|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
Cytat:
![]() ![]() 1.Oparł głowę na jej piersi. Słuchał, jak bije jej serce. 2.- Zrobiłem coś nic tak? - Nie, wręcz przeciwnie. Doprowadzasz mnie do szaleństwa.. 3.Dotknął palcami moich warg i znów przeszedł mnie dreszcz. 4.Kochaj mnie tysiącami pocałunków na mojej twarzy i delikatnym dotykiem rąk.. 5."-Zaopiekuj się moim sercem. -Zostawiłem je przy Tobie" 6.Kochając nie można pchać się do serca,trzeba najpierw zapukać. 7. z Tobą sufit w parku pomalować. 8.Jest mi ciepło kiedy mam 4 ręce i 4 nogi. 9."Czuł się tak, jakby patrząc na niego, poznawała go od środka." 10."A przecież była pewna, że nigdy wcześniej się nie spotkali. Był tu obcy, dostrzegała to aż nazbyt wyraźnie. Nie pasował. Jego inność odbijała się w spojrzeniu, w postawie i w każdym geście. Prowokowała do pytań."
M. <3 ![]() Edytowane przez libri Czas edycji: 2010-01-15 o 23:48 |
|
|
|
|
#3632 |
|
Rozeznanie
|
papergirl - mam nadzieję, że zmienisz zdanie i wrócisz na stałe, bo uwielbiam Twoje opisy. <3
![]() nie chcę grać dziewczyny ze złamanym sercem, nie nie nie. znajdziesz mnie pomiędzy niebem a piekłem, mój drogi, gdzie nic nie jest takie, jakim się wydaje być. wiesz co króliczek wielkanocny i prawdziwa przyjaźń mają ze sobą wspólnego? nie istnieją. słowa, których wypowiedzieć nie potrafię, krzyczą w moim sercu. nobody is perfect. my name is nobody. ![]() i chociaż nigdy nie planowałam przedstawiania moich chłopaków rodzicom, ciebie przyprowadzałabym do domu codziennie, żeby się tylko tobą pochwalić.
nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapomnij jak się ruszam, jak się ubieram, jak pachnę. nie przywiązuj się do mnie - mam w zwyczaju uciekać. Edytowane przez always be yourself Czas edycji: 2010-01-15 o 23:47 |
|
|
|
#3633 |
|
Przyczajenie
|
witam ;]
coś ode mnie : `ja Ci zafunduje hardkor, hardkor czułości zaserwuje sporą dawkę doznań namiętnośc. nie żałuj życia bo życie to nie jest wieczność, liczy się teraźniejszość lecz nadejdzie taki dzień, gdy rozwieje wątpliwości gdy tak słodko patrzysz na mnie, w stanie ciężkiego amoku odlatuje na jawie niczym kruk o zmroku tak często błądzę... a więc ten błąd kończę.! |
|
|
|
#3634 |
|
Raczkowanie
|
Bym mogła trwać tak dłużej niż trwa zrobienie zdjęcia zostać ...tak stać i trwać przy Tobie...
Być jak ptak i nie chodzi tu o wolność tylko o możność bycia blisko nieba ! Gdyby Cię nie było co byłoby dalej ? Całe życie czepiam się Ciebie
|
|
|
|
#3635 |
|
Wtajemniczenie
|
And I don`t need your diamonds I wanna have your heart < 3 nie potrzebuję Twoich diamentów chcę mieć Twoje serce < 3 Ludzie zawsze gdzieś na siebie czekają, czy to na środku pustyni, czy w wielkim mieście. Gdy ich drogi się przetną, a spojrzenia spotkają, przeszłość i przyszłość tracą znaczenie. Istnieje tylko ta jedna jedyna chwila i niesamowita pewność, że wszystko, co na niebie i ziemi, zapisane zostało tą samą Ręką. To Ona powołuje do życia Miłość i dla każdego człowieka, który pracuje, odpoczywa i szuka szczęścia na tym świecie, stworzyła bratnią duszę. Bez tego straciłyby sens ludzkie marzenia... Wszyscy chcą byc `najlepsi`. Ja pozostanę zwykłą dziewczyną z marzeniami i kompleksami .
|
#3636 |
|
Przyczajenie
|
ktoś zapytał znowu mnie, czy już odnalazłam to, czego chce to przypadek stworzył plan, ze odpowiedź znam. chyba widzę jak, wyglądać mógłby NASZ świat. ![]() choć pragnę cofnąć czas..nigdy już nie będzie Nas. to co dajesz mi płynie w mojej krwi wszystkie szare dni zmieniasz właśnie Ty pięknych marzeń stos. |
|
|
|
#3637 |
|
Przyczajenie
|
Przyjaźń jest jak drzewo zasadzone przez dwie osoby...
O matko! O tato! O babciu! O dziadku! O Mruczusiu, Czesiu, Grzesiu, Mieciu, Zdziusiu...xD "I wysyłam te wiadomość, by nigdy o nas nie zapomniano, gdyż nawet kiedy nas zabraknie żyjemy dalej...we wspomnieniach..."
|
#3638 |
|
Konto usunięte
|
i zgasło słońce, bo nieba już nie ma.
|
|
|
|
#3639 |
|
Przyczajenie
|
Serce, nie świadcz przeciwko mnie!
Kłamliwy porządek samotności, samowystarczalności, egocentryzmu, samoświadomości. Bez wiary nie zdarza się nic z tego, co powinno nastąpić... z wiarą też z resztą prawie nigdy. i jeżeli całujemy się aż do bólu - jest to słodycz, a jeżeli dusimy się w krótkim, gwałtownym, wspólnie schwyconym oddechu - ta sekundowa śmierć jest piękna. ...szarpie mnie w kawałki samą swoją nieobecnością. |
|
|
|
#3640 |
|
Raczkowanie
|
.a nazywać Cię 'moim' to najsłodszy sen, jaki znam.. ;*
- Całkiem Ci odbiło? - Nikt nie jest wiecznie normalny. ludzie jak mrówki non stop 2-4 obieg, drążą kanały by stać się bogiem. '.ona nie jest taka jak Ty... ona nie lubi porządku w szafie z ubraniami, nie lubi zamykać okna gdy pada deszcz, ona uwielbia się śpieszyć... Ona jest niepowtarzalna...' `Popatrz w gwiazdy, masz łzy w oczach, płaczesz, krople deszczu za oknem uderzają o parapet. `Sto tysięcy zachodów słońca, w które chcę się gapić. Sto tysięcy dni nieskończonego szczęścia..`
|
#3641 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie obawiałem się, że mogę mieć Nadię na sumieniu. Byłem pewien, że miałbym ją na nim niedługo. Cokolwiek by się jej stało, chwilę później poszedłbym w jej ślady. Jeszcze jej ciało by nie ostygło, moje już stygnąć by zaczęło - to według mnie jest miłość. Bo duma nie idzie w parze z miłością.
|
|
#3642 |
|
Zadomowienie
|
Czy potrafisz poznać po dziewczynie, której się podobasz, że jej się podobasz, mimo, że nie mówi Ci wprost, że jej się podobasz?
Muszę zrozumieć, kim jestem. Sama.
|
|
#3643 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jaaa?!?! a myślałam, że tych wypocin nikt nie czyta.... ![]() ten o miłości zabieram. Libri, _changime, lucyferowa, ayeen, zaagubiona - czujcie się okradzione ![]() ----------------------------------------------------- Tak, już Cię nie kocham. Już nie jestem w dołku. Tylko czasem jak mi się przypomnisz to sciska mnie w środku, lecą mi łzy i nie widze sensu życia.
~~ A pomyślałeś o konsekwencjach? ~~ Zrobiłeś mi taką nadzieje, że jak prysła - rozje.bała mi serce. |
|
|
|
|
#3644 |
|
Rozeznanie
|
to ostatnia łza, więc nie liczę jej.
opuścił mnie strach, przespałam zły czas. chcę znów kochać, chcę się śmiać. Ostatnia łza, to ostatnia łza. tamtej dawnej mnie już nie będziesz miał. patrzysz na mnie, a ja uśmiecham się. pozwalam zostać Ci czym zechcesz. Dlatego Ty też pozwól mi. podejdź tu, obejmij mnie. przepraszam jak były.
|
#3645 |
|
Przyczajenie
|
uznałam, że romantyzm umarł. a on? on tak po prostu bierze co jego i wychodzi. przecież to aż niepoważne. ale właśnie tak się czuję. "niepoważnie". to dobre słowo. bo jak w tym świecie czuć się poważnie, gdy ktoś zabiera Ci kawałek serca i wychodzi? organożercy. nerki zabierają, okupu nie przyjmują. czarny rynek się szerzy. już nie pachnie malinami. ostatnio wszystko jest trochę inne. ale przecież nie umiera się od razu na zawał z powodu miłości.
|
#3646 |
|
Przyczajenie
|
Moja twarz to otwarta księga.. Nie ma krwi, nie ma żalu Przechylił głowę na bok i spojrzał na mnie zaciekawiony. – Mącę w głowach? – Nie zauważyłeś? A dlaczego niby wszyscy tańczą, jak im zagrasz? Puścił to pytanie mimo uszu. – Tobie też mącę? – Bardzo często – przyznałam. Całą drogę powrotną walczyłam z cisnącymi się do oczu łzami.
Właśnie tu spotkało mnie szczęście, o jakim nawet nie marzyłam, i nie warto było rozpaczać, że słodki sen dobiegał końca. Oto miałam oddać życie za kogoś innego, za kogoś kogo kochałam. To dobra śmierć, bez wątpienia. Szlachetny postępek. Coś znaczącego. – Ja tu słyszę w głowie głosy, a ty się przejmujesz, że jesteś wa*riatką – zaśmiał się Edward... – Usiłujesz powiedzieć, że jestem twoim ulubionym gatunkiem heroiny? |
|
|
|
#3647 |
|
Raczkowanie
|
back.
* Jestem tylko dla Twoich oczu. Trzeba zacząć zupełnie nowy związek od nowa. Ale wtedy już żadne z nas nie będzie takie jak kiedyś. Jestem niczym niesprawny papierowy samolot, który wymaga, aby go ponownie złożyć i wypuścić. Wierzę, że jesteśmy wyjątkowi, że cząstka nas nie umiera nigdy. *
|
|
#3648 |
|
Zadomowienie
|
You're holding my hand but you don't understand
So where I am going, you won't be in the end Chociaż trzymasz moją dłoń, nie rozumiesz Więc tam gdzie ja idę, ciebie nie będzie
|
|
#3649 |
|
Raczkowanie
|
kamisha - postaram się i dziękuję. pańskie pocałunki są niezwykle pożądane. oddalasz się coraz dalej. to już koniec, ale nadal czuję Twoje pocałunki na moich wargach. dawniej i całkiem niedawno. wystarczająco. |
|
|
|
#3650 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje myślałam że nikt tego nie czyta. Na zdrowie słonko Cytat:
i równie wielkie ♥ dla ciebie ! _________ Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. Wtedy ja powiem ci skąd pochodzi Pewnego dnia Twój książę z bajki nadjedzie Mój po prostu obrał zły kierunek, zabłądził i jest zbyt dumny i uparty by zapytać o drogę' coś z Małego Księcia ![]() "Ogromnie tajemnicza jest kraina łez." " Nie powinienem był jej słuchać. Nigdy nie należy słuchać kwiatów. Wystarczy na nie patrzeć i je wąchać. Moja róża rozsiewała woń na całą planetę, ale ja nie potrafiłem się z tego cieszyć." " Powinienem był osądzać ją na podstawie czynów, a nie słów. Odurzała mnie wonią, rozjaśniała mnie od środka. Za nim nie powinienem był uciekać. Powinienem był odgadnąć, ile czułości kryje się za jej drobnymi sztuczkami. Kwiaty są tak pełne sprzeczności! Ale ja byłem jeszcze za młody na to, żeby umieć ją kochać. " |
||
|
|
|
#3651 |
|
Wtajemniczenie
|
1. "jedni mówią,
że chcą umrzeć, inni na klęczkach proszą, o kolejną minutę życia." 2. "kiedy płacze jedna łza goni drugą- czyżby chciały być silniejsze ? " 3. "o wiele łatwiej jest się pożegnać z kimś bliskim, kiedy mamy pewność, że jeszcze go zobaczymy." 4. "Lepszy niedosyt niż przesyt." 5. "-Dlaczego moja osobowość was przygniata? -Ludzie z natury boją się silnych charakterów ! -Nie jestem silna tyle razy przecież upadam - Tak, ale szybko się podnosisz i idziesz po to o czym oni marzą nie potrafiąc nawet podnieś wzroku znad ziemi."
|
#3652 |
|
Przyczajenie
|
Twój uśmiech zawstydza nawet TurboDymoMena ;*
|
#3653 |
|
Raczkowanie
|
Znam ten stan, zachłyśnięcie się uczuciami, a później ich brak.
Sto myśli na minute i każda pragnie czegoś innego. Przydałoby się trochę serotoniny. Jak to dobrze, że bywają dni, gdy czuję się bardziej królewną niż żabą. Zaplatałam się w sieci własnych myśli, żeby być szczęśliwą muszę odnaleźć siebie i dopiero później poszukam Ciebie - bo wszytko ma swój czas. Nie umiem się dzielić radością. Upajam się nią, jestem chciwa i skąpa! Przecież tak rzadko ją mam. Rozkochała mnie w sobie, jestem na jej zawołanie. Jestem jej własnością. Nie mam 'czasu' skupić 'uwagę' na twoje myśli. Bo 'moje' zabierają mi wszystko. Wiesz? Czasami cieszę się, że nie potrafisz czytać między wierszami. Cisza w mym sercu, cisza w umyśle, choć resztki muzyki ukryte w duszy. Nie ma wołania, ani krzyku, bo cisza dźwięku nie kocha. Zamiast utopić mnie w namiętnym i pełnym pożądania pocałunku powiedział tylko, że nie byliśmy sobie pisani. Pękło moje wrażliwe serce. Jakże miło jest poczuć na policzkach powiew słodkiej wolności. Czuć, że kajdany, w które miłość zakuła serce, zostały zdjęte. Jestem z tych co mylą życie z żartem. Odkryto kolejny, trudny do zdiagnozowania, nowotwór - niestety - zakaźny, o nazwie "Wszystko w porządku". I ten kobiecy błysk w oku, który nocami się śni. Lubię mieć wrogów, ale na poziomie i inteligentnych. W końcu nie na darmo mam wobec nich wygórowane żądania. Zbuduję pośpiech ode mnie do Ciebie. Wciąż potykamy się o błędy. O dziwo, najczęściej o te najmniejsze i najlepiej ukryte. -Chyba się w nim zakochuję . -Nic dziwnego, Ty lubisz popełniać błędy.
|
#3654 |
|
Rozeznanie
|
ruda wiewiora♥
be_kissable ♥ postradałyście rozumki ? ; *genialne me <3 Teraz jest pustka, kurz na ustach - mężczyzna, o którym milczę.
I cisza krzyczała barwą Twojego głosu Pamiętam, gdy śmialiśmy się z niczego. To było lepsze niż złoszczenie się, niż unikanie problemów, przez które i tak przechodzimy.." spieprzyłeś nas dokumentnie. Westchnąć cicho kolejny raz powtórzyć 'będzie dobrze, bądź dzielna'.' podarowałeś mi coś , co nawet trudno nazwać . poruszyłeś we mnie coś , o istnieniu czego nawet nie wiedziałam . jesteś i zawsze będziesz częścią mojego nędznego życia . 5 przykazań : pisz,dzwoń,kochaj,tęsknij i nie zdradzaj!
|
#3655 |
|
Wtajemniczenie
|
ruda wiewióra - ohh, Ty moja .. pomarańczko
;**--------------- Pada śnieg, wchodzę zmarznięta do domu. Siadam przed oknem owinięta w koc z kubkiem kakao w ręku. Przecieram spierzchnięte dłonie, smaruję kremem nawilżającym, który uspokaja mnie swym zapachem. I zastanawiam się, czy serce też można tak posmarować, żeby szybciej się zagoiło?.. A śnieg pada i zdaje się zasypywać wszystko, co na tym świecie było nasze i wspólne. Do widzenia, kocham cię. Wśród krzykliwych reklam, obcego mi coraz bardziej świata, którego jestem fragmentem. Masz jakieś plany szczególne, czy przeżywamy wszystko na żywioł?.. On, mamo, ma ten typ wrażliwości, jaki lubisz. Jest ciekawy świata i nie wstydzi się uczuć. No i słodziak jest. Wyjeżdżam. Chcę zapomnieć. Nie robię tego dla Ciebie - tylko dla siebie. Okłamuje samą siebie że ucieknę od tego co mnie tak przytłacza ... - bo wiesz, kiedy on zadzwonił do mnie w środku nocy, zapytać która godzina, bo wyjął baterie i nie wiem, poczułam że może faktycznie jestem dla niego ważna, skoro to właśnie do mnie zadzwonił .. - gdybyś była ważna zadzwoniłby żeby życzyć Ci kolorowych snów, i powiedzieć że cię kocha.. Stale krzycze, krzycze bardzo głośno. Jednego wieczora normalnie jesz kolacje, ścielesz łóżko, myjesz się i gdy tylko przywitasz się ze swoją poduszką zasypiasz. Następnego dnia zauważasz kogoś, wieczór jest całkiem inny. Nie masz apetytu, ścielesz łóżko, rozmarzona się malujesz, kładziesz się do łóżka czekając aż ten ktoś przyjdzie. M i ł o ś ć ? .. |
|
|
|
#3656 |
|
Raczkowanie
|
W górę głowa załóż uśmiech na twarz ...
|
|
|
|
#3657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wielkie <3 w Twoją stronę i kolejnych 100 a nawet i 100000 ( równie świetnych ) postów życzę ![]() ![]() ![]() InszaMala, Zussska, TiS, lucyferowi ![]() ![]() -Uwielbiała o nim mówić. Mogła to robić godzinami, a za każdym razem, gdy to robiła oczy jej błyszczały, a usta układały się w uśmiech.
-Bo Ty jesteś powodem moich uśmiechów -Gdy on na nią patrzył.. Wszystko wkoło wirowało -Patrzę w Twoje oczy , mogę umrzeć w nich. -Widzę grzech w twym uśmiechu i w kształcie Twych ust
|
|
|
#3658 |
|
Raczkowanie
|
Złe dziewczynki... Nie spinają włosów w kucyki Ich ulubioną zabawką jest życie, Rany polewają tanim winem. Lubią być głośne...gdy nie wolno, Lubią być cicho... gdy nie wypada. Nienawidzą świata, a świat je kocha. Czasami chcą się przytulić... żeby ugryźć. ![]() -jestem troche smutna. -dlaczego ?. -dla odmiany. dziś nic nie jest jasne . nawet słońce .
|
|
#3659 |
|
Raczkowanie
|
wszystko ma swoje dwa końce, początek wskazujący koniec, koniec nie umożliwiający powrotu na pierwszy start, i wy wszyscy będziecie moim końcem wyznaczającym kolejny początek w kalendarzu, i nienawidzę was za to, za wszystko.
mam ochotę na zimę, co mi z lata skoro.. horoskopy kłamią jeśli chodzi o kategorie "dobry dzień", mają rację co do złych, bo co drugi zaczyna być złym, więc bez różnicy. naprawdę mam pustkę w głowie. i brak potrzeby wypełniania. zastanawiam się czy z ciebie wyrosłam, wciąż ciebie nie mogąc dosięgnąć wstydzę się. przeklinam drzewa za oknem i tę erę: "muszę".
|
|
#3660 |
|
Raczkowanie
|
Czyżby zakochana? Dajcie spokój. _Panna_Migotka_Za dużo się napiła, to i oczy jej się świecą. Zapomnij albo zgiń. świetne to jest
Edytowane przez I am malami Czas edycji: 2010-01-16 o 12:58 Powód: zapomniałam o czymś |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.

jaaa?!?!
;**