|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
Cytat:
.Ona tez ma chlopaka i to tak na powaznie od paru lat i on tez traktuje mnie jak siostre I to jest fajne bo inny by sie odsuwaly czy cos a on nie .No i jej o wszystkim moge powiedziec chociaz nie mowie,ale wiem ze jakby co to ona jest.Tamte 2 sa ale jedna ma strasznie dlugi jezyk a druga uwaza sie za pepek swiata i tak jakos stosunki sie urywaja![]() no mi tez kurde szczena opada jak widze niektore opisy ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
Ciekaw e czy tamten odpusci![]() tamta napewno nie wiem!Oni cholera potrafia to ukryc
|
|
|
#2612 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
Cytat:
na bank albo się wyprze albo spali buraka i już się nie odezwie
|
|
|
|
|
#2613 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez takim wspolczuje i np tej od Angina tez wspolczuje bo wyobrazam sobie co on musial jej nagadac zeby ona jakos uweirzyla w to ze nie jest ze mna ![]() jeszcze jak chlopak czy dziewczyna to jeszcze jakos to potrafie przelknac ale jak jest maz albo zona to juz mnie cholera bierze ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
|
|
|
#2614 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przeciez jest w czym wolnym wybierac!!![]() nie no...zaprosilam go tylko na nk:P ale widzialam jak na 100dniowce mi sie przygladal Cytat:
ja wiem kto z kim ile i w ogole a ja generalnie jak mam swoj opis to zawsze jakis wesoly radosny ale bez zadnych literek imionek bo i tak z nikim nie jestem i nie mam zamiaru chwalic sie na gg ze mam kogosCytat:
![]() Cytat:
![]() ja wlasnie zrobilam sobie zielona hehe oj....wspolczuje jutro dziewczynom nadrabiania naszego mazania
|
|
#2615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha ale go zmarszczy Cytat:
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jak trafiam to na smych dupkow ale jak ma jakis fajny charakter...to jednak mi nie pasuje...bo np za niski...albo jakis taki dziwny...ehh
|
|
#2617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale moze z tego cos byc![]() u mnie w opisac znajdziecie jakies durne teksty,albo emoty nic wiecej No chyba ze gdzies wychodze to pisze ze tylko telefon i koniec no chyba ze zalezy mi zeby ktos wiedzial gdzie jestem lub co robie wtedy sie nie pieszcze![]() a ja nie!trzeba bylo z nami siedziec i pisac teraz maja kare---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
Dla mnie faceci w dzisiejszych czasach dziela sie na :cieplych czyli takich metroseksualnych, mamisunkow,dresow i cala reszta parapetow Kurde!nikt nie jest idealny ale teraz tym dzisijszym bardzo duzo brakuje do idealu
|
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wiesz....jak u tego ajnego kumpla zczailam opisy lasek typu: kreeejziii![]() : to po prostu napad smiechu takie puste laseczki no coz... u mnie w opisach czesto teksty z piosenek ![]() hah....ale ja raczej nie chce nic z tego:P nie czekam na milosc:P tym bardziej ze w moim przypadku zwiazanie sie na wakacje to zabojstwo szykuja sie mistrzostwa swiata na lotnisku i tyyyle ciasteczek
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś również byłam pewna, że nie chcę nigdy mieć męża ani dzieci , że chcę być sama i nikim się nie przejmować, ale jakoś z czasem zaczęła mnie pociągać taka rodzinna sielanka Marzę o szczęśliwej rodzinie , o udanym mężu , dwójce dzieci, psie i domku z ogródkiem Chociaż wiem , że nie będzie łatwo o realizację tych marzeń, właśnie za sprawą braku odpowiedniego kandydata.Za każdym razem, gdy przejadę się na jakimś facecie, to obiecuję sobie, że nigdy więcej , żadnych gości ! I co ? Kończy się zazwyczaj tak, że poznaję kogoś nowego i zapominam o wszystkich postanowieniach, bo nad tym niestety nie ma się władzy.
|
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie ktos musi miziac![]() ja mam to samo!sami degeneraci!Dlatego jak wyjade to nie bede sie pierdzielic tylko bede sie gnojami bawic i tyle! ![]() oj ja jestem okropna,bo do tych najpiekniejszych nie naleze ale dla mnie facet musi cos miec w wygladzie bo inaczej chociazby mial nie wiem jak zarabisty charakter to bedzie mnie odrzucac i tyle!moze dlatego zostane stara panna?! :rolleye s:
|
|
|
#2621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nigdy nie mowilam ze bede sama itp zawsze chcialam miec dzieci i to mlodo:P hehe...no ja zawsze mowie ze bede podchodzila z wiekszym dystansem zeby po raz kolejny nie dac sie wych***c ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
pozyjemy zobaczymy![]() ![]() no coz...nie wiem jak moja kumpela to robi ale jest sama, szczesliwa i wieeecznie usmiechnieta takie 2wariatki z nas w duecie
|
|
#2622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Latem lubie byc niezalezna i wolna![]() kurde zazdroszcze Ci ![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Cytat:
:rolley es:
|
|
|
#2623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, to potrafił sobie każdą laskę owinąć wokół palca . A gdy poznałam go bliżej ,to zaczęłam zwracać uwagę na to , że fajnie się ubiera, że ładnie pachnie, że o siebie dba i wtedy fizycznie też zaczął mi się podobać ![]() Ten z którym spotykam się obecnie , jest mega przystojny , ma śliczną buzię , jedynie mógłby być trochę wyższy. Ale zanim go poznałam ,to kojarzyłam go z widzenia i nigdy jakoś specjalnie mi się nie podobał. Zaczęłam się z nim spotykać z braku laku i dopiero w trakcie zaczął mi się podobać Bardziej patrzę jednak na charakter, na to jak się z kimś dogaduję ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-01-16 o 00:02 |
