![]() |
#61 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Różności..
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
Ślicznie dziękuję za pamięć
![]() Tobie również samych dobroci, nie tylko kosmetycznych w Nowym Roku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
pomyślałam że kolor z neta będzie bardziej obiektywny. ale zdjęcie też jest:
![]() |
#64 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
tylko meteorków za niego nie oddam:-( oddam liner i oczywiście możesz coś dobrać jeśli Ci pasuje ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
![]() co chcesz za niego? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Dusiu.. ja z zapytaniem o meteorki i czworeczki cliniqua choc przyznam od razu ze szukanych przez Ciebie kosmetykow u mnie brak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Dusiu, wiem, że może to nawet głupio zawracać Ci głowę, jako że spodziewasz się wnuka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() pozdrawiam ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() Imperialki chciałabym oddać w połowie, a nie bardzo mi się opłaca za odsypkę L, więc znowu muszę Ci odmówić ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;16455275]Jaką Ty masz dobrą pamięć, że też ten mój wnuk tak utkwił Ci w pamięci
![]() ![]() Imperialki chciałabym oddać w połowie, a nie bardzo mi się opłaca za odsypkę L, więc znowu muszę Ci odmówić ![]() ![]() ![]() myślałam, żeby Tobie oddać w opakowaniu, ale wtedy ja miałabym odsypkę, a w jakiś sposób nie znoszę odsypek, prędzej, czy później muszę je oddać. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
hmm... najchętniej
*Guerlain-super wydajne , więc oddam połowe najnowszych meteorków Imperiales, raczej bez pudełka byłabyś skłonna wymienić?
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;16455275]Lil, no będzie kłopot:-(, przeglądnęłam co tam masz, no i fajne rzeczy tylko ja ich po prostu nie potrzebuję. Sama próbuje uszczuplić zbiory, robię to co jakiś czas, ale niestety raczej przybywa niż ubywa
![]() pozdrawiam[/QUOTE] No jasne rozumiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
BAN stały
|
*Narciso Rodriguez For Her edt, kupiłam jako używane 47/50, wg mnie jest mniej ,ale nie mam pojęcia ile zostało, ja psiknęłam 2-3 razy, bez pudełka
*Kenzo-Słonik ,bez korka z pudełkiem 30 ml edp. Z wymiany z vilandrą, ładny, choć dla mnie trochę za intensywny, wystawiam choć jeszcze nie wiem czy oddam cos u mnie? jezeli cos znajdziesz, rposzę zostaw równiez mi wiadomosc, bo nie sledzę wątków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za Guerlain-super wydajne , więc oddam połowe najnowszych meteorków Imperiales??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
witaj, interesuje mnie
Clarins baza pod podkład Eclat Minute Instant Light nr 00,nowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.