Przespałam się z facetem mojej siostry - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-14, 20:33   #61
tulula1227
Rozeznanie

Dot.: Przespałam się z facetem mojej siostry

Owszem, fajne uczucie przychodzi do kobiety, kiedy mezczyzni prawia jej komplementy... Ale czy to powod by isc z owym adoratorem badz nie zupelnie do łóżka? Czy wlaśnie to musi być "podsumowaniem" tego, że jest atrakcyjna?

Chyba jednak nie.
Stary 2010-01-14, 20:38   #62
Merys
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diwa82 Pokaż wiadomość
Nie mówię, że to, co zrobiła siorka było etyczne - bo nie było, dobre też nie było. Ale spróbujcie ją zrozumieć, ona siebie zobaczyła w oczach tego faceta piękniejszą i atrakcyjniejszą, niż sama się taka widzi. Zachłysnęła się tym widokiem i możliwe że pomyliła to z uczuciem do faceta, pomijając fakt, że ponoć to on ją uwiódł. W każdym razie myślę, że to on powinien zniknąć z życia tych sióstr. W sumie gdyby nie siorka, nie byłoby wiadomo, że facet to babiarz. Jeśli nie z siorką, to zdradzi ponownie z kimś innym.
No juz bez przesady, jesli chce sie dowartosciowac, to niech wrzuci swoje zdjecia na "fotke.pl", a nie "spi" nie dosc ze z zajetym facetem, to jeszcze z jej siostry! Dla mnie w takiej sytuacji nie ma zadnego tlumaczenia. Chciala sie na niej odegrac, zemscic. Dla mnie takie zachowanie to totalne dno.
Merys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-14, 22:51   #63
Madaleinee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tulula1227 Pokaż wiadomość
Owszem, fajne uczucie przychodzi do kobiety, kiedy mezczyzni prawia jej komplementy... Ale czy to powod by isc z owym adoratorem badz nie zupelnie do łóżka? Czy wlaśnie to musi być "podsumowaniem" tego, że jest atrakcyjna?

Chyba jednak nie.

Madaleinee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 10:29   #64
bluebluesky
Zakorzenienie

Moim zdaniem, nic nie usprawiedliwia takiego zachowania. Zamiast odgrywać się na siostrze, mogłaś pracować nad waszymi stosunkami, a nie szukać stosunków z jej facetem.

Na jej miejscu nigdy już bym się do ciebie nie odezwala.
bluebluesky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 10:52   #65
diwa82
BAN stały

GG do diwa82

No dziewczyny, chyba mnie nie zrozumiałyście. Przesłaniem mojego poprzedniego posta było właśnie to, że nabieranie wyższego mniemania o sobie nie powinno się brać w wyniku zachwytu mężczyzny, ale dlaczego siorka wogóle potrzebowala się przeglądać w jego oczach? Bo miała zaniżoną samoocenę. Gdyby myślała o sobie dobrze i czuła się dobrze w swojej skórze i ze swoim życiem, to najprawdopodobniej nie poleciałaby na faceta siostry, obojętne jakie miałaby stosunki z siostrą. Tzn chcę Wam uzmysłowić, że problem przespania się z facetem siostry nie wynika z jej egoizmu, ale z poważniejszych podstawowych problemów jej duszy. Jeśli człowiek jest szczęśliwy, to w sposób naturalny nie czyni zła. Oczywiście to moja prywatna opinia i nie musicie się ze mną zgadzać. Wzięłam w obronę siorkę nie dlatego, że nie zgadzam się, że to co zrobiła, było niedobre i nieetyczne, ale dlatego, że ona nie zrobiła tego z egoizmu - jak większość z Was je zarzucała, ale z powodów poważniejszych.
diwa82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 11:00   #66
Merys
Zakorzenienie