||
|
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam dzicie dopiero po 30,chce sie wyszalec,wydac fortune na ciuchy,podroze,"zaliczyc" 100... facetow i mniec wszystko w dupie!Poprostu S ama nie wiem dlaczego![]() kurcze no!musi sie odezwac!! ![]() A co do usmiechu to ja tez jestem wiecznie usmiechnieta nawet jesli mi nie do smiechu bo nie lubie zeby ktos widzila ze jest cos nie tak ![]() a tak teraz sie skapnelam :bawimy sie w NK?
|
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak powspominam to jak korzystalam...a to sie z jednym poszlo na winko na srodek pasa zaraz z drugim, a to ktos przeszedl i komplementa walnal, a to sie gadalo z nimi i bylo mega smiechowo i wesolo a u nas w czestochowie znowu mialam co chwile dyzury i przesiadalam sie tylko z kolan na kolana hehe....ale nie tylko mlodzi przyjezdzaja:P aczkolwiek mam nadzieje ze teraz zjawi sie jakis wloch czy hiszpan
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kazda chyba to mowi i nigdy nie wychodzi
|
|
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wiesz....zobazymy kto i czy sie odeziwe ![]() hehe....fajny ale....a w ogole to oni sa bardziej niesmiali niz my
|
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde to jak ja pojechalam do Warszawy to myslalam ze tam umre od ilosci orgazmow Tylu przystojnych bcokrajowcow w jednymmiejcu nigdy nie widzialam Normalnie spac przez 3 dni nie moglam bo chodzilam jak najarana![]()
|
|
|
#2629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo...szkoda tylko ze pozniej oni wszyscy jada na chate
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gaduły Ja brykam spać Nie piszcie za dużo bo jutro nie wyrobię z czytaniem Dobranoc
|
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co!![]() oj nie wazne ktory pierwszy,wazne zeby sie tamten odezwal ![]() informuj na bierzaco![]() mi sie marzy takie kilku dniowe 10 dniowe np safari albo 2 tygodniowy wyjazd na ibize-slonce,wieczorem imprezy faceci...arrr
|
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mieszkamy razem już prawie 4 lata a jeszcze się nie dotarliśmy
|
|
|
|
|
#2633 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj ja w te wakacje tez sama nie bede nie ma bata! tzn bedzieoj tam na rok nowi przyjada i wiesz... ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
|
|
|
#2634 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja jutro mam jazdy rano ale jakos nie spieszy mi sie spac ![]() Cytat:
, mauritius, sycylia grrr![]() it's me: http://nasza-klasa.pl/profile/4160301 no zajefajnie by bylo gdyby odezwal sie pan Adrian czyli ten meega przystojny ahhh.... ale i tak mam przejazdzke z nim na motorze:P (stwierdzil ze takie "ciacho" ale ok ) no tylko czekamy na pogode![]() Cytat:
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeszcze LPW czyli mlodzi chlopcy na szkolenie ahh...pamietam jak mialam 15lat i przyjezdzali tacy...19-20 ale bede korzystac!! a co
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wow goraco![]() ![]() ![]()
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie mam naszej klasy więc się z Wami nie wymienię linkami
|
|
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj juz widze to oczami mojej wyobrazni i sie rumienie kurde nie rob ochoty czlowiekowi!: ![]() ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- nosz kurde ![]() wybaczamy
|
|
|
#2639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co z tego ze mi tak napisal jak sie nie odzywa i jest niesmialy nawet nie spotkalismy sie nigdy tak zeby sie umowic tylko przypadkiem mimo ze mieszkamy blisko siebie:P ale kiedys napisal ze mnie jeszze ega zaskoczy ) to laski beda zazdroscilyteraz rzadko kto nie ma ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
ale nie wszyscy sa jacys super no ale...coz![]() no wiesz:P nie oszukujmy sie ja niedlugo tez prawnie bede pelnoletnim obywatelem tego panstwa
|
|
#2640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech im suty stana z wrazenia![]() no malo kto,ale ja np mam w znajomych tylko tych z ktorymi utrzymuje stale stosunki i gadalam z nimi chociaz pare razy,a nie tak ze widze kogos na ulicy i juz go mam w znajomych I tak sukcesywnie miejszam ilosc bo w zeszlym miesiacy mialam grubo ponad 300 a teraz marne co 180![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
nawet nie spieszylo mi sie po dowod Ja tam nie chce byc dorosla
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

Wszystko z siebie wyrzuciłam ,do domu wróciłam lżejsza o 10 kg
Ja też wolę niektóre rzeczy trzymać dla siebie. A już do rozpaczy doprowadzają mnie opisy na gg koleżanek albo kolegów, z których można dowiedzieć się wszystko na temat ich związków. Czy jest zgoda , czy kłótnia ,wszystko jest w opisie 

) i dlatego ciągle się czymś wykręcałam. Ale skoro ma kogoś, to już mam konkretny powód , aby kategorycznie odmówić .
)A co nimi kieruje to sama nie wiem

:rolleye s: