pogaduszki o ...wszystkim - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-15, 18:10   #4351
madzia2306
Zakorzenienie

Dot.: pogaduszki o ...wszystkim

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
najładniejsza ta jarzębinka
ale faktycznie nieciekawie jak drzewa takie w lodzie to i drogi pewnie też
to nie jarzębinka tylko dzika róza hehe no drogi szczególnie te osiedlowe są straszne a pochodnikach się nie da chodzic nie raz bym glebę zaliczyła

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 18:29   #4352
alazkrainy
Zakorzenienie

o! a taakie podobne, to przez ten lód
alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 18:33   #4353
madzia2306
Zakorzenienie

hehe jak wychodziłam na spacer z siostrą i siostrzeńcem to postanowiłam porobic trochę zdjęc bo coś takiego się często nie zdarza, ja pierwszy raz widziałam tak wszystko oblodzone a to wszystko przez ten deszcz ktory zamarzał...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-01-15, 18:40   #4354
alazkrainy
Zakorzenienie

U mnie na szczęście deszcze nie padał, ale jeszcze wszystko możliwe. Ale za to zaspy mamy po kolana, nawet przejść przez ulicę się nie da, nie mówiąc o parkowaniu.
Właśnie się dowiedziałam że dziś otwarcie biedronki u mnie było mama dzwoniła i naciągała mnie jutro na zakupy
Stary 2010-01-15, 18:43   #4355
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie na szczęście deszcze nie padał, ale jeszcze wszystko możliwe. Ale za to zaspy mamy po kolana, nawet przejść przez ulicę się nie da, nie mówiąc o parkowaniu.
Właśnie się dowiedziałam że dziś otwarcie biedronki u mnie było mama dzwoniła i naciągała mnie jutro na zakupy
powiem ci że w biedronce mają tanio a pyszne rzeczy mają... wczoraj piłam drinka gazowanego w szklanej butelce tak jak piwko mniam normalnie pycha tż mi kupił...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-01-15, 18:47   #4356
alazkrainy
Zakorzenienie

sama ciekawa jestem co tam mają, jak byśmy z Tż wiedzieli że będą otwierać to w tesco nie robilibyśmy zakupów w poniedziałek;
a wiem że niektóre rzeczy są tam tanie i pyszne bo jak jadę na studia to tam zaraz koło szkoły jest właśnie biedronka; i jak dla mnie się przyda, bo te sklepy u mnie co są to tak drogi towar mają że szok
Stary 2010-01-15, 18:50   #4357
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
sama ciekawa jestem co tam mają, jak byśmy z Tż wiedzieli że będą otwierać to w tesco nie robilibyśmy zakupów w poniedziałek;
a wiem że niektóre rzeczy są tam tanie i pyszne bo jak jadę na studia to tam zaraz koło szkoły jest właśnie biedronka; i jak dla mnie się przyda, bo te sklepy u mnie co są to tak drogi towar mają że szok
ja uwielbiam parówki z kurcząt tak się nazywają są pyszne i tanie kilo kosztuje ok 6 zł są paczkowane... mniam ale ten drink normalnie miodzio... i wogóle wódki nie czujesz jak to pijesz...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-15, 18:55   #4358
alazkrainy
Zakorzenienie

jak będę to popatrzę za tym drinkiem, bo raczej we wszystkich sklepach powinni mieć to samo
Stary 2010-01-15, 18:56   #4359
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
jak będę to popatrzę za tym drinkiem, bo raczej we wszystkich sklepach powinni mieć to samo
niby powinni ale różnie bywa ale jak jest świerzo otwarta to powinni iec duży wybór w towarze

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-01-15, 19:07   #4360
alazkrainy
Zakorzenienie

Powinni, ale to się okaże.
A gdzie to reszta dziewczynek się podziała?
ja zaraz znikam, będę Tż fryzurkę robiła i sobie zamierzam nałożyć maseczkę na włosy z nafty, jajka i olejku rycynowego; dziś tak wyczytałam; a później może mały seans filmowy będzie w końcu to piątek i pifka można się napić
Stary 2010-01-15, 19:10   #4361
madzia2306
Zakorzenienie

ja piwa nie piję ani słodyczy nie jem bo dietę trzymam hehe już mam kilogram mniej ciałka hehe ja też znikam bo oglądam poszukiwany poszukiwana

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-15, 20:03   #4362
patka016
Rozeznanie

A ja za to wpadam do Was !
Wróciłyśmy z treningu, wywijałyśmy dziś klatą

W końcu weekend, dużo fajnych zajęć przede mną ,tylko ciekawe kiedy czas na naukę ...

Ja za to jem jak najwięcej i właśnie obżeram się mamusinymi placuszkami z jabłkami .

Madziaaaaaa , fajooooooowe te oblodzone drzewka

patka016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 20:29   #4363
agunineczka
Zakorzenienie

Jestem już
Ja się obżeram chrupkami orzechowymi z tesco

Madzia
te drzewa pięknie wyglądają, ale jakby takie coś na głowę komuś spadło, to nieciekawie by było...
Stary 2010-01-15, 21:50   #4364
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

hejcka

No juz Piątek..ehhehe:jupi :

ja dzis dostlam propzycje pracy i sie waham....duzo...."Ale" mam co do tej pracy
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 21:52   #4365
agunineczka
Zakorzenienie

No to skoro masz dużo "ale" to może odpuść?
Ale z drugiej strony spróbować zawsze można
Stary 2010-01-15, 22:18   #4366
memorize
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
powiem ci że w biedronce mają tanio a pyszne rzeczy mają... wczoraj piłam drinka gazowanego w szklanej butelce tak jak piwko mniam normalnie pycha tż mi kupił...
Chodzi o takie male? jesli tak to tez je uwielbiam tylko ze ta wodka ktoras tam powinna byc to pic na wode szlam jakis czas temu na urodziny to kupilam sobie 3-bo myslalam ze starczy tyle, no ale szedl kolega do biedronki to kupil mi jeszcze 5, i mimo wypitych 8 nic nie czulam, a glowe to ja mam bardzo slaba i uwazam zeby nie przesadzic z piciem
Jeszcze jakis glupot bym narobila

Cytat:
Tam jest takie dobre jedzonko, bo sa to produkty wyproduk0wane przez dobre i znane firmy z tym ze dla biedronki i nie chca utozsamiac sie z takim sklepem zwroccie kiedys uwage na to jakie to firmy produkuja to sie zdziwicie np. cipsy sa przez laysy, picca przez iglotex, a zreszta to chyba malo istotne

Cytat:
Napisane przez Motylicaja Pokaż wiadomość
hejcka

No juz Piątek..ehhehe:jupi :

ja dzis dostlam propzycje pracy i sie waham....duzo...."Ale" mam co do tej pracy
a co to za praca jak mozna wiedziec?

Ja wrocilam wlasnie od tz
najpierw pojechalismy na plaze kaczki i labedzie karmic, gdzie malo nie dostalam zawalu, chodzilismy po morzu zamrozonym , ale tz zaczal isc dalej i tylko widzialam jak ten lod zaczal sie uginac zaczelam sie dzec, klnac i az w glowie mi sie zakrecilo...
na szczescie nic sie nie stalo no, ale pozniej po spacerku tz zaprosil mnie na pitce albo czyta wizaz, albo w moich myslach, ale mam nadzieje ze to drugie i mniam taka pyszna byla, jak sie dlugo nie je, bo jak przez jakis czas chodzilam 1/2 razy w tygodniu to juz coraz mniej mi smakowala potem poszlismy do tz (...) i wrocilam do domu
i musze sie wam pozalic(tylko nie bierzcie mnie za kujonke)no ale babka z polskiego wystawila mi 4+, tak wiem ze to dobra ocena, ale srednia z ocen mam 5,7 i praktycznie caly czas jako jedyna z klasy gadam przez pol lekcji jak najeta bo wszyscy maja gdzies lekcji, albo troche za malo wiedzy, ale to juz ich sprawa... no ale poprostu jestem zla za ta niesprawiedliwosc:/ tak samo srednia ocen z matmy wychodzi mi troche ponad 3 a mam 2+ tak samo z angielskiego:/ no szlag mniie jasny trafia... a najgorsze jest to ze osoby majace srednia 1,5 maja tez 2
na szczescie pocieszam sie tym ze oceny nie sa obiektywa ocena wiedzy, ewentualnie jej zarysem, w zeszlych 3 latach mialam piatke z angielskiego, a teraz mam 2 wiec to zalezy tez wielu on oceniania nauczyciela
ahh jo
memorize jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 22:31   #4367
agunineczka
Zakorzenienie

Memorize nauczyciele często niesprawiedliwie oceniają, a już tym bardziej w LO.
Wiadomo, że czuje się taki niedosyt, ale jak to mówi mój tata "uczysz się dla samej siebie, a nie dla ocen"
A ta baba to niech się poślizgnie na lodzie za tą Twoją 4!
Stary 2010-01-16, 07:44   #4368
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
Jestem już
Ja się obżeram chrupkami orzechowymi z tesco

Madzia
te drzewa pięknie wyglądają, ale jakby takie coś na głowę komuś spadło, to nieciekawie by było...
też dlatego je ścinają te co za nisko wiszą... bo nie raz juz komuś przed nogami się złamały, tak wogóle witam was

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Cytat:
Napisane przez memorize Pokaż wiadomość

Ja wrocilam wlasnie od tz
najpierw pojechalismy na plaze kaczki i labedzie karmic, gdzie malo nie dostalam zawalu, chodzilismy po morzu zamrozonym , ale tz zaczal isc dalej i tylko widzialam jak ten lod zaczal sie uginac zaczelam sie dzec, klnac i az w glowie mi sie zakrecilo...
na szczescie nic sie nie stalo no, ale pozniej po spacerku tz zaprosil mnie na pitce albo czyta wizaz, albo w moich myslach, ale mam nadzieje ze to drugie i mniam taka pyszna byla, jak sie dlugo nie je, bo jak przez jakis czas chodzilam 1/2 razy w tygodniu to juz coraz mniej mi smakowala potem poszlismy do tz (...) i wrocilam do domu
i musze sie wam pozalic(tylko nie bierzcie mnie za kujonke)no ale babka z polskiego wystawila mi 4+, tak wiem ze to dobra ocena, ale srednia z ocen mam 5,7 i praktycznie caly czas jako jedyna z klasy gadam przez pol lekcji jak najeta bo wszyscy maja gdzies lekcji, albo troche za malo wiedzy, ale to juz ich sprawa... no ale poprostu jestem zla za ta niesprawiedliwosc:/ tak samo srednia ocen z matmy wychodzi mi troche ponad 3 a mam 2+ tak samo z angielskiego:/ no szlag mniie jasny trafia... a najgorsze jest to ze osoby majace srednia 1,5 maja tez 2
na szczescie pocieszam sie tym ze oceny nie sa obiektywa ocena wiedzy, ewentualnie jej zarysem, w zeszlych 3 latach mialam piatke z angielskiego, a teraz mam 2 wiec to zalezy tez wielu on oceniania nauczyciela
ahh jo
nie przejmuj się tacy są nauczyciele ja też byłam aż czerwona ze złości bo mi niesprawiedliwie wystawili oceny ale to może z raz mi sie tak zdarzyło bo mam sprawiedliwych nauczycieli

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
Chodzi o takie male? jesli tak to tez je uwielbiam tylko ze ta wodka ktoras tam powinna byc to pic na wode szlam jakis czas temu na urodziny to kupilam sobie 3-bo myslalam ze starczy tyle, no ale szedl kolega do biedronki to kupil mi jeszcze 5, i mimo wypitych 8 nic nie czulam, a glowe to ja mam bardzo slaba i uwazam zeby nie przesadzic z piciem
Jeszcze jakis glupot bym narobila

Tam jest takie dobre jedzonko, bo sa to produkty wyproduk0wane przez dobre i znane firmy z tym ze dla biedronki i nie chca utozsamiac sie z takim sklepem zwroccie kiedys uwage na to jakie to firmy produkuja to sie zdziwicie np. cipsy sa przez laysy, picca przez iglotex, a zreszta to chyba malo istotne
ten drink nie wiem jak sie nazywa ale piłam takie czerwone a siostra niebieskie...i nic mi po tym nie było hehe a ja co rusz patzre kto produkuje dany towar w biedronce bo bardzo często bardzo znane firmy je produkują dlatego je kupuję...

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

aha no byłam na tej rozmowie o pracę, no zobaczymy co z tego wyjdzie zapisali sobie moje wymagania co do wynagrodzenia wybredna nie jestem bo chciałam 1100 zł bo więcej po sklepie się nie spodziewam, pracuje się tam 12 godzin w jeden dzień a następny ma się wolny więc w miarę fajnie...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-01-16, 10:24   #4369
memorize
Zadomowienie

Cytat:
Memorize nauczyciele często niesprawiedliwie oceniają, a już tym bardziej w LO.
Wiadomo, że czuje się taki niedosyt, ale jak to mówi mój tata "uczysz się dla samej siebie, a nie dla ocen"
A ta baba to niech się poślizgnie na lodzie za tą Twoją 4!
Swietnie to ujelas
i tez mam takie zdanie jak twoj tata
Madzia mam nadzieje ze sie na
mnie nie wkurzysz ale tak mi sie podobala ta roza ze ustawilam sobie
to zdjecie na tapete

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

I 3mam kciuki zeby sie udalo
memorize jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-16, 14:37   #4370
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Swietnie to ujelas
i tez mam takie zdanie jak twoj tata
Madzia mam nadzieje ze sie na
mnie nie wkurzysz ale tak mi sie podobala ta roza ze ustawilam sobie
to zdjecie na tapete

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

I 3mam kciuki zeby sie udalo
bardzo się cieszę że ci sie spodobała hehe nie wkurzyłam sie tylko ucieszyłam że ci się tak podoba

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-01-16, 14:54   #4371
zakochana19
Wtajemniczenie

GG do zakochana19

hej dziewczęta ;* Co tam u Was słychać? Ja jestem strasznie wściekła... pokłóciłam się z moim TŻem. Nie możemy się dogadać w ogóle. Chyba można to nazwać małym "kryzysem" strasznie mi smutno z tego powodu, ponieważ naprawdę bardzo mi na nim zależy. Poszło nam o to, że on strasznie lubi imprezować.Ja również, ale bez przesady... I chciał iść wczoraj na dyskotekę, a ja mu odmówiłam. Poszedł sam, z naszymi kolegami. Nie powinien zrobić czegoś takiego! ;(

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

I cały weekend już mam zrąbany przez tego dziada!! ;(

zakochana19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 14:55   #4372
agunineczka
Zakorzenienie

Heej

zakochana19 a jak długo jesteś ze swoim Tżem?
W sumie to niefajnie się zachował, ale widać z tego bardzo mu się chciało imprezować.. Ja mojego Tża czasem puszczam samego z kolegami z uczelni ale to jest jednak inna sytuacja niż u Ciebie...

W ogóle tata zrobił taki pyszny obiad.. Mmm... ale się najadam

Byłam w ogóle z bratem i Tżem na łyżwach. Lodowisko za darmo - wypas i tak mało ludzi było
No i brat mi zrobił mini sesję w parczku u nas na osiedlu. Potem wstawię fotki na galerię
Stary 2010-01-16, 14:55   #4373
patka016
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zakochana19 Pokaż wiadomość
hej dziewczęta ;* Co tam u Was słychać? Ja jestem strasznie wściekła... pokłóciłam się z moim TŻem. Nie możemy się dogadać w ogóle. Chyba można to nazwać małym "kryzysem" strasznie mi smutno z tego powodu, ponieważ naprawdę bardzo mi na nim zależy. Poszło nam o to, że on strasznie lubi imprezować.Ja również, ale bez przesady... I chciał iść wczoraj na dyskotekę, a ja mu odmówiłam. Poszedł sam, z naszymi kolegami. Nie powinien zrobić czegoś takiego! ;(

No ja też uważam,że nie powinien ,ale faceci inaczej myślą . Dla niego to pewnie nie miało znaczenia, chciał to poszedł ,ale pewnie przemyśli to i Cię przeprosi

patka016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 15:24   #4374
agunineczka
Zakorzenienie

Ale wszystkie zamilkły..

Patrzcie jak mi dziś włosy zamarzły
Stary 2010-01-16, 15:31   #4375
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Ale wszystkie zamilkły..

Patrzcie jak mi dziś włosy zamarzły
hehe bardzo fajnie to wygląda...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-01-16, 16:07   #4376
agunineczka
Zakorzenienie

Wstawiłam 2 zimowe fotki na galerię + jedną - ja w wersji "brzydula"

A tutaj fotki zimowe + z łyżew, bo i tak twarzy nie widać
Stary 2010-01-16, 17:21   #4377
agunineczka
Zakorzenienie

Widzę, że dziś jest tu wyjątkowo cicho..
Ja zmykam do koleżanki na urodziny. Pa
Stary 2010-01-16, 17:37   #4378
alazkrainy
Zakorzenienie

Cześć
wpadłam się przywitać tylko bo piszę jeszcze pracę zaliczeniową a czas mnie już goni, a nie chce mi się, od razu mi się spać zachciało jak zabrałam się za pisanie

Cytat:
Widzę, że dziś jest tu wyjątkowo cicho..
Ja zmykam do koleżanki na urodziny. Pa
Jakby nie było to sobota i karnawał więc pewnie dziewczynki gdzieś balują
Aa piękne zdjęcia

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość

aha no byłam na tej rozmowie o pracę, no zobaczymy co z tego wyjdzie zapisali sobie moje wymagania co do wynagrodzenia wybredna nie jestem bo chciałam 1100 zł bo więcej po sklepie się nie spodziewam, pracuje się tam 12 godzin w jeden dzień a następny ma się wolny więc w miarę fajnie...
mogłaś mówic o minimalnym wynagrodzeniu czyli :

Zgodnie z art. 2 ust. 3 ustawy z dnia 10 października 2002 r. o minimalnym wynagrodzeniu za pracę (Dz.U. z dnia 30 listopada 2002 r.) Komisja Trójstronna do Spraw Społeczno- [COLOR=blue ! important]Gospodarczych[/COLOR] uzgodnia wynagrodzenie minimalne w wysokości 1317 zł brutto (czyli 41,8 proc. przeciętnego wynagrodzenia), począwszy od 1 stycznia 2010 r.

ale najważniejsze żeby praca była
Stary 2010-01-16, 21:14   #4379
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Witajcie!!!!

Ja jestem zalamana.....

zlamalam Noge w kosce bylam w szpitalu (bardzo mily personel) i doktor...co sie okazalo kstak w 2 miejscach zlamana.... bede miec Operacje(zabieg) w nast.tygodniu...

w tejk sytulacji chyba z pracy nici...

a mialam jechac do Austri z sasiadamu=i jehac opiekwoac sie 3 dziec...(5 miesiescy i 2 i 5 lat

a teraz to chyba nicnic
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 22:05   #4380
zakochana19
Wtajemniczenie

GG do zakochana19

Biedna no to są minusy zimy, że łatwo idzie sobie coś złamać. Ja też dzisiaj się przewróciłam i dupsko sobie strzaskałam.. A co to mnie i mojego TŻa to jesteśmy razem od 11.07.2009. Ale znaliśmy się już dużo dużo wcześniej.
Ale przylazł do mnie i mnie przeprosił więc jest już ok.

dziękuję za linka do naszej galerii. Właśnie dodałam swoje zdjęcie z tym dziadem- moim TŻem. Możecie sobie mnie obejrzeć. Jak była jeszcze jesień, na mojej działce
Pozdrawiam, dziewuszki

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Widzę, że dziewczyny poszły chyba balować, bo nikt się nie odzywa
no ładnie. Czyli tylko ja dzisiaj w domu wegetuję?

zakochana19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości