic. Mam tez strasznie słabe klasy. mówic do nich to jak grochem o ściane ![]() A tak ogólnie to jeszcze cały przyszły tydzień mam pełno sprawdzianów bo do nastepnego piątku wystawianie ocen ..... ![]() Zapisałam się na liste na studniówkę ale w zasadzie miałam tego nie robic, tak jakoś pod wpływem impulsu to zrobiłam, bo oddawali listę i tak szybko sie wpisałam. Ale nadal mam mieszane uczucia do tego czy powinnam tam iśc. A co do partnera to poprosiłam byłego TŻ ![]() ![]() Cytat:
![]() W końcu weekend ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj tez byłam na zajęciach masażu. Nadal mamy masaż relaksacyjny z olejkami. Wczoraj masowaliśmy kończynę dolną, brzuch ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj dostałam wypłate (znaczy się częsc) ide dziś na zakupy ![]() ![]() buziaczki i miłego dnia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Zadomowienie
|
owszem owszem :P
tylko że gdzie się podziewają wszystkie szkapy to nie mam pojęcia, żeby cały dzień i 1 post!!!!! oj wstydźcie się szkapy:P ![]()
![]() |
#2334 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() ![]() ![]() Ines... chcesz pogadac? ![]()
#2336 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tak mam doła jakiegoś...brak mi faceta ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2337 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
chce mi sie słodkiego, tak straszliwie strasznei chce mi sie slodkiego;(((((( a u was Co sie dzieje? ja od poniedzialku zaczynam zaliczenia pon, wtorek, sroda, dzwartek3=6kolokwiow w tyg=lekka paranoja, a potem araz sesja, zdechne tam, i to na diecie , oz madafaka;( ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- ani mnie;(
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dla Wszystkich z dołem, a i też dla tych bez doła jakiś buziak się znajdzie ![]() ![]() Dobranoc "chude szkapy" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz tu wpadłam bo szukam jakieś weny twórczej. Piszę pracę o obrzezaniu kobiet ![]() A Wy czemu się smutacie? ![]() ![]() Aaaa, zapomniałam co ja miałam, virignio! No pewka, że się spotkamy na kawencję ![]() ![]() ![]() ![]() Marei, zapomniałam, że miałam Ci odpisać wcześniej, ajajaj, gapa. Normalnie podziwiam Cię w każdym calu! Jesteś fantastyczną osóbką, ogarniasz tyle spraw, zajęć i problemów (z mamą np.) i strasznie mocno trzymam za Ciebie kciuki! Mam nadzieję, że wszystkie Twoje ciche marzenia spełnią się bo na to zasługujesz!!! Trzymaj się dzielnie, nie daj się przeciwnościom! ![]() ![]() Ines, super, że zapisałaś się na 100dniówkę! Na pewno będzie fajnie, nie martw się ![]() mamrotko, jaka Gabi duuuża już! Rośnie nam ta mała kluseczka, że hooho ![]() ![]() Tyska, skoro Ci tak ciężko w ciąży z naszym dzieckiem, ze studiami i życiem w ogóle, to dobra, przestanę się czepiać tego, że zapuszczasz koper włoski na swym ciele. Już nawet nie będzie mi przeszkadzać, że rozpychasz się w nocy na łożu naszym małżeńskim i że przypaliłaś ostatnio zupę ogórkową na obiad... Niech stracę, a Ty się raduj! ![]() Limonko, jak tam zaliczenia? Wszystkie na 5 plus na pewno? ![]() Idę tworzyć ;((((
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2010-01-16 o 21:49 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | ||
Zadomowienie
|
autografy rozsyłam poczta
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ...a co do zupy....nie była przypalona, tylko ogórki się za bardzo skwasiły w tym roku i taki kiepskawy smak wyszedł:/ ale wiesz mężu twa miłość mi wszykooooooo wybaczyyyy ![]() ![]() i chodzmy już spać do naszego łoza i ...przytul, tarmos, miziaj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.