Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-17, 01:06   #1411
KochajMniie
Zadomowienie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

ja siedze tu jeszcze.
i zakładam sobie fotke ha ha

Jeśli nie zrobimy czegoś z tż to będzie u nas bardzo źle.. bardzo. ehh cholera. tak bardzo bym chciała nie być zazdrosna, myśleć kiedy spotka się z koleżanką że przecież na mnie mu zależy , że mnie kocha, nie okłamie, że mu ufam i tylko sobie gadają, żartują i tyle..

Edytowane przez KochajMniie
Czas edycji: 2010-01-17 o 01:08
KochajMniie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 01:15   #1412
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
ja siedze tu jeszcze.

Jeśli nie zrobimy czegoś z tż to będzie u nas bardzo źle.. bardzo. ehh cholera. tak bardzo bym chciała nie być zazdrosna, myśleć kiedy spotka się z koleżanką że przecież na mnie mu zależy , że mnie kocha, nie okłamie, że mu ufam i tylko sobie gadają, żartują i tyle..
to kiedy sie z nim spotkasz?
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 01:17   #1413
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
ja siedze tu jeszcze.

A po co Ci fotka.pl?

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 01:26   #1414
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
to kiedy sie z nim spotkasz?
nie rozumiem pytania z kim i kiedy i po co

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
A po co Ci fotka.pl?
Aa tak, chcę z kimś sobie popisać ot tak o dupie marynie a nie ciągle myśleć o tż.. tylko mam brzydkie zdjęcie i chcę zretuszować, jak się retuszuje?
Stary 2010-01-17, 01:32   #1415
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
nie rozumiem pytania z kim i kiedy i po co

przepraszam jak czegoś nie doczytałam w twojej sprawie hehe ale piszesz ze musisz jeszcze coś z TZ wyjaśnić?
jednak chcesz z nim jeszcze być mimo wszystko.. ale widzę ze ci ciężko teraz po tym wszystkim..

mam nadzieje ze nic nie pomyliłam? za dużo bylo do nadrabiania jak cos
Stary 2010-01-17, 01:33   #1416
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
przepraszam jak czegoś nie doczytałam w twojej sprawie hehe ale piszesz ze musisz jeszcze coś z TZ wyjaśnić?
jednak chcesz z nim jeszcze być mimo wszystko.. ale widzę ze ci ciężko teraz po tym wszystkim..

mam nadzieje ze nic nie pomyliłam? za dużo bylo do nadrabiania jak cos
Aa tak.. musimy pogadać na temat tej zazdrości bo po tej sytuacji popadłam już w obsesje jest gorzej niż wcześniej.. cały czas coś sobie wymyślam, nawet sny mam tak głupie że szkoda gadać.
Tak chcę z nim być ale ciężko mi jest zaufać.
Stary 2010-01-17, 01:48   #1417
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Aa tak.. musimy pogadać na temat tej zazdrości bo po tej sytuacji popadłam już w obsesje jest gorzej niż wcześniej.. cały czas coś sobie wymyślam, nawet sny mam tak głupie że szkoda gadać.
Tak chcę z nim być ale ciężko mi jest zaufać.

na pewno każdej dziewczynie było by już bardzo ciężko zaufać... i teraz właśnie będą te najgorsze dni.. wszystko przejdzie z czasem. zaufanie tez kiedyś wrodzi.. ale teraz.. no co sie dziwić po tej całej sytuacji.. mi tez by było ciężko.. trudno jest ci cokolwiek teraz doradzić.. zostawiłabyś go i by ci pewnie było tysiąc razy gorzej. jesteś z nim dalej a żyjesz troche w strachu po tym co sie stało.
Stary 2010-01-17, 02:07   #1418
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

MadameButterfly6 wg mnie nie warto juz tego analizowac, zapomnij, już jesteście pogodzeni i na tym trzeba sie skupic
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 02:10   #1419
KochajMniie
Zadomowienie

Jaga właśnie o to chodzi. ja go kocham i gorzej ciężko byłoby mi odejść a jak pomyśle że oni się jeszcze zobaczą w poniedziałek i wtorek to aż mi gardło ściska
Stary 2010-01-17, 02:13   #1420
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Jaga właśnie o to chodzi. ja go kocham i gorzej ciężko byłoby mi odejść a jak pomyśle że oni się jeszcze zobaczą w poniedziałek i wtorek to aż mi gardło ściska
No cóż...będzie ciężko bo zaufania nie tak łatwo odzyskasz...ale musisz sobie z tym poradzic Nie ma konkretnej rady na to, trzeba to po prostu przetrwac.

Edytowane przez E.J.
Czas edycji: 2010-01-17 o 02:16
Stary 2010-01-17, 02:20   #1421
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
No cóż...będzie ciężko bo zaufania nie tak łatwo odzyskasz...ale musisz sobie z tym poradzic Nie ma konkretnej rady na to, trzeba to po prostu przetrwac.
tak jest
Stary 2010-01-17, 02:20   #1422
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Jeszcze dziś przez jakieś 4 godz. rozmawiałam z tym obecnym byłym, jeszcze sobie wyjaśnialiśmy pewne sprawy, popłakałam sie zaś...ech..mam nadzieje, ze teraz już bedzie lepiej...
Stary 2010-01-17, 02:45   #1423
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Jeszcze dziś przez jakieś 4 godz. rozmawiałam z tym obecnym byłym, jeszcze sobie wyjaśnialiśmy pewne sprawy, popłakałam sie zaś...ech..mam nadzieje, ze teraz już bedzie lepiej...
Będzie lepiej zobaczysz
nowy rok, zmiany na lepsze

kurczę ta fotka to dziwna jest
Stary 2010-01-17, 03:11   #1424
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Ehhh jestem wlasnie po dlugiej i ciezkiej rozmowie z TZ.... Boze jaki ten czlowiek jest uparty... Przez godzine w ogole zero dojscia do jakiegos porozumienia. Non stop tylko a bo moglas ze mna zatanczyc to by nic nie bylo, a bo moglas sie inaczej zachowac, a bo jak Ty taka bedziesz to ja tez tak bede robil.... Poryczalam sie w koncu, tak mi sie zachcialo wrocic do mojego domu rodzinnego, z ktorego dzisiaj wyjechalam... Za cholere nie mogl mnie zrozumiec. W koncu mnie przeprosil, chociaz stwierdzil, ze dla niego to nie byl przytulany taniec i powiedzial, ze mi wspolczuje, ze tak cierpie Pozniej zaczal zwalac wine na mnie, ze ja sie ciagle go czepiam, ze mam pretensje, ze moglam mu zwrocic uwage jak mi sie cos nie podobalo, ze chodze i sie wywyzszam Niewazne, ze ostatnio on ma humory i nic mu sie nie da powiedziec, bo sie obraza. I nie potrafil powiedziec czym sie wywyzszam Jasne, on mnie moze pojezdzac, ze nie mam rozumu i jestem nierozsadna, ale to on sie czuje przy mnie zle.... Tymbardziej, ze ostatnio staralam sie jak moglam, mowilam mu tyle komplementow jak nigdy, ale widocznie obrosl w piorka... No niewazne... W koncu zaczelam znow plakac, podszedl i sie przytulil i powiedzial, zebym juz nie plakala, ze nie wiedzial, ze tak mnie to boli, ze juz nie bedzie i ze nie lubi patrzec jak cierpie (hm, nie widac bylo tego przez ostatni tydzien). No nic, niby sie pogodzilismy. Ja mam sie zmienic i on tez ma juz wiecej tak nie robic. Powiedzialam mu, ze na imprezie nie zrobilam nic zlego itp. i ze nie powinien mi tego robic, przyznal mi racje, ale mam teraz dla swietego spokoju chociaz raz z nim zatanczyc....

No nic, zobaczymy jak to bedzie. Jesli sie nic nie zmieni to naprawde juz dam sobie spokoj. Dalismy sobie szanse, zobaczymy czy bylo warto.

Dziekuje Wam moje kochane, Wy jestescie bardzo madre kobitki Faktycznie, teraz bede zwracac uwage jak mi sie nie bedzie cos podobac. I bede miala gdzies co pomysla o mnie inni. Tylko troche z zaufaniem u mnie ciezko.... Jak je odbudowac?

I dziekuje za tak liczny odzew Dzieki za slowa wsparcia i zrozumienia, ale takze za te krytyczne uwagi. Zarowno jedne jak i drugie wciele w zycie. DZIEKUJE WAM, nie wiem co bym bez Was zrobila

I przepraszam, ze bylam taka samolubna przez ostatnie dni. Chcialabym teraz nadrobic, wiec:

Rebe ciesze sie ze Wasza rozmowa przyniosla efekty
Coca co u Ciebie? Tz jest z Toba czy w Warszawie?
jagaa co sie stalo? Jak to sie poklociliscie o byla?
Szatanku, dasz sobie rade. Zazdroszcze Ci podejscia do zycia. Tez chce byc taka odwazna i pewna siebie jak Ty
Mandy gdzie Ty sie podziewasz? Co u Ciebie?
Koszka no widzisz, jednak rozmowa to podstawa
KochajMnie wiem co czujesz, tez tak mialam przez ostatni czas ze swoim TZ, ze nie chcialam zeby mnie dotykal... Kurcze sama nie wiem jak odbudowac zaufanie do TZ...

Przepraszam jesli kogos pominelam.
oby było warto
ja póki co nie żałuję, że daliśmy sobie szansę z TŻtem po tej sylwestrowej akcji. ta ostatnia szczera rozmowa też była bardzo potrzebna. muszę częściej takie pogawędki inicjować

dziś nocuję u koleżanki, TŻ był na piwie u kolegów, nie pisał więc ja napisałam. nie odpisał więc zadzwoniłam, stwierdził, że nie zauważył smsa, szybko skończyłam rozmowę żeby mu kichy przy kolegach nie robić
mam wrażenie, że trochę na złość nie pisał, chciał sprawdzić ile wytrzymam
cóż, grunt, że nie przeżywam.
jest okej, przed 2 napisał smsa na dobranoc. ja też już uciekam do łóżka.

miłej niedzieli wam życze
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 04:27   #1425
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
oby było warto
ja póki co nie żałuję, że daliśmy sobie szansę z TŻtem po tej sylwestrowej akcji. ta ostatnia szczera rozmowa też była bardzo potrzebna. muszę częściej takie pogawędki inicjować

dziś nocuję u koleżanki, TŻ był na piwie u kolegów, nie pisał więc ja napisałam. nie odpisał więc zadzwoniłam, stwierdził, że nie zauważył smsa, szybko skończyłam rozmowę żeby mu kichy przy kolegach nie robić
mam wrażenie, że trochę na złość nie pisał, chciał sprawdzić ile wytrzymam
cóż, grunt, że nie przeżywam.
jest okej, przed 2 napisał smsa na dobranoc. ja też już uciekam do łóżka.

miłej niedzieli wam życze
Hmm Reb jak ja kocham Twoje podejście i racja dobrze, że tego nie przeżywasz, ale patrz napisał 2 sms nie ma co trzeba docenić
miłej nocki!

---------- Dopisano o 04:27 ---------- Poprzedni post napisano o 04:22 ----------

o tylko ja jestem na wątkuu..
nie mogę spać a jeszcze jutro tż widzi się z przyjaciółką.

Mam dość tego, wykańczam się psychicznie.. jestem na granicy by nie zrobić awantury o bielizne na manekinie..
boże dlaczego takie jedno zdarzenie wszystko zmieniło, zburzyło całe moje staranie się żeby ograniczyć zazdrość, zniszczyło tak wiele.. nie wiem co robić.. nie sądziłam że tak to będę przyżywać, jak histeryczka..

Teraz tak mi się jeszcze przypomniało..
Pojechał do banku.. ona podobno wtedy do niego napisała czy wrzuci jej do wośp.. no to się zobaczyli wtedy.. przyjechał wysłałam mu to wszystko co chcialam mu powiedzieć na żywo mieliśmy to obgadać, a on wtedy powiedział że się dzis nie zobaczymy żebyśmy zrobili sobie przerwe bo on musi to przemyślec (godz. 8) a 2,5 godziny później pisze "przepraszam też musiałem sobie to poukładać w głowie, jednak nie chcę tej przerwy musimy poważnie porozmawiać" on był z nią w tą czasie.. pewnie się umówili wcześniej i dlatego tak powiedział z tą przerwą.. jezu po co ja to wszystko analizuje, po co. już nie będę.

Dzisiaj mi powiedział że zaczął z nimi tak flirtować przez tą naszą izolacje że racja przesadził już tak nie będzie. ale tak sobie myślę że jak będziemy mieć gorsze dni to też będzie się tak tłumaczył
ehh, nie mogę spać bo myślę o tym wszystkim..
a już 6 prawie
proszę napiszcie coś później bo ja już nic nie wiem co teraz..
faktycznie powiedział że przesadził, nauczyło go to żeby już tak mnie nie okłamywać, źle mu z tym, nieświadomie to robił ( chyba w sensie że mnie to zrani) stara się napisać do mnie choćby buziaczka, dzisiaj zrobił pyszności jak do niego przyszłam, wczoraj też się starał.. powinnam o tym całym zdarzeniu zapomnieć jednak jak teraz myślicie? ;(

Edytowane przez KochajMniie
Czas edycji: 2010-01-17 o 05:44
KochajMniie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 08:39   #1426
mijjenka
Zakorzenienie

Dzień dobry
Tak się nastawiłam,że gdzieś dziś pojedziemy z Tżtem a jednak nic z tego chyba nie wyjdzie

Wr.Wr.Wr.

Miłego dnia życzę

To konto nie istnieje.
mijjenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 09:31   #1427
Red Lipstick
Wtajemniczenie

A mi już 3 noc pod rząd śni się jakis morderca psychopata grasujacy u mnie na osiedlu. Chyba z 10 razy sie budzilam. Ciekawe jak dzis z tz, czy sie widzimy czy nie? Cos mi sie wydaje, ze jednak nie uracze dzis znowu jego towarzystwa (juz 4 dzien, jak na nas to duzo).

KochajMnie, cięzko jest mi cos tobie doradzi, bo ja bym nie mogla byc w takim zwiazku. Popadlabym w histerie, czulabym obrzydzenie, non stop bylabym chamska i podejrzliwa. Zniszczylabym siebie i tż. Szczerze to uwazam, ze bezsensowne jest, ze tkwisz w tym zwiazku. Wczesniej napisalam, ze jest chory (czemu zaprzeczylas) - wciaz tak uwazam. Zobacz co robi z toba ta sytuacja, to na pewno nie jest zdrowe. Zastanow sie, czy chcesz miec zniszczona psychike przez jakiegos porabanego kolesia (MOIM ZDANIEM) nic nie wartego, ktory "przez izolacje" podrywa sobie niunie na boku? Echh
Red Lipstick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 10:17   #1428
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
MadameButterfly6 wg mnie nie warto juz tego analizowac, zapomnij, już jesteście pogodzeni i na tym trzeba sie skupic
Dzieki Postaram sie, ale mnie rowniez nie jest latwo. No nic, chociaz wiem, ze ja tez sie musze zmienic... Ale kurcze... Mam jeszcze taki zal do TZ....
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 10:20   #1429
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzieki Postaram sie, ale mnie rowniez nie jest latwo. No nic, chociaz wiem, ze ja tez sie musze zmienic... Ale kurcze... Mam jeszcze taki zal do TZ....
Madame, przejdzie Ci. Mi tez z czasem przechodzily rozne zale do TZ. Widzialam jak sie staralam, zalezalo mu, ja go kochalam. Wazne, za pokazalas wyrazna granice, ktorej ponowne przekroczenie bedzie koncem zwiazku. Zobaczyl, ze jestes silna, a nie wybaczasz w jeden dzien tylko po to, zeby z nim byc. On z pewnoscia czuje sie troszke niepewnie teraz - i bardzo dobrze. Nie martw sie, jezeli bedziecie sie OBOJE starac, to wszystko bedzie dobrze
Stary 2010-01-17, 11:12   #1430
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
Madame, przejdzie Ci. Mi tez z czasem przechodzily rozne zale do TZ. Widzialam jak sie staralam, zalezalo mu, ja go kochalam. Wazne, za pokazalas wyrazna granice, ktorej ponowne przekroczenie bedzie koncem zwiazku. Zobaczyl, ze jestes silna, a nie wybaczasz w jeden dzien tylko po to, zeby z nim byc. On z pewnoscia czuje sie troszke niepewnie teraz - i bardzo dobrze. Nie martw sie, jezeli bedziecie sie OBOJE starac, to wszystko bedzie dobrze

Dzieki kochana Ciesze sie, ze tak latwo nie odpuscilam i pokazalam, ze naprawde mnie to zabolalo. Moze to go czegos nauczy... A jesli nie to juz teraz bede wiedziala co zrobic
Stary 2010-01-17, 11:32   #1431
yellowsunshine
Zadomowienie

Kochajmnie ehh kurcze. wydajesz sie swietna dziewczyna, a tu musisz cos takiego przezywac
z jednej strony - bardzo dobrze ze sie stara
z drugiej - nie ma wytlumaczenia na zdrade.
Jesli np, czul ze wlasnie sie izolujecie czy cos, mogl porozmawiac, prawda? rozmowy czasami sa ciezkie, ale to o wiele dojrzalsze niz krecic wtedy z kims na boku !
Nie znam dokladnie Ciebie i TZta, wiec nie wiem jak to wszystko wyglada tak stu procentowo. Jesli chcecie byc razem, a Ty uwazasz, ze POTRAFISZ z nim byc, to musicie duzo rozmawiac o Waszym zwiazku. Bo bez szczerosci i rozmow to daleko nie zajedzie zaden związek.

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Dzieki kochana Ciesze sie, ze tak latwo nie odpuscilam i pokazalam, ze naprawde mnie to zabolalo. Moze to go czegos nauczy... A jesli nie to juz teraz bede wiedziala co zrobic
Madame, mam nadzieje, ze moje rady tez Ci troche pomogly i to żebyś zawsze patrzyla na swoje uczucia.
Mam nadzieje tez, ze Twoj TZ rzeczywiscie zrozumial co nie co i że Ty tez cieszysz sie ze swojej decyzji.

Buziaki

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Red a jak u Ciebie?

PS. dziewczyny nie mam Was nawet za bardzo jak nadrobić a zaczyna się tydzień i będzie jeszcze goorzej
yellowsunshine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 11:37   #1432
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cześć laski

Spokojnej, uśmiechniętej niedzieli Wam i sobie życzę

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 11:40   #1433
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez yellowsunshine Pokaż wiadomość
Kochajmnie ehh kurcze. wydajesz sie swietna dziewczyna, a tu musisz cos takiego przezywac
Jesli np, czul ze wlasnie sie izolujecie czy cos, mogl porozmawiac, prawda? rozmowy czasami sa ciezkie, ale to o wiele dojrzalsze niz krecic wtedy z kims na boku !
Nie znam dokladnie Ciebie i TZta, wiec nie wiem jak to wszystko wyglada tak stu procentowo. Jesli chcecie byc razem, a Ty uwazasz, ze POTRAFISZ z nim byc, to musicie duzo rozmawiac o Waszym zwiazku. Bo bez szczerosci i rozmow to daleko nie zajedzie zaden związek.

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Madame, mam nadzieje, ze moje rady tez Ci troche pomogly i to żebyś zawsze patrzyla na swoje uczucia.
Mam nadzieje tez, ze Twoj TZ rzeczywiscie zrozumial co nie co i że Ty tez cieszysz sie ze swojej decyzji.

Buziaki

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Red a jak u Ciebie?

PS. dziewczyny nie mam Was nawet za bardzo jak nadrobić a zaczyna się tydzień i będzie jeszcze goorzej

Yellowsunshine
oczywiscie, ze mi pomogly! Inaczej bym tak latwo nie odpuscila I ciesze sie, ze dalam mu odczuc jak bardzo zle postapil i jak mnie zranil... Oczywiscie ja tez nie bylam bez winy, ale niech jego sumienie tez troche ruszy.

I musze z nim jeszcze pogadac, ze jak jemu cos nie odpowiada to niech tez mi o tym mowi, tylko spokojnie, a nie z pretensjami. Skad ja moglam wiedziec, ze jemu cos tam nieodpowiada, jak mi o tym nie mowil. I dowiaduje sie o tym dopiero przy powaznej klotni, kiedy to ja z siebie wszystko wyrzucam. No ale nic, zobaczymy jak to sie wszystko ulozy. TZ ma zaraz do mnei przyjsc i mamy sie uczyc. Co ma byc to bedzie
( pieklo znajde wszedzie )
Stary 2010-01-17, 11:42   #1434
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Cześć laski

Spokojnej, uśmiechniętej niedzieli Wam i sobie życzę

Kooka,
a jak tam Ty ? jak Twoj TZ?
Taa niedziela spokojna, ja nad ksiazkami

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:

Yellowsunshine
oczywiscie, ze mi pomogly! Inaczej bym tak latwo nie odpuscila I ciesze sie, ze dalam mu odczuc jak bardzo zle postapil i jak mnie zranil... Oczywiscie ja tez nie bylam bez winy, ale niech jego sumienie tez troche ruszy.

I musze z nim jeszcze pogadac, ze jak jemu cos nie odpowiada to niech tez mi o tym mowi, tylko spokojnie, a nie z pretensjami. Skad ja moglam wiedziec, ze jemu cos tam nieodpowiada, jak mi o tym nie mowil. I dowiaduje sie o tym dopiero przy powaznej klotni, kiedy to ja z siebie wszystko wyrzucam. No ale nic, zobaczymy jak to sie wszystko ulozy. TZ ma zaraz do mnei przyjsc i mamy sie uczyc. Co ma byc to bedzie
( pieklo znajde wszedzie )
no wlasnie wlasnie, dobrze myslisz niech on tez Ci mowi i sprobujcie uczyc sie na kazdym bledzie bo to tez wazne
milej nauki
yellowsunshine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 11:52   #1435
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cytat:

Red a jak u Ciebie?

A dobrze. Nerw po wczoraj mi przeszedl, tz dzwonil, ze sie lepiej czuje wiec przyjedzie i zabiera mnie popoludniu do kina. Zrobilam sie na bóstwo i teraz na niego czekam. Mam nadzieje, ze to bedzie udany dzien - a jutro, udane kolokwium . Milego dnia, kochane moje!
Stary 2010-01-17, 12:06   #1436
Cocaine essence
Zakorzenienie

U mnie dobrze, nie narzekam.
Na szczęscie mój TŻ jest człowiekiem rozmowy i łatwo nam się dogadać

Stary 2010-01-17, 12:11   #1437
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
A mi już 3 noc pod rząd śni się jakis morderca psychopata grasujacy u mnie na osiedlu. Chyba z 10 razy sie budzilam. Ciekawe jak dzis z tz, czy sie widzimy czy nie? Cos mi sie wydaje, ze jednak nie uracze dzis znowu jego towarzystwa (juz 4 dzien, jak na nas to duzo).

KochajMnie, cięzko jest mi cos tobie doradzi, bo ja bym nie mogla byc w takim zwiazku. Popadlabym w histerie, czulabym obrzydzenie, non stop bylabym chamska i podejrzliwa. Zniszczylabym siebie i tż. Szczerze to uwazam, ze bezsensowne jest, ze tkwisz w tym zwiazku. Wczesniej napisalam, ze jest chory (czemu zaprzeczylas) - wciaz tak uwazam. Zobacz co robi z toba ta sytuacja, to na pewno nie jest zdrowe. Zastanow sie, czy chcesz miec zniszczona psychike przez jakiegos porabanego kolesia (MOIM ZDANIEM) nic nie wartego, ktory "przez izolacje" podrywa sobie niunie na boku? Echh
Brr Ty to masz sny
Właśnie zachowuje się tak jak napisałaś że Ty byś się zachowywała
ale to jest najgorszę że chcę z nim być.. czas chyba pokaże.

Cytat:

Ale czy to tak do końca była zdrada?
szczerość i rozmowa właśnie jak mam mu wierzyć w to co mówi teraz muszę mu zaufać poprostu chyba zapomnieć o tym i zaufać..

Cytat:
A dobrze. Nerw po wczoraj mi przeszedl, tz dzwonil, ze sie lepiej czuje wiec przyjedzie i zabiera mnie popoludniu do kina. Zrobilam sie na bóstwo i teraz na niego czekam. Mam nadzieje, ze to bedzie udany dzien - a jutro, udane kolokwium . Milego dnia, kochane moje!
Ooo Red jak Ci dobrze zdaj relacje jak było
Udanego dnia z Tż!
Stary 2010-01-17, 12:21   #1438
Cocaine essence
Zakorzenienie

Kochaj- wyślij mi link do Twojej fotki, to Cię zaproszę do znajomych

Stary 2010-01-17, 12:23   #1439
nafiyqa
Zakorzenienie

Milego dnia
ja sie wlasnie szykuje na obiad do TZta
Ale nie bedzie tak milo, bo mam zamiar "wytoczyc boj" o jego wczorajsze zachowanie..

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 12:24   #1440
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Kochaj- wyślij mi link do Twojej fotki, to Cię zaproszę do znajomych
Wiesz co jednak usunęłam zdjęcie, nie wiem czemu ale jak popatrzyłam jakie ludzie dodają zdjęcia to mi się głupio zrobiło

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości