|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :)
pszczolka łącze się z tobą w bólu ja jutro mam zaliczenie z anatomii
![]() farminka dziewczyny , ale sie obłowiłyście, śliczne te wszystkie ciuszki
|
|
|
|
#3392 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak mi się skojarzyło
Też powinnam się uczyć,ale takiego lenia mam,że aż do bólu.Tylko o znieczuleniu miejscowym poczytałam,a reszta czeka...
|
|
|
|
#3393 |
|
Rozeznanie
|
aniaa22 śliczne ciuszki. Najbardziej podobają mi się ostatnie dwa.
Juz powoli też chce mi się kupować. Staram się jakoś powstrzymywać do 4 miesiąca, ale moja silna wola pada. Może kupię coś po poniedziałkowej wizycie u ginka
|
|
|
|
#3394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez marta_d1 Czas edycji: 2010-01-15 o 20:05 |
|
|
|
|
#3395 |
|
Raczkowanie
|
Alguien i aniaa22 super zakupki! Przesłodkie są takie ciuszki! Aż się same proszą żeby tylko kupić
|
|
|
|
#3396 |
|
Rozeznanie
|
Ale miałam smaka na jajecznicę, godzina już trochę późna, ale nie wytrzymałam i zjadłam cały talerz
, jak tak dalej pójdzie to mi wskaźnika na wadze nie wystarczy . Też macie jakieś dziwaczne zachcianki, i wrażenie, że jak tego nie zjecie to nastąpi koniec świata?
|
|
|
|
#3397 |
|
Wtajemniczenie
|
No ba, normalka
Gorzej jak jest tak jak teraz mam- mam na cos ochotę,ale nie wiem na co,a w brzuchu burczy
|
|
|
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
farminka ja to samo miałam przed godziną.W końcu zmusiłam się do kiełbasy(pomimo piątku)a teraz mi niedobrze, bo to jednak nie było coś na co miałam ochotę
|
|
|
|
#3399 |
|
Rozeznanie
|
hehe znam to burczenie to jest chyba najgorsze
|
|
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam to samo godzine zastanawiam sie co mi sie chce i nie wiem i wreszcie zjem cos zeby tylko sie zapchac
kupilam dzis znowu arbuza
|
|
|
|
#3401 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za mną dzisiaj chodził Milky Way i MUSIAłAM koniecznie go zjeść
|
|
|
|
|
#3402 |
|
Rozeznanie
|
Siemka dziewczyny
nie dawno wróciłam od ginekologa nasza dzidzia jest piękna:0 ma 46 mm , tak fajnie podskakiwała ale jak tylko przyszedł mój M to tylko machnęła mu rączką i już przestała:0 gin czekała trochę żeby mu pokazac jak się fajnie rusza ale dzidzia nic![]() Jestem jednak nie w 12 a w 11 tygodniu termin porodu mam na 3 sierpnia wiec tydzień później ale ja miałam długie i nieregularne cykle![]() Za tydzień mam się zgłosic na usg przesiewowe bo teraz dzidzia nie chciała się ułożyc ![]() I mam zwolnienie na tydzień chciała dać mi więcej ale się boję o ten staż mam zrobić mocz i morfologię żeby wykluczyc anemie. Idę spać dobranoc wam dziewczyny Załącznik 2788029
|
#3403 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja próbowałam już jeść migdały i krakersy,ale to nadal nie to na co mam ochotę.Chyba spróbuję z kanapką z szynką,chociaż też nie jestem do niej przekonana...
|
|
|
|
#3404 | |
|
Raczkowanie
|
jej ale dajecie tempo...
![]() ![]() nie jestem w stanie odpisac kazdej z osobna Sliczne ubranka dziewczyny,ja dzis z moim M uzgodnilismy ze po wizycie ktora mamy 21 zaczniemy kupowac ubranka ![]() ![]() ![]() jesli chodzi o piersi to moje urosly przed ciaza mialam 70c lub duze b w zaleznosci od firmy a teraz mam duze D chociaz przez pare miesiecy w zyciu bede cycata ![]() ![]() ![]() jesli chodzi o zachcianki to ja je miewam i tak jak wy ciazo mi zinterpretowac co to dokladnie jest:/ przed chwila stwierdzial ze to chyba ziemniaki pieczone i je robilam-ciezkie na noc ale co poradze?? ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
hehe moja dzidzia tez miala dokladnie 46mm w 11 tygodniu super ze juz widzialas ja sie rusza nasza na ostatnim usg spala:/ zazdroszcze ci( w pozytywnym sensie) ze widzialas jak sie rusza i jak amcha do meza ![]()
|
|
|
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3406 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mam USG w poniedzialek 3d wiec mam nadzieje ze sie dzidzia pokaze i sie dowiemy czy to Maja czy Adrianek Cytat:
|
|
#3407 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
-Mamy ten sam rozmiar stanika, ja przed pierwszą ciążą miałam 75 C a po porodzie miałam kłopoty z piersiami bo ciągle miałam nawał mleka i stan zapalny i normalnie jak dwa balony , chyba miseczkę H miałam a jak przestałam karmić to została mi miseczka 75 E ale na razie się mieszczę w swoim normalnym staniku.Najgorzej jest ze strojami kąpielowymi A Ty kupowałaś już jakiś ciążowy?Jeśli tak to gdzie i za ile?Może masz linka??Moja bratowa za to nigdy biustu nie miała,płaska zupełnie, chyba nosi miseczkę A z luzem ale nigdy nie miała problemu z karmieniem, wykarmiła 3 dzieci i nigdy jej mleka nie brakowało, często ściągała i namnażał jej się. ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Ja mam w poniedziałek ( 18.01) na godz. 16.05 i USG też ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
Edytowane przez jusdan77 Czas edycji: 2010-01-15 o 22:38 |
||
|
|
|
#3408 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- ja przed synem też miałam małe 75b, urosło do 75c, a mleka miałam tyle, że armie żołnierzy nakarmić bym mogła - po prostu non stop mogłam ściągać. Syn był na początku w inkubatorze i kazali mi przez ten czas ściągać mleko i niestety pełne butelki wylewałam do zlewu. Pamiętam, że obok leżała babka z BARDZO DUZYM biustem i prawie nie miała pokarmu, musiała dokarmiać butelką. |
||
|
|
|
#3409 |
|
Rozeznanie
|
a teraz ja sie pochwale swoimi zakupami. z moim tz stwierdzilismy ze co tydzien cos kupimy to nam sie rozloza wydatki a pozniej sie kupi "grubsze" rzeczy. nie wiem czy na poczatek bede potrzebne sliniaczki ale fajnie wszystko razem wygladalo wiec wzielismy body, sliniaczki i rekawiczki na pierwsze dni, wszystko bylo na przecenie i zaplacilismy az... $10
![]() ja mam wizyte 20 w srode juz sie nie moge doczekac ![]() p.s. ostatnie zdjecie z nasza kotka, jak tylko widzi cos dziecinnego to musi sie na tym polozyc!!
http://www.suwaczki.com/tickers/mhsvi09kbnpbgnps.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5s8u69ykppadb7.png Edytowane przez Basia84 Czas edycji: 2010-01-15 o 23:48 |
|
|
|
#3410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3411 |
|
Rozeznanie
|
nie, poprostu wyszlismy z zalozenia ze dziewczynka spokojnie moze chodzic w niebieskich ciuszkach a do tego sie kupi rozowe spodniczke lub spodnie i inne dodatki a chlopak raczej w rozowym nie bedzie chodzil
|
|
|
|
#3412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Sliczne ciuszki dziewczyny |
||
|
|
|
#3413 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajne ubranka, ja tez kupuje z mysla o chlopcu, a jak bedzie dziewczynka to tak jak mowisz - tez moze je nosic ![]() Cytat:
Jutro opisze wam moja dzisiejsza wizyte u ginka, tymczasem DOBRANOC, magicznych snow
|
|
#3414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby ktoś był zainteresowany: http://forum.gazeta.pl/forum/f,32203...CIASTYCH_.html https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358303&page=128 Miłego weekendu dziewczynki. Znikam na 2 dni. Edytowane przez marta_d1 Czas edycji: 2010-01-16 o 08:35 |
|
|
|
|
#3415 |
|
Zakorzenienie
|
Linka24 - imiona dla dziewczynki Anastazja dla chłopca Oliver
Witajcie, ja zaczynam 12 tc i 4 dni czuje sie wmiare, po za bolem biodra ktore mialam zwichniete pod czas swojego porodu...mowie wam koszmar...nie moge spac, chodzic...Ubranka fajniusie, ja nic nie kupuje bo wszystko dostane, choc pod koniec napewno cos kupie...a kase staram sie odkladac ![]() Moje malenstwo w 11tc 2 dni
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#3416 | |||
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
Cytat:
Cytat:
dlatego wole sie zaopatrzyc w butelki w razie "w"Cytat:
tez mi sie tak wydaje ze dziewczynke w niebieskie ubierzesz a chlopca w rozowe? raczej nie ![]() dziewczyny tez jestescie takie nerwowe?? mi nie daj boze cos ktos powie to od razu warcze ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- karolcia228 dzidzia slodka i najwazniejsze ze wszystko dobrze wspolczuje bolu biodra mam nadzieje ze minie
|
|
#3417 |
|
Rozeznanie
|
anoxa ja jestem strasznie nerwowa ostatnio i wszystko mnie wkurza, niektórych to bym udusiła hehe, więc to chyba normalne
|
|
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
anoxa- boje sie ze moge miec problem z porodem przez biodro...musze pogadac z gin na nastepnej wizycie....moze jakies masaze lub cwiczenia, nio dziekuje, dzidzia cudna...a jak wasze brzuszki?? u mnie cos tam widze ale nie za duzo
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#3419 | |
|
Zakorzenienie
|
Jusdan ja nawet nie mysle o kupnie kostiumu kapielowego ciazowego chyba, ze jedno czesciowy, na basen nie jestem przekonana by isc bo mam latwosc lapania infekcji a po co to komu, a na wakacje zadne nie pojedziemy przez to, ze w ciazy jestem a byly takie piekne plany
chyba, ze mazury, ale to jeszcze czas mam na myslenie wczesniej taki kupilam sobie maja duze rozmiary miseczek http://www.intymnie.com/lorin,alice_...od_id-3721.htmCytat:
Edytowane przez niezawsze Czas edycji: 2010-01-16 o 10:49 |
|
|
|
|
#3420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapomnialam wam napisac jak wczoraj w pracy jedna "wszystkowiedzaca" "kolezanka" mnie przywitala. zapytala jak sie czuje itd a na koniec "ale jedno wiem na pewno. nacinana i tak bedziesz wiec sie przygotuj" |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.

, jak tak dalej pójdzie to mi wskaźnika na wadze nie wystarczy