|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
|
|
|
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrówko - ja kończę piwko i załapałam przyjemną fazę![]() A to fakt.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3033 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Sobota jest, to zobowiązuje...
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
Moniko - ja w ogóle nie rozumiem twojego wahania
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
grzaniec to właściwie coś jakby lekarstwo jest Zresztą diety to się stosuje w tygodniu, a w weekend można trochę odpuścić, inaczej człowiek w końcu naje się byle czego w stresie i ze złości,że nic mu nie wolno jeść ![]() To mówiłam ja, która rano usiłowała wyprodukować przypominający jedzenie twór z otrębów, jajka i jogurtu.
|
|
#3036 | ||
|
Nindżopesz
|
O, to tak jak u mnie! U mnie jest tak zabawnie, że wyje tylko na konkretnym, zagrożonym piętrze. No i niedawno wyło gdzieś niżej, u nas nic nie słychać więc pracujemy grzecznie. Ktoś dał cynk, że się niższe piętro ewakuuje. Porozglądaliśmy się więc gdzie się pali, obeszliśmy piętro, spytaliśmy kier. czy możemy wyjść, pochowaliśmy tajne papiery, ubraliśmy się i zdążamy powoli do wyjścia. W drodze napadła na nas główna szefowa wielce zdziwiona "a dokąd to" i kazała wracać bo "alarmu na tym piętrze nie ma". No to wróciliśmy
Potem krążyło pismo okólne, że ewakuować się należy tylko w przypadku gdy alarm wyje na danym piętrze. O.Cytat:
A mnie ten gostek strasznie wkurzał: "no chodź do łóżka, o co kaman, to ci ubliża?" O matko, nasłuchałam się takich pierdół na żywo i mam ochotę dawać w papę za ten tekst. Widać mam jakieś nieuświadomione problemy psychologiczne ![]() Cytat:
I grafika tyż fajna.---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- MoniaK! - grzaniec jest świetny na ból gardła, na rozgrzanie A w ogóle kalorie z alkoholu się nie liiiicząąą...
|
||
|
|
|
#3037 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
o,nie wiedziałam
szukam fajnej,małej torebki na All-nic mi się nie podoba czyli norma jak mam wolne środki na przechulanie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3038 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja nigdy nie mialam takich propozycji , moi koledzy wręcz odwrotnie mieli ...ze to panny ich ciągnęły, a oni nie chcieli, bo jak mówili-niby ma być tylko sex ,ale sie potem taka bida zakocha i bedzie buczeć....kurde..litościw i jacyś ![]() Cytat:
tylko problem sie pojawił bo w Imaxie wolne tylko pierwsze 3 rzędy na najbliższy tydzien...przecież mi łeb odleci
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam twarda jestem - bawarkę se sączę (bez wkładki ) ![]() Co do snów, ostatnio przydarzają mi się, dziwnym trafem, prawie same erotyczne Nie dalej jak przedwczoraj, śniło mi się, że dawałam czadu w windzie, z jakimś obcym kolesiem... Był koszykarzem, miał 2,20 wzrostu i cały czas trzymał w prawej ręce piłkę do kosza. Obudziłam się cała zlana potem |
|
|
|
#3040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..Cytat:
Moje duże dziecko.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-01-16 o 19:43 |
||
|
|
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(tzn. w tej scenie, kiedy po prostu do nich pochodzi i proponuje im spontaniczny wyjazd i łóżkowe przygody). Powiedział prosto z mostu o co mu chodzi i na co ma ochotę. Być może dlatego mnie ta postać nie "drzaźniła" dlatego, że w życiu realnym spotkałam się z takimi propozycjami ale dwulicowo zaowalowanymi ( "absolutnie i w życiu nie chodzi o seks").Sałać! - wreszcie się zjawiłaś
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-01-16 o 19:44 |
|
|
|
|
#3042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cascade Choparda wąchał ktoś ????
Cytat:
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-01-16 o 20:46 |
|
|
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam dopiero przed chwilą - odsypiało się idiotyczny tydzień ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Tylko i wyłącznie! Ze zmęczenia i z przerażenia...
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-01-16 o 19:50 |
|
|
|
#3044 |
|
Zakorzenienie
|
Biedny Róźik, widzę, że ty też miałaś chusteczowy tydzień ![]() Jasssnnneee
|
|
|
#3045 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Coś Wam napiszę: 1g białka to 4kcal 1g weglowodanów to 4kcal 1g tłuszczu to 9kcal 1 g alkholu to 7kcal Przy czym kcal z alkoholu sa w postaci energi cieplnej i na tkankę tłuszczową nie wpływają!!! tkanka tłuszczowa nam sie tworzy wtedy kiedy jemy podczas picia alkoholu - bo wtedy kcal ide nie na ciepło tylko na zapasik. Ale podczas picia nalezy jeść bo alkohol działa hipoglikemizująco, a komórki nerwowe są wrażliwe na obnzenie glukozy we krwi. więc..... |
|
|
|
|
#3046 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mnie sie sniją sami znajomi faceci...
tylko tacy ze
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-16 o 19:53 |
|
|
|
#3047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecie to oczywista oczywistość, że pić Cytat:
|
|
#3048 |
|
Nindżopesz
|
A mnie zawsze przestaje boleć następnego dnia po grzańcu
![]() Dzisiaj śnił mi się fajny facet ale seksu nie było Sam sen totalnie zakręcony, o jakiejś nieszczęśliwej miłości (bo on i ona żyli na zmianę, nie wnikajcie lepiej) i ratowaniu świata od zagłady (w roli zagłady wieeelka fala)
|
|
|
|
#3049 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3050 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Grzaniec jest OK
|
|
#3051 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
a ja to się chyba starzeję
mój ostatni sen z gatunku erotycznych to był z 2 tyg. temu śniło mi się,że ze znajomym ortopedą poszłam do sklepu kupować staniki w sumie to nawet pod kategorię lekkiej erotyki się nie kwalifikuje gdzie te czasy z dzikim seksem
|
|
|
#3052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie dość, że zapindalałam jak dzika oślica, to jeszcze na dodatek mnie łupie w dupie
![]() Cytat:
Baliśmy się, że ktoś wejdzie do windy i nam przerwie akcję Miniaturowa to nie jestem - 177 cm ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-01-16 o 20:04 |
||
|
|
|
#3053 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie wpierniczam M&M-sy, a mam plan schudnąć jeszcze
||
|
|
|
#3055 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Oczywiście wszystko co dotad widziałam ma marszczenia, ozdóbki, ćwieki, cekiny, tudzież hafty. A czasem wszystko naraz ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Pyszny, bo mnie pysznie łupie ![]()
|
|
|
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
Szara Różo, to dobry znak, bo już myślałam, że jestem sama...
2,20 m... podeślij mi go, idealnie pasuje ![]() Ja ostatnio miałam sexing z jednym wykładowcą ![]() Dobrze mi się spało
|
|
|
|
#3059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to tż miał dziś ze mnie polew. Coś mi się musiało w nocy śnić, bo gadałam. Obudziłam go nadając głośno w jakimś dziwnym języku, którego nie umiał zidentyfikować. Ponoć tak uparcie wypytywał o co mi chodzi,że w końcu przeszłam na polski i poinformowałam go,że ktoś odgryzł kawałek czajniczka i nie można podlać kwiatków ![]() Wiadomość była dziwna, więc spytał, czy śpię. Poinformowałam go podobno,że wcale nie śpię i nawet na dowód otworzyłam jedno oko Ja oczywiście nic nie pamiętam
|
|
#3060 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam już nie będę
aaa czyli mniej więcej pasowaliście do siebie ![]() Miałam robić depilację ale mi się odechciało Jutro się zrobi
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.

, a w poniedziałek podobno do kina na Avatar
jakoś mi sie nie widzi...moze ktoś mnie zachęci 

A w ogóle kalorie z alkoholu się nie liiiicząąą...

Nie dalej jak przedwczoraj, śniło mi się, że dawałam czadu w windzie, z jakimś obcym kolesiem...
Był koszykarzem, miał 2,20 wzrostu i cały czas trzymał w prawej ręce piłkę do kosza.
Obudziłam się cała zlana potem
..

Sam sen totalnie zakręcony, o jakiejś nieszczęśliwej miłości (bo on i ona żyli na zmianę, nie wnikajcie lepiej) i ratowaniu świata od zagłady (w roli zagłady wieeelka fala)
mój ostatni sen z gatunku erotycznych to był z 2 tyg. temu 
Baliśmy się, że ktoś wejdzie do windy i nam przerwie akcję