2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-16, 21:46   #3451
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Martoolka podaj mi proszę namiary na chłopa z allegro od którego kupujesz soczewki jakiś greg czy jakoś tak właśnie nie pamiętam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 21:46   #3452
Aaś
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Aaś
Samoa ma rację, księgowa się pomyliła, bo nie sumuje się pracy podczas studiów i samego okresu nauki. Bierze się pod uwagę albo jedno albo drugie, czyli albo okres studiów albo przepracowane w tym czasie lata (to drugie się nie opłaca, bo za okres studiów należy się 8 lat).
A tu widzę księgowa do okresu nauki doliczyła lata pracy, a powinna dopeiro za 2 lata dodać Ci 6 dni wolnych. Ale to jej wina i jej problem i nie ma np prawa odliczyc Ci z pensji za te dni lub sobie uregulować następnymi urlopami Strata firmy
No i nie musiałyśmy długo czekać na wyprostowanie sprawy
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 21:47   #3453
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Aaś
Samoa ma rację, księgowa się pomyliła, bo nie sumuje się pracy podczas studiów i samego okresu nauki. Bierze się pod uwagę albo jedno albo drugie, czyli albo okres studiów albo przepracowane w tym czasie lata (to drugie się nie opłaca, bo za okres studiów należy się 8 lat).
A tu widzę księgowa do okresu nauki doliczyła lata pracy, a powinna dopeiro za 2 lata dodać Ci 6 dni wolnych. Ale to jej wina i jej problem i nie ma np prawa odliczyc Ci z pensji za te dni lub sobie uregulować następnymi urlopami Strata firmy
oł jeaaaa Dzięki Chilusiu za interwencje i merytoryczna wypowiedx, bo juz myślałam, że zgupłam
Stary 2010-01-16, 21:47   #3454
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
bukiet ten pierwszy slicznyOczka masz jak wiewióreczka - w sensie tak mi sie kojarzą, że takie duże orzechowe W ogóle wszytsko do siebie super pasuje
Chyba zmienię nicka na "wiewióreczka" I wszyscy będą myśleli, że ruda jestem Cieszę się, że pasuje - taki był zamiar twórcy (czyli mój), ale nie byłam pewna, czy moja chora wyobraźnia dobrze to wszystko ze sobą zgrała
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 21:49   #3455
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
oł jeaaaa Dzięki Chilusiu za interwencje i merytoryczna wypowiedx, bo juz myślałam, że zgupłam
A wyszło że to moja księgowa zgłupła
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 21:50   #3456
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Aaś
księgową nie jestem, ale przyszłą specjalistką ds. ZZL już tak, więc mogę potwierdzić, że chilanes i Samoa mają w 100% rację
(swoja drogą niezły błąd popełniła ta kadrowa... ale tak to już jest, jak księgowa zajmuje się w firmie sprawami kadrowymi )

Cytat:
bukiet ten pierwszy slicznyOczka masz jak wiewióreczka - w sensie tak mi sie kojarzą, że takie duże orzechowe W ogóle wszytsko do siebie super pasuje

sciema i szicior - jak masz napisac list motywacyjny jak nie wiesz na jakie stanowisko? Poza tym w ogłoszeniu jest powtórzenie co sugeruje, że pisal jej jakiś niedorozwój który próbuje sie bawic w jakiegoś amwaya - pewnie musi stworzyc strukture sprzedaży i bedzie miał % od kazdego nowego, do tego jaaaaasne tysiak miesięcznie jako dodatkowa praca?Czyli tak jakby za darmo bez wysiłku skoro dodatkowa. Poza tym pewnie musiałabys cos sprzedawac znajomym i rodzinie- tego jestem pewna na 100%. Olej to. Gdyby to bylo cos powaznego to by mieli i wymagania i opisane stanowiko a tu ani jedno ani drugie i szukaja naiwnych.

Dobranoc
cant`t to samo, co Samoa pomyślałam jak po pierwszych słowach tego ogłoszenia. ja bym nie marnowała czasu na takie "oferty". no chyba, że ktoś czuje się jak ryba w wodzie w takim naciąganiu ludzi na niepotrzebne im rzeczy

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 21:50   #3457
chilanes
Zakorzenienie

Aaś przyznaj się ksiegowej, jak już miną 2 lata pracy od studiów I zrób zdjecie jej miny, to byłby hicior!
Stary 2010-01-16, 21:51   #3458
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Martoolko a jak z tyłu ta fryzurka? Bo z przodu wygąda na "studiówkową" taką... hmmm licealną
No trochę tak... no ale czego chcieć za 25 zł Z tyłu same loczki, ale nie mam niestety fotki. Chodziło mi o sam styl fryzury - w sensie, że loczki i tylko trochę spięte, a większość rozpuszczona

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Martoolka podaj mi proszę namiary na chłopa z allegro od którego kupujesz soczewki jakiś greg czy jakoś tak właśnie nie pamiętam
Greg Pisałam Ci stronę wcześniej "Goorak"

Chili to jak skończę studia to od razu mam 8 lat pracy

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-01-16 o 21:53
Stary 2010-01-16, 21:52   #3459
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Greg Pisałam Ci stronę wcześniej "Goorak"
sorry nie poznałam jeszcze wszystkich liter, ale na magisterce myślę, że nauczę się wszystkich

eeee ja taniej kupuję we wro bo za 30zł para a tam najtańsze są za 34

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-01-16 o 21:55
Stary 2010-01-16, 21:54   #3460
can't be perfect
Wtajemniczenie

też sobie tak pomyślałam edzia dodatkowo email jest taki nieprofesjonalny:rolleyes : a może gościu zbiera jakieś dane osobowe.. no bo przecież w CV są wszystkie dane.. no to nie wysyłam
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 21:56   #3461
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
sorry nie poznałam jeszcze wszystkich liter, ale na magisterce myślę, że nauczę się wszystkich
Wybaczam Siedź z nami częściej na wizażu to się nauczysz. Ostatnio miałyśmy lekcję odmieniania przez przypadki słów "rodzaje" i "cele"
Stary 2010-01-16, 21:57   #3462
chilanes
Zakorzenienie

Samoa, chilusiu o mamuńciu jakie zdrobnionko! Już się nie podlizuj, poparłam Cię bez tego :P

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
księgową nie jestem, ale przyszłą specjalistką ds. ZZL już tak, więc mogę potwierdzić, że chilanes i Samoa mają w 100% rację
(swoja drogą niezły błąd popełniła ta kadrowa... ale tak to już jest, jak księgowa zajmuje się w firmie sprawami kadrowymi )
[.....]
haaa...!!! mam rację
Wiecie co... Skończyłam niedawno kurs na specjalistę ds. kadrowych...
Wysłałam kopię certyfikatu do kadr i... zadzwonił telefon....
Kadrowa: To co... teraz bedziesz się wymądrzać i żyć mi nie dasz, skoro znasz już wszystkie kruczki?
Ja :
Kadrowa: [sztuczny kaszel, chrząkanie, itp, długa cisza].......tylko nie licz na żadną podwyżkę w związku z tym...
Ja: gdzież bym śmiała wogóle tak pomyśleć, tudzież zaproponować...

Normalnie rozwala mnie taka współpraca Czyżby się zagrożona poczula?

Martoolka tak bedzież miała 8 lat stażu pracy, chyba, że do tego czasu zmienią przepisy

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-01-16 o 22:01
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 21:58   #3463
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
eeee ja taniej kupuję we wro bo za 30zł para a tam najtańsze są za 34
aaa... bo ja kupuję kwartalne, to tam mi się bardziej opłaca, bo normalnie płaciłam 2 razy tyle na 1 rok co na all na 1,5 roku
Stary 2010-01-16, 22:04   #3464
aicila
Rozeznanie

Cytat:
haaa...!!! mam rację
Wiecie co... Skończyłam niedawno kurs na specjalistę ds. kadrowych...
Wysłałam kopię certyfikatu do kadr i... zadzwonił telefon....
Kadrowa: To co... teraz bedziesz się wymądrzać i żyć mi nie dasz, skoro znasz już wszystkie kruczki?
Ja :
Kadrowa: [sztuczny kaszel, chrząkanie, itp, długa cisza].......tylko nie licz na żadną podwyżkę w związku z tym...
Ja: gdzież bym śmiała wogóle tak pomyśleć, tudzież zaproponować...

Normalnie rozwala mnie taka współpraca Czyżby się zagrożona poczula?
haha dobre

ehhh te księgowe :P (nic do nich nie mam, bo kiedyś sama chciałam nią zostać) widać, że niektóre z nich mają tak mało swojej pracy, że jakby im odebrano obsługę kadrową pracowników to okazałoby się, że są zbędne w firmie

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 22:04   #3465
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Martoolka tak bedzież miała 8 lat stażu pracy, chyba, że do tego czasu zmienią przepisy
Ale fajnie Nie wiedziałam, że już się tyle w życiu napracowałam
Stary 2010-01-16, 22:06   #3466
kaska87
Zakorzenienie

i co nosi sie je normalnie 3 miechy i nic się z nimi nie dzieje? może ja też sobie kwartalne kupię

Stary 2010-01-16, 22:09   #3467
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
i co nosi sie je normalnie 3 miechy i nic się z nimi nie dzieje? może ja też sobie kwartalne kupię
Można spokojnie nosić 3 miechy. Chyba, że ktoś ma bardzo wrażliwe/suche oczy, to wtedy lepsze są miesięczne. Jak kupowałam takie drogie u optyka, to nawet nosiłam 6 miesięcy takie 3 miesięczne (bo mi szkoda było kasiory ) i żyję, gały mi jeszcze nie wyleciały
Stary 2010-01-16, 22:11   #3468
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Można spokojnie nosić 3 miechy. Chyba, że ktoś ma bardzo wrażliwe/suche oczy, to wtedy lepsze są miesięczne. Jak kupowałam takie drogie u optyka, to nawet nosiłam 6 miesięcy takie 3 miesięczne (bo mi szkoda było kasiory ) i żyję, gały mi jeszcze nie wyleciały
a ile kwartalne kosztują? bo nie chce mi się szukać

Stary 2010-01-16, 22:16   #3469
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
a ile kwartalne kosztują? bo nie chce mi się szukać
Ja płaciłam ostatnio (w listopadzie) 50 zł za 6 sztuk (firmy bausch&lomb), czyli 100 zł za 6 par (bo na każde oko mam inną moc). Do tego 2 duże płyny za 55 zł.
Nawet jakby Ci te kwartalne po 2 miesiącach zaczęły wysuszać oko (bo one się ciut grubsze robią po jakimś czasie), to możesz je zmienić na nowe, a i tak taniej wyjdzie niż te miesięczne
Stary 2010-01-16, 22:30   #3470
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja płaciłam ostatnio (w listopadzie) 50 zł za 6 sztuk (firmy bausch&lomb), czyli 100 zł za 6 par (bo na każde oko mam inną moc). Do tego 2 duże płyny za 55 zł.
Nawet jakby Ci te kwartalne po 2 miesiącach zaczęły wysuszać oko (bo one się ciut grubsze robią po jakimś czasie), to możesz je zmienić na nowe, a i tak taniej wyjdzie niż te miesięczne
no ja mam jedno oczko: -1,75 a drugie -2,25 więc też bym musiała kupić 2
czyli za 6 miesięcy zapłaciłabym 100zł, a w sklepie za 3 pary 90zł dobry plan
też używam soczewek B&L

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-01-16 o 22:32
Stary 2010-01-16, 22:34   #3471
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
czyli podoba sie? no otoczenie jest ok, mini ogródek z prozd, ale faktycznie zadbane, trawa skosozna itp
tylko ten twoj link nie otwiera sie
Dla mnie zadbane=super i twoja sala taka wlasnie jest

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Ja mam to samo i dlatego się martwię bo nasza jest obstawiona rusztowaniami i drżę o to czy skończą elewację do sierpnia. Podobno mają się uwinąć bo właściciel ma ślub tydzień przed nami. Ale wiadomo, że różnie może być. Przeważyła lokalizacja i wygląd w środku
EEEeeeeeee, jak wlasciciel ma przed wami wesele, to napewno cos zrobia

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

U mnie raczej ochów nie będzie, bo wszystko na skromnie i spokojnie
Beda, beda. My tu wszystkie bedziemy przed komputerami w gacie sikaly bez wzgledu na to czy ktos skromnie czy z pompa sie bedzie wydawal za maz

Cytat:
ja jestem brunetko-bledziuszkiem A wakacje brunetko-złoto-oliwkowaMi jest w bieli o niego lepiej niż w ecru, jakos lepiej sie czułam=ślubnie
A ja to sie dzis zdziwilam, bo nalozylam na gebe podklad fair olive z EDM i wyglada na mnie najlepiej z wszystkich probek jakie posiadam. Ja i oliwkowe tony normalnie za glowe sie zlapalam i do tej pory nie wierze

Cytat:

może ni egłupio, bo masz błyszcząca suknię. W sumie to dobrze bedzie wyglądac, bo Ty ecru i on ecru byscie wyglądali jak ecru-bliźniaki
Ja jestem za wersją czarny połyskujący garniak, biała koszula i czarny krawat lub smoking z muszką.
Oj tak, ja te wersje krawatowa poprosze

Cytat:
Wiecie co - zaszalelismy dzis i kupiliśmy dwa dobre wina I gadaliśmy z panią z galerii wina i maja taka promocję, że jak kupimy 40 butelek wina to połowe dostaniemy gratis, czyli jeśli kupimy wino warte 40 zł za butelkę to wyjdzie nam za te 40 butelek 20 zł za sztukę a że i tak miałam zamiar przeznaczyć taką kwotę na wino to wole w ten sposób kupic na prawdę dobre winoW tej sieci mają tylko wina ocenione na powyżej 85 punktów w 100 punktowej skali oceny wina, czyli wina bardzo dobre, wyśmienite i klasykę.
Co więcej - jeśli cos nam zostanie możemy to oddać lub wymienic na inne wino! Czyli jesli zostaniem 10 butelek to możemy wymienić na 10 innych a my uwielbiamy winkoNo i chyba weźmiemy 50 butelek. Pani nam powiedziała, że butelke rozlewa się na 7 osób, czyli do samego obiadu zejdzie nam 130 osób:7= ok. 18-19 butelek a drugie tyle zostanie jako trunek do popijaniaMoże nawet 40 wystarczy, ale wexmiemy dla bezpieczeństwa 50

Aha i pani nas zaprosiła na degustację: jupi:
Super opcja z tymi winkami Ja np czerwone wytrawne mniam mniam

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
uuuu...james bond fajnie
Ale oryginal jest tylko jeden I moj ci on!

Edytowane przez woda sodowa
Czas edycji: 2010-01-16 o 22:36
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 22:40   #3472
can't be perfect
Wtajemniczenie

a ja oglądam sobie na all soczewki kolorowe szukam zielonych i brązowych ale tutaj nie ma takich zwykłych tylko z jakimiś efektami i wydaje mi się że oko będzie sztucznie wyglądać

martoolka takie miałaś soczewki?? to są firmy bausch&lomb.. i się zastanawiam, bo zawsze kupowałam soczewki J&J miesięczne i za 6 sztuk w opakowaniu było zawsze coś koło 60 zł lub powyżej.. no to róznieca jest a ostatnio wpłaciłam kasę na lokatę i na koncie mam 100 zł, więc musze oszczędzać aż do poczatku lutego, bo wtedy stypendium wpływa

http://allegro.pl/item876455835_socz...s_wys_8zl.html

i tu też są tanie, ale czy dobre??
http://allegro.pl/item876643189_mies..._99zl_hit.html

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2010-01-16 o 22:50
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 22:41   #3473
chilanes
Zakorzenienie

zapraszam do klubu, odp na apel
Stary 2010-01-16, 22:43   #3474
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
no ja mam jedno oczko: -1,75 a drugie -2,25 więc też bym musiała kupić 2
czyli za 6 miesięcy zapłaciłabym 100zł, a w sklepie za 3 pary 90zł dobry plan
też używam soczewek B&L
Jak będziesz je co miesiąc zmieniać na nowe to starczą na 6 miesięcy, ale jak nie będą podrażniać Ci oczu to możesz spokojnie nosić je dłużej i wtedy starczą na 18 miesięcy

Muszę się Wam czymś pochwalić: nauczyłam się malować sobie kreskę eye linerem z pędzelkiem Do tej pory umiałam tylko takim w pisaku, ale się zawzięłam, bo te z pędzelkiem są jednak lepsze i ładniej na oku wyglądają. Miałam zamiar nauczyć się po egzaminach malować tak jak mnie kosmetyczka pomalowała, no ale po co to odkładać na później - zamiast się uczyć wypróbowałam cały makijaż oka i nawet mi to wyszło całkiem ładnie Nie aż tak ładnie jak kosmetyczce, bo mam gówniane cienie do powiek, ale i tak jestem zadowolona. To skoro już się umiem malować to mogę sobie kupić porządne cienie Już wyczaiłam na KWC

Chyba wypadałoby iść spać, bo jutro znów na uczelnie, ale strasznie mi się nie chce
Stary 2010-01-16, 22:48   #3475
Ellin_ak
Rozeznanie

ach...zasłuchałam się...jeszcze wam coś przesyłam
http://www.youtube.com/watch?v=6zpbXDe-6c0

strasznie mi się chce spać, ale musze się uczyć...psychoonkologia strasznie wymęcza. Niby proste ale jak staram się powtózyć co przeczytałam to mi nie idzie
Mój Tż znowu w nocy poza domem. wczoraj pomagał w biurze balu i wrócił o 4:30 rano, a dziś jest tam od 16:00 i wraca znowu rano
Smutno mi bez niego i jeszcze ta sesja mnie dobija. Mam w przyszłym tygodniu maraton-po dwa zaliczenia dziennie. Z pracy prosto na uczelnię i powrót 21-22
Zachciało się studiować
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 22:52   #3476
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Muszę się Wam czymś pochwalić: nauczyłam się malować sobie kreskę eye linerem z pędzelkiem Do tej pory umiałam tylko takim w pisaku, ale się zawzięłam, bo te z pędzelkiem są jednak lepsze i ładniej na oku wyglądają. Miałam zamiar nauczyć się po egzaminach malować tak jak mnie kosmetyczka pomalowała, no ale po co to odkładać na później - zamiast się uczyć wypróbowałam cały makijaż oka i nawet mi to wyszło całkiem ładnie Nie aż tak ładnie jak kosmetyczce, bo mam gówniane cienie do powiek, ale i tak jestem zadowolona. To skoro już się umiem malować to mogę sobie kupić porządne cienie Już wyczaiłam na KWC
Moje gratulacjeJa sie poddalam po wielokrotnych probach, kredka mi ladnie wychodzila kreska, ale pedzelkowym lo matko bosko Jakis czas temu poszlam na makijaz permanentny, zrobilam kreske gorna i jestem bardzo zadowolona, ze moje katusze juz sie skonczyly, wiec serdecznie polecam.
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 22:52   #3477
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
strasznie mi się chce spać, ale musze się uczyć...psychoonkologia strasznie wymęcza. Niby proste ale jak staram się powtózyć co przeczytałam to mi nie idzie
Ja też mam w przyszłym tygodniu egzamin z psychoonkologii (no chyba, że się jednak nie wybiorę na przedtermin) Studiujesz psychologię? Gdzie?
Stary 2010-01-16, 22:54   #3478
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Ja też mam w przyszłym tygodniu egzamin z psychoonkologii (no chyba, że się jednak nie wybiorę na przedtermin) Studiujesz psychologię? Gdzie?
tak-na Uniwersytecie Wrocławskim
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 22:55   #3479
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Moje gratulacjeJa sie poddalam po wielokrotnych probach, kredka mi ladnie wychodzila kreska, ale pedzelkowym lo matko bosko Jakis czas temu poszlam na makijaz permanentny, zrobilam kreske gorna i jestem bardzo zadowolona, ze moje katusze juz sie skonczyly, wiec serdecznie polecam.
Dzięki Na KWC dziewczyny polecały eye liner wibo. Kupiłam i okazało się, że faktycznie łatwo się nim maluje i jest taniutki

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
tak-na Uniwersytecie Wrocławskim
Ja też, ale na UAM w Poznaniu
Stary 2010-01-16, 22:57   #3480
Remmi
Rozeznanie

Jestem tu, bo jakoś nie mogę gdzie indziej sie podziać
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, mam nadzieję, że jakoś się ułoży za jakiś czas....

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
patrzcie co wynalazłam na innym wątku (dziewczyna linka zapodała): http://www.wedding.w8w.pl/index.html
Fajna rzecz, nie wiedziałam o tej stronce wcześniej

Pisałyście o piosenkach na pierwszy taniec. Tak myślimy, że my to raczej wolimy piosenkę w szybszym tempie aniżeli jakiś bujaniec. Macie jakieś propozycje ? Takie żeby pasowały do wydarzenia
Mamy jedną opcję, ale jeszcze się zastanawiamy..

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości