![]() |
#2881 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Studniówkowiczki 2010 :) cz III
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2882 |
Rozeznanie
|
oczywiście żartuje! było super, SUPER !
to może zacznę od początku. Mimo, że M się spóźnił i myślałam, ze nie zdążymy bo jeszcze musiał wyprasować koszulę i się przebrać byliśmy na czas, przy wejściu wszystko poszło gładko, aż się zdziwiłam bo nikt nikomu nie sprawdzał ani zaproszeń, ani alkoholu ani nic. Więc w tej sprawie było ok, nie było żadnego chowania butelek i picia pod stołem, wszystko stało na i nawet kieliszki były, co prawda 1 na cały stół, ale był^^ M nie pił bo prowadził, ale on to nawet bez % potrafi się super bawić. Polonez też wyszedł nam wyjątkowo dobrze, mimo zmiany układy na ostatnią chwilę^^ Potem było jedzenie, przystawka, danie głowne, deser i w trakcie zupa, do tego jakieś sałatki, wędliny i napoje bez ograniczeń więc było ok. Tylko kelnerzy w większości byli starzy, łysi albo grubi, ogólnie nie atrakcyjni, nie było na czym zawiesić nawet oka ;p I za szybko zabierali talerze z przed nosa, nie pytając się czy się skończyło czy nie. Ale oprocz tych dobrych szczegołów wszystko było idealnie. M. tak mnie zakręcił na parkiecie, że normalnie nigdy się tak dobrze nie bawiłam! Robiliśmy tylko sobie co chwile przerwy na picie, odpoczynek i pogawędki. Bo tak super jak mi się z nim tańczyło, tak super też mi się z nim gadało. Gadaliśmy o wszystkim, zacząwszy od komentowania ubiorów, skończywszy o problemach i marzeniach. Zdjęć nie mam, tylko tyle co zdążyłam zrobić czekając na niego przed, w makijażu i fryzurze, a potem nie było nawet czasu na robienie innych zdjęć w domu. Ale liczę na te od fotografa i od klasy. A co do klasy... Miałam takie wejście jak sobie wymarzyłam, prawie jak kopciuszek na balu, czułam się pięknie, a M ciągle mi powtarzał, że ślicznie wyglądam i że pasuje mi ta sukienka. Ogolnie reakcja ludzi też była pozytywna, pokazałam się im z innej strony, sukienka też im się podobała. Swoją droga widziałam dziewczynę która miała taką sukienkę jak ja, tylko, że zieloną i krótka, za kolano. Sukienki były rożne, od skromnych, aż czasem za bardzo ^^(tyłek ledwo co zakrywały ;p) aż do tych bardzo balowych i "księżniczkowatych". Ale ja ani przez chwilę nie żałowałam, że kupiłam tą sukienkę, w tej chwili te wszystkie przykre opinie którymi się przejmowałam, wogole nic się nie liczyły. I powtórzę jeszcze raz: to była wymarzona studniówka, gdybym miała taką możliwość wróciłabym tam bez wahania! I miałam świetnego partnera, zawsze chciałam iść tylko z nim i ani chwili tego nie załowałam! M świetnie tańczy, znalezliśmy wspolny rytm na parkiecie, śmialiśmy się i śpiewaliśmy, buzia mi się nie zamykała. Trochę obszerna jest ta moja relacja, ale naprawdę jest co opowiadać. A pomyśleć, ze tak się bałam i stresowałam tą całą sytuacja... A efekt końcowy przerósł nawet moje wyobrażenia, bawiłam się z nim tak dobrze, że aż chyba za dobrze....
#2883 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() powiadaj jak bylo, na pewno ne az tak, zle prawda? ![]()
![]() |
#2884 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Xtase;16494791]Szczerze mówiąc to TŻ nie wpadnie wg na pomysł żeby komukolwiek kupić kwiatka
![]() ![]() a mi M kupił cały bukiet herbacianych róż, choć mu mowiłam, ze nie potrzeba, ale on mowi że trzeba bo on swoje zasady ma ;p
"Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym co pozwala Ci wytrwać." dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego Edytowane przez MyLastHope Czas edycji: 2010-01-16 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
noo to super, bo juz sie przejelam ze serio zabawa nie byla udana... No i widzisz, czasem nie warto sluchac wizazanek ![]() ![]() A ja za rowny tydzien bede odsypiac ;p
![]() |
#2886 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To super ![]() ![]() Przez Ciebie już się doczekać nie mogę ![]()
![]() |
#2887 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=MyLastHope;16494828]
Cytat:
![]()
![]() |
#2888 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Lucka91;16494890]
Cytat:
za makijaż 50, ale też był profesjonalnie zrobiony i nic mi nie spływało i wszytko się dobrze trzymało. I dobre jest przekonanie, że im mniej się chce tym lepiej się bawi. Ja się bawiłam tak, ze bede mieć pamiątkę na bardzo długo. A co do zdjęć, dodałam 2 w albumie, więcej dodam jak tylko będe miała.
![]() |
#2889 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A jak fryzjerka robiła Ci te loki to myła wcześniej głowę ? Dobra dziewczyny trzymajcie kciuki żeby i mnie się trzymały też chcę loki, ale mam dłuższe włosy niż Ty ![]() ![]()
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
TA SUKIENKA:
http://img338.yfrog.com/img338/6200/p1020925l.jpg + TE BUTY: http://www.deichmann.pl/site/pl/catalog.php?brand=18&cate gory=0060157100000549&pro duct=977968 pasuje jakos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wam też życzę równie udanych studniówek jak moja ![]() jeszcze jedno, byłam bogato wyposażona w razie jakiejś wpadki, tzn buty na zmianę, plastry na odciski, rajstopy, agrafkę, puder, błyszczyk i lusterko i tylko te 2 ostatnie mi się sprzydały, aż byłąm zdziwiona, że tak dobrze mi się tanczyło w tak wysokich i nowych butach, a odcisk jest tylko jeden i nie w tym miejsu, w ktorym bym sie spodziewała, bo na podeszwie ;p
"Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym co pozwala Ci wytrwać." dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego Edytowane przez MyLastHope Czas edycji: 2010-01-16 o 10:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | |
Zakorzenienie
|
Ja za godzine do fryzjera, wyjdę z domu bez makijażu i w ogóle ![]() Ale mam stresa z ta studniówką!
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- MyLastHope zazdroszczę Ci normalnie ![]() ![]()
![]() |
#2894 | |
Zakorzenienie
|
Alkohol raczej na mnei nei działa, musiałąbym 0,7 sama wypić,zeby cos poczuć
![]() Za to po szampanie mam zawroty głowy ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Dziekuję za kciuki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kupiłam dzisiaj podwiązkę i stanik (oczywiście nie mój rozmiar ![]() ![]() zostały mi do kupienie buty na przebranie, kosmetyki, alkohol, rajstopy/pończochy (tu mam dylemat ![]() ![]() od dzisiaj chyba codziennie będę się uczyć chodzić w studniówkowych butach... jak zobaczyłam wczoraj próbę w sąsiedniej szkole myślałam, że padnę. w ostatniej parze dziewczyna kompletnie nie umiała chodzić w szpilkach, ten chłopak to chyba ją musiał podtrzymywać a nogi i tak przy każdym kroku wykrzywiały jej się w różny strony.. porażka ![]()
![]() |
#2896 | |
Zakorzenienie
|
karolajn, pierwszego kielicha wódki wypiłam na swojej osiemnastce, naprawdę, nie piłam dużo w dotychczasowym życiu
![]() Ale ostatnio piłąm na równi z ojcem- tatuś lwcięty, a ja nic ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Ja tez mam stanik nie w moim rozmiarze, żaden na mnie eni pasował, przymierzyłam ponad 50...
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja się nie namierzyłam staników, po prostu kupiłam jedyny jaki był w moim mieście granatowy ;P i tak kolor lekko się różni do tej pory na studniówkę wydałam 741 zł ![]() ![]()
Edytowane przez karolajn91 Czas edycji: 2010-01-16 o 11:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Przyczajenie
|
jeny ja też mam studniówkę już dziś i wszystko sama robię - makijaż, fryzura itp. właśnie siedzę z wałkami na głowie
![]() ![]()
#2899 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2900 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2901 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Raczkowanie
|
Ja miałam, ale zostawały smugi... ogólnie to ładnie by wyglądał gdyby nie to...
#2903 |
Raczkowanie
|
Wszysktim dzisiejszym Studniówkowiczką życzę wspaniałej zabawy!!! ja studniówke mam dokładnie za tydzień i już się stresuję:PP
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 |
Rozeznanie
|
A ktora z was zaczyna ferie 1 z kim bede spamować?
![]()
#2905 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Raczkowanie
|
A ja poszukuje czegoś co mnie delikatnie opali a bardziej ujednolici kolor skóry, solarium odpada, więc zostają balsamy...Macie może cos sprawdzonego, szybko wchłaniającego się, nieśmierdzącego aż tak strasznie?
![]()
#2907 |
Rozeznanie
|
jejkuu... to dziś!
![]() ![]() jak się stresuję to nie macie pojęcia ![]() ![]() ![]() za godzinę wychodzę do fryzjera, później make-up i śmigam na salę, bo na próbę muszę zdążyć ![]() ![]() ![]() życzę wszystkim dzisiejszym studniówkowiczkom niezapomnianej zabawy! ![]() i witaj MyLastHope z powrotem ![]()
#2908 |
Zakorzenienie
|
MyLastHope nareszcie!
![]() ![]() odnośnie ferii to ja też zaczynam 1 lutego ![]() wspaniala, pewnie, że pasuje ![]()
* Zapuszczam włosy! * Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r. ![]() Edytowane przez L I L Y Czas edycji: 2010-01-16 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() ![]() moja studniówka za tydzień szczerze to już chciałabym mieć to za sobą ![]() mam już dość tego całego zamieszania
#2910 |
Konto usunięte
|
Ja też jestem już po... Moje kolano zyje i powiem wiecej swietnie sie bawilam nawet go nie czulam a w torebcae mialam 2tabletki przeciwbolowe jakby co,zadnej nie polknelam.
Troche bylam rozczarowana brakiem lateksowych sukienek ![]() ![]() jedzenia ok, muzyka w porzadku, partner sie spisal, z alko nie bylo problemu zadnego, lakier z paznokci mi poodpryskiwal troche, makijaz sie trzymal, fryzura tez. Ja chce jeszcze raz ![]() chaotycznie napisane, ale życze wam takiej studniowki dziewczyny! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.