|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz
No ja niestety nie umie taka być na dłuższą metę...A więc Nick zupełnie nieadekwatny do mojej osoby
Jedyny sposób na mojego Gnoma to brak seksu, wtedy sie stara i miły jest
|
|
#3452 | |||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz
Cytat:
![]() hmmm juz bylo pare razy tak, ze np zostal na godzine sam z Marcelem i wychodzac poprosilam go zeby pozmywal a jak wrocilam to byl jeszcze wiekszy sajgon - mowie mu, ze mial pozmywac a on taki biedny mowi, ze nie dal rady z Marcelem a ja daje rade wszystko zrobica jak go zostawiam z dwojka dzieci to juz w ogole masakra - nie ogarnia w ogole tak jak mowilam - nie chce mi sie z nim w tej chwili gadac bo nie moge na niego patrzec, jest nie mily i zachowuje sie jak ja bym cos zlego zrobila no nie umie tez tak mysle ![]() Cytat:
jakbym o swoim czytala ostatnio tylko kilka dni temu byla taka akcja, ze podszedl do mnie w kuchni i powiedzial, ze mnie kocha po czym mnie przytulil, milo mi sie zrobilo ale teraz jest gnomem Cytat:
noo ta glina jako taka jest ona jest jeszcze mokraa ja kurcze nawet nie wiedzialam, ze sa inne, jakies gipsy itp....kupilam ta a dopiero wczoraj zaczelam ogladac w necie, ze sa inne rzeczy ta kupilam http://www.allegro.pl:80/show_item.php?item=868300585 oczywiscie zdjecia gliny obrobione komputerowo ![]() a Ty jaka kupilas?
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wpadlam na chwilke z pytaniem
uzywalyscie kiedys pampersow sleep&play??? one sa w takim pomaranczowym opakowaniu |
|
|
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
Ja używałam i oprócz zapachu niczym szczególnym mnie nie zachwyciły. No i nie miały rozciągliwych boczków przez co jakoś dziwnie mi się je zapinało.
Edytowane przez frida110 Czas edycji: 2010-01-16 o 19:59 |
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
dziwie sie sama sobie...
nie mialam ochoty skubnac chleba francuskiego, ani nie bierze mnie na chlebek pita z cyckiem i sosem czosnowym... ale dobrze, bardzo dobrze, tego mi trzeba wredna a ile jest w stanie wyczymac on i ile ty jestes w stanie go przetrzymac? a po wszystkim to jestescie juz pogodzeni? osobicie ja nie umiem godzic sie sexem
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3456 |
|
Zadomowienie
|
hmmmm trudne pytanie. To jest tak że po kłótni to On łazi za mną i mnie rozmiesza i podszczypuje, a jak mu mówię że jestem zła na niego to On twierdzi,że nic takiego nie powiedział. Godzimy się zwykle bo On mnie tak rozsmieszy,że aż wybuchnę śmiechem
A co do seksu to własnie mi cięzko jest sobie odmowić i czesto ulegam. A po jest juz dobrze ale to nie rozwiązuje problemu na dłuższa metę, dziś będe twardaDziewczyny któraś z Was umiesciła zdjęcie takiej czarnej sukienki, która była na zdjęciu pokazana sama i drugie zdjęcie z golfem. I tak mi się spodobała a teraz nie mogę znalesc
|
|
#3457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie potrafi docenic tego wie jak jest ciezko z jednym dzieciem, tym bardziej z dwojka i jeszcze dom ogarnac, gotowac, prac kurde nie wiem co Ci doradzic ja jestem zdania ze rozmowa by pomogla moze nie w tej chwili, moze az zrozumie jaki z niego gnom i przeprosi ale porozmawiac warto Cytat:
widzialam je w tesco i sie zastanawiam ![]() ja tez nie |
||
|
|
|
#3458 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
gorgulek ale on jak np zostaje z dzieckiem albo cos to wtedy docenia
rozmowa jest wazna, tylko tak rozwiazujemy problemy ale nie umiem z nim rozmawiac jak jestem na niego zla bo mam chec mu oczy wydrapac przed chwila do mnie podszedl i mowi czy nie chce sobie gdzies pojechac na zakupy czy cos, ze da mi pieniadze - juz zaczyna wymiekac taaaa jasne lece na zakupy o 21 ![]() gdyby nie to, ze moja najlepsza kumpela dzis zajeta to bym wybyla, a tak samej mi sie nie chce
|
|
#3459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jestem zła, bo pożydziłam na tą BabyArt bo kupowałam 4 sztuki i za te ostatnie wyszłoby prawie 300 zł z przesyłką i jak zawsze moja oszczędność stanie mi w gardle, chociaż może nie będzie tak źle ![]() Cytat:
|
|
|
#3460 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wierze!!!! przyszła@
narazie slaba ale sie rozkreci ![]() dziekuje za kciuki- chyba was bola od zaciskania ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() bo chlopa to se trza wychowac ![]() moj sam sobie prasuje, robi sniadanie, jak ma czas ugotuje, nie czekam na niego z obiadem-sam sobie odgrzewa.......i nigdy mi nie mial tego za zle ![]() Cytat:
Cytat:
no to co niedziela bedzie zakupowa??
|
|
#3461 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
to Ci wspolczuje - 8 odciskow masakraa mi wlasnie popekala jedna glina nie chce mi sie bawic w lepienie jej od nowa wiec zamowilam nowa gline Cytat:
pewnie Ci teraz zal, ze jednak nie ma dzidzi co? eee jaka tam zakupowa, nie chce mi sie nigdzie jechac
|
|
|
#3462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego napisalam ze jak przyjdzie i przeprosi to zeby porozmawiac czyli zaczyna wymiekac ![]() nie daj sie ![]() tez mialam chec dzis wyjsc no ale siedze w domu ![]() Cytat:
no to moje gratulacje
|
||
|
|
|
#3463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chce miec drugie dzieko ale planowo za 2-3 lata mialam testowac w poniedzialek dzieki, ciesze sie jak dziecko
|
|
#3464 |
|
Zadomowienie
|
Czekoladko no niby tak tylko wtedy i ja muszę sobie przyjemności odmawiać
![]() No i gratuluje @, ale juz się cieszyłam że będziesz w dwupaku ![]() Gnom pojechał na zakupy bo nagle zauwazyl że nie mam co jesc ![]() Dobra ide pocwiczyc i spac bo Mały zasnął a pewnie ok 2 bedzien szalał to trzeba się rzucić w ramiona Morfeusza chociaż na chwileczkę
|
|
#3465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciesze sie ze @przyszla bo teraz wezme sie w koncu za diete!! a tak to przez ten tydzien sie obzeralam bo w myslach mialam"jak jestem w ciazy to musze jesc" a ja siedze sama........tz w pracy i nie wiem o ktorej wroci, a chcialabym sie isc wykapac juz, ale musze czekac
|
|
#3466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to co w poniedziałek pędzisz po poważną antykoncepcję ![]() Cytat:
![]() a zdąży dojść do Dnia Babci i Dziadka ta nowa glina? ale jestem zła za te ramki ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- a Wy Baby kupowałyście hurtowo te ramki i żadna oprócz Svinecki nic nie napisała, ze to takie badziewie
|
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
a co gumka to niepowazna??
od 3 lat uzywalismy gumek i jak dotad nie zawodzily......ale po fakcie jaki zaistnial musze pomyslec nad inna metoda.....tabsow nie chce, wiec chyba plastry albo spirala ![]() uzywala ktoras globulek dopochwowych tych na 15 min. przed seksikiem?? bo zastanawiam sie wlasnie zeby takie kupic....zawsze daja dodatkowe zabezpieczenie tylko nie wiem jakie?
|
#3468 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam, to ja marnotrawna
meczy mnie to ze msuze was przepraszac co chiwla -ale jakos nie nadazam za wami czytac, mam duzo oboziakow, no i roche klopotow. bylismy u dr rehabilitacji myslalamz e bedzie juz koniec to sie doczpeila ze nataniel siedzi a powienien raczkowac - ze stoi a powinien raczkowac. ogolnie asymetrie i cala reszte sie pozbylismy a teraz mam go uczyc?! raczkowac a zabraniac siedzieci stac -CIEKAWE JAK? co do podatku to prawda ze mozna sobie dziekco odliczyc od podatku ale tylko za te miesiace kiedy jest na swiecie a wiec u nas to od maja ponad 1100 złotych za rok, ale odlicza sie miesiace w kotrym dziecko sie urodzilo, cyzli jak mowilam u nas od maja czylu u nas ta sume dzieli sie przez 12 miesiecy wychodzi ile jest kazsy za miesiac i pozniej mnozy 8 razy ! co do grzybicy to jak ktos mowil jak sie ja ma to i partenr leczyc sie musi jednoczesnie. Acha my mamy teraz nocki spokojne choc oduczamy sie jesc w nocy dzis 4 noc i jakos powoli nam to wychodzi !! podajem malemu (przez 3 noce hebrata z mlekiem )a od dzis sama herbata . acha no i od 3 dni maly nam pełza oszałamiajce 20 cm na pol godziny hihi ! w polsce tez nie ma juz nakazu szczpeienia dziecka tzn inaczej nakaz jest ale jedynie co to sanepid moze TYLKO wystawic upomnienie a nie grzywne pieniezna jak w przypadku innych lat. ps gdzie sprawdzic jakie dziecko mialo szczpeionki ? te MMR to skojarzone sa ? ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
my stosowlaismy antyki przez 6 mieisecy teraz na 3 miesiace mamy przerwe wiec musimy w gumofilach sie bzykolic
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
|
#3469 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
ale dla dziadkow sa dwie, a ta trzecia miala byc dla nas a my mozemy poczekac Cytat:
jedyne co mnie wkurzalo to to, ze w srodku w pochwie robi sie taka piana i tak jej duzo i potem mi wyciekala
|
|
|
#3470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() słyszałam, że się pienią w czasie stosunku ![]() nie wiem czy wszystkie, sama nie próbowałam, więc nie wiem...
|
|
|
#3471 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz co to nieprawda ze dziecko musi raczkowac!!! niektore dzieci wogole nie raczkuja tylko odrazu chodza!! i to ze Nataniel siedzi i chce chodzic to widocznie ma tyle sily i to robi! dzieki za odp Cytat:
![]() Cytat:
wlasnie czytam o tym pierscieniu Nuvaring i sa dosc podzielone opinie
|
|
#3472 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hmm czeko nawilza to malo powiedziane
![]() robi sie pianotok z pipki
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
w zwiazku z moja suchoscia.....to chyba pianotok dobrze zrobi
|
#3474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
acha wiem co to MMr - my na szczescie nie szczepimy skojaroznymi tylko zwyklymi w sumie maly jak je dostaje ie płacze wiec ja jestem o wiele bardziej poddenerwowana niz mały !
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres Edytowane przez Gizmiatko Czas edycji: 2010-01-16 o 22:16 |
|
|
|
|
#3475 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
aaa no chyba, ze tak, u mnie nie ma z tym najmniejszego problemu, wrecz przeciwnie
![]() haha bez kitu cipka jest wsciekla wtedy
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
czekoladko na suchosc dobry olej z wiesiolka z tym ze ona tez powoduje ze sluzu jest wiecej i! jest on przyjazny!!! dla plemnikow moga nawet 7 dni przezyc ....... "we wścieklej"
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
ale obrazowo piszecie o tej pianie
|
|
#3478 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a mi sie skonczyly tabletki anty i TZ mial jechac kupic nowe - efekt jest taki, ze pol godz temu mialam wziac tabletke a on spi
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- ide sie kapac
|
|
#3479 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kurde szperam po necie i czytam opninie wlasnie o cerazette, azali, tym pierscieniu i plastrach i nie wiem co wybrac
|
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to weź samochód, receptę i zostaw go z chłopakami - jak się Marcelek obudzi to TZ będzie musiał wstać
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.

a ja daje rade wszystko zrobic
ona jest jeszcze mokra
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

masakra