Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-16, 16:36   #3301
kasiaher
Wtajemniczenie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
moj mowi, ze on nie chce bo boi sie ze dziecko bedzie widziec haha

mój boi się że w głowę go uderzy

faceci to maja nas..... do głowy
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 17:20   #3302
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

wróciłam

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
To teoretycznie trzebaby brac kwas od poczatkow wspolzycia czyli chyba kilkanascie latjak sie nie planuje to moim zdaniem bez sensu.Poza tym zobacz ile kobiet wpada i dowiaduja sie po kilku tygodniach a ich dzieci rodzą sie zdrowe Nie ma co panikowac
http://www.folik.pl/serwis.php?s=1563&pok=32376

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Madzialenko, w Holandi też takie śniegi?
u nas akurat dzis sniegu nie ma, ale jeszcze wczoraj był, choc nie tak jak u was w Polsce. a zimno to tak ok -5 (ok 7 rano jak akurat do pracy jadę) choc dzis juz jest na plusie małym.

mam nadzieje, ze zima już nie wróci

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2010-01-16 o 17:21
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 17:33   #3303
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
wróciłam

http://www.folik.pl/serwis.php?s=1563&pok=32376

u nas akurat dzis sniegu nie ma, ale jeszcze wczoraj był, choc nie tak jak u was w Polsce. a zimno to tak ok -5 (ok 7 rano jak akurat do pracy jadę) choc dzis juz jest na plusie małym.

Wiem wiem Madzia;

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 17:39   #3304
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Floryyyda

od 13-20 lutego

Mielismy do wyboru 2 wycieczki na Dominicana Republic albo Floryde ale wkoncu stanelo ( chyba ) na Florydzie z paru powodow .. mianowice podobno na DR jest troche niebezpiecznie i nie mozna wychodzi poza hotel wiadomo ze w hotelu jest basen niedaleko plaza i pelno atrakcji ale jednak chcielismy pozwiedzac troche ... za to na FL mamy zapewniony hotel bilety i jeszcze auto na 7 dni takze bedziemy mogli sami jezdzic gdzie chcemy i zwiedzac co chcemy ( no i FL tansza )

Zazdroszcze Floryda , Jamajka , Hawai , Caraiby to sa wakacje moich marzeń

Właśnie wczoraj przeglądałam oferty wakacyjne i te plaże mnie rozwalają. Szczerze mówiąc oferty w tamte strony sa duzo tansze niz tu w europie tylko te zjawiska klimatyczne nie mam pojecia kiedy tam mozna jechać zeby uniknąć huraganów, deszczy itp W biurach to tuszują.

U mnie narazie staneło na Turcji ( narazie tu spraewdzam co i jak - co warto zobaczyc , ktory hotel dobry itp) Myslałam o cyprze ale ceny mnie zabiły 1600 Ł od osoby powarjowali!

Madzialenka
Cytat:

U nas śnieg topnieje - dzis jest dość przyjemnie w tamtym tyg było zimno i duzo sniegu. U nas mówia ze zima jeszcze wróci - oby sie mylili

Ja juz dzis mam wolne zrobiłam dzis barszcz czerwony , rybe w sosie koperkowym jeszcze mam zamiar upiec murzynka Mąż pojechał po piwka bo mam starsznego smaka i mam zamiar spedzis milusio wieczór

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
to kwas foliowy ma podobne własciwosci do wiesiołka?? bo tak to zabrzmiało

ja juz 3 miesiące wcinam kwas foliowy jak to się mówi " zwarta i gotowa"

jejku jakiś dobry humor mnie dzis rozpiera

Ja narazie nic nie łykam , jak bede w Pl to musze sie wybrac do gina zeby zapytać co sie powinno łykać przed planowaniem .... Aczkolwiek ja narazie musze robić tak by w ciąże nie zajść do czerwca .

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 17:39   #3305
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
U mnie narazie staneło na Turcji ( narazie tu spraewdzam co i jak - co warto zobaczyc , ktory hotel dobry itp) Myslałam o cyprze ale ceny mnie zabiły 1600 Ł od osoby powarjowali!
aaaa my bylismy w Turcji w podrózy poslubnej od 2 wrzesnia na 2 tyg i powiem tylko jedno :RAJ baaardzo polecam. a Hotel był genialny. wykupilismy sobie tez 2 wycieczki (ale to juz na miejscu)

Stary 2010-01-16, 17:41   #3306
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość

Stary 2010-01-16, 17:44   #3307
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
aaaa my bylismy w Turcji w podrózy poslubnej od 2 wrzesnia na 2 tyg i powiem tylko jedno :RAJ baaardzo polecam. a Hotel był genialny. wykupilismy sobie tez 2 wycieczki (ale to juz na miejscu)
A możesz napisać w jakim rejonie byliście może miejscowość i nazwa hotelu . Plaża była piaszczysta ? Bo ja mysle o takim miejscu w tej turcji zeby była własnie plaza piaszczysta , dobry hotel ale co najwazniejsze zeby toczyło sie tam tez jakieś zycie nocne ( zeby mozna było wsykoczyć na jakaś imprezke , knajpki tak jak mielismy na teneryfie .
Bo nie chce poprostu byc w miejscu gdzie nic nie ma oprócz hotelu i lasu a widze ze sa takie miejsca. ( ze trzeba dojezdzac )

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2010-01-16 o 17:45
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 18:06   #3308
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

sysunia no to niestety u nas zycie nocne było na terenie Hotelu (choc powiem, ze bardzo bogate no i wszystko za darmo bo tam opcja all inc była wazna 24 godz na dobe. ) animacje były od 9 do 17 od 21 jakie wieczorki tematyczne np. wystepy, pokazy w amfiteatrze a od 23 dyskoteka mozna było tez wyskoczyc na bazar ablbo do Alaniy (30km )

Hotel ma bardzo dobre wyniki w necie (bo to też sprawdzalismy przed wyjazdem)

a oto nasz Hotel:
http://images.google.com/images?clie...ed=0CCIQsAQwAw

http://www.rainbowtours.pl/triphotel...trt&h=634&ts=1

na wizazu jest wątek o Turcji, tam tez wklejałam zdjęcia z naszego pobytu. Mozna tam tez znaleśc inne polecane Hotele

Stary 2010-01-16, 19:08   #3309
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Martucha to przekichane z tym. moja znajoma miała tak do 5 miesiąca. myslała, ze w łazience zamieszka.

Ale kit z mdłosciami, ważne ze jestes w ciązy. ja juz sie tak nie moge doczekac az sama będe.
ja sobie tlumacze ze jak wymiotuj to znaczy ze z dzidziusiem jest ok.. bo czasem naprawde juz w siebie watpie..

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
I najważniejsze....byłam w Sądzie, zeby zajrzeć do akt, bo nie mogłam wytrzymać...pozew jest bez orzekania o winie, w sumie pięć zdań na krzyż o niezgodności charakterów i koniec !!! Echhhhh....
a tyle to on mial napisac... ehssss.... a bedziesz wnosic o orzekanie? no i co z rozwodem koscielnym?

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Floryyyda
wowwwwwww

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Martucha super, że z magisterką tak dobrze Ci idzie
idzie idzie.. dzis mialam zaliczenia i wpadly mi trzy 5 wiec luz... jutro jeszcze kolokwium ale niewiele potrafie.. ogolnie to sie matywie tylko jednym egzaminem (w polowie lutego...) z taka nawiedzona baba.. ale to juz legenda usia

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ehhh weekend no ale ja niestety do pracy zaraz sie zbieram i nie zdazylam wszystkiego nadrobic

Weekend zaczal sie dla nas smutno i nieciekawie... Wczoraj moj Tz dostal wypowiedzenie w pracy... normalnie jak mi zadzwonil to o malo nie spadlam z krzesla i tak sie zestresowalam ze dochodzilam przez chyba godzine do siebie tez akurat bylam w pracy takze az sie dziwie ze nie zrobilam jakiegos manka bo taka bylam rozkojarzona ze szok... No i tak normalnie chamsko z nim postapili, bo tz w ogole sie tego nie spodziewal... mial umowe na 3 lata, pracuje tam juz 1,5 roku a tu wczoraj przyszedl do pracy, popracowal 2 godziny i mu szefu wreczyl wypowiedzenie i kazal isc do domu bo mial jeszcze sporo urlopu niewykorzystanego z zeszlego roku normalnie masakra... myslalam ze tak sie zwalnia tylko ludzi dyscyplinarnie jesli cos przeskrobia... W sumie to bardzo nie ma czego zalowac bo tz juz od dawna mowil ze musi zmienic prace bo tam byl straszny syf i ludzi traktowali jak niewolnikow, co to nie maja wlasnego zycia... potrafili zadzwonic w srodku nocy bo cos potrzebuja, co raz to kazali mu przylazic w weekend lub swieto takze praca mu sie nie podobala, no ale siedzial tam bo sporo zarabial i zbieramy na mieszkanko... a teraz znow sie wszystko w czasie odsunelo ehhh mam nadzieje ze szybko cos znajdzie...

nie chcemy tam zamieszkac... jedziemy ogladnac domek... to jest takie budownictwo lekkie, szkieletowe i wlasnie kolo czestochowy stoi taki domek, ktorym potencjalnie bylibysmy zainteresowani i mieszka w nim architekt tej firmy takze umowilismy sie zeby go poogladac... no ale nastroje na ogladanie domku nam opadly po wczorajszym wypowiedzeniu tzta mielismy nadzieje juz na wiosne cos zaczac myslec a tak to nigdy nic nie wiadomo
wspolczuje.. ale z tego co pamietam to twoj tz jest mega mozg i go chcieli gdzies jeszcze no nie? wiec da rade

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
ojjj nam też się marzy Rzym kiedy planujecie lecieć??? Skończyłam właśnie czytać książke - Anioły i Demony i jestem strasznie ciekawa niektórych miejsc
ja po tym filmie tez chce zobaczyc rzym.. bardzo

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Majka też mnie trochę irytuje, tymi swoimi uśmieszkami i minkami. No i Marietta (żoneczka) też jest wkurzająca. Jestem ciekawa czy przypadkiem nie okaże się że Majka jest dziewicą (na taką wyglada)

Rzym jest cudny. Byłam tam 3 razy. Idźcie koniecznie na prawdziwe włoskie lody (takiego wyboru smaków nigdzie nie znajdziecie). Byłam tam z 10 lat temu i w jednej lodziarni mieli około 250 smaków chyba pierwszy raz wtedy jadłam lody mietowo-czekoladowe i nadal uwielbiam ten smak. Z włoskich miast mogę jeszcze polecieć Capri cudne miejsce. Normalnie na ulicach rosną pomarańcze, mandarynki a widoki zapierają dech
ale mnie tymi lodami zrobilas... wowww uwielbiam lody mietowe (tak rzadko je spotykam) a ty jeszcez mi mowisz o takich prawdziwych..
az mi zachciewajke zrobilas.. ( i maz pojechal specjalnie po szejka do mcdonalda )

aaa majka... jak mowisz ze moze sie okazac dziewica.. i jeszcze wrobili ja w invitro hahaha tragedia.. naprawde to jest naciagane..

Cytat:

hahahaha ale lekarze mowia ze ciepla dluga kapiel, lampka czerwongo wina i seks = porod.. (najczesciej do sexu niedochodzi bo tak sie rozluznisz ze rodzisz) wiec moze sprobuj
Stary 2010-01-16, 19:26   #3310
kliwia
Zakorzenienie

u nas dzis -12 sniegu ciagle tyle samo choc nie pada.
Własnymi rekoma przybijałam dziś termometr za oknem

samba ech Trzymam kciuki za nowa prace dla tz.

Ja biore kwas foliowy od pażdziernika - tez mam 250tabl. Puritan’s Pride - pierwsze co zorbiłam jak weszłam do apteki to przeliczyłam który się opłaca
Biorę go też dla siebie, bo ja po dawnym leczeniu nie doszłam nigdy do prawidłowych wyników krwi. A po kwasie mam je bardzo dobre, przynajmniej jak na mnie.

Do tego jak atomufka łykam tran 2x i rutinoskorbin 2x Wiec sie nezle faszeruje.
Dziś byłam u koleżanki która ma 7mio meisieczna córkę. [kolezanka myslala ze ja do niej z newsem ciazowym przybywam juz mi wozek chciala sprzedawac hah] Ale ona już fajna, Jak wracałam od niej to tak mi troche smutnawo było że nie mam w sobie dzidziusia. Martwiłam się też czy ja sobie w ogóle poradze z tym wszystkim.
I przez to myslenie na mrozie wymarzlam na amen.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 19:34   #3311
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

Ja biore kwas foliowy od pażdziernika - tez mam 250tabl. Puritan�s Pride - pierwsze co zorbiłam jak weszłam do apteki to przeliczyłam który się opłaca
Biorę go też dla siebie, bo ja po dawnym leczeniu nie doszłam nigdy do prawidłowych wyników krwi. A po kwasie mam je bardzo dobre, przynajmniej jak na mnie.

Dziś byłam u koleżanki która ma 7mio meisieczna córkę. [kolezanka myslala ze ja do niej z newsem ciazowym przybywam juz mi wozek chciala sprzedawac hah] Ale ona już fajna, Jak wracałam od niej to tak mi troche smutnawo było że nie mam w sobie dzidziusia. Martwiłam się też czy ja sobie w ogóle poradze z tym wszystkim.

A jak humorek?LEpiej?

szafa

Stary 2010-01-16, 19:37   #3312
kliwia
Zakorzenienie

atomufka lepiej, ale to nie jest to. W piatek znowu siedzialam w pracy sama.
wiec bylo ciezko, dzis bylam u tej kolezanki wiec jakos mi czas zlecial.
Ale generalnie juz jej powiedzialam, ze jak u niejw firmie ktoras laska zaciazy to niech mi da znac, zloze papiery.
Zobaczymy co bedzie.
Stary 2010-01-16, 19:41   #3313
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ehhh weekend no ale ja niestety do pracy zaraz sie zbieram i nie zdazylam wszystkiego nadrobic

Weekend zaczal sie dla nas smutno i nieciekawie... Wczoraj moj Tz dostal wypowiedzenie w pracy... normalnie jak mi zadzwonil to o malo nie spadlam z krzesla i tak sie zestresowalam ze dochodzilam przez chyba godzine do siebie tez akurat bylam w pracy takze az sie dziwie ze nie zrobilam jakiegos manka bo taka bylam rozkojarzona ze szok... No i tak normalnie chamsko z nim postapili, bo tz w ogole sie tego nie spodziewal... mial umowe na 3 lata, pracuje tam juz 1,5 roku a tu wczoraj przyszedl do pracy, popracowal 2 godziny i mu szefu wreczyl wypowiedzenie i kazal isc do domu bo mial jeszcze sporo urlopu niewykorzystanego z zeszlego roku normalnie masakra... myslalam ze tak sie zwalnia tylko ludzi dyscyplinarnie jesli cos przeskrobia... W sumie to bardzo nie ma czego zalowac bo tz juz od dawna mowil ze musi zmienic prace bo tam byl straszny syf i ludzi traktowali jak niewolnikow, co to nie maja wlasnego zycia... potrafili zadzwonic w srodku nocy bo cos potrzebuja, co raz to kazali mu przylazic w weekend lub swieto takze praca mu sie nie podobala, no ale siedzial tam bo sporo zarabial i zbieramy na mieszkanko... a teraz znow sie wszystko w czasie odsunelo ehhh mam nadzieje ze szybko cos znajdzie...

:

oj przykro mi... najgorsze, ze tak bez uprzedzenia u mnie w pracy tez się cos pitoli, ale to juz dłuższa historia. Pojawil się nabór to miejsca pracy o ktorym zawsze marzyłam choc trudno bedzie mi sie dostac na pewno sprobuje o szczególach wkrotce napisze

Cytat:
ja jeszcze w domciu , i męczą mnie bóle brzucha i krzyża
kurcze kiedy to się w końcu zacznie

samba przykro mi
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
na nowe mniejsze mieszkanie
juz sie przeprowadzilismy
placimy o 350zl mniej niz na tamtym

malutka ma sie pojawic lada dzien
termin mam na 24.01 wiec juz czekam na nia, bo mam dosc
a przeprowadzka na tansze mieszkanie
w centrum miasta, bo wczesniejsze bylo na uboczu

dziewczyny trzymam za was kciukasy!!

domi
malenka jest przecudowna!!!
Stary 2010-01-16, 20:02   #3314
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

Ja biore kwas foliowy od pażdziernika - tez mam 250tabl. Puritan’s Pride - pierwsze co zorbiłam jak weszłam do apteki to przeliczyłam który się opłaca

kochana przytulam cie bardzoooo mocno... i trzymam kciuki zebys cos jak najszybciej znalazla...
i nie mysl tyle bo mysliwym zostniesz!
Stary 2010-01-16, 20:08   #3315
kliwia
Zakorzenienie

martus moze "se co fajnego uszczele"

Martus Ty masz termin na sierpien?

A zapomnialam wam mowic od jakiegos tygodnia drga mi powieka :/ magnez rozpuszczalny nic nie pomaga mi. Musze zakupic w tabletkach.
Ale szlag mnie trafia
Stary 2010-01-16, 20:14   #3316
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

A zapomnialam wam mowic od jakiegos tygodnia drga mi powieka :/ magnez rozpuszczalny nic nie pomaga mi. Musze zakupic w tabletkach.
Ale szlag mnie trafia
tak na 16 tzn wg miesiaczki na 6 wrzesnia hahahaha ale wg usg na 16 sierpnia z tym ze teraz jak bede szla 29 stycznia to bede miala 12 tydz wiec wtedy bedzie najtrafniejsza z usg data
Stary 2010-01-16, 20:21   #3317
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:

Ale szlag mnie trafia
ojjj znam to uczucie okropne wrrrr
Mniej kawy pij

szafa

Stary 2010-01-16, 20:21   #3318
kliwia
Zakorzenienie

moze urodzisz w rocznice mojego slubu ?

atomufka no wlasnie od jakiegos czasu w ogole kawy nie pilam!! i tez sie zdziwilam ze mi lata ta powieka

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-01-16 o 20:23
Stary 2010-01-16, 20:25   #3319
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:

atomufka no wlasnie od jakiegos czasu w ogole kawy nie pilam!! i tez sie zdziwilam ze mi lata ta powieka
uuu to nie wiem ale magnez powinien pomoc .Mi tez czasem tak drga .........

szafa

Stary 2010-01-16, 20:25   #3320
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

mozeee ogolnie ostatnio sie przerazilam bo to by sie urodzil (wg terminu) lew a ja nie znam zadnego normalnego lwa wiem brednie przesady ale jakos tak se myslalam... uwielbiam strzelce za ich optymizm i moj tz tez dlatego chcielismy se strzeca utzrelic.. nie ma tego zlego bedzie lwiatko.. albo panna ejj znacie normalne lwy ?
wiem wiem pogielo mnie
Stary 2010-01-16, 20:27   #3321
kliwia
Zakorzenienie

moj tato jest lew, a mama strzelec haha

ja za to nie znam zadnej normanej panny
Stary 2010-01-16, 20:43   #3322
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
mozeee ogolnie ostatnio sie przerazilam bo to by sie urodzil (wg terminu) lew a ja nie znam zadnego normalnego lwa wiem brednie przesady ale jakos tak se myslalam... uwielbiam strzelce za ich optymizm i moj tz tez dlatego chcielismy se strzeca utzrelic.. nie ma tego zlego bedzie lwiatko.. albo panna ejj znacie normalne lwy ?
wiem wiem pogielo mnie
Moje siostry są lwami obie urodzone 2 sierpnia chyba normalne

szafa

Stary 2010-01-16, 20:49   #3323
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
moj tato jest lew, a mama strzelec haha

ja za to nie znam zadnej normanej panny
ja mam przyjaciolke panne normalna reszta o fuck.. tez pokrecona hahahaha

Cytat:
Moje siostry są lwami obie urodzone 2 sierpnia chyba normalne
czyli jest jakas nadzieja ale charakterki maja co?
blizniaczki o wow moze dlatego normalne hahhahaha
Stary 2010-01-16, 20:53   #3324
india83
Zakorzenienie

Cytat:
wiem wiem pogielo mnie
martucha ja jestem lwica chyba normalna z charakterkiem bywa róznie, czesto walcze o swoje, ale w sumie wcale źle na tym nie wychodzę
Stary 2010-01-16, 20:58   #3325
iwka28
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki, ledwo nadrobiłam, widzę że sporo się podziało

Przeżyliśmy koszmarną podróż do Polski przez ten zimowy paraliż w Holandii. Pozostawię to bez dalszego komentarza. Za to powrót super, szybko poszło i bezboleśnie

Kasia - trzymam kciuki za szybki i szczęśliwe rozwiązanie
Domi
– śliczna córa, miej z niej pociechę! Martucha – gratuluję fasolki!
Samba – mnie na buzię pomogły tabletki Visaxinum – suplement diety dla cery trądzikowej, 30 tabl. kosztuje około 16 zł, bierzesz codziennie jedną. Mnie po zaraz po ślubie wysypało policzki i nie mogłam sobie poradzić. Dopiero te tabletki plus dużo warzyw i owoców w diecie i są efekty, już prawiesz wszystko ładnie zeszło.
Przykro mi z powodu pracy Tż
zielony_motylku – będzie dobrze nie martw się, skoro Tż i tak chciał odejść, to potraktujcie to jako taki przyspieszacz do założenia swojej firmy
Rybulka - brzusio jak marzenie
ania20 – całkiem niezłe te Twoje kolczyki A gdzie sprzedawać? Może reklama na Wizażu, allegro albo załóż swoją stronkę w internecie, poczta pantoflowa. I nie martw się, na pewno coś znajdziesz
Madzialenka – ja mam wrażenie że jestem tu bardziej opalona niż w Polsce – chyba przez ten wiatr
Projekt domu Agnieszka wygląda całkiem ładnie, ale parę mam uwag (wybacz zboczenie) – dach będzie Was trochę kosztował bo jet bardzo łamany i później są straty ciepła przez niego (tak samo jak przez wykusz na kącik jadalny). Jakie planujecie ogrzewanie? Bo jak inne niż gazowe, to z opałem będziesz musiała śmigać przez mieszkanie i się będzie paprać. Przejście z garażu do domu zrobiłabym przez kotłownie, żeby mi rzeczy z szafach w przedsionku zapachem spalin nie przechodziły i opał nie brudził w mieszkaniu. Jeśli u góry rzutów masz północ, to nie masz słońca na tarasie i w salonie, za to masz w kuchni i spiżarni, gdzie go nie potrzebujesz.
Reszta wygląda sympatycznie, pokoje z garderobami, dodatkowy pokój na dole, garaż z przestrzenią gospodarczą na rzeczy ogrodowe. Zmieniałbym tylko tą grubą kolumnę na coś mniej masywnego o ile konstrukcja budynku pozwala, ale to tylko takie moje widzimisie Bedziesz miała co urządzać, bo spora powierzchnia
I tutaj działa wiele biur pośrednictwa pracy, tyle tylko że w internecie zazwyczaj na nie narzekają, że mało płacą, że złe warunki, że mało godzin. Może Wasz obecny szef może Wam jakoś pomóc

bzyczka – że też komuś się tak nudzi I w plotkarę bawi... szkoda, uroki internetu dają o sobie znać stokrotka – ja mam takiego zelmera z misą
http://www.zelmer.pl/sprzet_kuchenny...kser-mix-robi/
I żeby nie zapeszyć działa świetnie. Najbardziej eksploatowany jest kubek miksujący na koktajle w postaci maślanka plus dowolne owoce. Pyszne
india – te kartki są przepiękne, Ty dziewczyno naprawdę masz talent. Serio pomyśl o ich sprzedaży.
Katunia – śliczne zdjęcia ślubne
Ana*** - to że bank przy lokacie nie pobiera podatku Belki, bo ma dzienną kapitalizację odsetek nie znaczy że ty po wypłacie z lokaty odsetek nie masz potraktować jak dochodu i podatek Belki jednak zapłacić. Też myślałam, że da się to obejść ale w banku mi konsultant wyjaśnił, że jednak się nie da.
Sysunia_d - ja na wakacje polecam Korsykę. Najfajniejsze wakacje na jakich byłam. W tym roku się do niej też przymierzamy neska – gratuluje umowy, zawsze to pewniej niż na czas określony i ma się większe prawa
kliwia
agatkaL – Ty się przejdź do kościoła i zapytaj czy w przypadku rozwodu z nieorzekaniem o winie dostaniesz unieważnienie sakramentu małżeństwa
gold-fish – w Holandii po zimie U mniw prawie wszystko stopniało, dodatnie temperatury, w sumie dobrze bo tu prawie nikt chodników nie odśnieża, nawet przed domami czy w centrum, orła bym wczoraj takiego wywinęła że hej, dobrze że TŻ mnie przytrzymał.
Soli im zaczynało brakować i strach przez jezdnie przechodzić było czy samochód zahamuje.

Nie zabijcie za długość

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 21:02   #3326
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam przyjaciolke panne normalna reszta o fuck.. tez pokrecona hahahaha

czyli jest jakas nadzieja ale charakterki maja co?
blizniaczki o wow moze dlatego normalne hahhahaha
Nie nie ,one nie sa blizniaczkami 12 lat roznicy jedna jest normalna a druga walnieta ale to moja siostra wiec nie moge tak o niej
a panna moja mama
Martucha to jakie znaki zodiaku są normalne?

szafa

Stary 2010-01-16, 22:23   #3327
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 01:21   #3328
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
woowww, zazdroszcze, ja bym też chętnie na plaży poleżała

Ja tam pewnie na plazy nie poleze ...
ale jutro mam zamiar kupic jakis przewodnik po Florydzie i zrobie plan wycieczki

Cytat:
żabcia ale Wam fajnie Ja wlasnie szukam biletow do Rzymu
dziekuje
Tez bym chciala do Rzymu jechac

Cytat:

Zabcia super, floryda
.

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

Zaabcia ja tez bym chciala na Floryde...zabierz mnie

nie ma problemu kochana
tylko do 13stego lutego musisz byc u stanach

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Zazdroszcze Floryda , Jamajka , Hawai , Caraiby to sa wakacje moich marzeń

U mnie narazie staneło na Turcji ( narazie tu spraewdzam co i jak - co warto zobaczyc , ktory hotel dobry itp) Myslałam o cyprze ale ceny mnie zabiły 1600 Ł od osoby powarjowali!.
mam nadzieje ze kiedys odwiedzic Floryde

Turcja tez piekne miejsce na wakacje

martucha84 - dziekuje

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 09:09   #3329
AgatkaL
Wtajemniczenie

Uchhhh...ale wczoraj zabalowałam Byłam przed 5 w domu...Byłam na Avatarze. Jakoś nieszczególnie jestem zachwycona. Głowa mnie juz rozbolała pod koniec. No a później była impreza...uffff...było grubo

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 09:33   #3330
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Uchhhh...ale wczoraj zabalowałam Byłam przed 5 w domu...Byłam na Avatarze. Jakoś nieszczególnie jestem zachwycona. Głowa mnie juz rozbolała pod koniec. No a później była impreza...uffff...było grubo
nie jestes zmęczona

szafa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości