Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-16, 12:39   #3991
Martilla
Rozeznanie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

http://www.adamnocon.pl/ stroną się nie popisał

ja też muszę się wsiąść za uda i za boczki, w sumie to wszystko by się przydało bardziej umięśnić.

Be Fit
Martilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 12:39   #3992
T'ai
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16498010]T'ai ja myślę o takich ogromnych koszach z czerwonych róż... A poza tym u nas podziękowanie dla rodziców będzie przed błogosławieństwem,nie na sali.[/QUOTE]

fajnie tak kameralnie
jeśli chodzi o róże ja mam znajomą która ma plantacje, zawsze jadę, wybieram świeżo zerwane (w kwiaciarniach nigdy nie wiadomo ile kwiaty stoją) i jeszcze dostaję duże zniżki

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
1) kredytu nie potrzebujemy
ale wam dobrze
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 12:41   #3993
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

T'ai no to fajnie masz z tymi różyczkami. Właśnie chcę,żeby było tak intymnie i rodzinie,a nie przy wszystkich. Dla mnie to jest trochę taka pokazówka,że wiedział by kto,nigdy rodzicom nie bylam wdzięczna i nagle w dniu ślubu,przy wszystkich płacze i im za to dziękuję. Wolę przy nich się rozpłakać i powiedzieć im do ucha "Kocham Was". Sądzę,że prędzej to zapamiętają. A na sali i tak zostaną wyróżnieni,bo goście mają wraz z orkiestrą zaśpiewać im "sto lat",a potem mają zatańczyć walczyka.
I chyba jednak się na te róże skuszę.Tak elegancko będzie.
bambusiek jak tylko GPS odbierzemy,to się pochwalę.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 12:43   #3994
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
PS.Też schudłam,ale nie mam wagi,kupi ją dopiero w nast.tyg. bo jak byłam w sklepie Yusk to była tak zwykła a 60 zł kosztowała. to juz lepiej dołozyc i kupic taka z miarą tłuszczu i wody. wiec bede szukala potem.
mój P taką zakupił, mam 56% wody (za dużo) i 23% tłuszczu

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
kiedys chcialam joge... ale nie wiem czy z moim kregoslupem dalabym rade... ja mostka nawet juz nie potrafie zrobic...(tzn umiem ale jak juz sie wygne to ciezko mi spowrotem z mostka wrocic ... i mnie strasznie plecy bola) a na wf nie moglam skakac w zwyz, w dal, dzwigac pilki lekarskiej, stac na rekach, robic przewrotow... ogolnie gimnastyka nie byla dla mnie
pytaliśmy instruktorki i mówiła że wręcz można kręgosłup wzmocnić tylko ćwiczyć nie na siłę i odpowiednio do swoich możliwości

moja mama ma fajny zestaw na kręgosłup opracowany przez lekarzy
Stary 2010-01-16, 12:44   #3995
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
nie do końca się z tym zgadzam
jak ktoś się piękny urodził to cierpieć nie musi
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 12:45   #3996
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie, biodra....i uda Chociaż ostatnio i brzuszek

Mi pomógł na boczki twister
Twister? aaaaa kidys chcialam kupic ale nie wiedzialam czy dziala
Cytat:
mój P taką zakupił, mam 56% wody (za dużo) i 23% tłuszczu

pytaliśmy instruktorki i mówiła że wręcz można kręgosłup wzmocnić tylko ćwiczyć nie na siłę i odpowiednio do swoich możliwości

moja mama ma fajny zestaw na kręgosłup opracowany przez lekarzy
ahaaa a no to fajnie

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 12:47   #3997
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
jak ktoś się piękny urodził to cierpieć nie musi

hehe no ja tak o sobię nie myślę
raczej chodziło mi o to by czuć się dobrze w swoim ciele

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-16, 12:48   #3998
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

z poniedzialkowego testu dostalam 3 dzieki Waszym kciukowm, bo sama bylam pewna 4-5 odpowiedzi na 21 pytan

dzieki kochane:pije my:
gratki !!!! :kwiatek:

Cytat:
Napisane przez 88wisienka Pokaż wiadomość
Cześć

Mi się wydaje że w moich stronach jest tak, że Panna Młoda ma u siebie ten kwiatek do butonierki dla Pana Młodego i jak Pan Młody przyjeżdża to Pani Młoda wychodzi, witają się, On daje jej bukiet a Ona mu wpina kwiatka.
u nas jest podobnie... pan młody daje kwiatki pani młodej, a ona przypina mu kwiatek do butonierki ... oczywiście na początku przed przywitaniem grajkowie weselni śliczne wiązanki śpiewają , chcąc wywołać pannę młodą z domu.. na początku wychodzi najstarsza druhenka i ona przystraja ciupagę drużby i wpina mu kwiatek w butonierkę.. potem dopiero państwo młodzi!

Cytat:
Napisane przez Martilla Pokaż wiadomość
Mustique studiuje sobie mechanikę i budowę maszyn spec inżynieria produkcji na wspaniałej politechnice. Generalnie chcę się zajmować medeycyna od mechanicznej strony czyli sztuczne serca itp
podziwiam! ale fajne studia, ale nie na moją głowę..

........................
wróciłam z tych łyżew.... zostawiłam chłopaków w KRynicy i wrócę po nich po 17....

miłam iść do kuzynki , ale jest w pracy.. wiadomo weekandy w krynicy są bardzo pracowite!
Stary 2010-01-16, 12:48   #3999
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
ahaaa a no to fajnie
na allegro widziałam mnóstwo ćwiczeń dla początkujących na dvd
Stary 2010-01-16, 12:50   #4000
dottta
Zakorzenienie

Cytat:

hehe no ja tak o sobię nie myślę
raczej chodziło mi o to by czuć się dobrze w swoim ciele
dlatego ja się odchudzam (i zapewne reszta dziewczyn też) bo się źle czuję we własnym ciele jak mnie za dużo
Stary 2010-01-16, 12:51   #4001
bambusiek
Zakorzenienie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16498180]bambusiek jak tylko GPS odbierzemy,to się pochwalę.[/QUOTE]

Oki

U nas podziękowań raczej nie będzie. Po pierwsze nie ma weselicha z tańcem w kółeczku itp., a po drugie mam inny pomysł
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-16, 12:53   #4002
lusesita23
Zakorzenienie

T'ai bo bysmy chcieli domek z ogrodkiem ja nie zwyczajna mieszkac w bloku-TŻ tez nie, cale zycie dom i ogrod...jak mieszkalam na stancji to sie dusilam normaknie w tym bloku

celuit to sprawa genow nie figury-siostra cioteczna mojego taty jes tinstruktorka aerobiku,cwiczy non stop i jeszcze na AWFie w Łodzi jest wykladowca i ma taaaaki celiut ze szok...ja mam,ale taki wmiare, jak spinam posladki to widac a na boczki to brzuszki skrzyzne pomagaja...tez kiedys robilam i bylo super

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

do sobotniej diety doszly jeszcze faworki-u mnie po prstu diet yi odchudzanie nie wchdza w gre

ide odkurzac...zawsze troche spale
Stary 2010-01-16, 12:54   #4003
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Twister? aaaaa kidys chcialam kupic ale nie wiedzialam czy dziala
Działa, ale trzeba ćwiczyć systematycznie.... Jak wszystko.

A tak wogóle to jeśli się załapię, to zacznę chodzić na ten aerobik, ale jeszcze nie miałam kiedy pójść i zapytać o miejsce i cenę. No i od razu bym sobie karnet kupiła, żeby mieć motywację
G. 9.1O.18
Stary 2010-01-16, 12:58   #4004
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
Hejka
Nie mam czasu na wizaż jakoś. Szkoła, troche sesja, simsy (ale akurat to ograniczam ).
i ille ja w kuchni spędzam czasu! ciągle gotuje cos dla siebie. niedługo bede mistrzem kuchni w robieniu czegos z niczego
PS.Też schudłam,ale nie mam wagi,kupi ją dopiero w nast.tyg. bo jak byłam w sklepie Yusk to była tak zwykła a 60 zł kosztowała. to juz lepiej dołozyc i kupic taka z miarą tłuszczu i wody. wiec bede szukala potem.
Ale tak 3 kg to schudłam juz.może 2,5. bo mam luxniejsze spodnie,mniejsze boczki,i nawet bezodpinania guzika moge spodnei zdjąć jak sie zapomne ha,ale jestem happy

ja sie bałam tych warzyw ze jak zjem to przytyje ale fakt faktem nie wiedziałam za co sie łapać bo chciałam wszystkiego. w konsekwencji aż tak dużo nie zjadłam warzyw bo mi ciężko wielka porcje zieleniny zjeśc. więc mi 1 sałata lodowa,kapusta,buraki i marchewka i orógek długi-starczyły na całe 5 dni. dziś ostatni z tych 5 dni-jem brokuła
i sie nie moge doczekać samych protein szczerze

jak ja zjadłam buraczki starte to takie słodkie były-przez ograniczenie cukru w 1 fazie. a marchewka...jaka słodka. polecam ci buraczki jeśli lubisz-normalnie słodycz. ja uwielbiam,ale dużo nie mozna na dukanie

druga faza do lipca? kochan ato ile chcesz schudnąć?

mi wysżło 3+70+100 ale oczywiście ja uparciuch 5 dni zrobiłam z 1 etapu chociaz 3 dnai chciałam odplynąć chyba z braku cukru
sporo chce schudnac najlepiej drugie tyle ile schudlam wczesniej z 4okg heheh a tak na serio to w Dukanie wyszlo mi, ze schudne tylko 2okg ehhh a ja chcialabym wiecej i wiecej

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Oki

U nas podziękowań raczej nie będzie. Po pierwsze nie ma weselicha z tańcem w kółeczku itp., a po drugie mam inny pomysł
jaki pomysl macie??pochwal sie
u mnietez nie ma tanczenia w koleczku ani piosenki cudownych rodzicow mam....moze zrobimy podziekowania w domu

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
dlatego ja się odchudzam (i zapewne reszta dziewczyn też) bo się źle czuję we własnym ciele jak mnie za dużo
ja sie masakrycznie zle czuje w swoim ciele i przez to mam czeste doly ale widze swiatelko w tunelu
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 13:05   #4005
Martilla
Rozeznanie

Ja też się czuję, źle w swoim ciele, ale myślę że u mnie ciężko będzie ze zmiana nastawienia.
U mnie w rodzinie prawie każdy ma nadwagę i wiem, że jak nie będę zdrowo się odżywiać to w końcu i mnie ona dopadnie.

Be Fit
Martilla jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-16, 13:10   #4006
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cześć
Nadrobiłam zaległości, ale nie chce mi się już odpisywać
Wczoraj przyszła nam nowa waga i okazało się, że stara pokazywała źle o jakieś 2-3 kg, więc tym samym o tyle mniej mam do zrzucenia, a na Dukanie schudłam już ok 3,5 kg , wybrałam system 1/1, bo akurat jak policzyłam 6.02 w Wiśle będę mieć PW, a tam zawsze pyszne jedzenie mają ... Teraz zmykam sprzątać, potem zrobię gyros, zawieziemy brata na zastrzyk, pojedziemy na zakupy do Auchana do Żor, a na 22:00 idziemy ze znajomymi do CC na "Ciacho". Miłej soboty

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 13:12   #4007
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
sporo chce schudnac najlepiej drugie tyle ile schudlam wczesniej z 4okg heheh a tak na serio to w Dukanie wyszlo mi, ze schudne tylko 2okg ehhh a ja chcialabym wiecej i wiecej

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

jaki pomysl macie??pochwal sie
u mnietez nie ma tanczenia w koleczku ani piosenki cudownych rodzicow mam....moze zrobimy podziekowania w domu

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

ja sie masakrycznie zle czuje w swoim ciele i przez to mam czeste doly ale widze swiatelko w tunelu
40 oglądałam Twoje foty na nk i nie wyglądasz na kogoś z 40kg nadwagi a co złego samopoczucia - też tak mam. Zwłaszcza że pamietam jak fantastycznie się czułam ważąc 10 kg mniej niż teraz. a co do podziękowań to ja nie chcę tej szopki z kółeczkiem itd. ale Tż sie waha bo jego rodzice mogą się obrazić
Stary 2010-01-16, 13:14   #4008
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć
Nadrobiłam zaległości, ale nie chce mi się już odpisywać
Wczoraj przyszła nam nowa waga i okazało się, że stara pokazywała źle o jakieś 2-3 kg, więc tym samym o tyle mniej mam do zrzucenia, a na Dukanie schudłam już ok 3,5 kg , wybrałam system 1/1, bo akurat jak policzyłam 6.02 w Wiśle będę mieć PW, a tam zawsze pyszne jedzenie mają ... Teraz zmykam sprzątać, potem zrobię gyros, zawieziemy brata na zastrzyk, pojedziemy na zakupy do Auchana do Żor, a na 22:00 idziemy ze znajomymi do CC na "Ciacho". Miłej soboty
Teee a masz wize? hehehe
Nie bijcie mnie laski: wlasnie jem czekolade mleczna Alpen Gold

A tak czytam o tej Waszej diecie co piszecie i zastanawiam sie co to byly za cyferki np 3+20+50 albo to cale PW ?

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Podziekowania: Jeszcze o nich nie gadalismy (dzisiaj spytam TZ) ale napewno ja bym nie chciala zeby bylo jakies koleczko i "cudownych rodzicow mam". Może napiszę wiersz i go odczytam

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 13:18   #4009
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

U nas też nie będzie kółka. U nas będzie tylko piosenka z dedykacją,którą odtańczą sobie rodzice.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 13:19   #4010
dottta
Zakorzenienie

Cyfry to ilosc dni na kolejnych fazach np. 3 na I fazie, 20 na II itd a PW to protal (faza z białkiem)+warzywa czyli druga faza.
Stary 2010-01-16, 13:20   #4011
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martilla Pokaż wiadomość
Ja też się czuję, źle w swoim ciele, ale myślę że u mnie ciężko będzie ze zmiana nastawienia.
U mnie w rodzinie prawie każdy ma nadwagę i wiem, że jak nie będę zdrowo się odżywiać to w końcu i mnie ona dopadnie.
to tak jak u mnie..niestety mialam to "szczescie" ze sie wrodzilam w rodzine taty a tam wiekszosc przy kosci jest

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
40 oglądałam Twoje foty na nk i nie wyglądasz na kogoś z 40kg nadwagi a co złego samopoczucia - też tak mam. Zwłaszcza że pamietam jak fantastycznie się czułam ważąc 10 kg mniej niż teraz. a co do podziękowań to ja nie chcę tej szopki z kółeczkiem itd. ale Tż sie waha bo jego rodzice mogą się obrazić
nikt mi nie daje tylu kg ile na prawde waze...zreszta na nk wstawiam takie zdjecia zeby za bardzo nie bylo widac mojej tuszy taka sprytna jestem i nosze spodniczki, wiec zakrywam swoje udziska i d.u.psko
Stary 2010-01-16, 13:21   #4012
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
to tak jak u mnie..niestety mialam to "szczescie" ze sie wrodzilam w rodzine taty a tam wiekszosc przy kosci jest
nie martw się, u mnie tak samo.... wszystkie baby (oprócz kuzynki co sie wrodziła w rodzinę swojego taty) mają małe cyce i wielkie tyłki oraz udziorska
Stary 2010-01-16, 13:26   #4013
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
nie martw się, u mnie tak samo.... wszystkie baby (oprócz kuzynki co sie wrodziła w rodzinę swojego taty) mają małe cyce i wielkie tyłki oraz udziorska
no własnie...to juz mnie rozumiesz
Stary 2010-01-16, 13:35   #4014
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
T'ai bo bysmy chcieli domek z ogrodkiem ja nie zwyczajna mieszkac w bloku-TŻ tez nie, cale zycie dom i ogrod...jak mieszkalam na stancji to sie dusilam normaknie w tym bloku

celuit to sprawa genow nie figury
a myśmy się zastanawiali nad domem ale nie będzie nas stać i utrzymać go później

o to widać dobre geny, może po babci, bo ja sporo mam z jej figury

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16499005]U nas też nie będzie kółka. U nas będzie tylko piosenka z dedykacją,którą odtańczą sobie rodzice.[/QUOTE]

to u nas by dziwnie to wyglądało, moi rodzice razem by tańczyli a mama P
Stary 2010-01-16, 13:47   #4015
lusesita23
Zakorzenienie

Hmmm...tak mowicie o tych podziekowaniach,a ja nie wiem jak to u nas bedzie u sis bylo koleczko bo tesciowa sama,ale breche z tego zrobilismy;p bo ja tez w koleczku tanczylam hehe

T'ai zazdraszczam ci genow u mnie mama nie ma celuitu w ogole-nie wiem jak ona to to zrobila-a my z sis niestety tak...a jesli chodzi o dom-no tak z utrzymaniem moze byc problem...byc moze chwile w bloku jakims pomieszkamy i potem domek??nie wiem...

zrobilam sobie odzywke na pazokcie,ale tak podgrzalam oliwe,ze rak nie moge palcow wlozyc

ai Micia gratki rocznicy bielizna doszla?

Edytowane przez lusesita23
Czas edycji: 2010-01-16 o 13:48
lusesita23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 13:50   #4016
bambusiek
Zakorzenienie

To ja już się z wami na razie pożegnam, bo niedługo idę do domu, a potem spowrotem podrzucić B. te nieszczęsne klucze

A potem robię kolację: socyste nóżki paprykowo-ziołowe
A jutro zapiekanka: makaron+brokuły+papryka+p ierś+feta

Mam fazę na gotowanie

A jeśli jednak nie przejdę na dietę, to mam kilka przepisów w poczekalni
G. 9.1O.18
Stary 2010-01-16, 13:52   #4017
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
no własnie...to juz mnie rozumiesz
rozumiem

ale ostatnio się podłamałam ... spotkałam sie z kumpelą a ona jakiś czas temu schudła do 55/56kg (170cm wzrostu). Wyglądała rwelacyjnie, mega szczupło (ale nie kościście) no ale była też płaściutka - małe A. A teraz zaciążyła, jest chyba w 3m i przytyła tylko 2 kg, za to cycory ma mega wielkie Ogromniaste C - jak ją zobaczyłam to prawie padła
Stary 2010-01-16, 13:55   #4018
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
T'ai zazdraszczam ci genow u mnie mama nie ma celuitu w ogole-nie wiem jak ona to to zrobila-a my z sis niestety tak...
aż tak bardzo nie ma czego zazdrościć, bo za to mam kilka rozstępów
ale nogi i cycuchy bo babce na szczęście
ale te kobiece biodra to średnio
Stary 2010-01-16, 13:57   #4019
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
celuit to sprawa genow nie figury-siostra cioteczna mojego taty jes tinstruktorka aerobiku,cwiczy non stop i jeszcze na AWFie w Łodzi jest wykladowca i ma taaaaki celiut ze szok...ja mam,ale taki wmiare, jak spinam posladki to widac a na boczki to brzuszki skrzyzne pomagaja...tez kiedys robilam i bylo super
ale idzie się pozbyć. ja po diecie, ćwiczeniach nie miałam widocznego cellulitu. teraz znowu jest, bo się zasiedziałam i w ogóle

Cytat:
to u nas by dziwnie to wyglądało, moi rodzice razem by tańczyli a mama P
zawsze może być tak, że Twój tata zatańczy z mamą P., Twoja mama z P a Ty z jakimś wujkiem, chrzestnym.

my nie robimy podziękowań na sali.

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 14:01   #4020
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
zawsze może być tak, że Twój tata zatańczy z mamą P., Twoja mama z P a Ty z jakimś wujkiem, chrzestnym.
za bardzo skomplikowane
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości