|
|
#2491 | |
|
Kazar Lady
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
![]() tzn napewno byłam bo rano również odmówiłam wstania z łóżka ( i rozwazałam na powaznie zostanie na dobę dłużej w Klinice) dopiero Dr poinformowany o moim stanowczym "nie" przekonał mnie ze jestem w stanie to uczynić z ich pomocą |
|
|
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Oj, dziewczyny ![]() Tak, żeby był remis w sporze :Ja mogłam podnieść kubek z kawą jedynie lewą ręką A teraz mykam |
|
|
|
#2493 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]() :rot fl:![]() ps tu nie ma żadnego sporu
|
|
|
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
niestety tak jest ... teraz bylam w domu i rozmawialam z siostra pierwsze co jak zagadnelam o operacji to , ze pojdzie do tego partacza
![]() cala masa kobiet robi operacje nie korzystajac wogole z wiadomosci jakie mozna odnalezc w necie ... np. moja siorka planuje cos o czym nie ma pojecia , utrwalil jej sie w glowie Sankowski z programow i pierwszy na mysl przychodzi i nie ona jedna takie rzeczy trzeba naglasniac !! wiadomo , ze kazdemu dr. moze zdarzyc sie blad , ale liczy sie to co nastapi pozniej , a w przyadku Mya to juz przegiecie na maksa bylo ![]() [/QUOTE] Moje fotki po to tu właśnie są I niestety jest tak jak piszesz-kobiety nie wiedząc nic, majac w głowie jedno zasłyszane nazwisko idą właśnie tam.Są szczęśliwe, że taki autorytet się nimi zajmie. I z cała pewnością- jeśli nie mają wiedzy jaki powinien być efekt operacji -dadzą sobie wmówić , że wyszło bardzo dobrze.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-01-16 o 18:33 |
|
|
|
#2495 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() coś mnie gardło zaczyna pobolewać JA MUSZĘ BYĆ ZDROWA!!! Co można oprócz rutinoscorbinu? Wiem, że nic z kw acetylosalicylowym nie można. A jak z innymi lekami? Tak w razie czego pytam. Mam nadzieję, że przejdzie. Ania, a gdzie chcesz zrobić tatuaż? Ja chcę nisko na plecach, nad pupą. Bardzo podobają mi się na biodrze, ale na moim kościstym to chyba nie bardzo by wyglądało
|
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak czy inaczej jeśli ma się świadomośc, że można coś zrobić i do tego trzeba to zrobić - to da się radę
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#2497 | |
|
Rozeznanie
|
Sami, a co ci było przed operacją? Jaką kroplówkę ci dali?
Macerata, podziwiam, że chcesz sama wracać. Ja bym się nie zdecydowała na coś takiego. Nie masz nikogo, kto mógłby cię odebrać? Kiedy będziesz wracała? Pewnie jakoś 10-11 luty? Przygarnęłabym Cię do siebie na kilka dni (zawsze trochę to bliżej do mnie z 3city niż do ciebie), ale 10-go wieczorem sama wyjeżdżam na swoją op. Może jednak pomyśl czy na pewno nikt nie mógłby cię odebrać. Horo, ja po cc też sama wszystko robiłam, ale wtedy to nawet każą wstawać i jak najwięcej się ruszać. A teraz dr mówił, że NIE MOŻNA nawet jak nie boli mocno i trzeba bardzo się oszczędzać i uważać. Już sama nie wiem jak to jest i pewnie zweryfikuję wszystko jak będę po ![]() Chylę czoła, że tak świetnie sobie dałaś radę. Jak malutka? Gorączka spadła? ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
. Coraz trudniej będzie im sprawiać wrażenie, że dr jest jeszcze w stanie operować.
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-01-16 o 18:44 |
|
|
|
#2499 |
|
Rozeznanie
|
Miśka, a może to dolargan tak zwalił cie z nóg?
---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- nie no to jest dyskusyjne (nie że czas, ale ze najwiekszy)
|
#2500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paracetamol , ibuprom możesz Leki z kw acetylosalicylowym nie można dwa tygodnie przed zabiegiem.
|
|
|
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2503 |
|
Rozeznanie
|
Mya, dzięki
Horo, to się cieszę Podejrzewam, że i ty dzięki temu też "wróciłaś do życia" . Taka wysoka gorączka wbrew pozorom wymęczy nie tylko malucha ale i rodziców.
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TZ udaje obłożnie chorego i od wczoraj nie rusza sie z łóżka... dzisiaj po powrocie z pracy (po 27 godzinach) próbowalam ogarnać chatę, ugotować coś i zająć się zaniedbanymi dziećmi... inaczej nie da sie tego określić ... aż miaam ochotę TZ-a ![]() ![]()
|
|
#2505 |
|
Rozeznanie
|
Horo, to może teraz ty się "rozchoruj"? Albo rzeczywiście
![]() Kiedy Ty odpoczywasz?
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i... nie odpoczywam ![]()
|
|
#2507 | |||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Moje fotki po to tu właśnie są I niestety jest tak jak piszesz-kobiety nie wiedząc nic, majac w głowie jedno zasłyszane nazwisko idą właśnie tam.Są szczęśliwe, że taki autorytet się nimi zajmie. I z cała pewnością- jeśli nie mają wiedzy jaki powinien być efekt operacji -dadzą sobie wmówić , że wyszło bardzo dobrze.[/QUOTE] Mya nie gniewaj sie wrzuciłąm link do wątku o Lembasie..bo jest tak zachwalany że głowa mała ![]() Cytat:
no i brałam arnikę miesiąc przed na zlecenie Bromka zapobiegającą siniakom A Dr mógł się powaznie wystraszyć bo dziewczyna, z którą leżałam w sali uparła się że nie idzie do domu i już ( i faktycznie została) a już kolejną mieli na stole ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
za słaby masz charakterek dziewczyno i on to wykorzystuje jak tylko może ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
.
|
#2509 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
. Tak jak wy planuje powiększyc piersi. Czytam od dawna ale nie znam jeszcze odpowiedzi na wszystkie pytania. Chodzi mi m.in o szczepienie przeciwko żółtaczce typu B- jest to obowiązkowe czy zalezy od lekarza
|
|
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
macerata moim zdaniem nie da sie po op. calkiem znieczulic chyba , ze Dolargan bo ketanol przycmi bol , ale mimo wszystko dalej go czujesz ( oczywiscie caly czas mowimy o 1-2 dniu po op.)
Natomiast jesli chodzi o to , ze jak nie boli to mozna cos narobic to pisalam juz jakis tydzien po op. W sensie , ze mnie nie boli i zapominam , ze mam na siebie uwazac np. podniesienie ciezkiego plecaka , zamykanie bagaznika, gwaltowne ruchy itp.
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-01-16 o 20:10 |
|
|
|
#2511 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dzieki za pelne info o kolczykach i tatoo
![]() Da sie tak? Czy raczej sobie odpuscic? Cytat:
Podobaja mi sie na stopie, takie smukle i orientalne. Sami, o takim chyba pisala, a ja widzialam takowe u dwoch Hiszpanek, ktore chodza ze mna na fitness ... sa piekne Jedna z nich mowila mi, ze robila ten tatoo na trzy razy, tak bolalo ![]() Drugie miejsce, to wlasnie niziutko na plecach na kregoslupie. Co do TZ-ta to moj jest tez rysownikiem i sam mi juz kilka zaprojektowal ![]() Cytat:
Generalnie spotykam dosc duzo dziewczyn, ktore TO nazwisko wypowiadaja z pelnym nabozenstwem Co wiecej, przed OP chcialam oprocz Bromy, czy Stanczyka zapisac sie rowniez do TEGO czlowieka (nie pisze lekarza, bo dyplom mija sie z umiejetnosciami )Na szczescie, zaslyszana kiedys na sesji rozmowa skutecznie wybila mi to z glowy ... ja po OP sama sie podnosilam i nie bralam lekow p/bolowych, ale przez pierwsza dobe z ogolnego zamroczenia nie bylam w stanie telefonu utrzymac w rekach. A nie mam jakiegos zaczepno-obronnego potffora tylko malutki fonik Cytat:
![]() Cytat:
Ucalowania dla zdrowiejacej Coreczki Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli chodzi o mnie to ja wstawalam sama od WC i podnosilam kubek z piciem ,sama sie ubralam itp. Ale Miskaa tez ma racje nie mozna sie nastawiac , ze wszystko bedzie ok po op. Nikt przed ta op nie wie jaki ma stopien odczuwania bolu i dowiaduje sie juz po. Dlatego lepiej przez caly czas miec kogos przy sobie ,kto wrazie czego poda herbatke , albo podniesie . Ja wszystko wmiare fajnie przeszlam , ale bylam bardzo zadowolona , ze to maz mi wziol plecak ,zrobil rano (zanim wyszedl)sniadanko ![]() Bylam mu wdzieczna , ze jest ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Jesli chodzi o kolczyk to ja mam w nosie (malenka perelke) a dziurke zrobilam sobie sama ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- aniu widze , ze zapracowana jestes strasznie ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Mi sie podoba tatoo na jednej stronie ciala tak od faldy piersiowej , przez miesnie skosne brzucha az do pasa ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Dobra mykam na 1 h na orbitreka do pozniej
|
|
#2513 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podziwiam! Komus to chyba bym mogla ... zawsze mozna zamknac oczy i jakos na oslep wladowac igle, ale tak sama sobie, ze swiadomoscia ze zaraz zaczne broczyc, to chyba nie bardzo ![]() Cytat:
Milego treningu i wielu spalonych kalorii |
||
|
|
|
#2514 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2515 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
myadiva ja wysylałam osobiscie. w mysl "strzezonego....". jak oni gwarancje wysyłaja tak jak wysylali moje zwolnienie to jednak wole ufac sobie ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Czy gaga juz po operacji? i listopadowa czy Twoje piersi juz sie wyrownaly?
|
|
#2516 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy mi się dobrze kojarzy,że Ty nocowałaś tam w jakimś hotelu,czy coś pomieszałam? jeśli tak,to w jakim, i czy polecasz..? ..jeśli można spytać,bo my się w sumie nie znamy,a ja tak Ci wyskoczyłam ni z gruszki,ni z pietruszki.. ..DadaGaga ma przełożoną op.jakoś na początek wiosny..i też ostatnio nie bywa..ale utrzymuje z niektórymi osobami kontakt,więc pewnie za jakiś czas się znów odezwie..
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-01-16 o 22:39 |
|
|
|
|
#2518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdjęcia moich przodów są w albumie "Piersi" w moim profilu - już jest dobrze![]() A jak tam twoje? Pewnie śliczne A Daga już dawno się nie odzywała... Któraś z dziewczyn pisała, że op. ma mieć w marcu (o ile czegoś nie pomyliłam )
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-16 o 22:41 |
|
|
|
|
#2519 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kiepsko, bo w moim pokoju np nie było lazienki tylko moja osobista łazienka przypisana do tego pokoju ale usytuowana pieterko nizej w piwnicy ![]() jesli zaznaczysz, ze interesuje Cie pokój z lazienka (ja nie sadziłam, ze teraz sa jeszcze miejsca gdzie trzeba to specjalnie zaznaczac ) to mozna to miejsce polecic. Było czyściutko, tanio i 7 min piechotka do kliniki. Po drodze zaliczylam sklepik spozywczy, zrobiłam zakupki na pobyt w klinice (nic z tego nie zuzylam ). I bardzo blisko z dworca pkp oliwa.
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

:

i największy autorytet w kraju
)