Cytat:
No dziewczyny, chyba mnie nie zrozumiałyście. Przesłaniem mojego poprzedniego posta było właśnie to, że nabieranie wyższego mniemania o sobie nie powinno się brać w wyniku zachwytu mężczyzny, ale dlaczego siorka wogóle potrzebowala się przeglądać w jego oczach? Bo miała zaniżoną samoocenę. Gdyby myślała o sobie dobrze i czuła się dobrze w swojej skórze i ze swoim życiem, to najprawdopodobniej nie poleciałaby na faceta siostry, obojętne jakie miałaby stosunki z siostrą. Tzn chcę Wam uzmysłowić, że problem przespania się z facetem siostry nie wynika z jej egoizmu, ale z poważniejszych podstawowych problemów jej duszy. Jeśli człowiek jest szczęśliwy, to w sposób naturalny nie czyni zła. Oczywiście to moja prywatna opinia i nie musicie się ze mną zgadzać. Wzięłam w obronę siorkę nie dlatego, że nie zgadzam się, że to co zrobiła, było niedobre i nieetyczne, ale dlatego, że ona nie zrobiła tego z egoizmu - jak większość z Was je zarzucała, ale z powodów poważniejszych.
Siorka jest istotą rozumną i doskonale wie co robi, a tlumaczenie, ze jak mi jest zle i jestem taka pokrzywdzona to usprawiedliwia to moje bardzo nieodpowiednie zachowanie. Zaraz wyjdzie, ze to wina rodzicow, siostry, bo rodzice nie reagowali, faworyzowali ja, a ona sie wywyzszala i wyrywala jej wszystkich chlopcow, bo oni są tacy durni i odchodzą od niej dla jej siostry (to byla ironia)
Rozumiem, ze mozna miec niska samoocene. Bardzo wiele ludzi tak ma, ale nie robią drugiej osobie takiego za przeproszeniem gówna
Stary 2010-01-15, 11:29   #67
tulula1227
Rozeznanie

Nikt tak naprawdę nie wie, co się dzieje w jej duszy.

I nikt nie powinien usprawiedliwiać takiego i innego typu ZLA, ponieważ człowiek ma jakieś problemy w duszy. To jest jego sprawa, to on powinien walczyć z tym co jest w nim zle ale nie kosztem innych.
Egoizm może iść w parze z jej PATOLOGIĄ> tj. ewentualnymi problemami w duszy.
Wybaczcie, ze tak ostro to nazwalam, ale nie wyobrażam sobie nazwać to lagodniej... kiedy by zabić swoj bol w srodku krzywdzi się innych...

Hitler też ponoć mial problemy ze sobą ...
Można mowić o jego problemach... Ale NIGDY bronić czy usprawiedliwiać.

radykalny przykład, ale lepiej podkreśla moją myśl
Stary 2010-01-15, 11:49   #68
diwa82
BAN stały

GG do diwa82

Ależ ja nie usprawiedliwiam siorki, w żadnym razie. To, co zrobiła było złe. Ale to czyn był zły - nie ona. Nie potępiam jej, bo ona to zrobiła z powodu tego, że cierpi. Nie mówię, że każdy, kto cierpi ma czynić źle i unieszczęśliwiać innych. Mówię, że nawet jeśli czyni źle, zasługuje na współczucie.
diwa82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 12:18   #69
tulula1227
Rozeznanie

Fakt, wspolczuje jej glupoty i egoizmu... Ona na tym nic nie stracila. [ nie wspominam o stracie siostry, przeciez jej na niej nie zalezy ].
A jej rodzenstwo owszem.

A tak poza tym... Jak mozna mowic, ze to czyn jest zly, a nie czlowiek?
Stary 2010-01-15, 13:14   #70
Stary_Pryk
BAN stały

Cytat:
chcę Wam uzmysłowić, że problem przespania się z facetem siostry nie wynika z jej egoizmu, ale z poważniejszych podstawowych problemów jej duszy.
A czy jej umęczona dusza po takim "oczyszczeniu" nie powinna odczuwać żalu, wyrzutów sumienia, chęci naprawienia tego co zrobiła?

Tymczasem:

Cytat:
Napisane przez siorka Pokaż wiadomość
Nie wiem co dalej, nie mam tez wielkich wyrzutów sumienia, ...... Boję się strochę, ze to się wyda ale ciagle myślę o tym żeby to powtórzyć.
Nie wspominając, że ona:
Cytat:
Napisane przez siorka Pokaż wiadomość
takich "mądrości" nie potrzebuję
Zachowanie tej pannicy jest nie do przyjęcia i mam nadzieję, że jej chłopak, narzeczony, mąż, TeŻet będzie ją walił w rogi aż będzie huczało. To samo dotyczy tego ogiera i również jemu życzę tego samego.
Stary_Pryk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 14:12   #71
lacrimachristi
Zakorzenienie

Jak dla mnie to ty zwykłą suką jestes. Tyle na ten temat.
Stary 2010-01-15, 14:30   #72
B-52
BAN stały

:p

Edytowane przez B-52
Czas edycji: 2010-09-08 o 13:16
B-52 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 14:48   #73
bluebluesky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez B-52 Pokaż wiadomość
Siorka, dziecko drogie, nie podam ci namiarów do znajomych których opisałam w swoim poście z poprzedniej strony. Chyba żartujesz. Zresztą Twoja prośba na moje PW, obnaża cię całkowicie. Przeczytaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Socjopatia
Nie wierze...
Stary 2010-01-15, 16:13   #74
Neciak89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez B-52 Pokaż wiadomość
Na początku muszę nadmienić, że zgadzam się z Diwą i raczej jestem skłonna przychylić się ku jej teorii, niż teorii reszty. Jest natomiast jedno ALE...
Czy to nie jest czasem tak, że "siorka" czuła się gorsza, brzydsza, bo... taka była?
Może faktycznie dziewczyna ma jakieś wady charakteru które czyniły ją zawsze tą gorszą. Bo czy nie jest wadą charakteru na przykład ten wspomniany brak wyrzutów sumienia, chęć powtórzenia "złego" czynu i uważanie przy tym, że nie chce zepsuć relacji siostry z tym facetem? to jest albo niski iloraz inteligencji, albo przejaw socjopatii objawiający się nierozumieniem otoczenia i prawidłowych relacji w nim...
Siorka może faktycznie jest gorsza i czuje to, a seks z tym facetem był jak awans społeczny. Tak to widzę i szczerze współczuję, bez ironii.
Siorka, dziecko drogie, nie podam ci namiarów do znajomych których opisałam w swoim poście z poprzedniej strony. Chyba żartujesz. Zresztą Twoja prośba na moje PW, obnaża cię całkowicie. Przeczytaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Socjopatia
Żartujesz z tą wiadomością?

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 16:44   #75
tulula1227
Rozeznanie

Juz nie pisalam o tej wiadomosci... ale skoro nie jestem jedna to od siorki dostalam wczoraj nastepujaca wiadomosc :

" Witam,
Dzięki za wpis. Czy mogłabyś coś więcej powiedzieć mi o tym przypadku z ktorym się zetknęłaś, bardzo mnie to ciekawi i nie ukrywam ze chciałabym dotrzeć do tej dziewczyny, ktora się do tego posunęła, nawiązać z nią kontakt.
Pozdrawiam. "

Pytanie... po cholere jasną ? Zas dzisiaj napisala do mnie rzekoma dziennikarka z ponizszym przeslaniem :
" Witam,
Jestem dziennikarką TVN. Skontakotowałam się z dziewczyną o nazwie "siorka". Jej historia zainspirowała moich przełożonych do nakręcenia materiału na ten temat, oczywiście anonimowo ze zmianą dat i imion, tak aby nikt nie zostal narażony na ewentualne problemy. Szkopuł w tym, że aby taki materiał powstał potrzebuję więcej takich histroii. Czy Pani mogłaby mi pomóc? Z tego co czytam zna Pani taki przypadek, jak się Pani pewnie domyśla, takich wypadków nie jest dużo, trudno też znaleźć kogoś, kto w takim przypadku nie pochodziłby z rodziny patologicznej, a im mniej patologii tym lepiej dla projektu.Sam materiał poprzedza szereg rozmów telefonicznych, do niczego niezobowiązujących. Nie muszę zdrdzać źródeł, czyli skąd mam do kogoś kontakt. Jeśli zechciałaby mi Pani pomóc proszę o kontakt, pozdrawiam. Iwona. "

Byc moze sa to tylko moje omamy, ale zdaje mi sie, ze te dwie osoby to tak naprawde ... jedna.
Stary 2010-01-15, 16:47   #76
rapifen
Zakorzenienie

ale do tanga trzeba dwojga...

rapifen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 16:47   #77
Neciak89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tulula1227 Pokaż wiadomość
Juz nie pisalam o tej wiadomosci... ale skoro nie jestem jedna to od siorki dostalam wczoraj nastepujaca wiadomosc :

" Witam,
Dzięki za wpis. Czy mogłabyś coś więcej powiedzieć mi o tym przypadku z ktorym się zetknęłaś, bardzo mnie to ciekawi i nie ukrywam ze chciałabym dotrzeć do tej dziewczyny, ktora się do tego posunęła, nawiązać z nią kontakt.
Pozdrawiam. "

Pytanie... po cholere jasną ? Zas dzisiaj napisala do mnie rzekoma dziennikarka z ponizszym przeslaniem :
" Witam,
Jestem dziennikarką TVN. Skontakotowałam się z dziewczyną o nazwie "siorka". Jej historia zainspirowała moich przełożonych do nakręcenia materiału na ten temat, oczywiście anonimowo ze zmianą dat i imion, tak aby nikt nie zostal narażony na ewentualne problemy. Szkopuł w tym, że aby taki materiał powstał potrzebuję więcej takich histroii. Czy Pani mogłaby mi pomóc? Z tego co czytam zna Pani taki przypadek, jak się Pani pewnie domyśla, takich wypadków nie jest dużo, trudno też znaleźć kogoś, kto w takim przypadku nie pochodziłby z rodziny patologicznej, a im mniej patologii tym lepiej dla projektu.Sam materiał poprzedza szereg rozmów telefonicznych, do niczego niezobowiązujących. Nie muszę zdrdzać źródeł, czyli skąd mam do kogoś kontakt. Jeśli zechciałaby mi Pani pomóc proszę o kontakt, pozdrawiam. Iwona. "

Byc moze sa to tylko moje omamy, ale zdaje mi sie, ze te dwie osoby to tak naprawde ... jedna.
Może warto się zapytać moda? To jest lekka przesada moim zdaniem.

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
Stary 2010-01-15, 16:48   #78
Merys
Zakorzenienie

Nie mam pytan.
Stary 2010-01-15, 16:49   #79
Madelaine87
Zadomowienie

z tym TVN-em to ciężko powiedzieć, zazwyczaj na forach wrzucają nowy temat że poszukują osób do danego tematu.
Madelaine87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-15, 16:50   #80
Neciak89
Zakorzenienie

Tulula - a tak z ciekawości, zerknij na profil tej dziennikarki i sprawdź kiedy konto założyła ;p powinien być podany miesiąc i rok ;p

Kosmetycznie

Cytat:
Stary 2010-01-15, 19:21   #81
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Konto usunięte

Dziewczyny juz wszystko napisaly i maja 100% racji Dla mnie to jakis jeden, wielki koszmar. Jestes 1 przeciwko kilkudziesieciu postom. Zauwaz, ze nikt Cie nie rozumie tutaj - totalnie! Okropny wystepek. Miejmy nadzieje, ze zycie jest sprawiedliwie i Ci skopie za ta sytuacje jeszcze kiedys dupe. Moze siostra miala podstawy zeby Cie tak traktowac? Nie wierze, zebys w jedna noc sie az tak bardzo zmienila. Ty juz pewnie zawsze bylas taka egoistka i zazdrosnica, tylko czekalas na odpowiednia okazje zeby dac tym emocjom 'upust'. Brawo
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 22:46   #82
eternitymoment
Zadomowienie

spac z chlopakiem siostry...sodomia i gomoria.... to podlega pod leczenie psychiatryczne,jak mozna cos takiego zrobic??? az rece opadaja przy pisaniu...malo Ci chlopa na okolo? trza sie za szwagra brac?? wstyd i hanba...
eternitymoment jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 23:24   #83
modzianka
Raczkowanie

wiesz co......powiem Ci tylko tyle że jesteś żałosna a to co zrobiłaś osiągnęło poziom poniżej jakiegokolwiek poziomu.....komu jak komu ale siostrze? To sie nazywa wykolejeniec....
modzianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-16, 01:29   #84
tulula1227
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
Tulula - a tak z ciekawości, zerknij na profil tej dziennikarki i sprawdź kiedy konto założyła ;p powinien być podany miesiąc i rok ;p
Stary 2010-01-16, 01:41   #85
Neciak89
Zakorzenienie

No i jak dla mnie wszystko jasne, bo z tego co się orientuję, to te prawdziwe dziennikarki mają konta na wizażu i z kont obserwują, już nie mówiąc o tym, że się podpisują nazwiskiem, a nie imieniem samym.

Kosmetycznie

Cytat:
Stary 2010-01-16, 09:32   #86
tofaniutka
Zadomowienie

"Moda na sukces" NORMALNIE
tofaniutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-16, 09:51   #87
bluebluesky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
No i jak dla mnie wszystko jasne, bo z tego co się orientuję, to te prawdziwe dziennikarki mają konta na wizażu i z kont obserwują, już nie mówiąc o tym, że się podpisują nazwiskiem, a nie imieniem samym.
Doświadczenia tak nie zdobędzie, a bardzo go potrzebuje
Stary 2010-01-16, 11:55   #88
Neciak89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluebluesky Pokaż wiadomość
Doświadczenia tak nie zdobędzie, a bardzo go potrzebuje
Chyba nie zrozumiałam, co masz na myśli?

Kosmetycznie

Cytat:
Stary 2010-01-16, 23:10   #89
iloneczka1
Wtajemniczenie

Może to być akcja wymyślona przez dziennikarkę, do mnie kilka razy też takie "niby bohatery" postów pisały, czy by nie dało się pogadać i żeby raz jakaś ankietę zrobić. . Ja im pogadam
Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij..........
iloneczka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 10:41   #90
Dziarunia
Przyczajenie

Szok !!!!

Jak mogłaś coś takiego siostrze zrobić ?
Zastanowiłaś się troszeczkę , że jednak jest to Twoja siostra i płynie w was ta sama krew ? ...
Nie wierzę , że można się posunąć aż tak daleko ! ŻENADA !!!
Nic Cię nie usprawiedliwia nawet to jaka Twoja siostra jest , była itd ...
Jesteś Egoistką ! Myślisz tylko o sobie i o swoim szczęściu ! Nie patrzysz na to czy ranisz inną osobę ! A w tym przypadku siostrę ! Która mimo wszystko gdybyś tego potrzebowała byłaby przy Tobie w trudnych chwilach ...

Gdzieś tam napisałaś że on Cię uwodził a przepraszam bardzo po jaką cho..rę dałaś się w to wciągnąć ?? Nie zwalaj winy tylk0 na niego bo jesteś tak samo winna jak i ten facet ;/
Po prostu to co zrobiłaś jest żałosne ;/ I co Ty sobie myślałaś pisząc tutaj , że co ?
Że laski Ci powiedzą " nie martw się będzie Ok , dobrze zrobiłaś itp " że pogłaszczemy Cię po główce i przytakniemy ??
Hmm pomyliłaś się ...

Moim zdaniem siostra powinna się o wszystkim dowiedzieć . Przyprawiliście jej oboje rogi ;/ ...
Jakbym była na jej miejscu faceta kopnęłabym w dupę i powiedziała Adios
A Ciebie bym znienawidziła ... Tyle co mam do powiedzenia ...

Pamięta tylko , że to wszystko działa w dwie strony kiedyś los się odwróci i tobie da mocnego kopniaka po dupie
Dziarunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości