|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Dopiero teraz nadrobiłam
Teraz lulu i spanko, bo Łukasz już chrapie od ponad 2 godzin ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
nic sie nie dzieje
w ogóle tu jakiś spokój ostatnio w sumie dobranoc
|
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny powiedzcie mi dlaczego mój kalkulatorek nie pokazał mi mojej wymarzonej wagi 55kg tylko jakieś 58,1?
Załącznik 2791038
|
#4115 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chlopak moze sie sprobowac umowic z ta dziewczyna i pogadac jesli sie zgodzi ale w koncu jest dorosly wiec powinien sam wziac za to odpowiedzialnosc a nie Ciebie prosic... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mojej koleance ostatnio zmarlo dziecko i tez nie wiem co jej powiedziec juz jej wyslalam kondolencje ale nie wiem jak przy pierwszym spotkaniu sie zachowac Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dobrze ze tesciowa sie okazala czlowiekiem
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2010-01-17 o 01:24 |
|||||||
|
|
|
#4116 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie podoba i sie ze mam rodzic dzieci tylko ile facet zdola zrobic ![]() Cytat:
za jutro ![]() Elunka wróci ze zdwojoną mocą taki odwyk od wizazu ![]() Cytat:
u nas tez mróz... brr Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() wzruszajaca historia ja bylam ostatnio na dr Parnasus a dzisiaj na S. Holmesie fajny ![]() Cytat:
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2010-01-17 o 01:26 |
|||||||
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() wpadłam życzyć miłego dnia ![]() Nie rozgadajcie sie dzisiaj za bardzo :P |
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
w końcu zaręczyłam się!!!
|
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
Już mówiłam wczoraj, że właśnie wczoraj minęły dwa lata od naszego pierwszego spotkania
Właściwą datę liczymy sobie od 18 stycznia (dwa dni później, ale ważne, co wtedy robiliśmy, a że ja to przetrwałam, to D. wymyślił, że to powinna być nasza data - bo jest pod wrażeniem mojego poświęcenia ). D. zabrał mnie na kolację, oczywiście wyszło tak w zasadzie naturalnie, bez ochów i achów i romantycznych uniesień (ja nie jestem romantyczna... :/), ale jak miło się poczułam, kiedy było już! Pierścionek swój uwielbiam! Chociaż jest taki, na jaki bym prędzej nie spojrzała. I oczywiście powiedziałam TAK Nawet D. użył pełnej formy mojego imienia pierwszy raz w życiu (pewnie drugi raz będzie w kościele podczas przysięgi :P). A, jak to miło być narzeczoną...
|
|
|
|
#4121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj Rodzice wzięli Teściów do kina,na piwko i cooo?? W tym tygodniu będziemy już podpisywać umowę o tę salę!!! No i fajnie ![]() Madziares ale się wzruszyłam jak przeczytałam o tej scence w szpitalu.Też tak chcę ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
GRATULUJĘ!!!!![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Tak oglądam zdjęcia na stronce on Joanwi i jestem właśnie przy tortach. Te z marcepanem lub lukrem na górze-owszem są śliczne,ale strasznie słodkie.Ja bym nie polecała. Moj koleżanka miała na ślubie coś w tym stylu http://www.wedding.w8w.pl/TORTY/slid...artbytami.html ale kwiaty fioletowe.Tort był PRZEPYSZNY. Najlepszy jaki w życiu jadłam. Dlatego postanowiliśmy zamówić z tej samej cukierni ![]() Acha z tego co mi mówiła to nie poleca się tortów śmietanowo-owocowych w lecie.Może się z nimi coś stać,rozpłynąć się,rozciapkać
|
|
#4122 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pochwalisz się pierścionkiem?? ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- [QUOTE=butterfly20;Acha z tego co mi mówiła to nie poleca się tortów śmietanowo-owocowych w lecie.Może się z nimi coś stać,rozpłynąć się,rozciapkać [/QUOTE]No w sumie racja.. A ja właśnie myślałam o takim torcie... Z drugiej strony nie wyobrażam sobie torta z takimi maślanymi masami...Feeee..
|
|
|
|
|
#4123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje![]() pokaż pierścionek ![]() ja już od rana na nogach, bo byłam na bazarku mówię wam dziewczyny, istny raj dla zakupoholiczek ale się spłukałam kompletnie i jutro będę musiała iść do ściany
|
|
|
|
|
#4124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
Z kolei (może dlatego,że nie były to przemyślane zakupy i kupowałam tylko po to,żeby COKOLWIEK kupić) bardzo szybko przestawały mi się podobać. I mam pełną szafę takich rzeczy, z którymi nie wiem co zrobić,bo miałam na sobie raz lub wcale a już mi się nie podobają... Od dłuższego czasu wolę kupować droższe rzeczy.Zawsze przemyślę 10 razy zanim kupię,myślę do czego to założę. Jak już kupię to dbam o to bardzo,podoba mi się nawet po kilku miesiącach i wiem do czego to nosić( a ileż tych tanich rzeczy mam takich,że do niczego nie pasują-kupowałam bo myślałam sobie,że przecież to tanie).No i do tego nic mi się z tym nie dzieje-nikt mi nie powie,że sweter za 200 lub 300 zł jest taki sam jak ten za 50 zł.
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie mówię, że ciuchy które kupuję są jakiejś super jakości, ale na razie jakoś żadna rzecz kupiona na bazarku nie zniszczyła mi się diametralnie bo kilku praniach ja też robie przemyślane zakupy, albo kupuję rzeczy o których od dawna marzyłam, jak np. dzisiejsza torebka ![]() a te ciuszki, które masz w szafie i ci się nie podobają zawsze możesz na allegro wystawić albo wymienić na wizażowym wątku, albo po prostu komuś oddać
|
|
|
|
|
#4126 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny masakra!!!
Od wczoraj wieczorem biorę leki na wyregulowanie hormonów i dziś od rana czuję się FATALNIE!! ![]() Słabo mi tak, że nie wiem, czy wyjdę dziś z piżamy i do tego te mdłości.. Jak mi się organizm szybko nie przyzwyczai, to marnie widzę ten tydzień.. ![]() Ale czego się nie robi dla przyszłego maluszka ![]() Pójdę się położyć. Na pewno jeszcze dziś tu zajrzę. Miłej niedzieli!!
|
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() wczoraj jak m. pojechal to juz nie mialam sily wejsc na kompa...ale nie mialam duzego nadrabiania ![]() anemeon ![]() Aniusia oj wspolczuje... ![]() Wczoraj z M. rozmawialismy o slubie, przyszlosci i wypracowalismy kilka kompromisow dot. naszego przyszlego zamieszkania (on by cchcial na wsi,.a ja w miescie)rozmawialismy tez o kredycie-przekazalam mu info od T'ai - i faktycznie ciezko bedzie...u niego w pracy duzo kolegow pobralo te kredyty i miesieczna splata waha sie w granicach 800-1500 zl - zalezy w jakim banku...ale o dziwo-obylo sie bez klotni i luty/marzec pojezdzimy po salach w koncu![]() lece sie ogarniac, bo dopiero wstalam i do kosciola![]() milego dnia! |
|
|
|
#4129 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() gratuluję ![]() ![]() ![]() ![]() a my dzisiaj o 16.00 mamy SPOTKANIE Z RODZICAMI. Przychodzą do nas do domu. Nie mowilam Wam wczesniej bo to nie bylo pewne hehe troszke sie stresuje ;P
|
|
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() wstałam o 11:05
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4132 |
|
Wtajemniczenie
|
w końcu do Was zawitałam nie było mnie 2 dni i momentami miałam stan przed zawałowy z powodu ostawienia wizażu :P
otóż przyczyna mojej nieobenosc był oczywiscie brak czasu... w pt po pracy prosto poszlismy do kolegi i wróciłam po 24 wiec marzyło mi sie tylko łóżko... a wczoraj po pracy przyjechał po mnie miś z kiwatuszkiem i spedzalismy wieczór tylko we dwoje wiec jak tylko dzis z rana pojechał to zaraz do Was musiałam zajrzeć ![]() a od jutra znów rozłąka bo wyjezdzam z pracy... do rawy mazowieckiej... to to o czym Wam pisałam wcześniej.. no nic biore sie za nadrabianie ![]() a troche tego mam
|
|
#4133 | ||
|
Lena
|
Cytat:
ale na torebki mam zakaz odgórny (czytaj: od teżeta) bo mam ich tak duzo że już ma mnie dość ! ![]() Cytat:
za regulację.. i trzymaj sie jakoś! ................... ja wstałam o 5... ale tylko dlatego, bo telefon zadzwonił i sis poinformowała mnie że dziś przylatuje na krótkie wakacje do domu.. bo ma parę spraw do załatwienia.. wreszcie jakaś normalna osoba płci żeńskiej będzie w domu!
|
|
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
Micia trzymam kciuki!
![]() Meg spadam do tego Kosciola
|
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn no pierwsze spotkanie takie w 6 bo tak to np na ulicy moja mama z Jego tata sie spotykala albo Moj tata z Jego mama ;P a tak oficjalnie wszyscy razem sie nie widzielismy
|
|
|
#4136 | |
|
Lena
|
Cytat:
za pomyslny przebieg.. i jak będzie po.. opowiadaj!
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki ;*
No pewnie, ze opowiem!
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
1 rok i 8 miesięcy
Micia a o co z tym mieszkanie chodzi, chcą Wam kupić czy co bo ja nie w temacie
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-17 o 11:53 |
|
|
|
#4139 |
|
Lena
|
aaa.. zapomniałam wam napisać, ż ejeszcz ejedna suknia slubna mi sie podoba... tylko nie mam zdjęcia...
widziałam ją przypadkowo w progranie porannym na dwójce w piątek. mówili o jakiejś kolekcji i tę moją wymarzoną suknię miała załozoną Joasia Jabłczyńska.. Ona swą twarzą reklamuje tę kolekcję... jak znajdę może w necie to wrzucę na bloga...
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.angel.com.pl/
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.

Teraz lulu i spanko, bo Łukasz już chrapie od ponad 2 godzin 
=> 55
w ogóle tu jakiś spokój ostatnio w sumie
dobranoc

I WYSZŁA LIPA
za jutro 

Z drugiej strony nie wyobrażam sobie torta z takimi maślanymi masami...Feeee..
Kroimy: 2016(?)