|
|
#1411 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
ja siedze tu jeszcze.
i zakładam sobie fotke ha ha ![]() Jeśli nie zrobimy czegoś z tż to będzie u nas bardzo źle.. bardzo. ehh cholera. tak bardzo bym chciała nie być zazdrosna, myśleć kiedy spotka się z koleżanką że przecież na mnie mu zależy , że mnie kocha, nie okłamie, że mu ufam i tylko sobie gadają, żartują i tyle..
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-17 o 01:08 |
|
|
|
|
#1412 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1414 |
|
Zadomowienie
|
nie rozumiem pytania
z kim i kiedy i po co Aa tak, chcę z kimś sobie popisać ot tak o dupie marynie a nie ciągle myśleć o tż.. tylko mam brzydkie zdjęcie i chcę zretuszować, jak się retuszuje ?
|
|
#1415 |
|
Wtajemniczenie
|
przepraszam jak czegoś nie doczytałam w twojej sprawie hehe ale piszesz ze musisz jeszcze coś z TZ wyjaśnić? ![]() jednak chcesz z nim jeszcze być mimo wszystko.. ale widzę ze ci ciężko teraz po tym wszystkim.. mam nadzieje ze nic nie pomyliłam? za dużo bylo do nadrabiania jak cos
|
|
|
|
|
#1416 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
musimy pogadać na temat tej zazdrości bo po tej sytuacji popadłam już w obsesje jest gorzej niż wcześniej.. cały czas coś sobie wymyślam, nawet sny mam tak głupie że szkoda gadać.Tak chcę z nim być ale ciężko mi jest zaufać.
|
|
|
#1417 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na pewno każdej dziewczynie było by już bardzo ciężko zaufać... i teraz właśnie będą te najgorsze dni.. wszystko przejdzie z czasem. zaufanie tez kiedyś wrodzi.. ale teraz.. no co sie dziwić po tej całej sytuacji.. mi tez by było ciężko.. trudno jest ci cokolwiek teraz doradzić.. zostawiłabyś go i by ci pewnie było tysiąc razy gorzej. jesteś z nim dalej a żyjesz troche w strachu po tym co sie stało. |
|
|
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
MadameButterfly6 wg mnie nie warto juz tego analizowac, zapomnij, już jesteście pogodzeni i na tym trzeba sie skupic
|
|
|
|
|
#1419 |
|
Zadomowienie
|
Jaga właśnie o to chodzi. ja go kocham i gorzej ciężko byłoby mi odejść
a jak pomyśle że oni się jeszcze zobaczą w poniedziałek i wtorek to aż mi gardło ściska
|
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma konkretnej rady na to, trzeba to po prostu przetrwac.
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2010-01-17 o 02:16 |
|
|
|
|
|
#1421 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze dziś przez jakieś 4 godz. rozmawiałam z tym obecnym byłym, jeszcze sobie wyjaśnialiśmy pewne sprawy, popłakałam sie zaś...ech..mam nadzieje, ze teraz już bedzie lepiej...
|
|
|
|
|
#1423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nowy rok, zmiany na lepsze kurczę ta fotka to dziwna jest ![]()
|
|
|
#1424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja póki co nie żałuję, że daliśmy sobie szansę z TŻtem po tej sylwestrowej akcji. ta ostatnia szczera rozmowa też była bardzo potrzebna. muszę częściej takie pogawędki inicjować ![]() dziś nocuję u koleżanki, TŻ był na piwie u kolegów, nie pisał więc ja napisałam. nie odpisał więc zadzwoniłam, stwierdził, że nie zauważył smsa, szybko skończyłam rozmowę żeby mu kichy przy kolegach nie robić ![]() mam wrażenie, że trochę na złość nie pisał, chciał sprawdzić ile wytrzymam ![]() cóż, grunt, że nie przeżywam. jest okej, przed 2 napisał smsa na dobranoc. ja też już uciekam do łóżka. miłej niedzieli wam życze
|
|
|
|
|
|
#1425 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i racja dobrze, że tego nie przeżywasz, ale patrz napisał 2 sms nie ma co trzeba docenić![]() miłej nocki! ![]() ---------- Dopisano o 04:27 ---------- Poprzedni post napisano o 04:22 ---------- o tylko ja jestem na wątkuu.. ![]() nie mogę spać a jeszcze jutro tż widzi się z przyjaciółką. ![]() Mam dość tego, wykańczam się psychicznie.. jestem na granicy by nie zrobić awantury o bielizne na manekinie.. boże dlaczego takie jedno zdarzenie wszystko zmieniło, zburzyło całe moje staranie się żeby ograniczyć zazdrość, zniszczyło tak wiele.. ![]() nie wiem co robić.. nie sądziłam że tak to będę przyżywać, jak histeryczka.. ![]() Teraz tak mi się jeszcze przypomniało.. Pojechał do banku.. ona podobno wtedy do niego napisała czy wrzuci jej do wośp.. no to się zobaczyli wtedy.. przyjechał wysłałam mu to wszystko co chcialam mu powiedzieć na żywo mieliśmy to obgadać, a on wtedy powiedział że się dzis nie zobaczymy żebyśmy zrobili sobie przerwe bo on musi to przemyślec (godz. 8) a 2,5 godziny później pisze "przepraszam też musiałem sobie to poukładać w głowie, jednak nie chcę tej przerwy musimy poważnie porozmawiać" on był z nią w tą czasie.. pewnie się umówili wcześniej i dlatego tak powiedział z tą przerwą.. jezu po co ja to wszystko analizuje, po co. już nie będę. Dzisiaj mi powiedział że zaczął z nimi tak flirtować przez tą naszą izolacje że racja przesadził już tak nie będzie. ale tak sobie myślę że jak będziemy mieć gorsze dni to też będzie się tak tłumaczył ![]() ehh, nie mogę spać bo myślę o tym wszystkim.. a już 6 prawie ![]() proszę napiszcie coś później bo ja już nic nie wiem co teraz.. ![]() ![]() ![]() faktycznie powiedział że przesadził, nauczyło go to żeby już tak mnie nie okłamywać, źle mu z tym, nieświadomie to robił ( chyba w sensie że mnie to zrani ) stara się napisać do mnie choćby buziaczka, dzisiaj zrobił pyszności jak do niego przyszłam, wczoraj też się starał.. powinnam o tym całym zdarzeniu zapomnieć jednak jak teraz myślicie? ;(
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-17 o 05:44 |
|
|
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Tak się nastawiłam,że gdzieś dziś pojedziemy z Tżtem a jednak nic z tego chyba nie wyjdzie ![]() Wr.Wr.Wr. Miłego dnia życzę
|
|
#1427 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi już 3 noc pod rząd śni się jakis morderca psychopata grasujacy u mnie na osiedlu
. Chyba z 10 razy sie budzilam . Ciekawe jak dzis z tz, czy sie widzimy czy nie? Cos mi sie wydaje, ze jednak nie uracze dzis znowu jego towarzystwa (juz 4 dzien, jak na nas to duzo ).KochajMnie, cięzko jest mi cos tobie doradzi, bo ja bym nie mogla byc w takim zwiazku. Popadlabym w histerie, czulabym obrzydzenie, non stop bylabym chamska i podejrzliwa. Zniszczylabym siebie i tż. Szczerze to uwazam, ze bezsensowne jest, ze tkwisz w tym zwiazku . Wczesniej napisalam, ze jest chory (czemu zaprzeczylas) - wciaz tak uwazam. Zobacz co robi z toba ta sytuacja, to na pewno nie jest zdrowe
|
|
|
|
|
#1428 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1429 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. On z pewnoscia czuje sie troszke niepewnie teraz - i bardzo dobrze . Nie martw sie, jezeli bedziecie sie OBOJE starac, to wszystko bedzie dobrze
|
|
|
|
|
|
#1430 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dzieki kochana
|
|
|
|
|
|
#1431 | |
|
Zadomowienie
|
Kochajmnie ehh kurcze. wydajesz sie swietna dziewczyna, a tu musisz cos takiego przezywac
z jednej strony - bardzo dobrze ze sie stara z drugiej - nie ma wytlumaczenia na zdrade. Jesli np, czul ze wlasnie sie izolujecie czy cos, mogl porozmawiac, prawda? rozmowy czasami sa ciezkie, ale to o wiele dojrzalsze niz krecic wtedy z kims na boku ! Nie znam dokladnie Ciebie i TZta, wiec nie wiem jak to wszystko wyglada tak stu procentowo. Jesli chcecie byc razem, a Ty uwazasz, ze POTRAFISZ z nim byc, to musicie duzo rozmawiac o Waszym zwiazku. Bo bez szczerosci i rozmow to daleko nie zajedzie zaden związek. ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
Mam nadzieje tez, ze Twoj TZ rzeczywiscie zrozumial co nie co i że Ty tez cieszysz sie ze swojej decyzji. Buziaki ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Red a jak u Ciebie? PS. dziewczyny nie mam Was nawet za bardzo jak nadrobić a zaczyna się tydzień i będzie jeszcze goorzej |
|
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski
![]() Spokojnej, uśmiechniętej niedzieli Wam i sobie życzę
|
|
|
#1433 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Yellowsunshine oczywiscie, ze mi pomogly! Inaczej bym tak latwo nie odpuscila I ciesze sie, ze dalam mu odczuc jak bardzo zle postapil i jak mnie zranil... Oczywiscie ja tez nie bylam bez winy, ale niech jego sumienie tez troche ruszy.I musze z nim jeszcze pogadac, ze jak jemu cos nie odpowiada to niech tez mi o tym mowi, tylko spokojnie, a nie z pretensjami. Skad ja moglam wiedziec, ze jemu cos tam nieodpowiada, jak mi o tym nie mowil. I dowiaduje sie o tym dopiero przy powaznej klotni, kiedy to ja z siebie wszystko wyrzucam. No ale nic, zobaczymy jak to sie wszystko ulozy. TZ ma zaraz do mnei przyjsc i mamy sie uczyc. Co ma byc to bedzie ( pieklo znajde wszedzie )
|
|
|
|
|
|
#1434 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kooka, a jak tam Ty ? jak Twoj TZ? Taa niedziela spokojna, ja nad ksiazkami ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
niech on tez Ci mowi i sprobujcie uczyc sie na kazdym bledzie bo to tez wazne milej nauki |
||
|
|
|
|
#1435 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Nerw po wczoraj mi przeszedl, tz dzwonil, ze sie lepiej czuje wiec przyjedzie i zabiera mnie popoludniu do kina . Zrobilam sie na bóstwo i teraz na niego czekam . Milego dnia, kochane moje!![]()
|
|
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dobrze, nie narzekam.
Na szczęscie mój TŻ jest człowiekiem rozmowy i łatwo nam się dogadać
|
|
|
#1437 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Właśnie zachowuje się tak jak napisałaś że Ty byś się zachowywała ![]() ale to jest najgorszę że chcę z nim być.. czas chyba pokaże.![]() ![]() Cytat:
szczerość i rozmowa właśnie jak mam mu wierzyć w to co mówi teraz muszę mu zaufać poprostu chyba zapomnieć o tym i zaufać..Cytat:
![]() Udanego dnia z Tż!
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
Kochaj- wyślij mi link do Twojej fotki, to Cię zaproszę do znajomych
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Milego dnia
![]() ja sie wlasnie szykuje na obiad do TZta Ale nie bedzie tak milo, bo mam zamiar "wytoczyc boj" o jego wczorajsze zachowanie.. |
|
|
|
|
#1440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.

z kim i kiedy i po co 
musimy pogadać na temat tej zazdrości bo po tej sytuacji popadłam już w obsesje jest gorzej niż wcześniej..
cały czas coś sobie wymyślam, nawet sny mam tak głupie że szkoda gadać.

Poryczalam sie w koncu, tak mi sie zachcialo wrocic do mojego domu rodzinnego, z ktorego dzisiaj wyjechalam... Za cholere nie mogl mnie zrozumiec. W koncu mnie przeprosil, chociaz stwierdzil, ze dla niego to nie byl przytulany taniec i powiedzial, ze mi wspolczuje, ze tak cierpie
Pozniej zaczal zwalac wine na mnie, ze ja sie ciagle go czepiam, ze mam pretensje, ze moglam mu zwrocic uwage jak mi sie cos nie podobalo, ze chodze i sie wywyzszam
Dzieki za slowa wsparcia i zrozumienia, ale takze za te krytyczne uwagi. Zarowno jedne jak i drugie wciele w zycie. DZIEKUJE WAM, nie wiem co bym bez Was zrobila 

on był z nią w tą czasie.. pewnie się umówili wcześniej i dlatego tak powiedział z tą przerwą.. 
. Chyba z 10 razy sie budzilam