Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-16, 22:56   #2521
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

o mam
http://www.villasart.pl/
SART
ja dojechałam do gdanska ok 18 a na 8 rano mialam być w kliniece wiec na taki krótki pobyt niewiele mi było trzeba. gospodarze troskliwi, dodatkowe kocyki przynosili, choc nie bylo potrzeby bo cieplo bylo.

ja bym wracala pkp. po naszych drogach strasznie Cie wytrzesie. ja zalowalam, ze nie zdecydowałam sie na pociag. choc najlepiej miec kogos kto chociazby walizke wrzuci i drzwi ciezkie otworzy. ale jesli zdecydujesz sie na proszenie o pomoc we wszytkim obcych ludzi, ostatecznie konduktora to mysle, ze wybór PKP bylby najlepszy.

przed operacją 71 / 79
po operacji 71 / 91
waga 53 kg / wzrost 166
biodra 88 / talia 68
czekoladowa_sowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 22:57   #2522
2sweet
Rozeznanie

hej! juz jestem) dopiero wyladowalam godzine temu i weszlam do domku wiec szybko wam pisze co i jak bo nie wiem czy agnes pisala na forum - no wiec pani dr widzi u mnie 325cc wysoki profil termin ustalimy dopiero w lutym zapytalam o wiecej ale pani dr wyjasnila ze mam szeroki mostek i ze moze wsadzic 350 ale piersi moglyby patrzec na boki albo wejsc pod pachy i ona widzi 325, to tylko 25ml mniej niz chcialam i roznica praktycznie zadna bedzie postanowilam zaufac pani dr w 100%, . wkoncu ona widziala mnie i moja wyjsciowke na zywo i ona dobrze wie co robi ktos jej kiedys nie zaufal do konca i potem byl zaskoczony, ja postanowilam ufac jej oku i wiedzy opisze wiecej jutro bo teraz zmykam jesc i spac;* buziaki
Stary 2010-01-16, 23:00   #2523
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
Listopadowa, Czekoladowa Sowa chyba nie ma jeszcze członkostwa..
Zaproszenie dostała już dawno temu, ale jak dotąd nie zaakceptowała. A do mojego albumu dostanie się bez problemu bo jest wśród moich 'przyjaciół'
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 23:08   #2524
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

pieknie sie zmieniły. jak zlagodniały na górze. prawdziwe łezki z nich teraz, co bardzo mnie ucieszyło, bo moje teraz wg mojej oceny sa jeszcze zbyt wypukłe na górze. super zmiany

u mnie miesnie nie sa juz tak napiete, zwłaszcza góra implantu nie jest juz tak ostro zarysowana i nie odznacza sie. spokojnie moglabym juz komus wmowic, ze to moje . TZ mietosi juz je sobie swobodnie
wrócilam własnie z basenu z córeczka. rewelacyjnie sie miesnie rozlużniaja po takim godzinnym pływaniu

jeszcze troszke mnie pobolewaja, co jest dosc denerwujace bo szmat czasu od operacju juz minal a jednak bol w niektorych sytuacjach nie pozwala jeszcze o niej zapomniec. chociaz moze to dobrze, przynajmniej dalej uważam na siebie.

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Listopadowa, Czekoladowa Sowa chyba nie ma jeszcze członkostwa..

o czym wy mówicie

przed operacją 71 / 79
po operacji 71 / 91
waga 53 kg / wzrost 166
biodra 88 / talia 68
Stary 2010-01-16, 23:12   #2525
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowa_sowa Pokaż wiadomość
ja nocowalam w przeddzień operacji. pensjonat Start, Skart czy jakos tak
kiepsko, bo w moim pokoju np nie było lazienki tylko moja osobista łazienka przypisana do tego pokoju ale usytuowana pieterko nizej w piwnicy
jesli zaznaczysz, ze interesuje Cie pokój z lazienka (ja nie sadziłam, ze teraz sa jeszcze miejsca gdzie trzeba to specjalnie zaznaczac ) to mozna to miejsce polecic. Było czyściutko, tanio i 7 min piechotka do kliniki. Po drodze zaliczylam sklepik spozywczy, zrobiłam zakupki na pobyt w klinice (nic z tego nie zuzylam ). I bardzo blisko z dworca pkp oliwa.
oj,dzięki bardzo za info..
..a czy pamiętasz może jeszcze do tej pory jakieś namiary,ulica czy cokolwiek,bo jak wpisuję w necie to mi przeróżne info wyskakują,na temat różnych miejsc o podobnej nazwie..(tzn.o Start,bo jak wpisałam Skart to spytał,czy chodziło o Start,a tych różnych Starów to mi wyskoczyło trochę..)

dzięki,komp.mi słabo chodzi i jak powróciłam z pyt,to już była odp..
dziękuję bardzo..

Edytowane przez macerata
Czas edycji: 2010-01-16 o 23:20
macerata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 23:13   #2526
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

juz blondi sie doczytała

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

macerata to sart jednak bylo. napisałam juz wyzej i wkleilam linka do nich.

przed operacją 71 / 79
po operacji 71 / 91
waga 53 kg / wzrost 166
biodra 88 / talia 68
Stary 2010-01-16, 23:30   #2527
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
juz blondi sie doczytała

.
Sówka założyłyśmy klub przez niedawne zawirowania kaszowo-mannowe

I dziękuję za komplement, w zasadzie to moje piersi dziękują
Twoje też przyjmą profil łezki, tylko jeszcze potrzeba im czasu. A co dolegliwości - minie, choć mnie jeszcze czasami pobolewa np. mostek

Sówka - jak wejdziesz to klubu to zobaczysz nowe piersi MyaDivy. Minął dopiero miesiąc a już są cudne
Stary 2010-01-16, 23:37   #2528
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
o mam
http://www.villasart.pl/
SART
ja dojechałam do gdanska ok 18 a na 8 rano mialam być w kliniece wiec na taki krótki pobyt niewiele mi było trzeba. gospodarze troskliwi, dodatkowe kocyki przynosili, choc nie bylo potrzeby bo cieplo bylo.

ja bym wracala pkp. po naszych drogach strasznie Cie wytrzesie. ja zalowalam, ze nie zdecydowałam sie na pociag. choc najlepiej miec kogos kto chociazby walizke wrzuci i drzwi ciezkie otworzy. ale jesli zdecydujesz sie na proszenie o pomoc we wszytkim obcych ludzi, ostatecznie konduktora to mysle, ze wybór PKP bylby najlepszy.
ależ z nieba mi dzisiaj spadłaś,bo dziewczyny wymęczyłam i pouciekały...

ja też właśnie na 8:00 rano,a nie mam porządnego nocnego połączenia..

ostatnie pytanko,jeśli można..
będę wracać sama..
czy,Twoim zdaniem,lepiej raczej wracać od razu,czy może zostać 1 noc po op.w pensjonacie,zobaczyć,jak się będę czuła,i wyruszyć 3-go dnia..?
zważając,że zostałabym tam sama.
chodzi o Twoje osobiste zdanie..
pomijając fakt,że nie powinnam być sama,ale tak wyszło.
w PKP też myślałam o konduktorach..przeraża mnie tylko wizja wsiadania i wysiadania przez te strome schodki..ale wychodzi na to,że to będzie jedyna opcja..

dziękuję za cierpliwość i odpowiedź..
Stary 2010-01-16, 23:45   #2529
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

macerata moim zdaniem 1 dzień nie sprawi żadnej róznicy. ja wrecz czułam nasilanie bólu (po 1 czy 2 dniach kiedy w klinice bylo w pełni hardcorowo). Ból odczuwalam silniej z dnia na dzien poprzez bardzo duzy obrzeg, który u mnie sie pojawił (u maydivy np z tego co kojarze nie bylo takiej opuchlizny), dopiero po tygodniu z dnia na dzien czulam sie lepiej. w moim przypadku wiec ten 1 dzien dodatkowego pobytu wrecz pogorszylby sprawe. ale to jest bardzo indywidualne !!!

