|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie!
Cytat:
A co do wymiarów to nie ma co sie martwić z taka talią i biodrami to w każdej ci będzie prawie dobrze. Najważniejsze żebyś unikała gładkiej góry i chyba tez obszernych dołów. W sklepach jest taki wybór, ruszaj na poszukiwania.
Laura Edytowane przez mafda Czas edycji: 2010-01-15 o 21:51 |
|
|
|
|
#1352 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny młode 2010 -pokazcie swoje suknie!
Witam ponownie .
Obrączki jutro do odbioru, a ja po dzisiejszych wojażach sklepowych wróciłam z sukienką - miłość od pierwszego wejrzenia ![]() Tylko po powrocie do domciu szukałam fotek sukieneczki i znalazłam dwie - na dwóch różnych osobach i tak niekorzystnie ona na nich wygląda ;/ No i mam zmartwienie, czy ja się zakochałam tak że mi rozum odebrało? Na szczeście zabrałam moją druhenkę i ona wciąż twierdzi że wyglądałam pięknie... Jutro biegnę zapłacić drugą część kwoty - przymierze, zrobię fotki i utwierdzę się w przekonaniu, że dobry wybór - jak nie ucieknę z resztą kasy ![]() Co myslicie o ewentualnych dodatkach? Planuje małą rewolucję z górą sukieneczki, niestety nie mam tak długiej szyi jak Pani poniżej a przód jest dość wysoki - więc planuje delikatny dekold coś może takiego? Nie mam okazałego biustu ;/Co oprócz bolerka wchodzi w grę? Kolor sukni to ecru - dodatki tez w takiej tonacji musza pozostać? buciki, spinki itd.? sukienka jest koloru ecru Edytowane przez ruda2112 Czas edycji: 2010-01-15 o 22:13 |
|
|
|
#1353 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
znalezione!
|
|
#1354 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Mój ślub 07.08.2010 r. ![]() Wybrałam suknię San Patrick Playa do tego welon jak na zdjęciu http://www.madonna.pl/en/sanpatrick.php?s=playa , teraz mam dylemat jakie dodatki do tej sukienki (myślałam o długich kolczykach i bransoletce) proszę o cenne porady Pozdrawiam |
|
|
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1356 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny młode 2010 -pokazcie swoje suknie!
Cytat:
Suknia ekri,a te kwiatki są wtedy złociste?jeśli tak,to można dobrać złote pantofelki np. ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() Ale zmierz podobny fason,a potem dopiero zamawiaj,jak super okazja-bo może znajdziesz zbliżoną w salonach,albo uszyją Ci? |
||
|
|
|
#1357 |
|
Przyczajenie
|
Szyszq a czy ta sukienka musi mieć odsłonięte ramiona? By powiększyć optycznie biust (i to znacznie, jest to najlepszy i najbardziej komfortowy trik), doszywa się golfik, który jest zrobiony z pomarszczonego materiału (w zależności od pory roku cieńszy/ grubszy, np. muślin wygląda rewelacyjnie.
Powinno to wyglądać podobnie jak na tym zdjęciu. Szczerze polecam. Co do sukni, którą wybrałaś - jest prześliczna, ale właśnie taki dekolt zwraca uwagę na biust, który powinien być proporcjonalny do bioder, które tutaj będą eksponowane. Jeśli rozmiar biustu Ci odpowiada, ta suknia powinna być Twoja, jeśli czujesz się niezbyt komfortowo, radzę jak wyżej. Edytowane przez mojslub Czas edycji: 2010-01-16 o 18:37 |
|
|
|
#1358 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
witam wszystkie PM ![]() Czytałam z zaciekawieniem całe forum i postanowiłam podzielić się z wami moją sukienką ![]() Jeśli chodzi o sukienkę ślubną to swojej szukałam 4 miesiące tragedia podobało mi się tysiąc ale a to były za drogie, a to ładnie wyglądały na modelkach hehehe ale w końcu znalazłam swoją jedyna taką w której ja się czuje jak księżniczka, w załączeniu zdjęcie niestety modelki ale swoje wkleję po I przymiarce. W związku z tym mam pytanie i proszę WAS DZIEWCZYNY o opinie jak wam się ta sukienka podoba?? |
|
|
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
madzik k_11 mi się bardzo podoba, sama szukam w podobnym stylu z falbaniastym dołem, zdradzisz ile kosztowała?
|
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sukienka jest prześliczna
|
|
#1361 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
śliczna sukienka ![]() bardzo mi się podoba,kształt sukienki bardzo zbliżoby do mojej ![]() ![]() będzie bardzo podkreślać talię i bioderka. 4 msc szukałaś sukienki?? ja bym chyba zrezygnowała ze ślubu,,,można się załamać ![]() od zawsze wiedziałam jaką chce mieć sukienkę, weszłam do pierwszego sklepu, wybrałam wieszak z sukienką, przymierzyłam i zamówiłam ![]() ale nie mogłam sobie odmówić tej przyjemności i cały dzień chodziłam po sklepach i przymierzałam sukienki - nawet takie których bym nie kupiła- ale byłam ciekawa w takiej wyglądam. Oczywiście śliczniejszej nie znalazłam, ślub we wrześniu,,, do sierpnia chcę jeszcze zrzucić 4 kg i ok 5 cm w talii. |
|
|
|
|
#1362 |
|
Zadomowienie
|
przesliczna, delikatna, kobieca i bardzo oryginalna. Super!
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten akcent kokardka z rozyczka rewelacja
|
|
#1364 |
|
Przyczajenie
|
Wszystkim PM bardzo, bardzo dziękuje za tak miłe komentarze
naprawde poniosłyście mnie na duchu juz myślałam, że ta sukienka jest troche za dziwna:P co do ceny to najpierw ją przymierzałam w salonie w Łodzi .... cena powyżej 3 tyś. Jednak znalazłam cudny salon w Warszawie na Trakcie Brzeskim gdzie ten sam model kosztuje 2 300 zł a jeszcze do tego przemiła obsługa - naprawdę Jeszcze raz dziękuje za prześliczne komentarze!!!!
|
|
|
|
#1365 |
|
Zadomowienie
|
witam wszystkie Panny Młode 2010
sama jestem jedną z Was od jakiegoś czasu przeglądam ten wątek i postanowiłam podzielić się z Wami moimi wymarzonymi sukienkami widzę, że część z Was już jest szczęśliwymi posiadaczkami, a ja niedługo wybieram się na przymiarki i wybory ![]() liczę więc na opinie ![]() a jeśli chodzi o moje wymiary to jest to 177 cm wzrostu, 96 w biuście, 69 w pasie i 100 w biodrach
|
|
|
|
#1366 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1367 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja wklejam moja suknie Pronovias Indiado niej mam hiszpanski welon taki jak na ostatnim zdjeciu ![]() niestety wlasnych fotek w niej nie mam, bo panie w salonie skrupulatnie pilnowaly zeby nie robic zdjec. |
|
|
|
|
#1369 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I moja wymarzona to była, dzwoniłam nawet do wszystkich salonów czy nie zamierzają jej sprowadzić, z tego co się dowiedziałam to salon www.gebi .pl z Zielonej Góry miał sprowadzić ten model. Byłam zakochana w tej sukni dopóki nie przymierzyłam kilku modeli tej firmy i się rozczarowałam zupełnie ponieważ materiał był gruby, ciężki i suknie nie wyglądały na mnie tak zachwycająco jak na zdjeciach, no cóż takie realia. Poźniej przewinęły się modele San Patrick i White one - piękne, lecz wybór mój padł w końcu na model (na ktory sama bym uwagi nie zwróciła gdyż na zdjęciu modelki nie podobał mi sie) LA SPOSA model FIORDO - śliczności - zaliczka już wpłacona (odrazu się na nią zdcydowałam), swoich zdj z przymiarki jeszcze nie mam dlatego umieszczam z katalogu oraz innych dziewcząt w tym modelu. Teraz zastanawiam się nad dodatkami: welon (raczej krótki), biżuteria (prawdopodobnie długie kolczyki) ale jestem otwarta na Wasze propozycje, buty : zastanawiam się na kolorowymi np czerwone (tylko nie wiem czy pasują do koronkowej sukni) jak myślicie? Co do bukietu to myślę nad storczykami (również we włosach) takimi jak na jednym z poniższych zdjęć. Edytowane przez KiniaG Czas edycji: 2010-01-17 o 13:45 |
|
|
|
|
#1370 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak będziesz miała jakieś zdjęcia z przymiarki, to wrzuć ![]() Cytat:
Cytat:
Nie obawiasz się, że podczas wesela ten długi tren będzie troszkę przeszkadzał? Welon jest prześliczny
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta ostatnia jest bardziej w A a ja jednak lepiej (sexi i kobieco ) wygladam w bardziej przylegajacych sukniach ![]() tren sie wygodnie podpina na 8 guziczkach i w rezultacie wyglada to tak jak na zalaczonym obrazku ![]() welon ma w sumie chyba 3 metry
|
|
|
|
|
#1372 |
|
Zadomowienie
|
lain piękna sukienka ale jeszcze piękniejszy welon
sama marzę o takim długim tylko myślę że wygodniejszy będzie do połowy łydki lub na długość sukni i drugi taki za tyłek ![]() forget-me: jeszcze żadnej z nich nie mierzyłam, ale też bardziej skłaniam się ku pierwszej. A co do ramiączek to na pewno chcę mieć jakieś bo nie czułabym się tak całkowicie bez
Edytowane przez sygine Czas edycji: 2010-01-17 o 14:19 |
|
|
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja welon wkladam tylko na czas slubu w kosciele potem zostane z kwiatkiem we wlosach ![]() mi sie wlasnie z welonow tylko te hiszpanskie podobaja i szlam do salonu z przekonaniem, ze jak bede w takim zle wygladac to welon sobie w ogole daruje
|
|
|
|
|
#1374 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
chodzi mi o bukiet ślubny... nie wiem jaki pasuje do tej sukienki, tym bardziej, że jest na niej kwiatek doradźcie co byście wybrały???
|
|
|
|
|
#1375 |
|
Zadomowienie
|
pieknie podpięty tren, generalnie w tego typu sukniach ładnie wyglądaja podpięte do góry a nie pod spód. Cudnie!
|
#1376 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy masz może zdjęcie jak to wygląda od tyłu? Chciałabym zobaczyć to podpięcie ![]() Welon też jest piękny Cytat:
Jak będzie welon wyglądał, jeszcze nie wiem Ale napewno będzie z tych krótszych ![]() Ty z takim 3-metrowym byś się tylko męczyła na przyjęciu, więc nie dziwię się, że masz zamiar go ściągnąć Cytat:
![]() Wejdz sobie na ten wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=140822&page=148 może znajdziesz cosik interesującego
|
|
#1377 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
Serio, serio
W kosciele tren fajnie wyglądał, ale potem na sali to była męczarnia!!! tren cały czas się odpinał i przeszkadzał w tańcu.Nie bardzo wiedziałam, jak rozwiązać ten problem trenu, wiec chciałam z niego zrezygnować zupełnie, no chyba, że krawcowa by mi podsunęła jakieś dobre rozwiązanie, ale ten z guziczkami jest genialny
|
#1379 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
moim marzeniem również jest 3m welon, a w jakiej cenie jest Twój welon? Cytat:
mój dopina sie w 9 miejscach, jest bardzo dłogi. jak wygląda tył po podpięciu? mozesz wstawić zdjęcie? tak wygląda mój tren: Edytowane przez kasia 605 Czas edycji: 2010-01-17 o 19:45 |
|||
|
|
|
#1380 |
|
Raczkowanie
|
Witam tegoroczne Panny Młode
![]() Oto moja suknia, kolor szampan/toffi (w sumie bardziej szampan). Mam do Was pytanie. Czy długi (do ziemi) welon by do niej pasował? Zamarzył mi się takowy, prosty, bez lamówki i koronek, ale właśnie długaśny Wydaje mi się, że raczej tak, choć może będzie się kłócił z marszczeniem z boku....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

coś może takiego? Nie mam okazałego biustu ;/

tragedia podobało mi się tysiąc

potem zostane z kwiatkiem we wlosach