Miłośniczki Zary - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-16, 10:25   #3841
kunia1
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary

Cytat:
Napisane przez caat Pokaż wiadomość
ja muszę sprawdzić te nowe modele sakiewek, które ponoć właśnie weszły na nową kolekcję : )
Jak znajdziesz je na stronie Zary to moglabyś wrzucić zdjęcie? Bo mi strona Zary nie wchodzi

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 10:25   #3842
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez la dra Pokaż wiadomość
izabellini, cena, którą podałaś jako cenę po pierwszej turze i tak jest niższa niż ta, o której poinformowali przy kasie czarnąpannę (399zł) z tego, co pisze nie dalej niż kilka dni temu, więc i tak to wygląda po prostu na jakieś nieporozumienie.
wiesz co ... a może to była cena 399 ...??
mówiąc szczerze nie wnikałam, bo kupowałam szare i tylko na metki tych zwracałam większą uwagę
podaj mi na priv swój telefon, jak będę w przyszłym tygodniu w Zarze, to sprawdzę dla Ciebie tą 40 o ile będzie i zadzwonię czy jeszcze Ci ktoś nie kupił
no ale mam nadzieję, że do tego czasu ktoś Ci pomoże
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 10:25   #3843
blueania
Zakorzenienie

Cytat:
ja muszę sprawdzić te nowe modele sakiewek, które ponoć właśnie weszły na nową kolekcję : )
Chyba wiem o ktora chodzi, widzialam ja na TRF,kosztuje 89 zl.Osobiscie mi sie nie podoba i daleko jej do uroku slawnej sakiewki
blueania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 10:48   #3844
caat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Jak znajdziesz je na stronie Zary to moglabyś wrzucić zdjęcie? Bo mi strona Zary nie wchodzi
mnie również nie chcę się załadować : <

Cytat:
Napisane przez blueania Pokaż wiadomość
Chyba wiem o ktora chodzi, widzialam ja na TRF,kosztuje 89 zl.Osobiscie mi sie nie podoba i daleko jej do uroku slawnej sakiewki
ja jej właśnie nie widziałam i też wątpię, że dorówna tej z poprzedniej kolekcji.
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 10:51   #3845
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
mnie również nie chcę się załadować : <

mi tez nie i to tak juz mam z 1,5 tygodnia

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 11:04   #3846
kometa333
Raczkowanie

sprobujcie kliknac ten link:
http://www.zara.com/#/en_GB/trends/woman/

mi dziala, a jak wchodze normalnie na zara.com to tez sie caly czas laduje, dziwne

Szukalam wczoraj plaszcza o ktorym wczesniej pisalysmy, oczywiscie nie znalazlam go w wymarzonym kawowym kolorze a inne z tego fasonu (i nie tylko z tego) wygladaly jakos niezachecajaco, zmechacone i przebrane. Poza tym wiekszosc zarowych plaszczy jest za cienka na nasza zime Na pocieszenie kupilam sobie marynarke i t-shirt

Edytowane przez kometa333
Czas edycji: 2010-01-16 o 11:08
kometa333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 11:07   #3847
caat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kometa333 Pokaż wiadomość

mi dziala, a jak wchodze normalnie na zara.com to tez sie caly czas laduje, dziwne

Szukalam wczoraj plaszcza o ktorym wczesniej pialysmy, oczywiscie nie znalazlam go w wymarzonym kawowym kolorze a inne z tego fasonu (i nie tylko z tego) wygladaly jakos niezachecajaco, zmechacone i przebrane. Poza tym wiekszosc zarowych plaszczy jest za cienka na nasza zime Na pocieszenie kupilam sobie marynarke i t-shirt

ooo ! super.
faktycznie - mnie się teraz załadowało.
dziękuje : *

a komplet ładny - zwłaszcza marynarka.

edit: przeszukałam stronę, ale nie znalazłam nic co przypominałoby tej nowej sakiewki - chyba, że coś przeoczyłam.

Edytowane przez caat
Czas edycji: 2010-01-16 o 11:12
caat jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-16, 11:15   #3848
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:

Szukalam wczoraj plaszcza o ktorym wczesniej pisalysmy, oczywiscie nie znalazlam go w wymarzonym kawowym kolorze a inne z tego fasonu (i nie tylko z tego) wygladaly jakos niezachecajaco, zmechacone i przebrane. Poza tym wiekszosc zarowych plaszczy jest za cienka na nasza zime Na pocieszenie kupilam sobie marynarke i t-shirt
Cytat:
ooo ! super.
faktycznie - mnie się teraz załadowało.
dziękuje : *

edit: przeszukałam stronę, ale nie znalazłam nic co przypominałoby tej nowej sakiewki - chyba, że coś przeoczyłam.
Mi też teraz weszło przez ten link, dzięki I też przeszukałam stronę i nie ma jej, szkoda, trzeba sie ruszyć z domu

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 11:17   #3849
Manehajera
Zakorzenienie

Cytat:

fajna marynarka, nowa kolekcja?
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 11:25   #3850
dottoressa
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy opłaca się kupić tą sukienkę po takiej cenie? http://allegro.pl/item887405347_mala...36_tunika.html Szukam czegoś takiego, ale nie wiem czy warto.

ROZLICZENIA: klik
dottoressa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 11:28   #3851
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhiteInnocent Pokaż wiadomość
TAK! Wczoraj w Wola Parku było ich co najmniej 10 w róznych rozmiarach
Dziękuję ślicznie za odpowiedź
Mam nadzieję, że do poniedziałku uchowa się dla mnie jeszcze jedna.. A pamiętasz może, których było więcej: szarych czy czarnych?

Cytat:
Napisane przez paradiso Pokaż wiadomość
Dziewczyny,które szukają tej bluzy,co ma Anies,dzisiaj widzialam kilka sztuk w Zarze w Złotych Tarasach.Moim zdaniem ona jest strasznie krótka i dlatego w ogóle mnie nie zainteresowała na żywo...
Dobrze wiedzieć, już wiem na co wydam stypednium
Ja akurat wzrostem nie grzeszę więc na mnie są akurat

Cytat:
Napisane przez sintagma Pokaż wiadomość
dziewczyny dlaczego w zarze nie sprawdzają czy towar jest na magazynie z wyprzedaży i w innych zarach jak ich o to prosze? Jak pracowałam dla zary z 5 lat temu była taka możliwość a teraz sprzedawczyni -mówi ze absolutnie nie bedzie sprawdzac???? o co chodzi
Mnie od kiedy pamiętam mówili, że nie ma możliwości sprawdzenia rzeczy z przeceny.. Po pierwsze dlatego, że sprzedają się one na ogół bardzo szybko, później wracają ze zwrotami lub zostają, eufemizując, wyniesione ze sklepu także system, który pokazuje ile sztuk danego modelu powinno być w sklepie, uaktualniający się bodajże co 2 dni nie był nie nadążyłby z aktualizacją nie mówiąc już o tym, że prawdziwość danych w nim zawartych byłaby co najmniej wątpliwa
Po drugie nie ma w zwyczaju ani rezerwowania ani odkładania ani dzwonienia i proszenia o sprawdzenie rzeczy z przeceny - rzadko kiedy rzeczy przecenione można odłożyć, a trudno też wymagać by w tym burdelu sprzedawcy szukali rzeczy dla klienta..
Po trzecie jak powiedziała mi kiedyś pewna zaprzyjaźniona ekspedientka z Zary, nie mają interesu w tym, żeby jakoś szczególnie zabiegać o klientów w czasie wyprzedaży, bo po przecenie i tak większość rzeczy (nawet w kiepskim stanie) się sprzeda a oni i tak mają wystarczająco dużo pracy, żeby jeszcze biegać sprawdzać/szukać/dzwonić/odkładać

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
Z tego co kojarzę to mamy inne modele
Póki co jestem w miarę zadowolona z jakości obuwia tej marki, gorzej czasem z wygodą.

W każdym razie łańcuchowe botki są moje, od jutra testuje ich wygodę
I w tym może być sęk

A propos butów, to moje kupione w październiku skórzane kozaki przetarły się już na pięcie (materiał wewnątrz) nie mówiąc o lekkim odklejaniu się wkładki na czubku i przemakaniu od pierwszego (!) wyjścia

Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z zakupu i dobrze Ci posłużą, bo to najważniejsze

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-16, 11:52   #3852
kometa333
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
fajna marynarka, nowa kolekcja?
stara zaplacilam 99zl, przeceniona z 229zl. Byla jeszcze w ciemniejszym kolorze, ciemny grafit, prawie czarny. Ta ktora kupilam byla ostatnia w tym kolorze i zostala tylko Ska, lezy idealnie i bardzo fajnie sie uklada, jestem z niej bardzo zadowolona
Stary 2010-01-16, 12:34   #3853
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueania Pokaż wiadomość
te nowe sakiewki , co ja wczoraj widziałąm, na pewno nie kosztowały 89 zł ....raczej 199 zł - zaraz jadę do Zary , więc jeszce raz sprawdzę cenę

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 12:36   #3854
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
Na pocieszenie kupilam sobie marynarke i t-shirt
Bardzo gustowny zestawik
Stary 2010-01-16, 12:43   #3855
blueania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
te nowe sakiewki , co ja wczoraj widziałąm, na pewno nie kosztowały 89 zł ....raczej 199 zł - zaraz jadę do Zary , więc jeszce raz sprawdzę cenę
aha myslalam,ze chodzi Ci o ta o ktorej mowie innej nie widzialam poki co...
blueania jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-16, 12:46   #3856
mysia111
Zadomowienie

Ja dziś podjechałam jeszcze raz do Zary i dokupiłam sobie 2 rzeczy. Zdjęcia poniżej.
płaszcz kupiony wczoraj 229zł (przeceniony z ponad 500zł)
bluzka 79zł (ze 169zł)
sweterek 99zł(ze 169zł)
I na tym chyba kończę zakupy wyprzedażowe w Zarze, bo spodobało mi się sporo rzeczy z nowej kolekcji.
mysia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 12:55   #3857
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
fajne rzeczy i fajnie do siebie pasują

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
A propos butów, to moje kupione w październiku skórzane kozaki przetarły się już na pięcie (materiał wewnątrz) nie mówiąc o lekkim odklejaniu się wkładki na czubku i przemakaniu od pierwszego (!) wyjścia

Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z zakupu i dobrze Ci posłużą, bo to najważniejsze
mówisz o tych czarnych, płaskich ala saszki?
miałam w tamtym sezonie podobne i wylądowały w śmietniku po 1! sezonie gdzie nie raz za tą cenę mam skórzane ze sklepu typowo obuwnicznego i wytrzymują kilka lat
Stary 2010-01-16, 12:59   #3858
la dra
Raczkowanie

Żadna z was nie widziała będąc w Zarze czarnych snejków za kolano - 40?

Mawis, mówiła, że są w krakowskiej Bonarce, jeśli któraś z was się tam wybiera mogłaby rzucić okiem?
ależ ja jestem upierdliwa...

izabellini, wysłałam pw.

la dra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 13:19   #3859
izabellini
Zakorzenienie

nakręciłam się na ten pudrowo beżowy płaszcz wiązany
zwłaszcza jak zobaczyłam z ilu jest przeceniony
tylko czy ktoś w ogóle go gdzieś widział??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-16, 13:38   #3860
kukimonster
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Mnie od kiedy pamiętam mówili, że nie ma możliwości sprawdzenia rzeczy z przeceny.. Po pierwsze dlatego, że sprzedają się one na ogół bardzo szybko, później wracają ze zwrotami lub zostają, eufemizując, wyniesione ze sklepu także system, który pokazuje ile sztuk danego modelu powinno być w sklepie, uaktualniający się bodajże co 2 dni nie był nie nadążyłby z aktualizacją nie mówiąc już o tym, że prawdziwość danych w nim zawartych byłaby co najmniej wątpliwa
Po drugie nie ma w zwyczaju ani rezerwowania ani odkładania ani dzwonienia i proszenia o sprawdzenie rzeczy z przeceny - rzadko kiedy rzeczy przecenione można odłożyć, a trudno też wymagać by w tym burdelu sprzedawcy szukali rzeczy dla klienta..
Po trzecie jak powiedziała mi kiedyś pewna zaprzyjaźniona ekspedientka z Zary, nie mają interesu w tym, żeby jakoś szczególnie zabiegać o klientów w czasie wyprzedaży, bo po przecenie i tak większość rzeczy (nawet w kiepskim stanie) się sprzeda a oni i tak mają wystarczająco dużo pracy, żeby jeszcze biegać sprawdzać/szukać/dzwonić/odkładać

I w tym może być sęk
Inditex ma taką politykę, że rzeczami z przecany sprzedawca ma się zbytnio nie przejmować, nic nie można odkładać, sprawdzać dostępności itp. Sprzedawca ma dbać o nową kolekcję. Jak ja pracowałam, to ogólnie nie było czegos takiego, że można było w komputerze sprawdzić dostępność na magazynie, sprawdzanie polegało na tym, że się idzie na magazyn i szuka, stąd też przy przecenach jest to wręcz niewykonalne, trzeba by było latać co chwile na magazyn i zostawiać sklep na jakiś czas.. Ale ogólnie zazwyczaj wszystko z magazynu w miarę możliwości się wykłada z tych przecenionych rzeczy...
kukimonster jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 14:12   #3861
czarnapanna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
z tego co mi się kojarzy, to czarne snejki były po przecenie droższe niż szare
może z tego wynika aktualna różnica ....
tydzień temu widziałam ich masę w Galerii Mokotów, o czym już pisałam, i na czarnych po I przecenie była tam cena ponad 300 PLN, 339 chyba
też sądziłam, że to pomyłka, ale jak widać nie
zauważcie, że na stronie Zary są tylko szare i przy nich jest taka cena jaka jest
ja pytałam własnie o cene szarych i babce wyskoczyło to 399 zł i to podobno na przecenie...;/

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
wiesz co ... a może to była cena 399 ...??
mówiąc szczerze nie wnikałam, bo kupowałam szare i tylko na metki tych zwracałam większą uwagę
podaj mi na priv swój telefon, jak będę w przyszłym tygodniu w Zarze, to sprawdzę dla Ciebie tą 40 o ile będzie i zadzwonię czy jeszcze Ci ktoś nie kupił
no ale mam nadzieję, że do tego czasu ktoś Ci pomoże

a ile zaplaciłas za te szare buty??
czarnapanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 14:28   #3862
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
mówisz o tych czarnych, płaskich ala saszki?
miałam w tamtym sezonie podobne i wylądowały w śmietniku po 1! sezonie gdzie nie raz za tą cenę mam skórzane ze sklepu typowo obuwnicznego i wytrzymują kilka lat
Tak (dla jasności wklejam jeszcze zdjęcie w załączniku ) Kosztowały 399 zł więc mogłyby chociaż jeden sezon wytrzymać

Cytat:
Napisane przez la dra Pokaż wiadomość
Żadna z was nie widziała będąc w Zarze czarnych snejków za kolano - 40?
Ja widziałam jakieś duże ostatnio jeszcze na Marszałkowskiej, ale szczerze nie zwróciłam uwagi.. Niestety gorący okres na studiach się zaczyna więc jak już wpadnę na chwile do jakiejś Zary, to na ogół tylko na rekonesans i na to, co mnie osobiście nie interesuje, nie zwracam już jakiejś szczególnej uwagi

Cytat:
Napisane przez kukimonster Pokaż wiadomość
Inditex ma taką politykę, że rzeczami z przecany sprzedawca ma się zbytnio nie przejmować, nic nie można odkładać, sprawdzać dostępności itp. Sprzedawca ma dbać o nową kolekcję. Jak ja pracowałam, to ogólnie nie było czegos takiego, że można było w komputerze sprawdzić dostępność na magazynie, sprawdzanie polegało na tym, że się idzie na magazyn i szuka, stąd też przy przecenach jest to wręcz niewykonalne, trzeba by było latać co chwile na magazyn i zostawiać sklep na jakiś czas.. Ale ogólnie zazwyczaj wszystko z magazynu w miarę możliwości się wykłada z tych przecenionych rzeczy...
Dokładnie to samo napisałam. Z tym sprawdzaniem na magazynie, to akurat kilka razy sprzedawczynie nawet na przecenie to robiły, ale w systemie czy na sklepie - nigdy. Słyszałam też (znowu od zaprzyjaźnionej dziewczyny, która tam pracuje), że to co w danym dniu wyłożą na przecenie i w jakiej ilości też zależy od kierownika, czasami mimo iż coś fizycznie jest i tak mają mówić, że wszystko jest na sklepie Pomijając już fakt, że w okresie przecen mało kto wspomina, że są normalne dostawy.

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

Edytowane przez mademoiselle jeanne
Czas edycji: 2010-01-16 o 20:01
mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 14:40   #3863
kometa333
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
Bardzo gustowny zestawik
Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
fajne rzeczy i fajnie do siebie pasują
dzieki dziewczyny

Cytat:
nakręciłam się na ten pudrowo beżowy płaszcz wiązany
zwłaszcza jak zobaczyłam z ilu jest przeceniony
tylko czy ktoś w ogóle go gdzieś widział??
Ja tez go szukalam wczoraj w trzech zarach, ale nie widzialam go w ogole, w zadnym rozmiarze.
Stary 2010-01-16, 14:43   #3864
Kaska86
Zadomowienie

Jest już coś z nowej kolekcji? I do kiedy są wyprzedaże - obecnie jestem za granicą, dlatego nie wiem co się dzieje w ZARA
Why you mad? Cause I came up and I ain't changed.
Kaska86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 14:55   #3865
Kica.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dottoressa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy opłaca się kupić tą sukienkę po takiej cenie? http://allegro.pl/item887405347_mala...36_tunika.html Szukam czegoś takiego, ale nie wiem czy warto.
na zdjęciu wygląda jak tunika, ale może to kwestia mało zgrabnych nóg Pani ze zdjęcia. Może do legginsów by było lepiej bo z rajstopami brzydko wygląda
i poszerza ramiona chyba
Stary 2010-01-16, 16:21   #3866
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnapanna Pokaż wiadomość
a ile zaplaciłas za te szare buty??
po I przecenie 289 PLN

Cytat:
Ja tez go szukalam wczoraj w trzech zarach, ale nie widzialam go w ogole, w zadnym rozmiarze.
może w ogóle ich nie było w PL
Stary 2010-01-16, 17:17   #3867
kometa333
Raczkowanie

Cytat:
byly, bo widzialam je w jeszcze przed wyprzedazami.
Stary 2010-01-16, 17:53   #3868
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
byly, bo widzialam je w jeszcze przed wyprzedazami.
to się już pewnie nie pojawią ....
Stary 2010-01-16, 17:58   #3869
czarnapanna
Raczkowanie

Cytat:
po I przecenie 289 PLN

byłam jeszcze raz w Zarze, zeby sie upewnic co do tych butów...u mnie(Łódź manufaktura) kosztuja na przecenie 399 zł....
czarnapanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 18:01   #3870
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnapanna Pokaż wiadomość
byłam jeszcze raz w Zarze, zeby sie upewnic co do tych butów...u mnie(Łódź manufaktura) kosztuja na przecenie 399 zł....
i szare i czarne????? jaki kolor sprawdzałaś?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości