|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2731 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Ins jestem pełna podziwu dla Twojego TZta
![]() ![]()
#2732 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
![]() ja za Was po cichu też cały czas kciukam ![]() I w ogóle, to nie powiedziałam jeszcze jednego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czasami przez ramię zerknie - ja już nie chowam ![]() ![]()
![]() |
#2733 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]() ale Ty zawsze go broniłaś i mówiłaś o nim dobrze więc tyłeczek nie pocierpi od klapsów chyba że lubi ![]() ostatnio widziałam w gazecie ,że ma być w kinach film: "Oświadczyny po irlandzku" ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-01-16 o 22:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2734 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Gratulacje dla Kawuszki, no no no takiego artysty-celebryty się nie powstydzisz. Fajne te zdjęcia robią ![]() To i ja skorzystam z okazji i też się pochwalę, że kiedyś w telewizji byłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ins ciesze sie, ze z TZ tak fajnie Wam sie uklada, zaslugujesz na to by byc szczesliwa ![]() Carmi trzymam kciuki, zeby nie bylo bejbika ![]() Ilsa jak czytam niektore Twoje wypowiedzi, a szczegolnie ta relacje ze Studniowki, to tak jakbym siebie czytala ze 3 - 4 lata temu. I az mna zatrzeslo. Dziewczyno nie daj sie.. On doskonale wie kiedy to jest za mocno, zaden mezczyzna nie powinien traktowac tak kobiety. I te uwagi o tym jak to mu wieczor zepsulas i nie powinien Ciebie w ogole brac... Fakt, troche nie tak sie zachowalas, lekko przewrazliwiona bylas, ale nie daje mu to przyzwolenia na to by tak do Ciebie mowic. Czy on Cie kiedys uderzyl? Lub stosuje wobec Ciebie przemoc fizyczna badz psychiczna? I zawsze obiecuje zmiane? Jesli chodz na jedno z tych pytan odpowiedzialas 'Tak' to uciekaj od niego. Mi taki jeden zmarnowal 4 lata zycia, samooceny nawet z kochajacym mezczyzna u boku nie moge podniesc z podlogi a bulimia do tej pory sie odzywa.. Byc moze nadinterpretowalam Twoja wypowiedz i jesli tak to przepraszam, ale jesli nie to mam nadzieje, ze da Ci to troche do myslenia.. Motylku ciesze sie, ze najprawdopodobniej wesele odbedzie sie w Waszej sali ![]() Moj tatuaz jest nareszcie skonczony! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2737 |
Zakorzenienie
|
Hello! tylko 4 strony natworzone dzisiaj?????Co to sie dzieje??? Pewnie wszystkie zakochane i szzesliwe spedzaja czas z Tztami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2738 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A może mój Język starocerkiewnosłowiański? ![]() Idę jutro z TŻtem do restauracji i się tak cieszę, bo rzadko wychodzimy z domu ostatnio. Już działam na moim nowym laptopie ![]() ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- A czym się różni kryminologia od kryminalistyki?
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2739 |
Zakorzenienie
|
Motylku cieszę się, że teściowa dała się uwieść waszej sali.
SimplyDivine koniecznie pochwal się tatuażem. gwiazdeczka26 zmieniłaś pracę więc może i inne sfery życia się zmienią. I grunt, że już nie będziesz pracować na nocki. Ins fajnie, że wychodzicie gdzieś. Duża zmiana. Oby tak dalej. Kawa nie obejrzałam bo mi jakiś wtyczek brakuje (może zainstluje jutro) ale uważam, że występ w tv to super sprawa. Wiesz buduje wizerunek (ten pan z tv) i ma duży ekwiwalent reklamowy. Myślę, że TŻ zyska po tym występie klientów. Byliśmy dziś na imprezie urodzinowej brata ciotecznego TŻ-ta. Fajnie było. Spoko ludzie. I oczywiście pytanie o termin ślubu. I tylko ja nadla nie rozumiem czemu wszyscy mnie o to pytają.Wszak ja mu się oświadczać nie będę. jestem pijana wiec spada spac. dobrej nocy |
![]() ![]() |
![]() |
#2740 |
Rozeznanie
|
![]()
Hej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2741 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry.
Simply czy są szanse? Raczej, nie. Brałam tabletki regularnie, nie miałam biegunki i nie wymiotowałam, ale boli mnie brzuch tuż pod żebrami. Dzisiaj powinien nadejść @, bo w środę muszę muszę zacząć brać kolejne opakowanie. Hajja kryminalistyka to takie CSI ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2742 | ||
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() Cytat:
Aleee ostatnio w Kato na ul.Stawowej stałam koło kolegi-on gadał przez tel.- i widzę,że idzie do mnie baba z mikrofonem i facet z kamerą (TV Silesia). Mówię koledze,żebyśmy spadali,bo na bank Nas zaczepią. A on,że nieeee i gada dalej. I co?Podeszli.Kto im musiał odpowiadać? Ja. A jaki był temat? Antykoncepcja,seks i uświadamianie nastolatków na ten temat. Noooo ale sporo się wypowiedziałam ![]() Cytat:
Nooo ale mnie to wszystko cieszy!! ![]() A mój też wie od jakichś 2 miesięcy,że siedzę na wizażu na forum.Ale nic więcej. Tylko on myśli,że tu się pisze tylko o kosmetykach i malowaniu,więc pewnie mnie nie sprawdza.Ja mu ciągle o Was mówiłam-że ta koleżanka to,a tamta tamto i się dziwił co to za koleżanki-i mu powiedziałam ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Carmi może tak dziwnie boli Cię na @.Nigdy nic nie wiadomo ![]() Rodzice z Teściami byli wczoraj w kinie i potem na piwku. I jak wrócili to mi powiedzieli,że załatwione i w przyszłym tygodniu zaklepujemy salę na amen i potem podpisujemy umowę ![]()
![]() |
#2743 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Carmi, ja tak samo nie mam krwawienia z odstawienia, a to już piąty dzień przerwy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2744 |
Zakorzenienie
|
I chyba Twoje kciukanie przyniosło efekty
![]()
#2745 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2746 |
Zakorzenienie
|
Nemezis ja też mam dzisiaj 5 dzień i poszłam do apteki po teścik. I co? Po powrocie zaczęłam mieć typowe przedokresowe krwawienie w śluzie
![]() ![]() Motylku baaaardzo się cieszę że wreszcie masz to za sobą ![]() Luffcia super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2747 |
Zakorzenienie
|
W skrócie: jest dobrze jak jeszcze nigdy wcześniej.
Nie wiem jak to się stało, ale trwa już od dłuższego czasu.... ![]()
#2748 |
Zakorzenienie
|
Właśnie porównywałam tacie zespoły za 2,5 tys i za 5 tys. Powiedział,że to za 2,5 tys.to wieeelka wiocha, za 5 tys. już mniej,ale ogólnie on by wolał D-Ja. A wybierzemy to co będziemy chcieli. Kopara mi opadła-myślałam zawsze,że on woli zespół...
A jakie Wy macie zdanie? ![]()
#2749 |
Zakorzenienie
|
Motylku jakbym miała brać zespół za 5 tys. i nie być w 100% do niego przekonana i zadowolona z jego oferty, to wolałabym DJ-a który byłby też wodzirejem i zabawiał gości kulturalnymi zabawami czy skeczami.
A możesz mi pokazać ten za 5 tys. ? Moja znajoma miała w październiku na weselu taki za 6k... Mówiła, że był fenomenalny. Pokazać Ci ich stronkę? |
![]() ![]() |
![]() |
#2750 | ||
Wtajemniczenie
|
Kochana gdzie tam Wam do Kaszubów?
U mnie się mówi taki wierszyk: "Kto Ty jesteś? Polak mały Jaki znak twój? Orzeł biały Gdzie Ty mieszkasz? W Kościerzynie Toś ty Kaszub Skur...ynie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja wczoraj byłam z TŻtem jego bratem i jego narzeczoną (przyjechali z Ustki ![]() ![]() ![]() Motylku jeśli chodzi o mnie to ja bym nie chciała dja. Za to chciałabym taki zespół jak the Baseballs. Jak ich słyszę w radio to od razu nogi się kiwają i podrywają resztę ciała do tańca, ale cóż to tylko takie marzenie ![]()
Edytowane przez pagka Czas edycji: 2010-01-17 o 10:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2751 |
Rozeznanie
|
Motylek, to jak z tym zespołem co kiedyś gadałyśmy?ulysses
Wielka kicha, tak chcialam chociaż raz zobaczyć te targi, i skończyło sie tym że siedze w domu bo nie mam z kim jechać. oczywiscie najbardziej chciałam jechac z tz, no ale to nie jego zainteresowania........ trace nadzieje, że kiedykolwiek sie oświadczy mi |
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Zakorzenienie
|
http://www.ulysses.pl/
To jest właśnie ten zespół,do którego jestem w 100% przekonana!!I ten,który polecała Poleczka ![]() ![]() Ale Teściowie twierdzą,że na weselu może być dicho polo,wiejskie klimaty itp. A dla mojego Taty z kolei ogólnie zespoły są kiczowate i on wolałby D-Ja. Mój TŻ kategorycznie nie chce D-Ja. I tak otoo kiedy jedna sprawa została załatwiona to teraz będziemy mieć problem z grajkami ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Carmi też miała świetne za 6 czy 7 kół,ale to już totalnie odpada jak widzisz ![]() Ja tak patrząc na filmiki z wesel tego Ulyssesa widzę,że są nieźli na żywo. A to podstawa. I Nas zaprosili,żebyśmy 23.01 przyjechali na wesele gdzie grają,bo akurat będą u Nas w mieście.Czyli trzeba zabrać Teściów ![]()
#2753 |
Zakorzenienie
|
Fajny ten Ulysses
![]() ![]() Moja koleżanka miała ten zespół: http://www.swingthing.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten od Twojej koleżanki też fajny,mają Sway ![]() ![]() Ale jak na 3-osobowy skład sporo sobie liczą.
![]() |
#2755 |
Zakorzenienie
|
Właśnie, jak to jest z tymi zespołami... rozumiem, że trzeba im zapewnić miejsce przy stole i talerzyk. A co z noclegiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2757 |
Zakorzenienie
|
a jak zespol jest z daleka? np. ma 200 km do domu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2758 |
Zakorzenienie
|
czesc czesc wogole hejka!
co do zespolow, mnie tez sie marzy the baseballs na weselu ![]() ale jak bylismy z TZ na targach slubnych, to w koncu wyszlo tak, ze chcielibysmy miec i DJ'a i zespol, zeby bylo tak mieszanie. ide sie ogarnac, strasznie nie chce mi sie uczyc ani nic robic, a musze napisac raport z lekcji... eh... |
![]() ![]() |
![]() |
#2759 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() JCo do zepołów to ja mam już swój wymarzony. U mojego brata na weselu byłświetny zespół, nie było ani jednej powtórki piosenki, wszystko ładnie pod parę młodą dobrali (piosenki których tekst odnosił się do nich) i przerwy były tylko 15 minutowe. Każdy świetnie się bawił. Na lepszym weselu nigdy w życiu nie była. Spadam bo Tż przyjechał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Zakorzenienie
|
Jeśli zespół jest z daleka to oczywiście trzeba im zapewnić nocleg
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.