![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Przespałam się z facetem mojej siostry
Owszem, fajne uczucie przychodzi do kobiety, kiedy mezczyzni prawia jej komplementy... Ale czy to powod by isc z owym adoratorem badz nie zupelnie do łóżka? Czy wlaśnie to musi być "podsumowaniem" tego, że jest atrakcyjna?
Chyba jednak nie.
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem, nic nie usprawiedliwia takiego zachowania. Zamiast odgrywać się na siostrze, mogłaś pracować nad waszymi stosunkami, a nie szukać stosunków z jej facetem.
Na jej miejscu nigdy już bym się do ciebie nie odezwala. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
BAN stały
|
No dziewczyny, chyba mnie nie zrozumiałyście. Przesłaniem mojego poprzedniego posta było właśnie to, że nabieranie wyższego mniemania o sobie nie powinno się brać w wyniku zachwytu mężczyzny, ale dlaczego siorka wogóle potrzebowala się przeglądać w jego oczach? Bo miała zaniżoną samoocenę. Gdyby myślała o sobie dobrze i czuła się dobrze w swojej skórze i ze swoim życiem, to najprawdopodobniej nie poleciałaby na faceta siostry, obojętne jakie miałaby stosunki z siostrą. Tzn chcę Wam uzmysłowić, że problem przespania się z facetem siostry nie wynika z jej egoizmu, ale z poważniejszych podstawowych problemów jej duszy. Jeśli człowiek jest szczęśliwy, to w sposób naturalny nie czyni zła. Oczywiście to moja prywatna opinia i nie musicie się ze mną zgadzać. Wzięłam w obronę siorkę nie dlatego, że nie zgadzam się, że to co zrobiła, było niedobre i nieetyczne, ale dlatego, że ona nie zrobiła tego z egoizmu - jak większość z Was je zarzucała, ale z powodów poważniejszych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozumiem, ze mozna miec niska samoocene. Bardzo wiele ludzi tak ma, ale nie robią drugiej osobie takiego za przeproszeniem gówna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Nikt tak naprawdę nie wie, co się dzieje w jej duszy.
I nikt nie powinien usprawiedliwiać takiego i innego typu ZLA, ponieważ człowiek ma jakieś problemy w duszy. To jest jego sprawa, to on powinien walczyć z tym co jest w nim zle ale nie kosztem innych. Egoizm może iść w parze z jej PATOLOGIĄ> tj. ewentualnymi problemami w duszy. Wybaczcie, ze tak ostro to nazwalam, ale nie wyobrażam sobie nazwać to lagodniej... kiedy by zabić swoj bol w srodku krzywdzi się innych... Hitler też ponoć mial problemy ze sobą ... Można mowić o jego problemach... Ale NIGDY bronić czy usprawiedliwiać. radykalny przykład, ale lepiej podkreśla moją myśl
![]() |
#68 |
BAN stały
|
Ależ ja nie usprawiedliwiam siorki, w żadnym razie. To, co zrobiła było złe. Ale to czyn był zły - nie ona. Nie potępiam jej, bo ona to zrobiła z powodu tego, że cierpi. Nie mówię, że każdy, kto cierpi ma czynić źle i unieszczęśliwiać innych. Mówię, że nawet jeśli czyni źle, zasługuje na współczucie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Fakt, wspolczuje jej glupoty i egoizmu... Ona na tym nic nie stracila. [ nie wspominam o stracie siostry, przeciez jej na niej nie zalezy ].
A jej rodzenstwo owszem. A tak poza tym... Jak mozna mowic, ze to czyn jest zly, a nie czlowiek?
![]() |
#70 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Tymczasem: Cytat:
Zachowanie tej pannicy jest nie do przyjęcia i mam nadzieję, że jej chłopak, narzeczony, mąż, TeŻet będzie ją walił w rogi aż będzie huczało. To samo dotyczy tego ogiera i również jemu życzę tego samego. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to ty zwykłą suką jestes. Tyle na ten temat.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
BAN stały
|
:p
Edytowane przez B-52 Czas edycji: 2010-09-08 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Juz nie pisalam o tej wiadomosci... ale skoro nie jestem jedna to od siorki dostalam wczoraj nastepujaca wiadomosc :
" Witam, Dzięki za wpis. Czy mogłabyś coś więcej powiedzieć mi o tym przypadku z ktorym się zetknęłaś, bardzo mnie to ciekawi i nie ukrywam ze chciałabym dotrzeć do tej dziewczyny, ktora się do tego posunęła, nawiązać z nią kontakt. Pozdrawiam. " Pytanie... po cholere jasną ? Zas dzisiaj napisala do mnie rzekoma dziennikarka z ponizszym przeslaniem : " Witam, Jestem dziennikarką TVN. Skontakotowałam się z dziewczyną o nazwie "siorka". Jej historia zainspirowała moich przełożonych do nakręcenia materiału na ten temat, oczywiście anonimowo ze zmianą dat i imion, tak aby nikt nie zostal narażony na ewentualne problemy. Szkopuł w tym, że aby taki materiał powstał potrzebuję więcej takich histroii. Czy Pani mogłaby mi pomóc? Z tego co czytam zna Pani taki przypadek, jak się Pani pewnie domyśla, takich wypadków nie jest dużo, trudno też znaleźć kogoś, kto w takim przypadku nie pochodziłby z rodziny patologicznej, a im mniej patologii tym lepiej dla projektu.Sam materiał poprzedza szereg rozmów telefonicznych, do niczego niezobowiązujących. Nie muszę zdrdzać źródeł, czyli skąd mam do kogoś kontakt. Jeśli zechciałaby mi Pani pomóc proszę o kontakt, pozdrawiam. Iwona. " Byc moze sa to tylko moje omamy, ale zdaje mi sie, ze te dwie osoby to tak naprawde ... jedna.
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
ale do tanga trzeba dwojga...
![]() |
![]() |
#77 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Nie mam pytan.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
z tym TVN-em to ciężko powiedzieć, zazwyczaj na forach wrzucają nowy temat że poszukują osób do danego tematu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Tulula - a tak z ciekawości, zerknij na profil tej dziennikarki i sprawdź kiedy konto założyła ;p powinien być podany miesiąc i rok ;p
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny juz wszystko napisaly i maja 100% racji
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
spac z chlopakiem siostry...sodomia i gomoria.... to podlega pod leczenie psychiatryczne,jak mozna cos takiego zrobic??? az rece opadaja przy pisaniu...malo Ci chlopa na okolo? trza sie za szwagra brac?? wstyd i hanba...
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
wiesz co......powiem Ci tylko tyle że jesteś żałosna a to co zrobiłaś osiągnęło poziom poniżej jakiegokolwiek poziomu.....komu jak komu ale siostrze? To sie nazywa wykolejeniec....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
2010-01-15 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
No i jak dla mnie wszystko jasne, bo z tego co się orientuję, to te prawdziwe dziennikarki mają konta na wizażu i z kont obserwują, już nie mówiąc o tym, że się podpisują nazwiskiem, a nie imieniem samym.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Chyba nie zrozumiałam, co masz na myśli?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
Może to być akcja wymyślona przez dziennikarkę, do mnie kilka razy też takie "niby bohatery" postów pisały, czy by nie dało się pogadać i żeby raz jakaś ankietę zrobić.
![]() ![]()
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
Szok !!!!
Jak mogłaś coś takiego siostrze zrobić ? Zastanowiłaś się troszeczkę , że jednak jest to Twoja siostra i płynie w was ta sama krew ? ... Nie wierzę , że można się posunąć aż tak daleko ! ŻENADA !!! Nic Cię nie usprawiedliwia nawet to jaka Twoja siostra jest , była itd ... Jesteś Egoistką ! Myślisz tylko o sobie i o swoim szczęściu ! Nie patrzysz na to czy ranisz inną osobę ! A w tym przypadku siostrę ! Która mimo wszystko gdybyś tego potrzebowała byłaby przy Tobie w trudnych chwilach ... Gdzieś tam napisałaś że on Cię uwodził a przepraszam bardzo po jaką cho..rę dałaś się w to wciągnąć ?? Nie zwalaj winy tylk0 na niego bo jesteś tak samo winna jak i ten facet ;/ Po prostu to co zrobiłaś jest żałosne ;/ I co Ty sobie myślałaś pisząc tutaj , że co ? Że laski Ci powiedzą " nie martw się będzie Ok , dobrze zrobiłaś itp " że pogłaszczemy Cię po główce i przytakniemy ?? Hmm pomyliłaś się ... Moim zdaniem siostra powinna się o wszystkim dowiedzieć . Przyprawiliście jej oboje rogi ;/ ... Jakbym była na jej miejscu faceta kopnęłabym w dupę i powiedziała Adios A Ciebie bym znienawidziła ... Tyle co mam do powiedzenia ... Pamięta tylko , że to wszystko działa w dwie strony kiedyś los się odwróci i tobie da mocnego kopniaka po dupie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.