|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
mój boi się że w głowę go uderzy faceci to maja nas..... do głowy
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam
Cytat:
u nas akurat dzis sniegu nie ma, ale jeszcze wczoraj był, choc nie tak jak u was w Polsce. a zimno to tak ok -5 (ok 7 rano jak akurat do pracy jadę) choc dzis juz jest na plusie małym. mam nadzieje, ze zima już nie wróci Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-01-16 o 17:21 |
|
|
|
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3304 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszcze Właśnie wczoraj przeglądałam oferty wakacyjne i te plaże mnie rozwalają. Szczerze mówiąc oferty w tamte strony sa duzo tansze niz tu w europie tylko te zjawiska klimatyczne nie mam pojecia kiedy tam mozna jechać zeby uniknąć huraganów, deszczy itp W biurach to tuszują. U mnie narazie staneło na Turcji ( narazie tu spraewdzam co i jak - co warto zobaczyc , ktory hotel dobry itp) Myslałam o cyprze ale ceny mnie zabiły 1600 Ł od osoby powarjowali! Madzialenka Cytat:
Ja juz dzis mam wolne zrobiłam dzis barszcz czerwony , rybe w sosie koperkowym jeszcze mam zamiar upiec murzynka ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
Ja narazie nic nie łykam , jak bede w Pl to musze sie wybrac do gina zeby zapytać co sie powinno łykać przed planowaniem .... Aczkolwiek ja narazie musze robić tak by w ciąże nie zajść do czerwca .
|
|
#3305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo nie chce poprostu byc w miejscu gdzie nic nie ma oprócz hotelu i lasu a widze ze sa takie miejsca. ( ze trzeba dojezdzac )
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2010-01-16 o 17:45 |
|
|
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
sysunia no to niestety u nas zycie nocne było na terenie Hotelu (choc powiem, ze bardzo bogate no i wszystko za darmo bo tam opcja all inc była wazna 24 godz na dobe. ) animacje były od 9 do 17 od 21 jakie wieczorki tematyczne np. wystepy, pokazy w amfiteatrze a od 23 dyskoteka
mozna było tez wyskoczyc na bazar ablbo do Alaniy (30km )Hotel ma bardzo dobre wyniki w necie (bo to też sprawdzalismy przed wyjazdem) a oto nasz Hotel: http://images.google.com/images?clie...ed=0CCIQsAQwAw http://www.rainbowtours.pl/triphotel...trt&h=634&ts=1 na wizazu jest wątek o Turcji, tam tez wklejałam zdjęcia z naszego pobytu. Mozna tam tez znaleśc inne polecane Hotele
|
|
|
|
#3309 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wowwwwwww idzie idzie.. dzis mialam zaliczenia i wpadly mi trzy 5 wiec luz... jutro jeszcze kolokwium ale niewiele potrafie.. ogolnie to sie matywie tylko jednym egzaminem (w polowie lutego...) z taka nawiedzona baba.. ale to juz legenda usia ![]() Cytat:
i go chcieli gdzies jeszcze no nie? wiec da rade ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
az mi zachciewajke zrobilas.. ( i maz pojechal specjalnie po szejka do mcdonalda )aaa majka... jak mowisz ze moze sie okazac dziewica.. i jeszcze wrobili ja w invitro hahaha tragedia.. naprawde to jest naciagane.. ![]() hahahaha ale lekarze mowia ze ciepla dluga kapiel, lampka czerwongo wina i seks = porod.. (najczesciej do sexu niedochodzi bo tak sie rozluznisz ze rodzisz) wiec moze sprobuj
|
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
u nas dzis -12
sniegu ciagle tyle samo choc nie pada.Własnymi rekoma przybijałam dziś termometr za oknem ![]() samba ech Trzymam kciuki za nowa prace dla tz.Ja biore kwas foliowy od pażdziernika - tez mam 250tabl. Puritans Pride - pierwsze co zorbiłam jak weszłam do apteki to przeliczyłam który się opłaca ![]() Biorę go też dla siebie, bo ja po dawnym leczeniu nie doszłam nigdy do prawidłowych wyników krwi. A po kwasie mam je bardzo dobre, przynajmniej jak na mnie. ![]() Do tego jak atomufka łykam tran 2x i rutinoskorbin 2x Wiec sie nezle faszeruje. ![]() Dziś byłam u koleżanki która ma 7mio meisieczna córkę. [kolezanka myslala ze ja do niej z newsem ciazowym przybywam juz mi wozek chciala sprzedawac hah] Ale ona już fajna, Jak wracałam od niej to tak mi troche smutnawo było że nie mam w sobie dzidziusia. Martwiłam się też czy ja sobie w ogóle poradze z tym wszystkim. I przez to myslenie na mrozie wymarzlam na amen.
|
|
|
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak humorek?LEpiej? |
|
|
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka lepiej, ale to nie jest to. W piatek znowu siedzialam w pracy sama.
wiec bylo ciezko, dzis bylam u tej kolezanki wiec jakos mi czas zlecial. Ale generalnie juz jej powiedzialam, ze jak u niejw firmie ktoras laska zaciazy to niech mi da znac, zloze papiery. Zobaczymy co bedzie. |
|
|
|
#3313 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj przykro mi... najgorsze, ze tak bez uprzedzenia u mnie w pracy tez się cos pitoli, ale to juz dłuższa historia. Pojawil się nabór to miejsca pracy o ktorym zawsze marzyłam o szczególach wkrotce napiszeCytat:
Cytat:
domi malenka jest przecudowna!!!
|
|
#3314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i trzymam kciuki zebys cos jak najszybciej znalazla... i nie mysl tyle bo mysliwym zostniesz!
|
|
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
martus moze "se co fajnego uszczele"
![]() Martus Ty masz termin na sierpien? A zapomnialam wam mowic od jakiegos tygodnia drga mi powieka :/ magnez rozpuszczalny nic nie pomaga mi. Musze zakupic w tabletkach.Ale szlag mnie trafia
|
|
|
|
#3316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn wg miesiaczki na 6 wrzesnia hahahaha ale wg usg na 16 sierpnia z tym ze teraz jak bede szla 29 stycznia to bede miala 12 tydz wiec wtedy bedzie najtrafniejsza z usg data
|
|
|
#3317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mniej kawy pij |
|
|
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
moze urodzisz w rocznice mojego slubu ?
![]() ![]() atomufka no wlasnie od jakiegos czasu w ogole kawy nie pilam!! i tez sie zdziwilam ze mi lata ta powieka Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-01-16 o 20:23 |
|
|
|
#3319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale magnez powinien pomoc .Mi tez czasem tak drga .........
|
|
|
|
|
#3320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogolnie ostatnio sie przerazilam bo to by sie urodzil (wg terminu) lew a ja nie znam zadnego normalnego lwa wiem brednie przesady ale jakos tak se myslalam... uwielbiam strzelce za ich optymizm i moj tz tez dlatego chcielismy se strzeca utzrelic.. nie ma tego zlego bedzie lwiatko.. albo panna ejj znacie normalne lwy ? ![]() wiem wiem pogielo mnie
|
|
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
moj tato jest lew, a mama strzelec
hahaja za to nie znam zadnej normanej panny
|
|
|
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obie urodzone 2 sierpnia |
|
|
|
|
#3323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
reszta o fuck.. tez pokrecona hahahahaczyli jest jakas nadzieja ale charakterki maja co? ![]() blizniaczki o wow moze dlatego normalne hahhahaha
|
|
|
#3324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba normalna z charakterkiem bywa róznie, czesto walcze o swoje, ale w sumie wcale źle na tym nie wychodzę
|
|
#3325 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki, ledwo nadrobiłam, widzę że sporo się podziało
![]() Przeżyliśmy koszmarną podróż do Polski przez ten zimowy paraliż w Holandii. Pozostawię to bez dalszego komentarza. Za to powrót super, szybko poszło i bezboleśnie ![]() Kasia - trzymam kciuki za szybki i szczęśliwe rozwiązanie Domi – śliczna córa, miej z niej pociechę! Martucha – gratuluję fasolki! Samba – mnie na buzię pomogły tabletki Visaxinum – suplement diety dla cery trądzikowej, 30 tabl. kosztuje około 16 zł, bierzesz codziennie jedną. Mnie po zaraz po ślubie wysypało policzki i nie mogłam sobie poradzić. Dopiero te tabletki plus dużo warzyw i owoców w diecie i są efekty, już prawiesz wszystko ładnie zeszło. Przykro mi z powodu pracy Tż ![]() zielony_motylku – będzie dobrze nie martw się, skoro Tż i tak chciał odejść, to potraktujcie to jako taki przyspieszacz do założenia swojej firmy ![]() Rybulka - brzusio jak marzenie ania20 – całkiem niezłe te Twoje kolczyki A gdzie sprzedawać? Może reklama na Wizażu, allegro albo załóż swoją stronkę w internecie, poczta pantoflowa. I nie martw się, na pewno coś znajdziesz![]() Madzialenka – ja mam wrażenie że jestem tu bardziej opalona niż w Polsce – chyba przez ten wiatr ![]() Projekt domu Agnieszka wygląda całkiem ładnie, ale parę mam uwag (wybacz zboczenie) – dach będzie Was trochę kosztował bo jet bardzo łamany i później są straty ciepła przez niego (tak samo jak przez wykusz na kącik jadalny). Jakie planujecie ogrzewanie? Bo jak inne niż gazowe, to z opałem będziesz musiała śmigać przez mieszkanie i się będzie paprać. Przejście z garażu do domu zrobiłabym przez kotłownie, żeby mi rzeczy z szafach w przedsionku zapachem spalin nie przechodziły i opał nie brudził w mieszkaniu. Jeśli u góry rzutów masz północ, to nie masz słońca na tarasie i w salonie, za to masz w kuchni i spiżarni, gdzie go nie potrzebujesz. Reszta wygląda sympatycznie, pokoje z garderobami, dodatkowy pokój na dole, garaż z przestrzenią gospodarczą na rzeczy ogrodowe. Zmieniałbym tylko tą grubą kolumnę na coś mniej masywnego o ile konstrukcja budynku pozwala, ale to tylko takie moje widzimisie Bedziesz miała co urządzać, bo spora powierzchnia![]() I tutaj działa wiele biur pośrednictwa pracy, tyle tylko że w internecie zazwyczaj na nie narzekają, że mało płacą, że złe warunki, że mało godzin. Może Wasz obecny szef może Wam jakoś pomóc bzyczka – że też komuś się tak nudzi I w plotkarę bawi... szkoda, uroki internetu dają o sobie znać stokrotka – ja mam takiego zelmera z misą http://www.zelmer.pl/sprzet_kuchenny...kser-mix-robi/ I żeby nie zapeszyć działa świetnie. Najbardziej eksploatowany jest kubek miksujący na koktajle w postaci maślanka plus dowolne owoce. Pyszne ![]() india – te kartki są przepiękne, Ty dziewczyno naprawdę masz talent. Serio pomyśl o ich sprzedaży. Katunia – śliczne zdjęcia ślubne Ana*** - to że bank przy lokacie nie pobiera podatku Belki, bo ma dzienną kapitalizację odsetek nie znaczy że ty po wypłacie z lokaty odsetek nie masz potraktować jak dochodu i podatek Belki jednak zapłacić. Też myślałam, że da się to obejść ale w banku mi konsultant wyjaśnił, że jednak się nie da. Sysunia_d - ja na wakacje polecam Korsykę. Najfajniejsze wakacje na jakich byłam. W tym roku się do niej też przymierzamy neska – gratuluje umowy, zawsze to pewniej niż na czas określony i ma się większe prawakliwia ![]() agatkaL – Ty się przejdź do kościoła i zapytaj czy w przypadku rozwodu z nieorzekaniem o winie dostaniesz unieważnienie sakramentu małżeństwa gold-fish – w Holandii po zimie U mniw prawie wszystko stopniało, dodatnie temperatury, w sumie dobrze bo tu prawie nikt chodników nie odśnieża, nawet przed domami czy w centrum, orła bym wczoraj takiego wywinęła że hej, dobrze że TŻ mnie przytrzymał.Soli im zaczynało brakować i strach przez jezdnie przechodzić było czy samochód zahamuje. Nie zabijcie za długość
|
#3326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
12 lat roznicy jedna jest normalna a druga walnieta ale to moja siostra wiec nie moge tak o niej a panna moja mama ![]() Martucha to jakie znaki zodiaku są normalne?
|
|
|
|
|
#3327 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam pewnie na plazy nie poleze ... ![]() ale jutro mam zamiar kupic jakis przewodnik po Florydzie i zrobie plan wycieczki dziekuje Tez bym chciala do Rzymu jechac nie ma problemu kochana tylko do 13stego lutego musisz byc u stanach Cytat:
Turcja tez piekne miejsce na wakacje martucha84 - dziekuje
|
|
|
#3329 |
|
Wtajemniczenie
|
Uchhhh...ale wczoraj zabalowałam
Byłam przed 5 w domu...Byłam na Avatarze. Jakoś nieszczególnie jestem zachwycona. Głowa mnie juz rozbolała pod koniec. No a później była impreza...uffff...było grubo
|
|
#3330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.

haha
czyli chyba kilkanascie lat
( ze trzeba dojezdzac )

Trzymam kciuki za nowa prace dla tz.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

z charakterkiem bywa róznie, czesto walcze o swoje, ale w sumie wcale źle na tym nie wychodzę