z mojego punktu widzenia wolalabym 1 raz pokombinowac przy wejsciu/wyjsciu z pkp niz byc obijana prze xh na polskich drogach. zawsze mozna nie łapac za poręcz tylko ubrudzic sobie rączki i wgramolić sie na czworaka ja bym tak zrobiła

listopadowa czyli juz tutaj fotek nie wrzucacie?
trole sie rozpanoszyły?
czy po utworzeniu albumu zamknietego jest z nimi spokój?

przed operacją 71 / 79
po operacji 71 / 91
waga 53 kg / wzrost 166
biodra 88 / talia 68
Stary 2010-01-16, 23:50   #2530
pysia222
Zakorzenienie

Hej dziewczyny wrocilam wypocilam sie przez 1h i 40 min. na orbitreku prysznic no i jestem

Witaj sowo
Stary 2010-01-17, 00:00   #2531
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

pysia widzialam twoje piersi w galeri.
boskie sa !!!
Ty cala taka apetyczna do schrupania jestes
piękna
spisal sie doktorek

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ----------

dobranoc dziewczyny

przed operacją 71 / 79
po operacji 71 / 91
waga 53 kg / wzrost 166
biodra 88 / talia 68
Stary 2010-01-17, 00:28   #2532
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=czekoladowa_sowa;16 511226]pysia widzialam twoje piersi w galeri.
boskie sa !!!
Ty cala taka apetyczna do schrupania jestes
piękna
spisal sie doktorek

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ----------
dzieki bardzo

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

mykam spac kolorowych snow
Stary 2010-01-17, 00:36   #2533
macerata
Zakorzenienie

..ja też się będę żegnać..
dziękuję wszystkim za cierpliwość i odpowiedzi,
MyaDiva Miska Sowa
..i o kim zapomniałam..
bo tak się złożyło,że dzisiaj to już zaczęłam wariować..
w pewnym momencie wycofałam się z zadawania pytań,bo dorwał mnie strach i przerażenie całością..
..ale już przeszło..póki co..

2sweet-fajnie,że już jesteś..
wiadomo, takie forumowe gdybanie na podstawie zdjęć to jedno,a rzeczywistość to drugie..
p.dr mi też wydała się osobą, która wie, co mówi, i stoi za tym konkretne doświadczenie.. jutro czeka Cię zdanie szczegółowej relacji..
dobrej nocki..

życzę wszystkim kolorowych..
Stary 2010-01-17, 00:55   #2534
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
macerata moim zdaniem 1 dzień nie sprawi żadnej róznicy. ja wrecz czułam nasilanie bólu (po 1 czy 2 dniach kiedy w klinice bylo w pełni hardcorowo). Ból odczuwalam silniej z dnia na dzien poprzez bardzo duzy obrzeg, który u mnie sie pojawił (u maydivy np z tego co kojarze nie bylo takiej opuchlizny), dopiero po tygodniu z dnia na dzien czulam sie lepiej. w moim przypadku wiec ten 1 dzien dodatkowego pobytu wrecz pogorszylby sprawe. ale to jest bardzo indywidualne !!!

z mojego punktu widzenia wolalabym 1 raz pokombinowac przy wejsciu/wyjsciu z pkp niz byc obijana prze xh na polskich drogach. zawsze mozna nie łapac za poręcz tylko ubrudzic sobie rączki i wgramolić sie na czworaka ja bym tak zrobiła
Zgodzę się w pełni, jeden dzień nie sprawi żadnej różnicy.

Spuchłam też, jak mnie pani dr odwinęła. Na fotkach z kliniki które mi Listopadowa zrobiła byłam jeszcze nie spuchnięta. Potem zrobiło mi się 94 cm-ale siniaczki nie wyszły.

---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ----------

Misia:
Mya nie gniewaj sie wrzuciłąm link do wątku o Lembasie..bo jest tak zachwalany że głowa mała

[/QUOTE]

Jasne, że się nie gniewam -niech te moje fotki służą jak mogą. I oby komuś pomogły.
Ale czujność jak Ty tam trafiłaś.
Właśnie się dopisałam-i myślę, że teraz tamten wątek na tym się skończy

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-01-17 o 00:56
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 00:58   #2535
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Zgodzę się w pełni, jeden dzień nie sprawi żadnej różnicy.

Spuchłam też, jak mnie pani dr odwinęła. Na fotkach z kliniki które mi Listopadowa zrobiła byłam jeszcze nie spuchnięta. Potem zrobiło mi się 94 cm-ale siniaczki nie wyszły.
..no,i świetnie..jak zajrzałam dziś znów do rozkładu pkp,to czas jazdy nawet się magicznie skrócił od ost.razu,do 4h40' chyba znów zlikwidowali jakieś przystanki..
uznam to za znak opatrzności,a pomysł wgramolenia się na czworakach bardzo mi odpowiada..

Mya
taaak się cieszę, bo dzisiaj miałam takie małe katharsis z tego wszystkiego,więc teraz znów wdzięczność mnie przepełniła..
..pewnie teraz co jakiś czas będzie powracać to moje niezrównoważenie, czego nie lubię, bo wtedy zatracam zdolność logicznego myślenia..
Stary 2010-01-17, 01:03   #2536
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
..no,i świetnie..jak zajrzałam dziś znów do rozkładu pkp,to czas jazdy nawet się magicznie skrócił od ost.razu,do 4h40' chyba znów zlikwidowali jakieś przystanki..
uznam to za znak opatrzności,a pomysł wgramolenia się na czworakach bardzo mi odpowiada..

Mya
taaak się cieszę, bo dzisiaj miałam takie małe katharsis z tego wszystkiego,więc teraz znów wdzięczność mnie przepełniła..
..pewnie teraz co jakiś czas będzie powracać to moje niezrównoważenie, czego nie lubię, bo wtedy zatracam zdolność logicznego myślenia..
4h40-to prawie jak samolotem No więc już się nie zamartwiaj- wszystko się ułoży .

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2010-01-17, 01:32   #2537
listopadowa80
Zakorzenienie

Mya - co to za siedzenie po nocach? Miałaś się przestawić na tryb dzienny. Czy ja mam dać ci klapsa?

A tak serio: - za tamten wątek o Lembasie. Może sobie ten pan i jego Boss w końcu przypomną co to jest etyka lekarska i nabiorą pokory

P.S. Dziękuję za te linki, na pewno się przydadzą - a powiedz mi jeszcze jak długo stosowałaś taką domową kurację? Bio-med - to chyba sklep z Koszalina, prawda? Już kiedyś zamawiałam od nich kwasy AHA

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-01-17 o 01:35
Stary 2010-01-17, 04:27   #2538
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Mya - co to za siedzenie po nocach? Miałaś się przestawić na tryb dzienny. Czy ja mam dać ci klapsa?

A tak serio: - za tamten wątek o Lembasie. Może sobie ten pan i jego Boss w końcu przypomną co to jest etyka lekarska i nabiorą pokory

P.S. Dziękuję za te linki, na pewno się przydadzą - a powiedz mi jeszcze jak długo stosowałaś taką domową kurację? Bio-med - to chyba sklep z Koszalina, prawda? Już kiedyś zamawiałam od nich kwasy AHA
Oj tak lanie dupska mi się należy już było lepiej-ale nałóg jest głęboki.
A brawo za ten wątek o L należy się Misi-bo to ona go wyhaczyła.

Tak , sklep z Koszalina.
Stosowanie tych specyfików to zależy od efektów. Mi by się jeszcze przydały-ale teraz nie będę mogła stosować. No ale ja miałam blizny-więc stan dużo gorszy niż u Ciebie. Ja kupiłam na 6 zabiegów. Najpierw 3 x co dwa tyg, potem co miesiąc. Preparatów (na 1 zabieg są dwa) jest dość dużo ilościowo-mi 1 zabieg starczał na piersi, brzuszek, boki ud i jeszcze na twarz(ale na twarz dla mnie było za mocne i tylko raz nałożyłam). Jak przyjadę teraz to Ci przywiozę broszurę-tam są szczegółowo opisane wszystkie preparaty, zalecenia i sposób stosowania .

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-01-17 o 04:31
Stary 2010-01-17, 08:35   #2539
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
hej! juz jestem) dopiero wyladowalam godzine temu i weszlam do domku wiec szybko wam pisze co i jak bo nie wiem czy agnes pisala na forum - no wiec pani dr widzi u mnie 325cc wysoki profil termin ustalimy dopiero w lutym zapytalam o wiecej ale pani dr wyjasnila ze mam szeroki mostek i ze moze wsadzic 350 ale piersi moglyby patrzec na boki albo wejsc pod pachy i ona widzi 325, to tylko 25ml mniej niz chcialam i roznica praktycznie zadna bedzie postanowilam zaufac pani dr w 100%, . wkoncu ona widziala mnie i moja wyjsciowke na zywo i ona dobrze wie co robi ktos jej kiedys nie zaufal do konca i potem byl zaskoczony, ja postanowilam ufac jej oku i wiedzy opisze wiecej jutro bo teraz zmykam jesc i spac;* buziaki
2sweet,
gratulacje
ja też mam szeroki mostek ... ale przy tym jeszcze szerokaśną klatę

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 10:24   #2540
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
super, że dr wzbudziła Twoje zaufanie
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 11:20   #2541
trelek_
Rozeznanie

2sweet, gratulacje!

Macerata, widzisz nawet pks poszedł ci na rękę będzie dobrze

Horo, wiesz jak to jest... jak sami się nie szanujemy to inni też nie będą Ślę buziaki

idę poczytać o Lembasie

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 11:53   #2542
pysia222
Zakorzenienie

2sweet gratulacjamam nadzieje , ze jak odpoczniesz napisze troszke wiecej

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

jak tu dzisiaj cichi chyba wszystkie dziewczyny rosol gotuja
Stary 2010-01-17, 11:57   #2543
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość

jak tu dzisiaj cichi chyba wszystkie dziewczyny rosol gotuja
nie, mi rosołek został z wczoraj
ale właśnie zaliczyłam kąpiel lalki w misce a wcześniej puzzle i klocki

Mya, dobrze napisałaś o dr L.

moje 360cc

Edytowane przez trelek_
Czas edycji: 2010-01-17 o 11:59
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 12:08   #2544
2sweet
Rozeznanie

jestem jestem i juz pisze no wiec pai dr jest genialna, caly czas sie smialysmy wyjasnila mi wszystko i odpowiedziala na kazde pytanie bardzo dokladnie juz na poczatku, zanim weszlam, zrobila na mnie piorunujace wrazenie tym, ze przyszla z pacjentka na kontrole i poprosila wszytskich by poczekali bo ona musi najpierw sie nia zajac (widac jak bardzo dba o swoje pacjentki), potem zjawila sie jeszcze jedna wiec i nia sie zajela, a widac jakie szczesliwe byly trzeciej juz kazala czekac, bo zaczela sie godzina od ktorej miala miec konsultacje
gdy weszlam zadala mi kilka pytan, kazala sie rozebrac i zerknela na moj biust, wyjsciowke, pomacala i stwierdzila krotko: ja tutaj widze 325cc wysoki profil. powiedziala ze bardzo duze znaczenie ma to ze nie mam przeszlosci polozniczej i wszystko przede mna. powiedziala mam szeroki mostek i piersi nie beda bliziutko siebie ale w staniczku je zbiore i bedzie pieknie zapytalam ja o wiecej to powiedziala ze nie bardzo, bo beda patrzec na boki albo wejda pod pachy, ze wg niej 325 beda najodpowiedniejsze. wyjasniala mi rowniez ze przed ciaza nie widzi zadnych przeciwskazan do op, jak najbardziej bede potem karmic itp itd lecz nie wiem jak mi sie zmienia po ciazy, ile bede miec skory, gruczolu itp a ona chce bym miala sliczny biust a piersi moga sie roznie zmienic, nawet w rodzinie piersi piersiom nie rowne, i to ze mama maiala ladny nie znaczy ze ja po ciazy tez bede miec, bo moj moze byc podobny do tego co miala prababcia jak bede zadowolona to zostaje jak jest, jak za duzo skory wtedy wymiana wkladki na wieksza (pani dr powiedziala ze wtedy mi wcisnie 400cc i wiecej) lub podwieszanie itp ale wg niej najlepiej wymienic na wieksze i nie robic sobie dodatkowych blizn.
swoja droga mi ten 325 jak najbardziej odpowiada, pamietam jak maszka miala 325cc i zawsze bylam nim naprawde zachwycona, sami tez ma 325 i tez ma przepiekny biust, to tylko mniej o 25ml od 350 ktore chcialam ale jestem bardzo zadowolona po konsultacji i wyborem, jestem pewna ze pani dr mnie nie skrzywdzi jesli tylko bede miala taki efekt jak dziewczyny, bede zachwycona
termin ustalim dopiero w lutym, mam zadzwonic do pani dr pierwszego dnia jak tylko dostane okres i ustalimy wszytsko, poniewaz ja musze to zgrac z praca itd ale juz sie nie moge doczekac! dostalam cala liste badan ktore musze zrobic i pani dr mi zaznaczla co moge zrobic juz teraz i jestem zadowolona bo wszytsko co moglam na ten czas zrobic zdazylam zrobic w prywatnej przychodni
do zrobienia mialam:
- grupa krwi i RH
- usg piersi
- HBS
- HCV
- rtg klatki piersiowej
- krew, mocz
- czas krwawienia i krzepniecia
w tym pierwsze 4 juz za mna
))))))) nie trzeba sie szczepic na zoltaczke, bo nawet jak jest sie nosicielem to wtedy po prosu op odbywa sie w innej sali i uzywane sa inne narzedzia. pani dr powiedziala mi ze pelna odpornosc ma sie i tak 2 tyg po 2 szczepionce wiec nie ma sensu, a zaszczepic sie moge na spokojnie , juz po op tak dla samej siebie i wlasnego zdrowia
pani dr wyjasnila mi przebieg op, roznice miedzy umiejscowieniami i jestem ogromna zwolenniczka umiejscowienia pod oba miesnie gdyz miesnie i gruczoly pozostala nietkniete, sa w calosci oddzielone od zeber, nacianiet w gore a pod wszytsko jest wkladany implant a bol pooperacyjny to glownie ten zakwas ktory powstaje z silnego naciagniecia pani dr powiedziala mi ze tylko miesiac po op bede nosic topik (zgodnie z nakazem pani dr kupilam taki za nie wiecej niz 25zl hi hi z gatty na szerokich ramiaczkach - bardzo fajne zreszta) a potem mam wszystko wyrzucic bo nie bedzie mi potrzebne, piersi beda zawsze pieknie sterczec bo miesnie beda moim staniczkiem a staniki bede mogla nosic wg wlasnego uznania smialam sie z pania dr ze tylko po to by mezowi w sexi bieliznie sie pokazac
no ogolnie jestem zachwycona)))
ps. a potem jeszcze zawolalalm meza do gabinetu by tez mogl posluchac (bo sie bardzo martwil o op), pani dr rowniez jemu opowiadala o wszytskim wiec oboje wyszlismy spokojni i pelni zafuania do pani dr

ps. Aniu znam bardzo dobrego tatuatora z warszawy, dziaral sporo moich znajomych i mi samej w listopadzie zrobil tatuaz na stopie jesli chcesz to ci podam namiary

Edytowane przez 2sweet
Czas edycji: 2010-01-17 o 12:16
2sweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 12:18   #2545
malinoweciastko
Zadomowienie

dziewczyny, macie już operacje i konsultacje za sobą, tak wam zazdroszczę...

Edytowane przez malinoweciastko
Czas edycji: 2010-01-17 o 13:25
malinoweciastko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 12:40   #2546
ilma79
Raczkowanie

2sweet cieszę się ze jesteś już po konsultacji, i co najważniejsze że jesteś pozytywnie zachwycona. Ja nie wiem co mi dr powie bo mam piersi duże oklapnięte po ciązy mam jedynie nadzieje że narazie bez podwieszania się obejdzie, oby. Napisz czy brałaś taksówkę w Gdyni czy jechałaś tą kolejką miejską, i czy byłaś wcześniej w tej przychodni (chodzi mi o to czy można tam posiedzieć jakbym wcześniej przyjechała)

do Macerata, dobrze że się tak duzo wypytujesz bo odpowiedzi dziewczyn są właśnie bardzo bardzo pomocne dla tych jeszcze przed. Ja je wnikliwie czytam bo sama panikuje i na privy wypisuje do Mayi. Teraz też myśle żeby wracać pociagiem bo nie wiem jak się autem po naszych drogach 630km dotłuke do domu.
Stary 2010-01-17, 13:37   #2547
Bartolomea
Raczkowanie

Dziewczyny musze się Wam pochwalić, umówiam sie na operację u dr Jarlińskiego, zmieniłam klinikę bo miałam problemy z ustaleniem terminu jak najwcześniej po konsultacji. Już zaczynam się bać, ale sie cieszę.
Dr powiedział że z moich wyjściówek wyjdą ładne piersi

Mam pytanie. Czy zdąże zrobić wszystkie potrzebne badania przez tydzień? - prywatnie.
Z wiatrem będzie mu posyłać pocałunki, wierząc, że wiatr muśnie jego twarz i szepnie mu do ucha, że ona ciągle żyje i czekaPaulo Coelho
Bartolomea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 13:54   #2548
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bartolomea Pokaż wiadomość
Mam pytanie. Czy zdąże zrobić wszystkie potrzebne badania przez tydzień? - prywatnie.

na te, ktore moja P dr zalecala spokojnie wystarczyłby tydzień

nie wiem jednak jakie dr jarlinski badania zaleca ale nie podejrzewam, aby zabraklo Ci czasu. Fajny dr. tez go brałam pod uwage

przed operacją 71 / 79
po operacji 71 / 91
waga 53 kg / wzrost 166
biodra 88 / talia 68
Stary 2010-01-17, 13:59   #2549
Bartolomea
Raczkowanie

Cytat:
Fajny dr. tez go brałam pod uwage
A czemu zmieniaś zdanie?
Z wiatrem będzie mu posyłać pocałunki, wierząc, że wiatr muśnie jego twarz i szepnie mu do ucha, że ona ciągle żyje i czekaPaulo Coelho
Bartolomea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 15:57   #2550
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
Dziewczatka, a ja mam inne pytanko Jak to jest z kolczykiem w pepku? Czy przeklocie boli? Ile to sie goi i gdzie najlepiej dac sie dziabnac?
Pewnie macie jakies doswiadczenia w temacie ...
mam kolczyka w pepku i mnie mimo znieczulenia miejscowego bolalo fakt ze tylko na sam koniec, ale bolalo jednak. pepek goi sie dlugo, mimo ze z zewnatrz moze wygladac na zagojony to w srodku trwa to kilka miesiecy najlepiej to chyba isc do profesjonalnego salonu i odrazu tam sobie wsadzic kolczyk ze stali chirurgicznej. ja mam pieprzyk nad pepkiem wiec mam dosyc nisko ta dziurke, trzonek w kolczku byl dla mnie za dlugi wiec po dlugim czasie wsadzilam sobie taki do brwi, no i teraz nie moge wsadzic tego do pepka bo dziurka mi sie chyba obkurczyla. probowalam wsadzic na sile ten do pepka ale nie moge, wiec czeka mnie salon raz jeszcze i wtedy na znieczuleniu moze mi to zrobia generalnie super sprawa, tylko trzba dbac o brzuszek bo najladniej kolczyk wtedy wyglada jak brzusio jest w swietnej formie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości