|
|
#1171 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Madame kochana moje zdanie juz znasz chyba
![]() Kochajmnie jak humorek? Mycha super ze jestes zadowolona ![]() Asia tez zgadzam sie z innymi, dobrze ze to zrozumialas taka potrzebe swojego TZta jutro oby Wam cudownie byloJagaa co u Twojego TZta? |
|
|
|
|
#1172 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Wysyłaj! Masz tu kopa w dupala, i wysyłaj jest 2010, trzeba robić nowe rzeczy!Ja zaczęłam chodzić na medytację, a od października już chodzę na taniec brzucha, co zawsze chciałam zrobić więc szuraj.
|
|
|
|
|
|
#1173 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale na stałe czy na jakiś czas opowiadaj! ![]() A EXa miej gdzieś, właśnie myśl o Tż Cytat:
![]() ale to musi być Twoja decyzja. ![]()
|
|
|
#1174 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1175 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zawsze o tym marzyłam ale pójdę jak skończe 18 lat.
|
|
|
#1177 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Taaa powtarzal mi kilka razy, ze przepraszal ze mnie tak zranil. Tylko ze sam z siebie tego nie powiedzial.... Kiedy mowie mu czemu nie moze mnie chociaz troche zrozumiec to milczy... W ogole to moja matka widziala jak przez niego rycze.... Ehhhh nie dosc, ze wszystko sie wali, to jeszcze ona..... ![]() Ja juz w pn mam kolowkium i zaczynaja mi sie egzaminy, a nic nie ruszylam. Nie potrafie sie uczyc. Zawale przez niego sesje... |
||
|
|
|
|
#1178 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u nas wszystko dobrze.. rozmawiamy troche za dużo a poza tym to jest ok, tylko ze troche myślę dalej o tej studniowce bo dzisiaj była próba i jeszcze jutro rano ma.. kurde.. jak sobie myślę ze on z taką ładną dziewczyną tańczy to aż mi sie coś robi
|
|
|
|
|
|
#1179 | |
|
Copyraptor
|
Fantastyczna <3 Cytat:
![]() http://www.buddyzm.info.pl/ <- tutaj chodzę, na te środowe wstępy do medytacji. A co do tańca brzucha - niee, nie było ciężko ale ponoć mam do tego dryg, i nieźle mi to idzie.A, no i w sumie nie odpowiedziałam na pytanie
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2010-01-16 o 00:54 |
|
|
|
|
|
#1180 |
|
BAN stały
|
CHOLERKO podpowiesz mi cos? Jakie Ty masz zdanie na temat mojej sytaucji? Ja jestem nastawiona juz na definitywne zakonczenie, co o tym myslisz?
|
|
|
|
|
#1181 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moj TZ tez tanczy z inna, mowie Ci jest cuudownie piekna jak dla mnie a co do studniowki to jestem z ciebie dumna ze to znosisz musisz mu zaufac i po prostu przeczekac ta noc. i liczyc na dokladne relacje
|
|
|
|
|
|
#1182 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a skąd wiesz że on to przepraszam nie mówił też od siebie, może Ty mu tylko uświadomiłaś że źle zrobił i powinien przeprosić a on to właśnie zrobił.. ,pamięt am że jak to pisałaś, myślałam że on to w żartach powiedział to "skarbie" , głupio zrobił tylko stawiając Ci taki warunek że jak tak będziesz jak wtedy to on dalej będzie tak tańczył.. a już wiesz napewno że chcesz to zakończyć?
|
|
|
#1183 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No jak mu powiedzialam, ze mogl chociaz przeprosic to przeprosil....
|
|
|
|
|
|
#1184 |
|
Zadomowienie
|
Cholerko z tego co mówisz jest super.
czemu nie jestem z samego krakowa no czeeemuu ![]()
|
|
#1185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale ostatnio TZ mi pisał ze odechciało mu sie tej studniówki itp. nie chce mu sie nawet iść.. dzisiaj mi powiedział ze nic nie pije i nie chce. czeka na mnie do wakacji, wtedy przy mnie może sie opić
|
|
|
|
|
|
#1186 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Uważam, że zachował się głupio, że poszedł tańczyć z inną. Ale ja nie wiem jak to między wami wygląda - normalnie tańczycie z innymi ludźmi? Jeżeli tak, to uważam, że trochę przesadzasz. Przeprosił Cię kilka razy, a ty zrobiłaś mu scenę przy znajomych, i strzeliłaś wielkiego focha. To co miał zrobić? Ale z drugiej strony - nienawidzę takiego olewactwa, przychodzicie na imprezę razem, a potem on sobie idzie gadać z kumplami i ma Cię w nosie..W dodatku jak ta krowa uparcie nie chce przyznać, że mógł się zachować inaczej. Podsumowując. Uważam, że to nie jest powód do kończenia pięcioletniego związku. Myślę, że powinnaś mu wyjaśnić czemu poczułaś się urażona, i zakończyć ten temat. On powinien zrozumieć, że sprawił Ci przykrość. Ale ty wiesz najlepiej, co Ci serce podpowiada ![]() Cytat:
Polecam, jak kiedyś będziesz miała możliwość
|
||
|
|
|
|
#1187 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1188 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kochana cholerko, ja sto razy mu tlumaczylam, ze dla mnie to bylo zbyt intymne i ze zrobilo mi sie bardzo przykro jak na to patrzylam i zranil mnie... On tylko non stop powtarza, ze przesadzam, troche tolerancji, nic zlego przeciez nie zrobil.... Te dwie pozostale akcje moge puscic plazem, ale taniec mnie zabolal najbardziej. A jesli on uwaza, ze nic zlego nie zrobil to co ja moge jeszcze zrobic? No powiedz? |
|
|
|
|
|
#1189 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Może dla niego faktycznie nie było to nic takiego. Po prostu powiedz mu, że może dla niego to nie było nic takiego, ale Tobie sprawiło to przykrość. Więc ty już zamkniesz ten temat, ale niech on tak nie robi w przyszłości.
|
|
|
|
|
|
#1190 |
|
BAN stały
|
Owszem, powiedzial, ze to dla niego nie znaczylo nic. Mial ochote zatanczyc, ja nie chcialam, wiec wzial inna. Dokladnie mu to powiedzialam co napisalas, ale on jak juz pisalam dzisiaj powiedzial mi, ze jesli ja nie bede chciala tanczyc to on tak bedzie robil....
|
|
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
A co mi tam, WYŚLĘ.
Na casting najwyżej nie pójdę, ale wyślę. Nikomu nie powiem, tylko Tżtowi. Może nawet do 23 nie wejdę, to nie będzie o czym gadać. A przynajmniej będę miała poczucie, że zrobiłam cokolwiek, żeby zbliżyć się do wymarzonego laptopa ![]() Wycofać się zawsze zdążę. Muszę zdjęcie wybrać, bo trzeba wysłać, nie mam żadnego szałowego, jutro pomożecie mi wybrać ok? O ile się wcześniej nie rozmyślę
|
|
#1192 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Ech, jak ten osioł..zachowuje się fatalnie, jakby to, że postawi na swoim było dla niego najważniejsze ![]() Ale zastanów się - warto ze sobą kończyć przez głupi taniec?
|
|
|
|
|
|
#1193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że on nie potrafi zachować się jak facet i zwyczajnie przeprosić, dla świętego spokoju, żeby jego kobieta nie była już smutna, jakby to coś go kosztowała, pieprzona męska duma
|
|
|
#1194 |
|
Copyraptor
|
Szatanica, spróbujesz ty się rozmyślić, to Cię dopiero skopię
|
|
|
|
|
#1195 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Mialas mi mowic, zebym to definitywnie skonczyla ![]() Naprawde jego zachowanie mi nie odpowiada, a on nic z tym nie robi. Powiedzial, ze taki juz jest i sie nie zmieni. Ze nie znam sie na jego zartach a on i tak bedzie zartowal ,bo lubi, tanczyc tez bedzie, bo lubi... A czy pomyslal o tym, ze moge ja czegos nie lubic? NIE, liczy sie to na co on ma ochote... Jezu ja mu juz tyle rzeczy mowilam, tlumaczylam, jak sie czuje itp, a w odpowiedzi slysze ciagle :"ptzesadzasz, nie chce juz o tym gadac..." Jak ja mam z nim dojsc do porozumienia? |
||
|
|
|
|
#1196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteście razem długo, ale nie ma sensu tego sztucznie podtrzymywać, mam wrażenie, że jemu jest wszystko jedno, czy jesteś, czy nie, uważa, że robi Ci łaskę nadal z Tobą rozmawiając. Traktuje Cię na zasadzie "niech sobie gada" i tyle, ja bym pokazała mu drzwi. Nie lubię być ignorowana i traktowana jak idiotka. Nie odpowiada Ci to, jaki jest - nie mam pytań. Przestań czekać, aż coś z tym zrobi, bo wiesz doskonale, że nie zrobi zupełnie nic. ---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ---------- Cytat:
Nigdy nie byłam ani miss szkoły, ani nawet miss odpustu czy miss zakładów mięsnych "Luksusowe", nie wiem, jak się chodzi po scenie, jak się macha do widzów, jak się płacze po wygranej :/ chcę tylko laptopa! Mogę zająć ostatnie miejsce, o ile dają laptopa, mam gdzieś tytuły i występy w telewizji, czy gdziekolwiek, chciałabym tylko komputer.Jeżeli więc któraś z Was chce spełnić moje marzenie - chętnie podam nr konta. Pomyślcie - dzięki Wam mogę uniknąć kompromitacji!
|
|
|
#1197 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
można oczywiście zatańczyć z kimś innym (jak na Sylwestrze), ale bez jakiegoś przytulania czy czegoś takiego ---------- Dopisano o 03:17 ---------- Poprzedni post napisano o 03:17 ---------- Cytat:
on nie przywiązywał do tego wagi, pewnie już nawet nie pamięta czy trzymał ją w pasie czy nie, czy powiedział do niej skarbie, czy nie. dla niego to NIC nie znaczyło, zwykłe głupie żarty.(coś o tym wiem. mój TŻ też ma kiepskie poczucie humoru )---------- Dopisano o 03:18 ---------- Poprzedni post napisano o 03:17 ---------- Cytat:
nie wiem, oni jakoś inaczej podchodzą do tego typu rzeczy. mój TŻ chyba do dziś uważa, że ta akcja na Sylwestrze to była bzdura, że niepotrzebnie się czepiłam, bo przecież teraz nie widuje się z tą dziewczyną i nie ma z nią kontaktu. dobra, ale nie jest tak, że jej już nigdy nie zobaczy. tylko, że on przynajmniej powiedział, że następnym razem zwróci lasce uwagę jak się będzie do niego lepić w ten sposób. jeśli macie odmienne racje i żadne nie chce ustąpić to chyba nie ma innego wyjścia jak się rozejść, przynajmniej na jakiś czas. do momentu gdy któreś nie zrozumie swojego błędu. wtedy (o ile nie będzie za późno) może da radę zacząć od nowa. opcja druga - weźcie się jakoś dogadajcie! ja sobie z moim poważnie pogadałam. w ogóle to sukces, bo nie był to wyłącznie mój monolog jak to zwykle bywa. chyba mniej więcej doszliśmy do porozumienia, powiedziałam, że jeżeli sprawia mu radość chodzenie z kolegami na piwo co kilka dni, niech chodzi. ja nie mam nic przeciwko, nie mogę mu przecież niczego zabronić. tak to dzwonią do niego, ale on nie idzie, a potem dochodzi do wniosku, że mógł iść i chciał, tylko jakoś bał się mi to powiedzieć, albo nie wiem w czym problem. powiedziałam też, żeby nie dawał mi sobą rządzić, ale żeby swojego zdania bronił w kulturalny sposób, z szacunkiem, a nie bezradnie na mnie warcząc i raniąc mnie przez to. zobaczymy jak on do tego podejdzie. postanowiłam skończyć z zazdrością raz na zawsze, zacząć żyć swoim życiem. nie będę się kurczowo trzymała jednego faceta, nie ten to następny. nie będę mu niczego zabraniać i za jakiś czas zweryfikuję, czy mamy podobne priorytety czy całkiem różne. na początek taka rozmowa wystarczy, pozostałe kwestie omówię z nim kiedy indziej ![]() myślę, że będzie dobrze ![]() p.s. co myślicie o sytuacji gdy - jestem załamana po egzaminie, a TŻ sobie idzie z kolegami na piwo. czysty egoizm z jego strony? a może z mojej, gdybym miała do niego o to pretensje? (TŻ twierdzi, że by się nie obraził o takie coś. tylko czy on kiedykolwiek był załamany po egzaminie? nie )czasem męczy mnie to, że ja mam masę nauki, a on siedzi w domu i robi NIC. nudzi mu się niemiłosiernie, ale do notatek nie zajrzy. tylko komputer, tv i piwo z kolegami. poza tym wiadomo jakieś prace koło domu, bo jest jakby głową rodziny, no ale.. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-16 o 03:22 |
|||
|
|
|
|
#1198 |
|
Rozeznanie
|
Madame, uważam, że jeżeli z nim zostaniesz to będziesz się tylko męczyć. Zwykły taniec ok, ale przytulaniec w moim związku z kimś obcym odpada. Jest zarezerwowany tylko i wyłącznie dla nas. Pójdzie bez Ciebie na imprezę, nie możesz być pewna co robi, bo Ciebie nie ma a on ma ochotę na przytulanki i nawinie się jakaś koleżanka, wytrzymasz tę niepewność? Widzi, że naprawdę się tym przejmujesz, a nie może sam z siebie przeprosić? Przepraszam na odczepnego jest bezwartościowe. Gdyby żałował, przyznał się do błędu, zaproponował poprawę-radziłabym, żeby wybaczyć i zapomnieć. Ale skoro on nie bierze pod uwagę tego, że Ciebie to zachowanie rani, patrzy tylko na to co mu się chce to nie wiem, czy warto wybaczać.
Nikt nie podejmie za Ciebie decyzji, ale przemyśl to, żebyś później nie żałowała. |
|
|
|
|
#1199 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale ciesze sie ze teraz sie tak zachowuje w stosunku do Ciebie, bo zasluzylas na swietne traktowanieCytat:
pomozemy ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
droga Madame, jesli czujesz, ze powinnas to skonczyc, ze chcesz tego to zrob to bo nie ma co, sztucznie udawac. Dobrze wiesz, ze gdybys nie chciala, to po prostu po tej sytuacji i tak by Ci to przez mysli tak nie przechodzilo... nie podoba mi sie to co zrobil Twoj facet, ale to nie wszystko co "wisi"nad waszym zwiazkiem. Rozumiem, ze to az 5 lat zwiazku, ale Madame kazdy szuka swojego szczescia w roznych momentach zycia i przez rozny okres czasu. To, ze my Ci cos podpowiemy to jedno, ale to TY podejmiesz decyzje, nie my. I tym czym najbardziej powinnas sie sugerowac w tak waznej sprawie, to tylko i wylacznie Twoje uczucia i to czy chcesz tego. Opinie moga Ci pomoc ocenic sytuacje, niestety, tak duzy krok jak rozstanie nalezy do Twojej decyzji. |
||||
|
|
|
|
#1200 |
|
Zadomowienie
|
Jeju popadłam wczoraj w takiego doła, że już nie miałam nawet siły do Was napisać.
Rozmawiałam z TŻtem przez telefon, a że byłam zła na naukę, bo nic nie rozumiem i nie umiem to się na nim wyżyłam Miałam mu delikatnie zwrócić uwagę, a wyszły jak zwykle moje pretesje Jak mu powiedziałam o tym, że tak się wkurzył na gg, że się zapytałam o której do domu wrócił to oczywiście zaczął się wypierać, żebym się nie wygłupiała, bo skąd ja mogę wiedzieć jakim on tonem pisał na gg. No dobra w pewnym sensie ma rację, ale z drugiej strony widzę jak pisze do mnie zawsze, a jak zabrzmiało to wczoraj. Zazwyczaj nie pisze do mnie ,,czaisz", no ale już to darowałam. Pewnie głupio mu było się przyznać, że wyżył się na mnie za to że 3 dzień z rzędu jadł ten sam obiad i tyle ![]() Ale oczywiście się rozkręciłam. Zaczęłam się dopytywać czemu mi w nocy na smsa nie odpisał. Coś tam zarzuciłam, że pewnie sobie jakieś panienki wzięli z kolegą, dlatego tak się zbulwersował. Powiedział, że sam by na to nie wpadł Wyobraźnia zaczęła działać Potem nawiązałam do tego ,,kodeksu" co mu kiedyś dałam, żeby go sobie przeczytał. Że znowu zaczyna się to samo, że się nie chce ze mną wcześniej umawiać, tylko na ostatnią chwilę. Oczywiście on nic sensownego nie powiedział, już później nawet mnie nie słuchał Skończyłam więc tą rozmowę. I napisałam mu na gg ,,Tak ciężko się domyślić, że chciałam, żebyś się ze mną miło pożegnał" to powiedział, że jak znowu się czepiam o to i o tamto, to jemu się odechciewa ![]() Kurcze trochę to źle zabrzmiało. Potem załagodziłam sytuację, powiedziałam że jestem załamana tą nauką itd. To mnie pocieszał trochę. Ale najgorsze jest to, że każde moje słowo z jakąś uwagą, on bierze jako atak na niego i moje pretensje :/ Czy ja już nie mogę mu zwrócić uwagi tak, żeby on nie myślał, że znowu marudzę i coś mi nie pasuje? Mam w tym momencie straszny dylemat, bo obawiam się, że jak zacznę jakikolwiek temat, że coś mi nie pasuje, to on właśnie będzie to tak odbierał. Może i miałam wczoraj ton pretensjonalny to fakt. Co ja mu mogę powiedzieć, żeby dotarło do niego, że to nie są pretensje i żeby on tak tego nie odbierał?
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

Masz tu kopa w dupala, i wysyłaj
no i dziekuje wam ze mnie tak wspieracie

a poza tym to jest ok, tylko ze troche myślę dalej o tej studniowce bo dzisiaj była próba i jeszcze jutro rano ma.. kurde.. jak sobie myślę ze on z taką ładną dziewczyną tańczy to aż mi sie coś robi 

,pamięt am że jak to pisałaś, myślałam że on to w żartach powiedział to "skarbie" , głupio zrobił tylko stawiając Ci taki warunek że jak tak będziesz jak wtedy to on dalej będzie tak tańczył..

Nigdy nie byłam ani miss szkoły, ani nawet miss odpustu czy miss zakładów mięsnych "Luksusowe", nie wiem, jak się chodzi po scenie, jak się macha do widzów, jak się płacze po wygranej :/ chcę tylko laptopa! Mogę zająć ostatnie miejsce, o ile dają laptopa, mam gdzieś tytuły i występy w telewizji, czy gdziekolwiek, chciałabym tylko komputer.