|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
![]() Cytat:
Gratulacje zakupu A tak się broniła ![]() Cytat:
z moim Tż zejdzie długo, bo wybredny na zakupach się robi Tu źle, tam kuje, tu niedobrze, tam coś wystaje... jęczu gorzej ode mnie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Dziewczyny co Wy na to by z kalendarza faktycznie pousuwać telaski, które z nami nie gadają?
|
|
#3362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
a jeszcze w zimie jak mi zejdzie wakacyjna opalenizna to jestem bledzioch (bo tak na prawde jestem ciemny blond przefarbowany na ciemny braz ). mi pani odradzila sniezna biel, dlatego wzielam naturalna no i moj TZ by nie bardzo wygladal w koszuli ecru, wiec lepiej zeby mial biala ![]() Cytat:
co do kalendarza to w sumie zdania nie mam, bo jakos tak nigdy do niego nie zagladam a jak ewentualnie chce poszukac kiedy jakas PMka ma slub to uzywam opcji 'Szukaj' w Firefoxie
|
||
|
|
|
#3363 |
|
Wtajemniczenie
|
Lain super- gratuluję zakupu sukni
fajnie że masz już z głowyja za to mierzyłam tyle sukien i tak pięknie w niektórych wyglądąłam że na nic nie mogłam się zdecydować- tata z którym byłam dzisiaj w 4 salonach obstawiał że najbardziej podobam mu się w księżniczkowych sukniach- ala bezach, mnie one też urzekły, ale były i inne które ślicznie na mnie leżały i powiem Wam, że pomimo iż zakładałam że najlepiej będę wyglądałam w A to się myliłam, mierzyłam rybki, ale nie takie typowe i jeszcze falbaniaste i równie ślicznie w nich wyglądałam, tata tez nie mógł się zdecydować w czym lepiej. A to dopiero 4 salony, najgorsze że nie można było robić zdjęć, wtedy na spokojnie w domu jakbym się pooglądała, to łatwiej byłoby mi podjąć decyzję, a jak na razie to nie mam pojęcia. NApiszę, które suknie mierzyłam i w których wyglądam super: z Annais bridal mierzyłam: http://www.annaisbridal.pl/pl/modern-shelby -ładnie wyglądałam http://www.annaisbridal.pl/pl/romance-bonnie - cudowna jest- http://www.annaisbridal.pl/pl/romance-isabel bardzo ładnie na mnie leżała- tacie się bardzo podobała http://www.annaisbridal.pl/pl/romance-genevieve ta też jest baardzo ładna http://www.annaisbridal.pl/pl/romance-moon i tą jeszcze mierzyłam, mogła być z innego salonu: http://www.allurebridals.com/index.p...&product_id=24 ta jest cudowna http://www.slubne.pl/index.php?pid=3...y_id=&shift=13 kolejna wybranka mojego taty to: http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=41.palermo śliczna suknia, ale prawie 5tys kosztuje ![]() http://www.justinalexanderbridal.com/pl_eu/8432.html kolejne cudo też warte 4.900zł w tej czułam się jak księżniczka i taką też mierzyłam: http://www.allegro.pl/item826470308_...dodatkami.html jeszcze było kilka ale jakoś nie mogę ich odnaleźć. Najgorsze że nie mam mojego nr 1, no i nie spodziewałam się że w innych krojach mogę wyglądać dobrze na prawdę jest w czym wybierać![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- aha no i TŻ zastrzega, że suknia ma być biała a tymczasem ja mierzyłam na jakieś 20 sukien tylko jedną białą : justin alexander ale chyba i tak wezmę białą bo i tak planuję się trochę opalić ![]()
|
|
|
|
#3364 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda, ze zdjęć nie masz, łatwiej jest samemu po zdjęciu ocenić co Ci się bardziej podoba. W szczecinie tylko w 1 salonie nie można było fotek zrobić, ale tam akurat nic ciekawego nie było
w reszcie panie nie robiły problemów.
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja Wam zdam sprawozdanie z moich poszukiwań
|
|
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lain, śliczności ta Twoja India Ten garniak też jest fantastyczny. Pokazałam TZtowi - też mu się podoba ![]() Mogę spytać ile kosztował? Woda sodowa - ja chciałabym tak wyglądać po ciąży - ba, nawet przed ciążą bym tak mogła wyglądać .. Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2010-01-16 o 16:19 |
|
|
|
|
#3368 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w 11 salonach(wszystko w Kielcach), a przymierzyłam łacznie 17 sukienek. No i ja to chyba jakas nienormalna jestem, bo 7 mi sie nawet spodobało, ale nic takiego na 100%. Przymierzyłam suknie w Paryzance i tam 2 sa na tak, w cymbeline 2 na tak, w Kiarze 1 na tak, MS moda 2 na tak. Wogole nie mogłam znaleźć salony emmi mariage.
Wiecie co przymierzyłam jedna suknie, co dół miała w falbankach i spodobała mi sie Oszalałam chyba. Ale to nie takie proste... Zaraz Wam wszystko wytłumacze co i jak z tymi sukniami, wogole jednej fotki suknie nie moge na necie znaleźć:/Salon Kiara przymierzyłam ta suknie i mi sie spodobała model Christina http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2010-christina Salon MS moda i tutaj z 2 modeli trzeba by było zrobic jeden. Gora z sukni Alison, a dół z Indii. Tu jest link http://www.salon-demi.pl/products.php?category=moda Salon Paryżanka i tutaj model Agory 10-04 przymierzałam w kolorze ecri ale na www jest w kolorze bieli model 10-03 http://www.suknieslubne-agora.pl/gal...aleria-65.html i tutaj tylko góra sukni mi sie podoba, ale ewentualnie musiała by byc zapełniona bo jest przezroczytsa, a doł mi sie nie podoba bo to rybka. No i ta góra miała by byc ewentulanie do falbanek np. z ms mody... No tak se wymysliłam No i został salon cymbleline gdzie spodobała mi sie suknia sposabella 635, ale na necie znalazłam tylko takie zdjecia. Dół ma z falbanek, a góra nie jest zbyt ładna, ale gdybym chciała mozna by było dodac apilikacji za dodatkowa opłata. Przymierzyłam tez druga suknie i z tego co jeszcze pamietam to była sliczna, ale nie moge znaleźć modelu, a na kartce mam zapisane tylko 117e
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2010-01-16 o 16:22 |
|
|
|
#3370 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
Cytat:
![]() Cytat:
ja od razu poczulam ktora jest dla mnie ![]() z tych Twoich mierzonych przymierzalam tez ta ostatnia Sincerity (na zyczenie pani z salonu, ktora miala wizje ), ale mojej mamie ta suknia w ogole sie nie spodobala. zbyt ciezko wyglada i stwierdzila, ze mnie przytloczyla![]() Cytat:
tzn. Twoja suknia bedzie przy niej wygladac jak stara i zzolknieta dlatego lepiej zeby koszula tez byla ecru Cytat:
poszukajcie jakiegos okolicznego salonu na stronie Wilvorst kosztowal 1690zl. wlasnie mnie tu TZ maltretuje o ta muszke, bo mu mama nagadala ze przynajmniej raz w zyciu trzeba ubrac. a ja nie chce go w muszce Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-01-16 o 16:28 |
||||
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
Lain ładna ta india ale ja bym jej dodała kokardkę
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
Lain naprawde ładna suknia, ja tez bym zostawiła bez kokardki
|
|
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
jakos tak łyso
ale suknia ładna i tren fajny ej! a ztymi falbanami to babaka jakaś chyba niedoinformowana bo teraz one dopiero na taką skale wchodzą ![]() poza tym wiecie, że pronovias i san patrick to ta sama firma tylko SP to jest niby nazwa kolekcji tak jakby i stąd te podobne suknie zalisiłam :Pdobra spadam na pizzę bo jestem u P. i trochę wiocha tak samej w pokoju przy kompie siedzieć
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-16 o 16:37 |
|
|
|
#3375 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeszcze mi ostatnio bąknął że chyba będzie chciał uszyć... chce mieć porządny garnitur bo u niego w firmie nawet na spotkania chodzą tak półoficjalnie Cytat:
Sa w dwóch salonach w warszawie więc chyba się pokusimy o przejście tam![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak by co do KRK niedaleko Hi hi - z muszką kojarzy mi się tylko Korwin Mikke i taki jeden ginekolog z naszego szpitala Dlatego muszka fe |
|
|
|
|
#3377 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja się zastanawiam co mam czuć przy mierzeniu tych sukni, w sumie w prawie każdej którą zmierzyłam ładnie wyglądałam, ale chyba nie miałam do żadnej tak że " ta i żadna inna" albo żeby mi się gorąco zrobiło na widok siebie w niej, kurcze jakbym wyglądała dobrze w jednej czy dwóch sukniach to nie byłoby problemu z wyborem, a tak to
|
|
|
|
#3378 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3379 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() te mierzone przez Ciebie suknie to kompletnie nie moja bajka, ale zycze owocnych poszukiwan ![]() Cytat:
no ale to juz kwestia gustu - kazdy lubi co innego ![]() tak twierdzila. pewnie kwestia osobistej opinii
Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-01-16 o 17:06 |
|
|
|
|
#3380 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia a co ja mam powiedzieć jak mam 177cm + obcas (zakładam że nie większy niż 4-5 cm )
---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Lain a u Ciebie można było robić zdjecia? |
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3382 |
|
Rozeznanie
|
Ja patrzyłam za wieloma sukniami w necie i sporo sobie zapisałam i zaniosłam krawcowej, ale jak przypadkiem wczoraj znalazłam tą:
Załącznik 2790062 to się zakochałam bez pamięci Jak za 2 tygodnie pójdę na zdjęcie wymiarów to powiem jaką chcę Pasuje do mnie niesamowicie!!
|
|
|
|
#3383 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
spoko spoko czuje się ok, tylko jak pomyślę ze większość tu ma 20+ to jakoś smiesznie , może dlatego nie podniecam się niektórymi sprawami![]() Cytat:
Lain ładna suknia, ja nie mam figury takiej, wybrałam A i uwazma że super mi w niej nie poszerza a wyszzupla, ja mam 174 więc nie muszę się wydłużac chybazałączam fotkie kierowcy
|
|
#3384 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no tak myślałam, bo pewnie pokazałabyś się nam ![]() w sumie rozumiem ich, ale bez tych zdjęć podjęcie decyzji na podstawie przypominania sobie w czym czułam się dobrze i jak wyglądała ta suknia to też nie jest dobre ![]() idę się zbierać, bo dzisiaj umówiliśmy się ze znajomymi, których nie widziałam już kilka m-cy, no i muszę się trochę wyluzować, żeby ciągle nie myśleć o tej stresującej pracy ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
jaki słodziak ![]()
|
||
|
|
|
#3385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
Hej to znowu ja - ta co się nie udziela na forum
![]() Proszę nie kasujcie nas. Czasami po prostu nie mam nic mądrego do powiedzenia Ale czytam was regularnie, znam wasze charakterki, problemy i wasze awatarki Przeżywałam weselne problemy kaśki87 i cieszę się że wszystko się ułożyło i wróciłaś do Cameron na awatarku A sukienki jeszcze nie znalazłam
|
#3387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak zwykła
|
|
#3388 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo dziękuję- już próbowałam go zmieniac kilka razy ale bezskutecznie i czekałam na Tzta aż wróci i mnie poratuje
|
|
|
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
no bieda ta kaska87
![]() news! teściowa dzisiaj nam powiedziała o babce, która piecze piekne torciki
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-16 o 17:50 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.

a mi się wydaje, że ja będę wyglądać jak koń
[.....]

a jeszcze mi ostatnio bąknął że chyba będzie chciał uszyć... chce mieć porządny garnitur bo u niego w firmie nawet na spotkania chodzą tak półoficjalnie