Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-17, 12:28   #1441
Cocaine essence
Zakorzenienie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
Wiesz co jednak usunęłam zdjęcie, nie wiem czemu ale jak popatrzyłam jakie ludzie dodają zdjęcia to mi się głupio zrobiło
Rozumiem
Ale powiem Ci, ze ciekawe znajomości mozna nawiązać. Mojego ex poznałam na fotce

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 12:31   #1442
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Rozumiem
Ale powiem Ci, ze ciekawe znajomości mozna nawiązać. Mojego ex poznałam na fotce
Hehe wiem że ciekawe, wiem. tam poznałam mojego tż.
szkoda że na nk tak się nie da.
Stary 2010-01-17, 12:33   #1443
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
A dobrze. Nerw po wczoraj mi przeszedl, tz dzwonil, ze sie lepiej czuje wiec przyjedzie i zabiera mnie popoludniu do kina. Zrobilam sie na bóstwo i teraz na niego czekam. Mam nadzieje, ze to bedzie udany dzien - a jutro, udane kolokwium . Milego dnia, kochane moje!
no to super milego milego
Cytat:
U mnie dobrze, nie narzekam.
Na szczęscie mój TŻ jest człowiekiem rozmowy i łatwo nam się dogadać
moj takze wczoraj mielismy gorsza chwile, pare slow za duzo i powazna rozmowa.

Cytat:
Brr Ty to masz sny
Właśnie zachowuje się tak jak napisałaś że Ty byś się zachowywała
ale to jest najgorszę że chcę z nim być.. czas chyba pokaże.

Ale czy to tak do końca była zdrada?
szczerość i rozmowa właśnie jak mam mu wierzyć w to co mówi teraz muszę mu zaufać poprostu chyba zapomnieć o tym i zaufać..

Ooo Red jak Ci dobrze zdaj relacje jak było
Udanego dnia z Tż!
no wlasnie, czy to byla zdrada? hm, na pewno z zadna nie spał itd.
wiesz rozne sa zdania apropo tego, czy flirt z inna/innym to zdrada.
to tez zalezy od podejscia roznych osob do tego...
wiesz podobno "Kochająca kobieta wybacza wszystko. Lecz nie zapomina niczego". Zapomina nam sie ciężko.
Ale mozecie to potraktować jako zły moment w Waszym zwiazku, ktory obydwoje chcecie z całych sił naprawić.
Twoj TZ bedzie musial wykazac się cierpliwością, bo Ty potrzebujesz teraz czasu na zaufanie.

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Milego dnia
ja sie wlasnie szykuje na obiad do TZta
Ale nie bedzie tak milo, bo mam zamiar "wytoczyc boj" o jego wczorajsze zachowanie..
a co się wczoraj działo ?
yellowsunshine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 12:37   #1444
Cocaine essence
Zakorzenienie

Ja chodzę jak jakaś nawiedzona.

Od wczoraj laptop mi mulił, zastanawiałam się czy to nie jakiś wirus, już mialam skanować wszystkie dyski, bo wizaż mi się wczytywał wooooolnooooo.

Wlaśnie odkryłam , że miałam włączoną opcję oszczędzania energii...

Stary 2010-01-17, 12:51   #1445
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yellowsunshine Pokaż wiadomość
moj takze wczoraj mielismy gorsza chwile, pare slow za duzo i powazna rozmowa.

no wlasnie, czy to byla zdrada? hm, na pewno z zadna nie spał itd.
wiesz rozne sa zdania apropo tego, czy flirt z inna/innym to zdrada.
to tez zalezy od podejscia roznych osob do tego...
wiesz podobno "Kochająca kobieta wybacza wszystko. Lecz nie zapomina niczego". Zapomina nam sie ciężko.
Ale mozecie to potraktować jako zły moment w Waszym zwiazku, ktory obydwoje chcecie z całych sił naprawić.
Twoj TZ bedzie musial wykazac się cierpliwością, bo Ty potrzebujesz teraz czasu na zaufanie.

A już jest dobrze między Wami?
No właśnie czy flirt to jest zdrada czy nie
ale to nawet chodzi o to że ja sama musiałam to odkryć.
Chcemy. On się stara teraz naprawdę to zauważyłam oby tak zostało jak najdłużej
chyba tak będzie trzeba zrobić albo chociaż starać się to tak zrozumieć
Dziękuje Yellow

Cytat:
Ja chodzę jak jakaś nawiedzona.

Od wczoraj laptop mi mulił, zastanawiałam się czy to nie jakiś wirus, już mialam skanować wszystkie dyski, bo wizaż mi się wczytywał wooooolnooooo.

Wlaśnie odkryłam , że miałam włączoną opcję oszczędzania energii...
Hehe a to w laptopie takie opcje są?
mój chyba nie ma
Stary 2010-01-17, 12:52   #1446
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:

Pewnie dla kogos nic takiego, ale ja nie lubie jak moj TZ robi ponownie cos, o co sie klocilismy juz x razy. Obecnie TZ ma malutki remont w swoim pokoju (maluje sciany, itp), wiec zasugerowalam mu, ze nie bedziemy sie widziec kilka dni, a on sie upora w tym czasie ze wszystkim. Na co stwierdzil, ze nie, ze to mu zajmie przeciez tylko ok 2-3h (taaaak, zdzieranie tapety + cekolowanie + malowanie - akurat ) i zebym przyjechala. Przyjechalam i skonczylo sie na tym, ze od 14 - 19 siedzialam non stop z jego rodzicami, a TZ zaszczycil nas RAZ swoja obecnoscia - w czasie obiadu.
Ok, ja rozumiem, ze ma remont i wiem, ze nie bedzie siedzial ze mna non stop skoro musi cos zrobic, ale po co w takim razie chcial sie spotkac???? Przeciez niedlugo sesja i moglabym chociaz w tym czasie porobic jakies notatki.
Gdy go o to pytam, to mowi, ze on lubi jak ja jestem u niego (pomimo, ze on nie ma czasu) i siedze z jego rodzicami, bo wtedy lepiej mu sie pracuje (), a poza tym sie stesknil, bo ostatnio krotko sie widujemy.
Ehhhh...Niby glupota, a jednak wkurzajaca. Ostatnio nawet zauwazylam, ze ja wiem wiecej o tym co sie dzieje u jego rodzicow niz ich wlasny syn!!
Wkurzam sie, zwlaszcza, ze to nie pierwsza taka sytuacja - teraz remont, kiedy indziej musial pomoc rodzicom w wykanczaniu przedpokoju, a jeszcze wczesniej musial...pograc w pilkarskiego menagera, wrrrrrrrrrrrrrr.

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2010-01-17 o 12:56
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 12:56   #1447
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:

Hehe a to w laptopie takie opcje są?
mój chyba nie ma
Ja to mam jak klikne na taką baterię , która mi mówi czy lapek jest pod kablem czy jedzie na baterii. No i jak kliknę na nią to mam -Bierzący plan zasilania-
Mogę ustawić czy ma oszczędzać energię(przydatne kiedy go używam np przed tv, zrównoważony to tak na codzień i wysoka wydajność.

Stary 2010-01-17, 13:06   #1448
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Pewnie dla kogos nic takiego, ale ja nie lubie jak moj TZ robi ponownie cos, o co sie klocilismy juz x razy. Obecnie TZ ma malutki remont w swoim pokoju (maluje sciany, itp), wiec zasugerowalam mu, ze nie bedziemy sie widziec kilka dni, a on sie upora w tym czasie ze wszystkim. Na co stwierdzil, ze nie, ze to mu zajmie przeciez tylko ok 2-3h (taaaak, zdzieranie tapety + cekolowanie + malowanie - akurat ) i zebym przyjechala. Przyjechalam i skonczylo sie na tym, ze od 14 - 19 siedzialam non stop z jego rodzicami, a TZ zaszczycil nas RAZ swoja obecnoscia - w czasie obiadu.
Ok, ja rozumiem, ze ma remont i wiem, ze nie bedzie siedzial ze mna non stop skoro musi cos zrobic, ale po co w takim razie chcial sie spotkac???? Przeciez niedlugo sesja i moglabym chociaz w tym czasie porobic jakies notatki.
Gdy go o to pytam, to mowi, ze on lubi jak ja jestem u niego (pomimo, ze on nie ma czasu) i siedze z jego rodzicami, bo wtedy lepiej mu sie pracuje (), a poza tym sie stesknil, bo ostatnio krotko sie widujemy.
Ehhhh...Niby glupota, a jednak wkurzajaca. Ostatnio nawet zauwazylam, ze ja wiem wiecej o tym co sie dzieje u jego rodzicow niz ich wlasny syn!!
Wkurzam sie, zwlaszcza, ze to nie pierwsza taka sytuacja - teraz remont, kiedy indziej musial pomoc rodzicom w wykanczaniu przedpokoju, a jeszcze wczesniej musial...pograc w pilkarskiego menagera, wrrrrrrrrrrrrrr.
Nie dziwie Ci się , też bym się nieźle wkurzyła. Zwłaszcza że jak masz teraz tą nauke to musisz się uczyć, chcesz coś np jeszcze porobić a nie czekac przez 5 az przyjdzie na chwilke do Ciebie
Ale nie denerwuj się na niego, po co macie się pokłócić na dodatek nie lepiej na spokojnie?

Cytat:
Ja to mam jak klikne na taką baterię , która mi mówi czy lapek jest pod kablem czy jedzie na baterii. No i jak kliknę na nią to mam -Bierzący plan zasilania-
Mogę ustawić czy ma oszczędzać energię(przydatne kiedy go używam np przed tv, zrównoważony to tak na codzień i wysoka wydajność.
Ahaaa.. fajne też coś takiego mam chyba jednak z tego co mówisz
Stary 2010-01-17, 13:06   #1449
Fenrira
Raczkowanie

Dzień dobry dziewczyny ^^

Trochę mnie wywiało, ale piątek leczyłam napady zazdrości z przyjaciółką zabiegami kosmetycznymi, a wczoraj zobaczyłam się z chorym TŻtem...
Nie wiem czy to gorączka, czy co, ale znowu zaczyna się dziwnie zachowywać, jak ja tego nie lubię.

Przepraszam ,ale po prostu nie jestem w stanie was nadrobić.

Koka, Twój TŻ, już w Warszawie? Jak tam sobie radzisz?

Cytat:
Chcemy. On się stara teraz naprawdę to zauważyłam oby tak zostało jak najdłużej
chyba tak będzie trzeba zrobić albo chociaż starać się to tak zrozumieć
Stara się, to znaczy, że mu zależy, bądź wytrwała KochajMnie

A ja fotki nigdy mieć nie miałam... ale za to DeviantArta, tak :P
Fenrira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 13:10   #1450
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fenrira Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny ^^

Trochę mnie wywiało, ale piątek leczyłam napady zazdrości z przyjaciółką zabiegami kosmetycznymi, a wczoraj zobaczyłam się z chorym TŻtem...
Nie wiem czy to gorączka, czy co, ale znowu zaczyna się dziwnie zachowywać, jak ja tego nie lubię.

Przepraszam ,ale po prostu nie jestem w stanie was nadrobić.

Koka, Twój TŻ, już w Warszawie? Jak tam sobie radzisz?

Stara się, to znaczy, że mu zależy, bądź wytrwała KochajMnie

A ja fotki nigdy mieć nie miałam... ale za to DeviantArta, tak :P
Jakie napady zazdrości? mam nadzieje że udalo się wyleczyć
dziwnie tzn jak? ale wiesz jak jest chory to pewnie zmęczony przez to wszystko i wgl bądź wyrozumiała:c mok:

Stara się stara właśnie, a ja jak głaz nie rusza mnie to bo dalej swoje.. no ale muszę się w końcu zebrać w garść i dam radę..
Stary 2010-01-17, 13:10   #1451
Cocaine essence
Zakorzenienie

Mój pojechał i ustalili , że jedzie na innym kontrakcie.
Za 2 tyg, ale przez pierwsze tygodnie nie wraca na weekendy tu do mnie

Stary 2010-01-17, 13:12   #1452
yellowsunshine
Zadomowienie

Kochajmnie oby teraz bylo tylko lepiej i nie ma za co
tak,ta rozmowa nam sporo dała.
a kiedy się widzisz z TZtem? ja dopiero we wtorek tylko na 1,5 h na kursie angielskiego, a potem to nie wiem, pewnie piątek...

Nafiyqa masz trudny nick
co do Twojego TZta, to pewnie jest tak jak mowi - jemu tak dobrze, tylko nie rozumie, ze wlasnie moglabys się przez ten czas pouczyć no...
rozumiem to, że denerwuje Cie fakt poruszania problemu tego samego a Twoj TZ i tak to samo... może zrób tak samo ? zaproś Go i niech siedzi z rodzicami przez pare godzin, o hihi
nie wiem, ehh. pogadaj z nim, tylko czy to coś da skoro mówisz ze ten temat już któryś raz poruszaasz, aj.
Stary 2010-01-17, 13:23   #1453
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dziwie Ci się , też bym się nieźle wkurzyła. Zwłaszcza że jak masz teraz tą nauke to musisz się uczyć, chcesz coś np jeszcze porobić a nie czekac przez 5 az przyjdzie na chwilke do Ciebie
Ale nie denerwuj się na niego, po co macie się pokłócić na dodatek nie lepiej na spokojnie?
W sumie sama nie wiem jak to rozegrac...W autobusie, w drodze do niego cos wymysle

Cytat:
Nafiyqa masz trudny nick
co do Twojego TZta, to pewnie jest tak jak mowi - jemu tak dobrze, tylko nie rozumie, ze wlasnie moglabys się przez ten czas pouczyć no...
rozumiem to, że denerwuje Cie fakt poruszania problemu tego samego a Twoj TZ i tak to samo... może zrób tak samo ? zaproś Go i niech siedzi z rodzicami przez pare godzin, o hihi
nie wiem, ehh. pogadaj z nim, tylko czy to coś da skoro mówisz ze ten temat już któryś raz poruszaasz, aj.
Pisz "Nafi" Nick ma tysiac lat, teraz bym takiego sobie nie wymyslila
U mnie taki sam odwet nie wchodzi w gre, moi rodzice sa 550 km stad, a ja mieszkam z kolezankami
Chociaz w sumie ostatnio tak zrobilam. Siedzial w salonie z jedna moja wspollokatorka, a ja na zlosc jemu siedzialam u siebie w pokoju udajac, ze cos pilnie musze zrobic (tak, niestety czasem jestem straszna zolza i robie wiele rzeczy "na zlosc" - jako okolicznosc lagodzaca podaje fakt, ze pracuje nad soba i staram sie tego oduczyc ). Po 15-20 minutach przylecial caly w zlosci - ze co ja sobie wyobrazam, zostawilam go tam samego, on czeka biedny na mnie juz tyyyyyyyyyle czasu, a ja sobie takie numery urzadzam. Awantura byla glosna chociaz to tylko max 20 min, a ja zwykle siedze z jego rodzicami po kilka godzin...
Najlepsze jest to, ze on zdaje sobie sprawe, ze robi zle. Niejednokrotnie jak siedzialam z jego rodzicami to przychodzil "na chwile" twierdzac glosno przy nich, ze tym razem to mu na pewno nie podaruje i ze bedzie awantura. A mimo wszystko nadal robi to samo..

Dzis mialam sie z nim nie spotkac (mialam dosc po wczorajszych nerwach), ale zadzwonil do mnie jego tata i zaprosil na obiad. Probowalam sie wykrecic, na co usylyszalam, ze sie obrazi jak nie przyjade...Bomba.

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2010-01-17 o 13:25
Stary 2010-01-17, 13:26   #1454
kamila2006
Zakorzenienie

ja dzis w koncu zobacze mojego 2 dni go nie widzialam... ciagle siedze w notatkach i sie ucze

widze ze wszystkie zazdrosnice wyjasnily juz wszystkie sprawy kazda zatem ma spokojny udany czas

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 13:27   #1455
yellowsunshine
Zadomowienie

ok, więc miło Cie poznać Nafi bo chyba niezbyt jeszcze rozmawiałyśmy
oo no proszę, wiesz ja też bym pewnie tak zrobiła
a jak tak czytam, to masz bardzo dobre kontakty z jego rodzicami, prawda?
kurcze w sumie z tego co piszesz, wie ze robi źle, po paru rozmowach robi to samo, to ja nie wiem, jaki jest sposób żeby to zmienić ? ale próbowałaś na spokojnie mu to wytłumaczyc? z argumentami o tym, że musisz się pouczyć itd. i że np moglibyście się spotkać pod wieczór na jakieś kino, a on wczesniej by porobił to co musiał, a ty byś się pouczyła? to tak w ramach przykładu oczywiście
Stary 2010-01-17, 13:37   #1456
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
ok, więc miło Cie poznać Nafi bo chyba niezbyt jeszcze rozmawiałyśmy
oo no proszę, wiesz ja też bym pewnie tak zrobiła
a jak tak czytam, to masz bardzo dobre kontakty z jego rodzicami, prawda?
kurcze w sumie z tego co piszesz, wie ze robi źle, po paru rozmowach robi to samo, to ja nie wiem, jaki jest sposób żeby to zmienić ? ale próbowałaś na spokojnie mu to wytłumaczyc? z argumentami o tym, że musisz się pouczyć itd. i że np moglibyście się spotkać pod wieczór na jakieś kino, a on wczesniej by porobił to co musiał, a ty byś się pouczyła? to tak w ramach przykładu oczywiście
Witam Yellow
Hmm chyba faktycznie mam dobry kontakt z jego rodzicami. Zreszta u nas to jest inna sprawa - mama TZ jest kuzynka mojej cioci Ale ja z TZtem i jego rodzicami nie jestem zadna rodzina. Czasami tak sobie mysle co za dziwny zbieg okolicznosci nas ze soba polaczyl - spotkalismy sie w takim duzym miescie jak Gdansk, a mimo to mamy wspolnego czlonka rodziny. Ta ciocia to juz w ogole pochodzi z calkiem innego miasta

Probowalam tlumaczen, nie pomogly. Dzis musze troche ostrzej postawic sprawe. Zreszta teraz i tak nie bedziemy sie widziec kilka dni, bo mam pare spraw do zrobienia (m.in.nauka, lekarz), wiec moze zejdzie ze mnie to cisnienie.

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2010-01-17 o 13:38
Stary 2010-01-17, 13:37   #1457
Fenrira
Raczkowanie

Cytat:
Jakie napady zazdrości? mam nadzieje że udalo się wyleczyć
dziwnie tzn jak? ale wiesz jak jest chory to pewnie zmęczony przez to wszystko i wgl bądź wyrozumiała
Był z koleżanką na studniówce, bo go poprosiła.
No z tymi dziwnymi zachowaniami to jest tak, że on jest bardzo ale to bardzo wierzącym katolikiem i mu tak trochę z tym ciężko, bo przy mnie nie potrafi utrzymać rąk przy sobie
I wczoraj coś zaczął mówić o samodyscyplinie i nie podoba mi się to, i mojemu libido też się to nie uśmiecha...
Zobaczymy co będzie jak przyjedzie na parę dni.

Cytat:
Stara się stara właśnie, a ja jak głaz nie rusza mnie to bo dalej swoje.. no ale muszę się w końcu zebrać w garść i dam radę..
Oczywiście ze dasz .
Tylko więcej wiary i w niego i w siebie

Cytat:
Uh...
Nic tylko życzyć cierpliwości i powiedzenia
Fenrira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 13:39   #1458
Cocaine essence
Zakorzenienie

Nafi- Ja na pewno bym tyle nie siedziala, wstałabym, pożegnała , powiedziałam,,daj znać jak skończysz" i poszła do swoich zajęć. Nie ze złością oczywiście , ale po prostu niech szanuje Twoj czas

Stary 2010-01-17, 13:46   #1459
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Witam Yellow
Hmm chyba faktycznie mam dobry kontakt z jego rodzicami. Zreszta u nas to jest inna sprawa - mama TZ jest kuzynka mojej cioci Ale ja z TZtem i jego rodzicami nie jestem zadna rodzina. Czasami tak sobie mysle co za dziwny zbieg okolicznosci nas ze soba polaczyl - spotkalismy sie w takim duzym miescie jak Gdansk, a mimo to mamy wspolnego czlonka rodziny. Ta ciocia to juz w ogole pochodzi z calkiem innego miasta

Probowalam tlumaczen, nie pomogly. Dzis musze troche ostrzej postawic sprawe. Zreszta teraz i tak nie bedziemy sie widziec kilka dni, bo mam pare spraw do zrobienia (m.in.nauka, lekarz), wiec moze zejdzie ze mnie to cisnienie.
ano własnie a w ogóle jak się poznaliście? ja to lubie rozne takie historyjki, haha
postaw sprawe jasno. podaj za przykład to jak on wariował po 20 minutach. powiedz, że bardzo lubisz jego rodziców, że uwielbiasz spędzać z nim czas, z jego rodzicami również, ale związalaś się z nim, a nie z jego rodzicami a to już różnica. powiedz, tak jak mówi Koka, żeby szanował Twój czas bo Ty też masz rzeczy do zrobienia.. to tak jakby on, mając ten remont na głowie, przyszedł do Ciebie i miał siedzieć z kimś innym i czekać na Ciebie w nieskończoność oby oby zrozumiał o co Ci chodzi i nie odebrał tego oczywiście negatywnie
Stary 2010-01-17, 13:46   #1460
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
2 Tygodnie a nie więcej, to już nie tak długo zleci zobaczysz

Cytat:
Kochajmnie oby teraz bylo tylko lepiej i nie ma za co
tak,ta rozmowa nam sporo dała.
a kiedy się widzisz z TZtem? ja dopiero we wtorek tylko na 1,5 h na kursie angielskiego, a potem to nie wiem, pewnie piątek...
W wtorek to za 2 dni!! tylko szkoda że tak krótko się widzicie no ale zawsze coś

też nie można się tak codziennie widać, mieć czas dla siebie, dla znajomych,dla nic nie robienia prawda?
tylko trudno to w życie wcielić

Cytat:
W sumie sama nie wiem jak to rozegrac...W autobusie, w drodze do niego cos wymysle

Pisz "Nafi" Nick ma tysiac lat, teraz bym takiego sobie nie wymyslila
U mnie taki sam odwet nie wchodzi w gre, moi rodzice sa 550 km stad, a ja mieszkam z kolezankami
Chociaz w sumie ostatnio tak zrobilam. Siedzial w salonie z jedna moja wspollokatorka, a ja na zlosc jemu siedzialam u siebie w pokoju udajac, ze cos pilnie musze zrobic (tak, niestety czasem jestem straszna zolza i robie wiele rzeczy "na zlosc" - jako okolicznosc lagodzaca podaje fakt, ze pracuje nad soba i staram sie tego oduczyc ). Po 15-20 minutach przylecial caly w zlosci - ze co ja sobie wyobrazam, zostawilam go tam samego, on czeka biedny na mnie juz tyyyyyyyyyle czasu, a ja sobie takie numery urzadzam. Awantura byla glosna chociaz to tylko max 20 min, a ja zwykle siedze z jego rodzicami po kilka godzin...
Najlepsze jest to, ze on zdaje sobie sprawe, ze robi zle. Niejednokrotnie jak siedzialam z jego rodzicami to przychodzil "na chwile" twierdzac glosno przy nich, ze tym razem to mu na pewno nie podaruje i ze bedzie awantura. A mimo wszystko nadal robi to samo..

Dzis mialam sie z nim nie spotkac (mialam dosc po wczorajszych nerwach), ale zadzwonil do mnie jego tata i zaprosil na obiad. Probowalam sie wykrecic, na co usylyszalam, ze sie obrazi jak nie przyjade...Bomba.
Chyba by mnie szlag trafił na Twoim miejscu i kiedy on by tam pracował poszłabym do niego i mu powiedziała że nie mam co robić, nie będę siedzieć jak idiotka i czekać na niego łaskawie aż się zjawi na 1 minutke, bo mam dużo pracy w domu; nauke, sprzątanie itd. no ale później bym żałowała. bo przecież można to spokojnie rozegrać a nie w złościach więc proszę nie krzycz na niego
a nie możesz wziąść sobie np nauke do niego?
Aa i dobrze mu zrobiłaś z tym że siedziałaś w pokoju hehe
Ale przynajmniej jego rodzice Cię lubie hm?

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
ja dzis w koncu zobacze mojego 2 dni go nie widzialam... ciagle siedze w notatkach i sie ucze

widze ze wszystkie zazdrosnice wyjasnily juz wszystkie sprawy kazda zatem ma spokojny udany czas
A jak Ci idzie ta nauka?
Stary 2010-01-17, 13:47   #1461
Koszkaa
Zadomowienie

Ehh mnie mój też już zdążył dzisiaj wkurzyć.
Nie odzywał się od wczoraj, więc do niego zadzwoniłam. Nie odebrał napisał smsa ,,jestem na szkoleniu do 15"
Dobrze wiedzieć. Nic mi o żadnym szkoleniu nie mówił, nie wiem o co chodzi. Wkurzyło mnie to trochę.
Napisałam mu smsa ,,jakim szkoleniu?" to już nie raczył odpisać
Wkurzyłam się. Chyba mu coś dzisiaj powiem na ten temat, no bo bez przesady. Powiedziałby mi wczoraj, że idzie na jakieś szkolenie i byłby spokój, to nie, on oczywiście nie będzie się tłumaczył. Co za typ
Stary 2010-01-17, 13:49   #1462
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fenrira Pokaż wiadomość
Był z koleżanką na studniówce, bo go poprosiła.
No z tymi dziwnymi zachowaniami to jest tak, że on jest bardzo ale to bardzo wierzącym katolikiem i mu tak trochę z tym ciężko, bo przy mnie nie potrafi utrzymać rąk przy sobie
I wczoraj coś zaczął mówić o samodyscyplinie i nie podoba mi się to, i mojemu libido też się to nie uśmiecha...
Zobaczymy co będzie jak przyjedzie na parę dni.

może to przez ta gorączke
mam nadzieje, że dojdziecie to porozumienia w tej sprawie
Stary 2010-01-17, 13:50   #1463
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
Nie odzywał się od wczoraj, więc do niego zadzwoniłam. Nie odebrał napisał smsa ,,jestem na szkoleniu do 15"
Dobrze wiedzieć. Nic mi o żadnym szkoleniu nie mówił, nie wiem o co chodzi. Wkurzyło mnie to trochę.
Wkurzyłam się. Chyba mu coś dzisiaj powiem na ten temat, no bo bez przesady. Powiedziałby mi wczoraj, że idzie na jakieś szkolenie i byłby spokój, to nie, on oczywiście nie będzie się tłumaczył. Co za typ
koszka... ten twoj tz zyje tak jakby sam dla siebie. nie ma potrzeby kontaktu z tobą, nic ci nie mowi, o planach o zajeciach swoich. czy nie masz wrazenia ze on tak troche sam dla siebie zyje? ze nie traktuje Cie do konca jak dziewczyne? nie czuje potrzeby kontaktu? nie mowie nagminnego, ale on malo kiedy chyba odzywa sie sam z siebie dopytuje co u ciebie? interesuje go twoje zycie?

Cytat:
A jak Ci idzie ta nauka?
daje rade w tym tyg pare kolosow :-/ ale powoli do przodu

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2010-01-17 o 13:51
kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 13:52   #1464
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
Koszka no fakt mógł napisać wczoraj Pogadaj z nim bo jednak dobrze jest przecież wiedzieć co tam u drugiej osoby słychać, jak się czuje, a na chociaż jednego sms naprawdę nie potrzeba dużo czasu...

Faceci to jedak dziwni są. Każdy.

Edytowane przez KochajMniie
Czas edycji: 2010-01-17 o 13:53
KochajMniie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 13:52   #1465
yellowsunshine
Zadomowienie

Kochajmnie tak tylko wiesz co.. ja wiem, że wtorek to za dwa dni, ale to tak jak mówie jest na tym kursie i do d*py, bo my tam siedzimy 15,h obok siebie i to tyle. buzi sobie damy na koniec i musimy leciec do nauki, bo wiesz, pozno wracamy do domu a środy mamy cięzkie.
a na kursie to musze się zachowywać jak jego kumpela, bo mamy dziwną kobitkę prowadzącą... która jak coś "wyczuła" to uznała, że nie pozwala pracować ze sobą osobą, które coś łączy, bo to rozprasza więc sama rozumiesz, że mnie to irytuje.. ano i jeszcze wiesz co? na angielskim mam taką idiotkę, która ewidentnie podwala się do mojego TZta.
ostatnio podeszła do niego i mówi :
- o jej, co jest Idze że jej nie ma?
na co on :
- źle się czuła.
ona :
- oo nie wiesz co jej jest?
on :
- wiem. powtarzam, źle się czuła
ona :
- jejku zerwaliście ?
on :
- ee nie?
ona :
- hihi, no bo teraz taki czas na zrywanie [ i tu dodała jakies maslane oczy podobno ]

non stop coś do niego zagaduje , pyta się o każdą rzecz, gapi na niego, macha do niego oczkami, a jak raz wyszliśmy z sali, mój TŻ trzymał w ręku herbate a ja go uderzyłam ( taki sposób wyrazania miłości) to ona podbiegła i ZWRÓCIŁA mi uwage, ze przecież móglby wylać na siebie tą herbate i w ogóle, żebym ja uważała...
Stary 2010-01-17, 13:58   #1466
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Kochajmnie tak tylko wiesz co.. ja wiem, że wtorek to za dwa dni, ale to tak jak mówie jest na tym kursie i do d*py, bo my tam siedzimy 15,h obok siebie i to tyle. buzi sobie damy na koniec i musimy leciec do nauki, bo wiesz, pozno wracamy do domu a środy mamy cięzkie.
a na kursie to musze się zachowywać jak jego kumpela, bo mamy dziwną kobitkę prowadzącą... która jak coś "wyczuła" to uznała, że nie pozwala pracować ze sobą osobą, które coś łączy, bo to rozprasza więc sama rozumiesz, że mnie to irytuje.. ano i jeszcze wiesz co? na angielskim mam taką idiotkę, która ewidentnie podwala się do mojego TZta.
na co on :
- źle się czuła.
ona :
on :
ona :
- jejku zerwaliście ?
on :
- ee nie?
ona :
- hihi, no bo teraz taki czas na zrywanie [ i tu dodała jakies maslane oczy podobno ]

non stop coś do niego zagaduje , pyta się o każdą rzecz, gapi na niego, macha do niego oczkami, a jak raz wyszliśmy z sali, mój TŻ trzymał w ręku herbate a ja go uderzyłam ( taki sposób wyrazania miłości) to ona podbiegła i ZWRÓCIŁA mi uwage, ze przecież móglby wylać na siebie tą herbate i w ogóle, żebym ja uważała...
Ahaa.. no to faktycznie nie za ciekawie z tym kursem, a nie dało by się tak że później idziecie razem na króciótki chociaż spacer, zawsze to jakiś czas spędzony razem na przytulaniu, calowaniu, rozmawianiu itd.?
A w weekendy się widujecie normalnie?

O rany co za dziewczyny wrrr. , jakaś dziwna raczej ona jest, a jaka 'na czasie' jest jak wie takie rzeczy kiedy jest czas na zrywanie pewnie na plotku przeczytła..
ale mnie wkurzają takie laski..
Ważne że Twój tż tego nie odwzajemnia

Edytowane przez KochajMniie
Czas edycji: 2010-01-17 o 14:01
KochajMniie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 13:59   #1467
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
na co on :
- źle się czuła.
ona :
on :
ona :
- jejku zerwaliście ?
on :
- ee nie?
ona :

Hah... Co za pacjentka.
,,Jeszcze jedno słowo i ta herbata rzeczywiście się wyleje ale na Twój łeb" i koniec tematu

Stary 2010-01-17, 14:02   #1468
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
koszka... ten twoj tz zyje tak jakby sam dla siebie. nie ma potrzeby kontaktu z tobą, nic ci nie mowi, o planach o zajeciach swoich. czy nie masz wrazenia ze on tak troche sam dla siebie zyje? ze nie traktuje Cie do konca jak dziewczyne? nie czuje potrzeby kontaktu? nie mowie nagminnego, ale on malo kiedy chyba odzywa sie sam z siebie dopytuje co u ciebie? interesuje go twoje zycie?
Tak mam takie wrażenie. Strasznie mnie to irytuje. On wychodzi z założenia, że mimo związku każdy ma swoje życie i on nie lubi się nikomu tłumaczyć z tego co robi.
No dobrze rozumiem. Nie zabraniam mu mieć własnego życia. Tylko, że jest różnica jak w tym życiu w ogóle nie uwzględnia mnie.
Ja naprawdę nie wiem. Bywa czas, że interesuje się, mówi mi, że idzie tu i tu itd. Ale zdarzają się też takie sytuacje jak ta, że o niczym nie wiem.
Nie mam pojęcia jak to rozwiązać.
Powinnam mu coś powiedzieć? Tylko co i jak, żeby zrozumiał o co mi chodzi i nie odbierał tego znowu jako pretensji?
Stary 2010-01-17, 14:04   #1469
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Ahaa.. no to faktycznie nie za ciekawie z tym kursem, a nie dało by się tak że później idziecie razem na króciótki chociaż spacer, zawsze to jakiś czas spędzony razem na przytulaniu, calowaniu, rozmawianiu itd.?
A w weekendy się widujecie normalnie?

O rany co za dziewczyny wrrr. , jakaś dziwna raczej ona jest, a jaka 'na czasie' jest jak wie takie rzeczy kiedy jest czas na zrywanie pewnie na plotku przeczytła..
ale mnie wkurzają takie laski..
Ważne że Twój tż tego nie odwzajemnia
na szczęscie mój TZ ją w większości wysmiewa, chociaż wkurza mnie jak np. zacznie się śmiać z jej dowcipu, ale nie dlatego, że jestem aż taką zazdrosnica, tylko ta od razu przesyła mi takie spojrzenie.. rozumiesz? nie wiem, jest dumna z siebie, że jeden żart na 1000 jej się udał.. rzeczywiście - pogratulować
właśnie czasami na godzinke idziemy do kawiarni, tylko tj mówie jak wracam o 20 do domu to już za późno, więc z reguły musze zaraz po kursie wracać, bo moja szkoła jest chora jesli chodzi o nauke i ciagle mam mase do roboty. blleeh
a ty skad jestes w ogole?

Cytat:
Hah... Co za pacjentka.
,,Jeszcze jedno słowo i ta herbata rzeczywiście się wyleje ale na Twój łeb" i koniec tematu
jestes genialna ! kurcze, zebym miała okazje jej tak powiedzieć
Stary 2010-01-17, 14:08   #1470
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
n

jestes genialna ! kurcze, zebym miała okazje jej tak powiedzieć
Może i genialna , ale biedny TŻ to ma ze mna przerąbane, bo umiem zjechać jego koleżanki od dołu do góry, po prostu jakaś antyspołeczna jestem
Nie lubię wiekszości dziewczyn.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości